K-report
 

Archiv do 11.ledna 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Hry a simulátory » Brno » Staré archivy » Archiv do 11.ledna 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Almeida
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 9
Registrován: 11-2006
Odesláno Pondělí, 08. ledna 2007 - 18:52:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak keďže doma internet nemám, tak som sa aj napriek snahe k novej verzii nemohol dostať skôr, než dnes. Ešte som to nejak moc neposkúšal, no vidí sa mi, že ak súpravu manuálne rozdelím (medzi vozmi), tak už to nezníži max. rýchlosť vagónov na 40km. Ešte by ma ale potešilo zapojenie Posvitavského vlečkového systému, vlečiek pri Slatine a aj slepej koľaje pri Královom Poli...
Čo sa tíka Brna Jih - ak sa tam nejazdí, tak tam podľa mňa nemusí byť, aby nezaberalo miesto, radšej napríklad rozšíriť nejaké ON...
Vlackofil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 281
Registrován: 2-2004


Odesláno Pondělí, 08. ledna 2007 - 18:54:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Garfield:
Tak to asi všem nejezdí lokomotivy na tyto vlaky. Ale myslím, že je jich více, ještě nějaké večer.
Laura
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.208.67.155
Odesláno Úterý, 09. ledna 2007 - 00:00:45   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Myslím, že tu ještě nezaznělo poděkování za podporu zobrazení na dvou monitorech - takže Díky Koudy .

Jenom taková "drobnost" - ty dělící mezery mezi BHL + ONS/BZI a mezi Brno Dolní / odb. Táborská + odb. Slatinská nejsou pod sebou, takže posadit Brno prostředkem na rozdělení monitorů tak, aby nechyběl kus kolejí ONS nebo připojení do odboček je trošku umění, ale nakonec i to se dá.

Protože je člověk zvědavý, tak pro jenomonitorové kolegy screen, jak vypadá Brno 2.3 v "širokoúhlé" verzi.
Blazek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3
Registrován: 12-2006
Odesláno Úterý, 09. ledna 2007 - 09:12:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To je paráda zobrazení na dvou monitorech.
Měl bych taky možnost mít dva monitory, ale nevím jak je zapojit na PC oba najednou. Nemůže mi někdo poradit? Předem děkuji.
Koudy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1208
Registrován: 3-2004


Odesláno Úterý, 09. ledna 2007 - 09:45:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Blazek: musis mit grafickou kartu s vystupem na 2 monitory, dnes již asi všechny, u starších může být problém. Jo a integrované grafiky asi taky moc 2 výstupy nemívají.....

Nic není jisté...

http://www.brnosim.wsite.biz
Laura
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.208.67.155
Odesláno Úterý, 09. ledna 2007 - 10:06:38   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Buď kartu s dvěma výstupy, nebo dvě jednotlivé karty - v tom případě buď obě do PCI slotu, nebo jednu do AGP a druhou do PCI (pak by ta do PCI by měla být nastavena jako primární).
Kalfar
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1
Registrován: 12-2006
Odesláno Úterý, 09. ledna 2007 - 13:01:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co se týče těch zvláštních znaků v Brně, já jsem se toho zbavil tím, že jsem odebral podporu pro jazyky východní Asie. Je to v ovl.pan. - Místní a jazykové nastavení - záložka jazyky. Ani už nevím k čemu jsem to tam instaloval, ale když jsem se toho zbavil tak mi Brno začalo vypadat normálně.
Mmrozek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 22
Registrován: 12-2006
Odesláno Úterý, 09. ledna 2007 - 13:19:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

koudy: na mém notebooku je integrovaná grafika s jedním výstupem na LCD, jedním na CRT (klasický monitor) a jedním přes S-VIDEO (třeba na projektor). Takže mohu hrát Brno na 3 monitorech, ale zatím jsem to nezkoušel. Fungovalo by to vůbec?

(Příspěvek byl editován uživatelem mmrozek.)
Marin2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 18
Registrován: 11-2006
Odesláno Úterý, 09. ledna 2007 - 14:06:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mmrozek: A jak zapínáš na noťasu dva monitory? Mě se to nikdy nerozprostře na oba monitory. Druhá obrazovka je buď černá, nebo tam mám plochu..
Vlackofil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 282
Registrován: 2-2004


Odesláno Úterý, 09. ledna 2007 - 14:13:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kalfar:
Všechna čest! Klaním se před tebou! Teď to Brno vypadá (pro mě) úplně jinak! Povedlo se! Jak ti vyjádřit svůj obdiv a poděkovaní? Tekoutou odměnou?
Vlackofil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 283
Registrován: 2-2004


Odesláno Úterý, 09. ledna 2007 - 14:18:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Teď už jen kdyby mi u Brna fungoval i zvuk Ale zvuk už není tolik podstatný.
Marin2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 19
Registrován: 11-2006
Odesláno Úterý, 09. ledna 2007 - 14:44:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kalfar: Se asi budem muset s Vlackofilem na tu flašku fakt složit.. Ono to funguje
Koudy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1209
Registrován: 3-2004


Odesláno Úterý, 09. ledna 2007 - 14:51:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Aha, tím to bude, já nikde asijské jazyky neměl nainstalovány :-)

Na třech monitorech asi ne, grafika by to zřejmě nezvládla.

A jak zapínáš na noťasu dva monitory?
záleží na výrobci, já mám např. grafiku od Intelu - ve vlastnostech grafiky lze vybrat buď rozšíření plochy na oba monitory nebo klonování - na notebooku i monitoru se bude zobrazovat totéž.

Nic není jisté...

http://www.brnosim.wsite.biz
Vlackofil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 284
Registrován: 2-2004


Odesláno Úterý, 09. ledna 2007 - 15:02:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kalfar bude asi profík...
Mmrozek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 23
Registrován: 12-2006
Odesláno Úterý, 09. ledna 2007 - 15:20:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Marin2:
přesne tak jak uvedl Koudy, je možnost roztáhnout plochu na 2 (v mém případě na 3) monitory, nebo zapnout klonování (používáno u noteboků hlavně pro prezentace na projektorech), mimochodem hrát Brno na projektoru je boží, jeslti se mi to podaří dobře vyfotit, tak tu fotku tady hodím, abyste měli představu jak to vypadá na ploše 4x3 metry
Marin2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 20
Registrován: 11-2006
Odesláno Úterý, 09. ledna 2007 - 15:27:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mmrozek: S tím projektorem to musí být fakt super. Ještě aby ti na dveře bušili naštvaní cestující a máš to jako v reále:-)
Vlackofil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 285
Registrován: 2-2004


Odesláno Úterý, 09. ledna 2007 - 15:32:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Stačí naštvaná rodina, že neděláš nic jiného než paříš
Koudy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1210
Registrován: 3-2004


Odesláno Úterý, 09. ledna 2007 - 15:33:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Když už jste nakousli tu velikost zobrazení - já pokukuji po tomto kousku - http://www.alfacomp.cz/php/zbozi.php?akc=2&mnu=2&zob=2&pol=110&zbo=30677 - 24" taky neni k zahození

Nic není jisté...

http://www.brnosim.wsite.biz
Mmrozek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 24
Registrován: 12-2006
Odesláno Úterý, 09. ledna 2007 - 15:53:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Koudy: no kousek je to pěknej, ale to že to dělá ACER to nehorázně degraduje, spíš bych TI doporučil NEC, Philips nebo Samsung. S ACERama mám já (ale i honě mojich známých) velice špatnou zkušenost. Navíc záruční opravy dělá jediná firma v ČR a to v Brně a vyřídit reklamaci je nadlidský ukon (nehledě na přepravu atd.)
Koudy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1211
Registrován: 3-2004


Odesláno Úterý, 09. ledna 2007 - 15:56:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jj, něříkám, že koupím konkrétně ten ACER..

Nic není jisté...

http://www.brnosim.wsite.biz
Marin2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 21
Registrován: 11-2006
Odesláno Úterý, 09. ledna 2007 - 16:10:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vlackofil: A nebo nasranej šéf když tě načapá jak paříš v práci.....

Mmrozek: Já mám Acer víc jak rok a zatím si nemůžu vůbec na nic stěžovat. Denně valí 8 - 12 hodin a bez problémů
Vlackofil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 286
Registrován: 2-2004


Odesláno Úterý, 09. ledna 2007 - 16:40:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Marin2:
Že neskáče radostí, to chápu, ale být třeba nudící se nádražák v práci, co jiného bych dělal?
Gregor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 302
Registrován: 5-2006
Odesláno Úterý, 09. ledna 2007 - 16:47:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jo..nádražák to jo...ale kámoš tohle hraje taky v práci, ale dělá grafika!!
Omluvte prosim muj pravopis :-)
Mmrozek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 25
Registrován: 12-2006
Odesláno Úterý, 09. ledna 2007 - 17:06:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Marin2: no počkej až tomu bude končit záruka, ACER umí udělat PDAčka, a možná horší notebooky, ale na monitory jsou tady jiní - lepší. V naší firmě 92% LCD monitorů ACER odešlo mezi 2-3 rokem a z toho 53% odešlo těsně (do 2 měsíců) po skončení záruční lhůty. Poznámka, že nemá cenu opravovat LCD display je asi zbytečná, to je snad jasný.
mlocek
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.146.8.2
Odesláno Úterý, 09. ledna 2007 - 18:22:58   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Možná už to tady někde bylo, ale k vlakům 4113 a 4117 (zatím) mi nepřijely mašiny a navíc ty vlaky neberou jakýkoliv jiný třeba z DKV. Takže jediná možnost je potom ONB. Chudáci cestující na těch zastávkách. Ty znaky mi taky blbly, ale spíš to bylo písmem, protože se nezobrazovaly ani čísla vlaků apod. Po přeinstalaci a restartu PC zase v pohodě.
A ten Bmx od 72463 nevím, kam patří...
Vlackofil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 287
Registrován: 2-2004


Odesláno Úterý, 09. ledna 2007 - 19:27:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mlocek:
Ano, tyto chyby jsou již nahlášeny. Zkus, jak tu již bylo napsáno, s takovým vlakem na Střelice toto: zruš VC, vlak změň na posun, odposunuj s ním po PC třeba na 4a, tam ho změň na vlak a odtud už ti odjede normálně na VC.

Ještě k tomu mému nefungujícímu zvuku: Často ve hře slyším zvuk celé minuty, ale jiné zvuky ne.
Koudy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1213
Registrován: 3-2004


Odesláno Úterý, 09. ledna 2007 - 20:02:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Často ve hře slyším zvuk celé minuty, ale jiné zvuky ne.

A není to náhdoou zvuk z GVD prohlížeče (GVDVIEW\ClockClick.wav)?

Nic není jisté...

http://www.brnosim.wsite.biz
Vlackofil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 288
Registrován: 2-2004


Odesláno Úterý, 09. ledna 2007 - 20:30:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Koudy:
Máš pravdu, je to z GVD. Ale proč mi nefungují zvuky ze hry?
Koudy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1214
Registrován: 3-2004


Odesláno Úterý, 09. ledna 2007 - 20:41:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Protože zvuk z GVD je jen prosté přehrání toho wav souboru, kdežto v simu se jedná o generování tónu o dané frekvenci a délce.

Nic není jisté...

http://www.brnosim.wsite.biz
Vlackofil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 289
Registrován: 2-2004


Odesláno Úterý, 09. ledna 2007 - 20:42:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Koudy:
A co s tím dá dělat? Proč mi to nefunguje? Je to jediná hra, kde to nefunguje, pokud se dobře pamatuji.
Marin2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 22
Registrován: 11-2006
Odesláno Úterý, 09. ledna 2007 - 21:00:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vlackofil: Hele co máš za kompl? Jak to tak čtu, tak se mi zdá že my dva máme úplně stejný problémy... tak jestli to nebude tím:-)
Vlackofil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 290
Registrován: 2-2004


Odesláno Úterý, 09. ledna 2007 - 21:08:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Marin2:
Co bys chtěl vědět?
Blazek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4
Registrován: 12-2006
Odesláno Úterý, 09. ledna 2007 - 21:23:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mě taky nejde zvuk.
Jde jenom minutka z GVD.
Marin2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 23
Registrován: 11-2006
Odesláno Úterý, 09. ledna 2007 - 21:29:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

OS + zvukovku. Já když si v Brnu zapnu zvuk, tak mi zatuhne živák, a aplikace na nic nereaguje. Dělá to i tobě, nebo ti zvuk "jenom nefunguje"?
Vlackofil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 291
Registrován: 2-2004


Odesláno Úterý, 09. ledna 2007 - 21:44:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Win XP Professional, zvukovka asi SigmaTel C-Major Audio, IRQ 18. Zvuk mám zapnut vždy a můžu s klidem hrát, jen slyším leda GVD. Koukám, že je nás více, kdo má problém se zvukem v Brně.
Vlackofil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 292
Registrován: 2-2004


Odesláno Středa, 10. ledna 2007 - 13:15:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

56) Je možné mazat vlaky z tabulky, ale nelze je smazat ze zpráv. Po pár dnech hraní tam mám 28 zpozděných vlaků, což je blbost, zůstávají tam i ta stará zpoždění. Bylo by dobré, kdyby se u čísla vlaku také vypisovalo, odkud má vstoupit do oblasti, aby se výpravčí nemusel pořád dívat do GVD nebo klikat po všech vstupech do simulátoru na předvídané odjezdy.

57) Dalo by se k zálohám dopsat, z kterého nádraží vyjely? To abych si nemusel pořád myslet na to, která je z kterého ON.

58) Nepřijelo mi jedno Bmx na Os 4442.

59) Jak se mají vykřižovat vlaky 4147 a 4148 v Židenicích? U T4 je v Židenicích nástupiště? Není u koleje T6?

60) Vlak 4149 přijede jako Sv ze s.n. na hl.n. a zbytečně se mu odpojí lokomotiva.

61) Obdobně jako minule (u vlaku 1663) měl Os 4851 ze Střelic, který z hl.n. jede zpět jako Os 4846, +26 minut. Z ONA mi přijela náhradní souprava na Os 4846, ačkoliv byla zbytečná a jen mi zabírala místo, protože Os 4851 přijel v 17:29 a odjezd Os 4846 je až v 17:37.

62) Vlak 4414 vyjede z ONA i s 850 na konci, jenže na tento Os chce i 850 z Os 4449.
Marin2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 24
Registrován: 11-2006
Odesláno Středa, 10. ledna 2007 - 13:21:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad 59: U T4 nástupiště není. Je jenom u T6
Cernys
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 12
Registrován: 9-2004
Odesláno Středa, 10. ledna 2007 - 13:53:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Máte někdo zaručený postup jak si poradit s vlaky od kterých se při odjezdu odpojí lokomotiva a vlak zůstane stát? Zkoušel sem snad všechno, rozpojil sem vlak na jednotlivé vozy a připojil mu místo 363 jiný typ lokomotivy, ale není to jisté někdy odjede někdy ne... Díky za rady
Vlackofil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 293
Registrován: 2-2004


Odesláno Středa, 10. ledna 2007 - 14:03:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Cernys:
Podívej se o pár řádek výše (Vlackofil: Odesláno Úterý, 09. ledna 2007 - 19:27:48).

Když chce vlak jiný typ HV, obvykle mi stačí použít Odjezd!
Trolejbusák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 588
Registrován: 1-2006


Odesláno Středa, 10. ledna 2007 - 14:19:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vlackofil: ad 59) nemá jedna ta souprava odjezd o minutu dřív?
ICQ:192-449-432
mail: Trolejbus.3259@seznam.cz
Vlackofil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 294
Registrován: 2-2004


Odesláno Středa, 10. ledna 2007 - 15:24:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trolejbusák:
ad 59) To ale nestačí. Os od hl.n. odjede z T4 v 15:57. Pak se musí postavit VC pro ten 4148 na T4. Než tam dojede, je zhruba 15:58:43 (a to ještě pořád jede).
Garfield
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3828
Registrován: 10-2004


Odesláno Středa, 10. ledna 2007 - 15:26:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Cernys:
Pokud nepomůže tlačítko odjezd, tak no zkus změnit na posun a pošli ho do dalšího oddílu (směrem na židenice to asi nepůjde) a tam ho změň zpátky na vlak a měl by odjet.
Nebo zkus připojit nějakou přípřežní nebo postrkovou lokomotivu, občas mi ten vlak pak odjel. Ale občas to nezabralo.
ICQ: 202 888 377
Roecalf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 91
Registrován: 12-2005


Odesláno Středa, 10. ledna 2007 - 17:07:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já ty vlaky, co se jim odpojují HV (po)sunu do HH, tam změním na vlak je jedu s tím přes Dolní -> zpoždění cca 12 min
Lynx_lynx
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7
Registrován: 10-2006


Odesláno Středa, 10. ledna 2007 - 20:58:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ahoj, narazil jsem během hraní verze 2.3 na problém... Krátce před půl devátou večerní přijede do Brna R 663 ROŽMBERK na první kolej, odjezd směr ŠLA má ve 21:03. Od Adamova se mezitím blíží SC 135 SLOVENSKÁ(ne Slovanská, jak je psáno v simulátoru)STRELA, který je předpokládán rovněž na prví kolej, ovšem s odjezdem ve 20:51.
Vlackofil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 295
Registrován: 2-2004


Odesláno Středa, 10. ledna 2007 - 22:31:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Docela mě pobavilo, že se v mé simulaci obejvily snad již všechny popisované chyby, jen ne ta, jak pošlu svoji zálohu do ON a už se mi nevrátí. Ba naopak! Pojednou byla kolej z ONA obsazená. Kliknu tam a co nevidím?
 

63) Mn řeže výhybky a to dokonce po postavené VC! (Bylo i v minulé verzi.)
Marin2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 25
Registrován: 11-2006
Odesláno Čtvrtek, 11. ledna 2007 - 08:36:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Záloha se většinou nevrátí, když ji pošleš do ONx s vagónama přivěšenýma na obou koncích lokomotivy
Roecalf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 92
Registrován: 12-2005


Odesláno Čtvrtek, 11. ledna 2007 - 09:19:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vlackofil:
Co je s tím Mn 82420 a výhybkama (ad 63)?
Dík
Jakub_kedroň
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 131
Registrován: 9-2005


Odesláno Čtvrtek, 11. ledna 2007 - 09:35:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vlackofil: já chci zááááálohuuuuuuuuu

(Příspěvek byl editován uživatelem Jakub Kedroň.)
Marin2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 26
Registrován: 11-2006
Odesláno Čtvrtek, 11. ledna 2007 - 10:27:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jakub kedron: Mohli jsme vám poslat krásnou zálohu řady 731. Ale my jsme řekli NE. když hovno, tak pro všechny...
Lynx_lynx
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 8
Registrován: 10-2006


Odesláno Čtvrtek, 11. ledna 2007 - 12:32:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Může mi prosím někdo poradit s jedním problémem? Kolem 12:00 má z DKV HH na hl.n. přijet souprava Sv 72439 složená z 854, 2x Bmx(vlak 4832) a z 850, 2x Bmx(vlak 4408). Celý tento celek je tažen posunovou lokomotivou 704... Asi je jasné, že podle vozů se s tím má zajet na některou z kusých kolejí, ale na které, když tato souprava je složena ze dvou různých vlaků... A navíc, kde je rozdělit, aby každý jel na tu svou kolej? Díky
Chichi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 73
Registrován: 9-2006
Odesláno Čtvrtek, 11. ledna 2007 - 13:49:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Lynx: Já jsem to prostě rozsekal tak, jak bylo u jednotlivých vozů napsáno, s pomocí kolejí 9k a 661a a posléze rozmístil na koleje 13k a 11k ;-)
708 jsem potom odeslal do ONA. Nesmíš tolik dodržovat určené koleje :-)
Roecalf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 93
Registrován: 12-2005


Odesláno Čtvrtek, 11. ledna 2007 - 13:52:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Lynx_lynx:
Já je rozpojuju na koleji 3c, odjedu se zálohou, rozpojím je a změním na vlak, pak by se ti měla u každého ukázat pravidelná kolej.
Vlackofil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 296
Registrován: 2-2004


Odesláno Čtvrtek, 11. ledna 2007 - 14:24:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Roecalf:
Tak se podívej ještě jednou a lépe, nehledě na to, že je to tam napsáno. Ten Mn řeže jednu výhybku, která je postavena v poloze + (směrem na 1.SK) místo do odbočky (na 3. a 5.SK). Postav tuto VC u sebe v simulátoru, taky ti to půjde. Sranda je, že když postavíš VC ze 3.SK, tak ta výhybka je správně do odbočky, a když hned poté postavíš VC z 5.SK, tak jde do rovna Už chápeš?

Jakub Kedroň:
Já bych ti klidně dal tu, co mi přijela, já ji stejně nepotřeboval, tak jsem ji hned vrátil do ONA Neplánuje se funkce na posílání záloh mezi uživateli?
Marin2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 27
Registrován: 11-2006
Odesláno Čtvrtek, 11. ledna 2007 - 14:56:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mě by bodla záloha v Majlontu.. Já totiž končícím vlakům kradu laminátky a používám je dál na přípřeže atd... Pro vagóny od toho vlaku si vždycky pošlu 741...
Vlackofil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 297
Registrován: 2-2004


Odesláno Čtvrtek, 11. ledna 2007 - 16:01:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kalfar:
Prosím tě, nenapadlo by tě něco i s tím zvukem?
Trolejbusák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 589
Registrován: 1-2006


Odesláno Čtvrtek, 11. ledna 2007 - 17:08:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nemohly by se časy odjezdů osobních vlaků z Kuřimi do hl.n. prodloužit o 2 minuty? Vlaky mi to vůbec nestíhají.
ICQ:192-449-432
mail: Trolejbus.3259@seznam.cz
Lynx_lynx
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 9
Registrován: 10-2006


Odesláno Čtvrtek, 11. ledna 2007 - 17:13:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Chichi: No jo no, kdybych se měl co nejvíce přiblížit realitě a nebudu dodržovat určené koleje, už vidím zběsile pobíhající lidi po perónech hledající "svůj vlak"... Na informačních tabulích jsou odjezdy vlaků z určených nástupišť i dvě hodiny dopředu...
Vlackofil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 298
Registrován: 2-2004


Odesláno Čtvrtek, 11. ledna 2007 - 17:15:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To mně taky ne, ale pořád lepší než některé jiné vlaky, které na výstupech z oblasti jedou o několik minut napřed. Pravděpodobně je to proto, že v simulátoru stále jedou nejvyšší povolenou rychlostí, kdežto v reálu vlaky nejezdí tak přesně maximálně rychle a například zrychlení mi taky přijde v simulátoru vyšší.
Vlackofil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 299
Registrován: 2-2004


Odesláno Čtvrtek, 11. ledna 2007 - 17:16:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Lynx lynx:
To myslíš vážně? Upsss...
Peno
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1368
Registrován: 8-2004


Odesláno Čtvrtek, 11. ledna 2007 - 17:27:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě bych se dovolil vrátit k těm asijským jazykům. Je fajn, že váš problém to vyřešilo. Můj problém se tím ale bohužel neřeší. Proč? Protože asijské jazyky ke své práci potřebuji. Proto Koudy, pokus se s tím něco udělat, ať i já mám Brno zobrazené správně.
Zákaz kouření není žádná sranda

Ares: To nejlepší z Irisbusu

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace