K-report
 

Archiv do 18.února 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Autobusy Karosa » Staré archivy » Archiv do 18.února 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1415
Registrován: 4-2006


Odesláno Středa, 14. února 2007 - 17:12:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Study ti co se procházejí po tomto světě o něco déle než ty (závidíme ti věk) tak vědí co ta zkratka v minulém režimu znamenala.Ono jich bylo víc.Možná to mělo i jiný smysl kolegové doplní.Říkalo se podobně i jedné Škodovce (tuším 120?) dodo znamená dodělej doma. tady se tak říkalo jak 120 tak busům řady 700.Ale může to mít i jiný význam v různých krajích ČR,proto mě doplňte pokud to mělo více významů jinde.Například víš co znamenalo slovo Tesla??
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1416
Registrován: 4-2006


Odesláno Středa, 14. února 2007 - 17:19:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Irizar no vida to je to co často říkám chybí opravdové školy pro řidiče které by se věnovali více výuce nejen udělat testy jízdy,ale i vypustit řidiče který bude na silnici po pár letech autoritou těm náhodným řidičům.Není to tady není to na Slovensku.Bohužel na západ od nás na to přišli jak se "vyrábí profesionál"
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2261
Registrován: 3-2005
Odesláno Středa, 14. února 2007 - 17:32:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad.Ares1: No na Slovensku nějaký základ je, tuším v Bernolákove. Kdo ví víc, ať napíše. Je tam nějaký čtyřletý maturitní obor řidič (psalo se o tom před léty v Truckeru)
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1419
Registrován: 4-2006


Odesláno Středa, 14. února 2007 - 17:43:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Maqig ano četl jsem o tom také v Truckeru,ale je to v plenách.Odebírám trucker od roku 95 a tak sleduju diskusi o tomto tématu.Bohužel chybí komplexní řešení.v Čechách máme daleko i k tomu základu.Pokud má někdo ze Slovenska bližší info tak nechť ho prosím zveřejní
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Pilot_frenk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 29
Registrován: 11-2006


Odesláno Středa, 14. února 2007 - 21:05:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pánové jezdím s Karosou řady 700.Vzhledem k tomu,že jsem tzv. "čádické dítě",které na této řadě vyrostlo,tak si ještě nějaké ty ovládací prvky pamatuju od mala.Nastávají ovšem situace,kdy si ani já nevím rady a tak jdu za svým otcem,který mi pokaždé ochotně poradí.Když neví ani on,tak můj ochotný šéf,či kolegové v rámci možností poradí také.Otec i šéf jsou opravdu suprový,pokaždé se mi to snaží vysvětlit,tak abych to opravdu pochopil,ba dokonce někdy v rámci možností předvedou,či ukážou.Přidávám se k těm,kteří prošli autoškolou,udělali závěrečné zkoušky a v reálu kolikrát koukali jako vyvoraná myš,co se to vůbec děje.Až zkutečná praxe ukázala,kam se má sáhnout,čím otočit atd. při různých potížích.Mám tento autobus přibližně jeden a třičtvrtě roku a ještě dnes nemohu říct,že ho znám opravdu dokonale.Většinu problémů zvládám už levou zadní.Jsou ale potíže,kdy se musím poradit.Závěrem jen dodám,že vím jak zapnout a vypnout topení a jak zvenku ovládat přední dveře.To jsem věděl už než jsem do té autoškoly šel.Tím,že jezdím,se mi splnil můj klukovský sen a hodlám se toho držet,co nejdéle.Váš kolega pilot Frenk
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2264
Registrován: 3-2005
Odesláno Středa, 14. února 2007 - 21:09:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad.Pilot_frenk: Takových kdyby bylo více, moc pěkná slova
Peto5220
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 850
Registrován: 5-2005


Odesláno Středa, 14. února 2007 - 21:11:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dúfam že aj mne sa to splní (A budem jazdiť s Karosou) Automat nechcem fúúúj
ICQ 199-295-438
e-mail: peto5220@zoznam.sk
Moja stránka: http://www.kemhd.wbs.cz/ --> hlasujte v ankete
Fórum o MHD --> http://www.mhdforum.ic.cz/ !!!
Pilot_frenk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 30
Registrován: 11-2006


Odesláno Středa, 14. února 2007 - 21:18:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

to Magiq: moc díky za pochvalu.

to Peto5220: budu ti držet palce,aby i tobě se tvé přání splnilo.Jinak já mám rád automat pouze v autě.V řadě 700 stojí za h.... .Když chceš brzit,tak tě stejně pořád tvačí dopředu.Kamarád s ním občas u dopravních podniků jezdívá a nadává jako čert.Automat mu vyhovuje v citibusu nabo citelisu.Tam si prý při brždění i podřazuje,aby mu motorem pomohl brzdit.prostě se chová jakov osobáku.
Peto5220
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 851
Registrován: 5-2005


Odesláno Středa, 14. února 2007 - 21:21:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pilot frenk: Diky, to dufam aj ja že sa mi to splní. No osobak to je už ine café.
ICQ 199-295-438
e-mail: peto5220@zoznam.sk
Moja stránka: http://www.kemhd.wbs.cz/ --> hlasujte v ankete
Fórum o MHD --> http://www.mhdforum.ic.cz/ !!!
Pilot_frenk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 32
Registrován: 11-2006


Odesláno Středa, 14. února 2007 - 21:26:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

to Peto5220: já vím,protože automat v osobáku mám.Musím přece občas vypnout od věčného šlapání spojky v autobuse.
Carchye
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 120
Registrován: 8-2006


Odesláno Středa, 14. února 2007 - 22:08:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Aresak : NO to ja som sa zase nevedel dostat do B952 a bolo mi divne na co mam magnet na klucoch

Co sa tyka automatov tak co som skusil B741 tak pri radeni trhalo s vozom, neviem ako je to v inych mestach, novoplan bol na mna dost slaby nedal viac ako 70 km/h, Solaris jednoznacne co sa luxusu a vykonu tyka len si treba strazit zadok a najoblubenejsi je jednoznacne Ik435...perfektne sa s tym lietalo po meste , skoda lenze uz su take poruchove..maju uz svoje roky

irizar: no si na tom dobre, ja som mal 8 jazd a skusku, ziadna teoria nic...vsetko az pomaly v praxi a stale tvrdim ze este nic neviem..v podstate na skuskach nikto teoriu nespravil tak prave preto sme presli vsetci
www.mestskadoprava.net
231-475-399
Aresák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 134
Registrován: 1-2007


Odesláno Čtvrtek, 15. února 2007 - 07:59:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V autoškole vás naučí s něčím jezdit(většinou s Karosou 700/900), ale pak člověk příjde k manům,sorkám, solarisům, ikarusům atd. I kdyby vám v autoškole vysvětlili super sedmistovku, tak stejně četnost jiných vozidel v parku dopravce bude velká. Ostatní vozy stejně bude muset nezkušený řidič ošahat a tak.

A abych prásknul něco na sebe v 18 jsem jezdil jako brigo s Tatřenkama (většinou 148). Problém byl ten, že mi nikdo neřekl, že do tachografu nestačí dát jen kolečko, ale je tam třeba natáhnout hodiny. Mě něnili tachograf, protože ,,nešel". Když mi nešel ani ten, tak mi kolega řidič řekl jestli to mám natažené. No..... a už jsem jezdil s dobrým tacháčem.
Eda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 255
Registrován: 10-2005


Odesláno Čtvrtek, 15. února 2007 - 15:35:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

sorry, že vám skáču do diskuze, ale potřeboval bych poradit.
Je tohle C934E.1351, nebo C934.1351?
 
www.bmhd.cz - vše o MHD v Brně
Jpribil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2545
Registrován: 5-2003


Odesláno Čtvrtek, 15. února 2007 - 16:00:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Eda: C934E.1351
Tramvaj T3R.LF - výsměch tvůrcům TéTrojky.
C744 a B741 forever.
ICQ 259-744-651
Peto5220
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 855
Registrován: 5-2005


Odesláno Čtvrtek, 15. února 2007 - 16:20:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kua to je po GO alebo čo? Taky zachovaly voz som ešte nevidel.
ICQ 199-295-438
e-mail: peto5220@zoznam.sk
Moja stránka: http://www.kemhd.wbs.cz/ --> hlasujte v ankete
Fórum o MHD --> http://www.mhdforum.ic.cz/ !!!
Bart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3383
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 15. února 2007 - 16:28:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jakou ten vůz měl před tím SPZ?
MHD na Hané - http://www.mhdnahane.net, ICQ #277-439-754,
Karosa C734.00 odkaz1, odkaz2
Eda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 256
Registrován: 10-2005


Odesláno Čtvrtek, 15. února 2007 - 16:31:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jpribil: díky moc.

Peto: jj, to je po GO. Máme tu takových víc (viz fotka:-) ).
 
www.bmhd.cz - vše o MHD v Brně
Fedos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 979
Registrován: 7-2006


Odesláno Čtvrtek, 15. února 2007 - 16:34:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Eda:pěkné fotky a nemáš ten vsetínský 0303 co je v pozadí na té 1. fotce?
www.autobusovenadrazi.wbs.cz
http://fedos.rajce.idnes.cz/

icq:241-647-938
Eda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 257
Registrován: 10-2005


Odesláno Čtvrtek, 15. února 2007 - 17:07:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To bohužel ne.
Ještě mám nějáké dotěrné otázky:
jak se pozná C934 od C934E, krom zámků na dveřích (což jsem zjistil teprv před chvílí)?
A to stejné pro C736 a LC736...

Dík.
www.bmhd.cz - vše o MHD v Brně
Stanley
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1726
Registrován: 2-2005


Odesláno Čtvrtek, 15. února 2007 - 17:17:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Eda: C934 a C934E, ta, jsou hlavním poznávacím znamením pozičky na bocích. A o C736 slyším poprvé, možná se tak označovala mnalá série vozů na export s lepenými skly, klimou a dveřmi uprostřed (viz. třeba Tredos). Probíral se to zde nedávno...
Přeberte si to, kdo chcete, jak chcete...

Nebo se podívejte k nám, ať víte, do čeho jdete!

Stránky opatovické kopané.
Peto5220
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 856
Registrován: 5-2005


Odesláno Čtvrtek, 15. února 2007 - 17:20:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

C736 som ešte nepočul ani nikde nevidel. A všetky karosy Ečka maju zniženu podlahu o 10cm od stredných dverí až do predu. Potom ešte tie pozičky, zámky. To je asi tak všetko.
ICQ 199-295-438
e-mail: peto5220@zoznam.sk
Moja stránka: http://www.kemhd.wbs.cz/ --> hlasujte v ankete
Fórum o MHD --> http://www.mhdforum.ic.cz/ !!!
Stanley
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1727
Registrován: 2-2005


Odesláno Čtvrtek, 15. února 2007 - 17:23:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nesnižovala se podlaha jen u městkých vozů?
Přeberte si to, kdo chcete, jak chcete...

Nebo se podívejte k nám, ať víte, do čeho jdete!

Stránky opatovické kopané.
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1428
Registrován: 4-2006


Odesláno Čtvrtek, 15. února 2007 - 17:26:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jedna fotka pěkné LC 735 z dneška
 
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Peto5220
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 857
Registrován: 5-2005


Odesláno Čtvrtek, 15. února 2007 - 17:30:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nie zniženu podlahu maju všetky Ečka, a je znižena o 20cm nie 10cm.
ICQ 199-295-438
e-mail: peto5220@zoznam.sk
Moja stránka: http://www.kemhd.wbs.cz/ --> hlasujte v ankete
Fórum o MHD --> http://www.mhdforum.ic.cz/ !!!
S215sl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 24
Registrován: 2-2007


Odesláno Čtvrtek, 15. února 2007 - 19:27:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Takze se do toho asi vlozim:
Pozicky na bocich nejsou az tak moc vyznamnym poznavacim znamenim mezi C900 a C900E. Protoze i nektere pozdejsi serie bez "E" uz pozicky mely.
Vyska podlahy u C900 a C900E ? Tam zadnej rozdil samozrejme neni (standardnich 89 cm po cely dylce).
C736 se neoznacovala zadna (cili ani mala) serie zadnejch vozu.
Peto5220
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 858
Registrován: 5-2005


Odesláno Čtvrtek, 15. února 2007 - 19:32:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

S215sl: Ako to že nieje žiadny rozdiel vo výške pozadia? e to znázornene aj v prospektoch a aj v praxi to je vidno. Akurat sa mi zda že miesto tych 20cm je to v praxi 10cm.
ICQ 199-295-438
e-mail: peto5220@zoznam.sk
Moja stránka: http://www.kemhd.wbs.cz/ --> hlasujte v ankete
Fórum o MHD --> http://www.mhdforum.ic.cz/ !!!
S215sl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 25
Registrován: 2-2007


Odesláno Čtvrtek, 15. února 2007 - 19:35:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A ja ti proste rikam, ze ne.
Peto5220
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 860
Registrován: 5-2005


Odesláno Čtvrtek, 15. února 2007 - 19:40:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

S215sl: To vidim ale ako je to možne? Keď idem v autobuse je tam znižena podlaha. Vieš mi to vysvetliť?
ICQ 199-295-438
e-mail: peto5220@zoznam.sk
Moja stránka: http://www.kemhd.wbs.cz/ --> hlasujte v ankete
Fórum o MHD --> http://www.mhdforum.ic.cz/ !!!
S215sl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 26
Registrován: 2-2007


Odesláno Čtvrtek, 15. února 2007 - 19:44:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Neni zadny rozdil mezi vyskou podlahy u C934 a C934E tecka. Dal se o tom nehodlam dohadovat.

Zrejme jezdis v nejakym specialne upravenym cecku a nebo, coz je pravdepodobnejsi, si pletes pojmy s dojmy.
Peto5220
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 862
Registrován: 5-2005


Odesláno Čtvrtek, 15. února 2007 - 19:48:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

S215sl: Myslel som že to mysliš všeobecne pre všetky Ečka "Vyska podlahy u C900 a C900E ? Tam zadnej rozdil samozrejme neni (standardnich 89 cm po cely dylce). "
ICQ 199-295-438
e-mail: peto5220@zoznam.sk
Moja stránka: http://www.kemhd.wbs.cz/ --> hlasujte v ankete
Fórum o MHD --> http://www.mhdforum.ic.cz/ !!!
Eda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 258
Registrován: 10-2005


Odesláno Čtvrtek, 15. února 2007 - 19:49:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Díky za poznatky, už v tom začínám mít pořádek.
Na tu C736 jsem narazil v jedné tabulce, asi to bude nějáký omyl, nebo překlep.
A ať se nenudíte, tady máte další fotku:-)
 
www.bmhd.cz - vše o MHD v Brně
Swe
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 899
Registrován: 3-2005


Odesláno Čtvrtek, 15. února 2007 - 19:50:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Peto5220: Sníženou podlahu podlahu najdeš jen a pouze v B900E (prototyp B831 vynecháme) a o kolik, nejlépe poznáš např. schodkem u podběhů.
S215sl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 27
Registrován: 2-2007


Odesláno Čtvrtek, 15. února 2007 - 19:53:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Peto: Jak vseobecne, ja snad napsal zcela JASNE C900 "CÉ", cili tim sem naprosto JEDNOZNACNE vyloucil mestsky auta. Chce to lepe cist, vice premyslet, mene placat hovadiny a jeste se o tom hadat.
Peto5220
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 863
Registrován: 5-2005


Odesláno Čtvrtek, 15. února 2007 - 21:01:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

NJ, priznavam že som to zle prečital.
ICQ 199-295-438
e-mail: peto5220@zoznam.sk
Moja stránka: http://www.kemhd.wbs.cz/ --> hlasujte v ankete
Fórum o MHD --> http://www.mhdforum.ic.cz/ !!!
M__r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1528
Registrován: 12-2004


Odesláno Čtvrtek, 15. února 2007 - 21:41:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Eda : Dobrej tunning měchu kloubu, igelitové pytle .
2.5.1991 - 2.5.2006 = 15 let trolejbusů v Českých Budějovicích
SOR BN 12 = parodie na městský nízkopodlažní autobus
Study
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2067
Registrován: 11-2004


Odesláno Čtvrtek, 15. února 2007 - 22:05:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

M_r: To rikal i jeden ridic z FTL co jezdi s prototypem CK3. Byl kdysi na vyluce a potkal se tam s vyskovskou C744, kloub vsemozne pozakryvany igelity a zavideli mu ten jeho, ze vypada porad jak novy (ikdyz ho nedavno menili).

 
Sháníme fotografie a předměty spjaté s autobusovou dopr. v Prostějově. Nabídky SMS zasílejte na 605840016

PV-57-09 a PV-67-39 zůstanou navždy legendami...

YCQ 352-006-583, Web o prostějovských autobusech s denní aktualizací
Tzv
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1998
Registrován: 12-2004


Odesláno Čtvrtek, 15. února 2007 - 22:14:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jak je na tom vůbec CK3 po technické a provozní stránce. Co technický stav, jezdí pravidelně se stálou osádkou, nebo dle potřeby...
rok 2007 - dvě autobusová výročí na Chomutovsku
Autobusová doprava Radek Bartoš
Bart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3386
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 15. února 2007 - 23:17:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

S CK3 jezdí pravidelně jeden řidič na šejtr-linku pondělí až pátek. Přes víkend je vůz odstaven na vesnici. Vlek je po opravě kastle před nějakým tím rokem. Předek vypadá trochu hůř. Motor je zatím dobrý.
Snad se neobjeví nějaká nečekaná závada...

(Příspěvek byl editován uživatelem bart.)
MHD na Hané - http://www.mhdnahane.net, ICQ #277-439-754,
Karosa C734.00 odkaz1, odkaz2
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2272
Registrován: 3-2005
Odesláno Pátek, 16. února 2007 - 06:58:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě doplním, že jsou vyměněné čerstvě i nějaké plechy na boku vpředu. Ten vlek byl opravován v létě před 2 nebo 3 roky.
Zlin__24tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1556
Registrován: 3-2005


Odesláno Pátek, 16. února 2007 - 10:18:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fedos:
 
a jelikož diskuze je o karosách, musím napravit...
 
http://trajfly.wz.cz - novinky z provozu MHD ve Zlíně a Otrokovicích, rozsáhlá fotogalerie...
Následuj svůj instinkt - Rába :-) .:|:. ICQ: 271 444 785
Study
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2070
Registrován: 11-2004


Odesláno Pátek, 16. února 2007 - 12:00:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tzv: Az potom prijedete sotit tak se ozvete, s ridicem se da v pohode na foceni domluvit.

Bart: Ja ti dam ze je motor ZATIM dobry! Nedavno tam davali novy
Sháníme fotografie a předměty spjaté s autobusovou dopr. v Prostějově. Nabídky SMS zasílejte na 605840016

PV-57-09 a PV-67-39 zůstanou navždy legendami...

YCQ 352-006-583, Web o prostějovských autobusech s denní aktualizací
Study
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2071
Registrován: 11-2004


Odesláno Pátek, 16. února 2007 - 12:10:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jeste dodam ze vuz je pres hlavni prazdniny kvuli malemu poctu cestujicich (jezdi rano Kojetin kde je bus nacpany az po strechu deckama) odstaven.
Sháníme fotografie a předměty spjaté s autobusovou dopr. v Prostějově. Nabídky SMS zasílejte na 605840016

PV-57-09 a PV-67-39 zůstanou navždy legendami...

YCQ 352-006-583, Web o prostějovských autobusech s denní aktualizací
R_b
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 874
Registrován: 3-2005


Odesláno Pátek, 16. února 2007 - 16:31:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Eda: Ze kdy je ta fotka té znojemské kloubice? Už se tu před časem tohle téma probíralo a závěr byl že obě znojemské kloubokarosy jsou už odstavené a ve Znojmě už kloubáky . Tohle je asi C744 že? (Vzadu to má pokud dobře vidím Rábu)
Bart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3388
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 16. února 2007 - 17:29:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Study: s novým motorem ještě něco vydrží ...
MHD na Hané - http://www.mhdnahane.net, ICQ #277-439-754,
Karosa C734.00 odkaz1, odkaz2
Study
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2072
Registrován: 11-2004


Odesláno Pátek, 16. února 2007 - 18:20:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A s pristupem ridice urcite
Sháníme fotografie a předměty spjaté s autobusovou dopr. v Prostějově. Nabídky SMS zasílejte na 605840016

PV-57-09 a PV-67-39 zůstanou navždy legendami...

YCQ 352-006-583, Web o prostějovských autobusech s denní aktualizací
Eda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 262
Registrován: 10-2005


Odesláno Pátek, 16. února 2007 - 19:05:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

R_b: Opravdu je to C744. Fotka je z této středy. Bavili jsme se s jedním šofcem (asi jedinej se kterým se dalo, jinak samí ...) a říkal, že mají ještě tři klouby: 1x B741, 2x C744. Zvěstil ale, že ČAS pomalu bude končit (nemá s městem dobré vztahy) a s ním zřejmě i klouby. Prý nedávno byly už odstavené, ale řidiči "překecali" vedení, aby je zase zprovoznili, protože místo nich musely jezdit dva busy za sebou, aby ten nápor zvládly. Obecně myslím, že MHD ve Znojmě by potřebovala nejmíň dvojnásobný interval, nebo dvojnásobnou kapacitu vozidel. Všechny spoje kterýma jsme jeli, byly přetížené jak sviňa.
Ale klouby jezdí hezky. Projeli jsme se tou B741 a C744 co jsem přikládal. Opravdu mňamózní šroty:-)
Tu ještě máte fotku toho "měšťáka".
 
www.bmhd.cz - vše o MHD v Brně
Study
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2077
Registrován: 11-2004


Odesláno Pátek, 16. února 2007 - 19:11:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pry tam jezdi jeste atmosy. Je to pravda?
Sháníme fotografie a předměty spjaté s autobusovou dopr. v Prostějově. Nabídky SMS zasílejte na 605840016

PV-57-09 a PV-67-39 zůstanou navždy legendami...

YCQ 352-006-583, Web o prostějovských autobusech s denní aktualizací
Peto5220
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 865
Registrován: 5-2005


Odesláno Pátek, 16. února 2007 - 19:24:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ta B741 na tej fotke vyera pekne, dostala asi nový lak pri tom znovuzprovoznení (?)
ICQ 199-295-438
e-mail: peto5220@zoznam.sk
Moja stránka: http://www.kemhd.wbs.cz/ --> hlasujte v ankete
Fórum o MHD --> http://www.mhdforum.ic.cz/ !!!
Zrebec
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 94
Registrován: 5-2003


Odesláno Sobota, 17. února 2007 - 08:09:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ked uz tu preberate C744 :

Tato je z Povazskej Bystrice, resp. bola. Zlikvidovali ju 10/2006. Jazdila na MHD, preto bola prelakovana na cerveno.

 
 
www.mestskadoprava.net
ICQ : 220533788
Kuzl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 41
Registrován: 9-2006
Odesláno Sobota, 17. února 2007 - 10:29:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

add Eda:to vypadá jako že ČAS bude končit s celou osobní dopravou...?Nevim,jestli ho při životě udrží dálkovky bez MHD...
Carchye
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 121
Registrován: 8-2006


Odesláno Sobota, 17. února 2007 - 10:53:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Eda: K tej C736...treba brať niektoré veci s rezervou....najme na uliciach ...vid odkaz B731 SN-500AN a to po Košiciach jazdí aj ikarus 820
www.mestskadoprava.net
231-475-399
Peto5220
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 870
Registrován: 5-2005


Odesláno Sobota, 17. února 2007 - 11:32:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pri GO tam nalepia hocičo aby& si ludia mysleli že je to nový voz/typ. Aj naše C744 po GO maju nalepky B741. Možno nie všetky ale jedna určite áno.
ICQ 199-295-438
e-mail: peto5220@zoznam.sk
Moja stránka: http://www.kemhd.wbs.cz/ --> hlasujte v ankete
Fórum o MHD --> http://www.mhdforum.ic.cz/ !!!
Eda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 264
Registrován: 10-2005


Odesláno Sobota, 17. února 2007 - 17:02:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

kuzl: Přesně tak mi to bylo řečeno. Prý nedodržel nějáké závazky nebo co. Kvůli tomu taky nehodlá v dohledné době nakupovat žádné nové busy na MHD.

Carchye: to víš, já se spíš "rýpu"(jsem se rýpal?) v tramvajích a spoustu pro vás možná základních věcí z říše busů nevím, takže si nedovedu udělat obrázek o tom, co je pravda a co ne.
www.bmhd.cz - vše o MHD v Brně
R_b
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 880
Registrován: 3-2005


Odesláno Sobota, 17. února 2007 - 22:18:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já ve Znojmě pamatuju ještě v hojném počtu a i vytížení Ikarusy. To bylo někdy v první polovině 90-tých. Jezdilo se tehdy ještě takovými úzkými uličkami v centru a pak se odsud vyjíždělo na to prostransví/náměstí u plaveckého bazénu. Od té doby jsem tam nebyl (kromě asi dvakrát průjezdu někam dál). Už asi dva roky si slibuju, že se tam zajedu podívat. Ale když tam ještě jezdí klouby, atmosy, navíc MB Cito a ten elektrohybrid a celé to tedy asi pujde do , tak už to letos zkusím konečně nějak vymyslet.
Eda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 266
Registrován: 10-2005


Odesláno Sobota, 17. února 2007 - 23:07:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No Cito ani elektrohnus nejezdí. V Citu se na pokladně rozjebala nějáká součástka a Němci za to chcou prej strašně moc peněz, tak se s tím teď nic neděje. A elektrobus, ten snad ani nikdy nejezdil, což je možná škoda...- holt není vůle.
Ale přesto návštěvu vřele doporučuju. Bacha ale na řidiče, jsou příjemní jak .
Ty klouby jim jezdí jen ve špičce, takže se možná vyplatí tam jet jenom na odpoledne, zas tolik toho tam totiž není. Měli by ale jezdit všechny tři, pokud se nějáký nepodělá.
www.bmhd.cz - vše o MHD v Brně
Pvvs
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2299
Registrován: 7-2003


Odesláno Sobota, 17. února 2007 - 23:18:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kecas . Elektrobus jezdil casto a pravidelne. CO vim , tak byl spolehlivejsi jak to slavny cito.. Akorat ted stoji na baterky.
S trpělivostí učitele zvláštní školy dojdeš nejdál .
Eda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 267
Registrován: 10-2005


Odesláno Neděle, 18. února 2007 - 00:15:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Takto mi to říkal řidič. A o velkých prázdninách 2006 taky nejezdil a to hodně dlouho, tak nevím no.
www.bmhd.cz - vše o MHD v Brně
Dopravce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 993
Registrován: 5-2005


Odesláno Neděle, 18. února 2007 - 08:48:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já vím o třech dopravních firmách, které se byly ve Znojmě ptát, zda by nemohly ony jezdit zdejší městskou místo ČASu
Vešel do místnosti a zeptal se: "kde je ten dispečer". A zezadu se ozvalo: "jo, už du"
Hmm, STS Chvojkovice-Brod, zřejmě slušnej oddíl. Ranní ptáče bez lahváče nikam nedoskáče
Sxman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 53
Registrován: 1-2007


Odesláno Neděle, 18. února 2007 - 11:22:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ve Znojmě mají jen 2 kluby 1*C744+1*B741, poslední Ikarus byl v provozu v dubnu 2004
Zzz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 731
Registrován: 12-2004
Odesláno Neděle, 18. února 2007 - 11:42:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevím jak teď,ale dřív byl elektrobus vidět velice pravidelně.
Firma PSOTA se už dlouho snaží dostat ke Znojemskýmu MHD,mělo být i nějaký výběrko,ale nevím jestli proběhlo anebo "proběhlo".

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace