K-report
 

Archiv do 09.ledna 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Pražské autobusy » Staré archivy » Archiv do 09.ledna 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Ml636
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 67
Registrován: 11-2006
Odesláno Pondělí, 01. ledna 2007 - 14:16:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Paes: Já jsem taky na prac. smlouvě neměl uvedený titul, proto jsem si říkal, že ho asi nepoužívá (což je dnes čím dál obvyklejší) a měl jsem za to, že má ing; ale to není teď tak podstatné. Pražský radní pro dopravu měl ještě před dvěma lety základní školu, než ho novinové články přinutily k maturitě...
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1007
Registrován: 4-2006


Odesláno Pondělí, 01. ledna 2007 - 16:02:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Magiq v podstatě máš pravdu.Jinak si také nemyslím že mladý člověk nemůže dělat ředitele,že to musí být jen starší člověk se zkušenostmi.ČSAD Semily má také mladého ředitele a šlape to.A ty Pardubice tak špatný nejsou.O DP totiž rozhoduje rada města a ne ředitel.A bez peněz .........
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1637
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 01. ledna 2007 - 17:16:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

On ani pan Kraus, ač starší a jistě i zkušený, podle mě není zrovna ideální ředitel. Jeho firma sice možná vykazuje dobré ekonomické výsledky, ale služby pro cestující, které nabízí, nejsou moc kvalitní. Zastaralý (či spíše nedostatečně udržovaný) vozový park, špatní řidiči (k pražskému Connexu jde jen ten, koho nikde jinde nevezmou...) atd. Oni vlastně jejich zákazníky na většině linek nejsou cestující, ale kraj a město Praha. Ale i tak se divím, že jim takovýhle způsob provozu prochází a ještě jim nikdo nehrozil odebráním dotací.

(Příspěvek byl editován uživatelem jenda z hk.)
Fedos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 744
Registrován: 7-2006


Odesláno Pondělí, 01. ledna 2007 - 17:28:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

1099:v evidenčním stavu to číslo 505 neni ale zato tam je její fotky
  fotka z webu DP Teplice
www.autobusovenadrazi.wbs.cz
Gromit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1450
Registrován: 1-2006


Odesláno Pondělí, 01. ledna 2007 - 21:19:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V tom žlutém nátěru taky byla pěkná.
Tady je pro změnu snímek z relativně nedávné doby, 20.5.2006:

 
Kdo není aspoň trochu blázen, ten snad ani nemůže být normální.

www.fotodoprava.com
Ml636
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 68
Registrován: 11-2006
Odesláno Pondělí, 01. ledna 2007 - 21:57:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jenda z hk: No, tak špatní řidiči asi úplně ne, alespoň určitě ne linkoví řidiči a dálkaři. U městských je problém ten, že se tam většinou střídají jako na běžícím páse a příliš si nelámou hlavu se stylem jízdy. Přijde, týden dva jezdí a jde pryč... Ano, je to problém firemní a taky JŘ, resp. doby služeb, což by od 1. 1. mělo být o něco lepší v souvislosti s novým zákoníkem práce. CP neposkytuje nijak zvlášť výhody pro řidiče, ani svozák a jiné věci, tak to spíše na MHD zůstane taková rozjezdná pro šoféry, pokud se to nezmění. Nejdůležitější je, aby se tam tolik řidiči nestřídali, starali se o své vozy a aby jim v té péči firma pomohla a zlepšily se celkové podmínky. Ale jsou tam některé i klady, které zase nejsou u DPP...
6120
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 910
Registrován: 4-2005


Odesláno Pondělí, 01. ledna 2007 - 22:24:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ML636:no ale connex praha umožňuje si vzít autobus "domů" což je zavedeno už od dob čsad například ve starejch modřanech si jeden řidič bere C 734 co si vůbec pamatuju ještě když vršovice měly období kávového laku tak tam ten autobus stál(kejvačka bude vědět)dál by vůbec nevadilo kdyby řidiči byli motivováni k udržbě vozu prémiema například jako v čsad ab plzeň.Ale ta strašná fluktuace v cp je opravdu špatná vizitka celé firmy.
sem zvědavej kde bude jezdit ta teplická 744..
AV 15-30
Paes
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.220.254.22
Odesláno Pondělí, 01. ledna 2007 - 22:42:20   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mám pocit, že ředitel ČSAD Česká Lípa má vystudovaný MFF UK.

Nevím, jak ostatní - ale já jsem čekal, že se dnes diskuze stočí více okolo změny dopravce v oblasti Černého Mostu (i když zítra to bude lepší - více spojů.

K Pardubicím - máte pravdu - asi jsem to trochu přehnal. Mám výhrady k tomuto - krom intervalů, prokladů aj. - (to si všude najde každý). Moc se mi nelíbil např. přechod na čipové karty - nastavený na prvního listopadu. - (na UPCE se začíná studovat od 1.října. Většina přespolních studentů se objevuje v Pardubicích až v říjnu. Velké zácpy u kiosků. Též mi přijde divné nepropojení systému s Hradcem (mají skoro totéž). Od poloviny roku se plánuje IDS - tak se to snad zlepší.
Ml636
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 69
Registrován: 11-2006
Odesláno Pondělí, 01. ledna 2007 - 22:45:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

6120: To se mi právě líbí, a i to víceméně rodinné prostředí. I když v dnešní době už bych se bál autobus odstavit na noc. (na pro mě připadající v úvahu konečné, Násirovo nám.) Řidiči CP musí být motivováni sami sebou. Chce to, aby mocná Veolia, jejíž logo na nás za chvíli bude koukat snad i z ubrousků a jahod, začala mít zájem o pražskou pobočku a to nejen finanční.
Paes
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.220.254.22
Odesláno Pondělí, 01. ledna 2007 - 23:03:02   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ono je to celkem jedno, kde se autobus odstaví. Jestli na Sídliště Lhotka či na Násiráku (odkud na něj vidí asistenka generálního ředitele) Pokud někdo chce odčerpat naftu, tak si ji odčerpá. Před rokem či dvěma tuším někdo ukradl naftu Connexu v Choceradech. Nejhorší na tom je, že obětmi jsou nevinní lidé (řidič si všimne odčerpané nafty ráno před odjezdem - zavolá se policie, autobus se opozdí nebo se musí zařídit novej. Nějaký ten prémiový řád je tuším na nástěnce v provozní budově U seřadiště). Řidiči dostávali prémie za nějakou aktivitu na nocovně v Jílovém (zde je ubytovna zaměstnanců) a asi i za záskok. Za co se strhává, to snad víte všichni. Ale co je to ta Nadspotřeba - to byste mi tady mohli vysvětlit, páč to nevím. Odstavené autobusy též stály poblíž zastávek MHD Zálesí a na křižovatce Gen. Šišky - Komořanská (v místě ukončení nově vybudovaného KOMOKA (viděl jsem něco i v Říčanech a jakási garáž pro 1 vůz byla i v Doubku. Mám pocit. Pronajaté odstavné plochy má Connex v Kamenici a Jílovom. I když to tady asi všechno víte.
6120
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 911
Registrován: 4-2005


Odesláno Úterý, 02. ledna 2007 - 10:50:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jeden vůz connexu stává taky na novodvorské.Nadspotřeba je spotřeba vozu nad povolenou normu udanou asi podnikem respektive je to proto aby tebe nenapadlo odčerpávat naftu.
AV 15-30
PaeS
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.220.254.22
Odesláno Úterý, 02. ledna 2007 - 15:01:08   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Za odčerpávání nafty je v Connexu vyhazov na hodinu. (To bude asi u každého). Vím o jednom případu, kdy se tak tuším před dvěma lety stalo. Jinak jsem zvědav na to, až se tady nějak pořádně rozběhne diskuze o přesunu dopravy z Hotlinera do Connexu.
Kejvačka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 403
Registrován: 10-2004


Odesláno Úterý, 02. ledna 2007 - 19:32:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

PaeS: "Jinak jsem zvědav na to, až se tady nějak pořádně rozběhne diskuze o přesunu dopravy z Hotlinera do Connexu."

- Není o čem diskutovat, zatím se nic nezměnilo. Autobusy jsou vypravovány stejně jako před 1. 1., jen mají výše uvedené cedulky. Řidiči na Hotlinerových linkách provozovaných od 1. 1. Connexem pracují stále pro firmu Hotliner, který je prostě "půjčuje". Jak jsou rozdělené autobusy (jestli jsou všechny s těmi samolepkami prodané nebo některé, případně všechny jen zapůjčené), nevím
Řada 700 - to nejlepší z Karosy
Ml636
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 70
Registrován: 11-2006
Odesláno Úterý, 02. ledna 2007 - 21:51:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kejvačka: Některé přeznačené nejsou. Dnes jsem si všiml pár autobusů na linkách HOT/Connex a na nich žádná samolepka Connexu nebyla, takže ty jsou možná zapůjčené.
Michalis
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 186
Registrován: 4-2006


Odesláno Úterý, 02. ledna 2007 - 22:19:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jak tak sleduji vaši situaci tak můžu být rád za zlatý Moravskolezský kraj...Connex Morava má zde poměrně moderní vozovy park a slušné řidiče,ČSAD F-M,HAV.,KAR. jeden z nejmodernějších vozových parků snad v ČR vůbec,TQM a Bus Slezsko taky už nemají moc C 734 ,Ostravský DP je poměrně dost moderní....
Connexák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 95
Registrován: 6-2005


Odesláno Středa, 03. ledna 2007 - 10:24:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Řiditel Kras pokud vím, tak titul nemá, ale na druhou stranu je to fakt velký praktik. To že začínal na dílně a jako řidič a postupně se vyšplhal až tam kde je dnes o něčem už svědčí. A pokud vím tak Horník na titulu ing. pořád jen pracuje. Vysokou začal někdy cca před rokem a pokud jí za tu dobu dodělal, tak je teda fakt velký borec (nevím jak to je přesně, ale mám zato, že na ing. se v denním studiu na dopravní fakultě ČVUT studuje 6 dlouhých let). Jinak z té galerie „zločinců“ má řidičák na autobus řiditel Kraus (ale nejezdí - s jednou rukou to jde dost špatně), Hroník a Hrubeš (ten dokonce dělá instruktora v autoškole).
Ta Teplická C744 má nejen jako hnací nápravu RÁBU, ale dokonce podle informací od jednoho kamaráda přímo z Teplic, se v útrobách tohoto vozu nachází i motor bez „turba“ - tj. Atmosférák.
Paes: V Choceradech se nafta nekradla. Kradla se cca před rokem v sousedním Ondřejově a to ve velkém množství. Několikrát se dokonce stalo, že 7 z devíti vozů, zde pravidelně odstavovaných nevyjelo. Vždy byla v provozu jen 1354 (tu si řidič parkoval vždy před okny svého domu) a 1344 (ta má speciální úpravu nádrže proti jejímu vykrádání a aby se tam někdo dostal musel by se vpáčit do vozu a dost ho poničit). Pak jednu partu pochytala policie, ale ani to nepomohlo a tak se to vyřešilo parkováním v areálu bývalého JZD, kde je hlídač. A pokud vím, tak se od té doby neztratil ani litr nafty.
Ten prémiový řád na nástěnce bych spíš nazval tabulkou strhnutých prémii. Většinou je tam podstatně víc těch, kterým bylo něco strženo než naopak přidáno.

Vozy se odstavují ve velkém v Jílovém u Prahy (areál bývalého JZD), Kamenici (za KD), Ondřejově (opět bývalé JZD) a poté maximálně po pár vozech na různých místech nebo někde poblíž domu řidiče. Časem můžu dát dohromady nějaký seznam, kde je možno najít jednotlivé konkrétní ostavené vozy.
6381
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7
Registrován: 10-2006
Odesláno Středa, 03. ledna 2007 - 12:27:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dneska si to na 173 štráduje 1297. Docela nezvyk, vidět na 173 C734, ještě k tomu modrou.
Když vidím některé pražské tramvaje (jmenovitě 14T a wanu), stydím se, že jsem z Prahy...
6120
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 916
Registrován: 4-2005


Odesláno Středa, 03. ledna 2007 - 13:35:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

6381:už zas né teď je tam 1269.Taky sem 1297 ráno viděl.
AV 15-30
Mouser
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 93
Registrován: 4-2006
Odesláno Středa, 03. ledna 2007 - 14:25:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

6120: Ve 13:48 byla na 173/2 opravdu 1297. 1269 bude na 1.pořadí. Je to nezvyk, ale konečně změna.
6120
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 917
Registrován: 4-2005


Odesláno Středa, 03. ledna 2007 - 15:38:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mouser:jj máš pravduteď právě míří na točnou 1269 a 1297 jela směr násirovo náměstí.taková kombinace typů vozů a barev naposled někdy za časů západu před šesti lety naposled.
AV 15-30
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5956
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 03. ledna 2007 - 21:16:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hodně zpětná reakce k těm Pardubicím:

V Pardubicích řediteluje DP absolvent zdejší dopravní fakulty a MHD zde stojí za velké hovno.

Prosím, nepomlouvat ředitele! Zažil jsem ještě toho předchozího, znám z vyprávění i fungování jiných ředitelů z jiných dopravních podniků a toho našeho hodnotím jednoznačně nejlépe. A neříkám to jen proto, že je to můj nadřízený, to je prostě fakt. Jenže si musíte uvědomit, že ředitel není všemocný, nemůže zařídit modré z nebe na počkání a zázraky do tří dnů, i on má své nadřízené, i on se musí někomu zodpovídat za svoji práci. Přesto si myslím, že se aspoň snaží dělat svoji práci co nejlépe a že se za jeho působení změnilo docela dost věcí k lepšímu - a byly to věci, které se dřív prostě neřešily nebo na které se kašlalo.

Na druhou stranu tam nemají zrovna nejlepší vozový park

Posledních šest-sedm negenerálkovaných karos, šest z nich nemá ještě displeje, počítám, že konce tohohle roku se nedožijou.

Od poloviny roku se plánuje IDS - tak se to snad zlepší.

Aby nedocházelo k omylům, IDS je aktivita kraje a ten to zadal nějaké firmě, aby to pro něj zpracovala. Informace pochází přímo osobně od vedoucího oddělení dopravní obslužnosti na krajském úřadě, měl jsem s ním v létě nějaké jednání a přišla na to řeč.
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Connexák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 96
Registrován: 6-2005


Odesláno Čtvrtek, 04. ledna 2007 - 08:58:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes ráno jezdil na 304/8 Vršovický autobus ev.č. 1253 a na 391/34 jezdí 1055 natřená do červeného nátěru Connexu (stejný jako má 1253 - tj. červený pruh přes kufry). Na focení byla ještě moc tma.

(Příspěvek byl editován uživatelem Connexák.)
Kejvačka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 405
Registrován: 10-2004


Odesláno Čtvrtek, 04. ledna 2007 - 18:14:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Connexák: Nevíš, jakou měla 1055 SPZ/RZ? Původní vůz tohoto ev. č. (AV 99-42) je totiž dávno vyřazen, naposledy jsem jej viděl v prosinci 2005!
Takže by to už mohl být jeden z "nových" connexích vozů

- - -
Dnes opět brázdila modřanské ulice 1297 na 173/2, zejtra už tam s nejvyšší pravděpodobností nebude. Super vůz a má zařízení pro odečet elektronického mýta

(Příspěvek byl editován uživatelem Kejvačka.)
Řada 700 - to nejlepší z Karosy
Ml636
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 71
Registrován: 11-2006
Odesláno Čtvrtek, 04. ledna 2007 - 18:27:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mám novinku pro šotouše a ostatní, někdo ji přivítá s nadšením, někdo se smutkem (a to budu i já): Pravděpodobně do konce měsíce, má být z pravidelného provozu na linkách 165/173 stažena a převedena na zálohu další legenda, ev.č. 1332 a na její místo se třese další B932. Kultura cestování v tomto autobusu sice už byla diskutabilní, ale přes všechny ty naježděné kilometry a věk, 1332 jezdí jako za mlada a bude ho škoda. Úplné zrušení se předpokládá v 1.pol. tohoto roku...
Pepa_103
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 280
Registrován: 3-2005
Odesláno Čtvrtek, 04. ledna 2007 - 21:13:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevíte někdo jaký osud má Karosa B732.20 ex. Plzenˇ ex. ev.č. 106, původně zakoupená z Prahy ex. č.5014 naebo 5011 možná jiné, a tedˇ v říjnu 2006 ji zakoupil HOTLINER.
Kdo není blbej tak mě pochopí !!!
7036
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 62
Registrován: 7-2003


Odesláno Čtvrtek, 04. ledna 2007 - 21:22:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Néé, 1332 Proč mám takový dojem, že se z provozu stahují docela dobré vozy a zůstávají vraky.. jízda takovou 1283 je vážně zážizek.. hlavně že 1269 zůstává..
Syverin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 551
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 04. ledna 2007 - 21:22:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pepa_103: Hasím, co jsem si rozlil. Hotliner jí nezakoupil, pouze asi týden jezdila na jeho linkách pod ev. č. 1055. Kam putovala dál, ví bůh.
Kucíí, víte, ona je pravda ale úplně někde jinde
Pepa_103
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 281
Registrován: 3-2005
Odesláno Čtvrtek, 04. ledna 2007 - 21:24:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Aha, tak díky.
Kdo není blbej tak mě pochopí !!!
T.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.239.235.61
Odesláno Čtvrtek, 04. ledna 2007 - 21:56:39   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pepa_103: Karosu B732 ev.č. 106 koupil z Plzně soukromý dopravce z Říčan a krátce poté se objevila na linkách společnosti Hotliner. Takže v době kdy jezdila u Hotlinera, již nebyla majetkem PMDP a jednalo se patrně o zápůjčku.
Ml636
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 72
Registrován: 11-2006
Odesláno Čtvrtek, 04. ledna 2007 - 23:27:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

7036: Mě to taky mrzí, faktem je, že ten autobus s nadsázkou drží pohromadě díky tyčím a rámům sedaček, značně do něj zatéká a motor by potřeboval přes svou skvělou výdrž a elán trochu seřídit čerpadlo- kouří jako parní válec. I když můj názor je, že jsou to stále ještě řešitelné mouchy. Ale když se zdá jednodušší ho vyřadit a na jeho místo dosadit devítku (které jsou až na mimořádné výjimky v opravdu žalostném stavu, byť nejsou tak staré) tak se to zkrátka udělá a my s tím nic nezmůžeme.
A přes všechny optimistické předpoklady zde probírané, mám obavy, že se ve vršovické pobočce konec řady 7 na MHD blíží rychlejším tempem, než jsme všichni tady čekali...
Connexák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 97
Registrován: 6-2005


Odesláno Pátek, 05. ledna 2007 - 10:44:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kejvačka: Máš pravdu.Nová 1055 je ta Karosa od Stenbusu a Martina Uhera (ex ev.č. 1113) - RZ: 6A2 2943. Ta druhá Karosa od stejných dopravců už také ve vršovicích nestojí.
Ml 636: Té 1332 je sakra škoda. Aspoň by ji mohli dát na některou linku po Horkém a ne ji skoro hned vyřadit, ale to je klasický přístup u Connexu.

Už jste někdo slyšel kolik nabídnul Connex řidičům od Hotlinera? Údajně to mělo být 112 Kč hrubého na hodinu. Když se to dozvěděli řidiči ve Vršovicích, tak byly pořádně nasraný. Prý se to bude řešit přes odbory. To je ale hovadina aby řidiči u stejné firmy měli na jedné garáži o víc jak třetinu méně než na druhé provozovně.
Fikajs
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 160
Registrován: 1-2006
Odesláno Pátek, 05. ledna 2007 - 11:05:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo, ale vem to i z druhé strany, Connex lanařil řidiče a kdyby jim nabídl menší částku, než měli za Hotlinera (protože o tom, že berou cca 100/h jsem slyšel), tak by k nim nikdo nešel. Navíc řidičů je nedostatek a práci by si našli relativně dobře. Koho by pak Connex takhle narychlo posadili za volant? Ale jinak je souhlas, že mít dle provozovny různé výše platu je blbost na entou a dělá to jen rozbroje.
Ml636
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 73
Registrován: 11-2006
Odesláno Pátek, 05. ledna 2007 - 12:26:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hlavně si myslím, že to nemusí být zrovna v nejlepším souladu se zákoníkem práce. Jinak já jsem byl o svém platovém výměru informován také zhruba v této částce (počítáno s prémiemi). Ovšem otázka je, jestli tohle je základ. Potom by s prémiemi hodilo o dost více. Nebo se to srovná celoplošně a s prémiemi se začne "šetřit", toť otázka...

Mimochodem, dnes na 173 opět "modrák" 1297 a na 165 zahlédnut 1251, takže se půjdu svézt. Pořadí jsem bohužel kvůli nesmyslně jedoucímu řidiči dodávky nezahlédl, nebo úplně chybělo...
Kejvačka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 406
Registrován: 10-2004


Odesláno Pátek, 05. ledna 2007 - 13:55:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ML636, Connexák: Já myslím, že půlkulaté sedmičky vydrží, od pohledu, z provozu i z doslechu o nich vím, že jsou v dost dobrém stavu - což je u vozů po dobře udělané GO pochopitelné. Škoda, že modro-bílý lak je u nich většinou zakryt vrstvou bahna, hlavně u 1254, která vidí garáže jenom při tankování a jinak si ji řidiči parkují, kde potřebují. Mimochodem 1269 už je díky parkování na sídlišti znovu vandalsky popsaná
Řada 700 - to nejlepší z Karosy
Ml636
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 74
Registrován: 11-2006
Odesláno Pátek, 05. ledna 2007 - 19:36:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vandalové možná jednou docílí toho, že Connex parkování doma na MHD zruší a řidiči kvůli nějakým ... budou jezdit domů o hodinu později. Jo, když si v dnešní době lze všechno dovolit...
--
Půlkulaté sedmičky mi tak nějak nic moc neříkají. Sice lepší, než kulaté 9, ale už to nemá motorovku, ale nějaký pochybný retardér, který nikdy neslyším a nepoznám pracovat.(leda, že by ho všichni měli vypnutý). Bohužel se ale zdá, že všechny půlkulaté jezdí na kasičkách a na MHD vídám jen 1255.
Asi vědí proč, totálně vysypané devítky, kterým vypadávají rychlosti a motory Renault zvoní jako Loreta to odcukají na MHD, polovina funkčních vozů (půlkulaté) zůstane na kasičkách aby mimo Prahu byly spolehlivé vozy a druhá polovina se prodá, nebo sešrotuje. Ale dál neřeším, stejně s tím nic neudělám a 1332 nezachráním. 1316 půjde určitě hned po ní a v Teplicích teď určitě oslavují získání skvělé 1305...
Mr_proper
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 88
Registrován: 11-2006
Odesláno Pátek, 05. ledna 2007 - 19:53:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pomalu, ale jistě se dožíváme chvil, kdy autobusy řady 700 budou z Prahy, ale i odjinud, už jen mizet. Zaplaťbůh, že DP Praha musí na B 741 dělat SO...
Co se týče 1269, tak tu pamatuju před lety, když s ní na 165 jezdil jakýsi brigádník. Všechno bylo čisté, zajména prostor řidiče se doslova leskl. Prostě jako nový vůz, až na absenci dveří řidiče. Za zadním kolem u dveří mívala nalepeno "GLD". Ty časy jsou pryč a milá 1269 už jen rezne...
6381
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 9
Registrován: 10-2006
Odesláno Pátek, 05. ledna 2007 - 20:46:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mám takové dva off-topic dotazy:
- jak to vypadá s 6097?
- jak vysoký je u Karos řady 700 stupínek, na kterém je stanoviště řidiče?
Když vidím některé pražské tramvaje (jmenovitě 14T a wanu), stydím se, že jsem z Prahy...
Citarol
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 8
Registrován: 11-2006


Odesláno Pátek, 05. ledna 2007 - 20:50:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Podíváš-li se na vozový parky některých soukromých dopravců tak si myslim že 7xx v provozu ještě chvíli budou.

*edit: 6097 podle mě dostupných informací prochází SO, zůstanou jí cedule a brzo by měla být zase nasazená, ale nevim to jistě.

(Příspěvek byl editován uživatelem citarol.)
Virtual Bus - http://virtualbus.unas.cz
Pražská MHD - http://autobusy.kx.cz
Zlínská MHD - http://mhdzlin.kx.cz
Mr_proper
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 90
Registrován: 11-2006
Odesláno Pátek, 05. ledna 2007 - 21:01:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Citarol: pokud máš na mysli horizont kolem sedmi let, tak to je pro mě krátká doba

6381: stupínek řidiče má 110 mm
 

(Příspěvek byl editován uživatelem mr proper.)
Ml636
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 75
Registrován: 11-2006
Odesláno Pátek, 05. ledna 2007 - 21:20:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mr proper: Kde jsi sehnal tyhle zajímavé věci? Já už také nějakou dobu sháním všechny možné příručky, výkresy, návody a popisy k řadě 7xx...
Onvo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 990
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 05. ledna 2007 - 21:29:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

6097: to nebyla SO, ale bezna oprava jako treba na 7167. Uz je hotova.
Mr_proper
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 92
Registrován: 11-2006
Odesláno Pátek, 05. ledna 2007 - 21:29:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ml636: Všechno jsem si vyžádal přímo v Karose. Cena za kus průměrně 150 Kč. Toto konkrétně je ukázka z dílenské příručky na karoserii řady 700 z roku 1983.

(Příspěvek byl editován uživatelem mr proper.)
6381
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 10
Registrován: 10-2006
Odesláno Pátek, 05. ledna 2007 - 21:34:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mr_proper: velice děkuji, nemáš takovýchto věcí "na skladě" vícero?
Když vidím některé pražské tramvaje (jmenovitě 14T a wanu), stydím se, že jsem z Prahy...
Ml636
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 76
Registrován: 11-2006
Odesláno Pátek, 05. ledna 2007 - 22:12:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mr proper: Díky za informaci.
Kejvačka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 407
Registrován: 10-2004


Odesláno Pátek, 05. ledna 2007 - 22:39:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ML 636: "Bohužel se ale zdá, že všechny půlkulaté jezdí na kasičkách a na MHD vídám jen 1255." - To jsem nepochopil. Pokud se týká Connexu, jsou takové autobusy jen dva, 1254 a 1255, a oba jezdí trvale pouze v MHD, 1254 v PD na 173/2 a v neděli na 173/1, 1255 na 165. Než přišly do Prahy velbloudi, byla 1255 v PD na 173/1, takže obě kmenová pořadí této linky byla obsluhována vzhledově shodnými autobusy - ale i přejezdové pořadí 13 s 1270 bylo super
Řada 700 - to nejlepší z Karosy
Ml636
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 77
Registrován: 11-2006
Odesláno Sobota, 06. ledna 2007 - 02:07:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kejvačka: Že by jenom dva? Tak to mi asi něco uteklo, měl jsem za to, že jich je o dost víc. Tak o to jsou zajímavější a vzácnější když jsou jen dva a možná přehodnotím svůj chladně neutrální postoj k nim.
6381
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 11
Registrován: 10-2006
Odesláno Sobota, 06. ledna 2007 - 14:41:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jaké rozměry a jak daleko od sebe a od okrajů schodů byla osvětlení schodů, která byla do schodů vestavěná? Mám na mysli toto: http://www.mestskadoprava.net/galeria/galleries/Kosice/Autobusy/6297_3c.jpg

A měly tato světla i Karosy B741?
Když vidím některé pražské tramvaje (jmenovitě 14T a wanu), stydím se, že jsem z Prahy...
Mr_proper
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 97
Registrován: 11-2006
Odesláno Sobota, 06. ledna 2007 - 15:08:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

6381: přesný rozměr ti nebude schopen říct asi nikdo. V těhle případech (pokud to chceš vědět na model) je nejlepší si to změřit přímo na nějakém voze.
Fousekx
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 395
Registrován: 1-2005
Odesláno Sobota, 06. ledna 2007 - 19:50:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

6381: Karosy B741 tyto světla neměly.
Pepa_103
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 288
Registrován: 3-2005
Odesláno Neděle, 07. ledna 2007 - 22:03:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kdy DP vyřadí jedny z posl.cedulových B732 č.5292, 5444, nebo negenerálkovanou Valar 5963?? podle čeho vyřazuje:? podle naj. km, nbo tech. stavu?
Kdo není blbej tak mě pochopí !!!
5444
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 66
Registrován: 11-2005
Odesláno Pondělí, 08. ledna 2007 - 08:51:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

radši neprorokuj!!!
5292 by tu měla ještě nějakou dobu být-je po laku,tak proč by hned měla jít?
Čmelda
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.213.60.20
Odesláno Pondělí, 08. ledna 2007 - 14:25:08   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Třeba proto, že si ten lak někdo objednal, ne?
6120
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 924
Registrován: 4-2005


Odesláno Pondělí, 08. ledna 2007 - 16:51:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na 165 nedávno 1308 a dnes 1251.S 1308 jel ten ukrajinec s kšiltem co původně měl 1251.dál taky zatim neohrožená 1332 s ludvíkem.
Pepa 103:asi před koncem TK se udělá prohlídka vozu jestli vůbec má cenu dělat novou.
A ještě něco dnes na 333 jela 1350.

(Příspěvek byl editován uživatelem 6120.)
AV 15-30
Kejvačka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 413
Registrován: 10-2004


Odesláno Pondělí, 08. ledna 2007 - 19:42:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale hlavně dnes na 165 C 734 1256 Mypoly vypnuté (displej i označovače) Ráno jela téměř prázdná dvě minuty za 14 minut zpožděnou B 932 1283...
C 734 na 165 = ráj na Zemi

V rychlých, nenáročných a vandaluvzdorných opravách velbloudů se po úspěchu s 1269 pokračuje na 1363:
Tøetí vrata z velblouda
Jaxe jim to asi povedlo? Že by nějaký vandal vandal (první je podstatné jméno, druhé sloveso)?

A na 251/391 jsem zastihl novou connexí C 734 1055 v novém laku. Vypadá dobře (jen nevím, proč má ten červený proužek kolem steračů, když 1253 ho nemá) a jede také mnohem lépe než původní Hotlinerovo vraky 1095 a 1096 (1057 je na tom lépe a 1174 se ještě nestihla u Hotlinera řádně roztřískat).
Proè takových není víc?
Řada 700 - to nejlepší z Karosy
Citarol
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 10
Registrován: 11-2006


Odesláno Pondělí, 08. ledna 2007 - 20:09:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevim jak na 251, ale já sem dnes na původních horkých linkách viděl connexí C734 a B732, ale 251 to nebyla.
Virtual Bus - http://virtualbus.unas.cz
Pražská MHD - http://autobusy.kx.cz
Zlínská MHD - http://mhdzlin.kx.cz
1099
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 936
Registrován: 12-2003


Odesláno Pondělí, 08. ledna 2007 - 20:12:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kejvačka: ten pruh tam ma, jelikoz ho neprelakovali :-) je to preci ex. Stenbus, Uher 6A2 2943 aneb "muj" ex. vuz se kterym sem se vozil na lince DHL do prace.

(Příspěvek byl editován uživatelem 1099.)
Nejsympatičtější jsou mi ŠKODA a Irisbus-KAROSA ...
Ml636
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 78
Registrován: 11-2006
Odesláno Pondělí, 08. ledna 2007 - 21:24:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

6120: Mám vážné obavy, že 1332 už je dost ohrožená, protože jsem dnes večer zahlédl (zahlédl!) za volantem devítistovky siluetu řidiče, který se podobá řidiči 1332 a tu jsem dnes nějak marně vyhlížel. Takže možná už je jen dispoziční. Bude mařit sílu a rychlost v kopřivách a občas ji dostane někdo na dodělávání...
Kejvačka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 414
Registrován: 10-2004


Odesláno Pondělí, 08. ledna 2007 - 22:25:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

1099: No jo, jenže tehdy měl jiný (tmavší) odstín. Když ho mohli přelakovat na světlejší červenou, mohli ho i strhnout úplně. Hotlinerovo C 744 jej taky u Uhera měla a u Hotlinera už ne.
Řada 700 - to nejlepší z Karosy
1099
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 937
Registrován: 12-2003


Odesláno Úterý, 09. ledna 2007 - 15:36:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kejvačka: nevim jakej mel odstin, ale jeste pomerne nedavno sem s nim jezdil do prace a byl uplne stejnej jako kdyz prisel od Uhera, akorat nemel pochopitelne jeho napisy, nejakou dobu jezdil jeste i s vybavou PID, jelikoz jezdil i pro Hota posleze o vybavu PID prisel. Mne to prijde teda stejny http://www.citybus.cz/fotodatabaze/upload/Praha/C734_7A2_2891_a.jpg
http://www.citybus.cz/fotodatabaze/aktualni/upload/6A2_2943.jpg
Nejsympatičtější jsou mi ŠKODA a Irisbus-KAROSA ...
6120
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 936
Registrován: 4-2005


Odesláno Úterý, 09. ledna 2007 - 16:15:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ML636:neměj dnes sem jí zas viděl na 165
AV 15-30

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace