K-report
 

Archiv do 11.května 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Trolejbusy a autobusy v Ostravě » Staré archivy » Archiv do 11.května 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Lukin9
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 437
Registrován: 3-2007


Odesláno Sobota, 05. května 2007 - 17:36:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Indy:Ale hlásili ještě horší počasí
Stránka o MHD v OstravěOSTRAVA MHD
Stránky o VBUSU VBUS
Stránky o strategických hrách STRATEGICKÉ HRY
Sergeilbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1463
Registrován: 10-2004


Odesláno Sobota, 05. května 2007 - 17:37:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad devastování Mypolů: Do těch busů fakt dávat dozor, v Praze na DODu jsem si tuhle chtěl nafotit pár hračiček z Mypolu na transparentech, jenže to než jsem stihl, tak děcka všude vyhodila Mypoly i s baterkami busů.
SOR - naše hrbatá budoucnost. Nové motto DPML?
Fotoweb městské hromadné dopravy
Aktuálně z Liberce a okolí
Mirda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 949
Registrován: 8-2004


Odesláno Sobota, 05. května 2007 - 19:36:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Indy: Jo? Já měl asi 37 sekund už nevím přesně, nějak mi ten pravý šrák furt nechtěl jít nahodit.
To já si hejblátka jako retardéry apod. vždy otestuju.
Jinak Mypol pokud se jen zkouší hlášení a zkouší se různé linky, tak to myslím zas tak nemůže ničemu vadit. Kdyby jo, tak by to přece vypli.
Trollin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 841
Registrován: 6-2006


Odesláno Sobota, 05. května 2007 - 19:47:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vypnute to bylo, ale vždycky se našel nějaký talent, který to zase náhodou zapne a pak, choď to furt vypínat...
Radši ztratit v životě minutu, než v minutě život.
Život šotouše není lehký
SOLARIS-club
Mirda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 950
Registrován: 8-2004


Odesláno Sobota, 05. května 2007 - 19:48:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jak se to vůbec zapíná/vypíná? Jeden mypol jsem viděl zhasnout před vlastními očima..
Trollin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 842
Registrován: 6-2006


Odesláno Sobota, 05. května 2007 - 20:14:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To je složité vysvětlovat, protože každy typ vozu to má jinak a jinde...Ten mypol se vypl proto, protože tam je interval od vypnutí baterek do úplného vypnutí, ergo: Když baterku na vypínačí vypneš v 10:00 tak se elektronika vypne třeba 10:02...Snad jsem to vysvětlil dobře...
Radši ztratit v životě minutu, než v minutě život.
Život šotouše není lehký
SOLARIS-club
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2542
Registrován: 3-2005


Odesláno Sobota, 05. května 2007 - 20:22:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Malý dotaz: Co bude zítra jezdit, jestli má cenu si udělat výlet do Ostravy?
Trollin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 843
Registrován: 6-2006


Odesláno Sobota, 05. května 2007 - 21:34:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Všechny historické trolejbusy a autobusy...
Radši ztratit v životě minutu, než v minutě život.
Život šotouše není lehký
SOLARIS-club
Radim
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 62
Registrován: 2-2006


Odesláno Sobota, 05. května 2007 - 21:50:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pár fotek Trollin pro Kaunas a San Remo:

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Oba vozy pro San Remo jsou v Ostravě skoro již 3/4 roku, důvod je prostý - čekalo se na dieselagregát Kirsch. K39 a 42 pro Kaunas jsou poslední 2 vozy z celé 42 kusové dodávky, vyexpedovány by měly být příští pátek. Na Kaunas plynule naváže 7 ks Trollin pro Tallin.
Stránky o všech lanovkách v ČR - http://lanovky.unas.cz
Opavacek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1641
Registrován: 10-2005


Odesláno Sobota, 05. května 2007 - 21:57:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No sice nic moc, ale asspoň něco z dneška:
http://www.youtube.com/watch?v=AQjdtW9I_UI
Trolejbus, můj druhý domov.
PŘES 650 FOTOGRAFIÍ OPAVSKÝCH VOZŮ Þ http://www.mhdopava.ic.cz/

»Profil«
ICQ: 176653451
Mirda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 951
Registrován: 8-2004


Odesláno Sobota, 05. května 2007 - 22:05:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Opavacek: Zajímavé, já se na tom videu krásně vidím :-D
Cain
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 11
Registrován: 4-2007


Odesláno Sobota, 05. května 2007 - 22:43:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mirda: Jen pro upřesnění - oni si nejen hráli s funkcemi mypolu, ale zkoušeli s ním i lomcovat, mlátili s dveřmi a tak podobně. A dle mého skromného názoru bylo poněkud otravné i to, když co deset vteřin autobus nahlásil, jakou úžasnou linku umí chlapci do mypolu zadat

Jinak bylo taky zajímavé pozorovat, jak lidi nevěřícně zírají na trolejbus na 30. dubna, popř. na tramvajovém pásu... Evidentně hlava nevěřila tomu, co viděly oči Pokud někdo četl Pratchetta, tak ví, o čem mluvím.
Mirda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 953
Registrován: 8-2004


Odesláno Sobota, 05. května 2007 - 23:00:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Cain: Aha jak vypadali?

Jo to jsem si taky všimmnul těch lidí co nevěříčně koukali na trolejbus, třeba na Plynárnách
Cain
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 12
Registrován: 4-2007


Odesláno Sobota, 05. května 2007 - 23:12:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mirda: No, bylo jich asi pět a nevím jestli dělali bordel všichni, nechci někoho obvinit neprávem - ale byl to menší kluk, docela při těle, černé vlasy a brýle,nějaký další malý, pak jeden starší v červeném tričku, kterého řidič seřval jmenovitě a pak dva další, kteří byli tak indiferentní, že jediné, co se o nich dá říct, je to, že měli tmavé vlasy
Mirda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 954
Registrován: 8-2004


Odesláno Sobota, 05. května 2007 - 23:20:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

aha tak to zas byla jiná skupina. Já viděl něco hodně podobného někdy kolem 11:30 - 12:00. Taktéž hrátky s mypolem a se dveřma a taky tam za něma furt lítal tlustší řidič s brýlema.
Cain
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 13
Registrován: 4-2007


Odesláno Sobota, 05. května 2007 - 23:25:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hm, tak to asi neumím popisovat Protože jsem tam byl ve stejnou dobu a viděl jsem stejného řidiče... ale tím malým tlustým s brýlema a starším v červeném triku jsem si jistý. Ty dva normální jsem jen viděl v kabině.

Taky mě pobavila skupina pěti řidičů svačících v Ikarusu Idylka...
Mirda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 955
Registrován: 8-2004


Odesláno Sobota, 05. května 2007 - 23:32:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No už to neřešme, někoho v červené mikině sem tam viděl taky jak tam mluví s tím brýlatým řidičem, ale ten mohl být vysoký tak metr devadesát aspoň.

Toho "svačinoikarusu" jsem si taky všimnul.

Jinak ale myslím, že DOD v roce 2004 byl mnohem lepší, a zatím žádná podobná akce není ani z půlky tak dobrá jako ta při příležitosti 110 let.
Norton
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1479
Registrován: 12-2004


Odesláno Neděle, 06. května 2007 - 10:21:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

...bylo komické pozorovat babku s nákupem, jak na SBN nastoupila do 3801 a čekala, že vystoupí někde u např. Nové radnice, a ono ejhle - zatočilo to do vozovny. Babka ve vředu, ale držela se statečně - dobrý základ na hráče pokru...
Co naplat, vše už tady jednou bylo a bude zase... Mění se jen čas, místo a obsazení rolí...
solidní dopravní fotogalerie... http://norton1.ic.cz
Soudruh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 95
Registrován: 4-2006
Odesláno Neděle, 06. května 2007 - 15:45:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Me celkem zaujal jeden z tech průvodců na garážích Poruba. Bo jsem se ho jen tak zeptal jak to vypada s nakupy busů,respektive co planují kupovat místo 952.Typek mi řekl že letos budou kupovat Solarisy a Karosy..tak nevim kde ty Karosy chce vzít,když už se nedělají..Jinak si myslím že ta akce byla dobře zorganizovaná obzvláště zvláštní doprava mezi Porubou a Sokolskou..Akorád je mi líto organizátorů protože dnes když prší asi moc lidí na jízdy historickmi vozidly nepříjde a to je škoda,protože ta organizace je určitě stála mnoho sil..
Mirda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 958
Registrován: 8-2004


Odesláno Neděle, 06. května 2007 - 18:41:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Taky mě pobavil jeden malý člobrda - odhadem tak 11 let v "dopraváckém" oblečení který poletoval po jednotlivých vozech a upozorňoval že se nic nesmí mačkat. To mi připadalo celkem komické, hlavně tím jak vážně to říkal a jak se tvářil důležitě.

Při jízdě 3801 taky byla skupin asi čtyř paní ve středních letech co nechápali proč se tomu říká "duobus". Přišel tam řidič a začal vysvětlovat že chvilku pojedeme na naftu tak zůstali s otevřenou pusou a úžasem ve tváří a pak jedna řekla druhé: "Aha tak proto to je duobus, že to je autobus a trolejbus v jednom".
Indy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 784
Registrován: 2-2006


Odesláno Neděle, 06. května 2007 - 18:58:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Žádný DUJOBUS!!!, ale Solaris Trollino 18AC
ICQ: 319 000 672
Mír se Solarisem, válku Microsoftu
MICROSOFT + VISTA = největší katastrofa v dějinách lidstva.
4289 JEZDÍ!!!
Mirda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 959
Registrován: 8-2004


Odesláno Neděle, 06. května 2007 - 19:01:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Indy: Nevím proč to DP prezentoval jako "duobus" když nikdy předtím ho takto neprezentoval.
Ten název mi připadá tak trošku divný.
A proč ty ses nebyl povozit 18AC? Možná si jel ale nevšimnul jsem si tě, nebo si jel v jiném čase.
BTW: Ty sis mě na té akci všimnul? Celou dobu jsem vyčkával až si mě všimneš, ale buď si mě nepoznal, nebo sis mě vůbec nevšimnul.
Lukin9
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 439
Registrován: 3-2007


Odesláno Neděle, 06. května 2007 - 19:36:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ta akce byla tak slavná že ji teď dávali na ČT1.
Stránka o MHD v OstravěOSTRAVA MHD
Stránky o VBUSU VBUS
Stránky o strategických hrách STRATEGICKÉ HRY
Vtobola
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 234
Registrován: 12-2006


Odesláno Neděle, 06. května 2007 - 19:38:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

mirda:nebyl ten malý člobrda který upozorňoval že se nesmí nic mačka trollin?
T3 mizí,wany se šíří
staré kachny,dobré kachny

foťte kachny už zbývají jen 2 to je dost málo!!!
Mirda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 961
Registrován: 8-2004


Odesláno Neděle, 06. května 2007 - 20:02:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

vtobola: Ale néé.. Trollin má 14, ten člobrda mohl mít tak 11, 12 maximálně.
Indy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 785
Registrován: 2-2006


Odesláno Neděle, 06. května 2007 - 21:01:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mirda: Mám strašně špatnou paměť na tváře. Věřím, že jsi tam byl, ale já jsem byl fascinovaný zvukem agregátu. Každopádně ale nechápu, že si třeba mě pamatuješ, když jsi mě viděl vlastně jednou a to jenom pár zastávek, když mělo jezdit to fiktivní SU15LE. (To jako myslím fakt upřímě, protože nedávno jsem začal mluvit na nějakého úplně cisího kluka, když jsem si myslel, že je to bývalý spolužák ze základky)

Škoda, že jsem se dneska nepovozil 6160. O to mi dost šlo, ale byla jenom jako záložní.

(BTW To byl nervák s tou Kanadou. A to prodloužení mě fakt dostalo )
ICQ: 319 000 672
Mír se Solarisem, válku Microsoftu
MICROSOFT + VISTA = největší katastrofa v dějinách lidstva.
4289 JEZDÍ!!!
Mirda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 962
Registrován: 8-2004


Odesláno Neděle, 06. května 2007 - 21:08:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Indy: JJ i když jsem tě viděl jen jednou tak si tě pamatuju, a to i přesto že taky mám špatnou paměť na tváře.
Já jsem pořád uvažoval jestli tě mám oslovit nebo ne. Jak si vylízal z té Karosy tak jsem hned po tobě do ní nastupoval. A u těch trolejbusových šráků jsme se zase potkali.
Vtobola
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 235
Registrován: 12-2006


Odesláno Neděle, 06. května 2007 - 21:09:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

mirda: to jsem mohl být já!!!!

nemátě někdo fotky 21tr a 8tr ze všech stran??? budu dělat vystřihovnáku

a jestli někdo neviděl zprávy tak at se podívá je tam ta ukázka těch trolejbusů

(Příspěvek byl editován uživatelem vtobola.)
T3 mizí,wany se šíří
staré kachny,dobré kachny

foťte kachny už zbývají jen 2 to je dost málo!!!
Mirda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 963
Registrován: 8-2004


Odesláno Neděle, 06. května 2007 - 21:11:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vtobola: Cože? To ty? Takový menší trošku tlustší a přišel do té staré Karosy a klukovi v modré mikině říkal že nemá nic mačkat. Tmavší vlasy, bližší popis nevím.
Vtobola
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 236
Registrován: 12-2006


Odesláno Neděle, 06. května 2007 - 21:16:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

dokaz
tady je ten odkaz na zprávy

mirda¨: tak to jsem nebyl já
T3 mizí,wany se šíří
staré kachny,dobré kachny

foťte kachny už zbývají jen 2 to je dost málo!!!
Muchachos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 121
Registrován: 7-2006


Odesláno Neděle, 06. května 2007 - 21:18:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Indy:6160 taky dneska jezdila, viděl jsem ji v 12:15 na zimním stadionu směr ZOO.
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4430
Registrován: 5-2005


Odesláno Neděle, 06. května 2007 - 21:25:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Indy: 6160 jezdila. To když si 29 dávala pauzu.
 
 
 
Největší radost jsem měl stejně z 4070.
MHD Ostrava FOTO Ostrava
...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
Muchachos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 122
Registrován: 7-2006


Odesláno Neděle, 06. května 2007 - 21:31:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Taky jsem se nejvíc těšil na 4070 a taky jsem se s ním svelz.
Ostravák: Jak jsi fotil 6160 tak jsem stál cca 50m od tebe.

(Příspěvek byl editován uživatelem muchachos.)
Lukin9
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 440
Registrován: 3-2007


Odesláno Neděle, 06. května 2007 - 21:51:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Stejnak 6160 jela dnes jenom 3x,bo to byl záložní vůz
Stránka o MHD v OstravěOSTRAVA MHD
Stránky o VBUSU VBUS
Stránky o strategických hrách STRATEGICKÉ HRY
Trollino_15
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1962
Registrován: 2-2005


Odesláno Neděle, 06. května 2007 - 23:43:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Lukin9: Nepovídej....

Co se týče 6160, tak jezdila, bo se RTO, 8Tr a ŠM11(teď si nesu jistý, čí to byla ŠM nebo něco jiného) nechaly vystřídat. prostě proto, aby se tež projela. A byl tam řidič i průvodčí, co nic nedělali, tak v tom nehledejte vědu.
Není MHD a lidi, ale MHD pro lidi ! ! !
Trollino...to je vůz

Kouzlo dopravy - Nové stránky o VHD

ICQ: 260 116 510
Macek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 833
Registrován: 3-2004


Odesláno Pondělí, 07. května 2007 - 09:04:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já se taky povozil vším i s Dodošem, KPMHD i DP děkuji ta dobrou organizaci akce a zase někdy zavítám.
České Nezávislé Dopravní Sdružení
ČNDS - ČB
ICQ 312-249-479
S rábou mně baví svět
Trollin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 844
Registrován: 6-2006


Odesláno Pondělí, 07. května 2007 - 12:25:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mirda: teoreticky bych to mohl být já, ale nejsem tlustší jak ty píšeš, ano většina lidí mi tipuje míň a jestli nevěříš tak Ostravák, Indy, Vtobola, Trollino 15 a Maugli, můžou potvrdit...A s tím poletováním máš pravdu, kdybych nemusel tak nelítám, ale bohužel musel jsem a celkem mi to lezlo na nervy...
Radši ztratit v životě minutu, než v minutě život.
Život šotouše není lehký
SOLARIS-club
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4433
Registrován: 5-2005


Odesláno Pondělí, 07. května 2007 - 20:52:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jedna večerní 6558.
 
MHD Ostrava FOTO Ostrava
...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
Xxichtyl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1082
Registrován: 10-2003


Odesláno Úterý, 08. května 2007 - 13:21:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trollin: já ti to klidně potvrdím taky..,že jsi náš maličký trollinek
KAROSA IRISBUS ARES 15M - první pořádný autobus na linkách ODIS
Kdo nežije na prajzské..nikdy nezažil klid, pohodu a mír! POZOR ZMĚNA
http://www.mds.yc.cz
Trollin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 847
Registrován: 6-2006


Odesláno Úterý, 08. května 2007 - 17:27:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Xxichtyl: Ano jsem maličký trollinek, no a co?Ale furt lepší být malinkým trollinkem, než velkým (xx)ichtylem, viď?:-O
Radši ztratit v životě minutu, než v minutě život.
SOLARIS-club
Michalis
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 376
Registrován: 4-2006


Odesláno Úterý, 08. května 2007 - 18:35:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

dival jsem se do galerie solaris clubu a docela jsem se udivil u Trolina 12 II v barvach MHD Debrecin .Nevim jestli jsou tam tak zbarvene vsechny vozy ale dost drsne mi to pripomina Ostravu,....napadlo me ze treba ten vuz byl urcen pro Ostravu puvodne,ale je to Ganz tak nevim..treba kopci nas nater ale jsou tam nektere detaily ktere nesedi ale jinak mi to silne pripomina nas nater.. http://galeria.solaris-club.com/details.php?image_id=1090
Bojujme za spravnou dopravní koncepci která vyžene auta z měst!
Gakon
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1070
Registrován: 8-2002


Odesláno Úterý, 08. května 2007 - 18:55:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zajímavé je i to, že jak 373, tak 374 nemá zapnuté buse.
fiktivní stav MHD v Ostravě v roce 2015
(jízdní řády, vypravenost, vozový park, mapa): http://ostrava2015.webz.cz
Michalis
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 377
Registrován: 4-2006


Odesláno Úterý, 08. května 2007 - 19:01:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To jsem si taky vsiml....celkem zajimave videt trolino s cedulama Ovsem to se bohuzel(nastesti) v Ostrave nestava...jde videt ze kupovat drazsi BUSE se vyplati protoze kdyz vidim co dovedou ve Frydku nekdy EM Testy...no hruza
Bojujme za spravnou dopravní koncepci která vyžene auta z měst!
Soudruh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 101
Registrován: 4-2006
Odesláno Středa, 09. května 2007 - 10:14:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To michalis:to je standartni barva Debrecinskych trolejbusu..podobnost ciste nahodna..
Xxichtyl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1083
Registrován: 10-2003


Odesláno Středa, 09. května 2007 - 20:10:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trollin: bez těch závorek prosím ano
KAROSA IRISBUS ARES 15M - první pořádný autobus na linkách ODIS
Kdo nežije na prajzské..nikdy nezažil klid, pohodu a mír! POZOR ZMĚNA
http://www.mds.yc.cz
Michalis
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 379
Registrován: 4-2006


Odesláno Středa, 09. května 2007 - 20:13:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Soudruh:a nevis jak dlouho se natech trolejbusech objevuje?
Bojujme za spravnou dopravní koncepci která vyžene auta z měst!
Trollin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 848
Registrován: 6-2006


Odesláno Čtvrtek, 10. května 2007 - 13:57:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

(Xx)ichtyl: Nepros máš smůlu

Nevíte na čem dneska jezdí vůz 7701?Kdyby to šlo prosím aji kurs, díky...
Radši ztratit v životě minutu, než v minutě život.
SOLARIS-club
Soudruh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 102
Registrován: 4-2006
Odesláno Čtvrtek, 10. května 2007 - 15:03:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To Michalis: Tak to nevím.všechny jejich trollina mají ten nátěr,ale minimálně 4 roky to bude..
Michalis
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 387
Registrován: 4-2006


Odesláno Čtvrtek, 10. května 2007 - 21:39:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No me by zajimalo jestli se opravdu inspirovali Ostravou nebo je proste jen tak nahodou napadlo udelat stejne barvy..
Bojujme za spravnou dopravní koncepci která vyžene auta z měst!
Trollino_15
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1976
Registrován: 2-2005


Odesláno Čtvrtek, 10. května 2007 - 22:55:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Se jich zeptej, ne?

zas takové kraviny řešit...
Není MHD a lidi, ale MHD pro lidi ! ! !
Trollino...to je vůz

Kouzlo dopravy - Nové stránky o VHD

ICQ: 260 116 510
Verusha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1959
Registrován: 5-2005


Odesláno Čtvrtek, 10. května 2007 - 23:02:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já mám takovej asi debilní dotaz, snad mi někdo pokud možno odborně odpoví. Proč má ST18 s pomocným agregátem na přístrojovce tlačítka jako pro automatickou převodovku, D, N, R?
1997 - 2007 Trolejbusová VOZOVNA KOMÍN 10 LET - Den otevřených dveří sobota, 2. června
(Bára!)
Michalis
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 391
Registrován: 4-2006


Odesláno Čtvrtek, 10. května 2007 - 23:03:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ale klidek......stejne tu ted vladne takova mensi "okurkova sezona"....
Bojujme za spravnou dopravní koncepci která vyžene auta z měst!
Mirda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 974
Registrován: 8-2004


Odesláno Čtvrtek, 10. května 2007 - 23:05:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A proč by je tam neměl mít? To má každý trolejbus a každý autobus s automatikou..
3503
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.103.70.170
Odesláno Čtvrtek, 10. května 2007 - 23:57:18   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Verusha:
Všechny Trollina v Ostravě mají na přístrojovce tlačítka jako pro automatickou převodovku D,N,R.Je to asi proto,že Trollina jsou vyráběny z autobusových karoserií Solaris Urbino.
Eugen
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 775
Registrován: 6-2005


Odesláno Pátek, 11. května 2007 - 00:12:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co dělá vaše 3234. V jakém je stádiu odprodeje?
...něco málo o Jihlavské MHD... http://jihlavskymhd.ic.cz
...něco o jednom voze... http://jihlavskymhd.ic.cz/11
...30.5.2007 -> 10 let od ukončení pravidelného provozu vozů 9 Tr
Mayg
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1405
Registrován: 11-2004


Odesláno Pátek, 11. května 2007 - 00:24:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Michalis: prostě Ostrava teď frčí, Ostrava je IN.
Osijek (Chorvatsko)
Volgograd (Rusko)
Ostrava: 2007 Genocida tramvají T3 započala wanpír se šíří 775,747
Foťte kachny! Než jim upadne druhá hlava a bříško se propadne dolů (Už jich moc nezbývá )
Fotky nejen dopravní
Kdo si přečetl, že poslední písmenko mojeho nicku je Q má buď FF nebo neumí číst :-)
Trollino_15
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1980
Registrován: 2-2005


Odesláno Pátek, 11. května 2007 - 00:28:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Eugen: Pokud vím, tak ve stavu "prodána, neodvezena". V současné době je bez čísel u zadní brány

3503: Pěkná perlička...Převodovky jsou VOITH a ty s karosérií nemají nic společného

Myslím si, že je to tak, jak píše Mirda: Místo klasické páky u 14Tr na změnu směru je tlačítko.
Není MHD a lidi, ale MHD pro lidi ! ! !
Trollino...to je vůz

Kouzlo dopravy - Nové stránky o VHD

ICQ: 260 116 510
Dejvy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 256
Registrován: 9-2005
Odesláno Pátek, 11. května 2007 - 00:40:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Potkal jsem 4226 na a-49 se zajímavým úkazem na Buse - všechny ukazovaly správně, pouze na bočním vpředu nebyly žádné nápisy, pouze číslo linky, které ale bylo zobrazeno pozitivně. Dokáže to někdo vysvětlit?
Eugen
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 776
Registrován: 6-2005


Odesláno Pátek, 11. května 2007 - 00:52:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trollino_15: Děkuji.

Tak potom někdo napište, až bude opouštět Ostravu.
...něco málo o Jihlavské MHD... http://jihlavskymhd.ic.cz
...něco o jednom voze... http://jihlavskymhd.ic.cz/11
...30.5.2007 -> 10 let od ukončení pravidelného provozu vozů 9 Tr
Jarda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 377
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 11. května 2007 - 06:08:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Verusha: volič D-N-R byl použit, protože vyhovoval pro zástavbu do přístrojové desky a spínacím programem jako volič směru jízdy. Jediné Trollino 12 DC má otočný vypínač, všechna ostatní Trollina používají tenhle volič.

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace