K-report
 

Archiv do 27.května 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Karosa Ares, Arway a Crossway » Staré archivy » Archiv do 27.května 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Aresák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 365
Registrován: 1-2007


Odesláno Úterý, 22. května 2007 - 20:11:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To video je boží, hlavně ukázka kombinace dveří. Ale mám takový dojem, že tam chyběla nabídka předních 1200, které dle foto...

No nic moc, pokuď to bude za dobrou cenu, tak proč ne. A celý bok? Vždyť je to jen lepený plech-který bude možná levnější než nějaký plastový bazmekt.

A co to boční řidičovo okno, že by někdo dal na připomínky?
Karel007
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 87
Registrován: 1-2007
Odesláno Úterý, 22. května 2007 - 20:12:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

vždyť to LE má jen 2 dveře - to bude strašně zpomalovat výstup/nástup !!!!
Study
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3138
Registrován: 11-2004


Odesláno Úterý, 22. května 2007 - 20:25:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dyť je to příměstský bus, ne?
Sháníme fotografie a předměty spjaté s autobusovou dopr. v Prostějově. Nabídky SMS zasílejte na 605840016

PV-57-09 a PV-67-39 zůstanou navždy legendami...

YCQ 352-006-583, Web o prostějovských autobusech s denní aktualizací
Karel007
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 88
Registrován: 1-2007
Odesláno Úterý, 22. května 2007 - 20:31:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

já myslel, že je to městský bus, náhrada za ty klasický hranatý starý karosy, případně za novější řada B?-prostě ty s 3 dveřma.

Takže takovýhle karosa nebude vyrábět (když nepočítám ty co tady skládaj z Francie -Citelis)?
Jirka_m
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 731
Registrován: 5-2006


Odesláno Úterý, 22. května 2007 - 21:13:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Karel 007: Pro město je Citelis, pro příměsto Crossway, Crossway LE potažmo Arway.
Práce ještě nikoho nezabila, ale nerad riskuji! ICQ: 225-833-748

Aresák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 369
Registrován: 1-2007


Odesláno Úterý, 22. května 2007 - 21:22:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A nebude to zbastlené na Angoráckém (čti Agora) rámu?
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2392
Registrován: 4-2006


Odesláno Úterý, 22. května 2007 - 21:25:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Karel 007 proč by to mělo zpomalovat nástup.To jsi vzal kde?Je to bus na příměsto kde je budoucí trend podobně jako nabízí Sor,Solaris.Bude to pro méně pohyblivé občany výhodou.A nikde není psáno že to nebude mít 3 dveře.Mě se líbí je to pěkné.Je to prototyp takže se to ještě určitě doupraví.Je to krok vpřed.!
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Martbus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 888
Registrován: 11-2005


Odesláno Úterý, 22. května 2007 - 21:32:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A myslím že třídveřovou verzi (úplně nejlépe celonízkopodlažní) by řada lidí uvítala, takového nástupce B900, něco skoro domácího než pro některé neoblíbený FR Citelis. Jinak souhlasím s Aresem1, ono se ještě něco dovychytá.
Fotky dálkových Karos řady 900(nebo busů na Florenci), prosím pošlete - Děkuju
Petr_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2349
Registrován: 4-2003


Odesláno Úterý, 22. května 2007 - 21:33:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Agory line maj i ve verzi s motorem iveco na pravý straně poměrně velkou mřížku chladiče.

Jo, bude se po náběhu výroby tohodle dál vyrábět i citelis line? Třeba Mercedes už klasický citaro Ü nedělá (asi jenom na přání, pokud vůbec), protože ho nahradilo citaro LE Ü...
LIDSTVO JE SPOLEČENSTVO BLBÉ, ZLÉ A ZLOČINNÉ. (profesor francouzské literatury z románu Obsluhoval jsem anglického krále)
Karel007
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 89
Registrován: 1-2007
Odesláno Úterý, 22. května 2007 - 21:58:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

to Ares1: nevěděl jsem, že CWay LE je určený pro příměstskou dopravu, tam jsem myslel, že stačí běžný Cway nebo Arway, myslel jsem, že se jedná o nástupce řady B. Proto jsem se zhrozil, že to má jen 2 dveře. Kdyby takovýto bus (2dveře) jezdil městkou dopravu (což jsem myslel, že je účel tohoto busu), tak by to výrazně zdržovalo výstup/nástup. Je snad jasné, že když má 3dveře a ne 2 dveře , tak je výstup/nástup rychlejší.

Divím se Karose, že z toho neudělá městský bus (3 dveře) a s cenou na úrovni Axera (není důvod cenu zvyšovat) do 3,5mil by byla po tomto busu poměrně velká poptávka. Citelis co vim, tak se prodává kolem 6mil Kč (pokud se s cenou pletu, tak mě nekamenujte). Takže za 1 citelis - by byly téměř 2 nový busy...
Loque
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 108
Registrován: 11-2005


Odesláno Úterý, 22. května 2007 - 22:02:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

LE komplet nizkopodlazni asi tezko bude. To uz by nebylo LE a doublovalo by to Citelis. Navic tahle verze je, aspon podle videa, interurbain, tj mezi mesto. Pocitam, ze bude jeste mestska verze (asi budou ty treti dvere)
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2393
Registrován: 4-2006


Odesláno Úterý, 22. května 2007 - 22:04:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

CHCI VYZVAT UŽIVATELE ZDA BY ZDE STÁLE SOUSTŘEDILY RZ vozů Arway,Crossway u dopravců v ČR A SR. Snažím se udržet seznam těchto vozů.Zatím se mi to vcelku daří.(hlavně díky uživatelům Carchye,Totti,Mirek,Dan321 a dalších )
Momentálně nejvíce postrádám tyto.Arway Connexu VČ,CROSSWAY OD DP Teplice (poslední 3 dodané) a od ČSAD Vsetín.Zajímá mě i v jakém nátěru je.Seznam tady časem opět vyvěsím,pokud má někdo zájem mohu ho poslat i jednotlivě.Trošku jsem ho přepracoval.
DÍKY A PROSÍM DATA POSÍLEJTE SEM DO TÉTO DISKUSE.

pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2394
Registrován: 4-2006


Odesláno Úterý, 22. května 2007 - 22:24:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Karel no tak ono pokud je vůz celonízkopodlažní tak je také výstup rychlejší.Bojím se že budoucnost je v MHD již jen nízkopodlažní.Navíc pokud pořizuješ vozy s podporou dotačních grantů EU tak podmínkou je NP vůz.Já vím je to hrozné ale opravdu již nic jiného nebude.Ono i ostatní výrobci upouštějí od středně podlažních busů.Opravdu už to nemá budoucnost.A to že by to někdo ještě kupoval to možná ano,ale vžijte se do situace těch starších lidí,maminek s kočárky jak musí trpět lézt do 952.prostě tahle generace je už za náma.Ať se nám to líbí nebo ne
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Michalis
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 500
Registrován: 4-2006


Odesláno Úterý, 22. května 2007 - 22:25:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Loque:Mě se ale zdálo že v tom videu to mělo městké sedačky....
Bojujme za spravnou dopravní koncepci která vyžene auta z měst!
Michalis
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 501
Registrován: 4-2006


Odesláno Úterý, 22. května 2007 - 22:30:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Aresi to si docela vystihl.....normální cestující jen potěší že jedou v NP a když vidím jak krásně vystupuje maminka skočárkem z NP busu bez toho že by někoho musela prosit o pomoc...a taky je ten výstup toho kočárku i rychlejší...prostě budoucnost je v NP ,to se jen šotouši s tím nesmířili....a podle mě za takových pět let může být podíl Low Entry v dopravě do 30 km i 30-40%....
Bojujme za spravnou dopravní koncepci která vyžene auta z měst!
Karel007
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 90
Registrován: 1-2007
Odesláno Úterý, 22. května 2007 - 23:06:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

budoucnost MHD je nízkopodlažní - souhlas
Tohle LE není nízkopodlažní? Z toho videa - viz nahoře vypadá že nízkopodlažní je...(u 2.dveří je plošina,...) takže by nebyl takovej problém tam hodit 3.dveře a udělat z toho městské vozítko (možná teda vzadu to je asi zvýšený, to by nešlo snížit?)
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2395
Registrován: 4-2006


Odesláno Úterý, 22. května 2007 - 23:15:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Karel je Le znamená částečně NP.vzadu je to zvýšené.Pokud bys vzadu to snížil bud to bude NP bus což dělat nebudou.Takže pokud se tam objeví 3 dveře tak to bude výše.Je to spíše bus jak říká michalis do 20 kmna příměstské linky jako např Tedom L_E
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Martbus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 889
Registrován: 11-2005


Odesláno Úterý, 22. května 2007 - 23:19:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ano, a po přidání třetích to bude jako u hrbáče Soru. Mohl by s tím být úspěch (záleží tedy na ceně), neboť hrbáče se do MHD docela dostaly a většinou jsou publikovány jako nízkopodložní, což je z části chybně.
Fotky dálkových Karos řady 900(nebo busů na Florenci), prosím pošlete - Děkuju
Peno
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1586
Registrován: 8-2004


Odesláno Středa, 23. května 2007 - 00:25:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martbus: Nikoliv zčásti, ale zcela. LE nemá na MHD co dělat a to co vidím dnes a denně na MHD v Hodoníně, kterou město prezentuje jako bezbariérovou, přitom jediný skutečný NP vůz, Citybus, je záložní (asi proto, aby nebyl cestujícím na očích), mě jen utvrzuje v této myšlence. BN12 totiž naopak zavedl do hodonínské MHD nové bariéry. Ale uznávám, že část těchto bariér nesouvisí s koncepcí LE jako takovou, ale s nevhodným vnitřním uspořádáním BN12. Přesto ale tvrdím, že LE na MHD nemá co dělat a bojím se, že pokud Iveco začne dělat třídveřový Crossway LE, tak už žádné město v Česku a na Slovensku nebude kupovat NP busy na MHD. A to by byla skutečná katastrofa.
Pokud jde o Crossway LE samotný, nelíbily se mi městské sedačky a výklopné dveře. Jinak ale nemám moc výtek. Na kratší meziměstské linky to může být prima vozítko.
Zákaz kouření není žádná sranda

Ares: To nejlepší z Irisbusu
Rudasek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 15
Registrován: 4-2005


Odesláno Středa, 23. května 2007 - 06:03:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ke Crossway LE: Uspořádání interiéru (druh sedaček, jejich umístění i velikost dveří, koše na zavazadla apod. bude na zákazníkovi). Jak auto vypadá či nevypadá je spíš otázkou této diskuze. Já ho viděl, není tak špatný. Výtkou jsou sedadla v NP části z konstrukčních důvodů na podestách (základ je Crossway). 3dveřový bude příští rok.
21272
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3136
Registrován: 9-2005


Odesláno Středa, 23. května 2007 - 06:15:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ares1: Až ho uvidím, tak ti tu značku opíšu...
administrator @ mestskadoprava.com
Virtuální DP / stránka o autobusu Citelis / MHD v Hradci Králové
Tento příspěvek je můj názor. Ostatní ať si myslí, co chtějí.
Study
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3141
Registrován: 11-2004


Odesláno Středa, 23. května 2007 - 06:52:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já teda nevím, ale důchodci jásají, že přijel nízkopodlažní autobus, že to nemá schody a stejně si jdou sednout dozadu. Mají tam stejně schodů, jako kdyby přijlo sedmikilo, na které nadávají...
Sháníme fotografie a předměty spjaté s autobusovou dopr. v Prostějově. Nabídky SMS zasílejte na 605840016

PV-57-09 a PV-67-39 zůstanou navždy legendami...

YCQ 352-006-583, Web o prostějovských autobusech s denní aktualizací
Prgy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 361
Registrován: 5-2003


Odesláno Středa, 23. května 2007 - 07:09:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak zrovna dva Crosswaye přidám 2L8-9238, 2L8-9258 ČSAD Semily - provozovna Varnsdorf.
www.mhdvmb.wz.cz fotogalerie MHD v severovýchodních čechách
ICQ 195466589
Switch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 108
Registrován: 4-2006


Odesláno Středa, 23. května 2007 - 08:18:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na webu Iveca je v tiskové zprávě uvedeno, že budou dvě verze: Crossway LE Intercity pro max. 45 sedících a Crossway LE Suburban pro max. 38 sedících. A to při délce 12m.
Carchye
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 311
Registrován: 8-2006


Odesláno Středa, 23. května 2007 - 10:25:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Niečo z Rožňavy

 
 
 
 
www.mestskadoprava.net
231-475-399
Carchye
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 312
Registrován: 8-2006


Odesláno Středa, 23. května 2007 - 10:27:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

 
www.mestskadoprava.net
231-475-399
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 700
Registrován: 12-2005


Odesláno Středa, 23. května 2007 - 10:34:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ares1:Můžu poprosit o ten seznam Arwayů a Crosswayů.
Zlatovánek=nejlepší dopravce v ČR

www.zlatovanek.cz
M_v
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2795
Registrován: 6-2002


Odesláno Středa, 23. května 2007 - 11:50:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Peno: A jak definujete MHD resp. příměstskou dopravu? V době IDS se rozdíly do značné míry stírají.

Podle mě je koncepce LE (dvoudveřové sólo a třídveřový kloubák s NP kloubem) ideální pro linkovou dopravu na krátké vzdálenosti s nástupem výhradně u řidiče. Za "skutečnou MHD" považuju pouze provozy s nástupem všemi dveřmi. Jedině tam má smysl investovat do dražších plně nízkopodlažních třídveřových busů. Italský systém "s oběhem cestujících", kdy se nastupuje prvními a posledními dveřmi a vystupuje prostředkem, mi k srdci nepřirostl.
Switch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 109
Registrován: 4-2006


Odesláno Středa, 23. května 2007 - 13:04:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

M_v: Moje řeč, např. na většinu linek PID 3xx a 4xx je imho koncepce low entry ideální.
Martbus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 890
Registrován: 11-2005


Odesláno Středa, 23. května 2007 - 15:25:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak ho tu máme na Busportálu.
Fotky dálkových Karos řady 900(nebo busů na Florenci), prosím pošlete - Děkuju
Michalis
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 503
Registrován: 4-2006


Odesláno Středa, 23. května 2007 - 15:32:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

když čtu ten článek tak to vypadá jak by byl určen hlavně pro MHD v českých městech....neustálé srovnávání s B 952...no to je teda zajímavé...ja nevím ale mě se tenlhe bus prostě nezdá jěště když vidím tu poslední fotku u toho článku...to je sam plast....jěštěže v Ostravě není žádná Iveco manie jak jinde....díky bohu.....ale já vím jsou to teprv prototypy a pár fotek....
Bojujme za spravnou dopravní koncepci která vyžene auta z měst!
Zrebec
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 164
Registrován: 5-2003


Odesláno Středa, 23. května 2007 - 17:14:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nooo... tak mensie kuloarove info, vyzera to tak, ze by do SAD Zilina mali tento rok ist nejake Crosswaye a hovorilo sa o Citelisoch Line.
www.mestskadoprava.net
ICQ : 220533788
Tootti
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 222
Registrován: 1-2007


Odesláno Středa, 23. května 2007 - 17:43:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ano v Žiline citelis line maju...na MHD
odkaz
M_v
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2797
Registrován: 6-2002


Odesláno Středa, 23. května 2007 - 18:14:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Michalis: Oni srovnávaní "městskou verzi" (tedy tu s méně sedadly) s B 951E. Je to logické, ještě mohli srovnávat "meziměstskou verzi" s C 954E, ale tyhle busy už byly oficiálně nahrazeny Crosswayem s vysokou podlahou. Já si myslím, že v přívelkoměstské a maloměstské HD si svoje místo najde. Jestli se mi něco nezdá, tak to jsou třídveřové LE. Pokud jsou potřeba třetí dveře, tak už rozhodně s nízkou podlahou všude. Zajímavý by taky byl LE kloubák s NP přes kloub až za třetí dveře (v nabídce třeba u Volva v řadě 8700).

A co se týká rychlosti výměny cestujících - před lety jsem pozoroval a srovnával různé trajekty. Od rychlých symetrických (bez rozlišní přídě a zádě!) pro desetiminutové plavby přes norské fjordy až po obří kajutové lodě na 30-hodinové plavby. No a zjistil jsem, že doba pro vyjíždění a najíždění vozidel je u všech zhruba 10-20% jízdní doby. Vždycky je něco za něco, takže další dveře ubírají sedadla, a pokud jsou ve vysokopodlažní části, tak dokonce i místo na stání. Kolik autobusových linek má tak intenzivní výměnu cestujících? Já si vybavuju brněnské polookružní trolejbusy 25 a 26, kde se vyměňuje na každé zastávce třetina až polovina osazenstva, ale to je naprostý extrém.
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6287
Registrován: 1-2005


Odesláno Čtvrtek, 24. května 2007 - 11:22:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Když je to Crossway, proč má zadní lampy z Arwaye?
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Ondrys
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 600
Registrován: 5-2004


Odesláno Čtvrtek, 24. května 2007 - 22:05:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bobyk: protože to je přeci Crossway LE
Honza_o
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 464
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 25. května 2007 - 08:42:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Crossway ČSAD Tišnov:
 
Swe
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1063
Registrován: 3-2005


Odesláno Pátek, 25. května 2007 - 17:49:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Když takhle vidím toho Tišnovského prcka, jaký je prostor pro Midwaye v nabídce Irisbusu?
Dopravce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1194
Registrován: 5-2005


Odesláno Pátek, 25. května 2007 - 17:55:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

M_v:já si vůbec nemyslím, že díky IDS se stírají rozdíly mezi městskou a přiměstkou dopravou. IDS není nic zázračného, nebo něco, co přistálo z vesmíru, nebo snad něco, co má přenést poměry z městské na dědinu. IDS by měla být vždycky ku prospěchu cestujícím. V první radě, by měla sjednotit tarif, což dělají v podstatě všechny IDSky a pak zpřehlednit linky v území. jestli si někdo myslí, že zavedením intervalu obcím prospěje, tak se šeredně mílí. Ono při "intervalu 120 a více minut" je doslava do písmene interval jen na dvě věci, což např. jihomoravská IDSka plně ukazuje a proto tak každý křičí. Přenášení městské na dědinu, je jen vháněním lidí do aut.Znám nejeden spoj, kde před IDSkou jelo v autobuse 6 lidí a dneska v něm jedou 2. Proč? Protože vhodně zvolený interval nahnal lidi, ty zbylé čtyři, kteří ještě byli ochotni jezdit veřejnou dopravou, do auta.
Pro přiměstskou dopravu je jednoznačně výhodný LE provedení vozidla. Celo nízkopodlažní autobus, je více než luxusem.
P.S. do dědiny prosím pěkně jen dvoudvéřák.
Vešel do místnosti a zeptal se: "kde je ten dispečer". A zezadu se ozvalo: "jo, už du"
Hmm, STS Chvojkovice-Brod, zřejmě slušnej oddíl. Ranní ptáče bez lahváče nikam nedoskáče
Fedos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1158
Registrován: 7-2006


Odesláno Pátek, 25. května 2007 - 18:48:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ČSAD Střední Cechy již obdrželo 1. dodávku croswayů jsou zatím v bílé barvě (bez polepů) odstaveny s převozními RZ v provozoně Mělník
www.autobusovenadrazi.wbs.cz
http://fedos.rajce.idnes.cz/

icq:241-647-938
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6292
Registrován: 1-2005


Odesláno Pátek, 25. května 2007 - 19:52:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fedos: No, to mám radost, za pět dní tamodtud mizím
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2410
Registrován: 4-2006


Odesláno Pátek, 25. května 2007 - 20:00:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak to už aby vyrazily na linku do Krkonoš už na ně tady čekám
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Carchye
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 317
Registrován: 8-2006


Odesláno Pátek, 25. května 2007 - 20:42:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

KE-523FD

 
www.mestskadoprava.net
231-475-399
Martbus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 894
Registrován: 11-2005


Odesláno Pátek, 25. května 2007 - 20:49:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Crossway Vsetín, ale nějak škrábnutý
Fotky dálkových Karos řady 900(nebo busů na Florenci), prosím pošlete - Děkuju
Martbus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 896
Registrován: 11-2005


Odesláno Pátek, 25. května 2007 - 22:32:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ares1: ČSAD Střední Čechy. No prostě více fotek na www.citybus.cz. Na druhém odkazu je dobře vidět příprava na firemní nátěr.
Fotky dálkových Karos řady 900(nebo busů na Florenci), prosím pošlete - Děkuju
Prox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 530
Registrován: 3-2004


Odesláno Sobota, 26. května 2007 - 11:05:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martbus:
Škoda toho černého orámování kolem čelní orientace - zas to bude špatně čitelné z boku
Chlapci, to jste si spíš měli vyfotit toho bobra, co tu chcípnul minulý týden!
Jirka_m
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 743
Registrován: 5-2006


Odesláno Sobota, 26. května 2007 - 14:45:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

PROX: Ono to jde vidět docela dobře sice né přímo z boku, ale je to v pohodě.
Práce ještě nikoho nezabila, ale nerad riskuji! ICQ: 225-833-748

Switch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 110
Registrován: 4-2006


Odesláno Sobota, 26. května 2007 - 18:07:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To jsou všechno 12,8 m? A opět ty profláknuté potahy.. božínku, to ty lidi nemají vkus?
Jirka_m
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 744
Registrován: 5-2006


Odesláno Sobota, 26. května 2007 - 18:30:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jj, vypadá to na 12,8. Profláknuté potahy?
Práce ještě nikoho nezabila, ale nerad riskuji! ICQ: 225-833-748

Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6315
Registrován: 1-2005


Odesláno Sobota, 26. května 2007 - 18:35:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Míněno bylo čalounění - v základní verzi
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Jirka_m
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 745
Registrován: 5-2006


Odesláno Sobota, 26. května 2007 - 18:42:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ach tak :-)
Práce ještě nikoho nezabila, ale nerad riskuji! ICQ: 225-833-748

Switch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 111
Registrován: 4-2006


Odesláno Sobota, 26. května 2007 - 19:38:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jojo, tak tak Přijde mi, že to docela dost sráží kvalitu interiéru. Vesejší barvy a nějaké klikyháky a hned by to bylo o něčem jiném
Stanley
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2009
Registrován: 2-2005


Odesláno Sobota, 26. května 2007 - 20:17:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Však on se určitě najde nějaký blb, co tam ty klikyháky udělá. Třeba fixou na obložení. Hned to bude veselejší...
Přeberte si to, kdo chcete, jak chcete...

Nebo se podívejte k nám, ať víte, do čeho jdete!

Stránky opatovické kopané.
Switch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 112
Registrován: 4-2006


Odesláno Sobota, 26. května 2007 - 20:39:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hmm, to je bohužel pravda, to se nedá uhlídat
Jirka_m
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 746
Registrován: 5-2006


Odesláno Sobota, 26. května 2007 - 20:51:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Takovým bych sekal pracky!
Práce ještě nikoho nezabila, ale nerad riskuji! ICQ: 225-833-748

Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2414
Registrován: 4-2006


Odesláno Sobota, 26. května 2007 - 21:14:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

AD SWITCH a kde je psáno že tvůj vkus je ten určující.....Tuhle debatu považuju za zbytečnou,protože se sejde 10 lidí a každý má jiný vkus.A kdo rozhodne který je ten pravý? nikdo
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
1099
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1056
Registrován: 12-2003


Odesláno Sobota, 26. května 2007 - 21:24:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jj, mne se treba ten potah "Karosa default" libi.
Nejsympatičtější jsou mi ŠKODA a Irisbus-KAROSA ...
Switch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 115
Registrován: 4-2006


Odesláno Sobota, 26. května 2007 - 21:32:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ares1: Samozřejmě, že barvy i design obecně je záležitostí nadmíru subjektivní. Chtěl jsem tím spíš říct, že dneska už se prostě nosí jiné barvy a vzory a Karosa (Iveco ČR) trochu zaspalo dobu. Ale zřejmě se drží hesla "Dokud se to prodává, nebudeme nic měnit" To je můj osobní názor.
Zrebec
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 165
Registrován: 5-2003


Odesláno Neděle, 27. května 2007 - 13:32:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Drobny komentar k vyuzitiu Crosswaya LE v MHD :

Padli tu zmienky, ze Cross LE je interurbinat a ze je velka sanca mat aj 30/40% LE na vzdialenost do 30km... a co bola B732 ? Pokial sa dobre pamatam na specifikacie, tak B731 bol mestsky bus a B732 bol PREDmestsky bus, urceny pre vzdialenejsie casti miest... a B732 sa nakoniec ukazal ako vyhodnejsi a rozsirenejsi typ.

Co sa tyka NP a LE busov, povedzme si otvorene, ze Sorka na MHD vypalila Karose rybnik. Hrbac je naozaj LEcko a je ovela ziadanejsi a rozsirenejsi (teda na Slovensku) nez Citybusy a Citelisy. U nas totiz neexistuju dotacie na nove vozy zo statneho rozpoctu a citelis je pre dopravcov pomerne drahy. Kdezto sorka je lacna a aj ked vyzera ako po tazkej dopravnej nehode, i tak poskytne komfort nezrovnatelny s karosou T3x, ktore este stale maju v MHD na slovensku dost dominantne postavenie. Pokial by existovalo LEcko s tromi dverami, verim, ze v pripade prijatelnej ceny by mali sancu dobit mnohe mesta na Slovensku.

Nemyslim si ani, ze by tym Iveco konkurovalo slintelisu, pretoze pri cene citelisu si slovenski dopravcovia radsej kupia nieco ine / zmodernizuju ci zgeneralkuju stare B73x, co sice predlzi zivotnost, ale nizku podlahu neprinesie.

Zaujimal by ma ale osud Citelisu Line, v pripade vyroby Crosswaya LE, pretoze tieto dva typy si asi konkurovat budu a videl by som to v prospech Crossa, pretoze citelis je drahsi...
www.mestskadoprava.net
ICQ : 220533788
Martbus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 900
Registrován: 11-2005


Odesláno Neděle, 27. května 2007 - 13:46:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zrebec: Tak tak. Na tu třídveřovou variantu jsem zvědavý, měli by si pospíšit. Rozhodující bude samozřejmě cena. Pokud by CrossLE byl cenově v podobném poměru jako B951 : Citelis, byl by Cross úspěšnější, část je nízkopodlažní, tak aspoň něco
Fotky dálkových Karos řady 900(nebo busů na Florenci), prosím pošlete - Děkuju

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace