K-report
 

Archiv do 08.června 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Hry a simulátory » Brno » Staré archivy » Archiv do 08.června 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Vasekpetr1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 45
Registrován: 8-2006
Odesláno Středa, 16. května 2007 - 21:10:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ahoj kluci, chci se zeptat - Jak je to se zvukem? Zaspal jsem dobu, nebo se dá hnát nějak zvuk i přes zvukovku? Popřípadě neuvažuje se o tom(možnost ztlumení - ne úplné vypnutí, využití staničních zvuků a pod)?
Vlackofil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 369
Registrován: 2-2004


Odesláno Středa, 16. května 2007 - 21:12:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mně nefunguje
F.Plášek
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.103.67.139
Odesláno Sobota, 19. května 2007 - 14:50:33   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To Koudy: někdy se dá jet s loko uprostřed nejen při posunu.....
 
Gregor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 461
Registrován: 5-2006
Odesláno Sobota, 19. května 2007 - 15:52:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

hrůza
Omluvte prosim muj pravopis :-)
Vlackofil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 370
Registrován: 2-2004


Odesláno Sobota, 19. května 2007 - 22:41:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Cože? Vždyť tohle přeci nesmí jet jako vlak? Maximálně tak PMD, ne?
Gregor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 463
Registrován: 5-2006
Odesláno Neděle, 20. května 2007 - 09:39:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

vem si že je to ňáká lokálka támdle někde na zapadákově (nic ve zlým).....třeba tam neměli možnost ten vůz posadit za lokomotivu a tak to poslali takhle...třeba takhle vypadá pravidelný nákladní vlak

A nebo ho lokomotiva náhodně našla na trati a vzala s sebou (co ty víš, možný je všechno

(Příspěvek byl editován uživatelem Gregor.)
Omluvte prosim muj pravopis :-)
Vlackofil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 371
Registrován: 2-2004


Odesláno Neděle, 20. května 2007 - 10:01:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Opravdu mě nenapadlo, jak by tohle mohl někdo "okecat", ale vyhrál jsi, Gregore!
Spelcr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1
Registrován: 5-2007
Odesláno Neděle, 20. května 2007 - 16:32:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A proč by to nemohlo tak jet,předpisu to neodporuje.Posun s loko uprostřed dělám normálně,hlavně při akcích s objížděním u motorů do Střelic.
Spelcr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2
Registrován: 5-2007
Odesláno Neděle, 20. května 2007 - 16:40:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Spíš mě pálí jiné věci.Nemizí mi ze zpráv zpožděné vlaky.Týká se to hlavně Sv a osobních vlaků,které v oblasti končí.Když to pak hrají delší dobu,jejich tak potom hafo.Navíc při načítání se čísla vlaků v tabulce přehází.
Steamer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 94
Registrován: 1-2007
Odesláno Neděle, 20. května 2007 - 17:45:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mně se dneska strašně zalíbila traťovina. Zkuste někdo dostatečně rychle postavit protisměrné vlakové cesty na stejnou traťovou kolej tak, aby se nepostavil odjezd, dokud se neudělá závěr odjezdové cesty z druhé ŽST. Pokud nemám nějakou špatnou verzi simulátoru, tak by to chtělo trošku zapracovat.
http://rail.ic.cz/albums/ftp/ostatni/brno.jpg
Gregor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 464
Registrován: 5-2006
Odesláno Neděle, 20. května 2007 - 20:28:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vlackofil
akorat sem se snažil přijít na možnosti jak "tohle" mohlo vzniknout ....

Ještě mě napadla jedna možnost..jde o strojvůdce amatéra co by byl schopen přejet návěstidlo se zakazovací návěstí, a tak si opatřil takovej erbeg na lokomotivu aby se mu v případě srážky nic nestalo

Steamer
Ještě lepší je když to jede přes kříž...a ani to není těžký vyrobit
chapes....kdyz jedna VC míří od 1 TK do 2 SK a druhá VC od 1 SK do 2 TK...myslim ale že v simulaci nejde nasimulovat nehodu...tudíž se stane to že když se tam srazej, jeden z nich na tý křižovatce počká až ten druhej dojede...
Omluvte prosim muj pravopis :-)
Vlackofil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 372
Registrován: 2-2004


Odesláno Neděle, 20. května 2007 - 22:10:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Speclr:
Neodporuje? Mluvíš-li o posunu, pak ne, to je jasné, ale my jsme mluvili o vlaku...

Steamer:
Zajímavé. Několik tisíc minut jsem už v Brně odjezdil, ale protisměrné cesty jsem ještě za celou dobu nepostavil. Jen jsem vyzkoušel, co se stane, když pošlu vlak na PN a poté ho podhodím. Nic. Dojede tam, kam měl původně postaveno. Pak jsem ještě zkoušel poslat z Brna na do Slatiny dva vlaky na TK u Černovic ihned za sebou. Výsledkem bylo, že Slatinou mi nejprve projel ten druhý a po něm ten, který vjel na tu TK první. Kde se tam předjely jsem zatím nezjistil

Gregor:
...strojvůdce amatér...airbag... Kam na to chodíš?

jeden z nich na tý křižovatce počká až ten druhej dojede...
To je jak z nějakých pohádek o mašinkách
Gregor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 465
Registrován: 5-2006
Odesláno Neděle, 20. května 2007 - 23:41:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jak říkám..snažím se vyřešit záhadu k čemu byl tento vynález seřazen
Omluvte prosim muj pravopis :-)
F.Plášek
Neregistrovaný host
Odeslán z: 193.165.238.10
Odesláno Pondělí, 21. května 2007 - 12:43:22   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Spelcr: jak se Ti daří posunovat s loko mezi vozy..podle Koudyho to nejde a mě to taky nefunguje....ale chtěl bych, občas.
P_z
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 421
Registrován: 7-2006
Odesláno Pondělí, 21. května 2007 - 13:45:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zkoušel jsem to se zálohou i s normální volnou loko a oboje fungovalo. Viz screeny :

<img>
<img>

A jinak mě štve jedna věc, a to když zadám postavení jakékoliv cesty a ještě než se začne vůbec tvořit (přd bleděmodrou) kliknu myší na nějakou neaktivní část obrazovky, tak se cesta ze zásobníku smaže a nepostaví se. Má to nějaký význam, nebo je to chyba? Je to docela deprimující stavět některé cesty 2x... Hlavně teda když přijde upozornění.
Koudy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1686
Registrován: 3-2004


Odesláno Pondělí, 21. května 2007 - 19:47:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tak se cesta ze zásobníku smaže a nepostaví se. Má to nějaký význam, nebo je to chyba?
Je to záměr - zrušení volby. Akorát si teď uvědomuju, že by to mělo být jen na pravé tlačítko.

Steamer: Díky za upozornění, vím, kde mne tlačí bota

Nic není jisté...

http://www.brnosim.wz.cz
Spelcr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3
Registrován: 5-2007
Odesláno Čtvrtek, 24. května 2007 - 10:10:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

F.Plášek:
Posunuji tak úplně normálně,přivěsím prostě vozy ze předu i ze zadu a jedu.Ale má to háček,že když takhle pošleš mašinu s vozy z bou stran,tak Ti ji počítač už nevrátí!

Je to možné tím,že se simulátor chová na každém počítači trochu jinak,což je sice překvapující,ale je to tak.

Vlackofil:
Vlakové Hv může být ve předu v zadu a uprostřed.Při jízdě uprostřed se postupuje jako při sunutém vlaku.Může tak být jen mimořádně,nebo při jízdě PMD.
Pochybuju,že by si dělali takovou práci a jeli jako PMD.
Koudy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1695
Registrován: 3-2004


Odesláno Čtvrtek, 24. května 2007 - 10:37:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Je to možné tím,že se simulátor chová na každém počítači trochu jinak,což je sice překvapující,ale je to tak.
V těchto věceh určitě ne. Např. se zvukem mohou být někde problémy, ale toto je určitě všude stejné.

Nic není jisté...

http://www.brnosim.wz.cz
Almeida
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 24
Registrován: 11-2006
Odesláno Čtvrtek, 24. května 2007 - 11:02:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Spelcr: Čo je to PMD?
Vlackofil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 373
Registrován: 2-2004


Odesláno Čtvrtek, 24. května 2007 - 11:05:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Almeida:
Posun mezi dopravnami.
F.Plášek
Neregistrovaný host
Odeslán z: 193.165.238.10
Odesláno Pátek, 25. května 2007 - 09:22:44   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Koudy: sice by se měl chovat, ale např. mě od nové verze nestaví v MOD Os vlaky na 4.kolej, pokud je má předjíždět IC.......asi zkusím přeinstalaci....
P_z
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 430
Registrován: 7-2006
Odesláno Pátek, 25. května 2007 - 10:14:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak to nestavení na 4.kolej, pokud vím, dělají všechny počítače... Po libovolné době... Nejčastěji po 1000. simminutě.
F.Plášek
Neregistrovaný host
Odeslán z: 193.165.238.10
Odesláno Pátek, 25. května 2007 - 12:58:24   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Koudy, P_z: Dneska jsem zkusil sim přeinstalovat, a zkušebně jsem ho spustil v 11:25 simčasu...........a zase mám Os v MOD na 2. a IC na 4. přes lidi......a pokud jsem se dobře koukal, tak ostrovní je mezi 1./3.
 
 
P_z
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 431
Registrován: 7-2006
Odesláno Sobota, 26. května 2007 - 17:17:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

By mě zajímalo, jak jsi to přeinstalovával, mimochodem
F.Plášek
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.103.67.139
Odesláno Neděle, 27. května 2007 - 10:47:57   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

TO P_z: primitivně.....vymazal původní soubor, nechal jsem si makra a odehrané simulace, stáhnul a naistaloval znovu.........
P_z
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 433
Registrován: 7-2006
Odesláno Neděle, 27. května 2007 - 13:05:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak tím toho tak přeinstaluješ Smažeš původní soubory a nahradíš je úplně stejnejma...
F.Plášek
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.103.67.139
Odesláno Neděle, 27. května 2007 - 15:22:27   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jenže jsem to nahradil znovu staženýma z webu..co kdyby...jak by jsi si to asi jinak představoval....mimochodem
P_z
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 436
Registrován: 7-2006
Odesláno Neděle, 27. května 2007 - 16:02:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No právěže nijak
Gregor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 466
Registrován: 5-2006
Odesláno Pondělí, 28. května 2007 - 16:51:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, hele..znam lidi co sem se jich zeptal jestli hrajou brno a voni mi odpověděli že ano...jen tak z principu jsem se zeptal na verzi a pár z nich mi odpovědělo že verzi 2.0 nebo 2.1...a nejsem si jistej, ale jeden má takovej uplácanej PC na kterým má ještě 1.7..ale ten už myslim dávno vyhodil
Kdybyste viděli ty překvapené tváře když jsem jim řekl že už je dávno lepší verze...no ti se mohli ušlapat jak letěli domů stáhnout si lepší brno

ponaučení: je ještě mnoho lidí co se nekoukají na k-report...
bohůžel
Omluvte prosim muj pravopis :-)
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 33849
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 28. května 2007 - 18:57:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

...naštěstí.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Koudy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1708
Registrován: 3-2004


Odesláno Pondělí, 28. května 2007 - 19:17:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MZ: Tak tak, naštěstí.

Ohledně nových verzí nemusí na Kčko, ale stačí na stránky. Kdysi jsem přes mail řešil taky jeden problém v Brně, o kterém sem si myslel, že již byl vyřešen. Po asi třetím mailu jsem se pro jistotu zeptal na verzi - a byla to již nějaká prehistorická :-)

Nic není jisté...

http://www.brnosim.wz.cz
Vlackofil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 374
Registrován: 2-2004


Odesláno Pondělí, 28. května 2007 - 21:14:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Myslím, že mám tušení, kdo to byl
DnF
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.228.44.34
Odesláno Úterý, 29. května 2007 - 11:38:33   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevite nekdo jak rozchodit vic monitoru? Mam druhej normalne pripojenej, ale porad to tvrdi ze SINGLE monitor detected... Docela by me zajimalo jak to vypada na dvou ... Jak mam ten druhy nastavit aby to jelo?
Diky
DnF
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.228.44.34
Odesláno Úterý, 29. května 2007 - 11:49:56   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jeste abych to upresnil - pouzil jsem snad uplne vsechna nastaveni ve windows - druhy monitor jako klon prvniho, nebo jako rozsirenou plochu, dokonce vypnuty :-) oba stejne rozliseni. A ve vsech pripadech se to spusti pouze na prvnim... Jde to nejak obejit?
Laura
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.101.92.191
Odesláno Úterý, 29. května 2007 - 13:43:42   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

DnF:
jak vypadá brno na dvou monitorech (se zakázanou změnou rozlišení) máš v mém příspěvku z 11. května 2007 - 22:24:20 (už v archivu).
Druhý monitor nemám jako klon prvního, ale mám na něj roztaženou plochu (z pohledu Windows je to jedna moc široká plocha, ne dvě). V samotném Brnu mám nezaškrtnutou volbu "Zakázat podporu dvou monitorů" a naopak vybranou "Neměnit rozlišení monitoru" (ale předpokládám, že takhle to máš taky).
DnF
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.24.67.94
Odesláno Úterý, 29. května 2007 - 20:45:54   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Presne tak to mam taky ... :-( Ach jo. No, tak to jeste budu zkouset dal, preinstaluju drivery na grafiku a takovy vopicky, a treba to nekdo resil a vyresil (a poradi) :-))
Laura
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.101.92.191
Odesláno Úterý, 29. května 2007 - 21:18:20   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pokud ti zlobí jen Brno, tak bych drivery nechala na pokoji a zkusila se pošťourat v nějakým přidaným programu.
Kupříkladu k mojí Matroxce G650 se s drivery nainstaluje nějaký rezidentní Matrox PowerDesk. v něm je spousta nastavení, například na jakém monitoru (nezávisle od plochy) se mají otevírat programy (a jen pouze tam, nikde jinde). Byla to první věc, kterou jsem zrušila. Třeba tam máš také nějaké takovýhle ošidné zaškrtávací políčko.
Libcha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 16
Registrován: 11-2005


Odesláno Pátek, 01. června 2007 - 14:02:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

uz nekdo resil tenhle problem? vlak sv4997 spravny odjezd kurim so 00:01 se zobrazi (zelene) na vstupni koleji JEN v ne 01:01, ale nejede. v so nejede vubec
Laura
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.101.92.191
Odesláno Pátek, 01. června 2007 - 18:24:26   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Libcha:
nevím, jestli je to zrovna tohle číslo, ale takový tam mám také. Podle informací jede v sobotu těsně po půlnoci, tak na něj zkouším čekat jestli přijede příští týden. Zatím mám uloženou středu a pořád svítí, jako že pojede… tak uvidím v další sobotu.

Zatím je to v podstatě výluka jedné koleje v Kuřimi.
Gregor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 468
Registrován: 5-2006
Odesláno Sobota, 02. června 2007 - 15:53:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To >> Mz and Koudy
pročpak naštěstí? Je spousta lidí co na k-report ještě nepřišlo ale mohlo by! A to pokládáte za štěstí?
Spíš je to blbý každýmu furt říkat "tak se mě furt neptej a koukni na k-report"
Omluvte prosim muj pravopis :-)
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 33957
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 02. června 2007 - 15:57:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Proč? Protože už i pro systém je současných zhruba 1000 příspěvků denně velmi problematické množství. A to nemluvím o tom, že je prakticky nemožné to všechno přečíst a tedy i hlídat.
To by u toho někdo musel sedět na dvě šichty a ještě by měl asi docela co dělat, aby to zvládal...
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Zldriver
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 13
Registrován: 1-2007
Odesláno Sobota, 02. června 2007 - 18:49:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já osobně sleduji diskuzi na k-reportu téměř každý den, ale myslím si, že by bylo nejsnažší udělat přímo na stránkách shrnutí známých problém současné verze a jejich možné řešení. Potom by odpadly opakující se otázky, vždy, když někdo někdo nový objeví Brno.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 33973
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 02. června 2007 - 18:51:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To může být klidně i přímo zde. Nicméně se to neudělá samo, ale musel by to někdo udělat. (A na to většina užitečných činností obvykle končí. :-()
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Garfield
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4735
Registrován: 10-2004


Odesláno Neděle, 03. června 2007 - 17:02:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Už vám taky někomu poslali z depa postrk na vlak? Mě se to stalo poprvé.
Dobrá věc Koudy
 
Garfield
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4736
Registrován: 10-2004


Odesláno Neděle, 03. června 2007 - 17:07:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Teď se dívám do oběhů a to eso na postrku tam jezdí v neděli pravidelně, je to návoz do Kojetína pro vlak 1642. Tak nic...
Noltha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 459
Registrován: 11-2005


Odesláno Pondělí, 04. června 2007 - 08:33:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Garfield:
no mě už se to stalo taky a byl jsem z toho vyděšen
Almeida
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 25
Registrován: 11-2006
Odesláno Pondělí, 04. června 2007 - 16:32:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pri tom postrku je ale najzaujímavejší čas odchodu z DKV a čas bríchodu do BHL...
Gregor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 469
Registrován: 5-2006
Odesláno Středa, 06. června 2007 - 10:43:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

hmm..no to jo no
Omluvte prosim muj pravopis :-)
P_z
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 475
Registrován: 7-2006
Odesláno Středa, 06. června 2007 - 11:30:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vy naděláte... Vždyť je to kousek
Martin0
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 343
Registrován: 5-2004


Odesláno Středa, 06. června 2007 - 18:10:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sem si s tím tak vyhrál a vy ještě držkujete
Čeština není můj koníček, proto prosím omluvte případné chyby.
Můj koníček je železnice.

ICQ 342 641 925
Omar
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 194
Registrován: 8-2004


Odesláno Středa, 06. června 2007 - 20:41:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To jako fakt??? Se mi ještě nestalo

 
Tento člověk je do železnice uplný blázen...
Trolejbusák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 773
Registrován: 1-2006


Odesláno Čtvrtek, 07. června 2007 - 06:09:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kdybys nepoužíval lokomotivy a vozy od Gregora, tak se ti to nestane
ICQ:192-449-432; mail: Trolejbus.3259@seznam.cz

Ať je teplo nebo zima, u trolejbusů je vždycky prima.


POZOR NA PRSTY!
ZAVÍRAT ZA ÚCHYT
Chichi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 120
Registrován: 9-2006
Odesláno Čtvrtek, 07. června 2007 - 12:41:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mám jeden drobný problém - ranní Os od Břeclavi přechází na R 874,je v sestavě 362+vozy. Po dojetí na hl.n. se mašina odpojí; pokud soupravu znovu spojím, v okamžiku odjezdu se opět rozpojí a vlak neodjede. Můžu to opakovat kolikrát chci, stejně neodjede. Souprava od toho Os má psaný přechod na 874, lokomotiva však ne. Máte někdo řešení (kromě posunu na ONx :-) ) nebo je to už známá chyba? P.S. Žádná jiná 36x určená pro R874 se v oblasti v tu dobu nenachází
Omar
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 195
Registrován: 8-2004


Odesláno Čtvrtek, 07. června 2007 - 14:35:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trolejbusák: Nj, ale ono je to v normálním řazení 560+4x060+560 i v grafikonu, Jen mi přijde divný že mi jako HV stojí fakt samotná 560...

Asi se na to do brna budu muset přijet podívat, pže jestli to je takhle ve skutečnosti tak je to maras...
Tento člověk je do železnice uplný blázen...
Gregor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 470
Registrován: 5-2006
Odesláno Čtvrtek, 07. června 2007 - 15:41:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To >>> Trolejbusák
heeej...to má být provokace??!!
Já ty pantografy dělal naprosto přesně podle originálu. To znamená že výškou, šírkou a délkou se originál od mojí verze neliší! A pokud jde o názvy obrázků, tak na těch sem si dal záležet ještě dvakrát tolik! Sice je v simulaci více typů pantografů než v originále, ale ty názvy by měly být správně.
takže pokud se nepletu, chyba by neměla být na mojí straně. (ovšem že sám žasnu nad tím jak tohle mohlo vzniknout, to nepopírám )

Ještě malý dodatek, Omar byl (a možná ještě je) muj tester na nová vozidla. Kdyby moje DKV vypustilo tohleto, myslím že by se na to přišlo už dřív
jednoznačně chyba simulace

(Příspěvek byl editován uživatelem Gregor.)
Omluvte prosim muj pravopis :-)
Martin0
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 344
Registrován: 5-2004


Odesláno Čtvrtek, 07. června 2007 - 16:19:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad. 560: je to známý problém
Čeština není můj koníček, proto prosím omluvte případné chyby.
Můj koníček je železnice.

ICQ 342 641 925
P_z
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 480
Registrován: 7-2006
Odesláno Pátek, 08. června 2007 - 00:26:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Už jste viděli, co vzniklo na původní adrese Brna? (brnosim.wsite.biz) Vyjadřovat k tomuto se nehodlám, protože bych byl vyhozen z diskuze za příliš mnoho sprostých slov...
Almeida
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 26
Registrován: 11-2006
Odesláno Pátek, 08. června 2007 - 08:47:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chichi: Takéto niečo sa tu už myslím riešilo... skús ho poslať do BHH a odtiaľ pokračuj cez Dolní nádraží - cestujúcim povedz, že je to kvoli výluke ;)
Gregor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 471
Registrován: 5-2006
Odesláno Pátek, 08. června 2007 - 13:53:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

COŽE????
co to má bejt?!? Proc daly na tu adresu tohleto??
nemam slov
Omluvte prosim muj pravopis :-)
Libcha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 17
Registrován: 11-2005


Odesláno Pátek, 08. června 2007 - 15:28:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

mozna ze by nebylo od veci (do budoucna :-) ) misto gvdview dodavat gvdedit. protoze vetsin trvaych chyb souvisi spis s gvd... ale je to samozrejme hodne prace

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace