K-report
 

Archiv do 18.května 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Karosa Ares, Arway a Crossway » Staré archivy » Archiv do 18.května 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Swe
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1022
Registrován: 3-2005


Odesláno Pátek, 11. května 2007 - 18:59:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ten pravidelný tvar, umístění....jsem si říkal, že jsem žádný takový odvětrání či co neviděl.
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2322
Registrován: 4-2006


Odesláno Pátek, 11. května 2007 - 19:13:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ano Gromit odpověděl vězte že je to sníh ve zdejších podmínkách nic neobvyklého některé busy vozí,když je dost sněhu i pěknou závěj
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Carchye
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 282
Registrován: 8-2006


Odesláno Sobota, 12. května 2007 - 10:16:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Crossway 12M KE-518FD - závod Spišská Nová Ves
www.mestskadoprava.net
231-475-399
21272
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3102
Registrován: 9-2005


Odesláno Neděle, 13. května 2007 - 19:15:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Docela se divím, že sem nikdo nedal žádnou fotku z Pardubic :-). Tak něco přidám já. Pokud je něco rozmazané, tak se omlouvám, někdy se mi docela i klepaly ruce.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jinak nevím, co kdo může mít proti Crosswayi. Žádný zvýšený hluk v okolí náprav není a jízda je všestranně pohodlná. Stačí se s ním hodinku projet. Docela se hodí do příměstské dopravy typu PID a IDS JMK.
administrator @ mestskadoprava.com
Virtuální DP / stránka o autobusu Citelis / MHD v Hradci Králové
Tento příspěvek je můj názor. Ostatní ať si myslí, co chtějí.
Michalis
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 428
Registrován: 4-2006


Odesláno Neděle, 13. května 2007 - 19:22:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mě na něm hlavně vadí vzor těch sedadel...by to chtělo něco nového,ten vzor je už za těch 10 let hrozně okoukaný a působí dost nudně...ale jinak mi přijde ten bus celkem povedený
Bojujme za spravnou dopravní koncepci která vyžene auta z měst!
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6210
Registrován: 1-2005


Odesláno Neděle, 13. května 2007 - 19:26:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mně ani tak ne ten vzor, jako provedení zadní části sedadel. Stále si myslím, že si člověk má platit jen za jízdu, a ne za bederní masáž...
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Michalis
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 429
Registrován: 4-2006


Odesláno Neděle, 13. května 2007 - 19:31:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To je taky pravda,ale na tohle jsem si už celkem zvykl....chudáci lidi předemnou, ale za mnou sedí většinou naka mala ženská takže jsem celkem v klidu
Bojujme za spravnou dopravní koncepci která vyžene auta z měst!
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6211
Registrován: 1-2005


Odesláno Neděle, 13. května 2007 - 19:34:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Michalis: Tak to ti závidím, já tam většinou chytím někoho, jako je Jóhana s dlóhéma nóhama :-(
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Dopravce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1173
Registrován: 5-2005


Odesláno Neděle, 13. května 2007 - 19:37:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

21272:co proti Crosswayi-ovi mám? Je tam o schod víc než v obyčejné C 954-ce, je výrazně vyšší, oproti klasice skoro o metr, jel jsem s jedním z nových vozů u jednoho dopravce u nás v kraji a na to, že te vůz je tu zhruba dva měsíce, takovou vůli na řadící páce u tak novýho vozu jsem ještě neviděl. Střední široké dveře jsou sice široké,ale do čtvrtiny levého křídla zasahuje deska na nohy od sedadel(opravdu děs, zejména, když si toho nevšimnete, docela se praštíte při nastupování). Díky čelnímu sklu je ve voze jako v akvárku a když potkám kamínek, tak se při výměně nedoplatím(když nemám sklo pojištěný). Ovládače jsou mnohdy velmi nevhodně uloženy(k ovládačům dveří se řidič musí pomale naklonit), stále stejně malý kufry, některé agregáty(když jsem byl pod ním) jsou uloženy tak, že zbytečně zabírají místo a je mezi nimi velmi hluchého prostoru. Tohle je autobus vhodný na IDS JMK? Tak to asi neznáte IDS.Pod mostem ve Střelicích neprojedete, navíc v době, kdy je požadována nízkopodlažnost(hlavně v systémech IDS) má tohle vozítko k nízkopodlažnosti dál, jak nikdy.No myslím, že to zatím stačí. Když nám jej výrobce půjčí, tak pak řeknu něco i z provozu, abych si jej mohl otestovat.
Vešel do místnosti a zeptal se: "kde je ten dispečer". A zezadu se ozvalo: "jo, už du"
Hmm, STS Chvojkovice-Brod, zřejmě slušnej oddíl. Ranní ptáče bez lahváče nikam nedoskáče
21272
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3104
Registrován: 9-2005


Odesláno Neděle, 13. května 2007 - 19:42:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nu, každý má jiný názor .
administrator @ mestskadoprava.com
Virtuální DP / stránka o autobusu Citelis / MHD v Hradci Králové
Tento příspěvek je můj názor. Ostatní ať si myslí, co chtějí.
Michalis
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 430
Registrován: 4-2006


Odesláno Neděle, 13. května 2007 - 19:44:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No na velmi kratkých vzádlenostech bych viděl nejradši SOLARIS LOW ENTRY ale toho se bohužel v ČR asi nikdy nedočkáme(krom DPO),takže v rámci možností(at je to cokoliv hlavně to koupit protože to je z Mýta) jsme nedopadli tak špatně....
Bojujme za spravnou dopravní koncepci která vyžene auta z měst!
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2334
Registrován: 4-2006


Odesláno Neděle, 13. května 2007 - 20:08:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

U mě má Crossway sympatie narozdíl od ...
Strávil jsem v něm jízdu více než hodinu a má záda byla spokojena.narozdíl od známého tureckého šmejdu.
Ono se asi nikdy nevyhoví všem
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
M__r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1810
Registrován: 12-2004


Odesláno Neděle, 13. května 2007 - 20:25:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Koukám, že na 90% to je ten Crossway, co byl vystaven na Mobil Salonu v ČB.
Pokud jde o výhrady, tak mi na něm vadí hlavně nepolohovatelné sedačky bez opěrek pro ruce. Na stejných sedačkách jsem kdysi absolvoval trasu ČB - Brno v Aresu a jízda byla po ca hodině krajně nepohodlná!
2.5.2007 - 16 let od třetího zavedení trolejbusové dopravy v Českých Budějovicích!
SOR BN 12 = parodie na městský nízkopodlažní autobus
Kloubák je kloubák!
Switch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 94
Registrován: 4-2006


Odesláno Neděle, 13. května 2007 - 20:35:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Souhlasím s Dopravcem. Oproti R900 je to určitý pokrok, nicméně čím více informací se o xxxwayích dovídám, tím více se utvrzuji v tom, že to bohužel žádný zázrak nejni. Zejména v porovnání s konkurencí (pravda, někdy o něco dražší). Výška je vyhnaná do extrému a podle mě zcela zbytečně. Jasně, že motor na stojáka zabírá víc místa, ale určitě ne o tolik. Dále to otřesné a profláknuté základní čalounění sedaček, všude ostré hrany, hasičáky umístěné v tom nejužším místě (prý to snad měli upravit), design zejména zadních partií Croswaye. Dneska už je prostě konkurence někde jinde. Porovnejte třeba Arwaye a Mana Lion's Regio. Vstoupíte do Mana a na první pohled je to o něčem jiném. Design je někde jinde, dílenské zpracování někde jinde, všechno perfektně sladěné..
Je mi jasné, že si ve fóru o Karose uřezávám pod sebou větev, ale je třeba nebýt zarytým fanatikem značky Karosa a uvědomit si, že ne všechno je tak dokonalé... bohužel..
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2338
Registrován: 4-2006


Odesláno Neděle, 13. května 2007 - 20:46:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad M-r no a proč ti vadí že to nemá polohovatelné sedačky a opěrky na ruce? sem si nevšiml že by mala 734,934,954, tyto věci?Např opěrky by jen překáželi ten bus není určen na dálkovou dopravu,od toho je Arway,aby měl tyto věci které říkáš.Ten bus má své určení tak jako jiné vozy.Jiná je věc na co je pak dopravce použije
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Study
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3017
Registrován: 11-2004


Odesláno Neděle, 13. května 2007 - 20:50:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bart včera u Pardubek zpozoroval na vedlejší cestě nějaký bílý patnáctimetr, zastavili sme a vyskákali z auta s očekáváním Arwaye, hádejte jak to dopadlo:
 
Sháníme fotografie a předměty spjaté s autobusovou dopr. v Prostějově. Nabídky SMS zasílejte na 605840016

PV-57-09 a PV-67-39 zůstanou navždy legendami...

YCQ 352-006-583, Web o prostějovských autobusech s denní aktualizací
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2339
Registrován: 4-2006


Odesláno Neděle, 13. května 2007 - 20:57:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

no jo klasika Vydosák ares jezdí běžně LBC ráno stál v HK a když sem jel domů tak jsem ho potkal v Lípě
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Carchye
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 286
Registrován: 8-2006


Odesláno Neděle, 13. května 2007 - 21:28:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tak jedno video zo Spišskej Novej Vsi

odkaz
www.mestskadoprava.net
231-475-399
Swe
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1024
Registrován: 3-2005


Odesláno Pondělí, 14. května 2007 - 16:23:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Čím častěji jezdím Crossem, tím víc poznávám, jakej je to šmejd. Sice předváděčka, takže hlučnost a hrkavost lze přičíst na vrub zmíněnému, ale sedadla ala IKEA, větrání a ergonomii řidičova pracoviště (zmíněná tlačítka dveří) stojí za prd od konstruktérů. Počet schodů mi zatím nevadí.
Stanley
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1976
Registrován: 2-2005


Odesláno Pondělí, 14. května 2007 - 16:37:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Swe: Čím déle budeš jezdit (v horizontu desítek let), tím víc Ti bude počet schodů vadit.
Přeberte si to, kdo chcete, jak chcete...

Nebo se podívejte k nám, ať víte, do čeho jdete!

Stránky opatovické kopané.
Franko5240
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 49
Registrován: 4-2006


Odesláno Pondělí, 14. května 2007 - 20:28:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

no ja mam úplne iný podľa mňa je crosswey na medzimestký autobus užásny a aj je to taká pekná zmena aj ke
´d nehovorím že B954 sú zlé lebo su tiez perfektne no cross ma naozaj pekný interiér ako aj karosériu


buske.napady.net web o mhd a sad v košiciach
Carchye
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 293
Registrován: 8-2006


Odesláno Úterý, 15. května 2007 - 15:46:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

v premávke je dalsi crossway košického závodu a to 10.6M špz KE-467FC
www.mestskadoprava.net
231-475-399
21272
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3115
Registrován: 9-2005


Odesláno Úterý, 15. května 2007 - 16:12:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Před cca. 15 minutami tady v HK vezli přes Brněnskou
Arway
  - rozmazané, protože jsem běžel a světe div se - taky Récreo
 

No když to nebylo Récreo, tak to na 99% začínalo na R a bylo to tím hezkým písmem.
administrator @ mestskadoprava.com
Virtuální DP / stránka o autobusu Citelis / MHD v Hradci Králové
Tento příspěvek je můj názor. Ostatní ať si myslí, co chtějí.
Tootti
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 193
Registrován: 1-2007


Odesláno Úterý, 15. května 2007 - 20:43:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Može byt ze to je recreo, ma taky biely pasik nad kuframi , tan maju vo francuzsku Recrea ale este typu 954...
Nema niekto ešte foto IVECO RECREO ???lebo neviem ci zadnu cast ma ako Cross alebo ako ARWAY ...

Pre Aresa1 : SAD Liptovsky Mikulas ma udajne viacero IVEC, asi Crossway... na Orave je asi 5!
21272
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3120
Registrován: 9-2005


Odesláno Úterý, 15. května 2007 - 21:49:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tooti: Vždyť je to vidět na té druhé fotce, že jako Crossway .
administrator @ mestskadoprava.com
Virtuální DP / stránka o autobusu Citelis / MHD v Hradci Králové
Tento příspěvek je můj názor. Ostatní ať si myslí, co chtějí.
Tootti
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 195
Registrován: 1-2007


Odesláno Úterý, 15. května 2007 - 22:02:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Viem ,ale tak som mal pocit ze od arwaya je zadok...
No ale aj tak , dik..
Carchye
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 294
Registrován: 8-2006


Odesláno Středa, 16. května 2007 - 03:35:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tootti: odkiaľ vieš??? nejake foto? ku mne sa na vychod nic nedonieslo Ak su v bielo modrej kombinacii tak musia byť pekne
www.mestskadoprava.net
231-475-399
Tootti
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 197
Registrován: 1-2007


Odesláno Středa, 16. května 2007 - 09:42:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Carchye: http://www.busportal.sk/modules.php?name=article&sid=2869
Carchye
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 295
Registrován: 8-2006


Odesláno Středa, 16. května 2007 - 11:11:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tootti: Parada, už viem kam sa mám ísť pozrieť
www.mestskadoprava.net
231-475-399
Tootti
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 198
Registrován: 1-2007


Odesláno Středa, 16. května 2007 - 11:28:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Carchye: nooo.. to mas dost daleko,nie?
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2348
Registrován: 4-2006


Odesláno Středa, 16. května 2007 - 11:38:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Carchye,Totti SAD LM to je takový ten modrý pruh nahoře a v něm je ještě bílý že.no to by mohlo být šmakozní jak to s tím bude vypadat.
Jinak se blížíme ke 100 prodaných vozů v obou státech chybí ještě 3 vozy!!
Pro ty kteří nedávno horlivě sdělovali že SOR předběhl Iveco tak za leden-duben se to opět otočilo,čímž dochází na má slova.
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2617
Registrován: 3-2005


Odesláno Středa, 16. května 2007 - 11:43:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad.Ares1: A na lince jsou vozy výrobního čísla velmi zhruba nad 1100. Takže tady je vidět podíl českého trhu na výrobě.
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2349
Registrován: 4-2006


Odesláno Středa, 16. května 2007 - 11:50:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ano to máš pravdu.Jen se bojím že to je jev trvající již léta.Prostě nedostatečná obnova parku.a čím to je nejsou peníze.kdyby měla všude probíhat obnova parku tak jak má,prodej by byl větší.Ale to nehrozí v nejbližších letech.Navíc pokud vím tak Arw,crw bude vyráběn pouze ve VM tudíž i export bude vyšší.
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Dopravce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1174
Registrován: 5-2005


Odesláno Středa, 16. května 2007 - 18:58:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co jsem se obecně bavil s pár lidima z Karosy, tak hlavním trhem je zahraničí a takovéto vozidlo je venku velmi žádané. Jinak jsem se dneska s Dermem vraceli z Pardubic z jedné konference, tak jsme se stavili na kafe v Pardubicích na autobusáku. Tak zdejší dopravce AP-tour vlastní také C 734 ex. ČAS Znojmo. Cestou jsme se stavili v Vysokým Mýtě. V Karose jsme trochu splkli, viděli jsme tam různě barevné(hnědé, zelené, červené) Arway pro ven, jednoho bílího(10,8 m.) jsme potkali jak se potuloval po Mýtě. Stavili jsme se taky za Mejtem:-)) v bus bazaru po pravé straně. Měli tam 3 vozy z ČASu(2x C 734, 1x C934), pak pár luxu od různých výrobců a taky dva nízkopodlažní Mercedesy N 40..cosi, původně z městské v Aachenu.A jinak jsme cestou nic zajímavýho nepotkali. Ani žádnou stopařku.
Vešel do místnosti a zeptal se: "kde je ten dispečer". A zezadu se ozvalo: "jo, už du"
Hmm, STS Chvojkovice-Brod, zřejmě slušnej oddíl. Ranní ptáče bez lahváče nikam nedoskáče
Jirka_m
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 718
Registrován: 5-2006


Odesláno Středa, 16. května 2007 - 19:02:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jsem dneska měl možnost svést se s Crosswayem a zarazily mě tyto věci: koše se při rychlé jízdě docela hodně hýbaly. Seděl jsem vpředu na nápravě a z ní šly takové vibrace. Máte někdo stejné zkušenosti? Jinak je to perfektní autobus
Práce ještě nikoho nezabila, ale nerad riskuji! ICQ: 225-833-748

Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2623
Registrován: 3-2005


Odesláno Středa, 16. května 2007 - 19:06:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad.Jirka_m: To je normální stav (také souvisí se stavem našich oranišť)
Swe
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1026
Registrován: 3-2005


Odesláno Středa, 16. května 2007 - 19:26:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jirka m: Můžeš onu perfektnost přiblížit, třeba s porovnáním s 954 a nastínit případný pokrok?
Jirka_m
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 719
Registrován: 5-2006


Odesláno Středa, 16. května 2007 - 19:37:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tak už to začlo schůdkama, které jsou nižší a je jich více. Řadicí páka je taková maličká a sedačky jsou umístěné výše než obvykle. Je tam klasický stupínek(jako v C954E), ale od druhé řady sedadel se tam přidalo takových 10 - 15 cm(asi proto, aby tam nebyly takové ty blatníky). Sedačky jsou umístěné na kolejničkách, takže se dají posunovat. Jinak motor NEBYL TÉMĚŘ SLYŠET!! Vevnitř interiér od motoru nevibruje. Je to příjemná jízda. Občas se ozve nějaké to praskání v interiéru. Barva interiéru je modrá - je to docela příjemná barva
Práce ještě nikoho nezabila, ale nerad riskuji! ICQ: 225-833-748

Carchye
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 296
Registrován: 8-2006


Odesláno Středa, 16. května 2007 - 19:55:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ares1: No ono ešte stále je v Košiciach cca 7 vozov bez špz a to netuším koľko dostala Rožňava.

Tootti: Keď si správne načasujem prípoj z LM alebo z Kralovan či ako sa to volá tak sa to dá pekne stihnúť aj z Košíc. Už pred mesiacom som chcel ísť do Dolného Kubína len čas ma nepustil
www.mestskadoprava.net
231-475-399
Stanley
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1980
Registrován: 2-2005


Odesláno Středa, 16. května 2007 - 20:11:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jirka_m: Ten stupínek je právě pouze pod druhou a třetí sedačkou. Fotky jsem dával do vyškovské diskuze.
Přeberte si to, kdo chcete, jak chcete...

Nebo se podívejte k nám, ať víte, do čeho jdete!

Stránky opatovické kopané.
Tootti
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 199
Registrován: 1-2007


Odesláno Středa, 16. května 2007 - 20:13:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ares1 : V SAD Trnava je 5 Crosswayou 12.8 : TT-681DA, TT-682DA,TT-683DA, TT-684DA,TT-681DA!
A v SAD Nitra je jeden zabudnuty NR-704DU a spolu je ich tam 20.
Switch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 95
Registrován: 4-2006


Odesláno Středa, 16. května 2007 - 20:17:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jirka_m: Já myslel, že podlaha je zvýšena jen v místě blatníků (2. a 3. řada). Oni to protáhli až ke dveřím?? Nebo až dozadu??
Stanley
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1981
Registrován: 2-2005


Odesláno Středa, 16. května 2007 - 20:27:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Switch: Tak, jak jsem psal ve 20:11.
Přeberte si to, kdo chcete, jak chcete...

Nebo se podívejte k nám, ať víte, do čeho jdete!

Stránky opatovické kopané.
Jirka_m
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 720
Registrován: 5-2006


Odesláno Středa, 16. května 2007 - 21:04:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Switch: Tak teď jsi mě vážně zaskočil.. Nemůžu si to vybavit.
Práce ještě nikoho nezabila, ale nerad riskuji! ICQ: 225-833-748

Stanley
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1982
Registrován: 2-2005


Odesláno Středa, 16. května 2007 - 21:14:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kolikrát to potřebujete slyšet?!
Přeberte si to, kdo chcete, jak chcete...

Nebo se podívejte k nám, ať víte, do čeho jdete!

Stránky opatovické kopané.
Stanley
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1983
Registrován: 2-2005


Odesláno Středa, 16. května 2007 - 21:18:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

 
 
Přeberte si to, kdo chcete, jak chcete...

Nebo se podívejte k nám, ať víte, do čeho jdete!

Stránky opatovické kopané.
Franko5240
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 50
Registrován: 4-2006


Odesláno Středa, 16. května 2007 - 21:45:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

 novy cross s eurobusu viac fotocros aj inteieru najdete na buske.napady.net
Loque
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 106
Registrován: 11-2005


Odesláno Čtvrtek, 17. května 2007 - 10:13:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ja teda nevim, ale neurcuje si roztec mezi sedadlama dopravce? Respektive, nevybira si tu nejmensi, co mu dovoluje predpis?
Gromit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1641
Registrován: 1-2006


Odesláno Čtvrtek, 17. května 2007 - 10:32:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Loque: U dálkových busů si dopravce volí rozteč, potažmo počet sedadel, obvykle z několika daných možností, podle toho, na jak dlouhé trasy chce jezdit a jak kvalitní služby chce poskytovat.
U linkových je to většinou u každého konkrétního typu dané ale zřejmě by zákazníkovi, zvlášt pokud kupuje víc autobusů, vyšel výrobce v požadavcích vstříc.
www.fotodoprava.com
Gromit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1642
Registrován: 1-2006


Odesláno Čtvrtek, 17. května 2007 - 10:50:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V úterý na Florenci:
Krodos Bus, Crosway 2Z7 9727
 

Hofmann byl jako obvykle vyprovodit svůj autobus.
Vždycky když ho vidím, tak se divím jak mohl chlap tak reprezentačního zevnějšku tenkrát dělat ředitele.
 
www.fotodoprava.com
Switch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 96
Registrován: 4-2006


Odesláno Čtvrtek, 17. května 2007 - 18:08:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Stanley: Omlouvám se. Než jsem se dopracoval k napsání té mojí zprávy, tak jsi mezitím napsal tu tvojí.
Carchye
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 300
Registrován: 8-2006


Odesláno Čtvrtek, 17. května 2007 - 21:02:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Crossway 12M KE-520FD v premávke
www.mestskadoprava.net
231-475-399
Franko5240
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 51
Registrován: 4-2006


Odesláno Čtvrtek, 17. května 2007 - 21:14:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

carchye: a nevieš kde su tie košicke 12,8m crossy lebo nevidel som ešte ani jeden?
buske.napady.net
Carchye
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 301
Registrován: 8-2006


Odesláno Pátek, 18. května 2007 - 03:07:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Oba sú v Spišskej Novej Vsi pod špz KE-457FC a KE-458FC. Boli len tieto 2.
www.mestskadoprava.net
231-475-399
Luke_mann
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7
Registrován: 4-2006
Odesláno Pátek, 18. května 2007 - 08:42:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Gromit: Kdy přesněji v kolik hodin prosím byla pořízena tvá druhá fotka (v pozadí SA Express + jakysi člověk). Díky moc za odpověď
Gromit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1645
Registrován: 1-2006


Odesláno Pátek, 18. května 2007 - 09:05:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Luke: Toho Hofmanna jsem fotil 15.5. v 10:50. (+ - pár minut, moc často hodiny na foťáku nerovnám).
www.fotodoprava.com
Carchye
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 302
Registrován: 8-2006


Odesláno Pátek, 18. května 2007 - 10:47:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V premávke už aj Crossway 12 EČV KE-519FD
www.mestskadoprava.net
231-475-399
Autrans
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 93
Registrován: 11-2006
Odesláno Pátek, 18. května 2007 - 13:48:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vzhledem k tomu, že v našich končinách(Krkonoše) není mnoho možností se svézt jakýmkoliv Aresem (vyjma občas nedělního spoje ČSAD Stř.Čechy) uvítal jsem po cestě z Liberce domů Vydosí spoj alespoň do Turnova. Bylo parno (je pravda, že vůz předtím stál pár hodin odstavený na slunci), nicméně klima vzadu na pětce nestíhala, bylo tam jak ve skleníku po celou dobu cesty a to mi výdechy fučely přímo do xichtu. Můj dojem z jízdy - neohrabanost, řemeslná a designérská odfláklost, nemůžu si pomoct. (Už to vidím, jak si mě někteří kolegové tady dávají) Řidič jel velmi rutinně, úsporně, až na to cukání s plynem na dálnici - neustálé nejemné sešlapávání a vyšlapávání plynu pro udržení konstantní rychlosti (nemám to rád, jde to přece i plynule - tempomaticky, nebo u Aresu ne, že by velká vůle na plynu?), jinak driver bez výhrad, příjemný chlapík. Pro znalce místopisu "malý Paceřák" od Lbc bez nějakého extrémního rozjezdu na šestku vcelku s přehledem. Co dodat, jsem rozpolcen. Ten vůz je mi sympatický, na linku tohoto typu vcelku ideální, na druhou stranu, žádná pecka to není. Snad ten 15m Arw/Cross bude zdařilejší kousek.
Neexistence noční dopravy v Liberci je ostuda. A žádný reálný výhled na její existenci ještě větší...
Martin240025
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 238
Registrován: 1-2006


Odesláno Pátek, 18. května 2007 - 21:17:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já Axerem-15 m jezdim skoro denně, vůbec mi nevadí, zvláště zdařilá jsou sedadla - vzadu vlevo v dlouhé verzy, kam se i se svými 202 centimetry krásně vejdu. Linka Český Krumlov - České Budějovice, dopravce ČSAD JIHOTRANS. Na 25 km cestu je to naprosto ideální vozidlo, a to nemá ani klimu, dvukřídlé zadní dveře super....
a kdy bude 15m verze Arwaye/crosswaywe?
Dnes ARWAY Jihotransu - tmavě modrá - na lince ČB - ČK
Jirka_m
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 723
Registrován: 5-2006


Odesláno Pátek, 18. května 2007 - 21:38:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

TO MARTIN 240025: Iveco uvádí, že na podzim..
Práce ještě nikoho nezabila, ale nerad riskuji! ICQ: 225-833-748

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace