K-report
 

Archiv do 16.března 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Autobusy v Liberci » Staré archivy » Archiv do 16.března 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 235
Registrován: 6-2006
Odesláno Úterý, 13. března 2007 - 15:04:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad w - ještě jednou speciálně pro všechny co si myslí, že se R.J. bude někomu smát. Nejvíc se totiž vysměje vám cestujícím až se na to čsad vysere, protože SA zdaží na takovou cenu, že budete prosit za návrat karos od čsad. Už nebude žádná sleva na kreditky, atd. Podle mě pleskne 90-100 korun pro všechny a sere na vás.
Sergeilbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1359
Registrován: 10-2004


Odesláno Úterý, 13. března 2007 - 15:08:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Služby SA jsou pro mě zbytečné a mnohem radši bych jezdil levněji a bez služeb, tak jako to nabízí ČSAD. Omezení spojů posílá linku 540001 do kytek..
Jak by se chovalo SA po převzetí monopolu, to si netroufnu tvrdit..
Zajímavé je, že ač tu pro konkurenční boj SA je samostatná diskuze, vždy se to téma nějáko dostane i sem. :-)
SOR je ve skutečnosti velice kulturní výtvor.
Jízda je drama, vzhled tragikomedie, převodovka je tragédie, uspořádání interiéru parodie.

Fotoweb městské hromadné dopravy
Videa s tématikou veřejné dopravy z mé tvorby
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 237
Registrován: 6-2006
Odesláno Úterý, 13. března 2007 - 15:21:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

no to bude asi i tim, že na tý diskusi je nebezpečné diskutovat o SA x čsadlb, jelikož záhy je čsad ččastováno jako komunisti atd. Nebo to schytáš sám, že seš komouš, a člen vedení.
w
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.208.2.201
Odesláno Úterý, 13. března 2007 - 15:22:44   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

to Liberečák: neznám individuální preference cestujících - na to by se dala udělat nějaká studie ...

ten bus v 5:20 - no to je úlet, tam bych teho Axera dal klidně, tam se to opravdu nevyplatí
mimochodem SA v 5:20 nejede (jede v 5:30), takhle brzo ráno choděj lidi na poslední chvíli, takže to nemůžeš kvalifikovaně posoudit. Když se ale podíváš na stránky SA, tak zjistíš, že tam jede kolem 30-35 lidí + ty co jen tak přijdou
na tento spoj by bylo pro CSADLB ideální vozítko:
http://www.busportal.cz/modules.php?name=article&sid=2972
u ČSADLB, ale chybí bus kolem 7:30-tam je SA nejplnější a ČSADLB tam nejede

to já mám právě na mysli-vždyť tohle už není žádná konkurence, která už pomalu končí a voni už budou moct zdražit, právě proto jsem rád že ČSADLB se na to nevybodlo hned a aspoň bojovalo, ale teď frekvence mizerná a kvalita taky nic moc
w
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.208.2.201
Odesláno Úterý, 13. března 2007 - 15:24:12   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

oprava podlední věty: kvalita taky nebude nic moc
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 238
Registrován: 6-2006
Odesláno Úterý, 13. března 2007 - 15:24:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

sorry, sem se upsal s tim odjezdem
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 239
Registrován: 6-2006
Odesláno Úterý, 13. března 2007 - 15:31:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

si právě myslim, že se na to měli asi vybodnout dřív, aby cestující poznali co je SA zač. Ale on jim to teď vrátí i s úrokama. Ayatsy tu budou jezdit až do rozpadnutí, zdražení si okecá tim že jezdil pod cenou kvůli konk. boji + mýtný+ zase zdražuje nafta = cena bude pěkně vysoká a ubude dost cestujících. Si musíte přiznat že začalo jezdit víc cestujících hlavně kvůli mnohem levnějším cenám.
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 240
Registrován: 6-2006
Odesláno Úterý, 13. března 2007 - 15:33:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

v 7:30 to je nejplnější, protože nejede nic v 8. Když se podíváš ráno na rezervace čsad tak v 8:15 maj taky plno - aspoň minulej tejden to bylo každej den.
Colombo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 145
Registrován: 6-2005


Odesláno Úterý, 13. března 2007 - 15:54:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, ono to je vcelku jednoduché! Pokud bude jezdit autobus do prahy s minimem cestujících, tak si asi na sebe nevydělá, je to logické.Jenomže lidi raději cestují se SA, jelikož lidi pořád prahnou do luxusu, kvalitě, a spoustu jiných věcí, které nejsou ani potřeba.Pořád jsou lidi nenažraní po všem, co má jen jinou barvu a design a kde co dostanou zadara.Jenže na tyhle věci bych se asi díval, pokud bych cestoval 2000 km daleko.Na ubohých 100 km přece nepotřebuji kožená sedadla, video a břečku z automatu.Uvidíme, jak se to bude vyvíjet dál.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 31369
Registrován: 4-2003


Odesláno Úterý, 13. března 2007 - 16:11:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Podle mě pleskne 90-100 korun pro všechny a sere na vás.

Tak tam pak začne ČSAD opět jezdit. Cestující si najde a Ti už se po případném zlevnění k SA všichni nejspíš nevrátí.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


w
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.208.2.201
Odesláno Úterý, 13. března 2007 - 16:14:34   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

to liberečák: minulej tejden to byl absolutní extrém, protože byly prázdniny a jezdilo skoro všechno plný
w
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.208.2.201
Odesláno Úterý, 13. března 2007 - 16:24:10   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo a to ten MAN tam bude prostě někde na dvoře "hnít"? Bus za 8 mega musí jezdit - vždyť takhle to vyjde taky draho - prostě stárne a klesá jeho cena. Otázka je jestli ten rozdíl nějakejch 500Kč za jednu jízdu nesmázne tento fakt. Bus cena 8 000 000Kč cena za deset let minimální -> roční opotřebení 800 000Kč to je 2200Kč za den a kdyby jel 6krát denně(3*tam a 3*zpět) - tak je to nějakejch 360Kč ->tím AXERem ušetřej maximálně 150Kč na jednu jízdu a otázka je jestli se to vyplatí....
pozn neuvažuju spotřební materiál, který se musí měnit i když se nejezdí..oleje apod
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 241
Registrován: 6-2006
Odesláno Úterý, 13. března 2007 - 16:30:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad w.- no snad si nemyslíš že ten MAN tam bude stát u plotu až do odvozu do šrotu. Je snad jasný že se pro něj asi budou snažit najít nějakou jinou práci. No s axerem ušetříš za mýto plus za naftu. Takže přímá úspora na kolo bude asi větší. A teď nepočítej cenu busu, jelikož máš jedno kterej bus bude stát u plotu.
w
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.208.2.201
Odesláno Úterý, 13. března 2007 - 16:39:52   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

to liberečák: samozřejmě že ušetříš na naftě, mýtnym a amortizaci busu... to je jasný

cenu busu bych počítal určitě protože u toho plotu prostě nemusí stát jejich nejlepší bus a neříkej mi, že tam ten AXER stojí, ten samozřejmě taky jezdí na nějaký místní lince a u toho plotu stojí nějaká stará rachotina a teď tam bude stát MAN ->ten tam stojí, AXER jezdí Prahu a rachotina jezdí horní dolní a všichni jsou spokojeni místo toho aby MAN Praha, AXER horní-dolní a rachotina u plotu...

jo a jakou práci maj pro MANa horní-dolní?
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 242
Registrován: 6-2006
Odesláno Úterý, 13. března 2007 - 16:45:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad w - axer asi horní dolní jezdit nebude, když horní dolní jezdí jiná divize. A já sem nepsal že pro mana práci maj, ale že se určitě budou snažit pro něj něco sehnat. A řekl bych že pro takovej pěknej bus určitě něco seženou.
w
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.208.2.201
Odesláno Úterý, 13. března 2007 - 16:52:51   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

to liberečák: A to si mezi divizemi nepůjčujou busy? Já nevim jak to maj vošéfovaný, kerej bus kam patří, ale je dost divný když teda někde "u plotu" stojí třeba rok starý AXER a linku horní-dolní jede rachotina ...
Pro MANa práci určitě najdou, ale místo toho aby stál u plotu, tak by měl někde jezdit ...howk
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 243
Registrován: 6-2006
Odesláno Úterý, 13. března 2007 - 16:57:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

a proč by si čsad rychtilo axera v horní dolní, když na něj nedostalo od kraje dotaci? radši přece zrychtim podle tebe rachotinu (ale takovejch moc neni-jen pro lepší řidiče) a axera občas pošlu na zájezdy. Takhle prostě pojede na zájezdy MAN.
w
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.208.2.201
Odesláno Úterý, 13. března 2007 - 17:13:05   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Když si myslej, že to tak bude pro ně lepší... Já si ale osobně myslím, že si ČSADLB pod sebou dost silně podřezává větev, ale to je jejich problém...
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 244
Registrován: 6-2006
Odesláno Úterý, 13. března 2007 - 17:21:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No nevim v jakým smyslu to myslíš? Jestli to myslíš u linky do prahy, tak ono s SA se zatim moc bojovat legálními prostředky nedá.

Sem taky zaslechnul že SA začalo řidičům platit všechno přes pásku - tudíž řidiči si pohoršili a nejsou spokojeni.

A taky by někdo mohl v liberci dělat to co ASIANA ve varech - fotí busy SA při každém odjezdu a SA kvůli tomu začalo dodržovat předpisy - řidiči zase nespokojeni (dost špatná prac. doba)
w
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.208.2.201
Odesláno Úterý, 13. března 2007 - 17:36:18   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

no myslim, že odliv cestujích na lince L-P bude. I když né asi úplně hned - třeba za 14 dní , protože srovnávat AXERa a MANa dost dobře nejde. Tak si vem třeba tenhle případ, je to taková drobnost: v AXERoj se nedaj posunovat sedačky do uličky a zkus jednou (myslím že to stačí) sedět vedle tlustýho smradlavýho chlapa - sedačky jsou poměrně úzký... a ono těch 10 cm + širší sedačka ->takže tak 15 cm je dost znát a cesta je mnohem lepší...
takovejch věcí je víc... prostě lidi nechtěj jezdit těmahle menšíma busama

to s těma Varama to je fakt zajímavý...ASIANA nejsou žádní přizdisráči
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 245
Registrován: 6-2006
Odesláno Úterý, 13. března 2007 - 17:40:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

a už si viděl někoho v manu odsouvat sedačku? možná to děláš ty a pár znalejch. Já to ještě nikoho neviděl odsouvat. Vždycky já a kámoš.

A hlavně lidi nechtěj jezdit ničim co neni žlutý a nedávaj tam něco zadara. Nejvíc by se jim líbilo bus zadara, kafe, noviny a odjezd každejch 15 minut.

ad. ASIANA - stačí se podívat na příjmení majitele - k mafii určitě nebude mít daleko - asi se R.J. zaleknul
w
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.208.2.201
Odesláno Úterý, 13. března 2007 - 17:52:35   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A hlavně lidi nechtěj jezdit ničim co neni žlutý a nedávaj tam něco zadara. Nejvíc by se jim líbilo bus zadara, kafe, noviny a odjezd každejch 15 minut.

Lidi maj IQ žlutýž tykve, jak už tady někdo někdy říkal.

Prostě to chtělo zachovat MANy + přidat malý 2 busy viz odkaz z busportálu nahoře - ty mercedesy. Kolik tak můřou stát? Mega a půl?
na spoje kdy jede málo lidí a občas tam přihodit ARESe (neděle večer, pátek -tam se vejde hoooodne lidí)

a hlavně jezdit pravidelně - každou hodinu + reklama
jo a ještě jedna věc - ten předprodej na Černym Mostě ten je tak zastrčenej- když tam deš, tak deš kolem SA a k ČSAD už ani nedojdeš...
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 246
Registrován: 6-2006
Odesláno Úterý, 13. března 2007 - 18:04:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

IQ žlutý tykve je myslim zrovna moje hláška.

ty si to ale asi představuješ jak hurvínek válku, to co tady píšeš je sice pěkný ale stojí to nehorázný peníze, a stejně by to ocenili jenom stálý zákazníci + mizivé procento SA sráčů.
w
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.208.2.201
Odesláno Úterý, 13. března 2007 - 18:20:59   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ta hláška to je možný...

no každá sranda něco stojí, no tak rok tady CSAD jezdilo docela často a taky to ňák šlo (i když ta ztráta zde asi byla velká) a na ty časy kdy jede málo lidí třeba 20 - nasadit něco menšího, co má menší spotřebu , nemusí platit mýtný apod - tam by stačilo aby jelo tak 20 lidí a žádná ztráta by nebyla , když jede MAN s 20 lidma, tak tam je ztráta kolem 1000Kč
jo a nazývat lidi SA sráčema - to je trochu moc nééé, každý má právo volby a když mu z jeho pohledu nenabídne nikdo nic lepšího ...
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 247
Registrován: 6-2006
Odesláno Úterý, 13. března 2007 - 18:37:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

proč by to bylo moc? Radim taky nazýval busy čsad (ares, c955)srarejma vrakama.

A většina zákazníků SA jde tupě za žlutou, i kdyby se dělo co dělo. Klidně by nastoupili do žlutý karosy, hlavně že to je SA.
w
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.208.2.201
Odesláno Úterý, 13. března 2007 - 19:29:18   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

no tak voni tam taky jezdili i pěkný vraky, vzpomínám na jednu cestu tak před necelými 3 roky karosou s těma nízkejma sedačkama - hrůza, ale to je jedno, to už se tu řešilo...
ARESy byly celkem v pohodě akorát v jednom tam vzadu strašně něco jako bzučelo nebo co, a to se mi nestalo jednou, ale víckrát
A zákazníci, že by klidně nastoupili do žlutý karosy: no když by to už měli zaplacený dopředu tak by tam v 99,9% nastoupili, jinak nemohu posoudit, tuto situaci jsem nikdy nezažil, takže to nemohu kvalifikovaně posoudit
Arialblack
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 169
Registrován: 3-2006
Odesláno Úterý, 13. března 2007 - 21:24:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tohle posílám s věnováním nejen Revizorovi...
Některé jsou skutečně rarita již
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 251
Registrován: 6-2006
Odesláno Úterý, 13. března 2007 - 21:28:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Arialblack - máte pěknej koberec
Colombo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 146
Registrován: 6-2005


Odesláno Úterý, 13. března 2007 - 21:45:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Je to vše o pěnězích a pokud je schopné si každé vozidlo na sebe vydělat a neprodělávat, tak potom není důvod přistupovat k takovým krokům.
Kotelník
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 512
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 14. března 2007 - 00:40:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hmmm,tak jste zadělali diskuzi kecama o ničem,to jsou názory jak na základní škole..Kolik vám je?15? Uvědomte si,že bez SA by jsme se dál proháněli v C954 za nehorázný prachy a ještě k tomu na stojáka.Nejsem SA fanatik,ale tohle je prostě fakt.
Colombo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 147
Registrován: 6-2005


Odesláno Středa, 14. března 2007 - 08:43:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pro KOTELNÍK: Ano, i tady jsou 15ti letí.Ale možná i díky nim jsi mohl tady reagovat a napsat co jsi chtěl.Ale o tom to tady je, nebo né ???
Arialblack
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 170
Registrován: 3-2006
Odesláno Středa, 14. března 2007 - 10:25:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Liberečák:

Děkuju a nejen to
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 263
Registrován: 6-2006
Odesláno Středa, 14. března 2007 - 11:17:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad kotelník - víš od čeho je diskusní fórum? aby se tu diskutovalo. A když se ti to nelíbí, tak to nečti a nic tu nepiš, to je přece tvoje věc.

A cestovat na stojáka si nemusel. Buď sis koupil místenku nebo rezervoval přes net. A když si to neudělal, tak si dostal možnost být přepraven na stání. Naopak dneska když si nerezervuješ, tak máš občas smůlu a nejedeš.
Petr_vlček
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 917
Registrován: 5-2004
Odesláno Středa, 14. března 2007 - 15:29:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V enděli si člověk místenku v Liberci nekoupil ani náhodou. Stav tak 1995-1997. Běžným vozidlem tehdy byla C734, jiného něco (LC) dost výjimečně.
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1782
Registrován: 4-2006


Odesláno Středa, 14. března 2007 - 15:53:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

pane petr vlček 1995-1997 a víte jaká řada se tehdy v Karose vyráběla??Ne nevíte.Navíc tehdy se sem moc vozů ze zahraničních značek nedováželo,a byli neúměrně drahé.Nezlobte se ale tady jste ujel
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Repelend
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 526
Registrován: 10-2004


Odesláno Středa, 14. března 2007 - 17:29:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No jen připomenu že Aresy a ty 955 byly koupeny na Prahu již před vstupem Hotlinera a SA, takže bych si troufal říci že by doprava byla zajištěna kvalitními vozidly ... C954, C934 jezdily hlavně ve špičkách, tj. pátek odpoledne, neděle odpoledne a pondělí ráno, ale také jezdil autobus na lince 540001 po 1/4hodině ... Ještě si pamatuji doby kdy stály u peronu na Prahu autobusy s cedulkami Bus č.1,č.2,č.3 ...
Jinak jentak pro zajímavost, zítra jede MAN LION´S TOp COACH Skiaquabus v trase Liberec Babylon - Harrachov - Rokytnice - Harrachov - Liberec Babylon.
Ráno odjezd od Babylonu v 7:40 a odpoledne v 16:25
Repelend
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 527
Registrován: 10-2004


Odesláno Středa, 14. března 2007 - 17:36:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No teď trošku odbočím od tématu linky Liberec - Praha a hodím trošku foteček z poslední doby ...
Byly jsme na zkušebce s Karosou C734 přestavěnou v dílnách ČSAD Liberec na MHD - 611

 
 
 
 
 
 
 
 
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 266
Registrován: 6-2006
Odesláno Středa, 14. března 2007 - 17:39:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No vidíte to, jak je pro Mana hned práce. A jaká - kombinace letního i zimního zájezdu (koupání, lyžování)
Repelend
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 528
Registrován: 10-2004


Odesláno Středa, 14. března 2007 - 17:58:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No Babylon po mě chtěl Axera ale ten je na Praze ... ...
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 267
Registrován: 6-2006
Odesláno Středa, 14. března 2007 - 18:01:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

a cože chtěj teď jinej bus?
Repelend
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 529
Registrován: 10-2004


Odesláno Středa, 14. března 2007 - 18:03:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Něco z mého ježdění, v pondělí - odvoz dětí na plavaní
 
a pak jsem jezdil odpolední díl šejdra na lince 22 s 601
 
 
Repelend
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 530
Registrován: 10-2004


Odesláno Středa, 14. března 2007 - 18:06:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No občas když je hodně lidí tak chtějí buď 51místného Axera anebo jedu posilu ... Teď ve čtvrtek v rekordním čase, za 45 minut jsem byl z ČSAD v Rokytnici v ČSAD ...

(Příspěvek byl editován uživatelem repelend.)
Repelend
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 531
Registrován: 10-2004


Odesláno Středa, 14. března 2007 - 18:12:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

no a poslední záplava fotek: ještě jsem dnes jel projet a vyzkoušet Karosu C734 LIA 35-49 která jezdí pro Denso z Tanvaldu
 
 
 
 
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1785
Registrován: 4-2006


Odesláno Středa, 14. března 2007 - 19:04:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

moc pěkné Repelend.tak on se nám podívá man až do Rokytnice.
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Repelend
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 533
Registrován: 10-2004


Odesláno Středa, 14. března 2007 - 19:09:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jojo a bude se otáčet nahoře v ČSAD
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 270
Registrován: 6-2006
Odesláno Středa, 14. března 2007 - 19:14:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jo ještě jestli se můžu zeptat, kterej MAN zůstal na Praze? manuál nebo automat?
Repelend
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 534
Registrován: 10-2004


Odesláno Středa, 14. března 2007 - 19:15:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zůstal tam manuál 2L0 2060
Siderodromofil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 188
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 15. března 2007 - 07:39:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Repelend: Ta 611 je ted chudak odrena, ale predtim s tim napisem byvala vystavni. Ty deti na plavani jsi vezl z Doubi nebo taky z Vesce? Pokud i z Vesce, tak jsi vezl moji dceru... :-)
Repelend
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 536
Registrován: 10-2004


Odesláno Čtvrtek, 15. března 2007 - 08:23:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vozím MŠ Malínek, ul. Kaplického to je v Doubí. A nevíš kdo Vesec vozí? Jsme ochotni nabídnout své služby ...
Jo s reklamou na ČSAD Liberec byla pěkná, pak se prodala na mobilboard a reklama ČSAD musela dolů ...
Siderodromofil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 189
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 15. března 2007 - 09:30:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Repelend: Aha, tak skolu Vesec CSAD nevozi. Tak to bude asi OTAS nebo podobna hruza...
Repelend
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 538
Registrován: 10-2004


Odesláno Čtvrtek, 15. března 2007 - 11:51:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

S Otassem? Když už bych měl radost že jsem jízdy s řidičem od Otassu přežil tak bych se modlil abych tam nechytl nějaký breberky ...
Cestující
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 494
Registrován: 7-2002


Odesláno Pátek, 16. března 2007 - 01:08:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Když už skoro všichni spí, když už je klid, tak takto to vypadá na odstavné ploše autobusů ČSAD...
 
 
 
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1799
Registrován: 4-2006


Odesláno Pátek, 16. března 2007 - 01:27:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Krásná momentka z noci
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 275
Registrován: 6-2006
Odesláno Pátek, 16. března 2007 - 07:58:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

pěkné fotky. a můžu se zeptat kolik těch tedomů je vlastně vašich?
Sergeilbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1361
Registrován: 10-2004


Odesláno Pátek, 16. března 2007 - 08:46:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

4.
SOR je ve skutečnosti velice kulturní výtvor.
Jízda je drama, vzhled tragikomedie, převodovka je tragédie, uspořádání interiéru parodie.

Fotoweb městské hromadné dopravy
Videa s tématikou veřejné dopravy z mé tvorby
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 276
Registrován: 6-2006
Odesláno Pátek, 16. března 2007 - 11:15:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

takže čsad lb už vlastní 4 tedomy cng? tp je teda pěkná porcička. to asi nikdo nemá tolik tedomů, nemám pravdu?
Sergeilbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1362
Registrován: 10-2004


Odesláno Pátek, 16. března 2007 - 13:53:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Oproti počtu zkušebáků, které se tady protočily, je to docela nic..
Přesto ve vlastnictví snad nikdo vyšší počet Tedomů nemá. Jediný, kdo může konkurovat, je ČSAD SM se dvěma dvoudveřáky.
SOR je ve skutečnosti velice kulturní výtvor.
Jízda je drama, vzhled tragikomedie, převodovka je tragédie, uspořádání interiéru parodie.

Fotoweb městské hromadné dopravy
Videa s tématikou veřejné dopravy z mé tvorby
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1803
Registrován: 4-2006


Odesláno Pátek, 16. března 2007 - 14:01:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

nezapomínejte že něco má už Trnava.
P.s. a budou další Sergeilbc.....................
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Repelend
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 540
Registrován: 10-2004


Odesláno Pátek, 16. března 2007 - 21:14:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes jsem jel zájezd s Karosou LC936 LIA 97-81 do Rokytnice nad Jizerou.Takže několik momentek z cesty. Tam jsem jel prázdnej tak jsem mohl několikrát zastavit a něco vyfotit ...
 
 
 
 
 
 
Cestující
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 495
Registrován: 7-2002


Odesláno Pátek, 16. března 2007 - 21:32:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No pěkný pane kolego! Ale příště jedu jááá

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace