K-report
 

Archiv do 26.dubna 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Student Agency » Staré archivy » Archiv do 26.dubna 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Čsad_zastávka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 357
Registrován: 9-2006
Odesláno Středa, 25. dubna 2007 - 00:30:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bkp:
Mně k tomu nezajíždění na Florenc jeden zaměstnanec u okýnka podal vysvětlení, že se velké autobusy nevejdou do pražského centra. To spíš tak pro zasmání. Podle mě je důvodem, že se to nevyplácelo, většina cestujících chtěla ušetřit a jela z Plzně jenom na Zličín, těch pár zoufalců nepokrylo ztrátu z úseku na Florenc. Roztyly už jsou celkem z ruky, hlavně když máte v Praze přestoupit nebo jet na letiště. Navíc na Florenci autobusy SA nocují v uzavřeném prostoru, což na Roztylech, pokud si to dobře vybavuji, možné není.
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3526
Registrován: 8-2003
Odesláno Středa, 25. dubna 2007 - 11:35:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

O co jsou Roztyly více z ruky, než třeba Zličín? A cestující jedoucí "z východu" nechtějí ušetřit? A když při případné cestě ze Zličína na Florenc autobus může nabrat zpoždění kvůli hustému provozu, tak při cestě z Roztyl na Florenc to nehrozí?
Mě nejde o úvahy, jestli do centra, anebo na periferii, ale proč v jednom případě tak, a v druhém onak.
Neroňte slzy do piva, život je kabaret
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 351
Registrován: 6-2006
Odesláno Středa, 25. dubna 2007 - 11:51:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Bkp - protože SA, a SA logiku nezná.
Karel007
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 61
Registrován: 1-2007
Odesláno Středa, 25. dubna 2007 - 12:01:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

já si myslím, že důvod proč Sa jezdí na Florenc nebo někam na periferii je jasný: když začíná novou linku, tak se musí přispůsobit zvyklostem na této lince, musí začínat i končit na stejném místě, protože lidé jsou už naučeni chodit tam či onam...př linka do LBC - ČSADLB jezdilo z ČM, tak museli jezdit taky odtamtud, do Plzně- když začínali, tak jezdily z Florence, když se lidi naučili s nimi jezdit, tak se SA snažila postupně přesunout odjezdy a příjezdy pouze na Zličín (i za cenu velmi zlevněného jízdného kolem 30Kč...)
Plánovaná linka do Budějovic bude jezdit tuším z AN NA Knížecí...
Brno je dle mého otázkou času...
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3531
Registrován: 8-2003
Odesláno Středa, 25. dubna 2007 - 12:19:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Liberečák:
Já myslím, že SA logiku zná, ostatně proto je tam, kde je.
Neroňte slzy do piva, život je kabaret
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 352
Registrován: 6-2006
Odesláno Středa, 25. dubna 2007 - 12:21:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ale někdy to taky logiku nemá, ale jak řekl karel007, oni se akorát přizpůsoběj konkurenci a pak ti nalejou kafe a daj noviny.
Tracy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 53
Registrován: 11-2006
Odesláno Středa, 25. dubna 2007 - 12:30:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Brno je dle mého otázkou času...
...V této souvislosti bych se zeptal místních znalců, kdy započne výhledově ohlášená rekonstrukce AN Florenc, a tudíž vymístění všeho, kam to půjde, s tím, že je otázka, jestli to na těch ostatních kapacitně a zázemím nevyhovujících AN vůbec půjde.
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3533
Registrován: 8-2003
Odesláno Středa, 25. dubna 2007 - 13:09:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Liberečák:
Já si právě myslím, že než budovat teoreticky optimální systém, je lepší (logičtější) respektovat poptávku.

Karel 007:
To zní reálně, díky.
Neroňte slzy do piva, život je kabaret
H_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1560
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 25. dubna 2007 - 13:52:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bkp: No, prakticky se hlavně fixní poplatek za vjezd na krátký lince projeví víc, než na dlouhý. Což je případ Liberce a Plzně. Dál taky ta Plzeň - po dálnici to jede hodinu, tržba 60 kč - pak to jelo přískokama půl hodiny po Praze, v lepším případě, zaplatilo to za vjezd na sockoflorenc, a tržba? Úžasných 20 kč navrch. To bych se na to taky vybod. Tak to SA zkrátila na Zličín a se stejným množstvím autobusů zavedla 30 minutový interval ve špičce, namísto hodinového. Osobně bych neviděl důvod postupovat jinak. Navíc vrátit na Florenc to jde vždycky, ale zájem cestujících ukazuje, že to není nutné.

(jinak v úplném počátku Plzně se na Zličín dokonce vůbec nezajíždělo)
Iposp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 12
Registrován: 11-2006
Odesláno Čtvrtek, 26. dubna 2007 - 11:04:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak je o jeden Ayats Atlantis méně... odkaz
Karel007
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 62
Registrován: 1-2007
Odesláno Čtvrtek, 26. dubna 2007 - 11:07:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

hustý...no to musela bejt prdel, ještě že se nikomu nic nestalo!
Mirek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1481
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 26. dubna 2007 - 11:13:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak já myslím, že Radim vydá tiskovou zprávu, že se jednalo o malé zadýmení. Má štěstí, že se nikomu nic vážného nestalo.

Jak už se kolikrát psalo, hoří všechno, otázkou je, jak jsou u SA vozy udržovány. Osobně, když vidím Ayatsy v Brně u Grandu, jak lezou řidiči do motorového prostoru a s něčím si tam hrají, tak nemám moc iluzí. A teď se zase strhne debata.
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 353
Registrován: 6-2006
Odesláno Čtvrtek, 26. dubna 2007 - 11:33:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

no taky se mu mohli zaseknout všechny dveře, a cestující mohli vylejzat těma pro řidiče. to by teprve byl zvěsilí úprk.

Radim řekne, že se jenom přehřál motor, a že se vlastně nic hroznýho nestalo.
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 354
Registrován: 6-2006
Odesláno Čtvrtek, 26. dubna 2007 - 11:37:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

když jim dá ještě všechno zadara, tak polovina z těch lidí to veme jako super zábavu a ani je to neodradí od využívání SA.

Řekl bych že příčinou bude jistojistě skvělá údržba vozů. Samoúdržba řidičů bude určo na profesionální úrovni. Se musim vždycky smát když přijedou do liberce na AN natáhnou monterky a až do odjezdu s ev tom hrabou, aby to odjelo ještě jedno kolo.
Siderodromofil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 209
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 26. dubna 2007 - 11:48:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Liberecak: Ono i tema normalnima dverma a uzkejma ulickama se z tech busu blbe prcha. Ale asi je chvili cas, nez to vzplane vydatne.
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 355
Registrován: 6-2006
Odesláno Čtvrtek, 26. dubna 2007 - 11:50:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

možná štěstí že byl plnej a lidi seděli i vzadu, takže si toho všimli. kdyby vzadu nikdo neseděl a rozhořel se to, náhodou vyhořela elektrika a dveře smůla. To by pak bylo třeba i oknem ven.
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2502
Registrován: 3-2005
Odesláno Čtvrtek, 26. dubna 2007 - 11:53:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Čekal jsem přesně tyto reakce, mě zaujalo především profesionální vyřešení této situace ze strany SA.
Hoří opravdu vše, na konci března při cestě z francouzských Alp shořel zánovní Neoplan z Čech, znám případ kompletně shořelé zánovní Setry z Čech. Takže to jde napříč spektrem. Hlavní je, že se nikomu nic nestalo.
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 356
Registrován: 6-2006
Odesláno Čtvrtek, 26. dubna 2007 - 11:57:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad magiq - to bych nebyl já, kdybych do SA zase něco nerozjel. Takhle to dopadá, když s ejízda křápem zakrejvá kafem, videem a sluchátkama na uši (aby nikdo nic neviděl a neslyšel).
Wlasta
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 218
Registrován: 5-2006
Odesláno Čtvrtek, 26. dubna 2007 - 12:01:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

nevíte někdo, co bylo příčinou? BTW docela by mě zajímalo, jak se dá "pravidelnou profesionální údržbou" předejít třeba závadě na elektroinstalaci :-P
Fotky linek MHD na http://linky-mhd.ic.cz
Ústečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 920
Registrován: 3-2004


Odesláno Čtvrtek, 26. dubna 2007 - 12:12:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Koukám erudovaná debata, ten autobus jest skutečně křáp.

Hlavně že se opravdu nic nestalo, ono kolikrát je dost těžké si plamenů všimnout. Jak z pozice řidiče, tak z pozice cestujících. Nám už taky jednou lítaly ohýnky zezadu z autobusu - řidič ani cestující si ničeho nevšimli, naštěstí za náma jel nějakej strejda ve stodvacítce a tak dlouho zuřivě troubil, až jsme zastavili. A divili se.
Slovánek v extralize! :-)
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 357
Registrován: 6-2006
Odesláno Čtvrtek, 26. dubna 2007 - 12:12:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

no tak na elektroinstalaci asi moc nedá, ale taky se tomu dá i dobře uškodit.nejde totiž že by něco našel, spíš něco posere. Znáte to, todle tady je navíc, to vyhodim. A ono se to třeba neposere hned, ale až po čase.

Jo a příčinu se určo nedozvíš, stejně jako u všech nehod SA. Pěkně se to zamete pod koberec. To mě taky napadá, jak se vyšetřila tenkrát ta nehoda z Ostravy, jak se převrátil bus do příkopu? Taky zameteno?
6120
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1113
Registrován: 4-2005


Odesláno Čtvrtek, 26. dubna 2007 - 12:33:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

a co stevardka a ridic jaktoze nehasily vuz svého chlebodárce vsi silou aby pro nás uhájili zlutej komfort v podobe kvalitního Ayatsu?!
Znovu me to utvrdilo v tom ze se SA uz v zivote ne to si radsi priplatim za Casu Dost a aspon dojedu.
Má štěstí, že se nikomu nic vážného nestalo.

to je otázka casu...
AV 15-30
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 359
Registrován: 6-2006
Odesláno Čtvrtek, 26. dubna 2007 - 12:34:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

odkaz

to by mě zajímalo, jak ten jeho Ayats má po třech letech cenu 10mega. Si myslí, že je asi zhodnotil ojetím.
Maxwilien
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 424
Registrován: 8-2005


Odesláno Čtvrtek, 26. dubna 2007 - 12:35:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Maqic: jakou setru myslíš? tu co shořela alpin-touru?
www.tad.cz ---> Setra forever www.setra.de
kdybyste náhodou někdy vyfotili nějakej z autobusů TAD tak mi prosím pošlete fotky na mejl(Mic.halB@seznam.cz)

ICQ:276-583-029
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 360
Registrován: 6-2006
Odesláno Čtvrtek, 26. dubna 2007 - 12:37:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

http://www.studentagency.cz/mainpage.php?switch=100135&id=230

no tisková zpráva od RJ je ještě lepší. Zakouřený bus. A co ty šlehající plameny?
Ústečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 922
Registrován: 3-2004


Odesláno Čtvrtek, 26. dubna 2007 - 12:39:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

6120: No já vám nevím. Stejně hoří i moderní autobusy MHD po pár dnech provozu. Prostě se to shodou náhod stát může. Se SA jsem v životě strach neměl, což se kupříkladu rozhodně nedá říct o občasných cestách dvacet let starou B732 v Ústí či po zkušenostech se skvosty vyskytujícími se na regionálních trasách. Co se teda s autobusy SA tak špatného děje, že je tak nebezpečné s nimi cestovat? Kdyby se soudilo podle zahoření, tak musíme asi chodit všichni pěšky.
Slovánek v extralize! :-)
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2503
Registrován: 3-2005
Odesláno Čtvrtek, 26. dubna 2007 - 12:42:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad.Maxwilien: Ano tu. To byl zajímavý případ. Ona poprvé zahořela na zájezdě v Norsku (s mně blízkou CK), oprava byla provedena na místě. A poté za několik měsíců shořela úplně, příčina se nezjistila.
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 361
Registrován: 6-2006
Odesláno Čtvrtek, 26. dubna 2007 - 12:43:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad ústečák - nejde o to že se občas něco stane, jde o to, že SA se to stává celkem často. A to se ještě o nějakejch škrábancích a menších nehůdkách ani nedozvíme
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2504
Registrován: 3-2005
Odesláno Čtvrtek, 26. dubna 2007 - 12:50:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já si myslím, že Radimovi tato událost paradoxně spíše pomůže než uškodí, vydal tiskovou zprávu (postavil se k situaci čelem), v níž uvádí, že o cestující bylo postaráno nad rámec zvyklostí.
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 362
Registrován: 6-2006
Odesláno Čtvrtek, 26. dubna 2007 - 12:55:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad magiq - jemu je totiž jedno jestli se o něm píše v dobrým nebo špatným smyslu, protože ze sebe udělá vždycky toho nejlepšího. Ještě mohl říct, že jeho busy sou tak skvělý, že v nich nikdo nemůže uhořet, protože na to má čidla.
6120
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1116
Registrován: 4-2005


Odesláno Čtvrtek, 26. dubna 2007 - 13:07:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ustecak:kdyz sem se SA jel naposled tak z toho odpadavaly kusy plastu z interieru kavovar samozrejme nesel a ve sluchátkách nebyla slyset hudba ale sum vetsi ci mensi intenzity do toho sem sedel jak zkrcenec tam kde me radimovo posádka urci jak rikam v zivote uz ne!a to je to starý tri roky a rozpadá se to 50% výbavy nefunkcní...proste super kvalitní vuz
Ono se staci podivat na ty amaterský opravy na tech vozech a je kazdymu od fochu jasno..
AV 15-30
Zzz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 834
Registrován: 12-2004
Odesláno Čtvrtek, 26. dubna 2007 - 13:13:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Liberečák:Proč by měl někdo vědět o menších škrábancích a nehodách u SA?
To je běžné u jakékoliv dopravní fi. a nikoho to nezajímá.
No nic,nebudu Ti kazit radost z dnešní události...
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 363
Registrován: 6-2006
Odesláno Čtvrtek, 26. dubna 2007 - 13:18:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Zzz - te´d si to vystihnul přesně. Mam z toho radost. A přeju cestujícím SA hodně šťastných úprků z hořících busů této firmy.

A o těch škrábancích - ono když se jim dost často stává, že řidič při smskování za jízdy odře vůz o svodidla a udělá škodu za 200tis. tak to asi nebude normál.
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2505
Registrován: 3-2005
Odesláno Čtvrtek, 26. dubna 2007 - 13:34:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Je to plodná diskuze - neustále stejná tři jména versus tisíce spokojených zákazníků SA.
Stanley
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1931
Registrován: 2-2005


Odesláno Čtvrtek, 26. dubna 2007 - 14:25:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A o těch škrábancích - ono když se jim dost často stává, že řidič při smskování za jízdy odře vůz o svodidla a udělá škodu za 200tis. tak to asi nebude normál.

A kolikrát v průměru do týdne se to stává, smím-li se zeptat? Omílá se tady pořád dokola to samé.
Přeberte si to, kdo chcete, jak chcete...

Nebo se podívejte k nám, ať víte, do čeho jdete!

Stránky opatovické kopané.
Wlasta
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 219
Registrován: 5-2006
Odesláno Čtvrtek, 26. dubna 2007 - 15:00:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Liberečák: nezameteno, "řidič se nevěnoval řízení".
Fotky linek MHD na http://linky-mhd.ic.cz
Wlasta
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 220
Registrován: 5-2006
Odesláno Čtvrtek, 26. dubna 2007 - 15:07:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Stanley: neomílá SE, omílají někteří. Docela by mě zajímalo, jaký je názor zmiňovaných třeba na kvalitu údržby a řidičů u Plzeňských městských dopravních podniků, kde za posledních pár let hořelo NĚKOLIK autobusů, došlo k několika sjetím busu do příkopu, vzájemným srážkám vozidel, nemluvě o tom, že drobná ťuknutí a škrábance se řeší každý týden.
Jeslti on ten problém není spíš v barvě, prostě žlutá je špatná...
Fotky linek MHD na http://linky-mhd.ic.cz
Petr_vlček
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 936
Registrován: 5-2004
Odesláno Čtvrtek, 26. dubna 2007 - 15:09:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No co si pamatuju z poslední doby, tak v Oustí shořel do mrtě trombelus 15-ka. V Prase to byla kloubová městská Karosa (nijak letitá), menších ohýnků na nich bylo víc.

ČD pro změnu před Vánocema u Kořenova shořel do mrtě (muzejní...) motorák. Žhavejch trubek M262 ev. 830 shořela možná třetina, poslední co vím byl děčínskej superstroj u Unčína. Kdy hořela v Bixu nafta u bufíku ani nemá cenu jmenovat.

A i takovejch "držáků" jako je tramvaj T3 jsem viděl shořelejch už několik.

Dokud tu převládaly Š105/120, tak měly pověst hořlavou až běda. Když už převládaj různý zahraniční ojetiny, nehořej o nic míň.

Když se někdo točí v (půl)hodinovým intervalu na několika linkách tak je evidentní že zahoří spíš než takový ČSAD Liberec co jede do Prahy 2x denně a jinak "šmrdlá pár busů kolem Liberce". To už je takovej jev zvanej pravděpodobnost

Takže jedině chodit pěšky nebo jet na kole....

PS - se SudetAgentem jsem ještě nejel, s ČSAD Liberec taky ne (neb v dobách monopolu jsem se jaksi nevešel a jel tedy vlakem).
Wlasta
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 221
Registrován: 5-2006
Odesláno Čtvrtek, 26. dubna 2007 - 15:13:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jak jsem to pochopil ze zpráv, které jsou k dispozici: došlo k požáru na vozidle, řidič stačil včas zastavit, dostat pasažéry do bezpečí, vyložit zavazadla, firma zajistila náhradní dopravu, vratila jízdné a omluvila se, informovala veřejnost. Když to shrnu, připadá mi to jako profesionálně zvládnutej problém, vám ne?
Fotky linek MHD na http://linky-mhd.ic.cz
Iaya
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 195
Registrován: 6-2002
Odesláno Čtvrtek, 26. dubna 2007 - 15:20:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Samozřejmě, že není. Měl to Radim tutlat, nebavit se s médii, bránit komukoliv se podívat na ten BUS, všechny hned strašit soudy... nepřipadá ám to jako jednání jednoho ČSAD... ??? ;-))
Pro některé spoludiskutující, by jediné profesionální řešení SA, bylo okamžitě zrušit autobusou divizi.
Ono je třeba jít tomu štěstíčku naproti ...
Aeyria
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.176.166.125
Odesláno Čtvrtek, 26. dubna 2007 - 15:34:51   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V zásadě se všechny informace zakládají na pravdě, je však nutno poopravit několik drobností. V prvé řadě se nejednalo o Ayats, ale o Granus, ne že se nikomu nic nestalo, naopak všem všechno shořelo, nejednalo se o Student Agency, ale o autobus JuDr. Šrotmana, a především se nevzňal za jízdy, nýbrž si ho majitel zapálil sám
Verusha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1917
Registrován: 5-2005


Odesláno Čtvrtek, 26. dubna 2007 - 15:47:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Všechno dobrý, ale tohle je dobrej výkop:

Vyňatek z webu student agency
Před cestou prošel autobus technickou kontrolou. Autobus byl v dobrém technickém stavu a splňoval veškeré nutné předpoklady k bezpečné cestě. Příčiny události zatím nejsou známy.

To je ale náhodička. Shoří autobus, ale nebojte se, zrovna jako náhodou jsme na něm před jízdou udělali STKčko. My svoje vozy kontrolujeme každej den ráno, to je běžný.

Netahá nás SA touto větou tak trochu za nos? Dělám v DP na pracovišti kontrolních prohlídek trolejbusů. To je zevrubná (opravdu zevrubná) prohlídka nejdůležitějších bodů vozidla, podvozkem počínaje a stykačema na střeše konče. Trolejbus jde na KP jednou za přibližně 5 000 km, v praxi ty nejvíc honěné vozy se nám na kanále objeví plus mínus jednou za tři týdny. Samosebou nemají zdaleka takové denní proběhy jako SA, ale i tak - chce mi někdo namluvit, že vozy SA mají prohlídku srovnatelnou s naší KP také tak často? Nebo se u SA nazývá technickou prohlídkou to, že řidič přijde do vozu a obejde si ho, jestli mu svítěj všechny pozičky?
Tím nechci nic naznačovat, jen se ptám.
1997 - 2007 Trolejbusová VOZOVNA KOMÍN 10 LET - Den otevřených dveří sobota, 2. června
(Bára!)
Jablonečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 13
Registrován: 2-2006


Odesláno Čtvrtek, 26. dubna 2007 - 16:08:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No aby to nebylo tri proti vsem, tak ja tedy taky nemam uplne dobry pocit v posledni dobe, kdyz s SA jedu. Jakozto cloveku co nejakou dobu pracoval jako konstrukter elektro a udrzbar autobusu v jedne osobe mi ty busy co jezdi LBC fakt pripadaji lehce srotozni. Ono se neni moc cemu divit, tlak na cenu jizdneho znamena tlak na naprostou minimalizaci nakladu a pravidelna udrzba/prohlidky naklady predstavuje. Nehlede na to zda SA vubec ma nejakou "zakladnu", kde by se udrzba mohla provadet, a zda maji cim takovy autobus po dobu udrzby nahradit. Co se tyka preventivni udrzby versus elektrika, tak poskozene kabely se odhalit pri prohlidkach daji, zvlaste na nekterych typickych problemovych mistech je naopak dobre to kontrolovat..ale musi to delat elektrikar, ne ridic. Pokud dela udrzbu ridic na autobusaku, tak hrozi, ze neco podela. Mne se stalo, ze nekdo nahradil preruseny kabel od 180A alternatoru "dratkem" 2,5mm2. Ten autobus asi neshorel jen zazrakem.
Verusha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1918
Registrován: 5-2005


Odesláno Čtvrtek, 26. dubna 2007 - 16:09:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pro úplnost, 2B1 1116
1997 - 2007 Trolejbusová VOZOVNA KOMÍN 10 LET - Den otevřených dveří sobota, 2. června
(Bára!)
Jablonečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 14
Registrován: 2-2006


Odesláno Čtvrtek, 26. dubna 2007 - 16:15:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To je vazne ulet. Neverim, ze ty busy jsou na kanal driv nez ve chvili, kdy uz opravdu nejedou ... :-)
Iposp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 13
Registrován: 11-2006
Odesláno Čtvrtek, 26. dubna 2007 - 16:21:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

SA má ve Velké Bíteši velký areál včetně dílny, pracuje tam několik mechaniků, možná i elektrikář. Busy jezdící Liberec a Plzeň se však do Bíteše = do dílny dostanou max. 1x týdně, prý se nějak točí v rámci výměny na lince Brno-Praha... Technickou prohlídkou asi Jančura myslel základní věci, které se dělají, když bus dorazí na základnu a připravuje se na další den.
Jablonečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 15
Registrován: 2-2006


Odesláno Čtvrtek, 26. dubna 2007 - 16:31:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vsiml jsem si, ze na lince do Bratislavy je v jizdnim radu na jednom spoji jakasi "technicka" zajizdka do Bitese o trvani 15min a netusil jsem, k cemu to je.. tak ted to vim :-). Jestli tam ten bus vymeni a pokracujou jinym, zatimco ten puvodni jde na prohlidku, a tohle delaji pro kazdy bus 1x tydne, pak je vse naprosto OK ;-)
6120
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1117
Registrován: 4-2005


Odesláno Čtvrtek, 26. dubna 2007 - 16:35:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

uz jste videli novou reklamu Asiany?
"s námi nepohorite-Praha - Vary za 35,- kc"

No jeste jedna otázka na zastance SA: a neni to trapný nabízet sluzby kdyz jich pak polovinu nedostanete tim myslim napriklad kafe a sum vesluchatkách misto hudby?
AV 15-30
Iposp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 14
Registrován: 11-2006
Odesláno Čtvrtek, 26. dubna 2007 - 16:39:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nene, spíš to je tak, že autobusy na linku Pha-Liberec spí v Liberci/na Florenci a vždycky jeden denně jde na linku do Brna a večer skončí v Bíteši, druhý den na něm udělají servis. Ten, který absolvoval servis v Bíteši najíždí z Brna na linku do Prahy, kde večer zůstává a další den jde opět na Liberec. Takhle se to točilo zhruba před rokem, nevím jestli to ještě pořád platí.
villy
Neregistrovaný host
Odeslán z: 217.196.213.131
Odesláno Čtvrtek, 26. dubna 2007 - 16:46:16   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ayatsy jsou už vychozené křápy, o tom žádná, ale jinak SA nechte bejt...
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 364
Registrován: 6-2006
Odesláno Čtvrtek, 26. dubna 2007 - 17:21:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad petr vlček Když se někdo točí v (půl)hodinovým intervalu na několika linkách tak je evidentní že zahoří spíš než takový ČSAD Liberec co jede do Prahy 2x denně a jinak "šmrdlá pár busů kolem Liberce". To už je takovej jev zvanej pravděpodobnost

no nepamatuju že by za posledních asi 10 let vyhořel např. ČSAD Liberec bus na jakékoliv lince bus, zvlášť ne na té do prahy. Náhoda že SA vyhořel letos už druhej bus, a jeden se převrátil do příkopu. Za 4 měsíců celkem slušná pravděpodobnost.

A k těm svodidlům - za poslední měsíc vim o dvou, pak vyvrácenej označních v lbc na autobusáku. A ještě uražení sloupku u závory při zatáčení.

Ale chápu že jste spokojení zákazníci, kteří dostali kafe, noviny a filmeček.
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 365
Registrován: 6-2006
Odesláno Čtvrtek, 26. dubna 2007 - 17:24:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tak se omlouvám za ten bus v příkopu, ono to bylo už loni a druhej hořící loni na podzim. Ten čas nějak letí. Tak teda tři větší nehody za poslední rok.
Achzarit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 92
Registrován: 11-2006


Odesláno Čtvrtek, 26. dubna 2007 - 17:40:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Otázkou do pléna může býti, zda je až tak správné nazývat ty tři větší nehody třemi většími nehodami, když pouze při jedné z nich byli (lehce) zraněni někteří cestující.

Se Student Agency jsem jel v životě pětkrát a mám k nim zcela neutrální postoj. Noviny a film jsem vždy kvůli tomu, že raději sleduji cestu, odmítnul. Čokoládu jsem naopak s díky přijal, protože mi velice chutná a nestydím se za to.
Zlatovánek = nejlepší dopravce v ČR
www.zlatovanek.cz
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2506
Registrován: 3-2005
Odesláno Čtvrtek, 26. dubna 2007 - 17:54:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad.Liberečák: Když jsi tak přesný, tak já jenom doplním. Vloni žádný autobus nehořel, jen odešlo turbo, což se projeví velkým zakouřením. To je vše.
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 366
Registrován: 6-2006
Odesláno Čtvrtek, 26. dubna 2007 - 18:00:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak jo no. Hasiči hovořej o něčem jiným, ale chápu že to ty děcka spíš vystrašilo než ohrozilo.

Ale podle některých vašich reakcí usuzuju, že je to vlastně uplně normál, když shoří bus. Zvlášť když je jenom tři roky starej, a po "technické kontrole".

No každopádně si SA pěkne zatopilo pod kotlem, protože se na ně chystaj kontroli ze všech možnejch úřadů. Na lince do KV už proběhla menší kontrola (zřejmě na něčí udání). Stalo se to že, se bus točí jen dvakrát - z toho vyplynou menší platy pro řidiče, a větší náklady na busy.
Achzarit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 93
Registrován: 11-2006


Odesláno Čtvrtek, 26. dubna 2007 - 18:09:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale podle některých vašich reakcí usuzuju, že je to vlastně uplně normál, když shoří bus. Zvlášť když je jenom tři roky starej, a po "technické kontrole".

Dle mého názoru to určitě není normální, ale běžně očekávatelné a v tomto případě je nutno brát více ohled na oběh autobusů u SA, než na jejich stáří. Protože některé z nich ujedou za rok mnohem více km, než jiné za dva.
S tím ale přímo souvisí i nutnost dvojnásobně větší péče, která u SA občas pokulhává. Někdy více, někdy méně.
Zlatovánek = nejlepší dopravce v ČR
www.zlatovanek.cz
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 367
Registrován: 6-2006
Odesláno Čtvrtek, 26. dubna 2007 - 18:12:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad achzarit - promiň´, ale já do busu nenastupuju s očekáváním, že by mohl shořet za jízdy
Mirek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1483
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 26. dubna 2007 - 18:19:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Liberečák: to asi nikdo, stejně jako nikdo do něj nenastupuje s tím, že se třeba vybourá. Tyhle argumenty jsou o ničem. Vyhořely i relativně nové kloubáky třeba v Praze, nebo Ostravě a tam bych rozhodně nepředpokládal špatnou údržbu.

Já jen znovu říkám, neposmívat se, neboť nikdy nevíš, kdy se stane něco "oblíbené" firmě.

Před zhruba dvěma roky vyhořel (snad ne tak moc)taky na lince Praha-Brno jiný dopravce a o tom se moc nemluvilo. Prostě SA je víc na očích.
Achzarit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 95
Registrován: 11-2006


Odesláno Čtvrtek, 26. dubna 2007 - 18:20:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Liberečák: Jasně, omlouvám se, vyjádřil jsem se trochu špatně. Co chci říct je to, že autobus se může porouchat, ať už více nebo méně. Já když nastupuji do autobusu také nepočítám s tím, že za jízdy praskne kolo, rozbije se motor nebo se v tom nejhorším případě stane například něco s elektroinstalací a autobus začne hořet.
Ovšem je to věc, která se prostě může stát.

Pokud toto opravdu nebylo přímo vinou SA, například se nejednalo o příliš malou či dokonce žádnou péči o vozidlo, je nutné to z pohledu pozorovatele, dle mého názoru, "tolerovat". Prosím, zaměřte se na ty uvozovky, protože to opravdu nemyslím tak, že si tedy řeknu 'No jo, shořel autobus, tak co...', ale spíše jako nutné zlo, kdy si technika umane, porouchá se a člověk s tím mnoho neudělá.

Pokud to opravdu takto bylo, "toleruji" to SA stejně, jako bych to "toleroval" i jakékoliv jiné společnosti, pokud bych si byl jist, že to není její vina.
Zlatovánek = nejlepší dopravce v ČR
www.zlatovanek.cz
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2507
Registrován: 3-2005
Odesláno Čtvrtek, 26. dubna 2007 - 18:25:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Můžu ještě jednu technickou? Myslíte, že kdyby měly busy SA tak mizernou údržbu (jak tvrdíte), najedou ročně 300 000 km bez častých výpadků?

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace