K-report
 

Archiv do 12.dubna 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Student Agency » Staré archivy » Archiv do 12.dubna 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Karel007
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 35
Registrován: 1-2007
Odesláno Neděle, 25. března 2007 - 19:43:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

to Janatak: v tomto čase to moc plný to nebejvá (kromě víkendů a pátku), kdybys jel na druhou stranu, tak by to bylo horší...
lístek si klidně rezervuj, bo to máš levnější 60Kč - otevřená (místo 70Kč u řidiče)

CSADLb to jezdí za 50Kč - otevřená (u řidiče 60Kč), ale touto dobou toho moc nejede jen 14:30 (většinou MAN) a 17:00 (AXER-teď poslední dobou, někdy taky MAN) - vše bez stevardky - plnost taky nic moc

tak na 99% se v tuto dobu vejdeš i bez rezervace
Luk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 15
Registrován: 3-2007
Odesláno Neděle, 25. března 2007 - 21:21:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

 
dnes v BB cestou do KE...
Velké "L", velké "U", velké "K" (systém to neumí)
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5949
Registrován: 1-2005


Odesláno Pondělí, 26. března 2007 - 14:06:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevím, jestli se mi to nezdálo, ale nemají Ayatsy nějaké problémy s kvalitou předních světlometů? Včera jsem na dálnici potkal v protisměru 2 nebo 3, a u všech mi světla přišla spíš jako bludičky
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Study
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2398
Registrován: 11-2004


Odesláno Pondělí, 26. března 2007 - 18:28:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zhruba v 15:45 sem potkal v PV Radimovo Travego, jak vali z BR do OV. Linka?
Sháníme fotografie a předměty spjaté s autobusovou dopr. v Prostějově. Nabídky SMS zasílejte na 605840016

PV-57-09 a PV-67-39 zůstanou navždy legendami...

YCQ 352-006-583, Web o prostějovských autobusech s denní aktualizací
xas
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.122.215.138
Odesláno Pondělí, 26. března 2007 - 18:46:49   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ale proc by zajizdej do PV kdyz tam uz nestavi????
Study
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2401
Registrován: 11-2004


Odesláno Pondělí, 26. března 2007 - 19:28:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zahlidl sem ho na dalnici (ehm, rychlostni komunikaci).
Sháníme fotografie a předměty spjaté s autobusovou dopr. v Prostějově. Nabídky SMS zasílejte na 605840016

PV-57-09 a PV-67-39 zůstanou navždy legendami...

YCQ 352-006-583, Web o prostějovských autobusech s denní aktualizací
Wlasta
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 183
Registrován: 5-2006
Odesláno Pondělí, 26. března 2007 - 21:46:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Liberečák, 261: mam takovej pocit, že tudle diskusy by chtělo přejmenovat na Anti SA!!!

Pravděpodobně ano, bohužel pouze díky dvěma diskutujícím. Pokud se zde odváží vyjádřit někdo, kdo se snaží o nadhled nebo je, nedejbože, zastáncem R.J., je okamžitě zmíněnými dvěma pány utlučen, zesměšněn a ukamenován za pomoci vytrhování vět z kontextu, zkreslených přirovnání a někdy i polopravd.
V této atmosféře se není pak co divit tomu, že zastánci jiného názoru, než toho jediného správného, nemají chuť přispívat ani čas zaplétat se do žabomyších válek a zastánci toho správného se mohou (obrazně) klepat po ramenou.

Typickým příkladem tohoto je příspěvky 166 až 170 p. Iaya, kde se snaží o nadhled, zhodnotit změny z pohledu cestujícího a v závěru přiznává, že momentálně fandí ČSAD Lb, coby konkurenci dominantního dopravce.

Bohužel je vzápětí smeten lavinou rádobyargumentů ve stylu vaše srovnávání je hodně ujeté (Ares1,1776), Všiml jste si jaký je v republice bordel? (Ares1,1781), můžeš mě vysvětlit rozdíl mezi starým a novým vedením? (Liberečák,264), atd.

Svého času jsem se sem snažil přispívat, protože mě problematika celkem zajímá, ale teď jsem z toho jen votrávenej, znechucenenej a trochu smutnej.

Záměrně jsem ve svém příspěvku volil hodně tvrdá slova, možná tvrdší než si oba pánové zaslouží za to, že obhajují svůj názor.
Předpokládám ale, že oni mě taky šetřit nebudou a rovnou předesílám, že nemám sebemenší chuť se hádat nad jednotlivými větami vytrženými z kontextu. Za vyzněním příspěvku jako celku si ale stojím.
Zároveň prohlašuji, že jsem jen prostý (pro někoho = blbý) cestující a nejsem zaměstnancem R.J., jak už jsem byl jednou nařčen, když jsem se ho odvážil zastat (neodvažuji se napsat Radima, to by bylo bráno jako důkaz).
Fotky linek MHD na http://linky-mhd.ic.cz
Mirek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1425
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 27. března 2007 - 07:33:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Study: v sobotu jsem taky na lince do OV viděl Travego.
Iaya
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 182
Registrován: 6-2002
Odesláno Úterý, 27. března 2007 - 07:34:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Wlasta: Máte pravdu, že oba Vámi zmínění PT diskutující, jsou trošku útočnější, zvláště v momentě, kdy jim docházejí argumenty, nebo se vyhýbají přímé odpovědi. To mě trošku mrzí. Ale nebojte, i přes jejich veškerou snahu, abych opět ČSAD Lbc neměl rád, pořád ČSAD LBc držím palce v boji o zákazníky. :-D
Ono je třeba jít tomu štěstíčku naproti ...
Lukáš Šmahel
Neregistrovaný host
Odeslán z: 160.217.166.62
Odesláno Úterý, 27. března 2007 - 08:52:22   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Máte někdo zkušenost s cestou Ova - Pha těmi autobusy s přestupem, zejména ve frekventovaných časech (pátek, neděle)? Je přestup opravdu nějak zajištěn, nebo cestujícímu hrozí třeba dvě hodinky v Brně a čekání na prázdnější bus?? Ptám se proto, jestli je to alespoň trochu použitelné spojení nebo jestli je to na nic... já sám bych tak nikdy nejel, ale mám (divného) známého, co by jel jedině tímhle nebo Pendolinem a tak váhá...
Autrans
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 80
Registrován: 11-2006
Odesláno Úterý, 27. března 2007 - 09:33:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Wlasta: Souhlasím, že místní debata je velmi subjektivního rázu. Ale tak to má asi být. SA udělala šikovný tah svojí expanzí do autobusové dopravy. Hodila rukavičku, donutila konkurenci změnit přístup. Je dravá. Trh se změnil, ale to by měla být pro ostatní spíš výzva. Někdo zareagoval včas, jiný později, někdo vůbec. Sám, když nemusím, jejich služeb nevyužívám. Jsou na mně moc sterilní, mám raději rozmanitost... :-)
Sergeilbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1386
Registrován: 10-2004


Odesláno Úterý, 27. března 2007 - 13:58:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Wlasta: V případě některých z "těchto pánů" mi připadá, že občas lezou některým z ČSAD LB tam, kam slunce nesvítí.. Ale je to jen můj názor. :-)
SOR je ve skutečnosti velice kulturní výtvor.
Jízda je drama, vzhled tragikomedie, převodovka je tragédie, uspořádání interiéru parodie.

Fotoweb městské hromadné dopravy
Videa s tématikou veřejné dopravy z mé tvorby
Minibox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 128
Registrován: 9-2005


Odesláno Úterý, 27. března 2007 - 21:25:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na stránkách Student Agency už jsou podrobnosti ohledně trasy Zlín - Praha, ceník atd. Ceny bych řekl odpovídající, moc se nelišící od konkurence (tedy až na případ využití spoje např. z Brna na další zastávku, to už vychází docela draho oproti konkurenci).
Ono ale stejně dojde na nějaké zaváděcí ceny...
www.minibox.webz.cz

ICQ 262 816 345
Tydyt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1
Registrován: 8-2006
Odesláno Středa, 28. března 2007 - 11:17:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No jak se to veme. CSAD UH a CSAD Vsetin a Krodosbus maji ceny +- stejne, ale Housacar jezdi za 170,-. 50,- kc uz je docela velky rozdil.
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2424
Registrován: 3-2005
Odesláno Středa, 28. března 2007 - 11:20:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Našel jsem na netu příspěvek od člověka, který jel včera Radimovým Ayatsem. Uvádí, že na počítadle km se nacházelo číslo cca. 950 000 km. Takže jen potvrzení ročního proběhu skoro 300 000 km. To už je velmi zajímavý údaj vzhledem k nákladům na 1 km.
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 281
Registrován: 6-2006
Odesláno Středa, 28. března 2007 - 11:28:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tad Magiq - taky zajímavej údal, jak ten bus bude vypadat po 5-8 letech.
Karel007
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 36
Registrován: 1-2007
Odesláno Středa, 28. března 2007 - 11:35:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

je to asi tejden, co jsem jel Lib-Pha AYATSem a ten měl něco málo přes 850 000km a bylo to na něm již dost vidět...kolik takovej bus ujede 1,5mil km?
Zlin__24tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1630
Registrován: 3-2005


Odesláno Středa, 28. března 2007 - 11:37:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tydyt: Housa bohužel dojezdil... od 1.4. zbylo jen torzo linky Zlín-Brno-Praha, přesněji jen dva spoje Zlín-Brno. Do Prahy už nebude jezdit. A SA má o konkurenta míň...
http://trajfly.wz.cz - novinky z provozu MHD ve Zlíně a Otrokovicích, rozsáhlá fotogalerie...
Následuj svůj instinkt - Rába :-) .:|:. ICQ: 271 444 785
xyz1
Neregistrovaný host
Odeslán z: 80.188.224.231
Odesláno Pátek, 30. března 2007 - 19:03:25   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dneska jsem se v novinách dočetl ,že 4. nejobdivovanější firmou v ČR je SA.
H_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1522
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 30. března 2007 - 20:37:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)




(příspěvek je psán z internetové kavárny SA na Florenci)
Stanley
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1899
Registrován: 2-2005


Odesláno Sobota, 31. března 2007 - 20:47:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A zítra do Zlína:
 
Přeberte si to, kdo chcete, jak chcete...

Nebo se podívejte k nám, ať víte, do čeho jdete!

Stránky opatovické kopané.
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 630
Registrován: 12-2005


Odesláno Neděle, 01. dubna 2007 - 17:38:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak do Zlína skončil už i Rebag.
Zlatovánek=nejlepší dopravce v ČR

www.zlatovanek.cz
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2434
Registrován: 3-2005
Odesláno Neděle, 01. dubna 2007 - 18:08:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A Radim začal.
Stanley
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1902
Registrován: 2-2005


Odesláno Neděle, 01. dubna 2007 - 18:14:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Podle informací přímo od zdroje se detaily dolaďovaly ještě dnes ráno.
Přeberte si to, kdo chcete, jak chcete...

Nebo se podívejte k nám, ať víte, do čeho jdete!

Stránky opatovické kopané.
Achzarit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 56
Registrován: 11-2006


Odesláno Neděle, 01. dubna 2007 - 20:13:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nemáte zkušenosti s tím, jak Student Agency nabírá řidiče? Kolik let předchozí praxe požadují?
Zlatovánek = nejlepší dopravce v ČR
www.zlatovanek.cz
Stanley
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1904
Registrován: 2-2005


Odesláno Neděle, 01. dubna 2007 - 21:11:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Achzarit: Zrovna včera jsem se s jedním mladým řidičem od Radima bavil (dnes vyrážel na linku ze Zlína do Prahy), takže kdyby ses zeptal dřív, mohli jsme to mít z "první ruky". Ale vím, že měl nějaký rok naježděn s Aresem u Vydosu na lince Vyškov - Liberec, před nástupem k SA.
Přeberte si to, kdo chcete, jak chcete...

Nebo se podívejte k nám, ať víte, do čeho jdete!

Stránky opatovické kopané.
Achzarit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 57
Registrován: 11-2006


Odesláno Neděle, 01. dubna 2007 - 21:12:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Procházím tak ze zajímavosti pracovní nabídky SA a koukám na jednu docela zvláštní, alespoň tedy pro mě.
Mystery Shopper http://www.studentagency.cz/mainpage.php?switch=929&id=194

Nejspíše spočívá v tom, že jezdíte autobusy a vypracováváte posudky na řidiče a stewardky. Na první pohled jsem si říkal, že je to dosti zvláštní, na druhou stranu zase, že to je ideální práce pro šotouše, který se chce vozit autobusem zadarmo. Ovšem samozřejmě musí jít o pro-SA šotouše :-)
Zlatovánek = nejlepší dopravce v ČR
www.zlatovanek.cz
Achzarit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 58
Registrován: 11-2006


Odesláno Neděle, 01. dubna 2007 - 21:16:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Stanley: to znamená, že už nějakou tu praxi míti bude, přinejmenším praxi před-VYDOSovou a poté VYDOSovou na Aresu. Proč raději nezůstal na té pěkné VYDOSí lince, nevíš? :-)

Mně šlo o to, jestli by se k SA protlačil i někdo, kdo má naježděno fakt málo, třeba něco na kamionu a něco málo na busu.
Zlatovánek = nejlepší dopravce v ČR
www.zlatovanek.cz
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 31872
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 01. dubna 2007 - 21:44:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já se obávám, že každý, kdo splní minimální podmínky (ale to nejen u SA). Řidičů je málo.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Study
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2424
Registrován: 11-2004


Odesláno Neděle, 01. dubna 2007 - 21:46:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Stanley: Jj, taky mam. A foceno driv nez ty. Ale byly problemy s netem...

 
 
Sháníme fotografie a předměty spjaté s autobusovou dopr. v Prostějově. Nabídky SMS zasílejte na 605840016

PV-57-09 a PV-67-39 zůstanou navždy legendami...

YCQ 352-006-583, Web o prostějovských autobusech s denní aktualizací
xas
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.122.215.138
Odesláno Neděle, 01. dubna 2007 - 22:01:56   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Study: Kde jsi to fotil?
Čsad_zastávka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 326
Registrován: 9-2006
Odesláno Neděle, 01. dubna 2007 - 22:14:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Achzarit:
že to je ideální práce pro šotouše, který se chce vozit autobusem zadarmo

No, asi to nebude taková idylka. Všimněte si pracovní doby Po - Ne vč. nocí. A v autobuse pochopitelně nemůžete spát, protože jste v práci. Zábava možná chvíli. Počítám, že převážná část služeb bude brzy ráno a večer, aby se zjistilo, jak si vede personál v přepravních špičkách, kdy je nápor na něj největší. Krátké přespání v laciném hotelu a zpět do autobusu. Pochopitelně opět celou cestu vzhůru a zkoumat chování řidiče a stevardky. Myslím, že kdo by se těšil na placené šotojízdy Po - Pá od 9 do 17 hodin, by byl těžce vyveden zpět do reality.
Stanley
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1905
Registrován: 2-2005


Odesláno Neděle, 01. dubna 2007 - 22:17:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Achzarit: Začínal u VYDOSu, před tím jezdil na Sús Vyškov. Proč nezůstal u VYDOSu vím, ale raději snad mailem...

Study: Já to pak měl i s komentářem. Ale existují i zajímavější fotky, takže pokud dostaneme svolení od Barta...

xas: U nás. Mrkni do mého podpisu.
Přeberte si to, kdo chcete, jak chcete...

Nebo se podívejte k nám, ať víte, do čeho jdete!

Stránky opatovické kopané.
Achzarit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 59
Registrován: 11-2006


Odesláno Neděle, 01. dubna 2007 - 22:51:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin_zlivský: což znamená, že by si dovolili vzít i člověka s úplně minimální praxí a hned ho nasadili na jejich 15-metrové busy a dálkové linky, jestli to chápu správně?

Čsad_zastávka: nočním ptákům, jako jsem třeba já, by se to nejspíš zprvu líbilo, protože mám nejraději cestování za brzkých ranních a pozdních nočních hodin, ovšem uznávám, že po nějakém čase, kdy pomine to prvotní nadšení, může být ta práce pěkně nudná a unavující.
Ovšem pokud trochu odbočím, zrovna řidiči a stewardky musejí být takovýmto dalším kontrolingem opravdu nadšeni.

Stanley: pokud by ses mohl rozepsat ke mně na mail, achzarit@gmail.com, budu ti vděčný :-)
Zlatovánek = nejlepší dopravce v ČR
www.zlatovanek.cz
Stanley
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1907
Registrován: 2-2005


Odesláno Neděle, 01. dubna 2007 - 23:09:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Achzarit: Napsal jsem pár slov, ale poslední dobou mě nějak zlobí mail, tak doufám, že dorazí v pořádku.
Přeberte si to, kdo chcete, jak chcete...

Nebo se podívejte k nám, ať víte, do čeho jdete!

Stránky opatovické kopané.
Study
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2463
Registrován: 11-2004


Odesláno Čtvrtek, 05. dubna 2007 - 18:38:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Radim provozuje i Irizary? Sem na to čuměl jak zjara (no taky je duben takže se není čemu divit ). Dnes stály dva u prostějovského zimáku, kdo chcete fotky v originální fotky na mail tak se ozvěte:

 
 
 
 
 
 
 
Sháníme fotografie a předměty spjaté s autobusovou dopr. v Prostějově. Nabídky SMS zasílejte na 605840016

PV-57-09 a PV-67-39 zůstanou navždy legendami...

YCQ 352-006-583, Web o prostějovských autobusech s denní aktualizací
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2443
Registrován: 3-2005
Odesláno Čtvrtek, 05. dubna 2007 - 18:44:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad.Study: Nějaký měsíc už je má, v té žluté jim to docela sluší.
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5985
Registrován: 1-2005


Odesláno Pátek, 06. dubna 2007 - 10:50:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Aha, takže Radim přepravuje hokejovou reprezentaci, to čučím
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2445
Registrován: 3-2005
Odesláno Pátek, 06. dubna 2007 - 14:03:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad.Bobyk: I já, hokejisty vozil Transcentrum bus a Asiana.
Mirbusak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 203
Registrován: 5-2005


Odesláno Pátek, 06. dubna 2007 - 18:08:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Koukám ČSAD LB vyklízí pozice z Prahy
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 641
Registrován: 12-2005


Odesláno Pátek, 06. dubna 2007 - 22:50:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Už je v podstatě vyklidila úplně,teď se jenom těším jak SA zvedne jízdný tipnul bych minimálně o 10 KČ.
Zlatovánek=nejlepší dopravce v ČR

www.zlatovanek.cz
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5997
Registrován: 1-2005


Odesláno Sobota, 07. dubna 2007 - 11:05:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Magiq: Ale Irizary mají hokejisti zjevně v oblibě...
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2448
Registrován: 3-2005
Odesláno Sobota, 07. dubna 2007 - 11:08:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad.Bobyk: Co jim zbývá.
Zzz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 791
Registrován: 12-2004
Odesláno Sobota, 07. dubna 2007 - 12:00:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jakou mají nyní ČSAD LIBEREC na Prahu obsazenost spojů?
Možná mohli zdražit o 10kč právě oni,a nemuseli hned rušit.
Pokud vím,tak SA na Liberec nezdražovala právě kvůli nízké ceně ČSAD.

Navíc ještě nechal Liberec přejít zkur.....spartu do finále,vůbec mě ta vesnice netěší
Gromit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1573
Registrován: 1-2006


Odesláno Sobota, 07. dubna 2007 - 12:51:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, jo, hokejisty teď pro změnu vozí SA.
 
www.fotodoprava.com
Study
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2498
Registrován: 11-2004


Odesláno Sobota, 07. dubna 2007 - 13:11:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Gromit: Se dívám, že už má nálepky...
Sháníme fotografie a předměty spjaté s autobusovou dopr. v Prostějově. Nabídky SMS zasílejte na 605840016

PV-57-09 a PV-67-39 zůstanou navždy legendami...

YCQ 352-006-583, Web o prostějovských autobusech s denní aktualizací
Sergeilbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1393
Registrován: 10-2004


Odesláno Neděle, 08. dubna 2007 - 18:14:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zzz: Vesnice? Nepřeceňuj
SOR je ve skutečnosti velice kulturní výtvor.
Jízda je drama, vzhled tragikomedie, převodovka je tragédie, uspořádání interiéru parodie.

Fotoweb městské hromadné dopravy
Videa s tématikou veřejné dopravy z mé tvorby
Karel007
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 47
Registrován: 1-2007
Odesláno Pondělí, 09. dubna 2007 - 16:11:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevíte někdo, kolik SA platí za vjezd na Autobusové nádraží v Liberci? Platí paušální částku nebo platí za každý bus?
xyz1
Neregistrovaný host
Odeslán z: 80.188.224.231
Odesláno Pondělí, 09. dubna 2007 - 20:12:37   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

SA asi bude muset zdražit jízdné do LB. Chudáčci... http://www.iprima.cz/zpravodajstviasport/?460e=1610
Martbus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 799
Registrován: 11-2005


Odesláno Pondělí, 09. dubna 2007 - 20:20:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To byla rychlost (viz. příspěvek švarce 06. dubna 2007 - 22:50:06)
Fotky dálkových Karos řady 900(nebo busů na Florenci), prosím pošlete - Děkuju
Achzarit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 68
Registrován: 11-2006


Odesláno Pondělí, 09. dubna 2007 - 20:46:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ten odkaz mi nejede, co tam SA vymýšlí?
Zlatovánek = nejlepší dopravce v ČR
www.zlatovanek.cz
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2010
Registrován: 4-2006


Odesláno Pondělí, 09. dubna 2007 - 21:19:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)


pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Gtlukáš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 109
Registrován: 1-2007


Odesláno Pondělí, 09. dubna 2007 - 21:30:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

měl jsem se s někým vsadit aspoň o basičkunakonec všichni budou dojíždět do Jablonce, aby pak přesedlali na spoj do PHA
Wlasta
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 190
Registrován: 5-2006
Odesláno Čtvrtek, 12. dubna 2007 - 00:50:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Gtlukáš: to by muselo SA jezdit za 130, aby se to vyplatilo ... a to nebudou ani kdyby byli jediný v republice ... ona totiž existuje i jiná konkurence než autobus jiné barvy.
Fotky linek MHD na http://linky-mhd.ic.cz
w
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.177.98.106
Odesláno Čtvrtek, 12. dubna 2007 - 18:21:22   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

no vono taky ČSAD JBC jezdí někde za 96Kč(+10Kč zavazadlo) - to je slušnej úlet. To sou taky pěkný dobytkové.
w
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.177.98.106
Odesláno Čtvrtek, 12. dubna 2007 - 18:21:42   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

no vono taky ČSAD JBC jezdí někde za 96Kč(+10Kč zavazadlo) - to je slušnej úlet. To sou taky pěkný dobytkové.
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2060
Registrován: 4-2006


Odesláno Čtvrtek, 12. dubna 2007 - 19:01:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad w ty to máš hodně zkreslený viď
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
w
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.177.98.106
Odesláno Čtvrtek, 12. dubna 2007 - 19:55:39   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

to Ares1: a co jako?
jezděj tam karosama, na který jsou náklady dejme tomu 1700Kč na 100km, když vezmeme průmernou obsazenost 30 lidí na bus, tak je to někde kolem 57Kč na osobu, k tomu nějaký zisk dejme tomu 10% -> cena 63Kč... takže těch 96Kč (zavazadlo 10Kč?) se mi zdá dost
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2063
Registrován: 4-2006


Odesláno Čtvrtek, 12. dubna 2007 - 20:01:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)


pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
w
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.177.98.106
Odesláno Čtvrtek, 12. dubna 2007 - 20:08:20   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

to Ares1: tak sem hoď tvůj propočet...

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace