K-report
 

Archiv do 10.června 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Student Agency » Staré archivy » Archiv do 10.června 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Zzz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 852
Registrován: 12-2004
Odesláno Pondělí, 28. května 2007 - 10:48:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Čsad zastávka:Děkuji,kolega Ares1 už mě málem znejistil.
Iaya
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 203
Registrován: 6-2002
Odesláno Úterý, 29. května 2007 - 06:51:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dneska bych rád jel do Varů, bohužel nevím, který spoj stihnu, pravděpodobně někdy kolem 16h, to vyjíždění jak SA tak i ASIANA. Mohou mi znalí poměrů napsat, kterého dopravce si vybrat? A jak to vypadá s cenou lísku koupenén na poslední chvíli? Spoj v 21.00 zpátky z KV pořád jezdí? S jakým využitím? Díky.
PS. Kafe a sladké čaje nepiji, noviny jsem si již zakoupil cestou do práce.. ;-)))
Ono je třeba jít tomu štěstíčku naproti ...
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2422
Registrován: 4-2006


Odesláno Úterý, 29. května 2007 - 19:31:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

pro kolegy zzz,MZ,ČSAD zastávka jsem dal příspěvek do poslední diskuse (s nedopravní náplní)
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Martin240025
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 265
Registrován: 1-2006


Odesláno Úterý, 29. května 2007 - 19:46:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Iaya.. nejezděte s těmi, jak se pořád perou, jedte s
Autobusy Karlovy Vary...
odkaz
na dálkový linky posílá nějaký Bovy... :-)
Kuzl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 60
Registrován: 9-2006
Odesláno Středa, 30. května 2007 - 13:15:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

http://www.portal.idos.cz/Data/pdf/L142105_070610_60135.pdf
H_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1597
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 30. května 2007 - 13:47:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, tak to už vypadá na pomalý ústup... Vyklízení pozic každopádně...

Iaya: Jo, ten ve 21 z KV ještě jezdí, nejezdí s ním skoro nikdo, většinou.
Kamera
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 81
Registrován: 6-2005
Odesláno Středa, 30. května 2007 - 15:07:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Autobus do Prahy? Kvalita jde dolů

Student Agency nasadila na linku starší autobusy

Liberec - Nalákala vás reklama Student Agency na svezení luxusním žlutým autobusem a podávání občerstvení či sledování televize? Už několik týdnů na této lince máte velkou šanci, že takové služby nezažijete. Kvalita cestování mezi Libercem a Prahou během posledního měsíce značně poklesla. Shodou okolností poté, co linku téměř opustila ČSAD Liberec.

„Občerstvení zdarma jsem měl z posledních deseti jízd asi dvakrát. Co je ale horší, na linku začaly nasazovat staré autobusy, které nejsou příliš pohodlné. Je vidět, že teď nemají mezi autobusy do Prahy prakticky konkurenci,“ míní jeden z pravidelných cestujících Pavel Richtr.

Student Agency problémy přiznává, slibuje ale brzké zlepšení. A navíc nehodlá zdražovat, i když je linka do Liberce jediná, která kvůli zavedení mýta stojí stále stejně.

Mezi Libercem a Prahou má společnost, která už má na lince prakticky monopol, každý den nasazeno pět autobusů. Dva z nich jsou ale rozbité a proto je vystřídaly starší vozy značky Mercedes a Neoplan. Ty nemají ani občerstvení, ani palubní obrazovky. „Musíme u dvou žlutých autobusů vyřešit problém s klimatizací, v horkách musí fungovat na sto procent,“ uvedl šéf Student Agency Radim Jančura. „Je pravdou, že v posledních 14 dnech šla úroveň dolů,“ přiznává Jančura.

Kdy firma problém s klimatizací vyřeší, podle svých slov neví. Ke zlepšení by mohlo dojít už v červnu, kdy Student Agency bude mít deset dalších nových autobusů. Ty mají jít do stávajících linek, nikoliv nových, jak bývá zvykem.

Podobně by mělo dojít k vyřešení potíží s kávovary. Ani jízda žlutým autobusem vám nezaručí teplý nápoj zdarma, řada automatů je totiž rozbitých. „Čekali jsme na dodávku náhradních dílů. Pro jediného výrobce automatů šlehaných teplých nápojů do autobusů v Evropě jsme jakýmsi vývojovým či zkušebním centrem. Na základě našich zkušeností se automaty zdokonalují, tak aby měly co nejmenší poruchovost,“ tvrdí Jančura. Rozhodně neuvažuje o tom, že by například stevardky roznášející teplé nápoje v autobusech zrušil.

Kromě toho slibuje Student Agency i vylepšení audio-video palubního systému. Kromě klipů či seriálů má na lince vysílat čerstvé televizní zprávy.

„Do autobusů budeme montovat nově vyvinuté zařízení z expresních vlaků. Zprávy se budou do busů přehrávat přes bezdrátovou síť do speciálního zařízení, které bude obraz pouštět automaticky podle času a polohy autobusu. Na vysílání zpráv se dohodneme s jednou z národních televizí,“ dodal Jančura.

Regionální mutace| Mladá fronta DNES - liberecký kraj/ 30.5.07
http://pocasi.cap-net.cz/- Vozovna On-line
Martin240025
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 267
Registrován: 1-2006


Odesláno Středa, 30. května 2007 - 17:35:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

a ČSAD LB tam snad může nasadit svoje MANy v pravidelnym taktu... nebo snad ne? Když tam nejezdí ty nejlepší busy...
Mirbusak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 390
Registrován: 5-2005


Odesláno Středa, 30. května 2007 - 17:39:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To není tak lehké Martine..., oni to opraví a zase se to vrátí do starých kolejí. A kvůli tomu, že SA se rozbije bus bude ČSAD LB měnit JŘ, který se nedá změnit z hodiny na hodinu, tak to nepujde.Když tak ho změníš do 3 dnů JŘ, ale to musí být nutně.
Tak to je ta ČSAutobusováDoprava národní podnik...
Martin240025
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 269
Registrován: 1-2006


Odesláno Středa, 30. května 2007 - 20:35:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

a jak je to s Eurolines, proslýchalo se, že z Prahy do ČB bude jezdit...
Karel007
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 95
Registrován: 1-2007
Odesláno Čtvrtek, 31. května 2007 - 10:33:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jak se tady někdo ptal na linku do Francie:

SA bude jezdit od 22.6.2007 viz odkaz z portal.idos.cz

http://www.portal.idos.cz/Data/pdf/L000195_070622_60073.pdf
Luke_mann
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 8
Registrován: 4-2006
Odesláno Neděle, 03. června 2007 - 15:04:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nějaké fotky autobusu SA z provozu a tak?? Diky :-)
Achzarit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 129
Registrován: 11-2006


Odesláno Neděle, 03. června 2007 - 15:31:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

to Luke_mann:

Ayats Atlantis
Beulas Aura
Mercedes-Benz Travego (jen dvě fotky)
Scania Irizar PB (pět fotek uprostřed stránky)

Vlastní fotky StudentAgency bohužel nemám.
Zlatovánek = nejlepší dopravce v ČR
www.zlatovanek.cz
Luke_mann
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 9
Registrován: 4-2006
Odesláno Neděle, 03. června 2007 - 17:34:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Super ... nejak nemam cas si je najit sam :-D Moc diky
Maxwilien
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 496
Registrován: 8-2005


Odesláno Neděle, 03. června 2007 - 19:48:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tady jedna fotka ode mě:
 
www.tad.cz ---> Setra forever www.setra.de
kdybyste náhodou někdy vyfotili nějakej z autobusů TAD tak mi prosím pošlete fotky na mejl(Mic.halB@seznam.cz)

ICQ:276-583-029
Ives
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 92
Registrován: 1-2006
Odesláno Neděle, 03. června 2007 - 21:06:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad SA a Francie, no vida, tak do Paříže a bez Strasbourgu.. Že by se jim do konkurence s Eurolines až tak nechtělo?
Nésu žádné šotouš!
Eda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 366
Registrován: 10-2005


Odesláno Neděle, 03. června 2007 - 22:37:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Další fotky máme v naší brněnské galerce bmhd.goo.cz.
rádoby kompletní evidence vozidel brněnského Tourbusu na www.bmhd.cz
vilik
Neregistrovaný host
Odeslán z: 217.196.213.131
Odesláno Pondělí, 04. června 2007 - 16:24:10   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ten řidič je od nás z Kopřivnice:-) Dříve jezdil v Connexu, ale s Beulasem si teda rozhodně polepšil...:-)
Karel007
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 102
Registrován: 1-2007
Odesláno Úterý, 05. června 2007 - 16:07:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Spory mezi ICOM transport a Student Agency v Jihlavě


odkaz
vilik
Neregistrovaný host
Odeslán z: 217.196.213.131
Odesláno Úterý, 05. června 2007 - 16:39:16   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ICOM:No jo, tady nám zase někdo neumí prohrávat....
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 436
Registrován: 6-2006
Odesláno Úterý, 05. června 2007 - 16:57:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

dyť i SA si může někde koupit autobusák a vydělávat na tom a udělat si svoje podmínky. Kdo ji v tom brání? Stačí majiteli dát výhodnou nabídku.
Sergeilbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1601
Registrován: 10-2004


Odesláno Úterý, 05. června 2007 - 17:30:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ano, a antimonopolní úřad jim opět vstup povolí (přestože ICOM, pokud je vlastníkem AN, si tam může pouštět/nepouštět kohokoli) a ještě zpranýřuje ICOM tak, že to bude moci vzdát.. To už jsem tu někde viděl.
25. srpna 2007 - 110 let od zahájení provozu tramvají v Liberci!
Fotoweb městské hromadné dopravy
Aktuálně z Liberce a okolí
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 437
Registrován: 6-2006
Odesláno Úterý, 05. června 2007 - 17:35:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Akorát v tomto případě je rozdíl v tom, že ICOM stanovil jednotná pravidla pro všechny, tudíž antimonopol. by měl bejt v klidu. To že to nevyhovuje právě SA, je jejich smůla (nepopírám že to ICOM udělal kvůli SA).
villy
Neregistrovaný host
Odeslán z: 217.196.213.131
Odesláno Úterý, 05. června 2007 - 17:42:38   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na co by SA měli autobusák, když provozují relativně jen pár linek, však v Brně u Grandu to někdy vypadá jak soukromý autobusák SA:-)
Karel007
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 103
Registrován: 1-2007
Odesláno Úterý, 05. června 2007 - 17:50:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na co by SA měli autobusák

když je každý!!!! musí pustit na svůj autobusák za pár drobnejch, tak proč by měli svůj né
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 438
Registrován: 6-2006
Odesláno Úterý, 05. června 2007 - 17:58:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

oni to zas takový drobný teda nejsou
villy
Neregistrovaný host
Odeslán z: 217.196.213.131
Odesláno Úterý, 05. června 2007 - 18:13:33   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo no, třeba na menších busácích to takové pálky nejsou, ale zajímalo by mě za co pražská florenc vybírá 275 kaček za vjezd. To musí být dobrý majlant za den, natož za delší dobu. Se divím, že lavičky tam nejsou ze zlata a nástupiště nejsou potažena perskými koberci...možná by to na to i vyšlo:-)

A k té neochotě pouštět konkurenci na svůj busák si myslím, že je to sprosťárna. Jasně, chápu, že si chrání svůj píseček, ale asi by se jim nelíbilo, kdyby tohle dělal někdo zase někde jinde jim. Myslím, že se to obrátí proti nim, autobusová doprava je služba veřejnosti, tak se mi nezdá příliš důstojné, aby cestující nastupovali do spojů svého oblíbeného dopravce někde na chodníku či jiných provizorních místech. Jednak to může lidem docela zkomplikovat cestu, pokud o tom nejsou informováni nebo tyhle taškačice nesledují, což může mít za následek, že nakonec nebudou jezdit ani s ICOMEM. Já bych s takovým trucujícím dopravcem teda nejezdil..nezakrývám, že SA fandím, ale myslím, že tohle mohou být reálné myšlenky i nezaujatého cestujícího..
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2503
Registrován: 4-2006


Odesláno Úterý, 05. června 2007 - 19:20:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

At už jde SA do prdele.Tady je vidět že ten problém je na straně SA protože neznám dopravce se kterým by SA vycházela.
AD villy víš když mi něco patří tak mi to patří,a nemá nikdo právo bez mého souhlasu to používat.
Jinak jsem rád že došlo na má slova v případě Liberce.To bylo pořád konkurence ,konkurence a co ted?Doufám že se ted ty kteří to tady pořád obhajovali aspoň chytají za ocas když už to nepřiznají jak se mýlily
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 750
Registrován: 12-2005


Odesláno Úterý, 05. června 2007 - 19:36:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak dnes odpoledne do Brna jel Mercedes Tourismo,spol.Orbix.Takže už i do Brna začínají nasazovat horší busy.
Zlatovánek=nejlepší dopravce v ČR

www.zlatovanek.cz
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 439
Registrován: 6-2006
Odesláno Úterý, 05. června 2007 - 19:55:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

no sem zvědavej na tech jejich deset novejch busů. Smůla že třeba na Liberec je nemůžou vůbec posílat.
Wlasta
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 240
Registrován: 5-2006
Odesláno Úterý, 05. června 2007 - 21:19:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ares1: nerozumím vám. Já jsem taky volal po konkurenci a volám po ní zas. Monopol SA je stejně špatný jako monopol ČSAD Lb. Je třeba nezaměňovat pojmy SA a konkurence...
Takže naopak tvrdím, že jsem se nemýlil.
Ostatně, momentální stav na liberecké trase by mohl být možná námět na přemýšlení třeba pro majitele Asiany :-)

ad ICOM: ono je sice pravda, že když je něco moje, můžu si s tím dělat co chci, ale autobusák je věc, která se z tohoto pravidla poněkud vymyká, protože je v daném místě jedinečný.
Stejně jako se třeba majitel pražské vodárny nesmí rozhodnout, že nebude dodávat vodu do Kobylis, protože tam bydlí jeho bejvalka, která se s ním soudí o majetek. A nesmí se tak rozhodnout přesto, že je ta vodárna jeho. Proto, že je v Praze jedinečná a odjinud ta voda prostě nepoteče.
Ono vůbec autobusáky ve vlastnictví (nebo správě) jednoho z dopravců jsou a budou vždycky zdrojem sporů a každá radnice, která umí do pěti počítat, by se tomuto řešení měla velkým obloukem vyhnout. COž se bohužel u nás neděje.
Fotky linek MHD na http://linky-mhd.ic.cz
Minibox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 149
Registrován: 9-2005


Odesláno Úterý, 05. června 2007 - 22:27:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ohledně autobusáků - on je ten problém daný historicky, kdy většinou v tom daném městě tak nějak autobusák "spadl do klína" místnímu dopravci, v dobách předkonkurenčních většinou jedinému dopravci v oblasti/regionu. Tenkrát málokdo tušil, že toto řešení nebude často úplně nejlepší a dneska toho někteří dopravci využívají, když už nic lepšího jak porazit konkurenci nevymyslí (prosím nebrat jako obhajbu SA ale obecně). Myslím, že většina soukromníků by o (ne)pouštění na autobusák dominantního dopravce mohla vyprávět své. Např. zlínský Housa s tím měl problémy ve Zlíně, Hradišti a možná i jinde, Čebus když zkoušel linku Brno - Zlín taky nejezdil v KM na autobusák atd. A u SA je to jen teď nejvíc vidět.
SA x ICOM - ono těma tureckýma Mercedesama či co to ten ICOM má, moc SA asi konkurovat nejde, tak to opět zkouší takhle podivně. Zaráží mě jedna věc, že si ICOM nevzal poučení z toho, jak se povedlo zmedializovat tenkrát Liberec. Stejně tím cestující SA nepřetáhne, neodradí a jenom bude za "toho špatného". Takové školácké chyby...
www.minibox.webz.cz

ICQ 262 816 345
Minibox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 150
Registrován: 9-2005


Odesláno Úterý, 05. června 2007 - 22:33:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nebo položme otázku jinak. Objevili by se tyhle značky na nádraží Icomu, pokud by do Jihlavy nezajížděla SA? Myslím, že ne. Jak je zmíněno v článku přímo v Jihlavských listech, už dřív tam vyšší autobusy jezdily a až tak to nikomu nevadilo ;-)
www.minibox.webz.cz

ICQ 262 816 345
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 751
Registrován: 12-2005


Odesláno Středa, 06. června 2007 - 07:21:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Problém s nádražím je třeba i v Poličce,proto třeba Zlatovánek staví naproti autobusovému stanoviště.V Pardubicích se zase musí platit za průjezd-někde sem slyšel 80,-.
Zlatovánek=nejlepší dopravce v ČR

www.zlatovanek.cz
Tracy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 76
Registrován: 11-2006
Odesláno Středa, 06. června 2007 - 09:24:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A to se jako může jezdit s naprasklým čelním sklem (2B5 0724)???

Poprvé mě SA zklamal (jezdím jen příležtostně): stav vozu, začátek odbavování cestujících až téměř v čase odjezdu, nepříliš jistý řidič frajerského zevnějšku, skoro všechna stoupání ve stoupacích pruzích za pomalými kamiony, stewardka by mohla alespoň používat žvýkačku a neoblažovat cestující tím, co na Florenci nainhalovala z cigaret.
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 756
Registrován: 12-2005


Odesláno Středa, 06. června 2007 - 10:08:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tracy.Jezdit by se asi nemělo,ale třeba u Zlatovánka jezdí jedna Karosa C734 s prasklým čelním sklem asi přes rok.A dalšíc 2/3 busy mají čelní sklo taky naprasklý.
Zlatovánek=nejlepší dopravce v ČR

www.zlatovanek.cz
Erťak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 155
Registrován: 2-2007


Odesláno Středa, 06. června 2007 - 10:11:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tracy: Bežná věc ne, proč by auto stalo kuly prasklému sklu. Sam bych ho taky poslal. Aut s naprsklým sklem jezdí víc i jinde ne jen u SA.
AP-76-88 BEST OF RTO
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2755
Registrován: 3-2005


Odesláno Středa, 06. června 2007 - 10:32:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad.Tracy: A co ti konkrétně na tom prasklém skle tak vadí? Má to vliv na kvalitu kávy, použití WC, klimatizaci?
Tracy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 77
Registrován: 11-2006
Odesláno Středa, 06. června 2007 - 10:55:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Magig: Nic, já se jen ptal, jestli se smí jet (resp. jezdit) se dvěmi výraznými prasklinami na čelním skle (co na to technické předpisy, policajti a tak).
Jinak čoko dobrá a na sedmém kanále byli Cimrmani. Ale zpátky jsem jel Dvořákem.
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 440
Registrován: 6-2006
Odesláno Středa, 06. června 2007 - 10:59:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No ono prasklé sklo nevyhovuje předpisům. Zkus přijít s prasklým sklem na STK.
Erťak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 156
Registrován: 2-2007


Odesláno Středa, 06. června 2007 - 11:00:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Spravně nesmí,ale praxe je jiná to se jezdí o sto šest
AP-76-88 BEST OF RTO
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2756
Registrován: 3-2005


Odesláno Středa, 06. června 2007 - 11:01:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak na STK s prasklým sklem nepojedu, ale zase kvůli prasklině neodstavím vůz hned. Vyměním až při vhodné příležitosti.
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 442
Registrován: 6-2006
Odesláno Středa, 06. června 2007 - 11:02:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad maqiq - myslíš až praskne ještě víc? nebo až se rozbije ještě něco? To je přístup SA.
Stanley
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2027
Registrován: 2-2005


Odesláno Středa, 06. června 2007 - 11:13:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

STK se dá absolvovat i bez skla (bočního).

(Příspěvek byl editován uživatelem Stanley.)
Přeberte si to, kdo chcete, jak chcete...

Nebo se podívejte k nám, ať víte, do čeho jdete!

Stránky opatovické kopané.
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6437
Registrován: 1-2005


Odesláno Středa, 06. června 2007 - 13:59:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Stanley: Ale musí tam být kvalitní igelit!!!
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Karel007
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 104
Registrován: 1-2007
Odesláno Středa, 06. června 2007 - 16:28:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Může jezdit autobus s prasklinou na čelním skle ?

odkaz
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2759
Registrován: 3-2005


Odesláno Středa, 06. června 2007 - 17:44:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad.Liberečák: Ne, až bude naplánovaná pravidelná prohlídka a odstavení vozu. Pokud se to nezvětšuje, tak to chvíli vydrží.
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 443
Registrován: 6-2006
Odesláno Středa, 06. června 2007 - 17:59:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Maqiq - u SA se odstavení vozu neplánuje. Vozy se odstavují samy. Viz dva týdny neoplanu a orbixu na liberec.
Slim
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 155
Registrován: 2-2005


Odesláno Středa, 06. června 2007 - 21:40:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já jen k tomu vjezdu na nádraží za prachy a vlastnictví nádraží - oboje je dvousečná zbraň.
Když budete nádraží vlastnit, tak Vám ručím za to, že za jakýkoliv poplatek za vjezd budete pořád jen prodělávat (samozřejmě asi s výjimkou Florence), pro dopravce je vždycky mnohonásobně výhodnější si zaplatit, i když mu to případá vydřidušské...ale mimo těch nákladů třeba taky neodpovídá za to, že si tam někdo na klouzačce zlomil nohu atd...A když bude nádraží vlastnit město, je to vzhledem k zkorumpovanosti samosprávy skoro totéž jako když ho vlastní dominantní dopravce, protože když je jakýkoli dopravce kamarád na správných místech, smázne Vás prostřednictvím rozhodnutí voleného orgánu tak, že ani nemrknete a ještě to bude v souladu se zákonem...s obojím mám bohaté osobní zkušenosti z doby, kdy jsem jedne takový provoz trošku vedl...
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 446
Registrován: 6-2006
Odesláno Středa, 06. června 2007 - 21:50:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad slim - nevim jaké máš zkušenosti, ale pokud se okamžitě po úrazu nesepíše zápis, tak je z toho majitel venku.
Karel007
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 105
Registrován: 1-2007
Odesláno Pátek, 08. června 2007 - 16:16:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

a je to tu do LBC zdražení viz

"POZOR!

Od 18.6.2007 bude možné zakoupit otevřené jízdenky pouze za cenu jízdenky na pevné datum."


http://www.studentagency.cz/mainpage.php?switch=100667


=> 1. zdražení po zhruba 2 měsícich od ústupu ČSADLB
javi
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.111.6
Odesláno Pátek, 08. června 2007 - 20:34:52   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dvoupatrový Neoplan se přesunul z linky Liberec - Praha do Plzně. Jezdí pravidelně v 7:30 z Plzně do Prahy. Nebo Neoplanů jezdí na linkách víc?
Siklzdenek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 79
Registrován: 8-2006


Odesláno Sobota, 09. června 2007 - 13:56:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ahoj,
neví někdo náhodou komu patří "staré" autobusové nádraží/stanoviště v Brně u Grandu (Benešova tř.)?
Je vlastníkem/provozovatelem Dopravní podnik města Brna, město Brno, Student agency a nebo někdo úplně jiný? Díky.
Iposp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 18
Registrován: 11-2006
Odesláno Sobota, 09. června 2007 - 16:47:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Siklzdeněk: Patří to tam celé přímo městu, vzhledem k tomu, že tam není ani záchod, tak se o nějakém provozování čehokoliv moc nedá mluvit...
Lokom
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 489
Registrován: 9-2003
Odesláno Sobota, 09. června 2007 - 19:53:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

karel007: mno, hlavne ze se v predeslem clanku SA chvasta ze zdrazovat nebude ... na druhou stranu sem to od nich ocekaval hned po zruseni busu CSAD. a casem to mozna jeste poroste, uz kdysi, kdyz se zavadelo mytne, tak sem nekde cetl vyjadreni, ze by optimalni bylo 80 Kc za jizdu. jenom jeste tehdejsi konkurence jim to nedovolila. od 18. 6. o 10Kc na 70 a dejte tomu, ze od 1. 9. od 10Kc na 80 ... :-) uvidime
Karel007
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 106
Registrován: 1-2007
Odesláno Sobota, 09. června 2007 - 20:37:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

taky jsem očekával zdražení dříve, no ale ty 2 měsíce dejme tomu, tohle zdražení je takové mírné, na stálé zákazníky to vliv nemá - ty jezděj na kreditovky... třeba si pár lidí udělá kreditovku...
ke zvýšení všech cen nemá dost argumentů ( v televizi neblábolej jak je drahá nafta apod, když nafta zdraží a budou o tom blábolit v TV, tak má krásnej důvod ke zdražení a vyjde z toho s čistým štítem - bude říkat, že za to nemůžou apod, že to museli udělat, ale teď, co má říct: zničili jsme konkurenci tak zdražíme?)
Takže další zdražení (tentokrát více plošné kredit70Kč, otevřená+pevný datum 80Kč) bych očekával v době, když bude dražší nafta dejme tomu 31-32Kč a budou o tom blábolit v TV - předpokládaný čas - polovina prázdnin
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2531
Registrován: 4-2006


Odesláno Sobota, 09. června 2007 - 22:18:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak to jsou mi věci.Zdražování u SA,crossway jako posila u SA.(Iveco už je asi menší hnus než byla Karosa)
No jen tak dál .................a ještě chvíli a neudržím se na židli
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Zzz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 860
Registrován: 12-2004
Odesláno Neděle, 10. června 2007 - 11:37:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Proč by nemohli zdražit,tak jako jiní doprafci?
Komu se asi vyčítalo že jezdí pod cenou?
Mě to příjde,že ať uděljí studenti to nebo ono,tak je to pro některé automaticky důvod k nedávání,zesměšňování atd.

Pokud začne SA používat horší služby nebo autobusy,tak tím sam. podkopává až přehnaně dobré mínění,které o téhle fi panuje u velké části veřejnosti,ale je to pořád jen jejich věc.

Jen reklama je nevytrhne,takže pokud půjdou ceny nahoru a kvalita dolů,nabízí se prostor pro další dopravce,nebo ne?
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 449
Registrován: 6-2006
Odesláno Neděle, 10. června 2007 - 19:24:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A kdepak jesdil crossway? Od jakého dopravce? Aby těch deset novejch busů nebyly Crosswaye
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1876
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 10. června 2007 - 19:34:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Liberečák: Někdo to tu psal a je tu někde i fotka - Crossway byl od firmy AP-tour dopravní ze Sloupna u Nového Bydžova. Je to funglovka a má zájezdové vybavení (takže nechápu, proč to není Arway...). Vzhledem k tomu, že jsem ho viděl včera v Praze na Florenci, tak nejspíše posiloval linku Praha - Brno.

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace