K-report
 

Archiv do 08.března 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Autobusy v Brně » Staré archivy » Archiv do 08.března 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Stanley
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1772
Registrován: 2-2005


Odesláno Čtvrtek, 22. února 2007 - 22:00:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Magiq: Jo, to bych taky rád věděl. Má to RZ 4B4 0207, jestli jsem to dobře rozluštil.
Přeberte si to, kdo chcete, jak chcete...

Nebo se podívejte k nám, ať víte, do čeho jdete!

Stránky opatovické kopané.
Radek_havlík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 14
Registrován: 9-2006
Odesláno Sobota, 24. února 2007 - 11:37:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Malá ochutnávka nových busů ze včerejška
 
 
 
 
 
Radek_havlík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 15
Registrován: 9-2006
Odesláno Sobota, 24. února 2007 - 11:41:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pokračování
 
 
 
Radek_havlík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 18
Registrován: 9-2006
Odesláno Neděle, 25. února 2007 - 15:16:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

7649 dnes na a-x35
 
 
Mauricio
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 736
Registrován: 4-2005


Odesláno Středa, 28. února 2007 - 06:37:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Malá ochutnávka nových busů ze včerejška
citelis není autobus...
Jakmile se do něčeho pustíme, objeví se něco, co je třeba udělat dřív.
mejl pod nickem :o)
Izidor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 36
Registrován: 12-2006


Odesláno Středa, 28. února 2007 - 17:27:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A co to je ,tramvaj?
Radek_havlík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 19
Registrován: 9-2006
Odesláno Středa, 28. února 2007 - 17:31:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

se dívám že někdo si myslí že Citelis není autobus podle mě je a 100% a zatím si stojím pokud se to tady někomu nelíbí že se dávám fotky a píšu že je to autobus tak ať mě to laskavě napíše a já se na to vyseru!
Peno
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1412
Registrován: 8-2004


Odesláno Středa, 28. února 2007 - 20:07:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Furt je Citelis víc autobus než cokoliv z Libchav. Přesto ale, kdybych o nějakém autobusu z Libchav prohlásil že to není autobus, vrhla by se na mě smečka SORofilů. Ale když Mauricio prohlásí že Citelis není autobus, vrhné se na něj jen pan Havlík. Smutné.
A speciálně pro pana Havlíka. Nic si z Mauricia a jemu podobných AntiCitelistů nedělejte. Chtěl bych je vidět, kdyby jim po Brně začali jezdit CN12 s tvrdými céčkovými sedačkami. To byste si teprve začali těch Citelisů vážit.
Zákaz kouření není žádná sranda

Ares: To nejlepší z Irisbusu
Janatak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 463
Registrován: 9-2004


Odesláno Středa, 28. února 2007 - 20:21:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pokud se dá v SORce sednout tak, abych si při mé výšce nemusel amputovat nohy od kolen dolů, tak proti nim i já nebudu mít zbla námitek.
...nejrychlejším dopravním prostředkem ve městě je beztak bicykl...,
...a automobily do center měst nepatří!
Swe
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 925
Registrován: 3-2005


Odesláno Středa, 28. února 2007 - 20:38:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jééé , ukažte mi někdo městský bus, kam si normálně sednu. B73x to rozhodně není, tak važte slova. A nejsou to, s vyjímkou pár vyvolených sedadel, ani linkový 954, Ares 15m a ani "dálkový" 935, 955. ..... Co si dopravce objedná, to má. Takže ne výrobce, ale jeho zákazník určuje pohodlí cestujících.
Peno
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1414
Registrován: 8-2004


Odesláno Středa, 28. února 2007 - 20:38:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Což o to, to by se dalo. Horší je, že už po pěti minutách člověka bolí celé tělo. A pro šťoury, neříkám to jenom já, ale prakticky každý nešotouš co jsem s ním o tom mluvil.
Zákaz kouření není žádná sranda

Ares: To nejlepší z Irisbusu
Janatak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 464
Registrován: 9-2004


Odesláno Středa, 28. února 2007 - 20:58:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Swe - souhlasím, co si dopravce objedná, to má. Otázka ale je, co která firma nabízí jako základní vybavení, nebo jinak řečeno jako standardní autobus. Pochybuju, že případné překopání interiéru vyjmutím jedné dvojky sedaček na každé straně Citelisu bude v ceně. Tam nějaký ten příplateček bude a který dopravní podnik toto zaplatí? Brněnský evidentně ne, jak jinde netuším...

A srovnání Citelisu/Citibusu s B73x? V druhém případě si nepamatuju, že bych se relativně pohodlně nesedl. V prvním případě pouze přední sedačky za řidičem a pak kterákoli čtyřka sedačka, ovšem za předpokladu, že nebude nikdo sedět naproti.
...nejrychlejším dopravním prostředkem ve městě je beztak bicykl...,
...a automobily do center měst nepatří!
Swe
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 930
Registrován: 3-2005


Odesláno Středa, 28. února 2007 - 21:26:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Janatak: Dovolím si tvrdit, že pokud zákazník řekne: " Chtěli bychom ta sedadla takhle, konkurence to nabízí a my těch 30 busů do roku 2010 můžeme koupit i jinde, přesně dle našich požadavků ve výběrovém řízení....", tak to tak výrobce rád udělá a bez příplatku. To, jak dopadají výběrová řízení ve skutečnosti, je jiná věc, ale do politiky se s..t nebudu.
jg
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.153.58
Odesláno Středa, 28. února 2007 - 22:08:19   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

zde jedna novinka: http://www.busportal.cz/modules.php?name=article&sid=2938
David_jaša
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 88
Registrován: 5-2004
Odesláno Čtvrtek, 01. března 2007 - 15:14:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Swe, Janatak: Co 21Ab? :-)
Adam_r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 790
Registrován: 10-2003


Odesláno Čtvrtek, 01. března 2007 - 16:04:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To, jak dopadají výběrová řízení ve skutečnosti, je jiná věc, ale do politiky se s..t nebudu.

S temi sedadly to vidim asi takhle:
Ve vyberovem rizeni jsou dany nejaka kriteria. Obsaditelnost vozidla je posuzovana podle kriteria (pocet zidli + pocet metru ctverecnich*8). Z toho vyjde lepe bus, do ktereho vyrobce namacka co nejvic zidli na vsechny misty, kde se neda udelat prostor k stani. A pak se podepise smlouva ve ktere je technicka specifikace. Jakakoliv uprava interieru proti smlouve jiz muze byt za priplatek.
Reseni je dat pozadavek na rekneme rozumne mnozstvi sedacek v dostatecnych rozestupech (a ted to nekdo pekne pravne naformulujte, aby se pak jini vyrobci busu/t-busu/ponorek/... nevstekali) primo do pozadavku VR.

Stejne to bude s tramkami - tedy proc budou mit podelne sezeni. (Ve vyberovem rizeni to typ s timto usporadanim vyhral). Skodovka by klidne udelala usporadani ala anitra, ale za vic penez.
Verusha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1760
Registrován: 5-2005


Odesláno Čtvrtek, 01. března 2007 - 19:37:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

David Jaša - v 21Ab /21Tr / 22Tr si sedneš témeř všude luxusně (ve srovnání se Citybusem určitě). Ale o tom už se vedly sáhodlouhé debaty, nebudeme se opakovat. Chci říct, že 21Ab má trochu nepříjemné sezení u zadní čtverky naproti třetím dveřím, neboť díky motoru je posunuta poslední dvojice sedadel asi o 20 cm před, a o to je posunuta i následná dvojice, tvořící onu čtverku, na které je tedy vysloveně bída o místo.
Bára!
Ris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 155
Registrován: 9-2006
Odesláno Neděle, 04. března 2007 - 18:50:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes jsem byl fotit v okolí Králova Pole a přijela tam třídveřová SORka BN12 na lince 71.Vozy SOR moc nemusím, ale řekl jsem si, že se kousek svezu.Nakonec jsem se svezl až do Řečkovic, celou cestu jsme jeli 3, asi nikdo lince 71 a SORu nevěřil (a následující spoj linky 41 byl plný).Cesta byla děsná (jako v SORce).Je to nový vůz (má motor E4), ale jízdní vlastnosti vozu byly katastrofální- škubání, vrzání, mlácení čehosi v motoru... no prostě děs. 2. a 3.dveře vozu vůbec nedoléhají, na zastávce Tylova jsme čekali asi minutu, než se dveře rozhodly zavřít.Jízdní doba Královo Pole nádraží- Řečkovice byla o 5 minut delší oproti údajům uvedeným v JŘ... zkrátka- SORkou už nikdy víc... (asi ji koupili jen proto, že je docela levná, či chtěli vyhrát výběrové řízení, ale mohli spíš začátkem roku koupit pohodlnou (byť vysokopodlažní) Karosu B951/2E)
 
Pvvs
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2332
Registrován: 7-2003


Odesláno Neděle, 04. března 2007 - 19:05:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

RIS : ty by nekdo jeste musel radu 95x vyrabet...
S trpělivostí učitele zvláštní školy dojdeš nejdál .
Ris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 156
Registrován: 9-2006
Odesláno Neděle, 04. března 2007 - 19:14:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

PvvS: psal jsem začátkem roku, to se ještě B95x vyráběly
Wolawka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 101
Registrován: 12-2006


Odesláno Neděle, 04. března 2007 - 19:22:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já se zase projel z Kuřimi do Brna vozem 7444, kurz 04106..až do Ivanovic jel jenom jeden cestující a to JÁ!
hafisek006@seznam.cz toť můj e-mail
249-193-349 toť moje ICQ
No comennt! toť můj názor
Wolawka003 dezinfo number one!
..dne 3.3.2007 v 23.39 byl řádně oslaven můj 100.! příspěvek!
Mclain
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 43
Registrován: 4-2006


Odesláno Neděle, 04. března 2007 - 19:59:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ris: A to ještě nevíš, že ten řidič Sorky, ráno historicky první spoj linky 71 zmastil a po odjezdu z Kuřimi 4.24 hod. bloudil a bloudil až muselo vyjet záložní vozítko DpmB,a.s., protože tzv. dispečer ( představil se slovy vrátnice ČSAD )vůbec nevěděl jestli ten řidič vyjel na trať. No nakonec přistál v Kr. Poli a zpáteční odjezd již mírně spocený řidič trefil
Dopravce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1031
Registrován: 5-2005


Odesláno Neděle, 04. března 2007 - 21:05:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hmm a moje Volvo nikdo nevyfotil.
Vešel do místnosti a zeptal se: "kde je ten dispečer". A zezadu se ozvalo: "jo, už du"
Hmm, STS Chvojkovice-Brod, zřejmě slušnej oddíl. Ranní ptáče bez lahváče nikam nedoskáče
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2355
Registrován: 3-2005
Odesláno Neděle, 04. března 2007 - 21:14:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad.Mclain: Tak proč řidič nepoužil MSP a dispečer CD ho mohl navést, ne?
Eda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 291
Registrován: 10-2005


Odesláno Neděle, 04. března 2007 - 21:44:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dopravce: Já bych vyfotil, kdybych nebyl marod
www.bmhd.cz - vše o MHD v Brně
Freekey
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 202
Registrován: 6-2002
Odesláno Neděle, 04. března 2007 - 21:56:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dopravce: Dneska to nemelo cenu nekam chodit, ale doporucuji vsem vyrazit do terenu zitra rano. Mam jeste vzpominky na uplne prvni den IDS JMK, zmatky byly, ale nic proti prvnimu vsednimu dnu.
Chci kvalitni IDS, ktery prinasi cestujicimu nove moznosti, ne nove problemy a starosti
Peno
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1431
Registrován: 8-2004


Odesláno Pondělí, 05. března 2007 - 00:36:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

RIS: škubání, vrzání, mlácení čehosi v motoru
Předpokládám že jde o manuál, u nich je to bohužel normální chování. Vrzání již začínám považovat za standart všech současných autobusů bez ohledu na značku. Ale zaujalo mě to „mlácení čehosi v motoru“. S tím jsem se u žádného hodonínského hrbáče nesetkal. Že by vlastnost motorů Euro 4?
2. a 3.dveře vozu vůbec nedoléhají, na zastávce Tylova jsme čekali asi minutu, než se dveře rozhodly zavřít.
Tedy, dveře u SORů jsou všelijaké, ale že by se zavíraly na heslo, tak s tím jsem se ještě nesetkal. A to má náš nejstarší hrbáč už rok.
Celkově to vidím na vadný kousek a provozovateli bych upřímně doporučoval sepsat všechny závady a bus poslat zpátky do Libchav Na druhou stranu, podle toho co píše McLain, i ten řidič asi bude pěkný exot.
psal jsem začátkem roku, to se ještě B95x vyráběly
Nikoliv, výroba řady 900 skončila již v září. To co se objevovalo poté byly kousky, které byly vyrobeny do konce září ale z nějakého důvodu (většinou finančního) byly dodány se zpožděním.
Zákaz kouření není žádná sranda

Ares: To nejlepší z Irisbusu
Anti
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 495
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 05. března 2007 - 00:40:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

AD Mclain : IDS RULLEZZ !!....(představil se slovy vrátnice ČSAD ) vůbec nevěděl jestli ten řidič vyjel na trať ... Díky moc, trefného humoru bývá v poslední době pomálu , ale touhle hláškou jsi mne naprosto dostal !!!

(Příspěvek byl editován uživatelem anti.)
...I KDYBY JSME PADLI VŠICI, VSTANOU NOVÍ CHAOTICI :-) ....
..." Do Pekla Máme Blízko "...
Dopravce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1032
Registrován: 5-2005


Odesláno Pondělí, 05. března 2007 - 06:40:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mclain:chachacha. Co jsi dělal včera na autobusáku ve Znojmě?
Vešel do místnosti a zeptal se: "kde je ten dispečer". A zezadu se ozvalo: "jo, už du"
Hmm, STS Chvojkovice-Brod, zřejmě slušnej oddíl. Ranní ptáče bez lahváče nikam nedoskáče
Mclain
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 44
Registrován: 4-2006


Odesláno Pondělí, 05. března 2007 - 06:54:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dopravce: Víš tady se to v tom Znojmě začaly nějak množit ty obláčky a já se tu musel zdržet abych zjistil zda nevidím dvojmo. Jen se tu jaksi zvětšila nabídka spojů do krajského města. Bylo docela zábavné sledovat přesuny abonentů od zastávek jednotlivých dopravců. Mno ve čtvrtek podám hlášení.
3260
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2968
Registrován: 10-2003


Odesláno Pondělí, 05. března 2007 - 08:37:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zprávy z regionu
V den rozšíření IDS JMK na Boskovicko spatřena tato vozidla:

a-71
SOR BN 12 - 4B5 3302 (ČSAD Tišnov) - nový vůz
Karosa - 7444 (DPMB)
a-162
SOR BN 12 - 4B5 3300 (ČSAD Tišnov) - nový vůz

Dnes - špička ráno:
a-71
Karosa - BSE 97-08 (přejezd z 310)
Karosa - 7364 (přejezd z 041)
Karosa - 7396 (přejezd z 041/10)

a-41
Karosa - 7486 (přejezd z 090/06)
Karosa - 7487 (kmenová 041/02)
SOR BN 12 - 4B5 3302 (ČSAD Tišnov) - nový vůz (přejezd z a-71)
Citelis - 7650 (garant na a-71/a-41 ???)

a-301 - spatřena 2 nová Volva 4B4 xx04, 4B4 xx08
Régiomap Jihomoravského kraje v Excelu - aktualizace 8.2.2007

Již brzy 3000. příspěvek kariéry (zatím dosáhlo 14 borců K-reportu)
Freekey
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 203
Registrován: 6-2002
Odesláno Pondělí, 05. března 2007 - 13:41:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

3260: A zadnej jinej busik jsi nepotkal? Co treba neco na 310?
Chci kvalitni IDS, ktery prinasi cestujicimu nove moznosti, ne nove problemy a starosti
3260
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2982
Registrován: 10-2003


Odesláno Pondělí, 05. března 2007 - 13:48:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fríkej:
Na 310 dnes ještě klasika:
BSE 97-08
BSD 07-11

akorát měly prohozené kurzy
Régiomap Jihomoravského kraje v Excelu - aktualizace 8.2.2007

Již brzy 3000. příspěvek kariéry (zatím dosáhlo 14 borců K-reportu)
Freekey
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 206
Registrován: 6-2002
Odesláno Pondělí, 05. března 2007 - 14:01:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

3260: A kdyz ses tak znalej, jake pak bususiky se v megaobci peverene (= Kurim) zjevuji na novych linkach, jezdi tam neco zajimaveho (= vyprovokuje me to sednout na megapretizenou linku 310 a podivat se do gigaprestupniho uzlu megaobce poverene?)
Chci kvalitni IDS, ktery prinasi cestujicimu nove moznosti, ne nove problemy a starosti
3260
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2984
Registrován: 10-2003


Odesláno Pondělí, 05. března 2007 - 14:15:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Megaobec má teď 10 linek:
71
91
152
162
301
302
310
311
312
313

na 71, 162, 313 jsou nové tišnovské SORky, DPMB posílá 2 staré vraky + garantovaný Slintyhnus.

jinak klasika: jedna SORka na 302, sedmistovková Karosa ráno na 312. zbytek běžný standard severní části IDS JMK
Régiomap Jihomoravského kraje v Excelu - aktualizace 8.2.2007

Již brzy 3000. příspěvek kariéry (zatím dosáhlo 14 borců K-reportu)
Freekey
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 210
Registrován: 6-2002
Odesláno Pondělí, 05. března 2007 - 14:27:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

S cim se jezdi na 313?
Chci kvalitni IDS, ktery prinasi cestujicimu nove moznosti, ne nove problemy a starosti
3260
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2985
Registrován: 10-2003


Odesláno Pondělí, 05. března 2007 - 14:31:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

F: se Sorem
Régiomap Jihomoravského kraje v Excelu - aktualizace 8.2.2007

Již brzy 3000. příspěvek kariéry (zatím dosáhlo 14 borců K-reportu)
Manil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 436
Registrován: 4-2005


Odesláno Pondělí, 05. března 2007 - 16:42:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dneska jsem se taky vypravil na a-41/a-71. Svezl jsem se BN12 do Lelekovic, myslím, že není tak příšerná, jak popisoval RIS. Místa na nohy je tam dost, sedadla má pohodlná, krásně voní novotou... Akorát málo prostorná ulička a subjektivně se mi zdál líný. Možná taky, pokud má Sor možnost vyrábět čtyřdveřové autobusy, tak ať je radši dělá, je to lepší.
Peno
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1432
Registrován: 8-2004


Odesláno Pondělí, 05. března 2007 - 18:28:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Manil: Při vší úctě nesouhlasím. Čtyřdveřový BN12 je socka nejhrubšího zrna a na tom si trvám a nikdo mě nikdy nepřesvědčí o opaku. Navíc, linky 41 a 71 jsou vyloženě „venkovské“ linky (doufám že jsem teď nikoho z Medlánek, Řečkovic a Ivanovic neurazil) a tudíž by tam čtyři dveře byly zbytečné. K prostornosti uličky by, dle mého názoru, pomohlo odstranění podélných sklápěček v prostoru pro kočárky.
Jinak jsem se tím tišnovským hrbáčem dneska taky svezl a musím konstatovat, že dveře se dovíraly a zavíraly, bus jel načas, a ani „mlácení čehosi v motoru“ jsem nezaznamenal. Pravda, motor má jiný zvuk než naše hodonínské hrbáče, ale to je pochopitelně dáno rozdílem mezi Euro 3 a Euro 4. Škubání a vrzání jsem zaznamenal, ale to jsou (bohužel) vlastnosti tohoto busu. Jinak samozřejmě potvrzuji, že se jedná o kousek s manuální převodovkou. Holt hrbáče s automatem jsou přece jen plynulejší. Ale zase víc žerou. Tak si vyberte.
Tfuj, teda že zrovna já budu hájit SORy a navíc ještě ty hrbaté… Svět je asi dneska vzhůru nohama.
Zákaz kouření není žádná sranda

Ares: To nejlepší z Irisbusu
jg
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.153.58
Odesláno Pondělí, 05. března 2007 - 22:59:22   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

"psal jsem začátkem roku, to se ještě B95x vyráběly"

Ony se ale ve skutečnosti nevyráběly, protože se po 1.10.06 už žádné vozy Euro 3 vyrábět nesměly. Někteří dopravci to ale řešily tak, že si vozy objednaly ještě před daným termínem, Karosa je vyrobila, ale dodala je až v letošním roce (aby je mohl dopravce zaplatit později) ... kromě DPMB to takhle řešily ještě DP Pardubice, ČSAD Kladno a možná další
Ris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 157
Registrován: 9-2006
Odesláno Pondělí, 05. března 2007 - 23:02:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jg: dík za upřesnění
Manil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 439
Registrován: 4-2005


Odesláno Úterý, 06. března 2007 - 00:53:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Peno: Tvůj názor akceptuju. Každopádně to jako znak "sockoidnosti" nepovažuju, naopak je to velice praktické. Jinak se Sory taky příliš nesympatizuju.
Odpoledne jsem tím jel krátce po druhé hodině, byl úplně celkem nacpaný, takže absence místa se naplno projevila. Na některých zastávkách by byla rychlejší výměna žádoucí.
Jinak večer měl Sor odjezd 17.54 z Králova Pole a teprve v 18.00 přijížděl na nádraží...
Freekey
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 212
Registrován: 6-2002
Odesláno Úterý, 06. března 2007 - 08:41:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Manil: To mohu potvrdit, i vytizeni od nadrazi nic moc. Jinak v te dobe tam zdechl 3007
Chci kvalitni IDS, ktery prinasi cestujicimu nove moznosti, ne nove problemy a starosti
Vojtik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5
Registrován: 2-2007
Odesláno Úterý, 06. března 2007 - 14:07:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A jak to je s řadou B961? Vyrábí se ještě?? To je taky bus.. sezení dobrý, ale poslední dvojsedačka je děstam je to fakt na amputaci od kyčle dolů
Ris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 159
Registrován: 9-2006
Odesláno Úterý, 06. března 2007 - 14:18:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vojtik: B961E už se také nevyrábí, škoda, jsou to dobré busy, akorát ta jedna dvojice sedadel v zadním článku je naprosto zbytečná, to Karosa na tomto busu docela zbytečně pos.... .
Jpribil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2591
Registrován: 5-2003


Odesláno Úterý, 06. března 2007 - 14:55:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jg: Ony se ale ve skutečnosti nevyráběly, protože se po 1.10.06 už žádné vozy Euro 3 vyrábět nesměly - A na tohle jste přišel jak?
Poslední vyrobená Karosa řady 900 (tj. s euro 3) byla vyrobena na konci ledna t.r., tj. se vyrábět směly a vyrobilo se jich ještě relativně dost, ale už mohly tvořit jen procento z kompletní výroby....
Bylo by dobré než se vypustí nějaká informace do světa si to alespoň ověřit a nebo to psát stylem "si myslím" nebo "asi". Takhle se toho ostatní chytnou a pak to podle toho vypadá. A nebo stačí sledovat jen jiné diskuze, kde se o tom psalo.
Tramvaj T3R.LF - výsměch tvůrcům TéTrojky.
C744 a B741 forever.
ICQ 259-744-651
jg
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.153.58
Odesláno Úterý, 06. března 2007 - 21:20:02   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak pokud Karosa ještě v lednu 07 nějaké vozy E3 vyráběla, tak to musela dělat neoficiálně a vykazovat je jako vyrobené dříve, protože ta informace o nutnosti vyrábět po 1.10.06 jen vozy E4 je oficiální a 100procentní a nikoliv žádné "myslím si" - je to prostě evropský předpis, který vstoupil v platnost, což ale neznamená, že se nedal nějak obejít.
Pro nové typy vozů platil stejný předpis dokonce již o rok dříve - viz např. Arway a Crossway, které byly již od začátku E4
jg
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.153.58
Odesláno Úterý, 06. března 2007 - 21:24:28   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

... jinak jsem ty předpisy, které se týkají emisních norem pro užitková vozidla a termínů, ke kterým vstupují (a budou vstupovat) v platnost, četl v dokumentaci k vozidlům MAN, a to v NJ originále, takže to asi nebude žádný "blábol" - platí samozřejmě jen pro země EU, např. pro Rusko se mohou snad dále vozy E3 vyrábět
LADA D
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.113.192.18
Odesláno Středa, 07. března 2007 - 11:20:28   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak diky tem recem co zde pise RIS tak jsem se i prihlasil chtel jsem si dat nick jak na BMHD LADA to me napsalo ze je obsazen tak jsem si dal LADA Z BMHD.A ted k veci nový Sor BN12 u Tisnova ma jediný problem a dvere, jsou tam cidla proti sevreni a tim dochazi k nekolikanasobnému otevreni a zavreni.Pri teplotních výkyvech to delaji T6A5 a vsechny vozy které jsou vybaveny tímto typem dveří.Pocitam s tim ze to bude brzy odstaneno.Jinak cukaní je zpusobeno manulni prevodovkou.Co jse týce vzraní tak at me pan umelec ukaze která Brnenská Agora vrze mín nez zminovaný sor.Co jsem zatim videl a mel moznost s tim svest tak po Tedomu jsou Agory nejhorsí vozy.
Lada_z_bmhd
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1
Registrován: 3-2007
Odesláno Středa, 07. března 2007 - 14:16:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ten příspěvek nahoře je muj.Jinak dnes na a-48 vrakojidní C734 Tourbus a vzadu misto tabla s linkou
obří reklama na kooperativu.Jinak ten SOR BN12 jezdíci na 41 a 71, kdyby tyto spoje vyhral Tourbus tak by na ten kurz koupil Volvo 7700 co zde bylo na zkousku.26.2.2007 ho Tourbus vratil do Wroclavy majitely.Jinak nová volva 8700 na 301 jsou moc prijemna zmena,i když proti C954E nic nemam tak se to opravdu neda srovnat co se tyce místa.Jediný problem u sezení je obvykla čtverka za prvními 2 sedadly,ale jinak prijemné svezení doporucuji.
Ris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 162
Registrován: 9-2006
Odesláno Středa, 07. března 2007 - 21:25:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

pro milovníky kloubových 700 mám dobrou zprávu- 2311 dnes odvezena na Go do Zliner, já s ní ještě v pondělí jel

(foto je spíše dokumentární, možná poslední provozu 2311 před Go)
 
Dopravce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1044
Registrován: 5-2005


Odesláno Středa, 07. března 2007 - 22:25:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Lada:díky za informaci, co moji hoši zase poslali na 48-čky. Zítrajim vypráším za toto kožichy.
Vešel do místnosti a zeptal se: "kde je ten dispečer". A zezadu se ozvalo: "jo, už du"
Hmm, STS Chvojkovice-Brod, zřejmě slušnej oddíl. Ranní ptáče bez lahváče nikam nedoskáče
jzb
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.207.127.196
Odesláno Čtvrtek, 08. března 2007 - 12:56:48   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad ris: zatímco jedna cedulová 741 je v kosmetickém salónu Remet.Evč nevím, viděl jsem z vlaku 0:-)
Tomaseq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 647
Registrován: 7-2003


Odesláno Čtvrtek, 08. března 2007 - 13:38:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jzb : jj potvrzuji, z vlaku je krásně vidět, ale číslo se mi rozluštit nepodařilo.
Manil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 448
Registrován: 4-2005


Odesláno Čtvrtek, 08. března 2007 - 14:10:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jzb, Tomaseq: Měla by to být 2307.
Eda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 295
Registrován: 10-2005


Odesláno Čtvrtek, 08. března 2007 - 17:55:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

http://www.bmhd.cz/vozpark/vozp.php?ntyp=B741&dopravce=DPMB
Tady to máte pěkně pohromadě.
www.bmhd.cz - vše o MHD v Brně
Lada_z_bmhd
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2
Registrován: 3-2007
Odesláno Čtvrtek, 08. března 2007 - 20:18:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak dnes jsem se byl svest v nově zaintegrovaných oblastech a byl jsem pomerne nemile prekvapen voz.parkem Bodosu.První linka, kterou sem jel byla 233 s odjezdem 15:09 z Blanska smer Nemcice.Prijela vrakojidní C735 s Televizou videem kavovarem atd. samozdrejme bez Buse.Nemela ani palubni pocitac jen papirove tabule cvakace a strojek.Pri ceste s timto vozem jseme hned v Blansku potkaly na lince 233 C935 s BUSE dal jseme potkaly na stejne lince Vrakojidni C734 jen s papirovymi cedulemi, potom C954, na které me zarazilo prední tablo, které bylo tak stejne dlouhe jak bocní neco takoveho pouziva BORS na neintegrovaných linkach ale na IDS sem to videl poprve.Vystoupil jsem v Nemcicich u Jednoty kde jsem mel asi 15 min cas.Pockal sem na linku, 260 na které prijela opet vrakojidni C734 bez BUSE.V Boskovicich uz cekala C954 se vsim mimo palubaku na lince 251 ta me spravila chut.Jinak Bodos podle dostupných info mel k 3.3. pouze 5 vozu vybavenými palubnimi pocitaci.Tyto vozy byly vypravovany hlavne na linku 152 a vybaveny palubaky byli asi od pulky ledna 2007.Na jednom sem videl i kurzovky 15202.Vzdy jsem mel utkvelou predstavu ze Bodos vubec nema C7xx protoze na linku 152 vypravoval jen C954 nekdy C934 (skoro vubec), jenze realita je jina.Jinak jsem si vsiml nejakych Sorek v Boskovicich ve fir.barvach Bodosu priblizne tak 3 roky stare.Jeste jsem si vsiml ze vozy Bodosu vubec nemají zadní Buse kostku zobrazujici linku.(BUSE myslím tabla).

(Příspěvek byl editován uživatelem Lada z BMHD.)
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2365
Registrován: 3-2005
Odesláno Čtvrtek, 08. března 2007 - 20:24:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Palubákem myslíš co? Modul sledování polohy MSP?
Stanley
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1842
Registrován: 2-2005


Odesláno Čtvrtek, 08. března 2007 - 20:34:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

SORky u Bodosu? Nebyly to spíš DOPAZácké v barvách DP Ustí na Labem?
Přeberte si to, kdo chcete, jak chcete...

Nebo se podívejte k nám, ať víte, do čeho jdete!

Stránky opatovické kopané.
Bart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3467
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 08. března 2007 - 20:35:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

BODOS ještě v roce 2003-2004 provozoval Karosy C734 s rábou s turbem. Takže tomu nasazování řady 700 se nedivím. A myslím, že vrakoidní nebudou...
MHD na Hané - http://www.mhdnahane.net, ICQ #277-439-754

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace