K-report
 

Archiv do 02.února 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Doprava v Královéhradeckém kraji » Staré archivy » Archiv do 02.února 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Maxwilien
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 309
Registrován: 8-2005


Odesláno Úterý, 02. ledna 2007 - 15:39:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pár fotek:
 -asi nejstarší 700 u Osnada
 -jedna z nejnovějších 700 u Osnada
 -a jedna z těch nejhezčích-to jako v celkem dobrym stavu
A na závěr jedna otázka smí jezdit bus bez zrcátka?Osnada ho má na sorce uražený už třetí týden
www.tad.cz ---> Setra forever www.setra.de
kdybyste náhodou někdy vyfotili nějakej z autobusů TAD tak mi prosím pošlete fotky na mejl(Mic.halB@seznam.cz)

ICQ:276-583-029
VELKÉ PŘEKVAPENÍ MOŽNÁ UŽ 1.3. 2007
Petr_nosek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2802
Registrován: 8-2002
Odesláno Úterý, 02. ledna 2007 - 21:22:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

dneska jsem viděl zajímavý vůz na lince, která mě zaujala ještě víc- Vrchlabí- Ostrava.
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1009
Registrován: 4-2006


Odesláno Úterý, 02. ledna 2007 - 22:34:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jo a jaký ? Berkhof?
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Petr_nosek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2807
Registrován: 8-2002
Odesláno Čtvrtek, 04. ledna 2007 - 21:18:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

já se v těhle vozech nevyznám, ale něco zeleného se zvýšenými schody od nějaké CK- (BUS Travell)??? Asi ano, nevím.
Petr_nosek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2809
Registrován: 8-2002
Odesláno Čtvrtek, 04. ledna 2007 - 21:22:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

hlavně by mě zajímalo, co to bylo za spoj. Na IDOSu jsem nic v tom čase (úterý odpoledne) nenašel.
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1640
Registrován: 4-2003


Odesláno Čtvrtek, 04. ledna 2007 - 21:43:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Petr Nosek: Jo, tak jestli to bylo zelené, určitě to byl Berkhof. Patří KADu Vrchlabí, ale protože často jezdí pro CK Bus Tourist, je na něm uveden název této CK.
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1641
Registrován: 4-2003


Odesláno Čtvrtek, 04. ledna 2007 - 21:52:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

I linka Vrchlabí-Ostrava ukazuje, že jde o firmu KAD, avšak ta má do Ostravy z HK odjíždět ráno a do Vrchlabí kolem poledne. Tenhle vůz jsem ale vídal i na spoji HK-Vrchlabí, a ten z HK jede i v 15.00. Takže je možné, že to byl tenhle spoj a řidič tam hodil jinou ceduli (resp. třeba neměl ceduli HK-Vrchlabí, tak tam dal aspoň Ostrava-HK-Vrchlabí...).
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1017
Registrován: 4-2006


Odesláno Čtvrtek, 04. ledna 2007 - 22:18:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jinak s tím vozem jezdí řidič který bydlí v Ostravě.Dřív jezdil pro ČSAD Ostrava,ale pak co to přestali jezdit tak odešel do kadu.Takže pokud jede do Ostravy tak jede vlastně domů.Ten řidič se pozná neb má ostravský přízvuk.A spíš to vypadá že neměl tu ceduli.
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1643
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 05. ledna 2007 - 22:12:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na Nový rok jsem jel z HK do Prahy s Orlobusem a řidič za Chlumcem odbočil směr dálnice. Docela mě o překvapilo, vzhledem k tomu, že už se vybíralo mýtné. Jenže jsme ujeli kousek a cedule o odbočce na dálnici najednou byly přeškrtané, takže řidič odbočil zase ke staré silnici. Byla to taková vyhlídková jízda přes vesnice a na starou silnici jsme najeli v Lovčicích... Že by to byla předzvěst ježdění po nové dálnici či alespoň její části?
Autrans
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7
Registrován: 11-2006
Odesláno Úterý, 09. ledna 2007 - 16:10:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nazdar diskutéři.
Měl bych pár aktualit z krkonošských velehor. TS ve Špindlu mají akutní nedostatek driverů na městskou (skibusy), takže vypomáhají řidiči z KADu i s vozy (včera i dnes spatřen např. TU 95-77 s řidičem, co obvykle jezdívá pouze dálky,bylo to na lince, co objíždí lanovky - tuším, že to je č.2). Nemám teď moc příležitostí udělat fotku, takže případní zájemci - přijeďte. Nemám bohužel zprávy, jak dlouho tenhle stav potrvá. Přeprava zdarma ...
Autrans
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 8
Registrován: 11-2006
Odesláno Úterý, 09. ledna 2007 - 16:20:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jinak, co se týče osudu vozu z nicku Jendy z HK, jak jsem se nedávno dozvěděl, tahle jedna z prvních Sorek loni vyjížděla pouze sporadicky a pozvolna kolabovala. Taky v místních podmínkách dostala hustej céres, byl to model ještě s pevnýma nápravama (prodávám jak jsem nakoupil), který taky už byly údajně za zenitem. Tuším, že v září odjela definitivně po vlastní ose do Libchav, kde si jí fabrika údajně vyžádala (odkoupila?) na "pozorování". Cestou utrpěla sice před Hradcem klinickou smrt, ale nakonec tam prej dojeli.
Maxwilien
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 322
Registrován: 8-2005


Odesláno Středa, 10. ledna 2007 - 21:23:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

 
 
 
Nový sor + C 954 E ( nová nebo přeznačkovaná ??? ) a na starším soru díra na tý piksle na plyn
www.tad.cz ---> Setra forever www.setra.de
kdybyste náhodou někdy vyfotili nějakej z autobusů TAD tak mi prosím pošlete fotky na mejl(Mic.halB@seznam.cz)

ICQ:276-583-029
VELKÉ PŘEKVAPENÍ MOŽNÁ UŽ 1.3. 2007
Lutep
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 393
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 15. ledna 2007 - 20:46:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Postřeh jsem diskuzi o autobusech, novým dopravci a spojení Hk s Prahou.

Nejefektivnější by by bylo zavést slušné vlaky Pha - HK, jízdní doba je cca 1hod a 40min, přičemž nutno podotknou že tutéž dobu pojede i autobus, jestliže li se nepletu, myjí busy omezenou rychlost, z čehož vyplývá že pokud by se zavedly vlaky vyšší kategorie s lepší kvalitou služeb než je rychlík obyčejnej do HK, možná hodně kravatáku by přesedlalo na vlak jakož to tak je v pardubicích. pokud pojedou vlakem dostanou se za cca hodinu na černý most z HK, pak ještě jízda do centra cca další hodinu, hodně firem nechává své zaměstnance jezdit vlaky z pardubic do pha protože po dobu jízdy pracují a nemusí se věnovat řízení, odtoho jsou i ve vlakcích zásuvky 230V. Co se jedná ojízdné, vždy hradí firma, výjde stále levněji firmu:-)

Z toho plyne že HK chybí vlaky pro bussnis třídu a v hk je početná!!!

Dokážu si představit malé ICčka

peršan+4 vozy druhé třídy + 2 vozy první třídy a o občersvení ve formě prodavačeve ve vlaku.

odj z HK 6:30, 7:15, 8:00

z pha do HK: 14:30 16:00 17:30

Připadá mě že je docela prapodivné jako 100.000meěsto nemít slušné spojení s Pha a kodrcat se busy do pha, i kdfyž je ted dálnice, je to pořád autobus a myslím na takovouto vzálenost a pravidelné ježdění by mě nevyhovoval
Typ - 14Tr05
Zařazen - 23.10.1984
Vyřazen - 2003
Výrobní číslo - 9088
Evidenční číslo - 320
Odstaven počátkem roku 2003, prodán do Almaty v Kazachstánu (3080). Před prodejem vybaven asynchronním pohonem posilovače a kompresoru
Maxwilien
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 327
Registrován: 8-2005


Odesláno Úterý, 16. ledna 2007 - 19:50:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dneska jezdil na MHD v Trutnově skibus 1H9 6644
 
www.tad.cz ---> Setra forever www.setra.de
kdybyste náhodou někdy vyfotili nějakej z autobusů TAD tak mi prosím pošlete fotky na mejl(Mic.halB@seznam.cz)

ICQ:276-583-029
VELKÉ PŘEKVAPENÍ MOŽNÁ UŽ 1.3. 2007
SIM
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.176.47.199
Odesláno Úterý, 16. ledna 2007 - 21:09:40   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

to luteb: no nevim, jel si nekdy do prahy vlakem z hradce? ja myslim, ze srovnavas nesrovnatelny... pardubice jsou na hlavnim koridoru - je to uplne o necem jinym. to je treba jako s ostravou, tam taky jezdi lidi do prahy spis vlakem... hradec bych spis srovnaval s brnem - dalnice a tudis se vyplati jet rozhodne busem. je to levnejsi a mnohem rychlejsi... pokud bys chtel nahnat lidi do vlaku, musela by nejprve projit trat rekonstrukci (aspon usek velky osek - hk) a ono vzajemny cekani na zpozdeny protijedouci vlaky na jednokolejce taky neni zadny terno... takze asi tak...
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 29466
Registrován: 4-2003


Odesláno Středa, 17. ledna 2007 - 18:16:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na jednokolejce se bohužel musí dost často čekat i na vlaky jedoucí včas. :-(
Z Hradce na Prahu by bylo vhodné dosadit kódování, aby se tam dalo jezdit 120, a na vhodných místech udělat druhou kolej/dlouhé výhybny. Bohužel na to není v současnosti žádný valný tlak, takže se dělají sotva ty koridory...

Ale s Brnem bych HK moc nesrovnával, vlakem je to stále srovnatelné (pokud někdo nemá za cíl přímo Čerňák, či oblasti na trase metra linky B).
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Vít_javůrek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 70
Registrován: 10-2004
Odesláno Středa, 17. ledna 2007 - 21:24:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Myslím, že propustnost jednokolejky Hradec - Velký Osek je velmi dobrá. Stanice Káranice, Nové Město a Chlumec jsou blízko u sebe a v případě potřeby se v nich občas křižují opožděné rychlíky. Stejně tak je i Převýšov blízko Chlumce a Kanín blízko Dobšic. Mezi Dobřenicema a Káranicema je oddílové návěstidlo a stejně tak se dá jet v oddílu mezi Praskačkou - Plačicema - Hradcem. Problémem je dlouhý úsek Převýšov - Choťovice s telefonickým dorozumíváním. Pro kódování je problémem úsek Praskačka - Dobřenice s počítači náprav a též stanice Dobřenice a Káranice s počítači náprav. Mnohem akutnější bych viděl provoz "na hranici bezpečnosti" na vytížených telefonikách z Hradce do Pardubic či do Týniště. Tolik k trati na Velký Osek.
Vít Javůrek
Maxwilien
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 328
Registrován: 8-2005


Odesláno Pátek, 19. ledna 2007 - 14:49:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

19.1.2007 Trutnov AN
 -od KADu jel nečekaně axer
 -a tahle LC z ČSAD ČB tady stále nečině několik hodin( možná ještě stojí) - že by nějaká závada na lince Pec p.s.-krumlov?
 -Osnado
 -a po Osnadu
jinak díky tomu větru co byl včera to kromě desítek stromů odnesla i cedula na AN
 
www.tad.cz ---> Setra forever www.setra.de
kdybyste náhodou někdy vyfotili nějakej z autobusů TAD tak mi prosím pošlete fotky na mejl(Mic.halB@seznam.cz)

ICQ:276-583-029
VELKÉ PŘEKVAPENÍ MOŽNÁ UŽ 1.3. 2007
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1139
Registrován: 4-2006


Odesláno Pátek, 19. ledna 2007 - 20:31:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Max Jejda tabule poničena.Jinak nestojí tam ten Budějovičák kvůli větru a polomům do Pece?Ono moc toho nejezdí díky polomům
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Maxwilien
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 330
Registrován: 8-2005


Odesláno Pátek, 19. ledna 2007 - 21:10:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ares: i to je možný ....mi povídej jsem ráno přišel kvuli polomu pozdě do školy ...
www.tad.cz ---> Setra forever www.setra.de
kdybyste náhodou někdy vyfotili nějakej z autobusů TAD tak mi prosím pošlete fotky na mejl(Mic.halB@seznam.cz)

ICQ:276-583-029
VELKÉ PŘEKVAPENÍ MOŽNÁ UŽ 1.3. 2007
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1141
Registrován: 4-2006


Odesláno Pátek, 19. ledna 2007 - 23:07:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

z toho máš mít radost a ne smutnit.U nás ve firmě pouštěli domů a zaplatily to a já do marodím.A to nešel proud tak jsem ani u PC nemohl být.
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Fedos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 897
Registrován: 7-2006


Odesláno Pátek, 19. ledna 2007 - 23:17:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ares1:to v Rudné proud nešel asi nejdéle 1 hodinu ale furt to kolisalo a to mě vypínalo PC.A dnes byla naše škola otevřena a já jí mám přes ulici ale já šel k doktorovi takže mi bylo jedno že je otevřená.A když tak mi prosím napiš to ICQ číslo na mail.díky
www.autobusovenadrazi.wbs.cz
icq:241-647-938
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1143
Registrován: 4-2006


Odesláno Pátek, 19. ledna 2007 - 23:31:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Fedos 409-660-327
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Maxwilien
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 335
Registrován: 8-2005


Odesláno Pátek, 26. ledna 2007 - 16:49:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pár fotek z dneška:
 -netradiční návštěva ze Staré Paky
 
  tradiční šrot z Upice nezklamal ... a to jsem radši ani nebyl vevnitř
 
 
 
jinak z kloubáku jsou v tyhle krátký zimě nejspolehlivější B 961, ty jezděj pořád ... citelis už párkrát stál
www.tad.cz ---> Setra forever www.setra.de
kdybyste náhodou někdy vyfotili nějakej z autobusů TAD tak mi prosím pošlete fotky na mejl(Mic.halB@seznam.cz)

ICQ:276-583-029
VELKÉ PŘEKVAPENÍ MOŽNÁ UŽ 1.3. 2007
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1233
Registrován: 4-2006


Odesláno Pátek, 26. ledna 2007 - 17:09:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

AD Max....to jí ještě nevyhodily?to už je hroznej vrak.řídil jí sandokan?
a copak citelis hrabal?
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Maxwilien
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 337
Registrován: 8-2005


Odesláno Pátek, 26. ledna 2007 - 17:58:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Ares: sandokan s ní nejel , citelis měl problémy ze začátku když ještě nebyl hlavní tah rozsolenej. Ještě že na lince 1 nejsou žádný kopce...
www.tad.cz ---> Setra forever www.setra.de
kdybyste náhodou někdy vyfotili nějakej z autobusů TAD tak mi prosím pošlete fotky na mejl(Mic.halB@seznam.cz)

ICQ:276-583-029
VELKÉ PŘEKVAPENÍ MOŽNÁ UŽ 1.3. 2007
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1234
Registrován: 4-2006


Odesláno Pátek, 26. ledna 2007 - 18:21:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No to je štěstí,že je To od poříčí až na HSM vcelku rovina.Jinak žádné novinky u Osnada v Trutnově?
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Maxwilien
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 338
Registrován: 8-2005


Odesláno Pátek, 26. ledna 2007 - 18:31:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

novinky? snad ani ne ...
www.tad.cz ---> Setra forever www.setra.de
kdybyste náhodou někdy vyfotili nějakej z autobusů TAD tak mi prosím pošlete fotky na mejl(Mic.halB@seznam.cz)

ICQ:276-583-029
VELKÉ PŘEKVAPENÍ MOŽNÁ UŽ 1.3. 2007
Majlen
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 15
Registrován: 4-2006


Odesláno Sobota, 27. ledna 2007 - 16:46:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

hmmm... tak tajnosti v Královéhradecké diskuzi? Nemyslím si, že záměr TAD vstoupit do linkové dopravy a návštěva tvého otce u vedoucího odboru dopravy KHK by byla až tak tajná
Majlen
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 16
Registrován: 4-2006


Odesláno Sobota, 27. ledna 2007 - 17:19:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

...jinak v Trutnově (v ústí do pěší zóny) proběhne v pondělí 29.1. dopoledne prezentace plynových autobusů Citelis 12m CNG a EKOBUSu (asi BN12). Měli by se na ni přijít podívat zástupci města, aby se mohlo rozhodnout ohledně letošní obnovy. Tuto dvojici doplní ještě v průběhu února další plyňák - Tedom 123G - ten by se ovšem měl zdržet o dost déle - bude několik týdnů v ostrém testovacím provozu na linkách MHD Trutnov.

Jsem docela zvědav který z těchto tří adeptů letos nahradí poslední hranatou Karosu v MHD...
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1257
Registrován: 4-2006


Odesláno Neděle, 28. ledna 2007 - 01:04:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Majlen a do kolika má ta akce na pěší zoně být? být když máš tak přesnou informaci?já to hledal na webu novin,Trutnova,osnada ale nic jsem nenašel.
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Majlen
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 17
Registrován: 4-2006


Odesláno Neděle, 28. ledna 2007 - 10:01:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ono to bude asi spíš jako vyloženě prezentace pro zástupce města, proto se o tom nikde nepíše - jinak je to co aspoň já vím domluveno nějak po desáté hodině...
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1263
Registrován: 4-2006


Odesláno Neděle, 28. ledna 2007 - 13:02:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

hm ale nevíš jak to tam bude dlouho? já mám vycházky až od 12
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Mirek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1328
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 01. února 2007 - 11:51:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

odkaz

TU 96-54
Autrans
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 18
Registrován: 11-2006
Odesláno Čtvrtek, 01. února 2007 - 13:27:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jojo, je to peklo, to musela být šlupka jako blázen. Tímhle spojem jezdím každé ráno do práce, ironií osudu jsem jel dneska později ... Vůbec mně to nemrzí, nemusím být u všeho... Je mi líto drivera (teda jestli řídil ten co má 96-54, je to profík, jezdím s ním rád). Snad je v cajku ....
Gor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 415
Registrován: 6-2002


Odesláno Čtvrtek, 01. února 2007 - 13:59:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

TU 96-54 To je ten autobus co kdysi uz jednou v Praze rozsrotovala tramvaj a jezdil s nim "Mirecek" nebo je to jinej?

Kdyz vidim to BMW, neridil ho opet syn nejmenovaneho spindlerovskeho elektrikare?
Autrans
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 20
Registrován: 11-2006
Odesláno Čtvrtek, 01. února 2007 - 14:11:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevim, co rozsrotovala tramvaj, to je pro mne novinka, ale "Mirecek" mel 91-31, tenhle jezdival driv hlavne na Piestanech. Jinak co se tyce toho bavoraku, vim koho myslis, ale tohle byl jeden vrchlabsky spoluobcan snedsi pleti ...
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1308
Registrován: 4-2006


Odesláno Čtvrtek, 01. února 2007 - 14:32:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Měl by to být ten po střetu s tramvají.A pokud se stalo něco osádce bavoráku - jejich problém nemaj jezdit jak hovada.
As autrans pamatuješ ten bílej autobus co měl vzadu na skle velbloudy?
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Gor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 416
Registrován: 6-2002


Odesláno Čtvrtek, 01. února 2007 - 14:42:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ares1: Tramvaj urazila zadek autobusu, se kterym jezdil "Mirecek". Nez dostal KADovsky firemni barvy tak mel takovej fialovo-modro-bilej nater.

Autobus s velbloudama jsem mel rad. Ale nevim, co to vlastne bylo za typ. Melo to Raby, ale motor mi pripadal jako turbo.
Maxwilien
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 339
Registrován: 8-2005


Odesláno Čtvrtek, 01. února 2007 - 15:28:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

majlen: zajímalo by mě kdo jste,že máte takovéhle informace ... tak už nic ... odpověděl mi váš email ... a myslím že není potřeba tady tyhle věci rozšiřovat ...

a k tý bouračce ...dneska jsem to čirou náhodou fotil ze sjezdovky takže večer možná hodím fotku

(Příspěvek byl editován uživatelem Maxwilien.)
www.tad.cz ---> Setra forever www.setra.de
kdybyste náhodou někdy vyfotili nějakej z autobusů TAD tak mi prosím pošlete fotky na mejl(Mic.halB@seznam.cz)

ICQ:276-583-029
VELKÉ PŘEKVAPENÍ MOŽNÁ UŽ 1.3. 2007
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1311
Registrován: 4-2006


Odesláno Čtvrtek, 01. února 2007 - 18:29:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Gor jo jo bylo to Turbo,byla to c 734 jezdilo to i Prahu.Pamatuješ si i na řidiče?Jinak ten bus původně patřil někomu ve Špindlerově Mlýně pak ho koupilo ještě tehdejší ČSAD Vrchlabí.
Ad Majlen Proběhla ta předváděčka v pondělí těch CNG busů?nejsou nějaké fotky?
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Gor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 417
Registrován: 6-2002


Odesláno Čtvrtek, 01. února 2007 - 19:08:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ares1: Ze to byla C734 to vim :-) Ridice si pamatuju, jezdil s tim jako das. Komu ve Spindlu to patrilo? Me nikdo nenapada, leda by ten autobus byl armady. Nedostalo se do Vrchlabi spis z jiny organizacni slozky CSAD s.p. Hradec Kralove?
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1313
Registrován: 4-2006


Odesláno Čtvrtek, 01. února 2007 - 21:03:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo to jezdil pak měl modrou c 734 jednu z těch posledních dvou.Znám ho už od 14 jsme jaksi příbuzní..
Určitě byla ze Špindlu asi patřila nějaké firmě mající tam chatu.ČSAD předtím nepatřila.
Jinak na nově byl i řidič dřív jezdil v Jilemnici jméno říkat nechci(ač řidiče také znám).Je takovej malej jezdí i s 955
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Maxwilien
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 340
Registrován: 8-2005


Odesláno Pátek, 02. února 2007 - 08:10:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tady je ta slibovaná fotka:
 
www.tad.cz ---> Setra forever www.setra.de
kdybyste náhodou někdy vyfotili nějakej z autobusů TAD tak mi prosím pošlete fotky na mejl(Mic.halB@seznam.cz)

ICQ:276-583-029
VELKÉ PŘEKVAPENÍ MOŽNÁ UŽ 1.3. 2007
Mirek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1329
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 02. února 2007 - 08:49:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To auto "Jatka Vrchlabí" tam asi nejelo kvůli té nehodě, že?

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace