K-report
 

Archiv do 06.února 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Hry a simulátory » Brno » Staré archivy » Archiv do 06.února 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Zldriver
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2
Registrován: 1-2007
Odesláno Středa, 24. ledna 2007 - 15:47:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak se mi to povedlo, opravdu se uloží správný screen, i když se zobrazí textový monitor. Tak tady přikládám náhled s čím už nějaký čas jedu. Na několika kolejích je vlak 4095, ale není to pravda. Když zastaví ve stanici, oopraví se to na správné číslo vlaku. Pokuk je ale v úseku, všechny posavené vlakové cesty z BHL mají stejné číslo.
Největší rafinovaností je zobrazení podrobností o vlaku. Když si totiž na vlak kliknu, otevře se zobrazení naposledy zobrazeného vlaku. Takže jak tady někdo psal, že ještě neposlal žádný vlak špatně, já poslal do špatných směrů hned tři během 15 minut. A zjistil jsem to pozdě. Vlastně až podle chybové hlášky. Asi byli virtuální cestující pěkně nasraní. Ale už jsem se stím smířil a zahájil znovu.
Je to ale bezva makačka, pořád musím vědět, co mi kde ve směru Židenice, Kuřim, Adamov jede.
Zldriver
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3
Registrován: 1-2007
Odesláno Středa, 24. ledna 2007 - 15:50:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě ten screen
 
Vlackofil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 306
Registrován: 2-2004


Odesláno Středa, 24. ledna 2007 - 16:39:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A mně se nechtělo věřit, že by na tom mohl být někdo hůře Dobře ti radím z vlastní zkušenosti, začni novou hru (třeba ve stejný čas). Takhle si Brno moc neužiješ.
Gregor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 311
Registrován: 5-2006
Odesláno Středa, 24. ledna 2007 - 16:48:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jo a kdyby tam bylo to bodování, mam pocit že už by si byl v pěkným mínusu
Omluvte prosim muj pravopis :-)
Zldriver
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4
Registrován: 1-2007
Odesláno Středa, 24. ledna 2007 - 19:02:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kdyby tam bylo bodování, tak by musel Koudy vymyslet burzu bodů, aby mě to nevyhodilo. Už jsem začal znovu, ale ten čas mě bude mrzet. Vždy vyšetřím pár minutek a pomalu to narůstá.
Vlackofil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 307
Registrován: 2-2004


Odesláno Středa, 24. ledna 2007 - 19:25:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To znám, tím jsem si prošel také.
fjfevbjribjrvsdscved
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.24.7.34
Odesláno Čtvrtek, 25. ledna 2007 - 07:56:45   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Měl by jsem možná takový námět... V GVD 2005 se mi vrací "lamina" z Kuřimi od postrku co-by Lv jízdy "PK-1, PK-2, PK-5" Což toto zapracovat do nových simulací?? Docela by jsem si dovedl představit mít v Majloňtě "pod rukou své mašiny" -něco jako dispečerky, nebo "směnné nasazení", které se mi vždy po nějakém čase vrátí.. Krom laminátek by jsem uvítal třeba i eso co-by dispečerku.. Myslím, že by bylo reálnější a pravděpodobnější hospodaření s lokomotivama. Já sám to momentálně řeším tak, že vlaky jedoucí a končící v SN natáhnu do Majlontu na dopravní koleje, vlakové mašiny odvěsím, vlak zapřáhnu do 731, 210, nebo 742 a odvezu ho úvratí do ranžíru. Vlakové lokomotivy pak používám na postrky, přípřeže atp.
Spock
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 291
Registrován: 2-2006


Odesláno Čtvrtek, 25. ledna 2007 - 15:31:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zldriver: Něco podobného se mi 'povedlo' s rychlíkem na Adamov, opravil jsem to následovně: Vzal jsem vagón z vlaku který končil, přečísloval ho na to číslo, ve tvém případě by to bylo 4095, připojil nějakou lokomotivu z DKV a poslal ho přes ty úseky které bylo třeba vyčistit. V reálu bych to sice radši nezkoušel, ale tady to funguje
http://www.hvozd.eu
IB
Neregistrovaný host
Odeslán z: 147.229.17.204
Odesláno Pátek, 26. ledna 2007 - 09:46:18   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na simulátoru se mi mezi Brnem a Šlapanicemi (přes Černovice) dějí nepěkné věci. Je-li zpoždění apod., pošlu z Brna vlak A a hned za ním (musím na přivolávačku) vlak B. Jsou tedy v té chvíli v tom oddíle dva vlaky. Ale co se nestane: jako první vyjede od Černovic vlak B a teprve potom vlak A !!! Stává se mi to třeba s večerními R749 (Brno odj. 19:03) a R939 (odj. 19:19).
Garfield
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3940
Registrován: 10-2004


Odesláno Pátek, 26. ledna 2007 - 15:55:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mám odehrané skoro 3000 minut a objevil se první menší problém - všechny vlaky v Adamově mi do simulace vjíždí na 4. kolej místo na první.
ICQ: 202 888 377
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 29842
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 26. ledna 2007 - 16:23:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo, to se stává a ví se o tom. Časem se to zase srovná. Podobně pak i dochází k masakrům v Modřicích.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Zldriver
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5
Registrován: 1-2007
Odesláno Pátek, 26. ledna 2007 - 16:25:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Díky Spocku, kupodivu to funguje, ještě musím dočistit kolej na Adamov a je to v suchu. Můžu pokračovat. Pomohlo mi to i zjistit, jak se to stalo. 4095 je totiž nějaký vlak, který po příjezdu do BHL pokračuje do Kralova Pole avrací se do BHL kde končí. A v nějakém zmatku s oddělovací lokomotivou, když to nechtělo pokračovat, jsem asi celý vlak odsunul na odst. nadr. a po zrušení vlakové cesty tam číslo zůstalo a úspěšně se množilo s dalšími vlaky na ostatní koleje.
Jenom cestující asi nechápou, co se to tam potuluje za motor
Vlackofil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 308
Registrován: 2-2004


Odesláno Pátek, 26. ledna 2007 - 18:57:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

IB:
To se ani nedivím. Ten vlak, který si poslal jako první měl poruchu a ten druhý, který jsi nechal odjet na PN do něj vrazil! Některé vozy toho druhého vlaku při tom nárazu přeletěly ten první, a proto vyjíždějí v opačném pořadí Aneb proč nesmí dva vlaky do jednoho úseku...

Garfield:
Gratuluji! Jsi první, kdo má v simulátoru skutečné výluky! Kdy budou v simulátoru výluky i pro ostatní?
Johny_travnikar
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.191.111.1
Odesláno Sobota, 27. ledna 2007 - 21:54:36   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ahoj. Mám takovej solidní problém. Když zapnu Brno a naběhne mi reliéf kolejiště, tak se mi kousne. Kurzorem hýbat můžu, ale nejde mi nic ovládat a nejde vypnout ani pauza. Vždycky to musím ukončit přes správce úloh. Když toto provedu,tak mi na ploše zmizí hlavní lišta a rozlišení mi nejde vrátit na moje nastavený,takže musím vždy restartovat PC a nikdy si nezahraju... Nevíte někdo co by s tím mohlo být?? Prosím poraďte...
asdf
Neregistrovaný host
Odeslán z: 91.127.110.103
Odesláno Sobota, 27. ledna 2007 - 21:56:15   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

mackaj enter dovtedy, dokedy pauza nezmizne a citaj navody ...
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 29902
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 27. ledna 2007 - 22:53:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A když už se něco takového stane, tak stačí Brno zapnout a regulérně vypnout - lišta se vrátí zpět.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Johny_travnikar
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.191.111.1
Odesláno Neděle, 28. ledna 2007 - 17:17:19   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

asdf: mě nejde ani te, enter...ani se mi dole neobjevují ty popisky...

Martin_zlivský: Mě to nejde vypnout jinak,než přes toho správce úloh... žádný tlačítka v Brně nereagujuou...
Gregor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 314
Registrován: 5-2006
Odesláno Neděle, 28. ledna 2007 - 18:27:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

skoušel si to minimalizovat a znovu maximalizovat??
Omluvte prosim muj pravopis :-)
Koudy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1272
Registrován: 3-2004


Odesláno Neděle, 28. ledna 2007 - 18:41:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nepoužíváš firewall? A jaký máš OS?

Teď sem si vybavil obdobnou mojí zkušenost - na mém notebooku nefungovaly některé aplikace (naštěstí jich nebylo moc, např. aplikace pro komunikaci s mobilním telefonem) - buď se vůbec nespustili, nebo se zobrazila jen uvítací obrazovka. Dříve normálně fungovaly. Jednou jsem z nějakého důvodu vypnul firewall a hle - zmíněné aplikace ožily.

Bylo to na Win XP+Kerio, ale Brno mi ale v tomto případě fungovalo...

Nic není jisté...

http://www.brnosim.wsite.biz
Vlackofil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 309
Registrován: 2-2004


Odesláno Neděle, 28. ledna 2007 - 18:44:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Koudy:
A fungovalo ti i se zvukem?
Johny_travnikar
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.191.111.1
Odesláno Neděle, 28. ledna 2007 - 21:59:43   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Gregor: zkoušel. Po minimalizaci už maximalizace nejde...

Koudy:mám XP, Firewall jsem zkusil vypnout a nepomohlo to...

Mám novej poznatek. Někdy když spustím správce úloh, tak se to rozběhne tak na 2 vteřiny a pak to zase stojí,ale jdou mi prohlížet soupravy vlaků...
Hmmm, je to nějaký nemocný...
Dříve mi Brno nedělalo žádný problémy...začalo a ž teď a u všech verzí...
Marin2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 35
Registrován: 11-2006
Odesláno Pondělí, 29. ledna 2007 - 07:48:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Johny_travnikar: To mi dělalo za začátku taky, a vyřešila to jedna blbost: V tom prvním okýnku dej další nastavení a zaškrtni Neměnit rozlišení monitoru, pak se ti tam ukážou dole ty hlášky a mělo by to fungovat.. Mě to aspoň pohohlo...
Johny_travnikar
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4
Registrován: 1-2007


Odesláno Pondělí, 29. ledna 2007 - 11:10:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Marin2: To mi vyřešilo akorát problém s tím rozlišením a hlavní lištou...ale hrát mi to pořád nejde...
Koudy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1273
Registrován: 3-2004


Odesláno Pondělí, 29. ledna 2007 - 16:57:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Někdo mi také myslím říkal, že nějaký (už právě přesně nevím jaký) problém při startu vyřešilo zatržení/odškrtnutí "Zakázat podporu 2 monitorů" ve volbách. Za zkoušku nic nedáme....

Nic není jisté...

http://www.brnosim.wsite.biz
Fucida
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 61
Registrován: 3-2004
Odesláno Pondělí, 29. ledna 2007 - 17:06:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Určitě se to tu už objevilo, ale bude to zahrabaný kdesi v archivu:
Občas mi vlak odmítne odjet, i když má sestavu přesně podle grafikonu. Vypadá, že odjíždí a pak se mašina (příp. nějaké další vozy odpojí).

A druhá věc, občas od Chrlic přijede panťák, který má končit v Brně a je u něj napsáno (nevím, jestli hned, nebo až po příjezdu), že má pokračovat jako vlak ...nějaký číslo... v trase Chrlice-Brno-Adamov, přičemž odjezd z Chrlic má uved asi půl hodiny po příjezdu do Brna. Zatím ho nechávám čekat na čas odjezdu z Brna, ale stojí tam přes 40 minut.

Oboje v tom nejnovějším GVD.
Vlackofil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 310
Registrován: 2-2004


Odesláno Pondělí, 29. ledna 2007 - 19:01:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zase mi přijela sólo záloha z ONA Nemám pro ni práci, tak ji posílám hned zase zpět. Simulátor se mi asi snaží kompenzovat ten nefungující zvuk, bohužel ty zálohy posílá v době, kdy je nepotřebuji.
Jakub_kedroň
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 145
Registrován: 9-2005


Odesláno Pondělí, 29. ledna 2007 - 21:06:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vlackofil: a přemýšlel jsi nad tím, že třeba na ONA pro ni taky nemají práci a tak ji zkouší poslat k tobě? Já bych ji nevracel, dal bych ji na ONB, tam posílám více souprav a tam by se mohla uživit...
Johny_travnikar
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6
Registrován: 1-2007


Odesláno Pondělí, 29. ledna 2007 - 21:47:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vyřešeno...vypnul jsem zvuk a už mi to jde bez problémů...akorát ten zvuk no...
Jinak všem díky za rady...
Vlackofil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 311
Registrován: 2-2004


Odesláno Pondělí, 29. ledna 2007 - 21:58:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jakub kedroň:
Máš pravdu, že do ONB by se uživila spíše, ale já nezaměňuji zálohy z ONA a ONB. Už takhle mi stačí, že už bych dávno vyčerpal všechny 230 z DKV BML.

Johny travnikar:
Další uživatel beze zvuku simulátoru?

Napadlo mě, že by se do DKV mohl dávat souhlas, něco jako TS. Pak se nestane, že se mi na koleji z DKV objeví lokomotiva těsně předtím, než na ni postavím. Pak nemám místo a dochází ke zpožděním.
Vlackofil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 312
Registrován: 2-2004


Odesláno Pondělí, 29. ledna 2007 - 22:51:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

64) Udělal bych na koleji 5k „manuální objíždění“ pro všechny vlaky. Pak se mi nebudou stávat věci, jako že na 5k pošlu R z Tetčic, poté na něj najedu zálohou se třemi vozy Bdmtee do ONA (takže na koleji je zál+3xBdmtee+vozy na R 668+754 do DKV). Odpojím lokomotivu 754 od rychlíku, ale v tu chvíli se na „poště“ objeví 754 do DKV+vozy na R 668 +1xBdmtee! A na koleji 5k zbyde jen zál+2xBdmtee. Naopak u jiných vlaků, kde chci na 5k objíždět, to nelze.

65) Trpím velkým nedostatkem lokomotiv řady 230. Beru je z nákladů od Kuřimi jedoucích směrem na Šlapanice, když je vpředu 2x230. Jenže, po odebrání jedné 230 v BML zůstane sice bílé číslo vlaku v červeném rámečku, ale vlak v čase odjezdu není pohotov k odjezdu.

66) Na 4.SK v BHH mi nejdou změnit soupravy na vlak.

67) 2.3 Souprava z koleje 1a posunuje po PC, která je teprve v závěru.


68) Rekordní zpoždění se mi objevilo u jednoho Lv, které jsem poslal z BHL do BML.


69) V BML mi občas jezdí mašiny přes výkolejky.


70) Podařilo se mi omylem kliknout pro Os místo na TK do Chrlic na TK do Šlapanic. Hned jak to šlo, poslal jsem ho zpět na hl.n. K mému udivení legračně změnil řazení.
 

71) Dostalo mě HV řady 850, které mělo u sebe údaj, že má nastoupit na Os 4856, a že souprava přijede z ON ve 21:07. Pořád jsem čekal na soupravu. Nic. Napadlo mě, že mám nahlášeno zpoždění nějakého Lv, že to určitě bude zpoždění těch vozů na „můj“ Os 4856. V čase, kdy měl tento vlak odjezd, mi to už bylo hodně podezřelé. Tak jsem se podíval do GVD a zjistil jsem, že má jet sólo 850. Tak proč je tam, pro mě matoucí, údaj "souprava přijede z ON ve 21:07?"
 
Johny_travnikar
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7
Registrován: 1-2007


Odesláno Pondělí, 29. ledna 2007 - 23:52:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

vlackofil: jj, jsem další bez zvuku...
Gregor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 315
Registrován: 5-2006
Odesláno Úterý, 30. ledna 2007 - 13:26:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

trpím velkým nedostatkem lokomotiv řady 230

Jak to myslíš...vždyt si je můžeš brát z DKV
Je sice pravda že v DKV už musely dávno vymizet, ale to simulace nedovoluje.
Neměls náhodou na mysli řadu 240??
Omluvte prosim muj pravopis :-)
Gregor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 316
Registrován: 5-2006
Odesláno Úterý, 30. ledna 2007 - 13:29:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

a ještě je jedno vystvětlení. Když jede 2x 230, tak je fíra pouze v té první, nebo ne?? (dálkově ovládání??) takze asi ti odjela jedna laminátka, ale zustala tam ta co fíru neměla
Omluvte prosim muj pravopis :-)
Marin2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 36
Registrován: 11-2006
Odesláno Úterý, 30. ledna 2007 - 13:57:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vlackofil: ad 65: zkus odebrat obě plastový potvory a hodit tam jedno eso... Já to tak dělám a funguje to...
Vlackofil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 313
Registrován: 2-2004


Odesláno Úterý, 30. ledna 2007 - 14:26:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Gregor:
1) Ne, myslel jsem opravdu 230. Samozřejmě, že je beru z depa, ale nelíbí se mi to, když jsem do depa ještě žádnou neposlal.
2) Zpočátku jsem si dával pozor, kde jede dvojče a kde ne, ale časem, když byl kritický nedostatek lokomotiv 230, jsem na to přestal dávat takový pozor. Z DKV na tu druhou přileze fíra a rozpojí je. Naopak, když dám dvě oddělené 230 na náklad do Kuřimi, tak je jeden fíra spojí a jde do depa.

Marin2:
Dobrý nápad! Díky.
Garfield
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3973
Registrován: 10-2004


Odesláno Úterý, 30. ledna 2007 - 15:20:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V Brně jsou asi 3 dvojčata laminátek na kabel. Na ostatních 2 fírové.

Jak je to se zpožděním? Když mi simulátor napíše, že vlak XY bude třeba o 30 minut opožděn, tak mám pocit, že o těch 30 minut bude opožděn i následující dny v simulátoru
ICQ: 202 888 377
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 30005
Registrován: 4-2003


Odesláno Úterý, 30. ledna 2007 - 15:30:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo, je to obvykle podezřele podobné...
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Vlackofil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 314
Registrován: 2-2004


Odesláno Úterý, 30. ledna 2007 - 15:55:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Poslední dobou mi příjdou ty informace o zpoždění zcela zbytečné. Nikdy nevím, odkud ten vlak jede. Přepínat neustálne mezi GVD a simulátorem mě nebaví a klikat po všech vstupech do oblasti taky není to pravé. Do toho se mi tam motají desítky starých, již neplatných zpoždění. Nešlo by udělat nějaké tlačítko pro aktualizaci záložky zpoždění tak, aby tam zůstaly jen ty vlaky, které tam mají být?
Marin2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 37
Registrován: 11-2006
Odesláno Úterý, 30. ledna 2007 - 16:01:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Garfield. S těma dvojičkama máš pravdu. Jsou to 025+023, 044+042 a 059+057. 030 a 032 byly rozpojeny. 019+080 byly zrušeny po nehodě ve Vranovicích - nejsem si ale jistej jestli to nebyla přípřež.

(Příspěvek byl editován uživatelem marin2.)
asdf
Neregistrovaný host
Odeslán z: 91.127.123.71
Odesláno Čtvrtek, 01. února 2007 - 02:07:28   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A rozpojenie ci spojenie kabelovych dvojciat rozhodne neni robota na 5 minut ani na 5 hodin ...
Martan1484
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 154
Registrován: 6-2005
Odesláno Čtvrtek, 01. února 2007 - 11:36:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vlackofil: V tom mají výhodu místní i když u nákladů taky nikdy moc nevím odkud kam to jede, ale osobáky? Kouknu na číslo, začíná třeba 48 a hned vím, že je to od Jihlavy.
Nejvyšší formou života je člověk, nejnižší formou života je člověk, který si hraje s vláčky.
Vlackofil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 315
Registrován: 2-2004


Odesláno Čtvrtek, 01. února 2007 - 23:31:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

asdf:
Ve skutečnosti by i ČD už dávno vyhodily toho dispečera, který neposílá 230 do domovského DKV BML.

Martan1484:
Ano, to máš pravdu, souhlasím s tebou.
Martan1484
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 155
Registrován: 6-2005
Odesláno Pátek, 02. února 2007 - 09:26:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale kdyby to byla třeba simulace uzlu UL nebo PRG, tak bych zas měl problém já, ale snad bych si časem zvyknul.
Nejvyšší formou života je člověk, nejnižší formou života je člověk, který si hraje s vláčky.
Gregor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 317
Registrován: 5-2006
Odesláno Pátek, 02. února 2007 - 10:21:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To >>> Vlackofil
ja napřiklad vubec založku "zpoždění" nepoužívám. Maximálně na ni kliknu aby mi přestala blikat, nebo kdyz ma vlak zpozdeni i u vyjezdu z řizene oblasti (popřípadě končí na hlaváku) tak se jen tak kouknu o kolik ho stáhnul.
Omluvte prosim muj pravopis :-)
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 30091
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 02. února 2007 - 11:24:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Záložku o zpoždění bych si představoval (i) drobet jinou formou, včetně jiného vstupu vlaků do oblasti. Uvidíme, zda to je ale technicky možné.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Vlackofil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 316
Registrován: 2-2004


Odesláno Pátek, 02. února 2007 - 17:26:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Gregor:
To já jsem se na zpoždění díval kvůli přípojům, křižování apod., ale poslední dobou už mě to nebaví, pořád hledat odkud to přijede, takže to odklikávám způsobem, jaký jsi popsal.
Mašinist
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 19
Registrován: 6-2005
Odesláno Sobota, 03. února 2007 - 18:17:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Měl bych taky chybičku. Ve středu ve 20,43 z Tetčic na Hl. n. jede 4859 s tím, že 854 přechází na 4758 s příjezdem z ON. Podle GVD 2007 skutečně přijede 4758 ve složení 242+4xBdmtee s odjezdem ve 22,02 směr Adamov. Ale nikde ani zmínka o 854. Neznám skutečnost, tak se ptám jestli připojit, nebo je chyba v simulátoru?
Garfield
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4005
Registrován: 10-2004


Odesláno Sobota, 03. února 2007 - 19:00:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mašinist:
Tu 854ku připoj na vlaku 4758 (jede do Boskovic nebo tam někam).
ICQ: 202 888 377
Mašinist
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 20
Registrován: 6-2005
Odesláno Neděle, 04. února 2007 - 13:27:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě bych měl dva problémky. Ale byl bych nerad, aby si někdo myslel, že jsem šťoural. Mám odjety dohromady 4 kompletní dny (NE-ST), tak se chci podělit a poprosit o radu. Os 4400 s odj. 4,25 do MBR přijede z ON kompletní (vč.2x Bmx+850), jen se připřáhne 754 a dobrý. Jenže z DKV HH přijede s 4802 taky 2xBmx+850 s poznámkou na 4400. Já je vracím zpět. A z ONB přiveze zál. soupravu na R854. Já nemám určenou 362, tak ji vezmu z DKV, přečísluju na 874 a připojím. Jenže se mi při čase odjezdu odpojí (třeba i 3x) a vlak neodjede. Toto se stává myslím i u 4105 (nejsem si jistý) a asi ještě ve 2-3 případech (upřesním časem). Poradí někdo? DÍKY.
Mašinist
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 21
Registrován: 6-2005
Odesláno Neděle, 04. února 2007 - 15:00:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A ještě 2 "kousky". V 9,50 přijede z ONB 4109 a současně ze Šlapanic 4108, který má přejít taky na 4109. ?????
v 10,10 z DKV HH s posunem 1721 v pravidelným odjezdem 7,33 hod. Opakuje se to každý den. ?????
Vlackofil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 317
Registrován: 2-2004


Odesláno Neděle, 04. února 2007 - 15:12:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

O většině těchto chyb se již ví a odpovědi na některé tvé dotazy můžeš najít v archivu. Nedávno tu byly několikrát detailně prodiskutovány.

Jinak 4109 jezdí z ONB i na něj přechází souprava jiného vlaku a chyba u té 1721 se bude opakovat každý den.
IB
Neregistrovaný host
Odeslán z: 147.229.17.182
Odesláno Pondělí, 05. února 2007 - 09:17:34   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To Vlackofil 26.1. 18:57 : Aha, tak to bude asi tím... I když nevím... to by snad měly stát oba...?
Ale mám další problém, kdyžtak mě někdo opravte kdybych to zase způsobil sám Včera se mně na simulátoru přihodila následující příhoda: před vjezdovým návěstidlem 1S před Maloměřicemi (ve směru od Krpole) zůstal "zaseknutý" vlak Nex 47305 - i když rychost měl napsanou 80, prostě stál ani se nehnul ani po dlouhé době při rychlosti 4. Cestu měl postavenou přes Brno hl.n. - v noci je tam volno. Tak jsem cestu zrušil a postavil přes Maloměřice, třeba se rozjede. Nic. Pak jsem si všiml divné věci: v Brně na koleji 806 jsem měl předtím vlaky v tomto složení - ZAL(731), ZAL(210), Lok. pro ????? (363). Nyní se tam však objevil ten Nex 47305 a před ním záloha 731 ! Spojil jsem ho se zálohou v naději, že se tak rozjede a odjede (byť se zálohou) do těch Modřic. Nic se nestalo, jen se při kliknutí pravým tl. na menu koleje objevilo "-3" a 47305. Podle mých předchozích zkušeností se s tou -3 nedá vůbec nic dělat. Takže hrát znova od poslední uložené hry, aby těch přes 3500 odehraných minut nepřišlo vniveč. Jo a asi hodinu před tím mně při hraní Brna zkolaboval počítač. Naštěstí se systém obnovil s hlášením že došlo k závažné chybě, která byla opravena. Nevím jestli to není jen náhoda ale po téhle události mě simulátor dělal věci, které se mi dřív nestávaly - volně stojícími mašinami nešlo posunovat, i když PC byly standartně postaveny nebo šlo posunovat jen jedním směrem. Docházelo tak k situacím, že jsem pro ty nepohnutelné lok. musel posílat zálohu aby je někam odtáhla...
A aby bylo něco pozitivního - v tu dobu se mi z ONA i ONB vrátily dvě zálohy. Ale v 0:07 v noci jsem je nějak nepotřeboval.
Vlackofil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 318
Registrován: 2-2004


Odesláno Pondělí, 05. února 2007 - 09:33:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

IB:
Zajímavé, chyby se zaseknutým vlakem se mi od nové verze již nestávají. Mně se to podařilo vyřešit tak, že jsem poslal za takový zaseknutý další vlak. Náhle bylo možné pozorovat, že ten fungující vlak vjel do stejného úseku s tím zaseknutým a po chvíli z něj vyjel ten fungující. Zaseknutý vlak zmizel, zůstalo po něm jen číslo u TK, kterého se můžeš zbavit poslaním třeba nějaké lokomotivy s vlakovým číslem, jako bylo číslo toho zaseknutého vlaku.
Mischanek9911
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1
Registrován: 2-2007
Odesláno Pondělí, 05. února 2007 - 14:33:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevíte někdo, prosím, zda se nepřipravuje v brzké době simulátor GVD 2006/07 (kromě Brna)?
Předem děkuji.
Mirek
Vlackofil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 319
Registrován: 2-2004


Odesláno Pondělí, 05. února 2007 - 15:01:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mischanek9911:
Moc nerozumím tomu tvému dotazu, ale jestli se ptáš, kdy bude zpracován GVD 2006/2007 pro simulátor Brno, tak je již zapracován v současném Brnu a lze si ho nastavit při spouštění simulátoru.
Mischanek9911
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2
Registrován: 2-2007
Odesláno Úterý, 06. února 2007 - 09:20:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Měl jsem na mysli simulátor jiného nádraží a tratě než je Brno.
Mmrozek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 29
Registrován: 12-2006
Odesláno Úterý, 06. února 2007 - 10:07:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mischanek9911
ačkoli to dělám nerad, stáhni si Staničáře, tam si můžeš postavit trať jakou chceš a GVD si udělat podle IDOSu.
Balik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 846
Registrován: 11-2002
Odesláno Úterý, 06. února 2007 - 10:13:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

...ačkoli to dělám nerad...
Marin2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 38
Registrován: 11-2006
Odesláno Úterý, 06. února 2007 - 15:51:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Staničáře nemám rád. Na jednom monitoru nehratelný, chybí lepší info o vlacích - tak jak je to v Brně. Bud´to jsem neměl loko pro soupravu nebo naopak. To už jsou lepší Gordi/Multikony. Ale tam si zase nemůžeš udělat GVD. Brno prostě nemá konkurenci
Marin2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 39
Registrován: 11-2006
Odesláno Úterý, 06. února 2007 - 15:52:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevíte někdo jestli je normální že k nám zajíždí s nákladama ZSSK 240? Díky

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace