K-report
 

Archiv do 07.ledna 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Hry a simulátory » Brno » Staré archivy » Archiv do 07.ledna 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Vlackofil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 235
Registrován: 2-2004


Odesláno Středa, 03. ledna 2007 - 20:45:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin0:
ad. 33) Já si naopak nevzpomínám, že bych to u nějakého vlaku viděl napsáno...?
Martin0
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 309
Registrován: 5-2004


Odesláno Středa, 03. ledna 2007 - 20:54:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vlackofil: je to tak v režimu posunu to není.
ad. 50) to já nevím, počkej na vyjádření Koudyho
Trolejbusák: proč myslíš že by měl jet přes Chrlice?
Čeština není můj koníček, proto prosím omluvte případné chyby.
Můj koníček je železnice.

ICQ 342 641 925
Vlackofil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 236
Registrován: 2-2004


Odesláno Středa, 03. ledna 2007 - 21:00:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin0:
ad. 50) Ale bylo by dobré to tam dodělat, souhlasíš?
Trolejbusák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 584
Registrován: 1-2006


Odesláno Středa, 03. ledna 2007 - 21:41:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin0: do Vyškova se podle mě jezdí přes Chrlice, protože tím směr jsou i stanice Rousínov a Luleč, ve kterých tento Sp zastavuje
ICQ:192-449-432
mail: Trolejbus.3259@seznam.cz
Aleš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 88
Registrován: 9-2005


Odesláno Středa, 03. ledna 2007 - 21:43:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak jsem si malinko pohrál s kolejištěm, přidal jsem kolej 600a, 662a, 8 BHH, pár přejezdů a propojil jsem ONB, šlo by?
 
www.vlaky-kuna.ic.cz
ICQ:308291241
Gregor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 289
Registrován: 5-2006
Odesláno Středa, 03. ledna 2007 - 22:50:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

hmmm...to mám rád tyhle čachry machry v brně...jen tak dál!! Ale plosim plosim neubírejte nic z puvodniho brna
Omluvte prosim muj pravopis :-)
Mmiky
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 19
Registrován: 6-2006


Odesláno Čtvrtek, 04. ledna 2007 - 06:45:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To Aleš: Tak takový návrh by se mi zamlouval. Jen bych (jak už tu v minulosti bylo trochu diskutováno) radějc předával vlaky na TU než ve stanicích...
miky
Vlackofil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 237
Registrován: 2-2004


Odesláno Čtvrtek, 04. ledna 2007 - 06:48:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Gregor:
To myslíš vážně nebo to měla být ironie?

Souhlasil bych se zachováním stávajícího kolejiště, tedy nic neubrat, jenže! Nic dalšího už by se nevešlo a nešlo by přidělat. Proto mi přijde lepší dodělat třeba Blažovice, Holubice, Chrlice, Sokolnice a Křenovice na úkor stanic, kde používám většinou jen AH: třeba Modřice, BKP, Kuřim, Adamov. Vlaky by se předávaly na TK.
Vlackofil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 238
Registrován: 2-2004


Odesláno Čtvrtek, 04. ledna 2007 - 07:06:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Aleš:
Určitě šlo! Hlavně ta 600a by se mi hodila na HV.
1961
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.71.31.58
Odesláno Čtvrtek, 04. ledna 2007 - 07:33:28   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Myslím si,že ve stávájícím Brně by se měly vychytat chybičky a potom ať se s ním dál děje cokoliv.
Marin2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 10
Registrován: 11-2006
Odesláno Čtvrtek, 04. ledna 2007 - 07:42:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trolejbusák: Rousínov a Luleč jsou až za spojkou mezi Blažovicemi a Holubicemi, takže to Sp klidně může jezdit přes Slatinu
Martan1484
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 146
Registrován: 6-2005
Odesláno Čtvrtek, 04. ledna 2007 - 11:32:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

K tomu plánku:
Akorát by místo 662a byla lepší 663 - víc by to odpovídalo realitě a bylo by víc manévrovacího prostoru v tom místě.

A novinky:
Traťě až do Holubic by byly fakt super (a Slatina a Šlapanice by ale mohly být řízené automaticky počítačem).
A přidávání vlaků na trati by bylo asi fakt lepší než ve stanicích.

A ještě:
Musel jsem poslat 1728 přes Židenice, protože mi z hlavního nechtěl odjet 4113 (nebyla lokomotiva, tak mu nějakou dal) a měl postavenou cestu. Zkoušel jsem ho různě spojovat, odjíždět a tak. mezitím mi už 1728 projel přes Odb. Slatinská - ve chvíli, kdy jsem 4113 zrušil VC, odřekl a odsunoval i s mašinkou do ONA - jiné řešení mě nenapadlo.
Nejvyšší formou života je člověk, nejnižší formou života je člověk, který si hraje s vláčky.
Gregor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 290
Registrován: 5-2006
Odesláno Čtvrtek, 04. ledna 2007 - 12:55:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To >>> Vlackofil
Určitě by trat do holubic (s tim ze by se treba zrusila kurim)nemusela byt blby reseni. Dokonce by to asi i bylo lepší..ale jediný co mám proti stávajícímu brnu jsou drobné (misty i vetsi) chybky v GVD jak uz tady byly popsány a jiný chybky takovýho typu. Reliéf kolejiště mi absolutně vyhovuje a nevadí, a pokud jde o předávání vlaků v TU, asi by to bylo lepší, ale už je to takový suchý bez těch stanic na koncích... nejlepší by bylo kdyby to mohlo bejt všecko na jedný obrazovce, jenže to by si s tim musel opravdu někdo šíleně vyhrát, a nejspíš by se to ani tak neobešlo bez mazání stanic (což ovšem nechi). Chci trat do holubic, ale chci taky současné brno.
Kouknu se na plán reliefu a pokusim se s tim něco províst. Koudy mi pak řekne jestli by to takto šlo a nebo ne. A mimochodem, současné verze varianty pro trat do holubic byly příšerně namačkane a to i přes to že tam někdo ubral adamov i kuřim!! A to bych radši hrál normální brno než brno, kde to je namačkaný jak sardinky
Omluvte prosim muj pravopis :-)
Vlackofil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 239
Registrován: 2-2004


Odesláno Čtvrtek, 04. ledna 2007 - 13:49:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

1961:
To by mohla být zbytečná práce navíc, třeba proč řešit vstup vlaků (např. přejíždění lidí) v Modřicích, Adamově a Kuřimi, když se se změnou řízené oblasti budou možná vlaky předávat na TK?
Vlackofil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 240
Registrován: 2-2004


Odesláno Čtvrtek, 04. ledna 2007 - 14:08:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Gregor:
Máš pravdu, ty namačkané verze jsou nepřípustné, ale na druhou stranu není pravda, že by v těch všech zde uvedených návrzích nebyly ponechány Modřice, Adamov i BKP. Jsou tam, sám se můžeš podívat. Jenže, jak to chceš vyřešit? Většina uživatelů má pravděpodobně jen jeden monitor. Můj osobní názor je, že některé stanice (např. Adamov, Kuřim, minulý GVD i BKP nebýt těch prodloužených vlaků) jsou zbytečné. Výhradně AH, žádný posun ani přejíždění atd. To ať tyto stanice má radši na svém monitoru někdo na dálkovině celé zbývající trati a já se můžu lépe soustředit na uzel Brno. Slatina a Šlapanice patří taky mezi zmíněné stanice, ale díky Holubicím bych je v simulátoru nechal. Modřice jsou na zvážení.
Marin2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 11
Registrován: 11-2006
Odesláno Čtvrtek, 04. ledna 2007 - 15:37:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já jsem pro rozšíření do Holubic. Bylo by to super, kdyby mi při rychlosti 1 a reálném čase projel kolem okna rychlík a za 3 minuty by mi vstoupil do simulace. To by byla věc..
Gregor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 291
Registrován: 5-2006
Odesláno Čtvrtek, 04. ledna 2007 - 16:17:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

rozhodnutí tu už padlo.. pokud někdo nevytvoří srozumitelnou a přehlednou variantu tak ale holubice nebudou...a i kdyby tady takova varianta byla a koudy se ji rozhod udělat, byl bych rád aby se nejdřív aspon vychytaly nake chyby v brnu puvodnim...
ještě k tomu napěchování na celou obrazovku...treba by se to mohlo dat..treba zkratit majlont..
Omluvte prosim muj pravopis :-)
1961
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.71.31.58
Odesláno Čtvrtek, 04. ledna 2007 - 16:25:46   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vlackofil:
No jo, ale to se taky úplně klidně může stát, že když se spojí vychytání chybiček s úpravou oblasti, tak další verze bude na světě třeba za rok a nebo nikdy.
P.S. Verze 2.2 a 2.3 dělí půl roku a to si myslím, že tam tak výrazné změny nebyly.
Vlackofil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 241
Registrován: 2-2004


Odesláno Čtvrtek, 04. ledna 2007 - 16:26:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Gregor:
Jak zkrátit majlont? Leda, jak jsem již napsal, že by se na kolejích max. zobrazovalo jedno číslo. Nikdy jsem nemusel mít 2 vlaky na jedné koleji, navíc na PN na obsazenou bych náklad nebral.
Vlackofil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 242
Registrován: 2-2004


Odesláno Čtvrtek, 04. ledna 2007 - 16:30:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

1961:
Toť otázka, čemu dát přednost. Opravě chyb, po které stejně budeme čekat na novou verzi s úpravou oblasti nebo rovnou, za cenu celkově kratšího čekaní, s hotovou úpravou?
1961
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.71.31.58
Odesláno Čtvrtek, 04. ledna 2007 - 16:39:15   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vlackofil:
Uvidíme jak se Koudy rozhodne.
Vlackofil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 243
Registrován: 2-2004


Odesláno Čtvrtek, 04. ledna 2007 - 16:41:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Samozřejmě, já se stejně můžu utlouci po jakékoliv verzi
Garfield
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3778
Registrován: 10-2004


Odesláno Čtvrtek, 04. ledna 2007 - 17:02:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Když mi přijede nějaký vlak a přechází na vlak, který jede třeba až za půl dne, když ho pošlu na ONx, tak vrátí se mi pak nějakou dobu před pravidelným odjezdem?
ICQ: 202 888 377
Garfield
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3779
Registrován: 10-2004


Odesláno Čtvrtek, 04. ledna 2007 - 17:04:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vlackofil:
Proč by měl mít fíra toho postrku poznání trati? Nikde nepíšu, že ta žehle je ve výkonu, třeba se jenom veze.
ICQ: 202 888 377
Vlackofil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 244
Registrován: 2-2004


Odesláno Čtvrtek, 04. ledna 2007 - 17:20:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Garfield:
Tolik volných fírů k dispozici ČD nemají, aby je jen tak vozily tam, kde nemají poznání
Mmrozek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 17
Registrován: 12-2006
Odesláno Čtvrtek, 04. ledna 2007 - 18:21:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Garfield:
vrátí, a nemusí to být za půl dne... vrátí se Ti o do 1 hodiny (alespoň mně se vždycky vrátily) Na hl. není místo abych tam štosoval soupravy - prostě není kde, vždycky ji odešlu do ONx
Koudy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1189
Registrován: 3-2004


Odesláno Čtvrtek, 04. ledna 2007 - 18:22:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

P.S. Verze 2.2 a 2.3 dělí půl roku a to si myslím, že tam tak výrazné změny nebyly.

Ano, ale bylo v tom léto, dovolená, nějaké pracovní povinosti... Jo a mmch, třeba taková příprava nového GVD je záležitost cca na měsíc....

Ohledně dalšího vývoje - jakýsi plán existuje, zatím detaily nebudu prozrazovat. Jo a mám i jeden rozumný návrh, jak do oblasti přidat Holubice-Blažovice, na jeden monitor.

Nic není jisté...

http://www.brnosim.wsite.biz
Vlackofil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 245
Registrován: 2-2004


Odesláno Čtvrtek, 04. ledna 2007 - 18:29:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Koudy:
Jaký?
Koudy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1190
Registrován: 3-2004


Odesláno Čtvrtek, 04. ledna 2007 - 18:34:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Uvidíš (snad) v další verzi...

Nic není jisté...

http://www.brnosim.wsite.biz
Vlackofil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 246
Registrován: 2-2004


Odesláno Čtvrtek, 04. ledna 2007 - 18:41:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To si můžu vyložit dvěma způsoby:
kladným - jupí! Už v příští verzi!
záporným - kdy bude vydána nová verze...
Gregor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 292
Registrován: 5-2006
Odesláno Čtvrtek, 04. ledna 2007 - 18:47:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To >>> Vlackofil
Vědel sem ze sem to asi napsal blbe....víc to vystihuje slovo "zužit"
Jedná se o koleje 7 a 8 (ktere stejne jak uz tu bylo psáno není ani potreba. Tím by se nám vytvořil celkem velkej prostor kterej se dá využít. Těžko se to popisuje, takže sem pozdeji asi umístim náhled jak by to asi mohlo vypadat
Omluvte prosim muj pravopis :-)
Vlackofil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 247
Registrován: 2-2004


Odesláno Čtvrtek, 04. ledna 2007 - 18:49:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Koleje 7 a 8 v BML? Ty zrovna používám a ty bych nechal!
Jakub_kedroň
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 122
Registrován: 9-2005


Odesláno Čtvrtek, 04. ledna 2007 - 19:59:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Řadím se k dalším, komu byla zabavena záloha 731. Poslal jsem na ONA 3*Bmx+731+Bmx a 731 se mi nevrátila. Asi ji tam rozebral Romošrot
bsim
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.168.125.217
Odesláno Čtvrtek, 04. ledna 2007 - 22:42:02   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vlackofil: moj osobny nazor na stanice je zas taky, ze ich tam nielen treba nechat vsetky ako su, ale niekam napchat aj dalsie. Ficim na jednom monitore, myslim si vsak, ze by sa to po miernom upratani zmestilo. A co sa tyka zbytocnosti stanic: nesuhlasim. Ako napr. vymysliet "proti srsti" ked sa kadeco sype s meskanim? V takom pripade sa mi ADA, KUR a MOD velmi hodia (a napr. o Mn ani nehovorim). Neviem ako by to dopadlo s tou "dalkovinou", osobne si to v tomto "vyreze realu" radsej pripravim sam. Ale toto je tiez iba moj nazor.
Vlackofil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 248
Registrován: 2-2004


Odesláno Pátek, 05. ledna 2007 - 06:41:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

bsim:
Ako napr. vymysliet "proti srsti" ked sa kadeco sype s meskanim?
Tomu jsem nějak neporozuměl.
bsim
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.168.125.217
Odesláno Pátek, 05. ledna 2007 - 10:21:03   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vlackofil: myslel som to tak, ze pustit subezne dva vlaky jednym smerom. Napr. nejaky Os z KUR do BKP po 1T a nejaky zmeskany naklad z KUR do BML po 2T. Aj v MOD sa to da dobre vyuzit. Alebo poslat naklad z ADA na BML 125-129, atd. Preto by som tam tie stanice nechal.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 29093
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 05. ledna 2007 - 11:31:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Přesně tak. Navíc dvojkolejný úsek umožňuje i zavedení výluky jedné z kolejí.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Vlackofil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 249
Registrován: 2-2004


Odesláno Pátek, 05. ledna 2007 - 13:15:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

bsim, Martin zlivský:
Souhlasím s tím, že na výluky by bylo dobré tyto stanice ponechat, ale s tou souběžnou jízdou nikoliv. Pár tisíc minut jsem už v "Brnech" nahrál, ale nikdy, opravdu ještě nikdy se mi nepodařila souběžná jízda, protože vždy jel proti naějaký vlak. Dokonce i v noci.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 29103
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 05. ledna 2007 - 13:35:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vlackofil:
Tak to mně už poměrně dostkrát, ale možná bych si s prsty rukou a nohou vystačil.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Garfield
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3787
Registrován: 10-2004


Odesláno Pátek, 05. ledna 2007 - 14:12:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Občas tam taky souběžnou jízdu využívám, ale škoda, že ten úsek v simulaci není delší.
Pak občas používám souběžnou jízdu na Adamov a celekm často i na Modřice (tam i levostranně )
ICQ: 202 888 377
Vlackofil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 250
Registrován: 2-2004


Odesláno Pátek, 05. ledna 2007 - 14:24:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na Modřice ano, tak už se mi párkrát také podařilo.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 29110
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 05. ledna 2007 - 14:26:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na Modřice je to běžný, tam zejména ven jezdím po „nesprávný” velmi často.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


bsim
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.168.125.217
Odesláno Pátek, 05. ledna 2007 - 14:36:32   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vlackofil:
Teraz zas pre zmenu nerozumiem ja. Ze vzdy nieco oproti aj v noci, napr. tak 00:00 - 04:00 v Ne, ale pokojne aj v iny den? Uznavam, ze v spicke je to ina kava, ale tiez som tu stravil dost casu, hm, takze som tu aj nieco zazil, aj hluche casy.
Ale radsej uvediem aspon jeden priklad k tej subeznej jazde (sorry, cisla vlakov si nepamatam): za par minut pojde nieco osobne z hlavaku smer MOD, a prave ma z Majlontu odjazd nejaky naklad tiez smer MOD. Co urobim: pozriem ocakavane vlaky od MOD, spocitam si casy, osobny poslem poslem pekne po 1TK priamo na MOD a, ak sa da, tak ten naklad z Majlontu po BHH 12K, alebo BHH 2K na MOD 2K. Naklad vyraza, je pomalsi, ale ked je cca okolo BHH, vyrazi aj ten Os alebo R. Vysledkom je subezna jazda v useku BHH-MOD ako vysita, a toto som pouzil nie raz a tiez aj za takej strednej prevadzky, len treba v tom case najst patricnu dieru a supnut to po vhodnej kolaji.
Ale aby tento prispevok nevyznel len ako kritika a tiez nech niecim aj prispeje do diskusie (a sorac za dlzku prispevku), tak sa pytam vsetkych: aky mate nazor na temu obojsmerne/subezne/"proti srsti"/atd. ? P.S. Dnes mam dovolenku, to sa mi to vypisuje :-) ...
bsim
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.168.125.217
Odesláno Pátek, 05. ledna 2007 - 14:39:43   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, kym so to napisal, tak uz tu frci diskusia :-) Ale snad to bolo k veci.
Vlackofil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 251
Registrován: 2-2004


Odesláno Pátek, 05. ledna 2007 - 14:42:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

bsim:
Ano, i mezi 00:00 a 04:00 se mi stane, že hodinu nejede nic, pak jeden náklad z Kuřimi načas a druhý zpožděný a proti jede náklad z BML do Kuřimi.
Roecalf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 86
Registrován: 12-2005


Odesláno Pátek, 05. ledna 2007 - 14:51:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

bsim:
V úseku HH -MOD ji také používám běžně.
V úseku Majlot - KrPole - Kuřim vyjíečně, tam pořád něco jezdí do protisměru.
V úseku odb.Slatinská - Šlapanice občas, když se mi potkají osobák a náklad do Šlapanic

Proto jsem pro zachování předávání vlaků ve stanicích.
Vlackofil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 252
Registrován: 2-2004


Odesláno Pátek, 05. ledna 2007 - 15:00:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

bsim:
Jak je vidět, Roecalf to má stejně jako já. Jen bych předával ty vlaky na TK ze zmíněných důvodů.
Garfield
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3790
Registrován: 10-2004


Odesláno Pátek, 05. ledna 2007 - 15:46:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

R 375 Pannonia někde nechal víc jak polovinu vozů .
 

http://www.zelpage.cz/razeni.php?dotaz=375
ICQ: 202 888 377
Roecalf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 87
Registrován: 12-2005


Odesláno Pátek, 05. ledna 2007 - 16:52:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin0:
Na tom zelpage je u některých vozů uvedeno jen Vmax 140. V Brnu je 160.
Vlackofil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 253
Registrován: 2-2004


Odesláno Pátek, 05. ledna 2007 - 21:04:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak to asi budeme mít všichni, tohle řazení, protože u mě to takhle jezdí taky.
Gregor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 293
Registrován: 5-2006
Odesláno Pátek, 05. ledna 2007 - 22:09:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

no jo no...scenky z filmů kde jeden hlavní hrdina vítězoslavně odstřelí spojení mezi vagony a kus vlaku se odděluje a ztraci rychlost (třeba velký šéf :-), koudy překopíroval i do brna
až na to že velkej šéf si to takhle dělá pořád...co v tom vlaku je tak cennýho??
Omluvte prosim muj pravopis :-)
Aleš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 90
Registrován: 9-2005


Odesláno Sobota, 06. ledna 2007 - 15:14:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To je náhodička, expres s expresem :-)
 
www.vlaky-kuna.ic.cz
ICQ:308291241
Martin0
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 311
Registrován: 5-2004


Odesláno Sobota, 06. ledna 2007 - 18:04:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad. Řazení 375: ono je to celkem těžký to napsat když to nejede každej den a navíc ten vlak jede tři dny, tak si zkustet na želpage dat textovej výpis toho řazení a zkuste napsat jak by jste to řadily Vy
Čeština není můj koníček, proto prosím omluvte případné chyby.
Můj koníček je železnice.

ICQ 342 641 925
Fiiiiira
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 105
Registrován: 7-2005


Odesláno Sobota, 06. ledna 2007 - 20:28:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Martin0: pannonka jede jenom 1 den tys to spletl s Vltavou do Moskvy (R 208/9)
Čest památce provozu souprav Apolo v Chomutově
Gregor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 294
Registrován: 5-2006
Odesláno Sobota, 06. ledna 2007 - 23:08:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)


Omluvte prosim muj pravopis :-)
Roecalf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 88
Registrován: 12-2005


Odesláno Neděle, 07. ledna 2007 - 02:21:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pár dotazů:
Martin0:
Šlo by vydat jen opravnej pacht s opraveným GVD a né zase čekat na celou novou verzi?
Koudy:
Šikly by se v HH tyto úseky pro posun:
HH
Když tam odstavuju soupravy, tak je musím z hl.n. sunout, protože v HH soupravu neobjedu zálohou.
All:
Jak postavit PC na hl.n. z 55x na 2a, když mám postavenou VC ze Slatiny na 4a?

Dík
Vlackofil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 254
Registrován: 2-2004


Odesláno Neděle, 07. ledna 2007 - 09:15:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin0:
Nešlo by, stejně jako na některých počítačích pro hlášení vlaků pro cestující, udělat několik verzí tohoto vlaku, ty označit písmenky a napsat, v který den "jede" které písmenko?

Roecalf:
To je jednoduché. Z koleje 551 a 553 PC na 2a postavíš i při VC ze Slatiny na 4a, stejně tak postavíš PC z 2a na 551 a 553. Ale z 552 na 2a a ze 2a na 552 ne Už jsem si toho všiml v minulé verzi. Proč to tak je, se mě neptej
Vlackofil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 255
Registrován: 2-2004


Odesláno Neděle, 07. ledna 2007 - 09:26:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Neví někdo, proč se mi pořád špatně zobrazují některé věci v Brně?

Na prvním obrázku jsou vidět "+" místo přejezdu, na druhém kolej u ONA a na třetím kolej u DKV a Vk. Písmo jsem zkoušel instalovat, nepomohlo.
Gregor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 295
Registrován: 5-2006
Odesláno Neděle, 07. ledna 2007 - 10:43:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

písmem to asi nebude...kdyby nefachalo písmo, tak se ti misto cisel koleji a vlaku zobrazuje ho***
Omluvte prosim muj pravopis :-)
Vlackofil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 256
Registrován: 2-2004


Odesláno Neděle, 07. ledna 2007 - 10:48:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Gregor:
Netušíš, čím by to mohlo být?
Já už rok vidím jediné řešení: Visty...

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace