K-report
 

Archiv do 24.ledna 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Hry a simulátory » Brno » Staré archivy » Archiv do 24.ledna 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Kalfar
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2
Registrován: 12-2006
Odesláno Čtvrtek, 11. ledna 2007 - 18:06:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vlackofil

Vzhledem k tomu že mě zvuk u Brna vždy fungoval bez problémů tak jsem nebyl nucen tento problém řešit. Jen tak lehce bych to možná tipoval na zvukovku a její ovladače, zkus si třeba sehnat jinou a zjistit jestli ti to bude chodit.
Případně použij standartní postup při řešení problémů na woknech, jinak známý jako format c:

P.S.: Díky za toho profíka, ale tento titul si nezasloužím. Na to řešení jsem přišel jen díky shodě náhod a troše všímavosti.
Lynx_lynx
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 10
Registrován: 10-2006


Odesláno Čtvrtek, 11. ledna 2007 - 18:51:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Vlackofil: Copak mám myslet vážně??
Vlackofil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 300
Registrován: 2-2004


Odesláno Čtvrtek, 11. ledna 2007 - 18:52:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kalfar:
Mám notebook, tady s výměnou zvukovky není zrovna sranda. Nevadí, alespoň jsem to zkusil

P.S.: Už tenkrát jsem dal smajlíka za toho profíka, ale ta tekutá odměna platí!
Blazek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5
Registrován: 12-2006
Odesláno Čtvrtek, 11. ledna 2007 - 18:55:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevíte jak je to na dolním n. z DKV. Je tam ještě a funguje? Pokuť si dobře pamatuju tak tam byla výtopna. Neberou se tam náhodou hnací vozidla na ONB.
Vlackofil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 301
Registrován: 2-2004


Odesláno Čtvrtek, 11. ledna 2007 - 18:58:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Lynx lynx:
Na informačních tabulích jsou odjezdy vlaků z určených nástupišť i dvě hodiny dopředu...
To u mě jsou někdy i tři minuty dost dopředu
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 29226
Registrován: 4-2003


Odesláno Čtvrtek, 11. ledna 2007 - 19:23:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Lynx_lynx:
Tak je to kupodivu i v oficiálních staničních materiálech. Ale předpokládám, že už to změnili. :-)
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Lynx_lynx
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 11
Registrován: 10-2006


Odesláno Čtvrtek, 11. ledna 2007 - 21:03:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No nevím jak jinde, ale v Brně tomu tak opravdu je... Po příchodu do haly brněnského nádraží si na tabuli před sebou si můžete "číst", co je jede za hodně dlouho... Ty dvě hodiny berte jen orientačně, ale doba, za kterou jede vlak na zrovna posledním místě tabule, no, i mě to překvapilo, že s takovým předstihem to tam dávají.... Zítra se tam schválně skočím podívat a pak vám řeknu přesně... :o)

(Příspěvek byl editován uživatelem Lynx_lynx.)
Koudy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1218
Registrován: 3-2004


Odesláno Čtvrtek, 11. ledna 2007 - 22:25:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V interní verzi kdysi viselo jen 5 nejbližších vlaků:
 

(Příspěvek byl editován uživatelem Koudy.)

Nic není jisté...

http://www.brnosim.wsite.biz
Chichi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 74
Registrován: 9-2006
Odesláno Pátek, 12. ledna 2007 - 08:53:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Lynx: souhlas, já to samozřejmě aranžuju tak, aby lidi měli aspoň těch 10 minut a virtuálně provedu hlášení o změně nástupiště :-) V tomhle daném případě bylo na ty škatulatahejbejtese času dost.
Ludek
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.228.96.38
Odesláno Pátek, 12. ledna 2007 - 12:00:41   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hraju verzi 2.3 se starým GVD 2005 a nemám téměř žádné popisované problémy - vždy se mi vrací 731, vlaky se nerozpadají, mám vždy všechny lokomotivy přistaveny ... atd, prostě užívám si to. Znamená to tedy že problémy jsou s GVD ? Nešlo by tedy po opravě GVD mít vedle downloadu programu oddělený download (update) nového GVD s verzí (např verze 2007 1.1, 2007 1.2 ....). Nebo budu muset čekat na 2.4 ? Nebo se mýlím a není to v GVD ?
V12
Neregistrovaný host
Odeslán z: 91.127.36.82
Odesláno Pátek, 12. ledna 2007 - 21:48:59   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Namet na bodovanie :
Hrac by zacal s 300 bodmi (alebo CzK ?), kazdu dalsiu hodinu je hracovi pridanych povedzme 300 bodov, za kazde meskanie vlaku sa body budu odcitavat, a to podla dolezitosti vlaku. Body by boli strhavane aj za odjazd zlym smerom, neskore vytahovanie suprav z ON, prichod k nespravnemu nastupistu, skory odchod konciacej supravy od nastupista do ON atd. Po dorieseni mimoriadnych situacii by sa body mohli pridavat napr. za "zachranu" vlaku, ked sa pokazi lokomotiva.
Gregor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 303
Registrován: 5-2006
Odesláno Pátek, 12. ledna 2007 - 23:20:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zpoždění vlaků
Nesmělo by se ale počítat zpoždění, které vzniklo mimo řízenou oblast.

Odjezd nesprávným směrem
za ten bych rovnou strhl všechny body...ale važne. Ještě nikdy sem nebyl v situaci kdy bych se dočista pomát, a poslal vlak třeba do modřic místo do Mor. Bránice .

skory odjezd soupravy od nástupiště
myslim že stejně jako v předchozím případě, tuhle možnost bych tam asi nedával. Každý zkušený hráč ví jak dlouho by mel nechat vlak čekat na koleji než vystoupí cestující.

Body za zachranu vlaku
No, aby bylo brno reálné, mohly by se v něm sem tam porouchat nake ty lokomotivy nebo jednotky, ale zas ne tak moc aby v simulaci nešlo o nic jinyho než o zachranu vlaků. A za zachranu vlaku bych asi body nedaval. Proste se poroucha vlak, vyskočí mi tam zpráva, z DKV mi najednou vyskočí eso, ktere ma napsano ze ma jet k tomuto vlaku do heřšpic, tam se spojit atd...
Omluvte prosim muj pravopis :-)
Peno
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1371
Registrován: 8-2004


Odesláno Sobota, 13. ledna 2007 - 00:09:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Gregor: Ještě nikdy sem nebyl v situaci kdy bych se dočista pomát, a poslal vlak třeba do modřic místo do Mor. Bránice
No, tohle se mi sice taky nestalo, ale už se mi párkrát stalo, že jsem místo do Bránic poslal vlak do Tetčic
Ad. záchrana vlaku: No, taky by mohly být poruchy mimo řízenou oblast, kdy by se mi v DKV objevil Lv, který bych musel vyvézt mimo řízenou oblast a on by se mi pak vrátil na nějakém zpožděném vlaku
Zákaz kouření není žádná sranda

Ares: To nejlepší z Irisbusu
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 29298
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 13. ledna 2007 - 00:14:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Odjezd nesprávným směrem
za ten bych rovnou strhl všechny body...ale važne. Ještě nikdy sem nebyl v situaci kdy bych se dočista pomát, a poslal vlak třeba do modřic místo do Mor. Bránice


Není to tak dlouho, co bylo EC na Prahu posláno místo na Adamov přes Majlont na Kuřim...
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Gregor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 304
Registrován: 5-2006
Odesláno Sobota, 13. ledna 2007 - 02:46:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)


Omluvte prosim muj pravopis :-)
Mmrozek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 26
Registrován: 12-2006
Odesláno Sobota, 13. ledna 2007 - 07:43:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

bidivání je super nápat a také po něm dlouho prahnu, ale hlavní předpojklad je, že bude simulace 100% fungovat bez JAKÝCHKOLI chyb. Tzn, že budou opraveny všechny chyby, které doposud jsou. BOdování v serii Multi mi přijde dokonalé - jelikož, tam žádné problémy (zásadního charakteru) nejsou a simulace se chová bezchybně. Pak lze i "odměňovat" za zkrácení zpoždění, jízdu po druhé kolieji při vyžádané výluce na první koleji v dvojkolejném úseku atd...Říkám nápad to není špatný, ale simulace musí perfektně fungovat. Stjeně tak by mohl Koudy už konečně dodělat ty výluky (tzn. že výluku si nebudu zadávat sám, ale vyžádá ji sama po mě simulace).
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 29303
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 13. ledna 2007 - 10:58:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bodování bych bral až jako to úplně poslední, co by bylo potřeba. To spíš napřed bych uvítal, kdyby mi chodily DP :-O
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Gregor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 305
Registrován: 5-2006
Odesláno Sobota, 13. ledna 2007 - 13:48:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

bodovani me teda ani moc nebere...kdyz tam bude, tak tam bude a kdyz tam nebude, svet se kvuly tomu nezbori
tomu bych jak rikal martin daval zatim nejnizsi prioritu zejmena i kvuly tomu, ze jak rikal Mmrozek, simulace by muselas bezet na 100 % a to asi bude nakou dobu jeste trvat....
Omluvte prosim muj pravopis :-)
Almeida
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 10
Registrován: 11-2006
Odesláno Sobota, 13. ledna 2007 - 14:53:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chcel by som a spítať, že čo presne mám robiť s mašinami, ktoré majú určenie IDS?
Garfield
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3847
Registrován: 10-2004


Odesláno Sobota, 13. ledna 2007 - 15:37:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Almedia:
V praxi fungujou jako záloha (pokud vím, tak i se soupravou), používají se třeba když není souprava pro vlak např. vinou velkého zpoždění obratového vlaku nebo když chcípne lokomotiva...

Já zálohu IDS odstavuju na odstavné koleje u hlavního a používám na vlaky, na které není určená žádná lokomotiva - viz výše, např. vlak 4113.
ICQ: 202 888 377
Gregor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 306
Registrován: 5-2006
Odesláno Sobota, 13. ledna 2007 - 20:00:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

IDS je tvořena jakou lokomotivou??
Omluvte prosim muj pravopis :-)
Martin0
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 312
Registrován: 5-2004


Odesláno Sobota, 13. ledna 2007 - 21:39:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

zálohy pro IDS jsou dvě: 242 + souprava na ONB a 754 + souprava na ONA

pokud je to jinak mě prosím opravte
Čeština není můj koníček, proto prosím omluvte případné chyby.
Můj koníček je železnice.

ICQ 342 641 925
Lynx_lynx
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 12
Registrován: 10-2006


Odesláno Neděle, 14. ledna 2007 - 14:03:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin zlivský: "Není to tak dlouho, co bylo EC na Prahu posláno místo na Adamov přes Majlont na Kuřim..."}

To jako doopravdy v reálu?? Co se pak v takových případech dělá?
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 29393
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 14. ledna 2007 - 14:40:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ano, v reálu. Co se dělá? Sune... A pak se strhávají prémie (v lepším případě).
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Koudy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1226
Registrován: 3-2004


Odesláno Neděle, 14. ledna 2007 - 14:44:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Aj v jedné stanici rychlík na Brno jel zrovna "druhým" směrem. A ještě kurioznější případ - v 2 kolejné stanici postavil výpravčí VC z druhé koleje, než na které měl vlak a pak hrozně nadával, proč ten fíra nejede.....

Nic není jisté...

http://www.brnosim.wsite.biz
Trolejbusák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 593
Registrován: 1-2006


Odesláno Neděle, 14. ledna 2007 - 14:48:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

pár drobných chybiček:

R 672 - Havlůčkův brod -> Havlíčkův Brod

Os 4903 - nemá určenou kolej
ICQ:192-449-432
mail: Trolejbus.3259@seznam.cz
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 29395
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 14. ledna 2007 - 15:17:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To nám tady jednou postavil osobáku cestu opačným směrem (zrovna tu křižovali dva vlaky, takže jeden měl na obě strany a druhý vůbec). :-O
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


V12
Neregistrovaný host
Odeslán z: 91.127.36.82
Odesláno Neděle, 14. ledna 2007 - 19:22:27   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chlapci zo Slovenska a hlavne zo Strednej Priemyselnej Skoly Dopravnej v Trnave urcite poznaju pribeh vypravcu N., ktory poslal nejaky interexpres do trnavskeho cukrovaru. Potom uz vypravcu nerobil, ale ucil na spominanej skole.
 
Vlackofil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 302
Registrován: 2-2004


Odesláno Neděle, 14. ledna 2007 - 20:02:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Souhlasím s Greogrem, bodování je mi ukradené. Jde o simulátor, uživatelé by dle mě neměli být bodováni. Jedině lze ohodnotit to, jak dobře simulátor napodobuje realitu a toť vše. Na body jsou tu normální hry. Vadilo by mi totiž, že uživatelé nebudou mít stejné možnosti bodování: každému pojede jiný počet vlaků pp, každý bude mít výluku (někdo třeba výluky) jinde, v jiný den, v jiný čas apod., takže za stejné množství bodů si někdo uvaří mozek a druhý při rychlosti 8 se bude nudit.
Spock
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 289
Registrován: 2-2006


Odesláno Neděle, 14. ledna 2007 - 22:57:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pokud si chcete zahrát na čas/body, zkuste si sehnat hru Locomania, princip podobný, jen jednodušší tratě, nutné víc přemýšlet a rychle reagovat :-)
http://www.loco-mania.com/
Stojí pár korun, ale za tu spoustu zábavy určitě stojí, já u toho strávil pomalu celý vánoce, ale aspoň už jsem se s časy dostal do TOP10 :-)
http://www.hvozd.eu
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 29410
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 15. ledna 2007 - 17:05:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vlackofil:
Nějaký výstup by se ale hodil, nemusí to být přímo bodování. Např. jen statistika plnění GVD, příp. i rozdělená na vstup do oblasti a výstup ven.
Ale opravdu jen jako něco navíc, až na to bude prostor a čas.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


zl-driver
Neregistrovaný host
Odeslán z: 80.188.228.138
Odesláno Pondělí, 15. ledna 2007 - 18:04:43   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bodování by bylo super, kdyby tam byla možnost si ho podle libosti zapnout nebo vypnout. Možná by nebyly špatné nějaké scénáře. Třeba stržené troleje s napěťovou výlukou na sousední koleji v sedm hodin ráno v úseku mezi BHN a BZI. A pak bodování jak to kdo zvládl.
Vlackofil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 303
Registrován: 2-2004


Odesláno Pondělí, 15. ledna 2007 - 18:27:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin zlivský:
To je velice dobrý nápad, to by se mi naopak líbilo.
Koudy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1229
Registrován: 3-2004


Odesláno Pondělí, 15. ledna 2007 - 19:11:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V úvahách se přikláním právě také k nějaké statistice a ne k nějakému absolutnímu číslu "počet bodů". Vycházelo by zřejmě z vlivu na plynulost dopravy v řízené oblasti (tzn. pochopitelně EC, které už má na vstupu do oblasti 15' zpoždění, by toto číslo nijak neovlivnilo. Jen pokud by v oblasti ještě zvýšilo zpoždění.)

A také plánuji zohlednit intenzitu provozu.

Nic není jisté...

http://www.brnosim.wsite.biz
Vlackofil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 304
Registrován: 2-2004


Odesláno Pondělí, 15. ledna 2007 - 19:34:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jé, to jsem rád!

Ale dokáži si představit, že třeba v Hrušovanech se srazí vlaky, nic tamtudy nebude moci projet a než bych poslal EC čekat do TU před Hrušovany, to si ho radši nechám v nějaké stanici ve své oblasti a tím ho zpozdím, ačkoliv za to nebudu moct! Za to bych neměl být záporně ohodnocen!

Bude umět simulátor i napodobit totální výpadek ZZ (tak, jak si na něj někteří již těď hrajeme?)? Celý reliéf náhle zfialový a uživatel si půjde uvařit kávu... pak další... a další... a znovu...
Gregor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 307
Registrován: 5-2006
Odesláno Pondělí, 15. ledna 2007 - 21:30:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Výpadek zab zař.....tak to by bylo vážně k h****
Jen si to představ...máš jen hodinu čas, tak si na chvíli chceš zahrát hru, a najednou..pic ho tam...výpadek, a máš po hře
Omluvte prosim muj pravopis :-)
Gregor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 308
Registrován: 5-2006
Odesláno Pondělí, 15. ledna 2007 - 21:34:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A mimoto...výpadek Zab. Zař si tady někteří umělci uměj udělat sami, a rozhodně si přitom nedávají pozor na čas, jak dlouho už výpadek běží
Kámoš si ho taky skusil, ale po třech hodinách, když zase zab. zař. "spustil" mu brno chcíplo a měl po výpadku a mohl začít znova
Omluvte prosim muj pravopis :-)
Koudy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1232
Registrován: 3-2004


Odesláno Pondělí, 15. ledna 2007 - 22:12:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Gregor: Já to říkám všem, ukládej, ukládej, dřív, než bdue pozdě :-D

Nic není jisté...

http://www.brnosim.wsite.biz
Spock
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 290
Registrován: 2-2006


Odesláno Úterý, 16. ledna 2007 - 00:35:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Gregor: Od toho je právě autosave po určité době...
No... ačkoliv vůbec nemám čas, v práci je dost práce, ve škole zkouškový a vůbec... mám takový pocit že za chvíli budu zase mít odehraný týden v kuse :-)
Ad poslání vlaku špatnou cestou: Už se mi povedlo poslat Os místo do Modřic na Střelice, orientuju se totiž hlavně podle toho na které koleji vlak mám a podle čísla, na popis obvykle nekoukám... Byl to ten večerní co startoval z 11k (nebo jiné té kusé) a já když tam viděl odjíždějící osobák, rovnou jsem mu postavil až do Střelic... Docela jsem se divil že tam ta 363 s tím dojela :-) No, pak už jen sunutí a menší sekyrka...
Jo a teď si nevzpomínám jestli to tu už je, ale DKV HH, případně Maloměřice mi posílají často duplicitně soupravy vlaků, které už v oblasti jsou, nebo už dokonce oblast opustily (třeba s 1h zpoždění ap.)
Kdyžtak příště mrknu na čísla vlaků.
http://www.hvozd.eu
Marin2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 28
Registrován: 11-2006
Odesláno Úterý, 16. ledna 2007 - 08:06:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jenom malá připomínka k řazení rchlíků 67x Brno - Pha Smíchov 363+Aee+BDbmsee+Bp+Bp+B+B+B Nejsem si přesně jistej počtem B a Bp. Bee tam ale nejezdí.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 29426
Registrován: 4-2003


Odesláno Úterý, 16. ledna 2007 - 10:00:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jen k tomu ukládání - neukládej po 2 simminutách, jinak se z toho zvencne pevnej disk (leze mi to už dalece přes 200 MB ).
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Marin2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 30
Registrován: 11-2006
Odesláno Úterý, 16. ledna 2007 - 12:54:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Když už se tady řeší budoucnost Brna, zajímalo by mě jestli Koudy nepřemýšlel o posunech manipuláků ve stanicích? Někde vagón odpojit, někde jinej vzít...
Mmrozek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 27
Registrován: 12-2006
Odesláno Úterý, 16. ledna 2007 - 13:04:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Marin2: To se nedá, jak jsem již kdysi psal, vlakotvorbu (tzn i posunování manipuláků) nebá na starosti dispečer. A navíc ny se to asi těžko ve spičče stíhalo
Gregor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 309
Registrován: 5-2006
Odesláno Úterý, 16. ledna 2007 - 13:08:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To martin_zlivyky
ja to ukladam po 5 minutách (ale kdysi byly doby kdy sem to taky ukladal po 2) ale ja si jednoho dne řekl: dost...když čistej disk, tak pro všechny!! a vymazal sem vsecky autosave
Omluvte prosim muj pravopis :-)
Marin2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 31
Registrován: 11-2006
Odesláno Úterý, 16. ledna 2007 - 13:09:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No co se dá dělat... Ale špatný by to nebylo...
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 29439
Registrován: 4-2003


Odesláno Úterý, 16. ledna 2007 - 13:46:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Gregor:
To já zatím provádím jen „zipaci”
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Vlackofil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 305
Registrován: 2-2004


Odesláno Úterý, 16. ledna 2007 - 13:57:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mně by se posuny s Mn ve stanicích taky líbily, ale je pravda, že to dispečer nedělá. Nešel by udělat kompromis, že by se vždy daná oblast (část zhlaví apod.) předala na místní stavění pro posun a nešly by v ní stavět VC?
Almeida
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 11
Registrován: 11-2006
Odesláno Úterý, 16. ledna 2007 - 18:05:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Taktiež by sa mi videlo, keby sa nákladným vlakom odpájali a pripájeli vozne. Čo sa tíka toho, či by to užívateľ stíhal, tak si myslím, že hej, veď taký manipulák stojí na stanici dosť dlhú dobu, takže po odbavení toho, čo nepočká by sa našla chvíľka na posun. Problém by však bol v koľajisku, keďže napríklad v HHeřšpicích, Střelicích, Slatine... niesú na to koľaje a nieje už moc priestoru na ich dorobenie.

Malo by to aj tú kladnú stránku, že okolo polnoci, keď je vlakov pomenej, by bolo aspon čo robiť...
Trolejbusák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 598
Registrován: 1-2006


Odesláno Úterý, 16. ledna 2007 - 19:16:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nebo by si mohl hráč sám vybrat, jestli bude posunovat s tou nebo onou soupravou.
ICQ:192-449-432
mail: Trolejbus.3259@seznam.cz
Marin2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 32
Registrován: 11-2006
Odesláno Středa, 17. ledna 2007 - 08:10:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Včera jsem jel večerním Sp 1647 do Rousínova, a v Brně hl. n. se mi poštěstilo vidět nákladní vlak , asi Mn 82220. 731 + cca 15 habbilns a nějaký Eas. Škoda že sem sebou neměl foťák. Tak z toho mám jenom nekvalitní MMS...:-(
Trolejbusák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 600
Registrován: 1-2006


Odesláno Středa, 17. ledna 2007 - 13:49:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hurá někdo tím Sp jel , aspoň se nám ten Sp 1647 objasní

Marin2: a jel jsi přes Šlapanice nebo přes Chrlice?

P.S: Tímto také slavím svůj šestistý příspěvek
ICQ:192-449-432
mail: Trolejbus.3259@seznam.cz
Marin2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 33
Registrován: 11-2006
Odesláno Středa, 17. ledna 2007 - 13:59:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Přes Šlapanice.
Trolejbusák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 602
Registrován: 1-2006


Odesláno Středa, 17. ledna 2007 - 15:15:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

grrrrr, to jsi mě teda napotěšil

A nebyla to náhodou výluka?
ICQ:192-449-432
mail: Trolejbus.3259@seznam.cz
Gregor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 310
Registrován: 5-2006
Odesláno Středa, 17. ledna 2007 - 15:24:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

nooo...moc jste mě nepotěšil pane trolejbusák...a...a ani já vas nepotěším...
Omluvte prosim muj pravopis :-)
Marin2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 34
Registrován: 11-2006
Odesláno Středa, 17. ledna 2007 - 15:37:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trolejbusák: Ne výluka nebyla. vedle mě odjížděl Os do Křenovic. Je zbytečný aby to jezdilo na Chrlice. První zastávka je až u nás, a přes Šlapnice je to i rychlejší...
Zldriver
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1
Registrován: 1-2007
Odesláno Úterý, 23. ledna 2007 - 14:52:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevíte někdo, jak uložím náhled obrazovky jako obrázek. Mám docela problém s číslem vlaku, zůstalo mi jedno číslo viset u několika kolejí ale nechce se mi začínat znovu.
Garfield
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3914
Registrován: 10-2004


Odesláno Úterý, 23. ledna 2007 - 16:14:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zldriver:
Na klávesnici pohledej a zmáčkni "Print Screen", pak si otevři nějaký obrázkový editor (stačí i malování) a dej Ctrl+v.
ICQ: 202 888 377
Laura
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.208.67.155
Odesláno Úterý, 23. ledna 2007 - 23:09:32   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale před tím se musíš z Brna "odskočit (aby nebylo aktivní aplikací), jinak ti Print Screen otevře "Textový monitor".
Při hře v okně se dá mimo okno Brna kliknout celkem snadno, při fullscreenu pomocí kláves Alt + tab.
Koudy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1255
Registrován: 3-2004


Odesláno Středa, 24. ledna 2007 - 06:47:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

klidne muze v Brne zustat,ze se otevre textovy monitor nevadi, spravny screen se stejne udela...

Nic není jisté...

http://www.brnosim.wsite.biz
Laura
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.208.67.155
Odesláno Středa, 24. ledna 2007 - 12:43:09   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak to jsem nevěděla, že původní funkce není potlačená.

Teď jsem zkusila, že správně funguje i Alt + Print Screen (kdyby chtěl Zldriver sejmout místo celé obrazovky jen samotné okno Brna).

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace