K-report
 

Archiv do 19.dubna 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Trolejbusy a autobusy v Teplicích » Archiv do 19.dubna 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Romanero
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 69
Registrován: 12-2003


Odesláno Čtvrtek, 15. února 2007 - 00:37:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co bude s "mojí" zastávkou Krupka, Teplická?
Vladass
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2258
Registrován: 3-2004


Odesláno Čtvrtek, 15. února 2007 - 17:04:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pavlik 65: Je to dobrý tah. Ten Duchcov ve druhém pásmu lidi docela naštval.

Jinak dneska jsem se na lince 10 chtěl projet Tr24. No nic, nejezdila. Jezdila jenom jedna.
Nicméně jsem tedy jel 14TrM. Na Novou ves jsem musel, tak co dělat. Musím říct, a už poněkolikáté jsem k tomuto došel, že jízda v 14TrM je daleko klidnější, pohodlnější a tižší než v Tr24 nebo Trolinu.

K teď k životnosti. Nepletu-li se, tak 14TrM jsou 12 let staré. Jízda v nich je tichá, klidná. Když to srovnáme s Karosami z té doby, tak to ani nejde srovnat. Řvoucí motor, prakticky žádné tlumení nerovností, škubání při jízdě apod.
To jenom jak se životnosti srovnávají.
Sanos312
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 413
Registrován: 11-2004


Odesláno Čtvrtek, 15. února 2007 - 19:56:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Které vozy byly vyřazeny, po zařazení 165 a 166?
Trolejbusy jsou budoucnost všech národů.
Zlínský trolejbus náš vzor.

THE BEST CAR IS SKODA 100 AND MY TRABANT 601 S.
Trollino_15
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1734
Registrován: 2-2005


Odesláno Čtvrtek, 15. února 2007 - 20:18:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vladass: Na tom je nejvtipnější, že životnost nových vozů je 10 let

PS: Chomutovské trollina mi přijdou jako minimálně hlučné.
Není MHD a lidi, ale MHD pro lidi ! ! !
Trollino...to je vůz

Kouzlo dopravy - Nové stránky o VHD

ICQ: 260 116 510
Franta
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 315
Registrován: 9-2003
Odesláno Čtvrtek, 15. února 2007 - 20:50:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Vladass:
mne jako tepličáka zase štve, že za stejné peníze se dostanu jak meziměstsky, tak po městě 2 zastávky trolejbusem...

Holt zase došlo k posílení vlivu autobusů.
Dokud byla 137 za "nedotované" jízdné jezdila přes Teplice podstatně prázdnější. I 2 koruny měly velký vliv.

Měla by být tři pásma:
- trolejbusy
- stará MHD
- nová MHD

nebo jeden tarif a napaječe. Je mi líto, ale trolejbusům se nevychází vstříc.

Jenom ještě jeden rýpavý.
Jak je na tom srovnání počet cestujích TR/A a poměr navezených cestujících do města autobusy a nastoupených ve městě. ( rozdíl dává představu o počtu lidí jedoucích prostě po městě autobusem )

No a stav vozů??
Většina Tr přežila několik generací autobusů
Vladass
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2260
Registrován: 3-2004


Odesláno Čtvrtek, 15. února 2007 - 23:39:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trollino 15: Životnost vozů se u malých provozů běžně překračuje. U nás jsou běžně v provozu vozy ze samého počátku 90. let.

Trollina jsou tichá. Přijde mi ale, že 14TrM jsou taková pohodovější. Nicméně jde o to, že ty 14TrM už jsou 12 let staré. Jinak ten věk je na nich vidět. Rez kolem oken apod.

Franta: To je bohužel problém, že cesta Benešák-Nemocnice stojí stejně jako Dubí-Duchcov(od 4.3.2007). Nejlepší by bylo jízdné dle "vzdálenosti"(nepočítat závleky do přímého směru vzdálenosti apod.). Dle mě, je v cestujících na pár zastávek velký potenciál, pokud třeba dvě stanice budou za 4 Kč.

S třípásmovým tarifem souhlas. Na Teplicko naprosto ideální.

Ale po pravdě, dlouhodobě je celý Teplicko systém neufinancovatelný. Po městě se prohání kvanta autobusů a trolejbusů. Mimo špičku nemají trolejbusy zdaleka plná sedadla (všechny linky) a autobusy na tom (snad kromě linky 136) nejsou lépe. Tohle se bude muset řešit!

Abych ale zase trolejbusy nepřechválil. Zpět jsem jel Tr14 ev. č. 132. To byl zase opak. Rába řvala jako kráva. Nedivím se, že pak lidi nadávají na trolejbusy. Jízda byla opravdu děs!
Franta
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 316
Registrován: 9-2003
Odesláno Pátek, 16. února 2007 - 07:40:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chtěl bych vidět autobus po 31 letech. Uvědomme si, že je jen o 6let mladší než historická 105.

Je tak stará, jako byla 105 když šla do "historie".

Ona jízda 506 je také slast, zejména naloženou z Chlumce. To lítá zpoždění jen to bzučí...
Romanero
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 71
Registrován: 12-2003


Odesláno Neděle, 18. února 2007 - 11:57:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vladass: No, ona nově i 14Tr č.137 má úděsnej zvuk ala dříve trolejbusy 128 a 136. Oni jim prej motory převíjej v dílnách na koleni, tak se není čemu divit...

Systém MHD: S tímhle tarifem a vedením linek je to mrtvá věc. Jednoznačně preferuju přestupný tarif! Je to rychlé, levné a spravedlivé na délku cestování. Jinak takové souběžné vedení (financování) linek MHD jako je v Teplicích je učebnicový hřích dopravního managementu společnosti. Navíc ještě nikoho na DP nenapadlo, aby noční zátahy trolejbusů vozily lidi, do pytle!? Vždyť by se (už tak ubohý) polonoční provoz protáhl nejméně o 20 minut. Do řádu by se hodilo ukončení u Policie (nebo dokonce Městských sálů) a bylo by, ne!
Vladass
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2262
Registrován: 3-2004


Odesláno Neděle, 18. února 2007 - 12:10:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Romanero: Tak takhle je to s tou hlučností.

Druhý odstavec naprostý souhlas.
Trollino_15
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1742
Registrován: 2-2005


Odesláno Neděle, 18. února 2007 - 20:19:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Už jsem si vzpoměl, co jsem chtěl:

To je obvyklé tolik různých SLUŽEBNÍCH zátahů i přes den? Nikde jinde jsem takové plýtvání neviděl...
Není MHD a lidi, ale MHD pro lidi ! ! !
Trollino...to je vůz

Kouzlo dopravy - Nové stránky o VHD

ICQ: 260 116 510
Romanero
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 72
Registrován: 12-2003


Odesláno Pondělí, 19. února 2007 - 14:36:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trollino_15: Nerad bych kecal, ale ono mi přijde, že na sedlo je v (anomálních) Teplicích potřeba stejně nebo víc vozů než ve špičku. Jinak si ty pomatený manipulační jízdy během dne neumím vysvětlit...
Orlí_spár
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 469
Registrován: 8-2004


Odesláno Pondělí, 19. února 2007 - 21:55:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Včera byly na ČT1 v Hledání ztraceného času hezké 2 záběry teplických tramavají. Vždy se jednalo o sólovůz. U prvního záběru jsem nepoznal kde to je, ale na druhým byly jednozančně Hadí lázně (čili dost zajímavý záběr, tam ty tramvaje spíš nejezdily, než jezdily).
K připravované publikaci o trati Praha-Most-Moldava sháníme všechny zajímavé materiály: fotky (i negativy) do r. 1995,pohlednice,dokumenty a ostatní zajímavé materiály.
Máte-li něco,ozvěte se prosím na : prag_duxer_eisenbahn@centrum.cz

DĚKUJEME
Trollino_15
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1811
Registrován: 2-2005


Odesláno Pondělí, 12. března 2007 - 17:21:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Romanero: No při začátku špičky u Červeného kostela jeden trolejbus zatahoval a druhý současně vyjížděl...a bylo toho víc. Snad se to ale zlepší...není všem trolejbusům konec :-)

No a pár fotek z Teplic (9.2.07 - dřív jsem to nestihl) je zde
Není MHD a lidi, ale MHD pro lidi ! ! !
Trollino...to je vůz

Kouzlo dopravy - Nové stránky o VHD

ICQ: 260 116 510
jg
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.29.63.119
Odesláno Čtvrtek, 15. března 2007 - 12:28:25   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dle info na stránkách ČNDS se do Teplíc chystají nové vozy pro příměstskou dopravu: 10x Sor C12 a 6x Irisbus Crossway. Na ty Crosswaye jsem zvědav, Sory už mě těší méně (toť ale osobní názor).
Zajímala by měl ale jedna věc, a sice, když teď kupuje DP nové vysokopodlažní vozy, jak chce splnit jednu z podmínek VŘ Ústeckého kraje, tj. určité % nízkopodlaž. vozidel do určitého roku na příměstských linkách (teď přesně nevím z hlavy ta čísla), nebo že by to byly Sory CN12?
Dále si myslím, že se sice zvýší kultura cestování pro příměstské oblasti, ale příměstské linky DPT jedou ve městě vlastně v trasách původních linek městských, které tím "suplují", a do města podle mě 2-dvéřové vysokopodlažní vozy moc vhodné nejsou, a to ani při nástupu předními dveřmi, protože mají díky většímu počtu míst k sezení menší celkovou obsaditelnost.
Tolik můj osobní názor, polemice se rozhodně nebráním.
jg
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.29.63.119
Odesláno Čtvrtek, 15. března 2007 - 12:37:11   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě k mému příspěvku výše: To s těmi vozy platí vyjma vybraných, vysloveně příměstských nebo meziměstkách linek, jako je např. l. 137, kde by se mi líbil nějaký linkový 15m vůz, třeba Arway 15m nebo Ares 15m (i když ten se už snad nevyrábní nebo během následujích měsíců vyrábět přestane a nahradí ho právě Ares 15m).
Jmx
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 296
Registrován: 5-2003


Odesláno Čtvrtek, 15. března 2007 - 18:38:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad jg:
Opravdu se nejedná o CN, ale o klasické. Pokud mě paměť neklame tak podíl NP autobusů kraj požaduje na 10% vozového parku což v vzhledem k současné vypravenosti 51 vozů z toho 5 NP na příměstských linkách je prakticky splněno. Letos by měl být ještě minimálně jeden 15metrák zakoupen takže požadovaný počet by měl být dodržen.
Linka 137 je docela oříšek, protože se předpokládalo, že se počet cestujících stabilizuje tak, že to sólo linkáč pobere ... jenže ta linka je prostě "IN".
Já osobně jsem rád, že se počet linkáčů zvedne (mimo jiné i proto, že se tím zavře pusa těm co argumentují, že se lidi budou cpát do městských, aby se zvedla kapacita a ušetřilo se). Pokud "městským" cestujícím nebude k cestě po Teplicích linkový autobus vyhovovat tak jedině dobře ... mají zde kapacitně dostatek trolejbusových linek.
http://cnds.cz
Vladass
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2283
Registrován: 3-2004


Odesláno Čtvrtek, 15. března 2007 - 21:58:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak takovýhle nákup jedině dobře. Protože linková doprava se po odchodu DPÚK na Ústecku rozhodně nezlepšila. Jedině pro kraj zlevnila. A to nechtějte vědět, kolik spojů na kterých linkách si v kraji musí platit města ze svého, protože dle kraje už nejsou v ZDO.

Nicméně by mě docela zajímalo, kde na to DP Teplice vzal? Pokud má takové rezervy a možnosti financování, pak nechápu stav městského vozového parku. A krajem garantovanými penězy na linkovou dopravu se na nové vozy a velký zisk rozhodně vydělat nedá.
Trollino_15
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1819
Registrován: 2-2005


Odesláno Čtvrtek, 15. března 2007 - 22:10:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

protože dle kraje už nejsou v ZDO.
Kraj si možná představuje spoj do/z práce :-O

Nesouvisí obnova autobusového (!) parku s Veolií? Odtud možná peníze vanou :-)
Není MHD a lidi, ale MHD pro lidi ! ! !
Trollino...to je vůz

Kouzlo dopravy - Nové stránky o VHD

ICQ: 260 116 510
jg
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.153.58
Odesláno Čtvrtek, 15. března 2007 - 23:38:21   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jestli to z mého příspěvku výše nevyplývá, tak jsem samozřejmě také rád za jakoukoliv obnovu vozového parku, protože to, co teď v kraji často jezdí za "vraky", je opravdu děs a hrůza ... v tomto ohledu na tom DPT rozhodně není nejhůř ... schválně jsem se ptal svého kolegy z práce, který jezdí z Krupky do Ústí vozy DPMaL, co říká na nové dopravce /podotýkám, že kolega je, co se dopravy týče, úplný laik, který si plete evidenční číslo vozu s číslem linky/, abych se dozvěděl, jak to vidí "běžný" cestující - odpověď byla taková, že si dost stěžoval, jakými vozy teď jezdí.
Jinak co se týče dotazu, kde DPT na nové vozy vzal, si myslím, že využil nějaký úvěr, protože to rozšíření působnosti by se mělo do budoucna rozhodně finančně vyplatit a neměl by být problém takový úvěr splatit.
Jmx
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 297
Registrován: 5-2003


Odesláno Pátek, 16. března 2007 - 06:29:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

as Vladass: jak píše jg tak ty náklady by se postupně vrátit měly a všichni dopravci to v požadovaných nákladech na dotace od Kraje určitě započítané mají (zvláště, když je obnova parku vyžadována).
Financování městského parku jsou podle mě dnes prakticky trolejbusy a tam je dopravce závislý na tom co mu magistrát dá .... Docela jim nezávidím být v situaci kombinovat dotace od Kraje a od magistrátu, který na dopravu dává ve srovnání s ostatními opravdu malou částku.

Co se týče DPMaL tak ten některé spoje má stále zajištěné přes externí dopravce a některé autobusy jsou opravdu to samé co bylo možné potkávat na příležitostné a to je fakt nic moc.

ad Trollino: možná by to souviselo, ale koupit by se musely tak jako tak. Spíš by mě zajímalo zda už jim to spojení Úřad na ochranu hospodářské soutěže schválil. Zatím se ke mě tahle informace nedonesla.
http://cnds.cz
Romanero
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 74
Registrován: 12-2003


Odesláno Čtvrtek, 22. března 2007 - 21:07:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mě fakt dokážou pobavit autobusy pražského Connexu s nápisy v interiéru: Chcete získat info o teplické MHD? Zavolejte, napiště, www...; Děkujeme, že jste cestovali s DPT; atd.

Jinak musím říct, že jsem si oblíbil 136-ku a vzhledem k hojné obsazenosti asi nejsem jediný. Jen ten řád kdyby byl hustší a hlavně aspoň o řádek delší...

Ale v kůži Unčínskejch bych teda bejt nechtěl, 123+128+138 jsou spíš výhlídkovou než příměstskou HD.

Jo a Sory nemám rád a nelíběj se mi
Slayer_
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 233
Registrován: 3-2004


Odesláno Sobota, 24. března 2007 - 13:32:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak mě napadá, v jakém asi nátěru budou ty nové autobusy (Sory a Crosswaye). Jestli v bílošedočerveném (Veolia) nebo v nějakém pěkném bílomodrožlutém nátěru DP Teplice?
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1871
Registrován: 4-2006


Odesláno Sobota, 24. března 2007 - 15:51:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Slayer to by mě také zajímalo.Trošku věřím že zvítězí ten váš teplický
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Jmx
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 298
Registrován: 5-2003


Odesláno Sobota, 24. března 2007 - 15:59:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

První tři SORky jsou čistě bílé, jak na tom bude zbytek uvidíme příští týden.
http://cnds.cz
jg
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.153.58
Odesláno Sobota, 24. března 2007 - 20:32:24   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

... všechno beru, jen ne čistě bílé ... nelíbilo se mi to ani po vzniku DP Ústeckého kraje, že se místo vozů ve slušivého nátěru ČSAD BUS začaly dodávat čistě bílé vozy (vyjma Ekobusů, u kterých se ale jednalo prakticky o reklamu), tak nevím, proč bychom se tu měli zase dívat na nudné bílé vozy (zatím ve skrytu duše doufám, že je to příprava na celovozovou reklamu a že ostatní vozy budou ve firemních barvách, a to pokud možno v teplické žluto-modro-bílé kombinaci)
jg
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.153.58
Odesláno Sobota, 24. března 2007 - 20:33:44   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

oprava: samozřejmě "... ve slušivém nátěru ..."
Honza_p
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 298
Registrován: 12-2003
Odesláno Pondělí, 26. března 2007 - 07:30:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co se tyce SORek, 5 jich bude bilych a 5 v nateru DP Teplice se zlutou strechou. Do konce tydne je tam mate...
yanek.dubi
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.208.22.191
Odesláno Pondělí, 26. března 2007 - 10:10:29   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nové autobusy jsou super, i když jsou to SORy. Doufám ale, že v dohledné době zbydou peníze taky na městské vozy, aby něco vytlačilo ty vraky, jako např. kloubová Karosa s reklamou Interspar. Vždycky když tenhle autobus přijede, tak mám chuť radši utéct, než do něj nastoupit. A každý den jsem nucen jezdit úžasnými TAM busy, jelikož nic jiného jsem na lince 125 nepotkal. Několik centimetrů širokou škvíru nad dveřmi jsem ještě nikde jinde neviděl.
jg
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.153.58
Odesláno Pondělí, 26. března 2007 - 22:51:20   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

"... a 5 v nateru DP Teplice se zlutou strechou ..."

... alespoň že tak
Romanero
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 77
Registrován: 12-2003


Odesláno Středa, 28. března 2007 - 16:57:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

yanek.dubi: Vozy Hotlineru Praha jsou na tom možná ještě hůř

(Příspěvek byl editován uživatelem romanero.)
Robin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 375
Registrován: 6-2005


Odesláno Středa, 28. března 2007 - 18:10:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dneska odpoledne jsem v Kostelci nad Orlicí viděl ty vaše budoucí SORky : 2 bílé a 3 v nátěru DP. Na BUSE měly napsáno inverzně TEPLICE. Musím říct že ač SORy moc nemusím,městský nátěr je na nich velmi slušivý!
14/15TrM - toť nejlepší trolejbusy,které znám
České nezávislé dopravní sdružení
Gromit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1546
Registrován: 1-2006


Odesláno Středa, 28. března 2007 - 20:24:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Robin: Nátěr dělá hodně. V teplických barvách vypadá hezky všecko.
www.fotodoprava.com
Robin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 376
Registrován: 6-2005


Odesláno Pátek, 30. března 2007 - 15:27:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Před hodinkou jsem viděl další 3 SORy v barvách DP Teplice, 2 měly na BUSE nastavené již některé linky a cíle

Gromit: Máš naprostou pravdu
14/15TrM - toť nejlepší trolejbusy,které znám
České nezávislé dopravní sdružení
Jmx
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 299
Registrován: 5-2003


Odesláno Pátek, 30. března 2007 - 17:32:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Stav 10 vozů se tímto naplnil a od příštího týdne je začneme vídat na linkách.
http://www.cnds.cz/tp/tp.htm
http://cnds.cz
Franta
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 321
Registrován: 9-2003
Odesláno Úterý, 03. dubna 2007 - 19:53:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes jsem viděl 2 x Sor, 1x 607 a jeden bílý. Co mne zarazilo bylo, že bílý měl ústeckou RZ a barevný pardubickou...
Co to???
jg
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.153.58
Odesláno Úterý, 03. dubna 2007 - 20:34:06   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

"... barevný pardubickou ..."

že by pronájem?
Dandy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1132
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 03. dubna 2007 - 21:02:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ne, ne, pokud na tom voze byla RZ pardubického kraje s červeným proužkem, tak se jednalo o převozní značku a vůz neni ještě na severu registrován. S takovíma RZ jsem viděl již nekolik autobusů převážně se jednalo o Recrea do Francie nebo o Karosy 900/950/E určené na slovensko.
DH 120 made in Poldi SONP Kladno
Franta
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 322
Registrován: 9-2003
Odesláno Středa, 04. dubna 2007 - 12:01:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Dandy: Byla modrá
jg
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.29.63.119
Odesláno Středa, 04. dubna 2007 - 14:02:39   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

převozní značka se od "klasické" RZ odlišuje kromě barvy toho proužku ještě formátem nápisu, který je ve tvaru "E XXXX", zatímco "klasické" RZ mají formát "XEX XXXX" (X = číslice), takže ten rozdíl je nápadný na první pohled
jg
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.153.58
Odesláno Středa, 04. dubna 2007 - 15:22:32   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak jsem před chvílí zahlédl u Olympie jeden z vozů SOR v teplických barvách (evid. č. jsem neviděl), a měl opravdu RZ pardubického kraje. Napadají mě následující vysvětlení:
1. vůz je krátkodobě pronajat od výrobce a bude zaplacen později (jako např. Citelis 7465 v Brně, který byl dodán na podzim 2006, ale byla dočasně v pronájmu a jezdil tedy s RZ Pardubic. kraje - zaplacen byl až na začátku letošního roku, kdy obdržel RZ JM kraje)
2. vůz je pronajat dlouhodobě a DPT bude vlastně splácet úvěr, po jehož doplacení přejde vůz do jeho majetku (jako např. nové Solarisy U 15 v Plzni, které zase jezdí s RZ MS kraje)

Jinak je dobře, že DPT zvolil variantu s širokým dvoukřídlými 2. dveřmi (alespoň dotyčný vůz takové měl), tato varianta je dle mého názoru pro příměstský provoz přeci jen vhodnější
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1953
Registrován: 4-2006


Odesláno Středa, 04. dubna 2007 - 16:37:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nebo vám ho pronajal Connex Východní Čechy.
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
yanek.dubi
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.208.22.191
Odesláno Čtvrtek, 12. dubna 2007 - 13:37:25   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Právě jsem viděl projet 3 Iveca Crossway v barvách DPT kolem Městských sálů. Min. 1 měl RZ Pardubického kraje. Ale jinak vypadaj pěkně
Lp
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.29.99.138
Odesláno Čtvrtek, 12. dubna 2007 - 14:33:15   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zdravím do Teplic a mám na Vás dotaz, který se netýká Vaší horké současnosti, ale poněkud chladnější minulosti. Nedávno jsem od jednoho bývalého zaměstnance DP Pardubice dostal maličkou, polámanou a tmavou fotečku našeho trolejbusu číslo 113/I na konečné v Bohdanči ve stavu krátce po převzetí z Teplic (ex 103). Ve všech teplických brožurách a knížkách, co znám, se píše, že trolejbusy byly do Teplic od počátku dodávány v barevné kombinaci červená a krémová. Jenže na té čb fotce od nás i na starých od Vás je spodní část prvních sedmiček hodně světlá a nad ní je tmavý podokenní proužek. Neměly první teplické trolejbusy přeci jen trochu jiné barevné řešení? Neznáte někdo jejich skutečné barevné odstíny? Zmiňovaná fotka není moc kvalitní, ale zájemcům ji mohu poslat mailem.
Jmx
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 301
Registrován: 5-2003


Odesláno Pátek, 13. dubna 2007 - 09:24:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jedno foto nových Croswayů je již na webu http://www.cnds.cz/tp/tp.htm
Překvápko bylo dnes ráno na lince 137 na kterou se do Ústí nad Labem vypravila SORka číslo 609.
 
http://cnds.cz
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2086
Registrován: 4-2006


Odesláno Pátek, 13. dubna 2007 - 13:24:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad JMX mohu tě požádat o RZ těch crossway.Z fotky se mi to nedaří vyčíst.díky.
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Jmx
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 302
Registrován: 5-2003


Odesláno Pátek, 13. dubna 2007 - 18:33:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ares1: 2Z9 8508, 2Z9 8510 a ten třetí nemůžu říct na 100%, ale asi bude mít na konci devítku.
http://cnds.cz
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2089
Registrován: 4-2006


Odesláno Pátek, 13. dubna 2007 - 20:59:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tak to bude asi mezi nima 8509 ale překvapuje mě to Z? spíš překlep a má tam být E.díky doplním do seznamu
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Jmx
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 303
Registrován: 5-2003


Odesláno Pátek, 13. dubna 2007 - 22:40:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Není to překlep, je to skutečně "Z"

http://cnds.cz
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2091
Registrován: 4-2006


Odesláno Pátek, 13. dubna 2007 - 22:48:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tak to to je zlínský kraj....som zmetěný ale napíšu si Z.Důkaz je nezvratný.Sorky s E jsem ještě chápal tohle už ne....
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
1099
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1040
Registrován: 12-2003


Odesláno Pátek, 13. dubna 2007 - 23:39:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

leasing ... v majetku dealera Zliner ?
Nejsympatičtější jsou mi ŠKODA a Irisbus-KAROSA ...
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2092
Registrován: 4-2006


Odesláno Pátek, 13. dubna 2007 - 23:50:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad 1099 no při laesingu máš svoje značky.(vím o čem mluvím mám auto na leasing)Spíš mě napadá podobný způsob jako jsou ty Solary v Plzni.
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
1099
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1041
Registrován: 12-2003


Odesláno Sobota, 14. dubna 2007 - 11:31:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ares1: mno mas preci nekolik druhu leasingu. Leasing nemusi preci znamenat, ze si dotycnou vec koupis, zalezi na jeho druhu a dle smlouvy, kde je psano jestli se po splaceni stavas majitelem veci nebo ne. Dotycna vec je ti zkratka pronajimana. A tento druh leasingu na auto urcite nemas :-)
Nejsympatičtější jsou mi ŠKODA a Irisbus-KAROSA ...
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2095
Registrován: 4-2006


Odesláno Sobota, 14. dubna 2007 - 11:39:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad 1099 ne to fakt nemám.Máš pravdu je to určitá forma leasingu.Přesné názvy toho co mají v Plzni neznám.Asi se to stane u nás častější,tohle řešení nákupu vozidel.
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Romanero
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 81
Registrován: 12-2003


Odesláno Pondělí, 16. dubna 2007 - 21:04:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hm, Škoda, Citybus, Citelis, Karosa, Tambus, Mercedes, Solaris, Sor, Iveco.
Napadá ještě někoho nějaký dostupný typ vozidla, který v Teplicích nemáme? To se budou shánět náhradní díly...

Taky jsem zaslechl z magistrátních zdrojů, že byla oprášena myšlenka dožití trolejbusů. Mají být opět zastaveny investice do vozového parku...

(Příspěvek byl editován uživatelem Romanero.)
Franta
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 324
Registrován: 9-2003
Odesláno Úterý, 17. dubna 2007 - 05:12:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tato myšlenka se díky "geniálně" vypracované síti autobusů a trolejbusů spolu s tarifem přímo vnucuje.
Pokud se podíváš do archívu, tak jsem obavu o trolejbusy vyslovil hned po zavedení nových linek.

Pokud nezasáhne osud, vidím to skutečně nahnuté.
Na druhou stranu, co magistrát pro trolejbusy udělal? Koupil po 11 letech jeden a největší odpůrci trolejbusů se u něj slavnostně fotili. Bylo mi tak, že jsem uvažoval o zpětné cestě potravy z trávicího traktu.

No a ještě by se mohl koupit Beulas, MAN a Volvo.
Jmx
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 305
Registrován: 5-2003


Odesláno Úterý, 17. dubna 2007 - 19:45:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Prodej DP Teplice s.r.o. Úřad pro hospodářskou soutěž schválil ! Veolia Transport ČR a.s. se tak stává vlastníkem společnosti (myšleno firmu DPT s.r.o. + pouze to co za léta nakoupila a postavila ze svého)
http://cnds.cz
Eugen
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 716
Registrován: 6-2005


Odesláno Středa, 18. dubna 2007 - 01:06:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jinak, ale máte letos objednané trolejbusy ve Škodovce, počet nevím.

Stále sháním jednu fotku teplické historické devítky na zveřejnění. Díky.
...něco málo o Jihlavské MHD... http://jihlavskymhd.ic.cz
...něco o jednom voze...http://jihlavskymhd.ic.cz/11
...30.5.2007 -> 10 let od ukočení pravidelného provozu vozů 9 Tr
Romanero
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 83
Registrován: 12-2003


Odesláno Středa, 18. dubna 2007 - 16:59:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, já slyšel, že 1kus, ale nevím, nevím. Aby to nakonec nevzaly Mariánky - nátěr skoro stejný
Eugen
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 719
Registrován: 6-2005


Odesláno Středa, 18. dubna 2007 - 17:28:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No Mariánky budou dostávat akorát agrgáty do současných vozů. Pokud cestou nevyhořej, tak snad k vám dojdou.

Díky, fotku už mám.
...něco málo o Jihlavské MHD... http://jihlavskymhd.ic.cz
...něco o jednom voze...http://jihlavskymhd.ic.cz/11
...30.5.2007 -> 10 let od ukočení pravidelného provozu vozů 9 Tr
murjarik
Neregistrovaný host
Odeslán z: 84.185.179.253
Odesláno Čtvrtek, 19. dubna 2007 - 21:59:09   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Reaguju na pasaz z Frantova prispevku: "Tato myšlenka se díky "geniálně" vypracované síti autobusů a trolejbusů spolu s tarifem přímo vnucuje."

Ja si samozrejme taky nepreju zruseni trolejbusu v TP. Mate nekdo navrh, jak by se dala trolejbusova, resp. autobusova sit optimalizovat? Kde by mela koncit vetsina primestskych linek, na co by mely navazovat trolejbusy, kolik by mel stat prestupni tarif... Myslim, ze nestaci jen nadavat (i kdyz v tomhle pripade mozna opravnene) na magistrat. Mozna by stacilo ukazat lidem, kteri o mestske doprave rozhoduji, lepsi alternativy, kdyz na to bohuzel nedokazou prijit sami.

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace