K-report
 

Archiv do 01.září 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Hry a simulátory » Brno » Archiv do 01.září 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Koudy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1845
Registrován: 3-2004


Odesláno Pátek, 03. srpna 2007 - 21:15:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ikarus280and283
Oficiální balík obrázků vozidel je součástí simulace.
Další "neoficiální" vytvořil Gregor, k sehnání jsou zřejmě mailem. On k tomu určitě něco napíše.

Ať máme dost sil přestát věci, které přijdou...

http://www.brnosim.wz.cz
Ikarus280and283
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 464
Registrován: 3-2007


Odesláno Pátek, 03. srpna 2007 - 21:27:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

to Koudy: děkuju.

Hraju tuhle hru prvně, tak se ještě chci zeptat, jak se spouští ve hře vlak. Musí to být v nějaký složce?

(Příspěvek byl editován uživatelem ikarus280and283.)
Škoda, že už nejezdí Ikarusy 280.08 v mhd Přerov. Byly to velmi spolehlivé a kvalitní vozy.

www.tomovastranka.wgz.cz(admin) www.vbus.cz (admin sekce vbus-busy)


Nekopírujte můj nick. Mám na něj copyright.
Mixtix
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2
Registrován: 8-2007
Odesláno Pátek, 03. srpna 2007 - 22:11:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dik Koudy, mas to na maile (vbcz@atlas.cz dufam...) Inak ked uz tu bezia prispevky o obrazkoch: Modra Gorila mala ikonu s jednym zberacom hore = ked v hre isiel vlak na ADA resp. KUR, Gorila isla s oboma zdvihnutymi. Ikonu som si prerobil a teraz to pride: Niektore vlaky idu normalne (zdvihnuty iba zadny zberac) a niektore stale s oboma (hoci povodna ikona gorily je zmazana!!!). Nejake logicke vysvetlenie?
Mixtix
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3
Registrován: 8-2007
Odesláno Pátek, 03. srpna 2007 - 22:15:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

AAAA jasne!!! Koudy este raz dik za ochotu, prave som to nasiel - ked ten save otvorim v textaku (ako pradil Gregor - tiez diky ;) ) tak uplne na zaver su meskania. Super, diky chalani!
Gregor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 501
Registrován: 5-2006
Odesláno Sobota, 04. srpna 2007 - 10:53:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To >>> Mixtix
O tomdle problému jsem tu už kdysi psal a bylo jednoduche ho vyresit (gorila totiz nemam mit na svem obrazku sberace ponevadz jsou jako samostatny obrazek. Tudíž má obrázek lokomotivy vypadat jako lokomotiva stojící v ŽOS - bez sběračů. Ty se k lokomotivám přidávají během hry. Koudy je tam vsak asi zapomel z drivejsich dob hry kdy se jeste ve stanicich nestahovaly takze gorila jezdila s dvema). Pokud bys ale obratil směr jízdy, uvidel bys že by jezdila jen s jedním. Jestli chces, poslu ti opravenou gorilu i sberac. Potom by vse melo jit OK.

Už to tu bylo ale moc pozornosti tomu nikdo nevenoval

To >>> Ikarus280and283
Nové vozy samozřejmě pošlu a pokusim se k tomu napsat opravdu podrobný návod jak je tam instalovat.
Omluvte prosim muj pravopis :-)
Gregor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 502
Registrován: 5-2006
Odesláno Sobota, 04. srpna 2007 - 11:16:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mixtix
Zapoměl jsem se zmínit že si nejsem jistej zda budou všechny save po manipulování v textovém editoru plně funkční. Proto pokud tohle budeš dělat příště, radši si ten save ještě nekam zkopíruj at o něj případně nepříjdeš
Omluvte prosim muj pravopis :-)
Mixtix
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4
Registrován: 8-2007
Odesláno Sobota, 04. srpna 2007 - 17:03:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jasne Gregor, urobil som si "kopiu pre istotu", ale bezi mi to bez problemov.
K tym ikonam: ved prave, ja som si vyrobil 350.ico bez zberacov, ale napriek tomu mi na niektorych vlakoch (napr. EC Hasek) chodi Gorila s oboma zdvihnutymi!!! a to je divne, nie?
Gregor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 503
Registrován: 5-2006
Odesláno Sobota, 04. srpna 2007 - 18:50:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

hmm..to JE divné
celkem nechapu.
Gorila s oběma sběrači - můžou být jen 2 veci spůsobující tohle. Bud je chyba v obrazku lokomotivy, ovšem pokud je komplet bez sběračů tak je to jasný a je chyba ve sběračích. Opravdu nejsou na obrázku sběrače zdvyzeny voba? Koukni se.
Omluvte prosim muj pravopis :-)
Mixtix
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5
Registrován: 8-2007
Odesláno Sobota, 04. srpna 2007 - 19:30:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo a aby toho nebolo dost - kedze som novacik na diskusii - tak prihadzujem dalsi bonus: napriek zmazaniu zmeskanych vlakov v textovom editore (Notepad++) mam na zaciatku zoznamu vlak 62602 s + 82 min potom asi 100 prazdnych riadkov a na samom spodku je R 977 s +27 min. A vlacky meskaju veselo dalej ;) Koudy, nepozrel by si sa mi prosim ta predsa len na to? Jo a tajomstvo zberacov sa vyriesilo - ja som tam nechal AJ povodnu ikonu Gorily... ale teraz uz chodia vsetky pekne ako maju... aj na Haskovi ;)
Gregor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 504
Registrován: 5-2006
Odesláno Sobota, 04. srpna 2007 - 22:57:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

s tim textakem ¨to byl asi blby napad. mě se to hned nezdalo. Ale možná je tam někde napsaný počet řádků na který měly byt ty zpozdeni napsane. Stacilo by ho jen prepsat na stavajici pocet, ale už bych to radši nechal na koudym a nevrtal se v tom. Koudy tomu rozumí mnohem víc. Já tomu rozumim jak koza petrželi a texták se mi zdál jen jako pokus (nevěřil jsem že to bude správně fungovat)
Omluvte prosim muj pravopis :-)
Mixtix
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6
Registrován: 8-2007
Odesláno Neděle, 05. srpna 2007 - 00:16:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To Gregor: Nu, nevadi, skusili sme co sa dalo ;)

Koudy, dik, uz som to natiahol a ide to.
Vbustymcz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 21
Registrován: 5-2007


Odesláno Úterý, 07. srpna 2007 - 13:15:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

skouska
ICQ:396-973-495
E-MAIL: tomas@gbcs.cz
Mmiky
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 31
Registrován: 6-2006


Odesláno Pondělí, 13. srpna 2007 - 22:04:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak jsem byl nějakou dobu mimo, a kokám že budu ještě mimo dobrých pár dalších dní... Když jsem tu byl naposled, pídil jsem se po "kuřátku", které tou dobou ještě k mání nebylo. Jaká je situace dnes?
miky
IB
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.101.163.162
Odesláno Úterý, 14. srpna 2007 - 15:14:06   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak už mám simulaci taky bez zvuku. Mám podezření, že za to může to, že jsem si do počítače stáhnul kodek XVID. Den před tím to běželo bez problémů, pak jsem si stáhnul ten kodek a od té doby jsem bez zvuku. Má někdo podobnou zkušenost ?
Gregor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 505
Registrován: 5-2006
Odesláno Úterý, 14. srpna 2007 - 19:47:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

naštěstí ne
Omluvte prosim muj pravopis :-)
Koudy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1857
Registrován: 3-2004


Odesláno Úterý, 14. srpna 2007 - 19:55:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Když jsem tu byl naposled, pídil jsem se po "kuřátku", které tou dobou ještě k mání nebylo. Jaká je situace dnes?

Chtěl sem ho sem dát, ale nepasují na něj sběrače pro esa, co jsou v simulaci (v 2.3)....

Ať máme dost sil přestát věci, které přijdou...

http://www.brnosim.wz.cz
Zdenusoun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1
Registrován: 8-2007
Odesláno Úterý, 14. srpna 2007 - 21:14:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ahoj vím že autor psal, že pod win 98 je problém s ozvučením simulace není tento problém už nějak vyřešen? díky
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 35279
Registrován: 4-2003


Odesláno Úterý, 14. srpna 2007 - 21:48:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já ten problém pod W98 neměl... To spíš bude souviset se základní deskou, ne?
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Zdenusoun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2
Registrován: 8-2007
Odesláno Úterý, 14. srpna 2007 - 22:50:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

všechny zvuky na všechny situace jsou stejné (jako když klepneš na ikonu žlutého rozhlásku vpravo na liště ((((((((((
Koudy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1858
Registrován: 3-2004


Odesláno Středa, 15. srpna 2007 - 11:34:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Win98 a starší nerozlišují frekvenci vydávaného tonu - jen jeho délku. Je to popsáno v dokumentaci API funkcí přímo od Microsoftu. Jediná možnost by byla nahrát(vytvořit) ty pípání jako klasické WAV/MP3 a přehrávat je - což má ovšem trochu "vyšší" HW nároky :-)

Ať máme dost sil přestát věci, které přijdou...

http://www.brnosim.wz.cz
Zdenusoun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3
Registrován: 8-2007
Odesláno Středa, 15. srpna 2007 - 20:55:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

a ty nároky by byly nějak podstaně vyšší?
Koudy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1860
Registrován: 3-2004


Odesláno Čtvrtek, 16. srpna 2007 - 12:24:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na dnešních mašinách to je neměřitelné :-) Pokud máš ale nějakou starou mašinu, třeba by to bylo poznat. Jinak pokud se nepletu, tak první mašiny, které stačili na dekódavání MP3, se udávají první Pentia - a s tím pak související boom WinAmpu. Pamatuje si to (krom mě) ještě někdo? :-)

A zatím jsem nenašel žádný program, ve kterém by se mi podařilo vytvořit uspokojivé "pípnutí"...

Ať máme dost sil přestát věci, které přijdou...

http://www.brnosim.wz.cz
Kosac
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 18
Registrován: 1-2006
Odesláno Čtvrtek, 16. srpna 2007 - 12:38:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jj. Na to pamatuju. A pamatuju, ze winamp stal za starou backoru. Strasne nicil zvuk. Vselijak chrastil, chrcel a ja nevim co vyvadel. Musel se pouzivat winplay3. Ten byl sqelej. Winamp se postupem casu vyladil a byl a je v pohode.
lubos zahrad
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.103.180.132
Odesláno Pátek, 17. srpna 2007 - 17:04:35   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

co je lv IDS.dekuji za odpoved.
Corllin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 381
Registrován: 12-2006


Odesláno Sobota, 18. srpna 2007 - 13:37:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Koudy:Chtěl jsem se zeptat,jak to vypadá s aktualizací a jestli se chystají opravy,které jsem vám posílal na email.Jednalo se o chyby obratů popř. chbné ř. lokomotiv.Díky.
Škoda každé zamračené,která skončí ve šrotu.
http://www.draha.webz.cz
Vojtik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 74
Registrován: 2-2007
Odesláno Sobota, 18. srpna 2007 - 13:45:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

lubos zahrad
Už je to dýl, ale někdo tady psal, že je to záložní lokomotiva pro IDSJMK, já ji používám v případě, že mi nedojede mašina pro vlak (např. v GVD2006 pro vlak Sp1729). Jinak by se do další verze hodilo mrknout na občasné nedojíždění HV k vlakům, v tom případě soupravu pošlu na ON a cestující vykážu na autobus
Muzejní vůz Karosa B732? Není to tak špatný nápad... i když za rohem stojí dalších 5 v pravidelném provozu!!! Takže hmmmm...
Nejlepší trolejbusy jsou beztak 15TR!
Corllin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 389
Registrován: 12-2006


Odesláno Neděle, 19. srpna 2007 - 19:22:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Vojtik:Pokud ti nedojde jen HV,tak se to dá obejít.Vytáhneš si soupravu od peronu jako posun a pak ho změníš na vlak a on ti odjede.
Škoda každé zamračené,která skončí ve šrotu.
http://www.draha.webz.cz
Garfield
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5108
Registrován: 10-2004


Odesláno Pondělí, 20. srpna 2007 - 14:15:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Měl bych dotaz na Koudyho.
Neplánuješ náhodou vydat nějaký balík oprav chyb (hlavně těch v gvd) nebo něco na ten způsob?
Vojtik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 75
Registrován: 2-2007
Odesláno Pondělí, 20. srpna 2007 - 14:41:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jé ono to funguje ono když mi na vlak nedojede souprava tak si toho ani nevšimnu
Muzejní vůz Karosa B732? Není to tak špatný nápad... i když za rohem stojí dalších 5 v pravidelném provozu!!! Takže hmmmm...
Nejlepší trolejbusy jsou beztak 15TR!
Koudy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1870
Registrován: 3-2004


Odesláno Úterý, 21. srpna 2007 - 18:39:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Garfield:
Plánů je hodně,času málo :-(
Martin0 pracuje na opravě GVD+přidání 2.změny, já snad také něco opravím...
Uvidíme, jak to časově vyjde, mám toho nějak moc(aneb nejsem živ jen Brnem...)

Ať máme dost sil přestát věci, které přijdou...

http://www.brnosim.wz.cz
Martin0
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 356
Registrován: 5-2004


Odesláno Úterý, 21. srpna 2007 - 19:21:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Příspěvek ze dne 12.dubna

od 4.4. jezdí 909 v sobotu s vloženým Brejlovcem..(http://zeleznice.e-metro.cz/obehy06/ob_750_06.htm)...nestálo by zato, upravit sim????

Nikde jsem nenašel z čeho přechází a na čem se vrací ty Brejle z Ovy
Čeština není můj koníček, proto prosím omluvte případné chyby.
Můj koníček je železnice.

ICQ 342 641 925
Trolejbusák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 895
Registrován: 1-2006


Odesláno Čtvrtek, 23. srpna 2007 - 12:16:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Koudy: tak se rozejdi se všema přítelkyněma co máš (nebo daruj ) a hned budeš mít času.....
ICQ:192-449-432; mail: Trolejbus.3259@seznam.cz

Ať je teplo nebo zima, u trolejbusů je vždycky prima.


POZOR NA PRSTY!
ZAVÍRAT ZA ÚCHYT
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 35525
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 24. srpna 2007 - 19:21:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To by musel rovnou emigrovat, v JČ a možná už i v Praze se před holkama s jeho pověstí neschová.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Mktuning
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1
Registrován: 8-2007


Odesláno Pátek, 24. srpna 2007 - 21:17:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ahoj hraju jako vy ostatni simulator Brno ale nejak jsem nepochopil jak mam pripojovat vlaky,nebo jak je odpojim tak se mi zmeni automaticky na cislo 75...a nemuzu s nima jet na koleje kde stoji vlak na posun, nebo co mam delat s vagony co konci na hlavaku muzu je tim stejnym vlakem posunout na odstavne koleje do Malomeric na serazovaci nadrazi
Mam CDMA od 02 a nemuzu si stezovat nebo spis uz jsem si zvykl!!!!!
Na internetu najdu cloveka jak se rodi ale i opak jak se nakonec pitva!!!!!
Corllin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 397
Registrován: 12-2006


Odesláno Sobota, 25. srpna 2007 - 18:39:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Mktuning:1) doporučuju podrobně přčíst přiložený návod
2) U všeho je napsáno, co souprava popřípadě hnací vozidlo dělá za obrat, pokud napsáno není, pak patří:a) lokomotivy do DKV a soupravy formou posunu se zálohou na odstavné.záloha se ti vrátí zpátky.
Škoda každé zamračené,která skončí ve šrotu.
http://www.draha.webz.cz
Mktuning
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2
Registrován: 8-2007


Odesláno Sobota, 25. srpna 2007 - 19:32:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Corllin:
Vsechno co jsi napsal jsem delal ale nemuzu masinu ktera ma obrat cca. za 2 hodiny treba hodit na kolej u hlavniho nadrazi jak stoji vlak na posun,a nebo jak mi prijede nakladni vlak jak mam pripojit vlak v malomericich vyzadam si ho v DKV zmenim mu CIV na cislo toho vlaku kde ho chci pripojit ale nemuzu ho poslat na tu kolej kde mi stoji ten vlak i kdyz tam jsou jenom treba vagony a ty vagony prepnu na posun\vlak aby byla kolej jenom cervena bez nazvu soupravy ale i tak to tam nepripojim nevim co s tim
Jo a navod jsem cely precetl ale nikde jsem to nenasel.


(Příspěvek byl editován uživatelem mktuning.)
[img]http://cz-upload-image.tym.cz/uploads/98b3dd6c8a.gif[/img]
Mam CDMA od 02 a nemuzu si stezovat nebo spis uz jsem si zvykl!!!!!
Na internetu najdu cloveka jak se rodi ale i opak jak se nakonec pitva!!!!!
Almeida
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 33
Registrován: 11-2006
Odesláno Sobota, 25. srpna 2007 - 23:46:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mktuning : To s tím nákladným vlakom... na posun nemeň súpravu, ale mašinu a máš po probléme.
Žiaden človek nieje normálny, lebo ak aj niekto je normálny, tak je nenormálny práve preto, že je normálny, keďže je normálne byť nenormálny.
Mktuning
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3
Registrován: 8-2007


Odesláno Neděle, 26. srpna 2007 - 16:26:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

by Almeida:
Vsak ja menim masinu myslim tim CIV a ne soupravu. Soupravu jenom prepnu na posun\vlak aby byla cervena kolej ale kdyz tam chci poslat tu masinu tak mi tam nechce jet a nechce se mi oznacit cesta jako kdyby tomu neco vadilo
Mam CDMA od 02 a nemuzu si stezovat nebo spis uz jsem si zvykl!!!!!
Na internetu najdu cloveka jak se rodi ale i opak jak se nakonec pitva!!!!!
Jakub_kedroň
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 244
Registrován: 9-2005


Odesláno Neděle, 26. srpna 2007 - 18:51:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mktuning: z tvého textu si nejsem jistý, jestli používáš správné stavění cesty. Podle toho, co popisuješ, jsem pochopil, že asi stavíš cestu vlakovou, tzn. klikneš levým tlačítkem myši na návěstidlo a poté na kolej určení.

POSUNOVÁ CESTA se staví takto:
1. možnost: použiješ postup uvedený nahoře, akorát musíš držet klávesu CTRL při klikání myší na návěstidlo.
2. možnost: najedeš kurzorem na návěstidlo, klikneš pravým tlačítkem myši na něj a rozbalí se ti nabídka. Vybereš PC (tzn. posunová cesta) a poté klikneš levým tlačítkem na kolej určení.

Pokud to takto neděláš, zkus. Pokud to takto děláš, omlouvám se, ale víc asi neporadím.

P.S. snad se to dá pochopit.
Mktuning
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4
Registrován: 8-2007


Odesláno Neděle, 26. srpna 2007 - 19:07:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

By Jakub kendroň
No tak takhle jsem to jeste nikdynedelal tak to zkusim uvidim pak pisnu zda to je ono co jsem chtel vedet dikes zatim
Jo a jeste jedna vec mam dva monitory kdyz je necham klonovat a nebo jeden rozdelim na 2 obrazovky tak ani v jednom pripade se mi ten simulator nerozdeli na obe obrazovky co tam musim udelat aby mi to slo na obe obrazovky dikes
Mam CDMA od 02 a nemuzu si stezovat nebo spis uz jsem si zvykl!!!!!
Na internetu najdu cloveka jak se rodi ale i opak jak se nakonec pitva!!!!!
Mktuning
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5
Registrován: 8-2007


Odesláno Neděle, 26. srpna 2007 - 19:44:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

By Jakub kendroň
Jooo to bylo presne ono moc ti dekuji
Mam CDMA od 02 a nemuzu si stezovat nebo spis uz jsem si zvykl!!!!!
Na internetu najdu cloveka jak se rodi ale i opak jak se nakonec pitva!!!!!
Almeida
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 34
Registrován: 11-2006
Odesláno Neděle, 26. srpna 2007 - 21:48:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mktuning : Síce už vieš iný spôsob, no aj ten môj funguje, len si to nepochopil. Súpravu nechaj na pokoji, s ňou nerob nič. Mašinu zmeň na posun (žiadne CIV) a urob posunovú cestu.
Žiaden človek nieje normálny, lebo ak aj niekto je normálny, tak je nenormálny práve preto, že je normálny, keďže je normálne byť nenormálny.
Mktuning
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6
Registrován: 8-2007


Odesláno Pondělí, 27. srpna 2007 - 08:31:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

by Almeida
Ahojky no uz jsem to pochopil me slo spis o to jak postavit cestu jsem myslel ze musim i zmenit CIV u masiny aby mi mohla prijet na tu kolej ale dobry diky jenom me ted trapi ze nemuzu rozdelit obraz na dve obrazovky nevis co mam nastavit v simulatoru aby mi to slo ja necham klonovat a nebo rozdelim obrazovku a porad mi to pise v simulatoru ze "Single monitor detected"
Mam CDMA od 02 a nemuzu si stezovat nebo spis uz jsem si zvykl!!!!!
Na internetu najdu cloveka jak se rodi ale i opak jak se nakonec pitva!!!!!
Mktuning
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7
Registrován: 8-2007


Odesláno Středa, 29. srpna 2007 - 15:03:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ahoj chci se jeste zeptat Rychlik 736 mi ted zkoncil na hlavnim nadrazi a lokomotiva odjizdi az neco kolem 16 hodiny co mam delat se soupravou kde ji mam odvezt a cim mam si vyzadat lokomotivu nejakou z DKV a odvezt to na odstavne nadrazi a nebo jak pise autor BRNA do malomeric.

Nejedna se jenom o tuhle soupravu ale myslim jako vseobecne co mam delat se soupravami co konci na hlavnim nadrazi a lokomotiva pokracuje pozdeji s jinou soupravou.

(Příspěvek byl editován uživatelem mktuning.)
Mam CDMA od 02 a nemuzu si stezovat nebo spis uz jsem si zvykl!!!!!
Na internetu najdu cloveka jak se rodi ale i opak jak se nakonec pitva!!!!!
Mixtix
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7
Registrován: 8-2007
Odesláno Středa, 29. srpna 2007 - 18:16:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nazdar MKTuning, supravy mozes (co je asi aj najblizsie k realite) "odpratat" pomocou zehliciek - zaloh (210) do ONB resp. ONA (do ONA aj pomocou stanicnej zalohy 731, ona potom pride zpatky). Supravy, ktore pokracuju ako iny vlak si odloz napr. na ONS...
Mktuning
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 8
Registrován: 8-2007


Odesláno Čtvrtek, 30. srpna 2007 - 10:29:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Diky Mixtix tak jak to delam ted tak to nedelam spatne aspon jsem se ujistil a nevi nekdo co s tema dvema obrazovkama abych to mel na obou obrazovkach necham jednu rozpulit ale porad nic kdyz pri spousteni necham to presunout na druhou obrazovku nez kliknu na start tak se mi to stejne spusti na LCD na notasu tak uz nevim
Mam CDMA od 02 a nemuzu si stezovat nebo spis uz jsem si zvykl!!!!!
Na internetu najdu cloveka jak se rodi ale i opak jak se nakonec pitva!!!!!
Balik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 991
Registrován: 11-2002
Odesláno Čtvrtek, 30. srpna 2007 - 11:15:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mktunning:
Základní dotaz - máš vůbec pro připojení druhého monitoru nastavenou rozšířenou plochu ve svém operačním systému? (funguje ti to aspoň mimo simulátor?)

Sorry že se tak blbě ptám, nechci tě podceňovat, to jen pro jistotu
Noltha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 500
Registrován: 11-2005


Odesláno Čtvrtek, 30. srpna 2007 - 13:08:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mktuning:
pokud jsem dobře pochopil, tak nemáš dva monitory, ale NTB a monitor ...projdi si archiv ze dní 1.července až 12. července a bohužel zjistíš že v této kombinaci to někteří zkoušeli a bohužel bez výsledku :-(
Mktuning
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 9
Registrován: 8-2007


Odesláno Čtvrtek, 30. srpna 2007 - 14:00:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mimo simulator to jde normalne kdyz hodim ale ten simulator tak to ne na prd jak rika noltha mam jeden monitor a notas a jak pise tak to nejspis nejde projedu ten archiv a uvidim zda na neco prijdu jinak dikes
Mam CDMA od 02 a nemuzu si stezovat nebo spis uz jsem si zvykl!!!!!
Na internetu najdu cloveka jak se rodi ale i opak jak se nakonec pitva!!!!!
Mktuning
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 10
Registrován: 8-2007


Odesláno Čtvrtek, 30. srpna 2007 - 14:14:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No jedine co me napada tak to je ze to nejspis bude rozlisenim obrazovky na notebooku mam rozliseni 1280x800 a na monitoru mam 1280x1024 tak jedine ze bych zkusil zmenit rozliseni na obou na stejne treba 1024x768 a pak to zkusim jinak se chci taky zeptat zda nejde zmenit rozliseni toho programu
Mam CDMA od 02 a nemuzu si stezovat nebo spis uz jsem si zvykl!!!!!
Na internetu najdu cloveka jak se rodi ale i opak jak se nakonec pitva!!!!!
Mixtix
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 8
Registrován: 8-2007
Odesláno Čtvrtek, 30. srpna 2007 - 16:43:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MKTuning, Brno ma zatial jedine rozliseni 1024x768. V archivech su sice kraaasne plany 1280 x 1024, kde je aj "Chrlicka streka" (Koudy, dufam, ze to bude -niekdy- realita!!!)
Roecalf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 163
Registrován: 12-2005


Odesláno Pátek, 31. srpna 2007 - 16:25:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V P Ř Í L O H A k Rozkazu o zavedení GVD pro obvod RCP Brno jsem objevil toto:
"Opatření pro případ zpoždění vlaků R 902, 906, 908, 930, 932, 934, 936, Sp 1646 a 1648:
v případě zpoždění vlaků R 902, 906, 908, 930, 932, 934 a 936 na odjezdu ze ŽST Rousínov
o 8 a více minut a vlaků Sp 1646 a 1648 o 7 a více minut veďte tyto vlaky přes Blažovice a
dále operativně do Brna hl.n. Opatření platí pouze v pracovní dny!
"
.: Roecalf má ted Dom. stan.: H O D O N Í N :.
Mktuning
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 11
Registrován: 8-2007


Odesláno Pátek, 31. srpna 2007 - 21:02:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

 

Ahoj mam dotaz uz podruhe u tohodle rychliku se mi prvne pise ze chce se na hl.nadrazi pripoji masina 363 ale pritom uz na odstavne koleji stoji vlak ktery dale pokracuje s timto rychlikem ale jedna se o radu 362 myslim ze s tim je docela problem pri odjezdu se mi to rozpoji a ja to musim nekolikrat pripojit nez to odjede co s tim delate vy???

No a takto jsem mel dneska vecer plne hl.nadrazi
 

(Příspěvek byl editován uživatelem mktuning.)
Mam CDMA od 02 a nemuzu si stezovat nebo spis uz jsem si zvykl!!!!!
Na internetu najdu cloveka jak se rodi ale i opak jak se nakonec pitva!!!!!
Šari
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1134
Registrován: 11-2005


Odesláno Pátek, 31. srpna 2007 - 23:15:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Heh, už sem se kdysi ptal - jak se dělají Printscreeeny ?
Klavesa PS => ukáže to nějakou tabulku s návestidlama...
HELP ME!
FEDERACE ZLÍNSKÝCH FOTIČŮ
REGIONOVY - NEBRAT
810 271 - 7 Šarinka - perla na Zlínce
Gregor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 506
Registrován: 5-2006
Odesláno Pátek, 31. srpna 2007 - 23:26:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

no, napisu to sem podrobně (co kdyby něco)

nejdriv kliknes na scroll lock aby se ti tato kontrolka rozsvítila na klavesnici

Potom kliknes během simulace na prt screen. Ano, po té se zobrazí tabulka s návěstidly, ale to vubec nevadí. Potom už prt screen nemačkej a bud pokračuj v simulaci nebo ji pauzni (či ukonč) a otevři si třeba malování

Pak už jen stačí dát vložit a nebo rychle ctrl + v a máš ho tam

A pak už jen pochopitelně uložit
Omluvte prosim muj pravopis :-)
Mktuning
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 13
Registrován: 8-2007


Odesláno Sobota, 01. září 2007 - 00:10:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mam jednoduchsi zpusob normalne spust infraview a tam dej nastaveni-zachyceni obrazovky nastav si tam tlacitko ja tam mam treba alt+f a muzes zachycovat obrazovku kolik chces nemusis vystupovat ani ze hry a muzes si udelat treba 10 snimku kolik chces proste
Mam CDMA od 02 a nemuzu si stezovat nebo spis uz jsem si zvykl!!!!!
Na internetu najdu cloveka jak se rodi ale i opak jak se nakonec pitva!!!!!
Mašinist
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 23
Registrován: 6-2005
Odesláno Sobota, 01. září 2007 - 09:20:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To Mktuning: k rychlíku 663 jen tolik, protože si to pamatuju, tak dělám to, že si vyžádám 363 z DKV BML, přečísluju na 663 a normálně připojím. Původní 362 (má obrat z jiného vlaku a čeká)jsem dříve připojil na rychlík, k ní 363 z DKV a poslal společně. Asi to není ale podle "foršriftu" tak teď původní posílám jako LV do DKV BML. Ta záměna bude asi chybička v GVD a Koudy ji jistě opraví.
Šari
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1137
Registrován: 11-2005


Odesláno Sobota, 01. září 2007 - 11:53:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Díky Gregore, idu to odzkúšat
FEDERACE ZLÍNSKÝCH FOTIČŮ
REGIONOVY - NEBRAT
810 271 - 7 Šarinka - perla na Zlínce
Gregor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 507
Registrován: 5-2006
Odesláno Sobota, 01. září 2007 - 12:36:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mktuning
taky způsob. trochu jsem nanho pozapoměl. A dá se říct že je to i lepší možnost. Ovšem pokud v simulaci něco vyfotíš, má to i svůj důvod a většinou si ten screen chces ještě jednou ověřit a ihned se o tuto věc podělit s ostatníma takže minimalizování se stejně nevyhneš
Omluvte prosim muj pravopis :-)
lubos zahrad
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.103.180.132
Odesláno Sobota, 01. září 2007 - 16:08:45   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

vojtik. diky za informaci. co s vlakem ktery prijede do kralova pole. dik za odpoved.

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace