K-report
 

Archiv do 04.ledna 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Student Agency » Staré archivy » Archiv do 04.ledna 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Trupak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 156
Registrován: 5-2003
Odesláno Pondělí, 01. ledna 2007 - 11:39:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já myslím, že máte pravdu vlastně všichni. Akorát že ta původní generace "profíků od česadu" už je stejně v důchodu nebo rozehnaná po všech čertech, na kamionce, na servisech, mají vlastní dopravy, autoservisy, vozí auta zvenku. Ti současní tam zbyli přes všechny transformační otřesy a nenechali se nalákat na něco jiného. Já jsem s jedním takovým "profíkem" jezdil - prase na lidi i na autobus, škoda mluvit.
Ale nemá cenu zobecňovat. Řidiči obecně nejsou, ale proč? Tam, kde jsou slušné peníze, tak se jezdí opravdu hodně (nechci moralizovat), jezdí se o víkendech, po nocích, furt. A když se jezdí málo, tak odkud brát a za co chtít penize, že? K tomu těžce negativní klima ve společnosti, buzerace od policajtů, atd... Tak se divme, že se ti dobří na místa řidičů nehrnou. Už jsou pryč, v jiném oboru, v Německu, v Anglii... Řidič se stalo za posledních pár let skoro nadávkou...:-(
Zzz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 640
Registrován: 12-2004
Odesláno Pondělí, 01. ledna 2007 - 11:55:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ares1:Já vím že dnes si každý rozmyslí vyhodit řidiče,který by dřív letěl.
To neznamená že se budu zastávat řidiče,který se NECHCE ovládat a vybuchuje nebo má trapný poznámky na cokoliv co cestující udělá.

Žese mezi cestošama najdou pěkní kreténi,tak s tím musí šofér počítat dopředu,zvlášť v dnešní době,kdy si každý hned stěžuje.
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 78
Registrován: 6-2006
Odesláno Pondělí, 01. ledna 2007 - 12:17:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

nevíte někdo jestli SA do liberce teda zdraží, nebo se zaleknul že by mu zdrhlo pár lidí ke konkurenci. Protože 10 kč je 10kč. to už si pár lidí rozmyslí. SA podle mě trochu přestřelilo s těma busama v půlu, lidi na to moc nejdou a kdo jezdil s čsad do ted, tak ty už jim sa neveme. to už je jenom pro ty náhodný cestující. stejně sem zvědavej kam se karta obrátí.
w
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.177.98.106
Odesláno Pondělí, 01. ledna 2007 - 13:02:18   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ja si prave myslim, že ty nový v půlu maj dost plný a ČSADLB jezdí ještě víc prázdný než předtím, ale to zdražení může dost lidí odlákat, no někde Jančura říkal, že když ČSAD nezdraží, tak von taky ne, no uvidíme
Poljaq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 34
Registrován: 6-2006
Odesláno Úterý, 02. ledna 2007 - 09:02:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak já musím souhlasit s názorem, že ČSAD (zde AKV) je špatné a arogantní. Alespoň co se týče zkušeností z KV - PHA. Kdyby nebylo Asiany, tak člověk neví, co je slušný autobus, a z 75% slušný řidič. Až u Asiany se mi stalo, že řidič pomáhal s vykládkou zavazadel, že řidič ohlašuje zastávky ... Taky AKV nikdy nepovažovalo za vhodné zavést taktovou dopravu, též se mi u Asiany nestalo, že když jsem neměl místenku a nebralo se na stání, že se najednou bralo, když přišel někdo s režijkou, že řidič kouří za jízdy. A další.
A jinak Asiana je drahá ne tolik kolik jsou jí ochotní cestující zaplatit, ale proto, že nemá víceméně konkurenci, takže to prostě zaplatit musí.
fero
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.177.98.106
Odesláno Úterý, 02. ledna 2007 - 10:20:51   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ze stránek SA: linka LIB-PHA
Vážení cestující, přestože od 1.1.2007 dochází na dálnicích k zavedení mýtného, naše společnost se rozhodla stávající ceny jízdného NEZVYŠOVAT.
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 79
Registrován: 6-2006
Odesláno Úterý, 02. ledna 2007 - 12:01:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

je vidět, že jednou se SA muselo podřídit konkurenci. Je pravda že na lince do lbc se SA řídí cenou čsad hned od začátku. Už na začátku vyčkával na kolik čsad zlevní. Bylo to na 60 tak dal taky 60. A slevu krediťákům zaved jenom kvůli slevě na čipovku u čsad. to na jinejch linkách neměl. Vždyť do brna dal slevu na kredit. jízdenku až po vstupu BEI na linku. Doufám že mu od července neupravěj mýto na je 3-nápravové busy.
Zzz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 641
Registrován: 12-2004
Odesláno Úterý, 02. ledna 2007 - 14:02:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Liberečák:Já bych nezapomínal za kolik se dalo jet s místenkou s ČSAD Liberec před nástupem Hotlineru
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 86
Registrován: 6-2006
Odesláno Úterý, 02. ledna 2007 - 14:15:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ale to jenom díky tomu že nebyla konkurence, to jim nemůžeš mít za zlí. a hlavně jízdné bylo určováno krajem, jelikož linka byla v ZVS. Za kolik myslíš že bude jezdit SA a až jim někde odpadne konkurence. Hlavně snad jediný čsadlb se přizpůsobilo stylu SA - stewardky, kafe, noviny, prodej nápojů, kredit jízdenky, rezervace sms atd. Občas i ta reklama v rádiu. Jančura kdyby věděl že prorazí s obyčejným linkovým busem, tak jezdil třeba s karosou. To neni o tom že by SA byly spasitelé autobusové dopravy, ale je to o penězích.
Zzz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 642
Registrován: 12-2004
Odesláno Úterý, 02. ledna 2007 - 17:33:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No až jim někde odpadene konkurence,tak to může zkoušet zase jiná více nebo méně dobrá firma,tak jako třeba BEI nebo ČSAD Vsetín na Brno-Praha.

Jinak si nemyslím že Jančura došel z bus dopravy třískat těžký prachy,ty má jinde.
Podle mě chtěl dokázat ,že ON je ten kdo to dokáže dělat "líp než ČEBUS"
a zároveň jsou jeho busy pojízdná reklama na fi.jako takovou.
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1639
Registrován: 4-2003


Odesláno Úterý, 02. ledna 2007 - 18:09:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

S těmi cenami to je dost divoké... Před pár dny bylo na stránkách SA napsáno něco úplně jiného než teď... Např. Brno na pevné datum za 190 a i u Liberce a Plzně bylo uvedeno 10 Kč zdražení.
Swe
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 831
Registrován: 3-2005


Odesláno Úterý, 02. ledna 2007 - 18:58:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MŮJ názor na chování pana Jančury je takový: je to čistě obchodní tah s tím zdražováním, odchody atd. Chyběl snad po těchto prohlášeních v některých významných novinách a celoplošných televizích? Nechyběl. Za pár týdnů svá stanoviska "přehodnotí", nikam neodejde, nic zdražovat nebude a opět se dostane do všech médií a opět zcela zdarma.
Budulinek4
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 110
Registrován: 4-2004


Odesláno Úterý, 02. ledna 2007 - 21:10:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jenda z HK:

Já se taky připojuji k informaci o tom, že stránky SA mezi vánočními svátky zobrazovaly nové ceníky, kde byla cena 190 Kč do Brna a do Liberce 70 Kč.
Jak je vidět, tak do Brna na jízdné doplatí zejména studenti, kterým jízdné zdráhlo z 99 na 129 Kč.

Do Ostravy už došlo ke zrušení Happy spojů, takže jsem dnes jel posledním spojem za 150 Kč :-(((
D47 snad už brzy !!!!
6120
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 913
Registrován: 4-2005


Odesláno Úterý, 02. ledna 2007 - 21:12:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ještě se vrátím k diskuzi SA vs ČSAD šoferům.
kdo jezdí dost ostře a s dopravními předpisy si neláme hlavu, případně machýrek, co si myslí, že je king,
takovej člověk nemá co dělat za volantem natož autobusu
tak člověk neví, co je slušný autobus, a z 75% slušný řidič.
věř že u AKV jezdí profíci a to že nevíš co je u AKV slušnej autobus je relativní pojem já si pod ním například představim klidně LC 936 a né žlutou obludu od SA kde jedu jak skrčenec s řidičem který si neumí ani pořádně najet do zatáčky aniž by nevzal zadním kolem obrubník.Neřikám že čsad je svatý a že se tam nevidí občas nějaký to ale oproti jinejm firmám je to furt vysloveně mizivé procento.
AV 15-30
H_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1371
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 02. ledna 2007 - 22:11:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo profíci - jasně. Jak každý z nich den po Nažidlech říkal, že to se může stát každýmu? Dobrá polovina z nich jsou naprostá hovada, zlatý ČSAD Plzeň, třeba. Stejný majitel společnosti, ale úplně jiná kvalita.
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1008
Registrován: 4-2006


Odesláno Úterý, 02. ledna 2007 - 22:33:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad HK dneska jsem jel s 5 řidiči různých spol.nejdřív Intourem ČSAD SM nehodnotím jelikož se s ním dobře znám,Potom 956 ČSAD PL.řidič jel bezchybně,bylo vidět jak ovládá svůj vůz.Zpět AKV s GT11 pohodlný bus,vyšlo na mě poslední místo za řidičem.Řidič pochopitelně připoután,u Baumaxu bral lidi na stojáka,ale doporučoval jim ať si počkají na SA,nechtěli.Jinak jel dobře,lehké výtky by se našli,ale neohrožovali bezpečnost při řízení.SA které nás předjelo za Plzní jsme předjeli před Zličínem.
Další bus 956 Osnado řidič příjemný jel trošku pomaleji,ale podle JŘ,a na závěr c 934 ČSAD SM opět nehodnotím neb ho znám.
Ale plácat že řidiči ČSAD jsou hovada je opravdu blbina.Najdou se vyjímky ale pokud bych to vzal kolik jich jezdí tak je to mizivé procento.
A co se týká řidičů tak tady evidentně chybí škola pro výchovu řidičů!!.Tohle jsme jaksi od západu nepřevzali.
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 88
Registrován: 6-2006
Odesláno Úterý, 02. ledna 2007 - 22:47:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tady pořád slyšim řidič čsad x řidič ostatní. v čem se změní řidičské schopnosti, když se změní název společnosti?
Čsad_zastávka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 191
Registrován: 9-2006
Odesláno Úterý, 02. ledna 2007 - 23:22:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Liberečák:
To je stejná otázka, jako v čem se změní kvalita výroby, když ji přesuneme do Asie. Podle mého názoru je to dáno určitou tradicí, chápáním vozidla i jinak než jako zdroje peněz a stavovskou ctí. Stručně řečeno - je to v přístupu k výkonu zaměstnání. A tam značka ČSAD pořád platí jako symbol kvality a záruka dobré údržby vozidla.
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 89
Registrován: 6-2006
Odesláno Úterý, 02. ledna 2007 - 23:29:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

to čsad_zastávka: já zastávám tvůj názor, spíš sem to psal pro ty co nemůžou čsad řidičům přijít na jméno
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 90
Registrován: 6-2006
Odesláno Úterý, 02. ledna 2007 - 23:34:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ono hlavně zase moc firem se už nejmenuje čsad + město. plno si tam už dalo nějakej přídavek, plno se přejmenovalo. Já bych řek že spíš ty co zůstali tak už dělaj svému jménu čest. Takové čsad semily, nebo liberec maj podle mě celkem vysokou kvalitu.Á to nechci porovnávat linku do prahy. Ono posílat např. v zimě axera z liberec do bedřichova, je celkem slušná kvalita. To nejezdí ani na západě. Např v itálii jezdí po zimních střediscích rozklepaná iveca v městském provedení.
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1010
Registrován: 4-2006


Odesláno Středa, 03. ledna 2007 - 00:07:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

AD Liberečák ono je to prosté řidiči v ČSAD (nebo podobných)si musí své postavení na dálkové lince vybojovat.A bojují o to protože je to lípe placené.Vrcholem pro něj je že přejde na zájezdy.
Já vůbec nerozumím proč se pořád kritizují řidiči ČSAD.A pokud někdo se jmenuje ČSAD tak je vidět,že se za něj nestydí.A leckteré ČSAD poskytuje lepší služby než kdejaký Kovářík a jemu podobní.Je ubohé rozlišovat řidiče podle toho kde pracují.Tomu se říká kolektivní vina a to je pěkně hnusné a pokud se k tomu někdo hlásí tak radši nebudu říkat co si o něm myslím.
Ad ČSAD zastávka souhlas s tvojí poslední větou.
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 91
Registrován: 6-2006
Odesláno Středa, 03. ledna 2007 - 00:14:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad ares1. mě to vyprávět nemusíš, já to chápu. řekl bych že dálková linka není líp placená jako taková, ale dobrej řidič má lepší ohodnocení = lepší plat, a dobrej řidič = dobrá práce. Ale né všichni řidiči preferujou dálkové linky. Ono celodení jízda po dálnici, nic moc. Znám i řidiče na vesnických linkách, který maj stejný ohodnocení jako dálkaři. Prostě maj čistej bus, slušný chování, atd.
Poljaq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 35
Registrován: 6-2006
Odesláno Středa, 03. ledna 2007 - 07:51:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad 6120: Napsal jsem, kdyby nebylo Asiany, tak člověk neví co je slušnej autobus. Protože než začla Asiana, tak na KV - PHA vyjížděly všechny možný plečky 735, (například cesta v zimě z Phy do KV v bundě, to byla kvalitka) lepší busy jezdily výhradně na Vídeň nebo zájezdy. A arogantní profíci s cigaretou v ruce tam opravdu byli, za tím si budu stát, hlavně, jak jsem napsal tak ze 75%, ale to s nástupem konkurence taky odpadlo.
Takže jak se mělo pochopit nešlo o stav aktuální, ten víceméně neznám, ale stav před nástupem ostré konkurence z které AKV po asi ročním skoro snažení vycouvalo, neboť na rozdíl od Liberce v AKV se schopný lidi, co by do toho šli, asi nenajdou.
Minibox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 88
Registrován: 9-2005


Odesláno Středa, 03. ledna 2007 - 10:36:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nezapomeňte projet nebo vrátit otevřené jízdenky SA na Praha - Brno (ty za starou cenu). Podle dnešní MF Dnes budou platit jen do konce ledna. Jako by se něco stalo, kdyby je nechali prostě projet i později nebo zdarma vyměnili za nové...
www.minibox.webz.cz

ICQ 262 816 345
fero
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.177.98.106
Odesláno Středa, 03. ledna 2007 - 11:07:37   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

to minibox:
Jízdenky, které byly zakoupeny podle ceníku platného 2.1.2007, bude možné využít nejpozději do 31.1.2007. Jízdenky zakoupené podle "starého" ceníku, které cestující do výše zmíněného data nevyužije, bude možné bez storno poplatku vrátit na některém z našich prodejních míst.
Takže asi tak
Ives
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 59
Registrován: 1-2006
Odesláno Středa, 03. ledna 2007 - 15:37:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak SA Brno-Praha pro studenty za 129,- a dospělí 150 s kreditovou jízdenkou!! U studentů je to jedno.. Asi si prostě budu muset nastudovat jízdní řád Tourbusu (průměrná cena pro studenty s žákovským průkazem 58,50..)
Nésu žádné šotouš!
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1012
Registrován: 4-2006


Odesláno Středa, 03. ledna 2007 - 16:52:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Liberečák To jistě ale spousta jich má ambice jezdit lepší linky.Co já vím tak Vrchlabí -Ústí je slušně placená,lépe než nejaké ježdění kolem střediska.Dlouhá jízdní doba,malá přestávka (2 hod)
A pro takové řidiče z takových linek je lepší vzít si dovolenou než jezdit okolo stř. za méně peněz.Ale to sem nepatří.
ad Poljaq no a proč jinde jezdí pěkné busy a přesto tam konkurenci nemají viz CDS které jezdí Axery,Many.
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Gromit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1452
Registrován: 1-2006


Odesláno Středa, 03. ledna 2007 - 18:49:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ares1: CDS, pokud jde o linku do Prahy, konkurenci mají, hlavně ve vytíženém úseku Praha - HK: P-Transport (Renaulty FR1, Karosy LC735), Orlobus, ČSAD UO, Connex.
Kdo není aspoň trochu blázen, ten snad ani nemůže být normální.

www.fotodoprava.com
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1013
Registrován: 4-2006


Odesláno Středa, 03. ledna 2007 - 19:32:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Gromit no jo jenže UO jezdí s kdečím,Prokopec i 735 (to až v poslední době ty Renaulty)Connex už skoro nejezdí,a Orlobus mu snad jako jediný drží krok s 955,Axerem,lepší Sor.
to není moc bujná konkurence,téměř žádná.Navíc většina dopravců přijíždí odjinud.ČSAD Semily také nikdo nenutí jezdit zájezdovými vozy.Ale ruku na srdce co jinak s nimi mimo sezonu.
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Driver
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 129
Registrován: 7-2006
Odesláno Středa, 03. ledna 2007 - 19:54:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak to vypadá, že Tourbus bude zavádět posilové busy do Prahy.
Bylo by to super
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 92
Registrován: 6-2006
Odesláno Středa, 03. ledna 2007 - 20:00:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

a to si zjistil kde, rád bych se podival
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 93
Registrován: 6-2006
Odesláno Středa, 03. ledna 2007 - 20:07:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tak SA s ostravou zatim nic neudělala. Asi to byl fakt jenom humbuk, aby si udělal reklamu. Je to fakt magor, on klidně pude nahatej na náměstí, nebo řekne že je gay, aby si udělal reklamu.
Driver
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 131
Registrován: 7-2006
Odesláno Středa, 03. ledna 2007 - 20:31:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Byl i v TV. Říkal zdražení všude o 15% a zruší 3 spoje do OV. Předtím - zdražení podle konkurence
S Tourbusem je to jen můj odhad(přání).
Ives
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 60
Registrován: 1-2006
Odesláno Středa, 03. ledna 2007 - 22:16:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

O cenách mezi Prahou a Brnem se věnuje i dnešní MF Dnes: http://zpravy.idnes.cz/mfdnes.asp?v=002&r=mfjiznimorava&c=656323
Nésu žádné šotouš!
M_v
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2511
Registrován: 6-2002


Odesláno Čtvrtek, 04. ledna 2007 - 10:57:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ives: Dopravce jezdí Praha - Brno za 95 Kč každý den? Podle dřívějších diskusí jsem měl dojem, že sleva je jen ve středu. A že ho tu nikdo neobviňuje z dumpingu. Jančuru z toho podezírají neustále skoro všichni.

Patří to spíš do tématu "U nich doma", ale když jsem to nakousl tady, tak to i dokončím. 720240 Brno-Praha-Plzeň-Mladá Boleslav - to má být nějaký vtip? Z Brna do Mladé Boleslavi přes Plzeň mi to připadá trošku zajížďka.

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace