K-report
 

Archiv do 11.dubna 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Doprava v Ústeckém kraji » Archiv do 11.dubna 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
753006
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 867
Registrován: 7-2004


Odesláno Úterý, 16. ledna 2007 - 19:13:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Ares1:Jo,řekl bych že ČD resp těm,úředníkům o tomto rozhodujícím o lokálky a dá se říci vůbec o dopravu nejde,nejraději by tak jednu až dvě tratě elektrické a jednu motorovou s regionovou a dostávat dotace a na co se starat.Já za to Semily nekritizuju a oni podnikají,takže proč ne,jen se mi nezdá ta cena v tom výběrovým řízení,když tu někde šéf Connexu tvrdil že je to nereálné....takže nevím,aby to pak jednou nedopadlo špatně...Spíš mám pak strach,aby se nezlikvidovaly vlaky a pak se zlikvidujou i busy,o víkendu těch busů moc není.Nechat se musí ta věc,že jsou tam v těch návrzích dobré nápady,jako třeba úplné předělání linek,jak třeba že linka do výběžku nezačíná u Bytexu-nebo žst ,ale na sídlišti v Podhájí,což je výborná věc a dobrý marketingový tah.Jen se mi nelíbí ta linka Rbk-Děčín,protože to je trapný .ČD těžko budou hýbat jř a jezdit ve stejný čas je "prasárna".Ale je to chyba kraje,že to povolí.

Abych Ti doplnil další ovečku do stáje,tak středisko Varnsdorf má i SOR 10.5 1L7 2313
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1117
Registrován: 4-2006


Odesláno Úterý, 16. ledna 2007 - 20:59:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

AD MZ.Já také nevím jak se ČD chovají na Ústecku.Já vycházím jak se chovají tady ve východních čechách.Tady se pokud vím snaží bus.dopravce jednat se samosprávou.
ad 753006 vcelku s tvým příspěvkem souhlasím.
Vezmu to odzadu.To kde linka začíná ,pokud je to potřeba,se má změnit.To víš ty jako zdejší občan nejlépe.Je jasné že se dopravce snaží v začátcích si udělat dobré jméno.(a věřím,že si ho uchová)
Ano vzpomínám si na slova šéfa Connexu,ale také vidím,že Connex již de facto vlastní DP Teplice,který se toho boje také zůčastnil,a utrhl významný kus na trhu.Nic proti,ale nejdřív někdo tvrdí,že je to likvidační,aby to pak za tu likvidační cenu provozoval.(i mě se zdá cena nižší než by měla být)
Jeden z diskutujících (který mě je sympatický svými názory,ale tímto nebyl) nazval ČSAD SM hyenistickou společ. v boji o trh v Ústeckém kraji.Jak ovšem je potvrzeno tak se snaží tento dopravce zlepšit cestování v tomto regionu Šluknovska.Bývalý dopravce toho moc asi nezměnil,když se dají dělat zajímavé změny v linkovém vedení.
A vrátím se ke Connexu ten bohužel nezachytil prvotní nástup a ted to manažery mrzí.A DP Teplice je jen náplast.
Jinak vím že 753006 nekritizuješ ČSAD,ale asi cosi shnilého v kraj.úřadě.
Jinak dík zaznamenávám si další vůz.Asi tam bude spousta Sorek
ad 753006 pokud by si měl nějaké Plány JŘ a nevadilo by ti je poslat mi na mejl.Zaručuji jejich nešíření.Pokud to by bylo možné pochopitelně
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
753006
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 868
Registrován: 7-2004


Odesláno Úterý, 16. ledna 2007 - 22:04:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

až budu mít ty návrhy,tak je pošlu,zatím mi to takhle ukazaovala jedna cestující ve vlaku,měla to vytištěný z pc,ale ač sem hledal dnes na netu,tak sem to nikde nenašel....a ona to dostala v práci.Jinak linky jsou opravdu hodně překopaný,oproti současným a myslím si,že hodně ku prospěchu cestujících.Jen ty SORy mě děsí...nemám je moc v oblibě.....,ale je fakt,že sem busem již krom jedné jízdy rok nejel.(Ale ta jízda alá Semily mě moc nenadchla,ta nová Karosa jo,je super,ale řidič....nejenom že nepozdravil,ale na dotaz,jestli jede až k nádraží jen ukázal na ceduli na voze a mlčel,jako že si to mám přečíst a pak mi v konečné naschvál po prosbě neotevřel přední dveře,když přípojnej bus (co měl odjet před minutou příjezdu) stál před náma a smál se tomu,že mi to ujede....-ale to byl exces jednotlivce a nemíním tím soudit Semily jako celek.)
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1122
Registrován: 4-2006


Odesláno Úterý, 16. ledna 2007 - 22:43:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

díky až budeš něco mít tak rád nahlédnu.
Jinak my se zase Sorů rádi zbavíme
Ten šofér mě překvapuje,ale pokud vím neradi tam jezdí,protože tam došlo ke konfliktům s řidiči bývalého dopravce.To ho ale neomlouvá.
Až budeš posílat něco na ten meil tak mi pokud chceš (je to na tvém uvážení)sděl příjmení onoho řidiče.Já budu vědět jestli je to řidič který je ze starých středisek.Část řidičů je totiž již najatých u vás.
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Achzarit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 21
Registrován: 11-2006


Odesláno Středa, 17. ledna 2007 - 19:25:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevíte někdo, jakými busy jezdí Connex VČ linku 610300 / HK-Ml.Boleslav-Č.Lípa-Děčín-Teplice?
http://www.portal.idos.cz/Data/pdf/L610300_061210_54458.pdf

U Connexáků moc nemám obecný přehled, co posílají na své dálky, ale na autobusy, které tam jezdí, se ptám hlavně proto, zda jsou Connexáci lepší než Zlatovánek, kde už teď na linku Polička-HK-Ústí jezdí dost často Axery, Arway nebo různé devítky.
Zlatovánek = nejlepší dopravce v ČR
www.zlatovanek.cz
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1129
Registrován: 4-2006


Odesláno Středa, 17. ledna 2007 - 19:58:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Achzarit tak to ti můžu říct docela přesně,protože jsem s ním hodněkrát jel.jezdí tam 954 se záclonkama v klasické barvě Connexu a jezdí tam trvale.Možná ji občas vystřídá něco,ale to asi jen výjmečně v případě nějaké údržby.Podle jmen tam jezdí jen dva řidiči,co jsem zažil.
Jinak škoda že zlatovánek nezajíždí na bus nádraží v České Lípě ,ale jen na takovou zastávečku na vlakovém nádraží.Je to sice kousek, ale je to mimo.navíc tam na ní byl na podzim stržený jízdní řád,takže zase nikdo neví ani ,že to jede pokud to nezná.
tady přidávám foto toho busu Connexu v MB
 
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Achzarit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 22
Registrován: 11-2006


Odesláno Středa, 17. ledna 2007 - 20:11:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Ares1 moc díky za odpověď. Upřímně jsem čekal třeba nějaký Axer a oni tam Connexáci zase šoupli svou oblíbenou 954 :-)
Ten Zlatovánek je v těhle nádražích vlastně docela unikátní, protože třeba ani v Ústí nezajíždí na bus nádraží, ale odjíždí z vlakového. Ta zastávka je tam sice dost výrazně označena, stejně si ale myslím, že to nějaké lidi může zmást a čekají pak marně na busáku. Možná je ale početnější skupina lidí, kteří jdou z vlaku na autobus a takhle to mají dvacet metrů od ČD. To už bohužel měřené nemám :-)
Zlatovánek = nejlepší dopravce v ČR
www.zlatovanek.cz
Achzarit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 23
Registrován: 11-2006


Odesláno Středa, 17. ledna 2007 - 20:16:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jinak, předpokládám správně, že se to tam jezdí tak, že ráno řidič vyjede v 5.50, přijede do Teplic a ve 13.50 zase jede zpátky?
Zlatovánek = nejlepší dopravce v ČR
www.zlatovanek.cz
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1131
Registrován: 4-2006


Odesláno Středa, 17. ledna 2007 - 20:42:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ano přesně tak jak popisuješ v Příspěvku 23
V Teplicích stává mezi pumpou a bus nádražím.Jel jsem už několikrát až do Teplic.
Jinak si myslím že by se tam také spíš hodil nějakej Axer,stejně už moc jinejch linek dálkovejch .
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
753006
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 871
Registrován: 7-2004


Odesláno Středa, 17. ledna 2007 - 22:40:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

pro Arese1:Dnes ve Velkém Šenově z vlaku spatřen Sor v semilských barvách bez čelního označení střediska s SPZ SMJ 3965 (asi ještě nestihli označit)
Prgy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 318
Registrován: 5-2003


Odesláno Čtvrtek, 18. ledna 2007 - 06:15:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Teplice z 99% jezdí C954 1E3-4557, ale občas se tam objeví i LC735 HKA-2772 ale třeba i Iliade

 
www.mhdvmb.wz.cz fotogalerie MHD v severovýchodních čechách
ICQ 195466589
Jpribil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2483
Registrován: 5-2003


Odesláno Čtvrtek, 18. ledna 2007 - 17:30:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Prgy: LC 735 HKA 27-72? Jak tenhle vůz vypadá? Nejnižší znám HKA 29-28 (dnes již vyřazená). Nebude to spíš HKA 47-72? Ta vypadala docela dobře, zajímalo by mě, jestli ještě existuje...
(má nátěr LC oranžovo bílý).
Tramvaj T3R.LF - výsměch tvůrcům TéTrojky.
C744 a B741 forever.
ICQ 259-744-651
Prgy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 321
Registrován: 5-2003


Odesláno Pátek, 19. ledna 2007 - 09:39:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo jo chybička se vloudila opravdu to je HKA 4772. Ještě jsem si vzpoměl, že jsem jednou na týhle linec fotil ještě jedno LC ale to bylo bílý. Doma kouknu jestli najdu fotku.
www.mhdvmb.wz.cz fotogalerie MHD v severovýchodních čechách
ICQ 195466589
753006
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 890
Registrován: 7-2004


Odesláno Pátek, 19. ledna 2007 - 14:58:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

pro Arese:Mám tu další Varnsdorfský bus jezdící linku Rumburk-Doubice Sor 9.5 SM 8291
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6087
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 19. ledna 2007 - 19:58:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nebude to spíš HKA 47-72? Ta vypadala docela dobře, zajímalo by mě, jestli ještě existuje...

Tuhle středu ještě existovala...

 

Linka Špindl - Hradec.
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Maxwilien
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 329
Registrován: 8-2005


Odesláno Pátek, 19. ledna 2007 - 20:30:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tahle LC 735 jezdí dost často do Pece p. Sněžkou
www.tad.cz ---> Setra forever www.setra.de
kdybyste náhodou někdy vyfotili nějakej z autobusů TAD tak mi prosím pošlete fotky na mejl(Mic.halB@seznam.cz)

ICQ:276-583-029
VELKÉ PŘEKVAPENÍ MOŽNÁ UŽ 1.3. 2007
Honza_p
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 283
Registrován: 12-2003
Odesláno Pondělí, 22. ledna 2007 - 08:09:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chtel jsem se zeptat: Je tady nekdo z usteckeho kraje, kdo by se zabyval statistikami cisel autobusů DPUK?
753006
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 911
Registrován: 7-2004


Odesláno Pátek, 26. ledna 2007 - 12:21:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

další SOR střediska Varnsdorf SMJ 5521

jinak pro Arese:napiš mi čísla o už máš VDF ať si neopisuju pořád ty samý....
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1228
Registrován: 4-2006


Odesláno Pátek, 26. ledna 2007 - 12:35:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

AD 753006 ano napíšu ti to do meilu
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
753006
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 936
Registrován: 7-2004


Odesláno Úterý, 30. ledna 2007 - 16:22:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

nové jízdní řády,platné od 4.2.07 na šluknovsku ke stažení zde:
http://www.jirikov.cz/}
753006
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 958
Registrován: 7-2004


Odesláno Středa, 07. února 2007 - 15:08:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

další stroj s nápisem středisko Varnsdorf SMH 9128
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1348
Registrován: 4-2006


Odesláno Středa, 07. února 2007 - 18:37:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tedy 934E Z Turnova.Děkuji 753006
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
753006
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 968
Registrován: 7-2004


Odesláno Pátek, 09. února 2007 - 15:49:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

pro Arese,další s nápisem středisko Varnsdorf a to na lince Rumburk Děčín dnes 1L9 5240
ccc
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.208.77.209
Odesláno Sobota, 10. února 2007 - 18:30:58   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Panove 753006 a ares 1 řešíte v příspěvku ze dne 16.1.to jak se choval řidič k panovi 753006 ale zamysleli jste se nekdy nad tím jak se chovají cestující a že člověk ač je někdy sebevíc dobře ráno naladěn tak to prostě celý den nevydrží jezdím tam už pátý měsíc a věřte tomu že cestující hlavně s prukazkou "student" stojí za to a tak zničený bus nebyl jako teď ve Varnsdorfu,jak potom reagovat a chovat se ve stavu kdy po každém spoji čekáte co zase bude zničeno , nevím jestli je přispivatel ARES 1 řidič ale má něco společného s dopravou v čsad semily.A 753006 se podivuje chování řidiče také nevím možná jsi jen fanda a Tvé hodnocení je jaké je. Práce mne baví ježdění obzvlášť ale jak docílit toho aby i cestující byli takoví aby řidič měl po deseti hodinové službě vždy dobrou náladu ,poraďte oba když jinak jen kritizujete a to myslim ve vší úctě děkuji vám za odpověď
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1387
Registrován: 4-2006


Odesláno Sobota, 10. února 2007 - 19:26:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad ccc No pokud můžu mluvit za sebe tak se podívejte do diskusí a uvidíte, že já se řidičů zastávám téměř vždy a byl jsem za to hodně napadán některými přispěvateli(nebudu je jmenovat,oni vědí kdo jsou)Vím jak je to těžké a vím jací jsou někteří cestující.A pokud nějaký řidič se ke mě nechová ... tak si to s ním vyříkám přímo.Řeknu vám že někteří cestující bych musel kopnout kamsi.Mé zkušenosti s řidiči ČSAD Sm jsou velmi dobré.Jinak s přispěvatelem 753006 jsme si vámi popisovanou událost vyměnily po mejlu a neprobírali jsme to tady veřejně.
Podívám se ještě do archivu a dokážu vám že řidičů se zastávám.
Pokud máte zájem napište mi na mejl který je pod ares 1 nechci tady tyto věci rozebírat a vyvolat tak ty kteří začnou na řidiče házet špínu.Díky
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1388
Registrován: 4-2006


Odesláno Sobota, 10. února 2007 - 19:43:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad ccc v archivu si najděte např: dopravci a linky - diskuse a v archivu okolo 13 září je to obsáhlé tak si to přečtěte od začátku,začalo to určitě před 13 zářím a poté také diskusi Student agency z 16 října.
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
ccc
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.208.77.209
Odesláno Sobota, 10. února 2007 - 20:13:39   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Díky za odpověď není to vše tak jednoduché,hlavně když mám téměř nové vozidlo a není mi jedno v jakém je stavu potom se asi člověk někdy netváří a nechová nejlépe nebudu také dále rozebírat a napíši jestli tedy nevadí.
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1390
Registrován: 4-2006


Odesláno Sobota, 10. února 2007 - 20:24:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jistěže nevadí
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6240
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 11. února 2007 - 00:29:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ccc: Jo, tohle odněkud znám. Nevlastní otec mé kamarádky jezdí s C954, ve volných chvílích si ten autobus různě dodělává, upravuje a vylepšuje. No a když mu pak mládež (s průkazkou student) rozkrade z autobusu závěsy a udělá z vozu smetiště... Tehdy se mu ale povedlo zloděje závěsů vypátrat a někde za rohem mu promluvil do duše tak důkladně, že dotyčný se jeho autobusu vyhýbá velkým obloukem, i kdyby měl přijít pozdě do školy.
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1391
Registrován: 4-2006


Odesláno Neděle, 11. února 2007 - 01:45:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě doplním to 1L9 5240 je Axer.
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
753006
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 978
Registrován: 7-2004


Odesláno Neděle, 11. února 2007 - 19:18:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Ares:jj,to sem nenapsal,už poznám Axera

ad ccc:Já nejsem student a ani můj kolega který se mnou jel není student....Já řidiče neodsuzuji,vím moc dobře jaké je to pracovat s lidmi,takže pochopím i třeba že prostě neměl svůj den,mohl mít nějaký problém apod.proto jsem také nejmenoval ani datum,ani čas a jméno řidiče,aby z toho neměl problém.Naopak při dnešním provozu a za jejich relativně mizerné platy,je obdivuji,že to dělají s jednou nohou v kriminále.
753006
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 983
Registrován: 7-2004


Odesláno Pondělí, 12. února 2007 - 16:38:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

pro Arese:Další Vdf,Karosa SMJ 0697 (Snad to číslo souhlasí,bylo hrozně zašpiněný,když projížděl kolem,ale mělo by)
753006
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 984
Registrován: 7-2004


Odesláno Pondělí, 12. února 2007 - 16:45:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jinak stále jezdí na některých spojích Volvo Lahti dopravce Hemtrans včetně řidiče.
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1400
Registrován: 4-2006


Odesláno Pondělí, 12. února 2007 - 17:47:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Děkuji za info kolegy 753006 a doplním že pod nánosem špíny se skrývala Karosa C 934E
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
753006
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 988
Registrován: 7-2004


Odesláno Pondělí, 12. února 2007 - 21:55:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ona nebyla špinavá celá,jen ten zadek s spz byl zaflákanej
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1406
Registrován: 4-2006


Odesláno Pondělí, 12. února 2007 - 22:00:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

oni se asi mejou busy ve Varnsdorfu ručně.A ted je takové blbé počasí tak se to zasere hned
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Kuzl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 39
Registrován: 9-2006
Odesláno Čtvrtek, 15. února 2007 - 11:54:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak jsem koukal na stranky AKV a linky v Úst.kraji už mají nadepsanou divizi Kadaň :-O
753006
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 998
Registrován: 7-2004


Odesláno Čtvrtek, 15. února 2007 - 21:32:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dneska sem viděl na lince Rumburk-Doubice malé Iveco 1L7-2237
Prgy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 337
Registrován: 5-2003


Odesláno Čtvrtek, 22. února 2007 - 08:37:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak tohle Iveco docela cestuje. V sobotu stálo v Jičíně na AN.
753006 Neviděl jsi ve Varnsdorfu taky jeden z následujících
Man SMJ 55-67
C934 1L0 5817
Sor C9.5 1L6 8435
jsou to busy stř Jičín který jsem od začátku roku v Jičíně neviděl
www.mhdvmb.wz.cz fotogalerie MHD v severovýchodních čechách
ICQ 195466589
Slayer_
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 221
Registrován: 3-2004


Odesláno Pátek, 23. února 2007 - 13:31:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevíte někdo, kde mohu momentálně vidět dvě kloubová Citara DPÚK?? V okolí Teplic je už pochopitelně nepotkám a absolutně nevim na jakých linkách momentálně jsou nasazovány. Díky
Repelend
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 488
Registrován: 10-2004


Odesláno Pátek, 23. února 2007 - 16:52:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Slayer: Citára jsem viděl už několik měsíců odstavené v ČSAD Česká Lípa ...
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1592
Registrován: 4-2006


Odesláno Neděle, 25. února 2007 - 16:09:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

pro uživatele ccc nevím kde se to zadrhlo čekám na váš meil.aby jsme to mohli probrat mimo zdejší forum určitě toho máme na probrání hodně.můj meil je pod Ares1 stačí kliknout na tento nick.díky moc.
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Prgy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 338
Registrován: 5-2003


Odesláno Pondělí, 26. února 2007 - 11:43:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tabule prozatím registrovaných busů s proužkem Varnsdorf ČSAD Semily.

1L2-2957 Sor C10.5
1L6-8199 Sor C10.5
1L7-2313 Sor C10.5
1L8-6479 Sor C10.5
1L9-5240 Axer
SM-8291 Sor C9.5
SMH-9128 C934E
SMI-4627 C935E
SMJ-0697 C934E
SMJ-3965 Sor C10.5
SMJ-5521 Sor C10.5
SMJ-5565 Sor C10.5
www.mhdvmb.wz.cz fotogalerie MHD v severovýchodních čechách
ICQ 195466589
753006
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1011
Registrován: 7-2004


Odesláno Úterý, 27. února 2007 - 17:04:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes na Lince Rumburk - Doubice spatřen SOR 1L6 8440 stále s nápisem Hořice
Dále spatřen stále na lince najatý Hemtrans a jeho Volvo Lahti.(Bohužel linku nevím,páč byl nepředpisově označen jen cílovou stanicí...)
Včera na Lince D.Poustevna-Liberec spatřena Karosa střediska Turnov.
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 206
Registrován: 6-2006
Odesláno Úterý, 27. února 2007 - 17:24:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tak ten seznam busů je pěknej - ústecký kraj (nebo aspoň okolí Varnsdorfu)nepřišlo o sorky v podobě dpúk.
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1612
Registrován: 4-2006


Odesláno Úterý, 27. února 2007 - 18:09:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

my se jich jinde rádi zbavíme víš.
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1681
Registrován: 4-2006


Odesláno Čtvrtek, 01. března 2007 - 15:24:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

dochází k prodloužení a přečíslování linky Dolní Poustevna,Rumburk,Varnsdorf,Liberec.Ta je nyní prodloužena až do Semil jedním párem spojů dopoledne.více na WWW.CSADSM.CZ
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Wychuchol_tce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5
Registrován: 12-2006
Odesláno Neděle, 04. března 2007 - 20:06:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevíte jaký dopravce, pokud vůbec nějaký, jezdí na Dlouhou louku? Děkuji.
Orlí_spár
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 489
Registrován: 8-2004


Odesláno Neděle, 04. března 2007 - 20:15:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Wychuchol tce: no na takto položenou otázku ti asi moc lidí neodpoví

Jezdit tam bude dopravní podnik měst Mostu a Litvínova. Linka č. 582497. Jízdní řád (pro cestující naprosto debilní časy) je zde:
http://www.dpmost.cz/JR_linkova/Index_linkova.htm
K připravované publikaci o trati Praha-Most-Moldava sháníme všechny zajímavé materiály: fotky (i negativy) do r. 1995,pohlednice,dokumenty a ostatní zajímavé materiály.
Máte-li něco,ozvěte se prosím na : prag_duxer_eisenbahn@centrum.cz

DĚKUJEME
Orlí_spár
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 492
Registrován: 8-2004


Odesláno Pondělí, 05. března 2007 - 20:48:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak DPÚK si asi trochu obnovuje své bývalé pozice. Od 4.3 částečně obnovuje dopravu na několika svých regionálních linkách v Ústeckém kraji. Je toho celkem dost.

Více viz: http://www.dpuk.cz/
(http://www.dpuk.cz/news.php?id=1172839668)
K připravované publikaci o trati Praha-Most-Moldava sháníme všechny zajímavé materiály: fotky (i negativy) do r. 1995,pohlednice,dokumenty a ostatní zajímavé materiály.
Máte-li něco,ozvěte se prosím na : prag_duxer_eisenbahn@centrum.cz

DĚKUJEME
Moli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 19
Registrován: 10-2006
Odesláno Pondělí, 05. března 2007 - 20:59:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Za povšimnutí stojí zejména linky Teplice-Soběchleby a Chomutov-Kadaň. Že by noví dopravci nestíhali?
jg
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.153.58
Odesláno Pondělí, 05. března 2007 - 22:51:19   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

... tak proto jsem dneska viděl stát poblíž čerpací stanice CNG v Krupce jeden z kloubových vozů Citaro G CNG a také v samotných Teplicích jsem nějak podezřele často narazil na různé EKOBUSY apod.
753006
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1023
Registrován: 7-2004


Odesláno Úterý, 06. března 2007 - 13:47:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

pro Arese:Včera sem viděl v Rumburku 2L3 3250 ale neměla žádné označení.Vypadala docela nově.
Jinak to Iveco na lince do Doubice asi není zrovna terno,včera sem to viděl a těch dětí tam bylo namačkáno odhadem tak 40....

(Příspěvek byl editován uživatelem 753006.)
Kuzl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 49
Registrován: 9-2006
Odesláno Středa, 07. března 2007 - 09:14:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dpuk-nové spoje...přímé a Rychlejší spoje?vždyť Chomutov-Kadaň kopírujou spoje AKV, akorát jedou 5 minut před nima.Stejný zastávky,stejná doba jízdy...
Atmák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 163
Registrován: 10-2006


Odesláno Čtvrtek, 15. března 2007 - 21:47:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

KAVKA měl zase dnes incident. Spíš teda jeho řidič. Na rychlostní komunikaci Chomutov - Praha někde u Loun narazila jeho C934(?) do vozidla před sebou, čelní maska zcela zničena, rozbité přední sklo, žádné ťuknutí.
Nápis přes celé vozidlo "Rychlejší než pták" mluvil za vše...
Důchodce komentující výluku na 148: "...až ta další stanice je nenormální"
Lojzik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 117
Registrován: 8-2006
Odesláno Pátek, 16. března 2007 - 09:27:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak nevím o tomto, ale včera u Slanýho jeho 955 se srazila s APB náklaďákem a docela i hodně zraněných, včetně řidiče - dle údajů policie mikrospánek. Jinak nějaký jeho řidič přišel o papíry díky alkoholu a zaměstnal opět nějakého řidiče, který u firmy v Litvínově rozmlátil náklaďák.Docela bych byl rád, kdyby tento kvalitní dopravce vyhrál obslužnost na Žatecku
Atmák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 164
Registrován: 10-2006


Odesláno Pátek, 16. března 2007 - 22:47:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Lojzik: Tak to bylo možná ono.
Důchodce komentující výluku na 148: "...až ta další stanice je nenormální"
Kuzl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 51
Registrován: 9-2006
Odesláno Středa, 21. března 2007 - 21:15:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

nevite,kdy by melo byt ukonceno a rozhodnuto vyberove rizeni ohledne dopravni obsluznosti na zbyle oblasti kraje?
Aussiger
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1830
Registrován: 1-2004


Odesláno Středa, 21. března 2007 - 22:11:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Otevírání obálek proběhne 6. a 10. dubna.
753006
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1119
Registrován: 7-2004


Odesláno Středa, 11. dubna 2007 - 12:27:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

SMI 46 27 Další bus Varnsdorf

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace