K-report
 

Archiv do 30.ledna 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Student Agency » Staré archivy » Archiv do 30.ledna 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Ives
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 62
Registrován: 1-2006
Odesláno Středa, 24. ledna 2007 - 14:51:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jednou se mi stalo, že na SA Brno-Praha jeli 2 řidiči a stewardka (asi nějaký dojezd zahraniční linky), jelikož bus nebyl úplně plný, tak sem se na požádání přesunul z místa 3 někam dozadu, aby si stewardka mohla sednout..
Nésu žádné šotouš!
Felix
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 274
Registrován: 11-2004


Odesláno Pátek, 26. ledna 2007 - 09:05:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Iaya: platí zde zvykové pravidlo internetu, že na diskuzních fórech si diskutéři tykají. (vyjímku by tvořilo, pokud by se někdo podepsal přímo "ředitel dopravního podniku XY").
a jen velmi malé procento podivínů vyžaduje vykání takovým způsobem jako vy.

Legrační tón není moc fajn, když se tváříte vrcholně nechápavě. Pokud by byla stewi nelegální, hlavně by měla být "odstraněna" :-), nejde o pokutu.

My fucking meening, stewardka by se dala považovat jako náležitě poučená osoba, nesoucí jisté riziko pracovní činnosti. Mohla by obsluhovat cestující s tím, že větši (51%) cesty bude sedět na sedadle připoutaná bezp. pásem. Zní to rozumně.
Je to stejný, jakože cestující nesmí z tramvaje vystupovat mimo zastávku, ale když nefunguje výhybka, tay si ji může jít řidič klackem přehodit (a ne sedět vevnitř a čekat na technika).
Řidič není zákazník, to je profesionál. Riziko výstupu do dopravního provozu může nést.
Nestydím se za to, když jedu citybusem!!! (tato věta určena pro pár jedinců fanatické sekty "Nekritičtí milovníci poláckých dokonalých superbusíků")
Pozor na agregátobusy 24Tr a jim podobné! Brzy začne při jejich provozu ubývat drátů, prvně těch manipulačních, později i jízdních...
Iaya
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 143
Registrován: 6-2002
Odesláno Pátek, 26. ledna 2007 - 09:26:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Felix - hmm, já přeci vykaní nevyžaduji. Jak jste na to přišel? Ono je asi šíleně těžké třeba napsat: "Ahoj (nevadí Ti, že Ti budu tykat?), chci Ti jen říct, že namáš pravdu a tváříš se vrcholně nechápavě a navíc si nemožný podívín"??? Pak i já přistoupím na tykání zcela bezproblémů. Asi toho chci příliš. No nic přispůsobím se.
Znám rozhodně fóra, kde si vzájemně neznámí lidé nejprve vykají, ale to asi asi jenom banda podívínů.

To tváření "vrcholně nechápavě" bych prosil rozvést, možná že se jenom opět "tvářím vrcholně nechápavě" :-D

Zpět k tématu. Poslední cestu jsem si stewardky všímal, (možná si toho všimla...) a je pravda že neseděla připoutaná, ale drtivou většinu jízdy alespoň seděla...
Ono je třeba jít tomu štěstíčku naproti ...
Busman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 638
Registrován: 10-2005


Odesláno Pátek, 26. ledna 2007 - 09:30:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Iaya: Tak v tom případě nevykonávala funkci stewardky
Mirek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1321
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 26. ledna 2007 - 14:21:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak na idosu nová linka do KV http://www.portal.idos.cz/Data/pdf/L142107_070212_57561.pdf a taky úpravy nočních spojů na lince do Ostravy http://www.portal.idos.cz/Data/pdf/L191110_070204_57562.pdf. Taky už se nebude stavět v PV, ale na všech ostatních zastávkách vždy.

A dnes jsem u Grandu viděl Radima, hečte. To budu mít víkend plný snů, protože ho určitě miluju, když ho tak familierně nazývám.

(Příspěvek byl editován uživatelem mirek.)
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2196
Registrován: 3-2005
Odesláno Pátek, 26. ledna 2007 - 14:35:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak to máš u mě, Radime, těžký škraloup. Vynechat PV.. Počkej, jestli s tebou ještě někdy někam pojedu, vyžeru ti všechno cappucino.
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1229
Registrován: 4-2006


Odesláno Pátek, 26. ledna 2007 - 15:06:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

AD Mirek aby ses náhodou ze setkání
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
mm
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.102.233.155
Odesláno Pátek, 26. ledna 2007 - 15:23:12   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

a jak se maj lidi z prostejova dostat do prahy??kdyz capital jezdi uz jen jednou denne??no jo znicit konkurenci a pak prestat jezdit.to je teda jednani.doufam ze capital za nejaky cas zase linku praha ostrava rozsiri!!!!!!!!
Siklzdenek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 53
Registrován: 8-2006


Odesláno Pátek, 26. ledna 2007 - 15:24:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Mirek:
To setkání s "Radimem" Ti přeji a nech si o něm zdát. Pro mne bylo větším zážitkem doslova náhodné setkání ve Frenštátě pod Radhoštěm s Karlem Lopraisem, které se odehrálo v jednom autoservisu - dokonce mi s úsměvem věnoval vlastnoručně podepsaný kalendář. A při "vší úctě" k "Podnikateli roku 2005", tak mám ten pocit, že třeba právě tento muž (K. Loprais) udělal za tu spoustu let pro zviditelnění naší "mrňavé" republiky za volantem Liazu mnohem víc než "Božský Radim" se svojí "smečkou" žlutých autobusů!!
Jinak ale, samozřejmě, štěstí, zdraví a úspěchy přeji oběma!
Karel007
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 8
Registrován: 1-2007
Odesláno Pátek, 26. ledna 2007 - 15:28:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

to Siklzdenek: nejezdil náhodou Loprais Tatrou?
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2197
Registrován: 3-2005
Odesláno Pátek, 26. ledna 2007 - 15:41:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad.mm: Ono se dá přestoupit např. v Brně a ještě spoustu peněz ušetřit. Ale kdyby zrušil třeba nevýznamnou Olomouc, ale PV.
mm
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.102.233.155
Odesláno Pátek, 26. ledna 2007 - 15:45:06   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Magig:moje rec, ale s tim presedaním uz to neni takove pohodli.kdyz tak clovek cestuje kazdej tyden, tak to si pak uz rozmysli!!
R_b
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 848
Registrován: 3-2005


Odesláno Pátek, 26. ledna 2007 - 15:45:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Samozřejmě, že Loprais jezdil s Tatrou.
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1230
Registrován: 4-2006


Odesláno Pátek, 26. ledna 2007 - 15:50:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zlatej Karel ten se aspoň nikdy netlachal jako to dělá "podnikatel roku"
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Mirek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1324
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 26. ledna 2007 - 15:53:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Magiq a mm: jaká tak byla odezva lidí v PV na spoje SA? Tedy kolik lidí tam nastupovalo a vystupovalo? Ono nic proti PV, ale přeci jen ve srovnání s ostatními destinacemi (vyjma NJ a FM) to není zrovna velkoměsto. A než se tam člověk vykroutí přes ty vaše nájezdy a sjezdy...
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2198
Registrován: 3-2005
Odesláno Pátek, 26. ledna 2007 - 16:04:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad.Mirek: Obrovská, jinak by to nerušil. Občas se tam sešli až 3 lidé.
Siklzdenek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 54
Registrován: 8-2006


Odesláno Pátek, 26. ledna 2007 - 16:04:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Omlouvám se, samozřejmě, že jezdil s Tatrou, inu chybička se vloudí...!!
Mirek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1325
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 26. ledna 2007 - 16:16:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Magiq: Ty, Study a kdo ještě?
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2199
Registrován: 3-2005
Odesláno Pátek, 26. ledna 2007 - 16:18:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A ještě tam byla jedna paní.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 29844
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 26. ledna 2007 - 16:26:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nebyla tou poslední nastupující stewardka?
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


H_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1394
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 26. ledna 2007 - 18:11:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hmm, ve Varech bude veselo. Myslím, že se ten pán v zápalu boje s letuškou nepodíval na počet obyvatel KV...:-) Podstatně větší Plzeň i Liberec dlouho začínaly s 2h intervalem a mizernou konkurencí... Hmm, bude veselo...:-)
Driver
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 139
Registrován: 7-2006
Odesláno Pátek, 26. ledna 2007 - 18:23:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mirek: naše sjezdy i nájezdy (Prostějov-střed) na R46 jsou na celé trase Praha-Ostrava nejlepší vzhledem k nejkratší vzdálenosti k aut.nádraží .Teda pokud Radim nešetří za dálnici a jezdí po Olomoucké přes celý Prostějov jako dnes
Kuzl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 33
Registrován: 9-2006
Odesláno Sobota, 27. ledna 2007 - 11:05:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

H_k:No to bude,jsem zvědav jak dlouho to vydrzi.tipnul bych do června.A kdo komu vybere cestující...??Myslím(doufám),že AKV si budou jezdit těch pár spojů o půle,stejně skoro všechny spoje jedou dál než do KV,tak by snad nějaký ty lidi mohli jet s nima.
Driver
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 140
Registrován: 7-2006
Odesláno Sobota, 27. ledna 2007 - 14:55:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

CAPITAL EXPRESS jezdil přes Prostějov 4 spoje denně v každém směru a nebyl problém, dokud před nimi účelně nezačali jezdit SA (např. v neděli v podvečer 10 minut před CE). Teď když vytlačili CE, tak budou rušit. Ještěže zvedli úroveň cestování.
Každopádně u KV se SA přepočítali. AKV jsou na dobré úrovni (stálí zíkazníci měnit nebudou) a ASIANA není ČEBUS.
Siklzdenek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 55
Registrován: 8-2006


Odesláno Sobota, 27. ledna 2007 - 15:56:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nemá někdo tušení za jaké ceny bude SA linku PHA - KV jezdit? Osobně předpokládám silný dumping, a tipuji 80,- Kč plná a 60,- Kč otevřená/kreditová. A nebo mne nějaký "znalec" SA vyvede z omylu?
____________________________________________________
Tisknout bankovky mne už nebaví, ztrácím odbyt...
http://www.bicnapadelky.ic.cz
}
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2201
Registrován: 3-2005
Odesláno Sobota, 27. ledna 2007 - 17:30:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad.Driver: Skutečně nebyl problém, ale těch 0-3 lidí už problém asi byl.
mm
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.102.233.155
Odesláno Sobota, 27. ledna 2007 - 20:08:18   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak 3 lidi tam urcite nebyvaly aspon co jsem jezdil ja(mluvim o CE)napr.se podivej kolik lidi jezdi v tech 14.myslim ze jich yva o hodne vic!!
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2203
Registrován: 3-2005
Odesláno Sobota, 27. ledna 2007 - 20:51:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zajímavé, že když jich jezdí tolik, že obě společnosti spoje ruší, není to paradox?
H_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1396
Registrován: 5-2002
Odesláno Sobota, 27. ledna 2007 - 22:47:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, na výdrž AKV bych nesázel... Jinak i u Letušky teď není problém vidět autobus s 10 lidma, i po nástupu SA bude Letuška nabízet víc spojů, hmm...:-) Tipuju, že vykrvácí všichni.:-)
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6147
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 28. ledna 2007 - 00:22:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Po návštěvě garáží ČSAD KV v KV a rozhovoru s několika řidiči jsem došel k závěru, že tahle pobočka jde celá do háje. Oni tam mají snad jen 15 autobusů, dva na ZDO, něco jezdí na Plzeň a zbytek do Prahy plus zájezdy pro lázeňské hosty.
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1254
Registrován: 4-2006


Odesláno Neděle, 28. ledna 2007 - 00:41:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

no A-KV májí jistou výhodu že jejich spoje jedou už z jiných míst.A jen kretén by ve Varech přesedal.Já jen nevím kde chce ty cestující vzít SA.tohle není region odkud by mohl jezdit plný .Myslím že i on tam odtud brzo vycouve,v půlce roku se začne vymlouvat na mýto na silnicích 1 třídy.
Asiana si bude držet svoje zákazníky a z vlaků lidi těžko dostane.No aspon bude moct být v tv a vydat nějaké to velkohubé prohlášení.
Bohužel všude to rozp....a pak z toho uteče jak malej kluk.Tak jako ted postupně likviduje Ostravu.
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1255
Registrován: 4-2006


Odesláno Neděle, 28. ledna 2007 - 00:52:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Martin j také jsem si všiml že pobočka ve Varech moc přímo z varů nejezdí.
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6150
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 28. ledna 2007 - 02:28:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Oni si teď pomohli tím, že nabrali linky v Ústeckém kraji. Předtím měli jen sedm linek, z toho dvě v ZDO napůl se Sokolovem a na třetí ZDO jeden spoj (to je, jak jsem psal, ta práce pro dva autobusy plus pár spojů zajišťují z dálkových linek), zbytek dálkové linky.

http://portal.idos.cz/Down.aspx?f=pdf/L410440_061210_56945.pdf
http://portal.idos.cz/Down.aspx?f=pdf/L410450_061210_56476.pdf
http://portal.idos.cz/Down.aspx?f=pdf/L420292_061210_56479.pdf
http://portal.idos.cz/Down.aspx?f=pdf/L421232_061210_56481.pdf
http://portal.idos.cz/Down.aspx?f=pdf/L480310_061210_56492.pdf
http://portal.idos.cz/Down.aspx?f=pdf/L480810_061210_56950.pdf
http://portal.idos.cz/Down.aspx?f=pdf/L480820_061210_56520.pdf
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Kuzl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 34
Registrován: 9-2006
Odesláno Neděle, 28. ledna 2007 - 08:37:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak ta divize K.Vary je v takovym stavu asi tak od roku 2000.Akorát od toho roku ubývají spoje do Prahy.př. v roce 2000 jich zajišťovali 9 v prac.dny +3 v PO několik v PÁ,hodně víkendů,celotýdenní KV-Brno,Pha-Vídeň.teď jezdí do prahy 1 celotýdenní...V nezměněném stavu se drží akorát Jáchymov.
H_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1399
Registrován: 5-2002
Odesláno Neděle, 28. ledna 2007 - 10:37:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ares1: No, to jsi trošku mimo. Z vlaku není koho brát, protože vlakem to krom pár zbloudilých turistů nejezdí nikdo. A "kreténů" najdeš každý den desítky, zkus jim to jít vysvětlit, jak jsou pitomí, že místo šrotokarosy jedou letuškou a pak přesednou třeba na vlak.

Martin_J: Jo, totiž AKV kdysi chtělo za ZDO v KV kraji víc peněz, něco jako aféra v Úst. kraji, tak s nima tehdejší okres vymet a v KV okrese nejezdí AKV žádnou ZDO, krom linek, co sem dojíždí z jiných okresů. Akorát tehdejšímu KV okresu se ta akce poměrně povedla, v Úst. kraji ten pocit nemám, ale to je jedno... Každopádně KV okres pak dál platit za autobusovou ZDO stejně a kvalita buď zůstala stejná, nebo vzrostla.
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6151
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 28. ledna 2007 - 12:21:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hm, myslím, že něco podobného se povedlo i firmě ČAS Znojmo, ne? Taky mají snad už jen dálkové linky.
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 563
Registrován: 12-2005


Odesláno Neděle, 28. ledna 2007 - 12:57:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin_j:Přesně tak Čas Service nahradili dopravci Psota,Tredos,Bk bus,a myslím že i Bítešsá dop.spol. a Břežanská ds.
Zlatovánek=nejlepší dopravce v ČR

www.zlatovanek.cz
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1264
Registrován: 4-2006


Odesláno Neděle, 28. ledna 2007 - 13:13:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad H-K já jim to vysvětlovat nebudu na to musejí přijít sami.Já tam jezdím Asianou a zpět AKV a nebudu na tom nic měnit.
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
H_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1403
Registrován: 5-2002
Odesláno Neděle, 28. ledna 2007 - 13:16:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak to mají před sebou velký úkol,:-) přijít na to, že jsou kreténi, protože si dovolují přestupovat mezi Letuškou a návazným spojem, místo aby použili přímé AKV.
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1699
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 28. ledna 2007 - 15:03:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Letuška jde do boje! Zavedli jízdenky pro 5 jízd, díky nimž vyjde jedna jízda na 99 Kč, resp. pro studenta na 79 Kč. Ale je nutné rezervovat si každou jízdu v kanceláři Letušky. Ovšem chystají spuštění nového rezervačního systému, takže pak už to nejspíše půjde i přes internet nebo SMS. Rozhodně to bude zajímavé - takový dopravácký boj na život a na smrt. Letuška jako zavedený dopravce na této trase versus SA jako firma s daleko větším počtem autobusů... Ačkoliv dosud jsem SA docela fandil, jejich snaha zlikvidovat Letušku se mi vůbec nelíbí. Ono to totiž dopadne tak, že cestující se rovnoměrně rozdělí mezi obě firmy, které budou nabízet podobný standard služeb, takže budou obě na této lince těžce tratit (nejen, že budou mít málo zákazníků, ale konkurenční boj je i přinutí snížit ceny jízdenek). Pak už se bude jen čekat, kdo padne dřív. Ovšem dokud bude boj trvat, cestující z toho budou mít prospěch, takže je pravděpodobné, že se bude pomalu zvyšovat jejich počet. Oni totiž někteří zjistí, že jet autobusem je lepší než jet autem...

Btw.: Možná se na této lince projeví nevýhoda s dopravou nesouvisejícího názvu SA. Mám totiž zkušenost, že když cizinci na jejich autobusech vidí slovo "student", automaticky si myslí, že to je autobus jen pro studenty, což je podpořeno i žlutou barvou, která je např. v Americe typická pro autobusy školní... A zrovna do Varů jezdí cizinců spousta, takže bych se nedivil, kdyby preferovali Letušku právě z tohoto důvodu.
Zzz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 691
Registrován: 12-2004
Odesláno Neděle, 28. ledna 2007 - 15:51:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ČAS Znojmo má kromě dálkových linek ještě Znojmo-Brno,kde už je taky v opozici a hlavně MHD ve Znojmě,což je pro ně nejspíš hlavní zdroj příjmů.
Měl i Městskou v Krumlově,ale tu začal jezdit Psota v rámci IDS-JMK,má tam novou 954ku.

Psota chtěl před dvěma roky i MHD ve Znojmě,ale buď prohrál "výběrové řízení",nebo ani nakonec žádný nebylo.

Břežanská rovněž přebrala linky po ČASu,ale začla jezdit i Božice-Hrušovany-Brno,čímš stáhli dost lidí z vlaku(podstastně pomalejšího a daleko od města).
Navíc jejich působení znamená téměř do všech postižených obcí větší množství spojů,než který mělo tehdejší ČSAD Znojmo.

Naopak ztratily sebou zavedené spoje do Drnholce,ty má teď expanzivní Bors v rámci čím dál častěji jezdící linky Mikulov-Jevišovka-Hrušovany nad Jevišovkou.
Čsad_zastávka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 218
Registrován: 9-2006


Odesláno Neděle, 28. ledna 2007 - 17:33:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

snaha zlikvidovat Letušku se mi vůbec nelíbí

Letuška je poměrně drahý dopravce, na což doplácejí zákazníci. Sotva se objevil konkurent, najednou je prostor pro zlevnění.

budou obě na této lince těžce tratit

Naprostý souhlas. Občas autobus Letušky potkávám při odjezdu z Prahy a frekvence nic moc. Konkurenční boj se proto časem dostane do fáze redukce spojů, a protože alternativa vlaku v této relaci příliš nefunguje, začnou se nám cestující pomalu vytrácet do aut. Nechápu proč Radim (pro rejpaly: Ing. Jančura) raději nezavádí linku do Českých Budějovic.
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 139
Registrován: 6-2006
Odesláno Neděle, 28. ledna 2007 - 17:37:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad. čsad zastávka - linku do kv zavádí jako pomstu asianě, že o sobě prohlašovala, že je největší prodejce letenek v čr
Zzz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 692
Registrován: 12-2004
Odesláno Neděle, 28. ledna 2007 - 17:41:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Někde bylo Radimovo prohlášení,že tu linku nebude zavádět,pokud ASiana nebude tvrdit,že je největší prodejce letenek u nás.
Tohle tvrzení Asiany je často zpochybňováno ze strany lidí v oboru,ale jestli je to důvod zavádět linku do KV za trest,to si nejsem jistej i když SA jinak fandím.( Asianě taky,i když sem čekal,že to bude progresivnější firma,co se bus dopravy týká).
Zzz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 693
Registrován: 12-2004
Odesláno Neděle, 28. ledna 2007 - 17:44:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Liberečák:Si mě předběhl!To snad...
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 140
Registrován: 6-2006
Odesláno Neděle, 28. ledna 2007 - 17:48:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Zzz
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 141
Registrován: 6-2006
Odesláno Neděle, 28. ledna 2007 - 17:55:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevíte jestli ten Beulas co jezdí do liberce je tam už nastálo, nebo se ten rozbitej Ayats ještě vrátí?
M_v
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2560
Registrován: 6-2002


Odesláno Neděle, 28. ledna 2007 - 23:55:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Liberečák, Zzz: Aha, takže akce Naši furianti. Škoda, že Jančura nepokračuje v úspěšné taktice mrchožrouta napadajícího slabé a nemocné kusy. I když nástup B.E.I. na linku do Brna byl podobně furiantský.

Mimochodem, co říkáte na fakt, že SA do KV nebude zajíždět na letiště (krom jednoho spoje ráno)? Pomůže mu to, nebo ublíží?
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1701
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 29. ledna 2007 - 00:34:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

M_v: Podle mě pomůže. Povolení k vjezdu na letiště asi není zadarmo a prát se o těch několik "letištních" cestujících s Asianou by nemělo cenu. Zato takhle bude SA o něco rychlejší, čímž přiláká cestující, kteří jedou do/z centra Prahy.
Karel007
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 9
Registrován: 1-2007
Odesláno Pondělí, 29. ledna 2007 - 15:32:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

to liberečák: myslim, že ten beulas (jestli myslíme ten samý bus-modro,černý kožený sedačky ) tady nastálo není (on pokud vím, tak nejezdí jen Liberec, ale občas se podívá i do Plzně a někdy i do Londýna- to říkal řidič tohoto busu). Do Liberce jezdí také SCANIA IRIZAR PB (nebo jak se to jmenuje) a ten tady na stálo asi je.
Karel007
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 10
Registrován: 1-2007
Odesláno Pondělí, 29. ledna 2007 - 16:07:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

myslim si, že ten BEULAS AURA bude nasazen na plánovanou linku do KV, ale to je jen můj osobní tip (Jančura už ty busy musí mít koupený a novej bus prostě musí jezdit a tak je dává všude možně)
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 142
Registrován: 6-2006
Odesláno Pondělí, 29. ledna 2007 - 17:37:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

do liberce jezdí normálně žlutej Beulas, ale Scaniu sem neviděl. Asi Ayatsy už nesloužej jak maj.
Karel007
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 11
Registrován: 1-2007
Odesláno Pondělí, 29. ledna 2007 - 18:54:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

to liberečák:no ten beulas je samozřejmě žlutej, jenom jsem víc specifikoval vnitřek busu (modro,černý kožený sedačky, nad hlavou výklopný schránky jako v letadle) aby jsme se bavili o stejnym buse...

(Příspěvek byl editován uživatelem karel007.)
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1702
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 29. ledna 2007 - 19:11:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Karel007: Takových Beulasů má ovšem Student Agency spoustu, takže do KV může být nasazen tenhle a klidně 5 dalších. Ovšem já si myslím, že tam SA pošle nejnovější vozy ze své flotily - Mercedesy Travego nebo Scanie Irizar PB. Obzvláště u těch Scanií by to bylo zajímavé, protože ty provozuje i Asiana. Ale řekl bych, že SA se bude chtít od Asiany spíše odlišit, takže předpokládám Mercedesy.
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 143
Registrován: 6-2006
Odesláno Pondělí, 29. ledna 2007 - 19:16:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

to karel007. já nevim jestli se bavíme o samém voze, ale asi jo. nemůžu posoudit interiér, protože s SA zásadně necestuji. Nejraději jezdim s Axer nebo c955. český busy a ještě ušetřim.
Karel007
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 12
Registrován: 1-2007
Odesláno Pondělí, 29. ledna 2007 - 21:03:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

to Liberečák: tak to já zase když jedu s ČSADLB tak jedu radši MANem (rozdíl studentskýho jízdnýho 45 a 40 je minimální...). Tím AXERem jsem jel asi 2krát a musím říct nic moc, ten bus byl sice skoro novej (najeto asi 100tis km), ale každá větší nerovnost na dálnici byla dost uvnitř slyšet, no nic moc příjemnýho.
Čsad_zastávka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 219
Registrován: 9-2006


Odesláno Pondělí, 29. ledna 2007 - 21:08:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Z busportalu, pokud jste tam ještě dnes nebyli:
Zeptali jsme se Student Agency na nedávno avizovanou linku Praha - Karlovy Vary.

Opakovali jsme svůj dotaz proto, že se linka již objevila v CIS - IDOS a na webu Student Agency jsme nic nenalezli.

Dotaz BUSportálu byl formulován jako snaha o získání mediální informace. Uvádíme odpověď. Tentokrát zcela bez úprav i bez podpisu - nebyl uveden.

Dakujeme za Vas zaujem o nase sluzby

Linka Karlovy Vary -Praha zacne premavat od 12.02.2007. Bohuzial presny cennik a jizdni rad bude uvedeny az v priebehu buduceho tyzdna. Sledujte prosim nase webove stranky,pripadne nas kontaktujte na tel-č:841101101


Odkaz: http://www.busportal.cz/modules.php?name=article&sid=2810

Tak nevím, no. Napadají mě myšlenky o zhoršujících se zákaznických službách a jimi vytyčené cestě na smetiště dějin autobusové dopravy, ale nejsem natolik naivní, abych si myslel, že se někde objeví podnikatel se stovkami milionů v kapse a začne Ing. Jančuru válcovat. Nechápu v tomhle Radima - proč neinvestuje pár tisíc Kč do platu zaměstnanců, kteří mu nebudou dělat ostudu?
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 144
Registrován: 6-2006
Odesláno Pondělí, 29. ledna 2007 - 21:16:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

On totiž axer neni dělanej na rozbitý silnice. A při tý rychlosti na dálnici to s tim busem trochu zatřepe, když skočí do díry. Todle dělá i ten uplně novej, co jezdí prahu v pátek odpoledne (jinak jezdí boleslav)
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 145
Registrován: 6-2006
Odesláno Pondělí, 29. ledna 2007 - 21:18:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad. čsad zastávka: no ještě začnou u SA jezdit ukrajinské posádky, a budou to služby na úrovni.
Minibox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 96
Registrován: 9-2005


Odesláno Úterý, 30. ledna 2007 - 09:35:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Spíš si myslím, že ty holky u SA co sedí někde v kancelářích nemají ani tušení o tom, že JŘ může viset někde na "nějakém" portále IDOS dřív, než ho má SA na webu sama. Prostě dokud nedostanou zprávu od nadřízeného, tak nic neví a píšou nic neříkající odpovědi. Ale to není případ jen SA - všude okolo nás je tolik marketingového a reklamního balastu (zbytečně) a skutečné informace si stejně musí člověk vždy zjistit sám
Ovšem SA to má natolik zmáknuté ve směru k "obyčejnému" cestujícímu, že jim to zatím prochází. Já jim sice fandím, ale už je vidět, že ve službách polevili - škoda. Jak už jsem psal minule, uvidíme jak to půjde dál, co konkurence atd.
www.minibox.webz.cz

ICQ 262 816 345

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace