K-report
 

Archiv do 08.dubna 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Autobusy v Liberci » Staré archivy » Archiv do 08.dubna 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Repelend
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 559
Registrován: 10-2004


Odesláno Čtvrtek, 29. března 2007 - 06:29:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Takže to vezmeme popořadě:
ad Liberečák: když lidi serou na ně, tak oni na to serou taky - tos přesně vystihl! Žlutý mor opravdu jezdí plný a my tam čučíme sice s MANy ale v poloprázdném buse. Bohužel SA nehraje úplně fér a kdo chce hrát podle předpisů prostě musí z kola ven, ale jsme v ČR a tady je možné všechno. Také očekávám zdražení od SA.
Jak správně napsal Liberečák, dopravu na této lince bude zajišťovat opět středisko ZVS. Budou nasazeny vozidla řady 950 (mají Premidy krabičky na mýtné) a v pátek by vždy měl vyrazit ARES!!!
Karosa LC936 LIA 97-81 s motorem Renault je EURO 2.
Ad Karel007- Bohužel vás ale bylo málo ...
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 287
Registrován: 6-2006
Odesláno Čtvrtek, 29. března 2007 - 07:39:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Repelend - za ty nekalý praktiky by tě tady mohli ukamenovat, i když spíš v diskusi SA. Dokud jim nedáš důkaz, tak ti neuvěřej.. Když někdo nechce vidět, tak nevidí.
Repelend
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 560
Registrován: 10-2004


Odesláno Čtvrtek, 29. března 2007 - 07:51:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Liberečák: Důkaz místo slibů ...
No už nevím jaký by chtěli jiné důkazy než když jim poradím: běžte ráno na AN a jukněte kdo je řidič, pak tam jdetě večer a budete čumět kdo tam zase sedí ... Pořád stejná postavička. Pak stačí mít minimální přehled o AETRu ... Proč myslíte ža na Liberci jezdí pořád Ayatsy? No protože nemají elektronický tachografy ...
Siderodromofil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 191
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 29. března 2007 - 08:06:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Liberecak: Podle me je i nedodrzeni dopravnich predpisu nekala praktika - jednou jsem jel za Ayatsem autem a kdyz jsem se ho drzel, tak 110-120 na tchm u liberecke Hypernovy, tj. na povolene 90....

Repelend: Podle me se neda konkurovat, kdyz jezdite kazdu chvili jinak a s mensim poctem spoju. Jezdim do Prahy busem malokdy, ale vzdycky kdyz jsem si nechal vyjet na idosu spoj do Prahy, tak mi to v potrebny cas ohlasilo, ze v celou jede SA. Meli jste dobre ty pozdne vecerni spoje, to byl konkurencni tah! Kdyby to jeste jezdilo, mozna jsem ani pred minulou sobotu nejel pro zenu na letiste autem.
Siderodromofil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 192
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 29. března 2007 - 10:32:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dotaz na kolegy z ČSAD: jezdi ještě nějaké busy ČSAD ne trojlince 13-24-26? Já jen, že do Slovanské ulice máte teď zákaz vjezdu
Cestující
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 502
Registrován: 7-2002


Odesláno Čtvrtek, 29. března 2007 - 10:43:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Siderodromofil: jezdíme do Doubí. A ten zákaz vjezdu je tam už déle, vozy MHD tam jezdit můžou. Kdyby se cokoliv změnilo, tak nám dají dispečeři DP vědět, takže žádný problém
Siderodromofil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 193
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 29. března 2007 - 10:46:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Cestující: No jo, ale když dodatková tabulka praví Vjezd povolen pro bus DPML }
Arialblack
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 197
Registrován: 3-2006


Odesláno Čtvrtek, 29. března 2007 - 11:00:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Sidero:

Máš pravdu. To samé je na vjezd do smyčky Jablonec nad Nisou Tyrš.sady,tam mají povolen vjezd POUZE vozy DPmL,tzn.,že ČSAD Jbc ani ČSAD Lbc tam nemají co dělat
Cestující
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 503
Registrován: 7-2002


Odesláno Čtvrtek, 29. března 2007 - 11:28:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Siderodromofil: Jo tááák

P.S. to by vysvětlovalo cedulku - "Vozidlo provozuje MHD" kterou měly autobusy ČSAD za oknem
Siderodromofil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 194
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 29. března 2007 - 12:27:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Cestující: Už jí nemaj? A to že provozují MHD stejně neznamená, že jsou DPML.

V germanistánu by určitě před takovou cedulkou první 6xx bus zastavil, řidič by vycouval, objel Kamenickou a zavolal na dispečink, kde by zmobilizovali na městě maníka se štětkou, který by to do příštího spoje přemaloval.
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1890
Registrován: 4-2006


Odesláno Čtvrtek, 29. března 2007 - 12:54:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Repelend Cestující,Liberečák.Jo já už dostávám i meily plné sprostých slov a urážek v souvislosti s SA.Takže radši mlčím
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2426
Registrován: 3-2005
Odesláno Čtvrtek, 29. března 2007 - 12:57:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad.Ares1: I takoví ubožáci tady jsou, že jejich jediným výkonem je napsat sprostý email?
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 288
Registrován: 6-2006
Odesláno Čtvrtek, 29. března 2007 - 12:59:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad ares1, já sem si řikal že už ses dloho neozval. Vyser se na ně, a piš dál svůj názor. Mě teda naštěstí ještě nic nepřišlo.
Kotelník
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 514
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 29. března 2007 - 14:39:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hmmm,to bude zase kvalita do Prahy od CSAD,Karosy...Víte,mě je docela jedno,jak se SA chová,a vám by to mělo být taky,protože kdoví co je na tom pravdy a hlavně nás to jako cestující zajímat nemusí,protože pokud jedu pohodlým busem a jsem v Praze rychle a relativně bezpečně(nevěřím tomu,že by si SA dovolilo nestřídat řidíče,spíš ten řidič nejezdí přes poledne a má pauzu...)Hold CSAD se má ještě dost co učit...
Kotelník
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 515
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 29. března 2007 - 14:41:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Spíš by vám mělo být divné,že busy SA jsou plné..asi na tom něco bude. Vezměte si,že většina cestujících jsou normální lidé,kteří se o dopravu nezajímají...
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1891
Registrován: 4-2006


Odesláno Čtvrtek, 29. března 2007 - 14:56:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

AD Magiq ano i tací se najdou.Proto už píšu minimálně,pokud to bude pokračovat skončím úplně
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2428
Registrován: 3-2005
Odesláno Čtvrtek, 29. března 2007 - 15:45:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad.Ares1: I když někdy s tvými příspěvky nemůžu někdy 100% souhlasit, tak tuto diskuzi velmi obohacuješ. Navíc od toho diskuze je, aby se tady potkaly různé názory. Neudělej radost pár ubožákům, kteří nejsou schopni svůj názor ani vyjádřit natož obhájit.
Repelend
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 563
Registrován: 10-2004


Odesláno Čtvrtek, 29. března 2007 - 15:55:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Kotelník: to myslíš vážně? Je vidět že opravdu netušíš o co jde ...
Karel007
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 43
Registrován: 1-2007
Odesláno Čtvrtek, 29. března 2007 - 17:16:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

to kotelník: bylo to tak, že ČSADLB jezdilo lepšími busy než SA (novější, méně najeto), ale SA dokázala nabídnout něco navíc - video, noviny a také měla o mnoho dřív rezervační systém, ČSADLB trochu zaspalo dobu a už jim ujel vlak, kdyby měli rezervační systém přes net a mobil, ještě před nástupem SA, tak by to možná takhle nedopadlo ... ale kdoví?
SA jezděj často jak dobytci, porušují předpisy,.. - to je realita, ale to 99% lidí nevnímá a vidí jen video, žlutej bus joooo super
do liberce jezděj starejma střepama, kde ustavičně něco nefunguje, často něco rachtá apod...
CSADLB jezdilo MANama, který byly poměrně nový, vždy dobře uklizený a čistý ! (což se o SA říct nedá, člověk aby se často štítil opřít o sedadlo...)
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 289
Registrován: 6-2006
Odesláno Čtvrtek, 29. března 2007 - 17:20:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad kotelník - tak ty si budeš muset stoupnout na ten autobusák na celej den, abys viděl že přes poledne ten řidič jezdí taky. Ono právě to, že se většina cestujících o dopravu nezajímá, tak proto má SA plno. Protože kdyby si ty lidi uvědomili co to je zač z předpisového a technického hlediska, tak s nim nemůžou jet. Ale lidi zajímá jenom cena. Abys poznal co je Ayats za pohodlný bus, tak bych tě do něj posadil na noční přejezd třeba do chorvatska a pak si sedni do karosy, teprve pak poznáš kvalitu.
Cestující
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 504
Registrován: 7-2002


Odesláno Čtvrtek, 29. března 2007 - 19:13:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kotelník: ty seš asi úplně mimo mísu. Podle tvých názorů usuzuji, že o dopravě nevíš vůbec nic - žádné souvisloti a jiné věci ti vůbec nedocházejí...
Kotelník
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 516
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 29. března 2007 - 19:17:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale vy to vidíte z pohledu zaměstnanců CSAD...Mně,jako obyčejnému cestujícímu je jedno,s kým jedu...já vidím pohodlnější bus,větší nabídku služeb za menší cenu..Co je na tom mimo mísu?Prostě jste to nezvládli,tvrdý konkurenční boj...
Karel007
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 44
Registrován: 1-2007
Odesláno Čtvrtek, 29. března 2007 - 20:28:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

to kotelník 516: Za menší cenu? a od kdy, sem si ňák nevšim
Cestující
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 505
Registrován: 7-2002


Odesláno Čtvrtek, 29. března 2007 - 21:10:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kotelník: opět mimo... vydíš jen to svoje kafe a ostatní tě vůbec nezajímá. Mě jako zaměstnancovi ČSAD je to úplně jedno jestli jezdíme do Prahy nebo ne, osobně bych tam přestal jezdit už dávno - oni se pak SA ukážou se službami a cenou za ně!!!
Colombo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 175
Registrován: 6-2005


Odesláno Čtvrtek, 29. března 2007 - 21:15:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já bych jenom taky krátce přispěl k této diskusi, ale já si myslím, že KOTELNÍK dle mého názoru má pravdu! Klíčový vstup na tuto linku udělala SA a tím si získala zákazníky! Konkurence, jako všude.A to, zda v tom bylo něco jiného, zda jsou řidiči odpočatý atd. to opravdu nikoho nezajímá a proč by taky mělo? Prach obyčejná konkurence.
Cestující
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 506
Registrován: 7-2002


Odesláno Čtvrtek, 29. března 2007 - 21:20:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No mě by docela zajímalo, zda řidič, který má můj život hodinu v ruce, jede tak jak má - přec jen nejsem sebevrah... Abych také nedostal poslední kafíčko v životě
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1892
Registrován: 4-2006


Odesláno Čtvrtek, 29. března 2007 - 21:43:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

AD Cestující to nikomu nevysvětlíš.Já se o to pokoušel a nemá to smysl.Pořád ti budou někteří tvrdit že ČSAD je nějaká zrůda.Většina z odpůrců nevidí dovnitř společností.Prostě ted bude SA na lince sama a jsem zvědav jak otočí.
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Colombo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 176
Registrován: 6-2005


Odesláno Čtvrtek, 29. března 2007 - 21:44:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

pro CESTUJÍCÍ.

Zrovna tak bych se mohl zeptat, zda se nebojíš některých Vašich střelců z Čsad, co jezdí s návěsem jak hovada! Taky mohou zabít.Na silnici to nemusí ustát a zrovna to může narvat do autobusu.To bychom se v této diskusi dostávali asi někam jinam.
Modrasekjbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4
Registrován: 2-2007
Odesláno Čtvrtek, 29. března 2007 - 22:23:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Cestující,Ares1,Colombo....

Omlouvám se, nechtěl jsem do Vaší diskuze vstupovat.Jen by mne zajímalo, zda běžného cestujícího v MHD,ČSAD,ČD opravdu zajímá, zda má řidič (strojvedoucí) zákonitý odpočinek. Jezdím už dost dlouho, ale ještě se od cestujícího s touto otázkou nesetkal. U SA nejde jen o to kafíčko a další věci.Prostě je to jen o otázce nabídky. Proč bych měl já, jako cestující se podívat, zda náhodou nepojede některý autobus ČSAD do Prahy, když vím, že SA mi jezdí v taktu každou hodinu? Jak říká Colombo, je to konkurenční boj, který ČSAD prostě nezvládlo. Tisíckrát může dávat na linku hezčí vozy, odpočinutější řidiče... Cestujícího ale jen zajímá pravidelnost dopravy.Nic jiného.Jestli k tomu dostane kafe nebo úsměv od hezčí průvodčí je mu úplně jedno.
Arialblack
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 198
Registrován: 3-2006


Odesláno Čtvrtek, 29. března 2007 - 22:33:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To je pravda. Já si taky vybírám řidiče,kterým svěřím svůj život ať na 5.minut nebo na delší dobu.
Začal jsem to praktikovat v MHD v Lbc. Tam jsou taky někteří řidiči schopni všeho. Už jsem to tady psal,raději v MHD dávám přednost řidičům ČSAD,sice jich je málo,ale když vím,že teď jede "sebevrah" a vím,že pojede ještě něco nebo příp.ČSAD,tak raději nejedu.
V sobotu jedu jak Manem,tak Axerem.
(můj názor)
Sergeilbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1390
Registrován: 10-2004


Odesláno Pátek, 30. března 2007 - 13:59:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ares1: Co by, SA bude postupně zdražovat, dokud to nebude dražší než vlak..
SOR je ve skutečnosti velice kulturní výtvor.
Jízda je drama, vzhled tragikomedie, převodovka je tragédie, uspořádání interiéru parodie.

Fotoweb městské hromadné dopravy
Videa s tématikou veřejné dopravy z mé tvorby
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1897
Registrován: 4-2006


Odesláno Pátek, 30. března 2007 - 15:27:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

SERGEILBC nezlob se já se již více na toto téma vyjadřovat nebudu,příspěvek 1892 byl poslední.Dokud jistý ubožák z diskuse SA mi bude posílat sprosté meily tak tomu nebude jinak.
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Gtlukáš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 89
Registrován: 1-2007


Odesláno Pátek, 30. března 2007 - 21:46:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Byl jsem teď trošku mimo republiku, zeptám se asi dost hloupě, čsad lbc už nebude jezdit PHA?z těch článku je to asi jasný, ale radši se zeptám, dost mě to zajímá. díky
Gtlukáš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 91
Registrován: 1-2007


Odesláno Pátek, 30. března 2007 - 22:02:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

bohužel pořád v této zemi, je svoboda slova velmi často a všude dosti napadána a odsuzována: ARES1 jsem s tebou ty mejli může zasílat jen bezmozek a nebokašli na ně a buď svůj.
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1906
Registrován: 4-2006


Odesláno Pátek, 30. března 2007 - 22:45:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Neboj mě jen tak něco nepoloží to ještě on neví.
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Kotelník
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 518
Registrován: 5-2002
Odesláno Sobota, 31. března 2007 - 13:05:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ares1: Ikdyž s tebou také nesouhlaím,tak posílat někomu vyhrůžné maily může jen de*il..Takže se tím nenech odradit a kdyžtak existují docela účinné nástroje,jak takovým mailům zabránit,stačí jen nastavit filtr na příchozí poštu...
Colombo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 177
Registrován: 6-2005


Odesláno Neděle, 01. dubna 2007 - 10:10:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

pro ARES1 :

Souhlasím s KOTELNÍKEM, nastav si filtr pro poštu, nebo změň úplně svůj e-mail.Hold jsou mezi námi i hovada.Nenech se odradit a piš dál.
Colombo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 178
Registrován: 6-2005


Odesláno Neděle, 01. dubna 2007 - 11:48:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

pro REPELEND :



Copak to stálo u Vás na place za vozidla ??? Myslím tím ty tři B-732 nebo B-731 ?? s karlovarskými spz.????????
Cestující
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 507
Registrován: 7-2002


Odesláno Neděle, 01. dubna 2007 - 22:12:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jen pátrejte... Já si jedu na dovolenou... a o dovolené se o práci nebavím



Fedos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1087
Registrován: 7-2006


Odesláno Neděle, 01. dubna 2007 - 22:41:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

colombo:myslím že to je skoro jasné,stále se mluví o nových vozech pro MHD do toho se něco ještě prodává (například 611),takže čsad liberec bude na mhd nejspíše vypravovat nové karosy B 730 EX DP Karlovy vary nebo čsad autobusy karlovy vary.Jen tak dál
www.autobusovenadrazi.wbs.cz
http://fedos.rajce.idnes.cz/

icq:241-647-938
Kotelník
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 519
Registrován: 5-2002
Odesláno Neděle, 01. dubna 2007 - 23:55:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sakra,proč by se měla 611 prodávat???Vzdyt je to jedna z nejlepších....
Siderodromofil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 196
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 02. dubna 2007 - 11:12:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jak autobusy ČSAD porušují zákaz vjezdu:

 
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1925
Registrován: 4-2006


Odesláno Pondělí, 02. dubna 2007 - 11:52:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Sidero..... nevím ale podle mě nic ten bus neporušil.Je sice Čsad ale pokud tam ta linka vede tak tam má vjezd povolen.To na té dodatkové tabulce je podružné.Spíš by ses měl obrátit na správce komunikace který je bohužel......neb tam měl umístit vozidlům MHD vjezd povolen.A víš co ti řeknou? Jinou nemáme.Podle mě uplně podružný problém.Jo a navíc nepatří náhodou licence na linky MHD DPML?Pokud ano tak je to uplně v pořádku.
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 290
Registrován: 6-2006
Odesláno Pondělí, 02. dubna 2007 - 15:02:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tak sem dneska zjistil, že podle SA je to z liberce do příšovic celých 43km. Nechce se mi ani domýšlet, že by kraj platil SA zastávkové spoje a tak si SA trošku přihodilo kilometry. A nebo to je jenom jejich blbost.
Arialblack
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 200
Registrován: 3-2006


Odesláno Pondělí, 02. dubna 2007 - 18:55:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Sidero:

Pěkná fotka.
To jsi fotil v neděli,co,na sl.064. To mi připomíná,že v neděli jsme na Fügnerce ráno myly čelní sklo na tomto buse. Přál bych Vám vidět překvapený obličeje těch lidí. Když jsme přiběhli zpod hodin a začali mu mýt to sklo
Ps.Když jsme byly zabraný v těch zastávkách,tak jsme i myly čelní skla

Ad Cestující:

Souhlasím s Tebou,dovolenou si musíš užít
Siderodromofil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 197
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 03. dubna 2007 - 09:21:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Arialblack: Ne, to bylo focený v sobotu cca 17 hodin.
Frost
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3
Registrován: 3-2007
Odesláno Úterý, 03. dubna 2007 - 09:39:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad. Colombo: jenom 3 ? Kterápak nedojela ???
 
 
 
 
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 291
Registrován: 6-2006
Odesláno Úterý, 03. dubna 2007 - 11:32:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Celkem pěkný kousky. Aspoň na první pohled. Ty čísla za sklem už je budoucí označení?
Colombo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 179
Registrován: 6-2005


Odesláno Úterý, 03. dubna 2007 - 13:47:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

pro FROST :

Asi jsou čtiři, ale v té době jsem jenom viděl tři.Jinak díky za foto.
Arialblack
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 202
Registrován: 3-2006


Odesláno Čtvrtek, 05. dubna 2007 - 10:03:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

můžete mi někdo říct více? Teďka jsem slyšel,jak bude sobotu,neděli,pondělí výluka,tak některé autobusové spoje budou zajíždět až do Jablonce!!!
Je to pravda?

Kámoš to prý viděl včera v autobuse. Já jsem včera v tramvaji teda nic neviděl
Dandy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1133
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 05. dubna 2007 - 15:55:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Koukam tak po seznamu veřejných zakázek a najdu tam dvě zakázky pro ČSAD Liberec. První na linkové vozy a druhá na městské vozy s pohonem na CNG. U těch mě překvapuje že je zmínka o kataforeze, ale pokud se nemílim Tedom kataforezu nemá? Že by konec dodávek těchto vozů pro ČSAD Liberec?
DH 120 made in Poldi SONP Kladno
Ondrys
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 573
Registrován: 5-2004


Odesláno Čtvrtek, 05. dubna 2007 - 17:31:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dandy => ale také tam píšou "nerezový rám", což Citelis nebo Citaro nemají, zato Urbino nebo Tedom ano. Sor je out ve všech případech.
Lokom
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 440
Registrován: 9-2003
Odesláno Pátek, 06. dubna 2007 - 09:06:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad liberecak:

pokud se nepletu, tak prisovice funguji jenom jako nastup smer praha a na opak vystup z prahy, doprava mezi lbc a prichovicema jako takova u SA nejde, nebo snad jo? a zakaznici plati celou cestu jakoby je-li z/do lbc. aspon tak to driv bylo :-)
Karel007
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 45
Registrován: 1-2007
Odesláno Pátek, 06. dubna 2007 - 12:18:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

to lokom, liberečák: příšovice jsou pouze nástupní stanice směr Praha a výstupní směr Liberec, platíš vždy stejnou cenu
Že to maj v JŘ 43km je jen ukázka jejich demence a na nic jinýho to nemá vliv

(Příspěvek byl editován uživatelem karel007.)
Karel007
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 46
Registrován: 1-2007
Odesláno Pátek, 06. dubna 2007 - 13:26:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co to je za bus ten AXER co bude od 23.4.2007 jezdit Prahu? To asi nebude ten co tam jezdí teď, protože to je 49+22 (dnes tam jezdí 51+22), má klimu, jak je starej, kolik má najeto... ? Dík
Repelend
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 565
Registrován: 10-2004


Odesláno Sobota, 07. dubna 2007 - 12:48:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zdravím vás po návratu z dovolené:
Ad Frost: Dojeli všechny v pohodě a nyní již jen čekají na instalaci označovačů atd...
Něco málo z cesty:
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Jinak zítra bych měl vyrazit ráno s Tedomem 123D - 623
Cestující
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 508
Registrován: 7-2002


Odesláno Sobota, 07. dubna 2007 - 15:39:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A ještě poznámka pro nezasvěcené - všechno jsou automaty!!! Takže další novinka v Liberci...
Arialblack
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 203
Registrován: 3-2006


Odesláno Sobota, 07. dubna 2007 - 21:05:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Cestující:

Vítám Tě z5 v Lbc. Petr O. mi dnesw v práci říkal,že už jsi se vrátil

Jinak předtím to byla Praha,teď Karlovy Vary a co t obude poté?
Brno?
Kotelník
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 520
Registrován: 5-2002
Odesláno Neděle, 08. dubna 2007 - 10:29:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Osobní rozhovory by jste mohli řešit jinde,než zde v diskuzi,hlavně Arialblack,jehož polovina příspěvků je o ničem...

Cestující: Autobusy vypadají moc pěkně,teda aspon na fotceJsou pronajaté nebo koupené?A mají sloužit pro rozšíření služeb na linkách DPML?

Ještě bych se chtěl zeptat,jaký je osud prototypu Tedomu č. 620?
Cestující
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 509
Registrován: 7-2002


Odesláno Neděle, 08. dubna 2007 - 12:04:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kotelník: zánovní busíky poslouží k "obnovení" vozového parku. V nejbližší době nás opustí dva vozy 605 a 611. A veř tomu, že 611 NENÍ jedna z nejlepších. Co se týče prototypu 620, tak ten se v nejbližší době vrátí do Liberce, u výrobce prošel úpravou do sériové podoby, abychom tu neměli jednoho "atypa".

Ad 603 na Semilsku: šlo o "smluvní dopravu"

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace