K-report
 

Archiv do 16.května 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Hry a simulátory » Brno » Staré archivy » Archiv do 16.května 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Omar
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 188
Registrován: 8-2004


Odesláno Čtvrtek, 10. května 2007 - 14:51:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vlackofil: nejezdí tam nic, už dlouhou dobu...

Koudy: To sice pasé je, ale pozor krz vršovickej ranžír přece jezděj 2 pár R na brno denně...
Tento člověk je do železnice uplný blázen...
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 33227
Registrován: 4-2002


Odesláno Čtvrtek, 10. května 2007 - 15:00:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A za rok tam bude teprve frmol.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Koudy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1658
Registrován: 3-2004


Odesláno Čtvrtek, 10. května 2007 - 15:23:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo, jezdí, ale těch kolejí, co je zarostlých nebo vytrhaných :-(

Nic není jisté...

http://www.brnosim.wz.cz
Gregor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 435
Registrován: 5-2006
Odesláno Čtvrtek, 10. května 2007 - 16:12:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To >>> Koudy
..škoda...jih bych tam viděl opravdu rád...
A opravdu to nejde udělat tak že modřice budou už mimo oblast a bude tam vést jen ta dvojkolejka a byl by tam jih??
stejně, co plánuješ s tim prostranstvím kde by byl jih?? Jediný k čemu se hodí je jednotné místo pro zobrazování tabulek s možnostma co s kolejí či návěstidlem....ale to tam asi nestrčíš, tak proč to místo nevyužít??

(tento návrh je určen pro současné rozlišení...pokud by bylo jiné rozlišení, je zbytečné modřice vyškrtávat)
Omluvte prosim muj pravopis :-)
Garfield
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4616
Registrován: 10-2004


Odesláno Čtvrtek, 10. května 2007 - 18:21:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já bych jih nedělal, nemělo by to žádný smysl.
Gregor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 436
Registrován: 5-2006
Odesláno Čtvrtek, 10. května 2007 - 19:20:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

kdyz uz to ma bejt podle skutecnosti, tak proc nezaplnit to prazdne misto??
Mimoto, pokud bude jiné rozlišení, bude tam možná až moc volného prostoru
A ještě něco..když se chtělo aby to bylo podle skutečnosti, vytvořily se návrhy udělat v simulaci tunu posunových kolejí které taky zcela určitě nebudou všecky používány (např. ty v HH, nebo ty těsně u DKV HH) a tudíž se je dá pokládat taky za zbytečné, ale s těma se souhlasilo
Ne že by mi vadily, ale pokud je JIH zbytečný, k čemu jsou pak ty nový posuny na návrzích?? při současné situaci se mi teda ještě nestalo, že bych neměl žádný volný posun a že bych tam potřeboval další....to že tam asi budou je už spíš takový luxux
když to má bejt co nejvíc podle skutečnosti, tak se vším všudy

mimochodem, brno dolní nádraží já vůbec nevyužívám, a kdyby se mělo z brna něco umazat, tak v první řadě dolnák (pokud by to bylo nutné )

(Příspěvek byl editován uživatelem Gregor.)
Omluvte prosim muj pravopis :-)
Zldriver
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 12
Registrován: 1-2007
Odesláno Čtvrtek, 10. května 2007 - 20:32:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A nepřepřahá se na dolním lokomotiva u nějakého vlaku z Modřic do Střelic nebo naopak? Aspoň v simulaci takový vlak myslím je.
Mmrozek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 47
Registrován: 12-2006
Odesláno Čtvrtek, 10. května 2007 - 20:41:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zldriver: myslím, že se tam "otáčí" i nějaký Mn
Roecalf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 146
Registrován: 12-2005


Odesláno Čtvrtek, 10. května 2007 - 20:55:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já chci v HH používat ty posuny při odstavování souprav. Ted je musím z hlaváku sunout, nejdou tam objet
Trolejbusák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 743
Registrován: 1-2006


Odesláno Čtvrtek, 10. května 2007 - 21:54:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Gregor: jasně, zruš celej nákladní průtah

Jinak na dolním se přepřahá vlak z Rakšic na Modřice a myslím že to veze OKD
ICQ:192-449-432
mail: Trolejbus.3259@seznam.cz

Ať je teplo nebo zima, u trolejbusů je vždycky prima.
Gregor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 437
Registrován: 5-2006
Odesláno Čtvrtek, 10. května 2007 - 22:35:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

nic osobního...dolňák sem nechtěl zrušit..jen sem tim myslel to, že tak, jak vy berete JIH, tak asi podobným způsobem já beru dolňák...je sice pravda že ho mají tak asi 2 vlaky v jízdním řádu, ale krom nich ho absolutně vůbec nepoužívám.....kdyz je tady pro nekoho zbytecnej jih, což je sice jak se zdá vůbec nepoužívaná stanice která by tam ale pasovala a skvěle by vyplňila tu prázdnou část (a mimo to, jde přece jen o pár kolejí), tak pro mě je zas zbytečnej dolňák ........jih bych tam chtěl, ale pokud tam nebude, nedá se nic dělat..

Ještě jednou, neberte to jako ňákou nadávku pro odpůrce Jihu, jen sem chtel rict ze "zbytecnych" stanic je v simulaci více
A mimoto, přece by jste neubili památkáře chránícího vzácný majetek (nebo spíš skanzen)


To >>> Roecalf
No, připouštim že by mohly bejt užitečné, ale mám na mysli ty 2 kousky vyčnívající směrem k hlaváku...nic proti nim, nechci nic rušit, ale pokud tady někdo užívá slova "zbytečné", tak by se měl kouknout jestli toho náhodou není v návrzích (či rovnou v simulaci) "zbytečného" víc ...chápeš??

nejdou tam objet
Tohle mě docela zajímá...já vyvádim v simulaci občas nestvůrnosti na hlaváku a tak tam hojně využívám posuny a jen by mě tak trochu zajímalo o jaké situaci je zrovna řeč....dej mi prosím příklad...já si vždy při posunech poradím na hlaváku a nikdy jsem k tomu heřšpice nepotřeboval...možná ale existuje situace kdy se to mlůže stát...ovšem, zatim se mi to nestalo
Omluvte prosim muj pravopis :-)
Kisa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2
Registrován: 5-2007
Odesláno Čtvrtek, 10. května 2007 - 22:45:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jen taková poznámka. Když sem se dnes díval z vlaku na to co chcete do brna přidat, tak dvě koleje vedli kamsi do keřů... Byla to jedna z těch dvou kusých kolejí na ONB u HH, a taky ta spodní kusá na ONF. Na té druhé kusé zrovna posekali trávu...
F.Plášek
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.103.67.139
Odesláno Čtvrtek, 10. května 2007 - 22:48:35   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Teda dost jsem se v těch návrzích změn ztrácel...tak se omlouvám, pokud budu opakovat co už zaznělo: dotaz 1 - uvažuje se o možnosti posunu např. ve ŠLA, Kr.Poli, nějaká výtažná MOD...občas si "hraju" zkouším simulaci napěťovek a řeším to tak, že některé vlaky - BHH-ŽID-BKP 754 sune a v BKP ji odvěsím, vrátím jako Lv nebo tak podobně šíleně.....dotaz2 - koleje 661-663 jsou ty, co ve skutečnosti vedou od mostu přes Svratku "zpět" do BHH??? viz foto:

 
Kisa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3
Registrován: 5-2007
Odesláno Čtvrtek, 10. května 2007 - 22:57:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

F.Plášek: Myslím, že níž. Až za řekou, jak je ONB. Asi jsou i jeho součástí.
F.Plášek
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.103.67.139
Odesláno Čtvrtek, 10. května 2007 - 23:07:05   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

..je mi jasné, že do sim nejde dostat všechno...a tak co to jsou tedy...Uhelné sklady?? podle těhle fotek a toho co je k vidění na Google Earth (doporučuju nainstalovat!!!) se tam odstavuji os soupravy
Peno
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1551
Registrován: 8-2004


Odesláno Pátek, 11. května 2007 - 00:22:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Padl tu návrh na zvýšení rozlišení Brna. Jsem jednoznačně proti. Už i 1024×768 je pro můj monitor velké sousto. Cokoliv vyššího by už nezvládl a tudíž by pro mne bylo Brno nehratelné. Klidně mě nazvěte sobcem, ale myslím že podobný problém by tu měli i další.
Zákaz kouření není žádná sranda

Ares: To nejlepší z Irisbusu
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 33256
Registrován: 4-2002


Odesláno Pátek, 11. května 2007 - 04:00:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Peno:
Však taky snad Koudy jasně napsal, že by vyšší rozlišení nebylo nutné, ale pouze volitelné.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Almeida
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 22
Registrován: 11-2006
Odesláno Pátek, 11. května 2007 - 11:25:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A čo tak ponechať staré rozlíšenie, len zmeniť vzdialenosti koľají? Efekt by mal byť ten istý.
P_z
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 402
Registrován: 7-2006
Odesláno Pátek, 11. května 2007 - 11:36:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Almeida: A proč mačkat koleje na sebe, když se dá změnit rozlišení? Tady jde o především o přehlednost... A taky se někam musí vlézt čísla vlaků...
Almeida
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 23
Registrován: 11-2006
Odesláno Pátek, 11. května 2007 - 12:18:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

P_Z: Ale pokiaľ sa zvýši rozlíšenie, tak sa monitor neroztiahne, len budú hustejšie pixely. Čísla vlakov by tam tiež vošli, len by boli menšie. To by vyzeralo síce možno o trochu horšie, ako zvýšenie rozlíšenia, avšak šlo by to všetkým.
P_z
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 403
Registrován: 7-2006
Odesláno Pátek, 11. května 2007 - 12:37:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jenže trefit se kurzorem myši na některé ovladací prvky je už teď problém, natož při větším nahuštění... Navíc zvýšením rozlišení by se dalo dosáhnout využití nativního rozlišení 17 a 19" LCD monitorů, což vede k lepší čitelnosti a přesnosti. S CRT monitory je to už horší, ale kdo dnes ještě nemá LCDčko... Rozhodně pokud Koudy nabízí možnost zvolit si variantu hry s různými rozlišeními, tak není co řešit.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 33275
Registrován: 4-2002


Odesláno Pátek, 11. května 2007 - 12:48:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

kdo dnes ještě nemá LCDčko

Stačí prolézt rlzné statistiky - takových uživatelů není vůbec málo...
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


P_z
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 404
Registrován: 7-2006
Odesláno Pátek, 11. května 2007 - 13:46:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No taky záleží na tom, jak jsou tyto statistiky objektivní, protože rozlišení 1024x768 automaticky neznamená že to není 17" LCD. A taky kolik přístupů je z firemních(pracovních) počítačů, protože tam by se Brno hrát nemělo. Ale tak to je jedno. Volba rozlišení řeší všechno.
Gregor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 438
Registrován: 5-2006
Odesláno Pátek, 11. května 2007 - 14:47:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

chtělo by to sem ňákou formu náhledu jak by to vypadalo při tom větším rozlišení...jestli by se do toho vůbec dalo trefit

Dále...pokud by se dalo rozlišení volit, bylo by to supr...JENŽE pro ty co by si dali větší rozlišení by to bylo větší ale pro ty co by si ho nedali by to vypadalo jak?? Musely by si posouvat obrazovku?? A nebo by byla verze bez zvetseni rozliseni ale s nahustenyma kolejnicema??
Pro nektere lidi by se vetsi rozliseni vubec nehodilo...ale kdyz by si ho teda nedali, jak by to vypadalo..to by jako nehrali s tema novýma stanicema??
(jen tak mimochodem, mě se to netýká...já mám LCD pomalu jak malé domácí kino a větší rozlišení by mi tady šlo ...)
Omluvte prosim muj pravopis :-)
Vlackofil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 365
Registrován: 2-2004


Odesláno Pátek, 11. května 2007 - 15:20:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

F.Plášek:
Souhlasím s tebou, já bych také velice uvítal standartní možnost posunovat ve všech dopravnách.

Jinak já mám také LCD
Mmrozek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 50
Registrován: 12-2006
Odesláno Pátek, 11. května 2007 - 15:42:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

takhle to vypadá v současnosti 1024x768 vs 1280x800 (širokoúhlý LCD 15,3") místa je tam až až
 

(Příspěvek byl editován uživatelem mmrozek.)
Mmrozek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 51
Registrován: 12-2006
Odesláno Pátek, 11. května 2007 - 15:50:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

a místa je pak habakuk a dokreslujte si cokoli kamkoli
 

(Příspěvek byl editován uživatelem mmrozek.)
Omar
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 189
Registrován: 8-2004


Odesláno Pátek, 11. května 2007 - 19:08:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Gregor: Blázníš??? zrušit Dolní... To mi nemůžeš udělat, kam by si jinam moh zašantročit soupravy, který odjížděj za půldne, nebo jsou připraveny jako záloha???

P_z: Pardon, já třebas ještě LCDčko nemám, a vůbec mi to nevadí...

(Příspěvek byl editován uživatelem Omar.)
Tento člověk je do železnice uplný blázen...
Koudy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1661
Registrován: 3-2004


Odesláno Pátek, 11. května 2007 - 19:24:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

že by vyšší rozlišení nebylo nutné, ale pouze volitelné.
Přesně tak.

Navíc zvýšením rozlišení by se dalo dosáhnout využití nativního rozlišení 17 a 19" LCD monitorů
Ano, další plus.

JENŽE pro ty co by si dali větší rozlišení by to bylo větší ale pro ty co by si ho nedali by to vypadalo jak??
Logicky - pokud to tvůj monitor udejchá, budeš mít možnost hrát "extreme" verzi kolejiště s Chrlicema aspol. Pokud to monitor nezvládne, bude ti muset stačit "základní" se současným rozlišením 1024x768. O posouvání příliš neuvažuju, protože furt posouvat je celkem otrava, i když by to také nebyl technicky problém.
Jinak dlouhodobě návštěvnící mých stránek mají rozlišení monitoru:
50% 1024x768
30% 1280x1024
Zbytek různá širokoúhlá apod., navíc není vyloučeno, že u těch 50%, co mají 1024x768, jejich monitor nezvládá rozlišení větší.

koleje 661-663
Součást ONA, až za řekou, při jízdě do Heršpic vpravo vedle trati. Zde by to mělo být vidět:
1) ONA - koleje 661-9
2) ONB - koleje 501-518
3) Trať na Chrlice a Komárovská spojka do Slatiny
4) ONF - jak jsou tam odstavené ty 3 soupravy - koleje 551-556.
Mezi ONA a ONF vedou 3 traťové koleje do Heršpic.
 

Nic není jisté...

http://www.brnosim.wz.cz
Mmrozek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 53
Registrován: 12-2006
Odesláno Pátek, 11. května 2007 - 19:32:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad posouvání)
od verze Windows XP je posouvání obrazovky automatické. Tzn. že když mám grafickou kartu, která zvládne větší rozlišení, ale monitor, který je nějak omezen (především u LCD panelů), zobraží XP pouze část obrazovky a při přijetí myši "za okraj" automaticky obraz posune, takže v tom bych v extremním případě taky problém neviděl
Mmrozek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 54
Registrován: 12-2006
Odesláno Pátek, 11. května 2007 - 19:38:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

pohleďte sami s porovnáním s předchozími screeny (1280x800) je tento 1650x1050(upraveny pro zobrazeni na foru) ale vsimnete si toho prostoru co všechno se tam může dát :D
 
Gregor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 440
Registrován: 5-2006
Odesláno Pátek, 11. května 2007 - 19:41:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

OK...hele..tak s tim dokreslováním hned začnem!!
Za předchozí rejpání se omlouvám a jedém!...jentak mimochodem, pardon ze zas nakousávám ten JIH (já už nebudu ) ale pokud je tam teda toho místa habadej, nesel by tam udelat?? Stačí jednoznačná odpověd a dám pokoj

Dále, chtěl bych vám představit moulu co si neukládal žádný návrhy s chrlicema a tudíž na ně možná může zapomenout...no kdo to je??...no samozřejmě já!
Takze bych se chtěl zeptat jestli ho někdo nemáte v PC (jakoukoliv verzi toho návrhu...rozhodně to nemusí být ta moje verze)
Z K-Reportu už totiž nelze jeho normální velikost stáhnout a bez něj nemůžu kreslit poněvadž nevim jak to tam vypadá

ADD screen...no, jě to hezké, ale nedá se do toho trefit (do toho posledního screenu)..kde je asi hranice toho rozlišení?? přesnějí řečeno, jak yb to vypadalo při maximalizování přes celou obrazovku??

(Příspěvek byl editován uživatelem Gregor.)
Omluvte prosim muj pravopis :-)
Koudy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1663
Registrován: 3-2004


Odesláno Pátek, 11. května 2007 - 19:50:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zhruba takhle(můj návrh):
 

Nic není jisté...

http://www.brnosim.wz.cz
Mmrozek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 55
Registrován: 12-2006
Odesláno Pátek, 11. května 2007 - 20:34:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

a ty štůrce a posunové díly do každé stanice si tam dodělejte sami :D
 
Gregor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 442
Registrován: 5-2006
Odesláno Pátek, 11. května 2007 - 20:43:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

otázka je jestli to není až moc malý....mohl by zde někdo umístit obrázek jak by to vypadalo celý komplet maximalizovaný přes celou obrazovku???

nechce se mi uvěřit že je to všecko takhle prťavý....a mimo to...obrazovka je čtvercová nebo možná jde rochu do šířky zatímco tendle návrh jde spíš výrazně do délky....a dole je spousta věcí které by se daly osekat pod záměrem to všecko zmenšit aby to bylo co největší a při tom by se to nemačkalo na obrazovce
Omluvte prosim muj pravopis :-)
Balik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 894
Registrován: 11-2002
Odesláno Pátek, 11. května 2007 - 20:44:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hihihi, ale správné šotopracoviště s optimálním rozlišením přeci vypadá takto:
 

 

Mmrozek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 56
Registrován: 12-2006
Odesláno Pátek, 11. května 2007 - 20:48:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

gregor: hranice screenu je hned za poslední ikonkou v pravo dole. Malé se Ti to zdá proto, že je to "uměle" zmenšeno z 1650x1050 na 1280x800 (abych to mohl vystavit na foru), ale ve skutečnosti je to stejně velké jako v příspěvku z 11. května 2007 - 15:50:46
a černá plocha je rozlišení 1024x768

zašlu TI emailem abys mohl posoudit "full screen"

(Příspěvek byl editován uživatelem mmrozek.)
Balik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 895
Registrován: 11-2002
Odesláno Pátek, 11. května 2007 - 20:53:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

 
Gregor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 443
Registrován: 5-2006
Odesláno Pátek, 11. května 2007 - 20:55:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

díky moc...

ad šotopracoviště...už to mám...u každého stahování simulátoru prosím zadejte svoje bydliště..zašleme vám zdarma druhý monitor pro hraní simulace
Omluvte prosim muj pravopis :-)
Koudy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1665
Registrován: 3-2004


Odesláno Pátek, 11. května 2007 - 21:02:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

prosím zadejte svoje bydliště

A číslo zlaté Visa karty, pak se toho klidně ujmu:-)

Nic není jisté...

http://www.brnosim.wz.cz
Laura
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.70.73.23
Odesláno Pátek, 11. května 2007 - 22:24:20   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mmrozek, Balik a kol.:
určitě je kam rozšiřovat, ale co takhle přebývající místo použít na něco dalšího (třeba Grafikon)?
3360×1050px na imageshacku, bo sem to nejde
Vlackofil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 366
Registrován: 2-2004


Odesláno Pátek, 11. května 2007 - 23:17:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Gregor:
Ten Jih by tam asi šel udělat, ale když se v reálu nepoužívá, tak třeba já ho tam nechci.

Koudy:
Ten tvůj screen mi zatím nejvíce připomíná vzhled ES.
Jgcp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 840
Registrován: 6-2006
Odesláno Sobota, 12. května 2007 - 03:54:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak jsem opravdu zvědav Koudy, co ti z toho nakonec vyleze. Ale každopádně ti držím palce.
http://zelfoto.webovastranka.cz/
ICQ : 297-774-273
Vasekpetr1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 44
Registrován: 8-2006
Odesláno Neděle, 13. května 2007 - 06:48:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Koudy návrh: Známý problém "Nedostatek laminátek" pro náklady v Majlontě řeším odpojováním končících nákladů pro seřaďovací nádraží a zatažením nějakou lokomotivou dovnitř do s.n. Nešlo by udělat v Majlontě, aby tam jezdila záloha tak jako na hlavním, která by se mně z toho seřaďováku po čase vrátila? Nechci to stále řešit vytahováním nových a nových loko z depa.
Miso
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.78.167.120
Odesláno Pondělí, 14. května 2007 - 10:29:53   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nazda.Len Chcem napisatze simulator Brno je celkom vybareny kusok a da sa s nim vynikajuco zabavit.Momentalne zijem a pracujem v Londyne aa pviem vam ze by bolo super keby sa podobny simulator vytvoril aj pre riadenie londinskej dopravy na overground rail network.Preto ze zeleznicna siet je tu velmi rozvetvena s hustou premavkou.Dufam ze bude stale lepsi a lepsi.Drzim palce autorovi a prajem vela zdaru v dalsej praci.
Aleš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 105
Registrován: 9-2005


Odesláno Pondělí, 14. května 2007 - 16:13:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak jsem si zase zahrál a ouha...
 
...kvůli řadě zpoždění se to takhle semlelo
www.vlaky-kuna.ic.cz
ICQ:308291241
Trolejbusák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 750
Registrován: 1-2006


Odesláno Pondělí, 14. května 2007 - 16:57:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Aleš: tak nech přestoupit lidi z jednoho rychlíku do druhého a máš to vyřešený
ICQ:192-449-432; mail: Trolejbus.3259@seznam.cz

Ať je teplo nebo zima, u trolejbusů je vždycky prima.


POZOR NA PRSTY!
ZAVÍRAT ZA ÚCHYT
P_z
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 410
Registrován: 7-2006
Odesláno Pondělí, 14. května 2007 - 18:32:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co máš z toho... Mně se zase ztratil Os14906 a R930 profrčel z Chrlic durch hl.n. a zastavil by se možná až na T4. Viz foto:
 
F.Plášek
Neregistrovaný host
Odeslán z: 193.165.238.10
Odesláno Úterý, 15. května 2007 - 12:57:19   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Koudy: Proč pokud mám zařazenu lokomotivu při posunu mezi vozy (včera večer Btm+714+x-krát Pošta z ONS->?1.nást?) tak se p.díl nehne???..aspoň mě to nefunguje......
Gregor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 452
Registrován: 5-2006
Odesláno Úterý, 15. května 2007 - 13:10:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

poněvadž je to bráno jako vozidlo a ne jako lokomotiva....musim říct že by mě ani ve snu nenapadlo strčit loko doprosted...nic proti, ale připadá mi to jako střelenej nápad
Omluvte prosim muj pravopis :-)
F.Plášek
Neregistrovaný host
Odeslán z: 193.165.238.10
Odesláno Úterý, 15. května 2007 - 14:25:14   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

mnooo..kdybych to včera neviděl..tak asi taky ne...mě se to stalo spíš omylem a pak jsem rychle shánel zálohuhuhu.

ještě dotaz...proč není na výber ř.714??
Vlackofil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 367
Registrován: 2-2004


Odesláno Úterý, 15. května 2007 - 14:44:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Také jsem si myslel, že takový posun je blbost, ale viděl jsem takto posunovat v Třeboni.
David_jaša
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 128
Registrován: 5-2004
Odesláno Úterý, 15. května 2007 - 21:30:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zkusil jsem Brno (2.3) na notebooku s 1400x1050 a docela se mi to líbí. Pár postřehů:

- úvodní obrazovka je dost vysoká a poměrně nepřehledná. Lidi s 1024x768 by mohli mít problém s tím, aby se jim to celé vešlo na obrazovku

- první věc po startu vlastní hry bylo zmenšení rozlišení na 1024x768 s tím, že se mi schoval windowsí panel a byla vidět jenom část hrací plochy. Rozlišení jsem si změnil zpátky ručně (hra zabírala stále 1024x768) a musel jsem hru zabít, protože dolní ovládací tlačítka nebyla dostupná.

- s tím souvisí klávesová zkratka pro ukončování - přimlouval bych se za ctrl + q (používá se už od dob DOSu v mnoha programech) nebo alt + F4 standardní ve windows

- při 1400x1050 se hra vejde akorát na celou plochu monitoru. Průšvih pro mě je, že jaksi nepočítá s neskrývacím panelem windows a musím to furt přenastavovat

- když postavím cestu, tak simulace nedá nijak najevo, jestli právě běží timeout aktivace návěstidla nebo zrušení špatně zadané cesty.

A jinak je to moc pěkná simulace. :-) Oproti Gordikonu, který jsem hrál před pár lety je to úplně jiná úroveň.

Perlička nakonec: Z DKV HH jsem dostal Lv - žehličku, která měla jet na 11k. Nechal jsem ji tam dojet a pak jsem nějak nepochopil, co s ní mám dál udělat (screenshot, nebude tam věčně). Kam že to má vlastně jet?
Gregor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 457
Registrován: 5-2006
Odesláno Úterý, 15. května 2007 - 21:45:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To >>> David_jaša
s tou lištou windows mi top dělá taky....nevim ale jestli ti to dělá přesně ten samej problem jako mě:
po spuštění všecko v pohodě, simulace se maximalizuje na celou obrazovku...ále...pokud hru minimalizuju jakýmkoliv způsobem - např. tlačítkem minimalizace dole v tom menu nebo prostě dám ctrl + alt + delete (na způsobu nezáleží) tak hru sice minimalizuju, ale po opětovné maximalizaci mi pak v simulaci nezmizí lišta windows, což znamená že nelze klikat na ty tlačítka v menu....jedine mozne řešení je nastavit skrývání lišty, ale tose mi nechce pokaždý nastavovat.

Mimochodem, ten screen jsi klidně mohl umístit sem

Dále, jak ti mohla vyjet žehlička z DKV HH??? to přec není možný!! (aspon mě se to teda nikdy nestalo, nevim jak ostatní). Jediný řešení který mě napadá je žes ji tam předtím poslal s ňákým vlakem, ale to by se nevracela a navic kdyby se vracela tak z ONB, ne??

A ještě k tomu screenu...TAKHLE to vypadá v tvé simulaci?? nebo to je pouze skreslený v programu ve kterým jsi screen ukládal??
Jestli ti to takhle vypadá v simulaci, tak je to katastrofa co se týče výhybek a všelijakých těch grafických detajlů
Omluvte prosim muj pravopis :-)
David_jaša
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 129
Registrován: 5-2004
Odesláno Úterý, 15. května 2007 - 23:32:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Screen jsem chtěl nechat nedeformovaný, to jest ve 1400x1050 a v .png a ani jedno z toho místní RS neumí. Navíc tady obrázky po půl roce mizí, takže u mě to teoreticky může zůstat i déle.

Žehličku jsem tam mohl poslat s nějakým vlakem, ale dostaly mě ty popisky. Z DKV HH jsem s ní vyjel na 3c, tam z ní udělal posun, tak mi to řeklo, že patří na 11k k nějakému 4xxx vlaku a jakmile tam dojela, tak se ukázaly vtipné instrukce ze screenshotu. :-)

Ad grafika: do pixelu stejně. Jediný rozdíl je ten pár px vysoký pruh dole, což je titulek firefoxu (abych mohl vzít screen, tak muselo mít focus jiné okno).
Trolejbusák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 753
Registrován: 1-2006


Odesláno Středa, 16. května 2007 - 06:33:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Gregor: mně to taky jednou vyplivlo žehličku, ale nikam neměla namířeno (k žádnému vlaku nebo do Zastávky u Brna )
ICQ:192-449-432; mail: Trolejbus.3259@seznam.cz

Ať je teplo nebo zima, u trolejbusů je vždycky prima.


POZOR NA PRSTY!
ZAVÍRAT ZA ÚCHYT
Gregor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 458
Registrován: 5-2006
Odesláno Středa, 16. května 2007 - 14:55:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ty informace co jsou na screenu jsou normální info k lokomotivnímu vlaku...až na tu zastávku u brna...ta tam asi nemá co dělat
To přece není možný...to musí bejt ňákej FATAL Error nebo co
Omluvte prosim muj pravopis :-)
David_jaša
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 130
Registrován: 5-2004
Odesláno Středa, 16. května 2007 - 15:30:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

JJ, to bude nějaký bug. Poslal jsem ji do toho majlontu v závorce a nestěžovala si. :-)
Vlackofil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 368
Registrován: 2-2004


Odesláno Středa, 16. května 2007 - 17:51:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Gregor:
Mně to taky dělá ten problém s lištou a dost to otravuje. Navíc když třeba hodím Brno na lištu, tak ostatní okna zůstanou v rozlišení nastaveném Brnem a to je hrůza.
Gregor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 459
Registrován: 5-2006
Odesláno Středa, 16. května 2007 - 19:20:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To >>> David_jaša
To s tim majlontem je uplna normalka....všecky LV maj v tom jizdnim řadu to že maj jet do majlontu...ale posílat ji tam rozhodně nemusíš
Při představě že si vytáhnu z DKV loko a pošlu na BHL jen proto abych se dozvěděl že ji mám zas poslat zpět do majlontu mě klepne pepka

To >>> Vlackofil
mě to jede všecko normál, když hru minimalizuju tak se vypne její max rozlišení po dobu co je v liště....takže všecko v poho....až na tu lištu

Ještě dodám že tvůj problém já dokonce velmi rád občas využívám!!
Když mi to třeba oznámí že mi došel mail a v simulaci mám zrovna ticho před bouří, dám atl+tab a hra se neminimalizuje...akorat se přepne program, takže přes maximalizovanou simulaci mam najednou z části jedno velké okno firefoxu...
Výhody: nemusím hru minimalizovat a tak se mi tam neoběví ta lišta
hra se nepauzne
nemusím se ani namáhat při čtení toho mailu když mám v tu chvíli písmo na 300 %

A ještě něco...nevyužívám to jen kvůly mailům...můžou se oběvit i jiné situace...představ si třeba že hraješ brno a do toho kecáš s někým po ICQ a nebo se hrabeš v playlistu ve winampu
Omluvte prosim muj pravopis :-)

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace