K-report
 

Archiv do 20.května 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Pražské autobusy » Staré archivy » Archiv do 20.května 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Ml636
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 220
Registrován: 11-2006
Odesláno Středa, 02. května 2007 - 23:02:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kdoví, jak to bylo...

Mimochodem, dnes jsem byl svědkem, jak se 1269 na 165 stala terčem zajímavých šotoušských útoků. Můžu poprosit neznámé šotouše, pokud tyto stránky navštěvují, zda mi můžou zaslat emailem tyto nové fotky 1269? (pouze pro moji potřebu samozřejmě) Vřelé díky!
Jef
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1066
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 03. května 2007 - 13:47:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak máme v Praze ode dneška novou linku, na které dělat řidiče musí podle mě být po pár dnech "na zblbnutí" - polepený "hrbatý" SOR s transparenty "BBC" pendluje každých pár minut zdarma po trase Budějovická-Brumlovka-Za Betou (to znamená objet baráky, co stojí u zastávky Brumlovka). Ale možná řídit nějaký "Ikeabus" od metra na parkoviště je ještě větší otrava...
Connexák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 121
Registrován: 6-2005


Odesláno Čtvrtek, 03. května 2007 - 14:09:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ml636: Tu fotku bych ti poslal rád, ale e-mail máš skrytý, takže zatím alespoň v zmenšeném rozlišení. Je to jen jedna fotka. Když jsem se snažil vyfotit tu druhou na Jižním Městě, tak jsi na můj foťák odjel moc rychle (nestačil jsem zaostřit).
 
Ještě pár fotek z rána na lince BBC: (odjezd úplně prvního spoje linky, druhé pořadí po příjezdu z garáže a oba dohromady)
 
 
 
Ml636
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 221
Registrován: 11-2006
Odesláno Čtvrtek, 03. května 2007 - 15:12:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Connexák: Aha, tak je to venku, kdo s tím jel.
Jo, email mám vlastně skrytý, to jsem si neuvědomil, takže jestli bys byl tak hodný, tak ještě prosím poslat na xkastan@seznam.cz Díky.
Jo jo, zatahující autobusy jsou vždycky o něco bystřejší při akceleraci.
6120
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1141
Registrován: 4-2005


Odesláno Čtvrtek, 03. května 2007 - 16:48:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

hm neni to vybavený mypolem takze nehrozi ze by se to jen tak objevilo na nejaké PID lince v rámci víkendu.
AV 15-30
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1816
Registrován: 4-2003


Odesláno Čtvrtek, 03. května 2007 - 18:50:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Volvo: Já jsem včera na 269 vyrazil odpoledne a divil jsem se, proč tam Volvo není... Byla tam B732, C744 a Citaro LE (jehož řidič mimochodem spletl trasu, takže projel ulicí, kde běžně MHD nejezdí, a vynechal tím jednu zastávku). A nevíte, jak vážná ta bouračka byla (tj. jak dlouho asi bude trvat oprava)?
Peno
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1545
Registrován: 8-2004


Odesláno Čtvrtek, 03. května 2007 - 18:57:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

6120: Něco jako palubák to mít musí, jinak by tomu nefungovaly digipanely. A i kdyby to nebyl Mypol, nahradit jeden palubák jiným by byla hračka. Dosazení označovačů by také neměl být moc velký problém. Jediné s čím by mohl být problém je hlásič, ale ani to nemusí být neřešitelné. Třeba v Brně když tam byl loni na zkouškách Ekobus BN12 od DPÚK tak hlásič měl. Otázkou ale je, zda mu ho přidal DPMB kvůli zkoušce, nebo zda DPÚK čirou náhodou používá stejný hlásič a tak nebyl problém ho zapojit.
Jinou věcí ale je, že takové vybavení jistě nebude zadarmo a tak je otázka, zda Connexu nevyjde levněji ty autobusy nechat o víkendech stát, než je vybavovat technikou pro PID.
Zákaz kouření není žádná sranda

Ares: To nejlepší z Irisbusu
Winter
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4
Registrován: 1-2007


Odesláno Čtvrtek, 03. května 2007 - 19:08:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jenda: Údajně má škrábnutý nárazník a uražené zrcátko, jak dlouho bude stát však netušim.
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2531
Registrován: 3-2005


Odesláno Čtvrtek, 03. května 2007 - 19:10:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad.Peno: Kéž by to bylo s těmi palubáky a elektronikou tak jednoduché.
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1817
Registrován: 4-2003


Odesláno Čtvrtek, 03. května 2007 - 19:45:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

BBC linkou už jsem taky jel a SORky jsou pěkné. Jezdí dost svižně. Na Busportálu jsem se dočetl zajímavou věc - je to "neveřejná linka, kterou může zdarma využívat i veřejnost". Taky by mě zajímal status zastávky Za Betou, jelikož v oficiálních JŘ není uvedena (resp. ve směru Brumlovka je uvedeno, že autobus "zajíždí do manipulační zastávky Brumlovka, Za Betou"). Taky označení zastávek na znamení je poněkud zavádějící. Třeba na zastávkovém JŘ Za Betou je symbol # uveden i u Budějovické... Prostě a jednoduše to Connex nemá po formální stránce "vychytané" (jako ostatně víc věcí...).
Tombus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 350
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 04. května 2007 - 13:41:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

http://www.youtube.com/watch?v=emhQtX77knA

Výstřih scén s autobusy z filmu Hodný chlapec, bohužel YouTube ke konci zpomalilo zvuk .
Ml636
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 222
Registrován: 11-2006
Odesláno Sobota, 05. května 2007 - 00:23:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hodný chlapec. Bohužel kompletní film není k sehnání a zdá se, že ani k vysílání. Ta hudba a hukot Ráby...

(Příspěvek byl editován uživatelem ML636.)
Swe
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 994
Registrován: 3-2005


Odesláno Sobota, 05. května 2007 - 09:11:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Škoda, že jako většinou, zvuk (na začátku filmu) neodpovídá typu autobusu a je opět o generaci pozadu.
Ml636
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 223
Registrován: 11-2006
Odesláno Sobota, 05. května 2007 - 12:23:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Swe: Ani bych neřekl. Na dílnách mají k dispozici různé typy náprav a podle potřeby je určitě prohazují, jak jim zrovna přijde vhod. Tahle Karosa (732.40) má ještě lehce "slyšitelnou" Rábu a i kdyby ne, tak každý kus- originál, se stejně projevuje zvukově jinak, taky třeba neměl dost oleje. Připomínalo mi to atmosféráky a Ikarus, ale to nehraje roli.
Z chyb ve filmu mi spíše vadilo, jak u 57xx vůbec neřadil a při průjezdu v okolí Vršovic a Jižního Města měl autobus zvuk, jako při rychlosti tak 70 km/h.
Dále jsem v záběru "Frantovy" jízdy zahlédl autobus Connexu, ale to mohlo být bráno jako celkový pohled na provoz autobusů, stejně tak jako když přijížděl Citybus a Franta nastoupil do starého vozu.(v ukázkách není vidět) Takže tyhle 2 věci jsem jim prominul.
Takhle je to s většinou nejen televizních filmů, např. v "Pátek čtrnáctého" jsem také našel chyby mezi dopr. prostředky, i když tam byla podstata filmu úplně jinde...
Kejvačka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 510
Registrován: 10-2004


Odesláno Sobota, 05. května 2007 - 21:52:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dneska jezdilo na 173/1 Volvo (bylo to jeho poslední nasazení v Praze) a na 165/3 Citaro ev. č. 1071 (s největší pravděpodobností premiéra tohoto typu autobusu na této lince). Jediný den byla v provozu linka X123 a na ní Ford Transit 3A1 5631 dopravce Transit Car s.r.o. A tady je ticho po pěšině...
 
 
 
Mimochodem dva z výše uvedených tří vozů nejsou vybaveny odbavovacími systémy PID a byly přitom nasazeny na linky s běžným tarifem PID
Řada 700 - to nejlepší z Karosy
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1822
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 06. května 2007 - 07:04:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kejvačka: No tak s tím odbavovacím systémem PID bych si nebyl až tak jistý... U Volva i Citara jsou strojky vidět i z fotek a linka X123 oficiálně neexistuje. Patrně jí objednává a platí městská část a jízdné je tedy zdarma. A opravdu Volvo už v Praze skončilo? No to by mě naštvalo. Celou dobu jsem se snažil se s ním svézt, ale ono zdárně unikalo, až uniklo definitivně...
Citarol
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 64
Registrován: 11-2006


Odesláno Neděle, 06. května 2007 - 10:22:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jenda_z_hk: já sem s tím Volvem několikrát včera jel, a řekl bych, že ty strojky sou na užší jízdenky než se používají v Praze, třeba na ty co se používají ve Zlíně.
Virtual Bus - vbus.hostuju.cz
Pražská MHD - autobusy.kx.cz
Zlínská MHD - mhdzlin.kx.cz.cz
P11
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.245.68.228
Odesláno Neděle, 06. května 2007 - 12:17:12   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To Citaro 1071 bylo na 165 už v pátek!
Kejvačka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 511
Registrován: 10-2004


Odesláno Neděle, 06. května 2007 - 13:59:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jenda z HK: U Volva se do strojku vejde jízdenka leda přeložená napůl - to opravdu odbavovací systém PID není. Ukazatel času a pásma vůz také nemá. V jízdním řádu linky X123 bylo uvedeno "Jízda s předem zakoupenou jízdenkou. Doplňkový prodej jízdenek s přirážkou u řidiče." Takže na ní oficiálně platil normální tarif PID.
Řada 700 - to nejlepší z Karosy
Jarďoun
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.213.60.250
Odesláno Pondělí, 07. května 2007 - 12:16:08   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Je, on bude zase maraton ? Nebyl nedávno ? Alespoň to píšou na www.prazskeautobusy.cz ...
6381
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 33
Registrován: 10-2006


Odesláno Pondělí, 07. května 2007 - 12:35:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jarďoun: ano, tuto neděli Maraton bude. "Nedávno" byl jedině půlmaraton.

btw. Opravdu v sobotu vyjelo Volvo naposled? Nebylo tu nějak krátce?
www.mestskadoprava.net
6120
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1153
Registrován: 4-2005


Odesláno Pondělí, 07. května 2007 - 16:42:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

POZOR na 150 se dnes objevil béda s 3040 poradi po me nechtejte jel okolo 16:15-16:20 ze zastávky Poliklinika Modrany.
AV 15-30
Mr_proper
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 183
Registrován: 11-2006
Odesláno Čtvrtek, 10. května 2007 - 17:35:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

6107 přistavena ke střední opravě.
Konečně je jasné, že 6350 se opraví, protože dnes byla odtažena do haly.
Nové stránky o středních opravách pražských autobusů. www.doz.estranky.cz
Connexák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 122
Registrován: 6-2005


Odesláno Neděle, 13. května 2007 - 10:48:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mám jednu otázku pro znalé z oboru:
Co dělá vůz 4096 v Dolních Bučicích. Do teď jsem si myslel, že DP si opravy svých vozů zajišťuje svépomocí v DOZ Hostivař.
 
A ještě jedna hádanka: Tuší někdo jakého vozu je tohle pozůstatek?
 
Abych učinil zadost autorským právům: oba snímky pořídil Marek Šimsa
Jpribil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2720
Registrován: 5-2003


Odesláno Neděle, 13. května 2007 - 12:00:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Connexák: Tu 4096 jsem v Bučicích také viděl, akorát mám pocit, že to bylo něco jiného, něco z 408x. Proč tam je to také netuším a docela by mě to zajímalo. Že by KARS byl nějaký autorizovaný servis?
Ten vrak bude něco z dvojice 1257 a 1325, obě tam tou dobou stály v různém stádiu rozebranosti. Tohle u plotu byla tuším 1325.
A jelikož obě u Connexu jezdí, počítám, že byly generálkovány výměnným způsobem.
Tramvaj T3R.LF - výsměch tvůrcům TéTrojky.
C744 a B741 forever.
ICQ 259-744-651
Mr_proper
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 184
Registrován: 11-2006
Odesláno Neděle, 13. května 2007 - 14:11:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zvláštní, proč je ta 4096 tam, kde je. Pravdou však je, že na vozech tohoto typu se v DOZ neustále něco opravuje. Většinou se svařuje cosi prasklého v oblasti přední nápravy.
Nové stránky o středních opravách pražských autobusů. www.doz.estranky.cz
Connexák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 123
Registrován: 6-2005


Odesláno Neděle, 13. května 2007 - 19:00:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jpribil: Hledal jsem na stránkách Iveco VM ale KARS tam není uvedený ani jako autorizovaný servis,ani jako autorizovaný opravce. K tomu vraku. Tušíš správně tohle je 1325. Ta 1257 už tam nejspíš není nebo je někde tak dobře uklizená, že jsem si jí vůbec nevšiml. To by byla už druhá věc, která by mne mrzela. Ta první byla, že se nám nepodařilo nikde objevit původní 1326 (nepodařilo se nám ji najít ani v Přelouči ani v Cholticích). Jen v Lipolticích se nám podařilo objevit další dva vozy Autoškola PEML (nějaká Karosa a Ikarus-AVIA). Ještě jedna otázka. Neví někdo kam se poděla původní 1331? Mám zato, že byla tenkrát odprodána stejně jako 1326 do KARSu, který je měl hned prodat někomu dál. Jinak mne překvapilo jaké až přímo skvostné kousky se dají na tak malém placu najít (např. ta kloubová Karosa z Vett Č.Lípa).
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1833
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 13. května 2007 - 21:31:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tento víkend byla v provozu linka X-6 kvůli úpravě tramvajové konečné Laurová. Linka měla zajímavou trasu - nejdříve souběžně s linkou 231, pak na Radlickou a dolů přes Laurovou na Knížecí. Vytíženost byla střídavá - cestující jedoucí na Laurovou většinou vystupovali už na Křížové (když autobus neodbočil na Laurovou přímo, asi měli strach, že by je zavezl někam úplně jinam), ale zato některé spoje přebíraly cestující lince 231. To by nebylo až tak překvapivé. Překvapilo mě ale to, že "vedlejší produkt" výluky v podobě obsluhování zastávky Radlická autobusy si přes svůj dočasný charakter hned našel své zákazníky...
Busmaniac
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 321
Registrován: 1-2006


Odesláno Neděle, 13. května 2007 - 21:31:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No já jsem v Karsu 1257 viděl 24.3. 2007 v takovémto stavu:
 . 1325 je tedy koukám stále ve stejném stavu.
 . ZAjímavých vozů tam bylo hodně, ale bohužel v sobotu ráno se k nim nedalo dostat blíž. Mimochodem tam stojí/stála jihlhlavská (před tím pražská) 293 - AR 33-09.

Jinak ty vozy (connexí) tam jsou na generálku?
Moje nejloblíbenější autobusy jsou Karosy řady 700 a 900.
Karosa řady 700 forever!!!
Connexák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 124
Registrován: 6-2005


Odesláno Pondělí, 14. května 2007 - 10:38:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Busmaniac: Busmaniac: Na té 1325 se toho fakt moc nezměnilo:
 

Ty vozy tam na generálku odjely, ale už se zpátky do Connexu nevrátí a nejspíš budou vytěženy na náhradní díly a poté sešrotovány. K jednotlivým vozů asi toto (z toho co vím):
1257 – odeslána na GO, ale ta provedena výměnným způsobem (zpět na původní linku se vrátil úplně jiný vůz, který prošel GO již dřív – jezdí s původním ev.č. i SPZ)
1325 – taktéž odeslána na GO. Po zjištění špatného technického stavu vozu – vůz nahrazen jiným, který neprošel žádnou opravou jen později mu v Connexu vyměnily některé sedačky. Opět jezdí s původním ev.č. a SPZ.
Ještě foto nové 1257 (novou 1325 mám taky vyfocenou, ale nejdřív ji musím někde najít):

 
Peno
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1557
Registrován: 8-2004


Odesláno Pondělí, 14. května 2007 - 17:14:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jenda_z_hk: Překvapilo mě ale to, že "vedlejší produkt" výluky v podobě obsluhování zastávky Radlická autobusy si přes svůj dočasný charakter hned našel své zákazníky...
To nijak překvapivé není. Dokud ještě jezdila X14, tak na Radlickou jezdilo víc lidí než na ostatní zastávky dohromady. Mnoha místním se prý obnovení provozu tramvají nelíbilo.
Zákaz kouření není žádná sranda

Ares: To nejlepší z Irisbusu
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1835
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 14. května 2007 - 19:01:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Peno: To bych neřekl... X14 jsem jel mnohokrát a vytíženost v úseku Radlická-Laurová byla dost slabá. Tak právě proto mě překvapilo, že při téhle výluce tam cestující jezdili. I když je pravdou, že teď v místě bývalého autobusového obratiště Radlická stojí jakási velká budova, takže asi právě ona je zdrojem těch cestujících.
Paes
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 52
Registrován: 1-2007
Odesláno Úterý, 15. května 2007 - 08:07:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pro jendu z HK - Ta budova je centrála ČSOB. ¨

Včera jsem jel autobusem 1072 na lince č. 165 s odjezdem v 22:43 ze zastávky Opatov směrem do Modřan. Tento autobus byl zvláštní tím, že o otevření dveří člověk musel žádat zmáčknutím tlačítka Dveře připevněného na tyči, což první vystupující nevěděli, byť na skle dveří bylo upozornění o tlačítku na otevření dveří. Takže autobus čekal, pak jsem zařval aby to tlačítko zmáčkli. Při prvním zmáčknutí a následném otevření dveří se po krátkém zvukovém a vizuálním signálu znamenajícím Urychleně opustěte dveřní prostor dveře zavřeli, takže bylo nutno dveře zavřít. Nádhera. Další zajímavostí bylo to, že na nácestných zastávkách, které nejsou na znamení a v autobuse nikdo nedává svým pohybem náznak, že bude vystupovat, tak řidič zastavil a uvolnil blokovač dveří a pokud tlačítko dveře nikdo nezmáčkl, tak ho zase zablokoval a odjel. Výsledkem včerejší jízdy bylo to, že autobus přijel o 3 minuty na Polikliniku Modřany později. (nepočítám do toho zpoždění zapříčiněné zavíráním oken, protože venku začalo pršet.)Často řidiči, co jsem s nimi jel, když viděli, že nikdo nebude vystupovat, tak kolem zastávek projeli a jen lehce snížili rychlost či vůbec nesnížili rychlost. Nebylo by proto třeba lepší zrušit v těchto autobusech tlačítko stop a nechat zde tlačítko dveře, jež by se aktivovalo např. 100 metrů před zastávkou. Myslím si, že trasa linky č. 165 je tak skvěle prošpikována příčnými Prahy, že vyjma meziobecními úseky stejně nevivine rychlost, při které by nebylo možné během 100 metrů bezpečně zastavit.
Nereus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 8
Registrován: 2-2007


Odesláno Úterý, 15. května 2007 - 17:00:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes v poledne jsem na Hájích na 240 zmerčil první pražský SOR v barvách Veolia Transport. Jde o BN 12 ev. č. 1076, RZ 7A4 8975. A upřímně musím přiznat, že ten velbloud vypadá celkem šik... (Měl jsem jen mobil, takže to ani nemá cenu sem dávat, ale za přešocení to stojí.)
6120
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1177
Registrován: 4-2005


Odesláno Úterý, 15. května 2007 - 22:34:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na 173 se zacal objevovat místo 1255 nejaký modrý sor zrejme 1362 takze 173 uz je uplne bez Karos rady 700 za 1269 jezdí 1334 akorát odpoledne k veceru se objevuje jeste dalsí voz kdyz si 1255 ted BN12 odskocí napriklad dnes tam byla nejaká C 734. No samy spatný zprávy pro milovníky rady 7 a jeste neco 1080 je vzadu bouchlá.
AV 15-30
Winter
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6
Registrován: 1-2007


Odesláno Úterý, 15. května 2007 - 23:02:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

1269 dnes lítala na 332/35, což je velmi dobrá zpráva , stejně tak 1334 dneska opět zavítala na 339.
Atmák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 192
Registrován: 10-2006


Odesláno Úterý, 15. května 2007 - 23:14:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Za dob X-14 na Radlickou se situce měla takto: Mezi Laurovou a Radlickou jsem byl ve voze povětšinou sám, občas s nějakou důchodkyní. Lidé na X-14 velice nadávali a stěžovali si, že musí cestou z centra přesedat.

Dnes jsem jel před 19.00 vlakem kolem garáží Hota, které byly úplně prázdné, teda krom vozů 038 a 1179. Překvapuje mě, ža tam už nestojí žádné vyřazené vraky (nebo to má schovalé v hale? Kolik má X-18 a X-24 pořadí?
Důchodce komentující výluku na 148: "...až ta další stanice je nenormální"
Ml636
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 225
Registrován: 11-2006
Odesláno Středa, 16. května 2007 - 00:24:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

1269 jsem měl na 165 rád, ale byla tak dobrá, že po ní asi někdo skočil, tak, jako po 1332.
Zdá se, že z nějakých míst jsou možná tlaky na to, aby řada 700 z MHD na vršovické části Connexu zmizela... Závistivě pokukuji po těch šťastnějších, kteří mají možnost stále za sebou poslouchat brblání Liazu ML636N (ML636E dávaný do řady 900 je sice také klasika, ale už nemá tak vynikající zvuk, když ho kazí ten ventilátor mezichladiče vzduchu a konstrukční inovace) Sedmistovky jsou nejlepší!
___
Paes: Jistě znáš pokyny pro řidiče jezdící pod Ropidem, je tam tato kouzelná věta: "neuvedení vozidla v zastávce do klidu je považováno za její projetí..." a z toho plynoucí sankce v případě stížností. Nikde není psáno, že řidič může zastávky projíždět, když nespatří ve voze pohyb. Jízdní řád l. 165 je dělaný tak, že na Poliklinice Modřany míváš zpoždění 3-5 minut běžně a cestou dále na Radotín se díky příznivým časům toto daří srazit na 0-2 minuty (při ideálních podmínkách na silnici). Na to, že se jedná o nejdelší linku MHD v Praze prošpikovanou nejen prahy, ale teď už i dalším naprosto zbytečným kruhákem navíc (kdyby ho radši kašpárci udělali na Kunratické spojce, ale to ne...) a velkým počtem semaforů, které mají vyloženě nepřátelské intervaly právě do potřebných směrů, je to ještě dost dobrý výkon.
6120
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1179
Registrován: 4-2005


Odesláno Středa, 16. května 2007 - 10:26:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak dnes opet misto 1254 jezdí BN 12 kterej se me cim dal tim víc nelibí jo takový C 10,5 C 12 ty uz celkem jo.Takze kdepak je 1254 na 165?

ML636:no 1269 je dobra asi proto ze ted nekolik let mela staleho ridice a jezdila furt tu samou linku ale jestli bude dispozicní tak je z ní za rok vrak jako 1316.Pochybuju ze nekde jsou tlaky na vymizení rady 700 na 173 jezdili pravidelne dost dlouho 700 a ted s obnovou vozoveho parku connexu jsou obe pryc za to muze 1072.
AV 15-30
Paes
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 54
Registrován: 1-2007
Odesláno Středa, 16. května 2007 - 18:11:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Poznámka pro Ml636. Nejdelší denní linkou v Praze je zřejmě 509. Pro srovnání
165 Jižní Město - Cementárna Radotín - 28,50 km (minimum spojů)
165 Jižní Město - Nádr. Radotín 26,4 km (více než polovina spojů)
177 Chodov - Poliklinika Mazurská 27,95 km
381 Depo Hostivař - Suchdol 53,05 km
509 Na Beránku - čakovice 33,050 km
348 Kralupy - Českomoravská 52,6 km
Sergeilbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1523
Registrován: 10-2004


Odesláno Středa, 16. května 2007 - 18:29:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Panečku, 509 je denní linka jako hrom.
Stotisícové město bez noční dopravy - vítejte v Synerci!
Fotoweb městské hromadné dopravy
Aktuálně z Liberce a okolí
6120
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1181
Registrován: 4-2005


Odesláno Středa, 16. května 2007 - 19:12:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To je preklep nejdelsi denni linkou je 177 alias "zajezd do polska" a linky rady 300 bych do toho nepocital.Takova 177 s I280 to musela bejt facha ted to maj soferi jednoduzsi o ten automat.
AV 15-30
Paes
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 55
Registrován: 1-2007
Odesláno Čtvrtek, 17. května 2007 - 09:32:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já použil jako zdroj www.dpp.cz. I proto jsem uvedl - 2 varianty trasy. Oficiálně je nejdelší městskou linkou linka č. 165 s trasou Cementárna Radotín. (na cementárnu všek jezdí 3 až 4 páry spojů za den.

Z říše nejkratších linek PID
Lanová dráha - 0,51 km
128 - 2,25 km. (zatím jsem kratší denní linku neobjevil)
551 (opatov - brechtova) 1,45 km
P1 (přívoz) - 0,15 km
Connexák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 126
Registrován: 6-2005


Odesláno Čtvrtek, 17. května 2007 - 10:11:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

6120: Asi tě moc nepotěším. Pokud mám dobré informace tak ta SORka je na 173 teď přidělena na stálo. Takže s 1269 i 1334 se na dlouhou dobu rozluč.

Ml636: 1332 nemá nikdo přidělenou nastálo. Jen už není tolik na očích jako dřív. Teď cca poslední měsíc je z ní dispoziční vůz v Ondřejově. Na to, že je dispoziční vůz jezdí dost často (tak odhadem minimálně každý druhý den). Pravidelně se na něm střídají řidiči, kteří normálně jezdí s 1279 a 1311. Dnes ráno jezdil například na 383/6. I když nevím jestli se dá říct jezdil (vydržel totiž jeden spoj na 403 a cca dva km na 383 a pak se nějak porouchal). Jinak už by to chtělo na něm trochu zapracovat. Po technické stránce je sice v solidním stavu, ale to jak jsou zničeny některé sedačky a jak je v interiéru počmáraný to je až hrůza.
6120
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1182
Registrován: 4-2005


Odesláno Čtvrtek, 17. května 2007 - 15:15:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Connexak:takze jako druhý jezdí na 173 porad 1254 ja myslel ze sorka je tam misto nej..
AV 15-30
Jirka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 138
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 17. května 2007 - 16:18:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Je možné, že Hostivař vypravuje na linky ZTP i jiné vozy než upravené B732? Je to asi měsíc, co jsem viděl zajíždět do zast. Kodymova zelený Neoplan a před chvílí Citybus. Jak často se tak děje?
Jirka.
Tombus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 352
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 18. května 2007 - 17:30:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na smluvce EUR je dnes "nová" Karosa B 832, na 90% je to 1186, teď HOT 10 a lak Europarku .
Manil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 754
Registrován: 4-2005


Odesláno Pátek, 18. května 2007 - 21:40:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bývalá pražská B732 7074 u soukromého brněnského dopravce:
 
Tombus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 353
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 18. května 2007 - 21:48:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

CTP Project Invest, že? Viděl jsem jí u Hlavního nádraží na NAD za ČD. Zajímavé je, že má ještě původní SPZ a zbytky označení.
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6263
Registrován: 1-2005


Odesláno Pátek, 18. května 2007 - 21:51:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pokud se nepletu, majitelem je jistý pan Krátký, toto je snad jeho nejnovější autobus. A také mu dává řádně zabrat, honí jej po D1 mezi Vyškovem a Brnem. Tomu říkám autobusový důchod...
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Manil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 760
Registrován: 4-2005


Odesláno Pátek, 18. května 2007 - 22:59:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tombus: Jo, to je on. Tento dopravce má ještě jednu B732 z Prahy (AU 30-33), bohužel už bez ev. čísla.
Jednu fotku máme v galerii:
http://bmhd.goo.cz/foto.php?PICT5700:20051202
Tombus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 354
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 19. května 2007 - 08:45:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

AU 30-33 byla 7068 .
Ris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 424
Registrován: 9-2006
Odesláno Sobota, 19. května 2007 - 10:43:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jj, CTP má dvě ex pražské Karosy B732.1668 nebo 1670 ?- bývalé vozy 7068 a 7074.Obouma jsem jel, no jeden horší než druhý.V Brně jsou vozy B731 z poslední série oblíbené- živé busy a jezdí lépe, než kdejaká B931.
Tombus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 355
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 19. května 2007 - 18:01:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ris: B 732.1658
Peno
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1576
Registrován: 8-2004


Odesláno Sobota, 19. května 2007 - 21:46:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Moment, to je na tom DPP tak dobře, že se zbavuje „prdelatých“ sedmistovek?
Zákaz kouření není žádná sranda

Ares: To nejlepší z Irisbusu
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1845
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 19. května 2007 - 22:13:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

DPP na tom tak dobře není, ale tyhle "prdelaté" B732 se prostě nějak neosvědčily, tak se vyřazují (resp. jsou už vyřazeny snad všechny kromě jediné). Narozdíl od nich "prdelaté" B731 stále jezdí v hojném počtu. Se středními opravami DP preferuje B931 a B941, které už se taky začínají sypat, ale je naděje, že po SO z nich opět budou celkem moderní a spolehlivá vozidla. Co nahradí ty stovky Karos řady 700, zejména již dost opotřebované B732, které už za sebou mají jednu GO a teď definitivně dosluhují, je mi záhadou. Počet objednaných Citelisů prozatím nic neřeší... Asi DP doufá, že za rok, dva bude líp a nové busy se zase budou kupovat po stovkách.
Kejvačka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 512
Registrován: 10-2004


Odesláno Sobota, 19. května 2007 - 23:05:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

B 832 010 mohu potvrdit Zatím má pouze modro-zelený lak, polepy ne. Kdyby nedostala samolepky přes okna, ale jen pod jejich úroveň, byl by reklamní účinek podobný a jízda pro cestující příjemnější...

Potkav na 165 velblouda 1072 shledal jsem, že je červeno-bílý. A já jsem měl dojem, že objednávali oba ve veoliím laku

(Příspěvek byl editován uživatelem Kejvačka.)
Řada 700 - to nejlepší z Karosy
Ml636
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 226
Registrován: 11-2006
Odesláno Neděle, 20. května 2007 - 13:20:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Karosy 732 sice definitivně dosluhují, ale jezdí tak úžasně, že by člověk brečel radostí. Neskutečně dobré stroje, neskutečně pěkný zvuk, prostě špica!!
B951e
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1
Registrován: 5-2007
Odesláno Neděle, 20. května 2007 - 16:56:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

CitaroL už nemá popisy mercedesu, ale Connex.
Docela úspěch na Connex, že taky dokáže něco sám.
Ale abych nepomlouval Connex udělal to hezky nechal všechno jenom made in Mercedes benz a místo toho tam má svůj znak Connexu.
 
Houmr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 289
Registrován: 9-2005
Odesláno Neděle, 20. května 2007 - 18:44:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Odkdy má linka 129 v sobotu ráno závlek až na Voticko ? Cca v 7:30 jsem ve votickém kopci míjel vůz 3040 s tímto číslem linky, který si to nekompromisně frčel směr Tábor ...
Ono vůbec nepamatuju, že bych po cestě kdy potkal tolik sedmistovek jako včera. Jestli to nemělo souvislost s prčickým pochodem.

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace