K-report
 

Archiv do 19.února 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Autobusy v Liberci » Staré archivy » Archiv do 19.února 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Cestující
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 468
Registrován: 7-2002


Odesláno Pondělí, 05. února 2007 - 06:00:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Arialblack: Služby sedí...
Siderodromofil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 182
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 05. února 2007 - 08:15:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Arialblack: Protoze tam uz vice nez pred sto lety byla konecna tramvaje Rochlice (v dobe, kdy nikam jinam do samostatneho mesta Rochlice nic nejezdilo) a uz se nikdo nevzchopil to prejmenovat (i kdyz pardon, puvodni nazev byl samozrejme Roechlitz). A ja tam chci Postovni namesti. Pripadne Postovni namesti, posta - kdyz je Doubi posta, i kdyz uz tam posta taky neni.

Ten Januv dul je taky divny. Je vubec v Janove Dole? Nebo je naopak nadrazi Horni Ruzodol v Janove Dole? To urcite aspon casti je.
Arialblack
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 127
Registrován: 3-2006
Odesláno Pondělí, 05. února 2007 - 12:39:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Sidero:

Dneska zkusím kouknout do mapy(H.Růžodol)...

Jinak s těma Rochlicema (Rohlice-bývalo nahraný na panel zboku) to je těžký,když se k tomu nikdo nemá
Galanťák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 28
Registrován: 1-2007
Odesláno Pondělí, 05. února 2007 - 12:50:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak tu ešelku bych už moc k renovaci nebral, myslím si že jsou lepší vozy jak tento. Tady chybí celé čelo.
80004 Galanta - Dunajská Streda - Györ - Sopron

Prepravu zabezpečuje: Galanta, tel.22-25
ČSAD, n.p., Bratislava
Pavel_h
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 397
Registrován: 7-2005


Odesláno Pondělí, 05. února 2007 - 19:05:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Colombo: Je to asi ŠL 11. Řešili jsme to v diskuzi Odstavené vozy, torza a vraky

Já jsem ji tam potkal v létě roku 2004:
Foto1 Foto2

Určitě by bylo fajn, kdyby ji někdo zrenovoval, ale myslím, že je velkým problémem zbastlený zadek.
e-mail: hlavac.h @ quick.cz (bez mezer)
Colombo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 119
Registrován: 6-2005


Odesláno Pondělí, 05. února 2007 - 21:05:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

pro Pavel h : Díky za info, já že jezdím okolo, tak jsem to vyfotil.Jinak škoda každého takového vozidla.
Marek__liberec
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 230
Registrován: 8-2002
Odesláno Pondělí, 05. února 2007 - 21:49:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dneska na Fügnerku přijel SOR 340 a nestačil jsem se divit - má hezké přední sklo - přímo přes informační panel tónované dozelena. Z Fügnerky už s cestujícími neodjel, protože ho zatím stihl "očesat" citybus (371)
 
http://trat037.unas.cz
Colombo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 120
Registrován: 6-2005


Odesláno Pondělí, 05. února 2007 - 23:06:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ono se není čemu divit.Kolchozáci a amatéři,( né všichni ! ) kterým se nechce dělat, tak si udělali papíry na autobus a v životě neseděli ani v dodávce.Berou kdejakého šulina který se netrefí ani na zastávku kdyby byla 50 metrů dlouhá.Občas, když vidím některé nové řidiče, tak mi připadá, jak když utekli z kriminálu.Ta 340 nevypadá zas tak zle, ale bude to stát nějakou tu kačku.Ale to se občas stává.
Huf
Neregistrovaný host
Odeslán z: 90.176.29.249
Odesláno Středa, 07. února 2007 - 01:57:27   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Colombo:
Nemyslím si,že lidi, kterým se nechce pracovat by šli jezdit autobusem MHD. Asi každý z nás má o tom jiné představy. A určitě bych si netroufl říkat, že berou kdejakého šulína.Stačí se jen podívat na řidiče ČSAD,kteří jezdí na městě... Někteří z těchto řidičů by u DPmL neměli šanci jezdit.
Cestující
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 469
Registrován: 7-2002


Odesláno Středa, 07. února 2007 - 09:23:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Huf: jen jestli to není opačně... O kvalitách některých řidičů (a dokonce již dlouhodobě zaměstancých) u DP taktéž pochybuji.

Ale nemá cenu si tady kritizovat řidiče. Jsou řidiči dobří ale také špatní. Nicméně řidiči ČSAD jsou oproti řidičům DP více samostatný a snaží se nějakou měrou přispět ke zlepšení přepravy (starají se o autobus, uklízí apod.) Ovšem máme i nové řidiče, které je potřeba ještě vychovat...
Colombo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 121
Registrován: 6-2005


Odesláno Středa, 07. února 2007 - 09:34:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

pro HUF :

Spíše nejsou lidi, tak jezdí kdo může, aby vůbec někdo jezdil.Jinak to, že by někteří řidiči čsad neměli u dpml šanci ? Promiň, ale zdá se mi, že právě v dpml je kvalita pod psa.U chlapů z čsad kteří jezdí město by neměl být problém.Spoustu z nich jezdila s kamionem a vědí o co jde, což v dpml bych o tom pochyboval a je to vidět na jízdě.Ale zase říkám někteří, né všichni!
Arialblack
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 130
Registrován: 3-2006
Odesláno Středa, 07. února 2007 - 10:10:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

nic proti,ale já raději jezdím se řidiči od ČSAD,než od DPmL.
Jelikož jim věřím více.
Ale to je názor jen někoho.
A že řidiči ČSAD se starají o vozy je pravda. Narozdíl od řidičů z DPmL,ty vozy měšťáků vypadají už docela hrozně.
Cestující
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 470
Registrován: 7-2002


Odesláno Středa, 07. února 2007 - 10:39:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Autobusy ČSAD dost "trpí" faktem, že nemají tak kvalitní opravárenské a údržbové zázemí, tak jako v DP. Naše dílna se mimo autobusů věnuje taktéž nákladním vozidlů a na těch autobusech je to dost znát, že nedostávají to co potřebujou. Ovšem to není chyba řidičů... No a musít uznat, že na některých autobusech ČSAD je to vidět...
Huf
Neregistrovaný host
Odeslán z: 90.176.29.249
Odesláno Středa, 07. února 2007 - 10:45:54   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Cestující+Colombo:
Nevím, jestli jsou řidiči ČSAD jezdící na linkách MHD více samostatní... Mne jen stačí, když dispečer shání večer po vysílačce nějaký vůz a nakonec se dozví že odpoledne proběhla provozní výměna (ale samostatní řidiči ČSAD to zapomněli pouze nahlásit).... Když vidím na linkách MHD problém s autobusy (sjetí z linky a pod), tak z 90% to jsou vozy ČSAD. To pro mne mluví za vše...
Cestující
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 471
Registrován: 7-2002


Odesláno Středa, 07. února 2007 - 14:40:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No to je otázka z jakého pohledu se na to podíváme. Z hlediska dispcečerského tam jistě nějaké prohřešky ze strany ČSAD jsou. Ovšem jsou také případy, kdy se vše řádně hlásí vysílačkou a žádná odezva apod. A pokud se mezi sjetí z linky počítá tankování plynu apod., tak to pak je ale už o něčem jiném. Vše z provozu je jen o nějakém dialogu, ovšem ne tady v této diskuzi. Každopádně nenáhlášení vyměny ze strany našich řidičů je samozřejmě chyba a udělám v této problematice taková opatření, aby se to již neopakovalo.

Předtím jsem mluvil o řidičích jenom v obecné rovině. Nebral jsem to takto do provozní hloubky. Ovšem řidiči DP nejsou v tomto směru takéž svatí...
Arialblack
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 132
Registrován: 3-2006
Odesláno Středa, 07. února 2007 - 18:48:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

no,ono když se nějakej Čsaďák nahlásí na službu,nějak mu odpoví a za 10/15 minut ho vypípává,že se zapomněl nahlásit,tak to taky mluví samo za sebe.........
Arialblack
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 135
Registrován: 3-2006
Odesláno Sobota, 10. února 2007 - 17:31:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

nevíte někdo,co mely znamenat ty služebky po Liberci 614?

Ad Mojmír:
Jinak vše nejlepší k Tvému dnešnímu svátku.
Ps.užij si sl.202 dneska i zítra

(Příspěvek byl editován uživatelem Arialblack.)
Cestující
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 472
Registrován: 7-2002


Odesláno Neděle, 11. února 2007 - 13:46:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Arialblack: 614 - smluvní doprava
Arialblack
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 137
Registrován: 3-2006
Odesláno Pondělí, 12. února 2007 - 12:36:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

aha,já ho viděl z boku,jak s lidma objíždí Fügnerku,tak jsem si řekl,že to tam někdo po*ral
Arialblack
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 139
Registrován: 3-2006
Odesláno Pondělí, 12. února 2007 - 18:41:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ze soboty na neděli jsem jel Jabloneckým flamendrem v 01:43 z Liberec Fügnerova a jen tak by mě zajímalo,kde tato linka má zastávku ROCHLICEnormálně podle j.ř.tam staví,jen nevím,kde má označník..........
Revizor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 18
Registrován: 11-2006
Odesláno Středa, 14. února 2007 - 13:07:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Snad se cestujicí nebude zlobit, když tu uveřejním své nové úlovky v řadách směrovek. Vím že to není k tématu, ale nekde se pochlobit musim. Tak se nezlobte(Cestující i Repelend+ ostatne)
Revizor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 19
Registrován: 11-2006
Odesláno Středa, 14. února 2007 - 13:58:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

 
 
 
 
 
 
 
 
Revizor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 20
Registrován: 11-2006
Odesláno Středa, 14. února 2007 - 14:02:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

 
 
 
 
 
 
 
Revizor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 21
Registrován: 11-2006
Odesláno Středa, 14. února 2007 - 14:04:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

 
 
 
 
 
 
Revizor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 22
Registrován: 11-2006
Odesláno Středa, 14. února 2007 - 14:08:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

 
 
 
 
Tak to jsou vsechny, a jeste jednou se prosim nezlobte za ty cedule.
S pozdravem Revizor
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 30514
Registrován: 4-2003


Odesláno Středa, 14. února 2007 - 14:19:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Revizore, prosil bych vkládat maximálně tři fotky na řádek vedle sebe (viz upozornění při vkládání fotek).
Díky!
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Arialblack
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 141
Registrován: 3-2006
Odesláno Středa, 14. února 2007 - 15:16:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Revizor: SRBSKA? To neznám,kde to je?
Jinak musím pochválit pěkný úlovky
začnu si je pomalu i stahovat.
Colombo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 123
Registrován: 6-2005


Odesláno Středa, 14. února 2007 - 17:47:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

pro REVIZOR :

Úlovky jsou pěkné, ale aby se zachvilku z vozidel mhd nestrácelo jiné vybavení vozu ( sedačky, štípací strojky, tlačítka na zvonění, zářivky, topení pod sedačkama, plasty, reproduktory, tyče, části motoru i s řidičem !!!!
Marek__liberec
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 232
Registrován: 8-2002
Odesláno Středa, 14. února 2007 - 18:38:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Colombo: Zamlouval bych si informační panel - cedulky už nejsou in...

ArialBlack - Srbská je na konci světa (na hraních s Polskem) a to ještě za Horní Řasnicí (Frýdlantsko). Kromě hraničního přechodu pro pěší tam je tržnice a několik starousedlíků. V létě je to tam fajn, hlavně v Polsku, protože jsou tam čistá jezera a sympatický hrad Czocha... Na kolo úplně ideální.

Omlouvám se za OffToppic
http://trat037.unas.cz
Arialblack
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 144
Registrován: 3-2006
Odesláno Středa, 14. února 2007 - 19:23:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Colombo:

To už se ztrácí teď a ztrácet dále bude,jen s tím řidičem to bude horší

Ad Marek:

A to tam jezdí ČSAD Lbc? Já mám tůšo,že to jsou cedulky z Lbc.

Taky bych nějakou chtěl.
Marek__liberec
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 233
Registrován: 8-2002
Odesláno Středa, 14. února 2007 - 19:43:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Arial: Do srbské jezdí cca 4 busy ČSAD Liberec za den... Je to Linka 540270 --> Frýdlant - Krásný Les - Dolní Řasnice - Horní Řasnice.
Potom ještě funguje spojení Srbské s Novým Městem pod Smrkem - 540280.


Odpovím ještě tu, abych zbytečně netapetoval - směrovka je celkem logická, protože se jedná o konečnou.

(Příspěvek byl editován uživatelem Marek__liberec.)
http://trat037.unas.cz
Arialblack
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 146
Registrován: 3-2006
Odesláno Středa, 14. února 2007 - 19:46:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Marek:

A proč je to teda jako směrovka? Ikdyž vlastně Čsáďáci tam mívají i nějaké jako NÁCESTNÉ....
Revizor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 23
Registrován: 11-2006
Odesláno Čtvrtek, 15. února 2007 - 17:51:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

AD Colombo: Časem planuji složit si autobus z dílů, které ukořistím ve vozech MHD i ČSAD. Takže to vydím tak na dva až tři roky, a na zahradě mi bude parkovat karosa, možná i s řidičem. Budu lovit i dál směrovky, dokud jsou, pac až tu nebudou, tak příjdou na řadu busepanely, žárovky sedačky a strojky na označování jízdenek atd atd.
Možná dojde i na dispečera. Cestují a repelend by se měli začít bát.
AD Arial: Tak si taky nějákou vem, kdo ti brání, řidič ti to možná dovolí, jako jednu mě nejmenovaný řidič.
Sergeilbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1337
Registrován: 10-2004


Odesláno Čtvrtek, 15. února 2007 - 19:14:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No hned bych některé směrovky měnil jak divý..
Ad sestavení autobusu: No vidíš, snažím se o to samé, akorát nevím, jak využiji ohořelý okenní rám z 15Tr nebo SAVSa bez palubáka Ale to mi třeba v garážích opraví, až to předložím v zakázkovém listu DPP..
SOR je ve skutečnosti velice kulturní výtvor.
Jízda je drama, vzhled tragikomedie, převodovka je tragédie, uspořádání interiéru parodie.

Fotoweb městské hromadné dopravy
Videa s tématikou veřejné dopravy z mé tvorby
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1432
Registrován: 4-2006


Odesláno Čtvrtek, 15. února 2007 - 19:59:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

je nutné krást řidiče?není lepší ukrást řidičku???
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Arialblack
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 147
Registrován: 3-2006
Odesláno Čtvrtek, 15. února 2007 - 20:27:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

myslíš tu od dopravce,který vykonává výpomoc DPmL(ne,teď jsem řekl něco,co se nepovedlo)

Ad Revizor:

No,to já nejsem tak oraženej jak "dvojka máslo".abych mu něco šlohnul s jeho vědomím
Colombo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 124
Registrován: 6-2005


Odesláno Čtvrtek, 15. února 2007 - 21:14:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes jsem měl možnost se svést mikrobusem, který by měl zanedlouho začít fungovat v běžném provozu.Fungovat bude k běžným účelům a to k cestování kamkoliv v ČR i EU.Vozidlo má počet míst 8+1 (cestující+řidič).Vozidlo má domovské depo v Liberci.
 
 
 
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 171
Registrován: 6-2006
Odesláno Čtvrtek, 15. února 2007 - 21:16:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad colombo. A firma jaká?
Colombo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 125
Registrován: 6-2005


Odesláno Čtvrtek, 15. února 2007 - 21:33:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Liberečák : Firma Přibyslav Mareček.
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 172
Registrován: 6-2006
Odesláno Čtvrtek, 15. února 2007 - 23:40:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

dneska ve zprávách si axer čsad liberec zahrál hlavní roli v reportáži o přechodu ve frýdlantě.

Koukám jak sou řidiči aktivní. A jak se na to vyfiknul do televize

Nevíte co tam dělal ten bus od erbusu? Tam jezdí něco pravidelně? Jo a ještě co jezdí axer ve frýdlantu? Já myslel že jezdí do boleslavy. Nebo to bylo Denso?
Kotelník
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 493
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 15. února 2007 - 23:49:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tahle diskuze měla kdysi úroveň,než tady někteří blbečci(mírné slovo) začali ukazovat co kde ukradli.....
Tím to se omlouvám těm,kterých se to netýká...ale z lidí jako Revizor se mi chce zvracet...

(Příspěvek byl editován uživatelem Kotelník.)
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 173
Registrován: 6-2006
Odesláno Čtvrtek, 15. února 2007 - 23:50:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tak to je pravda, že chlubit se tim co sem kde ukradnul, tak to je trochu mimo. Za chvíli by se tu mohla rozjet burza .
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1448
Registrován: 4-2006


Odesláno Pátek, 16. února 2007 - 00:32:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Liberečák čí byla ta Sorka nevíš?Ale je vidět že jim to není lhostejné když to denně vidím a toho řidiče chválím.
Jen je zajímyvý že najednou nikdo neví kdo tam ten přechod udělal.
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 174
Registrován: 6-2006
Odesláno Pátek, 16. února 2007 - 00:39:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

to by mě taky zajímalo. Asi novej přírůstek u čsadlb, protože kdo by tam jezdil sorem. Ale vůbec nevim. Nemá firemní nátěr, takže těžko říct.
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 175
Registrován: 6-2006
Odesláno Pátek, 16. února 2007 - 00:41:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

S tim přechodem to je jednoduchý. Nějakej mamlas co to měl nastříkat, si to neuvědomil, a teď už jenom zatloukat, zatloukat, zatloukat.
Arialblack
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 148
Registrován: 3-2006
Odesláno Pátek, 16. února 2007 - 09:26:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Kotelník:

Tak alespoň má nějakej koníček. Někdo sbírá známky,jiný motýly a Revizor směrovky. Víš,jaká to bude za pár let vzácnost?

Měla úroveň,to je pravda,ale poslední dobou tady nikdo nic moc nenapíše,tak Revizor "zalepí" prázdnou diskuzi směrovkama....
Cestující
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 473
Registrován: 7-2002


Odesláno Pátek, 16. února 2007 - 16:30:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Axery u ČSAD Liberec:
1. kus: 2L1 7760, provozovna Frýdlant, slouží pro dopravu zaměstnanců z Frýdlantska do DENSA
2. kus: 2L1 7864, provozovna Liberec, toho času jezdí na lince LBC-PHA a dle potřeby smluvní dopravu (transfery na letiště apod.) Mimo jiné můj oblíbený a částečně přidělený . Původní účel tohoto busu byla doprava zaměstnanců z Hrádecka do DENSA, o víkendech jezdil 3 páry spojí Liberec - Hrádek.
3. kus 2L4 6437, provozovna Liberec, nejnovější přírustek, jezdí v ZVS zejména Mladou Boleslav, v pátek pravidelně posilu v 15,30 do Prahy.
Cestující
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 474
Registrován: 7-2002


Odesláno Pátek, 16. února 2007 - 17:44:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Colombo: nemá ten Sprinter nějakou souvislost s: http://www.anl.cz/cz/aktuality/mikrobus/
Colombo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 126
Registrován: 6-2005


Odesláno Pátek, 16. února 2007 - 22:19:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Cestující : Souvislost má a dokonce přímou.Je to ve spojejení ANL.
Karel007
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 21
Registrován: 1-2007
Odesláno Neděle, 18. února 2007 - 15:27:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)



co to je za bus na ANL, komu patří, kam jezdí ... nevíte někdo(ten 3 nápravovej, stříbrno-zeleno-červenej?
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 181
Registrován: 6-2006
Odesláno Neděle, 18. února 2007 - 15:33:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

to by mě taky zajímalo, čí to je. Neni to nějaká Bova?

A ještě parkuje v přední části, kde po většinou parkuje čsad lb. Tak se nechám překvapit, až nám to někdo osvětlí.
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 182
Registrován: 6-2006
Odesláno Neděle, 18. února 2007 - 16:18:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

v 16:17 bus odjel.
Arialblack
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 149
Registrován: 3-2006
Odesláno Neděle, 18. února 2007 - 16:50:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

nevíte někdo odkazy na firmy,kteří směrovky vyrábějí?
Axer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 785
Registrován: 8-2005


Odesláno Neděle, 18. února 2007 - 17:18:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad all: ta BOVA FHD 15.430 dopravce FTL Prostějov celkem zajímavá je tím že má toje dveře ty třetí jsou nouzovky.
http://prostejovskeautobusy.wz.cz/5341_01m.jpg
ICQ: 225 075 034 - kdo chce at se ozve:o)))))))
e-mail:SnejdrlaJenda@seznam.cz
řada 950 and jakýkoliv atmos forever:o)))))))))

Nenič mne sloužím všem!!!!!!!!!!!!!
Karosa žije dál!!!!!!!!!
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1479
Registrován: 4-2006


Odesláno Neděle, 18. února 2007 - 17:38:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad dneska jezdí Prostějov do Liberce je neděle tak proto tam byla
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2286
Registrován: 3-2005
Odesláno Neděle, 18. února 2007 - 17:39:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nemám co dodat, je to tak a ještě se tam objevuje stejná, ale bílá v polepu FTL.
Axer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 786
Registrován: 8-2005


Odesláno Neděle, 18. února 2007 - 17:50:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Magiq ale pokud vím tak ta bílá nemá nouzovky!!
ICQ: 225 075 034 - kdo chce at se ozve:o)))))))
e-mail:SnejdrlaJenda@seznam.cz
řada 950 and jakýkoliv atmos forever:o)))))))))

Nenič mne sloužím všem!!!!!!!!!!!!!
Karosa žije dál!!!!!!!!!
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2287
Registrován: 3-2005
Odesláno Neděle, 18. února 2007 - 17:57:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ne, nemá.
Repelend
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 480
Registrován: 10-2004


Odesláno Neděle, 18. února 2007 - 19:57:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ta Bova jezdí do Liberce celkem často ... Fotil jsem si jí 19.11.2006
 
Karel007
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 22
Registrován: 1-2007
Odesláno Pondělí, 19. února 2007 - 09:19:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

to all: díky za objasnění toho "neznámýho" busu.
to Repelend: dík, pěkná fotka. Neplánuje ČSADLb nákup nějakých nových busů?

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace