K-report
 

Archiv do 11.června 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Karosa Ares, Arway a Crossway » Staré archivy » Archiv do 11.června 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Tootti
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 250
Registrován: 1-2007


Odesláno Pátek, 08. června 2007 - 19:19:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dan321: Suppper! no to je zo serie niekolkych novych Ivec v RK/LM ktore sme este nevypatrali!
Dopravce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1226
Registrován: 5-2005


Odesláno Pátek, 08. června 2007 - 21:06:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To jsou nový Crossy SAD Liptovský Mikuláš, v tomto případě dceřiné společnosti Liorbus. Dovezli si je tak zhruba před měsícem.
Dnes jsem si všiml, že zmizla z bilbórdu reklama na krávu.
Tootti
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 251
Registrován: 1-2007


Odesláno Pátek, 08. června 2007 - 21:12:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

5 crossov jazdi na Orave, Liorbus- Dialkova doprava si asi privezl Arwaye!
Carchye
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 352
Registrován: 8-2006


Odesláno Pátek, 08. června 2007 - 21:56:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dan321: Nadhera, zajtra tam idem, dufam ze nejaky stretnem
www.mestskadoprava.net
231-475-399
Neznalek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1
Registrován: 6-2007
Odesláno Pátek, 08. června 2007 - 22:43:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ares1: Docela koukám, že o čsad Semily a.s. toho víte něják moc pane Ares1 nemyslíte? Ste snad zaměstnanec, že máte takový přehled kam jaký autobus jezdí a kolik jich kde je ve středisku Varnsdorf a Litoměřice? Navíc pokud je mi dobře známo čtyři autobusy do střediska Litoměřice odjeli na značkách
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2776
Registrován: 3-2005


Odesláno Pátek, 08. června 2007 - 22:51:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad.Neznalek: No a co? Máš s tím nějaký problém?
Zzz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 859
Registrován: 12-2004
Odesláno Sobota, 09. června 2007 - 08:19:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Neznalek:Lepší vědět moc o ČSAD Semily a. s. ,než nevědět nic o ničem pane Neználek,nemyslíte?
Neznalek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2
Registrován: 6-2007
Odesláno Sobota, 09. června 2007 - 09:40:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zzz: Tak to máte vlastně pravdu
Magiq: Ne nemam, docela je na jednu stranu dobře, že tady takhle probíráte tyhle věci :-)

Jinak poslední Crossy jsou úplně v nejobyčejnější výbavě, takže koncem roku se budou muset předělávat aby vyhovovali novým předpisům na autobusy. (Viz. př. zdrcátka jsou úplně obyčejná jako na starších typech karos!)
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6473
Registrován: 1-2005


Odesláno Sobota, 09. června 2007 - 09:43:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Neználku, co to znamená, že se budou muset předělávat, aby něčemu vyhověly? To by se pak musely předělat úplně všechny vozy, ne? Silně pochybuju, že by nějaký předpis mohl platit zpětně.
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Neznalek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3
Registrován: 6-2007
Odesláno Sobota, 09. června 2007 - 10:35:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bobyk, jedná se o nové autobusy především Arway, Crossway co má nově zakoupené Semily. Ale nejenom u nich. Pokud si jako společnost zakoupíš autobusy v obyčejné výbavě bude jejich povinost mít o třídu vyšší zrdcátka jako vidiš dneska na zájezdových busech MAN,...abys viděl přímo pod nárazník (kam z normálního výhledu busu nevidíš) atd. A ne prostě jako jsou na starších vozech karos. A na zpětný vozy to docela pochybuju jako ty, že by to udělali (Určitě to nepude pod rok 2005 výroby autobusů)
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2517
Registrován: 4-2006


Odesláno Sobota, 09. června 2007 - 10:49:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

koukám,že mě tady drbete(Neználek)
Nevím sice jestli máte něco proti mě(doufám že ne),ale informace jsou to jediné co svět posouvá dopředu.
Ano částečně vím kde jaké busy jsou,co nejvíce jezdí,u některých mají neodmyslitelné řidiče.
Jména nezveřejňuji,společnost neočerňuji (ba naopak zkuste jí pomlouvat a uvidíte),ale pokud bude kritika oprávněná rád se připojím.Musí se,ale jednat o podložené a nezpochybnitelné věci.
ale zpět k tématu diskuse.Ano Crossway byli koupeny v té levnější verzi.Takto ovšem činí většina dopravců u nás.Pokud tyto verze budou nabízeny,budou se kupovat.Možná sám děláte totéž, když cokoliv kupujete.Rozhodně není možné, aby se na busech něco dodělávalo.Mají-li schválení k provozu (a to mají) jsou dle předpisů.Navíc jsou v záruce a tudíž si na nich žádné úpravy (v podobě zasahování do vozu)dělat nemůžete.Nastiňte co by se na nich jako muselo upravit???
Je zde snaha koupit co nejvíce vozů,protože je jich moc potřeba.
Navíc píšete že jsou poslední crossway v nejobyčejnější výbavě.To s vámi nesouhlasím,viděl jsem dva s klimou (např 2L8 9461)Vím není jich mnoho ,ale jsou.
Co se týká zrcátek tak jeden z řidičů si ty zrcátka chválí, narozdíl od vozu s kterým jezdil předtím.A o samotném Crossway se vyjádřil vcelku pozitivně,pochopitelně měl i výhrady a kritiku.Ale ocenil vůz jako lepší než s čím jezdil dosud.
P.S. a to si představte, že se možná denně potkáváme.
P.S. pro Bobyk,Magiq,zzz.Díky že jste se mě zastali
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
353
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1825
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 09. června 2007 - 11:13:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevím, zda to tu nebylo, ale nový Crossway v nedávné době začal jezdit u AP Tour (www.aptour.cz) Nový Bydžov. Jestli jsem dobře zahlédl, RZ začíná 3H3....
www.trolejbus.cz * www.pshzd.cz * www.dpmp.cz * icq 269-400-981
Do širých plání / s námi uhání / modrý autobus ...
Martbus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 915
Registrován: 11-2005


Odesláno Sobota, 09. června 2007 - 11:32:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ano, Arese1 si tu musíme hýčkat, vždy čerstvé spolehlivé informace.
Jinak co tenhle, ? Bude váš? Litoměřice, Litoměřice1.
Anexia jich má kolik? Myslím že jsem viděl 2.
A nevíte kdo zkouší tenhle?
Fotky dálkových Karos řady 900(nebo busů na Florenci), prosím pošlete - Děkuju
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6475
Registrován: 1-2005


Odesláno Sobota, 09. června 2007 - 11:44:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martbus: Linku 592458 Ústí nad Labem - Verneřice - Úštěk jezdí jen ČSAD Semily.
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 762
Registrován: 12-2005


Odesláno Sobota, 09. června 2007 - 13:15:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Anexia má min.3.
Zlatovánek=nejlepší dopravce v ČR

www.zlatovanek.cz
Gromit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1658
Registrován: 1-2006


Odesláno Sobota, 09. června 2007 - 15:36:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

353: AP Tour má Crossway 3H3 4383. V pátek 8.6. se dokonce objevil na posile SA ve 13:30 do Brna.
 
www.fotodoprava.com
Axer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1017
Registrován: 8-2005


Odesláno Sobota, 09. června 2007 - 15:37:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Gromit: tak na posile SA mu to muselo slušet..jinak je to pěkný vůz
ICQ: 225 075 034 - kdo chce at se ozve:o)))))))
e-mail:SnejdrlaJenda@seznam.cz
řada 950 and jakýkoliv atmos forever:o)))))))))

Nenič mne sloužím všem!!!!!!!!!!!!!
Karosa žije dál!!!!!!!!!
Gromit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1659
Registrován: 1-2006


Odesláno Sobota, 09. června 2007 - 15:48:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Axer: Já se hlavně těším, až vyjedou Crosswaye od ČSAD Střední Čechy. Už je dostaly (10) ale u téhle firmy vždycky zabere nějaký čeas ta předprovozní úprava (polep - pruhy, pokladny atd.) včera jsem se nejmíň hodinu pohyboval na mělnickém autobusáku a okolí a Crosswaye ještě nejezdily. Ke garážím se mi nechtělo, jsou daleko a já musel do Prahy.
www.fotodoprava.com
Axer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1019
Registrován: 8-2005


Odesláno Sobota, 09. června 2007 - 15:54:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Gromit: tak to já jenom doufám že connex koupí Crosswaye
ICQ: 225 075 034 - kdo chce at se ozve:o)))))))
e-mail:SnejdrlaJenda@seznam.cz
řada 950 and jakýkoliv atmos forever:o)))))))))

Nenič mne sloužím všem!!!!!!!!!!!!!
Karosa žije dál!!!!!!!!!
Gromit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1661
Registrován: 1-2006


Odesláno Sobota, 09. června 2007 - 16:03:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Midys od cestovky Firo Tour. 5.6.2007 jsem ho fotil poprvé ale bohužel jsem, koukajíc jiným směrem, zareagoval pozdě a snímek není natolik dokonalý abych s jistotou přečetl značku.
 
www.fotodoprava.com
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2519
Registrován: 4-2006


Odesláno Sobota, 09. června 2007 - 18:35:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Martbus na poslední otázku ti odpověděl Bobyk.A ten zkušební co máš je půjčený.Podle údajích o rychlosti není určen pro náš trh.Ale třeba nám zůstane.Má moc pěkné potahy sedadel.Jen ta klima v jiné barvě je uděsná.Sám jsem ho fotil v Litoměřicích.
Crossway na posile SA tak to se nemůžu smíchy posadit(když znám jinou souvislost)
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Switch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 125
Registrován: 4-2006


Odesláno Sobota, 09. června 2007 - 18:37:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Gromit: Není to focené ze střechu C parkingu?
Study
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3396
Registrován: 11-2004


Odesláno Sobota, 09. června 2007 - 18:51:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes mi známí říkali, že v úterní špičce se v PV motalo šest stříbrných Ar/Crosswayů, slovensky hovorící doprovod. Kvůli blbě značené objížďce museli sto metrů couvat kvůli nízkému mostu, zjevně měli namířeno na Přerov.
Sháníme fotografie a předměty spjaté s autobusovou dopr. v Prostějově. Nabídky SMS zasílejte na 605840016

PV-57-09 a PV-67-39 zůstanou navždy legendami...

YCQ 352-006-583, Web o prostějovských autobusech s denní aktualizací
Gromit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1662
Registrován: 1-2006


Odesláno Sobota, 09. června 2007 - 18:55:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Switch: Je. odtamtud je pěkný výhled na letadla ale i na autobusy.
www.fotodoprava.com
Carchye
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 353
Registrován: 8-2006


Odesláno Sobota, 09. června 2007 - 19:51:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Study: Strieborných? No čo si pamatám, jediný strieborný bus u nás som videl v SAD Trnava, bol to Iliade
www.mestskadoprava.net
231-475-399
Martbus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 918
Registrován: 11-2005


Odesláno Sobota, 09. června 2007 - 20:06:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Děkuji za odpovědi.
Ten Mydis má vzadu WC že?
Fotky dálkových Karos řady 900(nebo busů na Florenci), prosím pošlete - Děkuju
Jirka_m
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 779
Registrován: 5-2006


Odesláno Sobota, 09. června 2007 - 20:24:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dneska ráno jsem potkal v Zelinkovicích ve směru na FM zlatý Crossway 2E7 ** **. Nevíte o co šlo?
Práce ještě nikoho nezabila, ale nerad riskuji! ICQ: 225-833-748

Switch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 126
Registrován: 4-2006


Odesláno Sobota, 09. června 2007 - 20:40:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Gromit: Aha, takže podobně postižený kolega jako já I když já tam fotim spíš jenom letadla. A tenhle týden jsem při focení Air Force One objevil nové místečko na hromadách u Jenče (super pro přistání na RWY 06)

Omlouvám se za mega offtopic
Study
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3402
Registrován: 11-2004


Odesláno Sobota, 09. června 2007 - 20:41:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Carchye: Pokud se ještě dělají tak je to možné, ukazoval sem jim šoto našeho Arwaye a chvíli se na to dívali a pak řekli, že by to mohl být on. Tvrdili že to byl zájezdový autobus a že byl nízkopodlažní...
Sháníme fotografie a předměty spjaté s autobusovou dopr. v Prostějově. Nabídky SMS zasílejte na 605840016

PV-57-09 a PV-67-39 zůstanou navždy legendami...

YCQ 352-006-583, Web o prostějovských autobusech s denní aktualizací
Neznalek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4
Registrován: 6-2007
Odesláno Sobota, 09. června 2007 - 21:03:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ares1 nee nemusíte se bát nepomlouvám vás a nemyslím si o vás nic špatného. Sám podobně jako vy zastávám firmu čsad Semily a. s. Spíše muj názor na vás je velmi překvapující jak všechno víte a jsem rád, že jste zastánce firmy. (bud máte dobrý zdroj a nebo jste zaměstnanec. Možnost, že se potkáváme nevím. Docela dost cestuji tak je to možné, ale to bych popřípadě dištak pohovořil po mailech)
Jinak souhlasím najdou se Crossway co má klimu jeden je ve Vysokym a druhý (co je stále zapůjčený) v Semilech. Nepochybuji ale o tom, že další budou např. v Litoměřicích či Vandsdorfu. Do těchto středisek vidím opravdu málo. Ale informace o předělání zrdcátek by měla být a nebo se to bude týkat až scela nových vozů a to kvůli mrtvému podu kam nevidíte a to do předu před nárazník, především to chce EU.
Martbus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 919
Registrován: 11-2005


Odesláno Sobota, 09. června 2007 - 21:20:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevím jestli tu byl nebo ne, Arway Dopa

A odkaz aneb jak se vyrábí Arway

(Příspěvek byl editován uživatelem Martbus.)
Fotky dálkových Karos řady 900(nebo busů na Florenci), prosím pošlete - Děkuju
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6478
Registrován: 1-2005


Odesláno Sobota, 09. června 2007 - 21:45:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Carchye: A co SAD BBDS? Ti mají stříbrné Aresy, Iliady apod.
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2527
Registrován: 4-2006


Odesláno Sobota, 09. června 2007 - 21:47:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

AD Neználek nebojte já jsem nemyslel že by jste mě pomlouval.Proto jsem tam dal toho smajlíka.
Podívejte jestli vím hodně nebo málo to ať posuzují jiní.(třeba vy)Zda jsou moje informace zde na k-reportu přínosem nebo ne to at také posuzují jiní.
Chci vám říct že nejsem zaměstnanec této firmy,a nikdy jsem jím nebyl.Moje zaměstnání je již od roku 1989 spojeno s jinou firmou,nedopravní.Jsem tam spokojen a dobře mě platí.
Buďte si jistý ,že se potkáváme(i když ne tak jak je obvyklé)
O dopravu se zajímám a společnost ČSAD SM dobře sleduji.Patří určitě k tomu nejlepšímu co na dopravním trhu v ČR je.
Mnou zde zveřejněné informace jsou pouze ty které takzvaně mohou ven.Ostatní jsou pouze u mě,přídpadně je vědí lidé kterým 100% věřím.
Zdroje pochopitelně mám,ty ale nikdy neprozradím.
A také vím že je zde se mnou možná těžké vyjít někdy.Ale jsou věci ke kterým nechci mlčet.To se týká jednoho dopravce o kterém se nechci zmiňovat.
O těch zrcátkách nevím (vidíte já to nevím- přechválil jste mě)proto se nebudu pouštět do pře o věci o které vím houby.
Navíc na to tady jsou uživatelé - legislativci,kteří to mají zmáknuté,nebo si to umí dobře vyhledat.
Závěrem pokud chcete můžete mě napsat na meil je pod nickem,dám vám přednost.Budu rád když napíšete.
Jinak jsem rád že je zde tolik lidí zajímajících se zmíněného dopravce.Teď se možná moderátor MZ klátí na židli že budeme chtít svoji diskusi.Proto MZ neboj nebudeme.nám stačí Liberecká diskuse.
no a dvě fotky k tématu diskuse a pro potěšení příznivců ČSAD SEMILY
 
 
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Carchye
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 355
Registrován: 8-2006


Odesláno Sobota, 09. června 2007 - 21:50:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bobyk: Jasné na tie som zabudol
www.mestskadoprava.net
231-475-399
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2528
Registrován: 4-2006


Odesláno Sobota, 09. června 2007 - 21:54:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

AD Martbus kam ty na ty odkazy chodíš to je mi teda záhadou.(ber to jako obdiv a pochvalu!)
ještě rozluštit tu SPz na tom arway.
ad Bobyk na tvém myšlenkovém pochodu něco může být s tím SAD BBDS,možná jim chybí vozy když je maji u nás
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Axer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1021
Registrován: 8-2005


Odesláno Sobota, 09. června 2007 - 21:56:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ares1: ten an té orvní fotce je k
ICQ: 225 075 034 - kdo chce at se ozve:o)))))))
e-mail:SnejdrlaJenda@seznam.cz
řada 950 and jakýkoliv atmos forever:o)))))))))

Nenič mne sloužím všem!!!!!!!!!!!!!
Karosa žije dál!!!!!!!!!
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2783
Registrován: 3-2005


Odesláno Sobota, 09. června 2007 - 22:01:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ty špígle , které odstraňují (řekněme spíše podstatně zmenšují) mrtvý úhel, se budou opravdu v dohledné době povinně montovat. Ale přesný datum si nepamatuji a hledat se mi teď nechce.
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6480
Registrován: 1-2005


Odesláno Sobota, 09. června 2007 - 22:03:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Magiq: Ale jen na nové vozy, předpokládám.
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2784
Registrován: 3-2005


Odesláno Sobota, 09. června 2007 - 22:05:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ano, samozřejmě.
Study
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3405
Registrován: 11-2004


Odesláno Sobota, 09. června 2007 - 22:06:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Magiq: A na nové Fabie taky
Sháníme fotografie a předměty spjaté s autobusovou dopr. v Prostějově. Nabídky SMS zasílejte na 605840016

PV-57-09 a PV-67-39 zůstanou navždy legendami...

YCQ 352-006-583, Web o prostějovských autobusech s denní aktualizací
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2529
Registrován: 4-2006


Odesláno Sobota, 09. června 2007 - 22:08:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Axer pro upřesnění je to Crossway 12,8 RZ 9461 středisko Rokytnice.Vezl jsem se ním ráno asi 80 km,příjemná jízda,pásy na všech sedadlech.
Řidič si s ním rozuměl,předtím jezdil s LC956 2L3 3013.Tam ho asi nahradí jako druhý řidič(ka) Marcelka
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2530
Registrován: 4-2006


Odesláno Sobota, 09. června 2007 - 22:11:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak právě Magiq je mnou popsaný uživatel-legislativec.Jeho znalosti zase obdivuji já co se týká různých těchto věcí.
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Axer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1023
Registrován: 8-2005


Odesláno Sobota, 09. června 2007 - 22:34:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ares: no fakt bombaa jinak se přikláním k názoru že ČSAD SM je velice simpatický dopravce se zajímavým vozovým parkem
ICQ: 225 075 034 - kdo chce at se ozve:o)))))))
e-mail:SnejdrlaJenda@seznam.cz
řada 950 and jakýkoliv atmos forever:o)))))))))

Nenič mne sloužím všem!!!!!!!!!!!!!
Karosa žije dál!!!!!!!!!
Franko5240
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 63
Registrován: 4-2006


Odesláno Neděle, 10. června 2007 - 12:09:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

nema niekto detailnejsie fotky arway?
buske.napady.net
Iveco CZ
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.102.15.64
Odesláno Neděle, 10. června 2007 - 16:27:31   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

 
  Velice povedené modely.
Study
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3409
Registrován: 11-2004


Odesláno Neděle, 10. června 2007 - 16:29:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fakt hezký. Jaké je to měřítko a kdo je vyrábí?
Sháníme fotografie a předměty spjaté s autobusovou dopr. v Prostějově. Nabídky SMS zasílejte na 605840016

PV-57-09 a PV-67-39 zůstanou navždy legendami...

YCQ 352-006-583, Web o prostějovských autobusech s denní aktualizací
3260
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3228
Registrován: 10-2003


Odesláno Neděle, 10. června 2007 - 16:49:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevíte kolik krosvejů nakoupila letos Adosa?
STAHUJ: Régiomap JM-kraje - aktualizace 30.4.2007 (xls)

3100. příspěvků kariéry (Liga velmistrů K-reportu)
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 767
Registrován: 12-2005


Odesláno Neděle, 10. června 2007 - 16:51:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

3260:No jeden určitě.
Zlatovánek=nejlepší dopravce v ČR

www.zlatovanek.cz
Eurobusák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 398
Registrován: 11-2006


Odesláno Neděle, 10. června 2007 - 18:07:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Study:Ten arway mierka je 1:43 a vyrobcom je NOREV a do 50 EUR sa vpraces.
My favourite bus is KAROSA LC730,LC750,LC930,950
KAROSA is not dead
ICQ:495-442-240

http://vbusdielna.wgz.cz my homepage
Robim GO autobusov Karosa radu 700 na radu 900
Mr_proper
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 212
Registrován: 11-2006
Odesláno Neděle, 10. června 2007 - 18:52:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Cestou necestou z Vysokého Mýta
 
Nové stránky o středních opravách pražských autobusů. www.doz.estranky.cz
Vmmilan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5
Registrován: 3-2007
Odesláno Neděle, 10. června 2007 - 22:01:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Byli jste se dnes podívat v Karose?
Přýzpjevek neprošel jazikovou ůpravou.
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2786
Registrován: 3-2005


Odesláno Neděle, 10. června 2007 - 22:31:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad.Mr_proper: Tím jsem dnes jel.
Mr_proper
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 214
Registrován: 11-2006
Odesláno Neděle, 10. června 2007 - 22:34:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Magiq: přímo tímhle a přímo tehdy, kdy jsem pořídil právě tento záběr ?
Nové stránky o středních opravách pražských autobusů. www.doz.estranky.cz
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2787
Registrován: 3-2005


Odesláno Neděle, 10. června 2007 - 22:35:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Přímo tímhle, ale ne při tomto focení.
P_z
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 487
Registrován: 7-2006
Odesláno Neděle, 10. června 2007 - 23:21:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Polem, nepolem... Předjíždění, my 95km/h, Arway 100+ km/h
 
 
Martbus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 923
Registrován: 11-2005


Odesláno Neděle, 10. června 2007 - 23:22:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

P z: A v čem ty jedeš? (myslím autobus )
Fotky dálkových Karos řady 900(nebo busů na Florenci), prosím pošlete - Děkuju
Tootti
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 255
Registrován: 1-2007


Odesláno Neděle, 10. června 2007 - 23:26:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

P_z: Ten Arway som videl v Bratislave!

Muj obdiv ma Semilsky vozovy park, Crossswayu, Arwayu a ostetneho pekneho!
P_z
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 489
Registrován: 7-2006
Odesláno Pondělí, 11. června 2007 - 10:20:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Je to vylepený v zájezdových autobusech. Nazval jsem to perla východu
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2542
Registrován: 4-2006


Odesláno Pondělí, 11. června 2007 - 15:03:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Totti a ještě přibudou
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Tootti
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 257
Registrován: 1-2007


Odesláno Pondělí, 11. června 2007 - 16:15:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ares1: Teda to bude super !

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace