K-report
 

Archiv do 03.ledna 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Hry a simulátory » Brno » Staré archivy » Archiv do 03.ledna 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Mája
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 145
Registrován: 4-2004
Odesláno Pondělí, 01. ledna 2007 - 19:58:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad dva vlaky 4816: vzal jsem obě části, spojil je a vyrazil směr Střelice.
Vlackofil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 209
Registrován: 2-2004


Odesláno Pondělí, 01. ledna 2007 - 22:08:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin0:
Když mi přijede vlak od Tetčic nebo MBR, který už nemá další oběh (tzn. vozy ani lokomotiva), tak to pošlu se zálohou do ONB. Ale když přijede vlak typu 850(HH)+Bmx, tak bych měl ten Bmx objet tou 850 a poté to poslat do DKV HH? Nechci si to zjednodušovat, že budu posílat motory ihned a vozy až časem najednou.
Vlackofil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 210
Registrován: 2-2004


Odesláno Pondělí, 01. ledna 2007 - 22:13:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Marin2:
Mám na stole před sebou papírek, na který si pořád dokola píšu v jaké sestavě mají jet ode mě výchozí vlaky a taky, v kolik hodin mám z nějaké odstavné koleje vytáhnout nějaký vlak. Dřív jsem co 5 minut prohlížel všechny odstavné koleje, protože jsem si nepamatoval, kde co mám a kdy to mám vytáhnout k nástupišti.

Kam tedy odstavujete třeba soupravy od rychlíků? Já právě většinou na ONS. Mají tam dlouhé vozy vůbec přechodnost?
Vlackofil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 211
Registrován: 2-2004


Odesláno Pondělí, 01. ledna 2007 - 22:38:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

K těm zálohám:
Používám jen "svoji" 731. Ten fíra se fakt nezastaví! Žehličky využívám také, ale když přitáhnou soupravu a vidím, že se v následujících pár minutách "neblíží" žádná práce, tak je ihned posílám na příslušné ON. Dá se to vyjezdit takřka jen s jednou zálohou, ale často posunuje s vozy po obou stranách a do ON vozí soupravy, jejichž velikost se udává ve stovkách metrů
Marin2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6
Registrován: 11-2006
Odesláno Úterý, 02. ledna 2007 - 07:58:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

vlackofil:
Papírek je dobrej, ale bouhžel pro mě neproveditelnej protože simulátor hraju hlavně v práci (tajně). Já osobně si vlaky, který čekají dlouho tahám jako Sv buď do HH nebo na dolní. Vlaky s odjezdem +- 2hod z kolejí 1-6 na šturcech u ONB. Vlaky z kusých zase na šturcu u ONA. Zálohu 731 už asi 1000minut postrádám protože mi ji ONB sežralo, a už ji nevrátilo...
Trolejbusák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 581
Registrován: 1-2006


Odesláno Úterý, 02. ledna 2007 - 08:19:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vlackofil: no já třeba soupravy, které mi přijedou od TET nebo MBR a čekají třeba hodinu, tak je posílám na koleje 661 a 662. Do Šlapanic a Chrlic je odstavuju na 551 - 553 a na Adamov a Kuřim na koleje 801-806. Samozřejmě se to může variatně změnit .
ICQ:192-449-432
mail: Trolejbus.3259@seznam.cz
Vlackofil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 212
Registrován: 2-2004


Odesláno Úterý, 02. ledna 2007 - 09:32:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Marin2:
Ty přetahy souprav do HH nebo do DN se dějí i ve skutečnosti? Snažím se jich vyvarovat, zbytečně bych zaměstnával zálohy a najížděl kilometry. Ty zvládáš mít vlaky z kusých jen na šturcu u ONA? To si nedovedu představit, třeba v ranní špičce.
Vlackofil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 213
Registrován: 2-2004


Odesláno Úterý, 02. ledna 2007 - 09:47:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trolejbusák:
Na kolej 662 posílám vozidla, která mají jet do HH a to ze dvou důvodů: nebaví mě ukládat hru vždy předtím, než do DKV HH pošlu nějaká vozidla a nechci riskovat, že se v DKV srazí a já příjdu o hru. Ten druhý důvod: Musí se jezdit na VC. Nejhorší je to u vozidel, která přijedou od Šlapanic a chtějí do DKV HH. Musí objet své vozy, pak se zálohou posunem třeba na 1b, pak na kusou u nástupiště, odpárat zálohu, pak teprve číslo a do DKV.
Kolej 661 nechávám volnou pro neustálý posun (zdá se mi rychlejší jak přes 3c) a pro HV vyčkávající na výkon.
Na koleje 551-3 a 801-6 odstavuji soupravy většinou tak, aby až k nim budu mít hnací vozidlo, mohlo na soupravu najet a rovnou si ji samo vytánout, tj. tak, aby po připojení jelo HV vpředu soupravy, abych nepotřeboval svoji (jedinou ) neustále vytíženou zálohu.
V každém případě mi loňský GVD nepřišel moc zábavný, šturcy jsem měl maximálně vytíženy tak 4, více vozidel na jednom vlaku také nebývalo, všechny soupravy jezdily z ON, oběhy vozů nebyly tak výborně zpracovány... Zato ten letošní! To je něco! Šturcy často obsazeny všechny, na nich několik vlaků za sebou... Ještě jsem si netroufl ani na pět minut nechat simulátor zapnutý a odejít (simulace výluky JOP)...
Roecalf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 82
Registrován: 12-2005


Odesláno Úterý, 02. ledna 2007 - 11:14:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Marin2, Vlackofil:
Taky odstavuju čekající soupravy v HH. Myslím, že se tak děje i ve skutečnosti. Kdykoliv tudy projíždím, tak je to tam plné souprav.
Vlackofil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 214
Registrován: 2-2004


Odesláno Úterý, 02. ledna 2007 - 11:20:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vlaky tam jsou, to máš pravdu, ale nejsou to spíše soupravy, které by měly jet do DKV HH, jen není třeba je zatahovat přímo do obvodu depa?
Marin2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7
Registrován: 11-2006
Odesláno Úterý, 02. ledna 2007 - 12:35:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Reoclaf, Vlackofil:

To o těch přetazích zjistím, v sobotu se chystám do Heršpic fotit. Ono v reálu je to tady všechno propojený ONB s dolním, ONA s Heršpicema...

Na šturcech u ONB to dělám tak že si vlaky naskládám podle času odjezdu, takže pak už jenom vytahuju zálohou ty potřebný popřípadě zařazuju končící vlak do odjezdové fronty.
U ONA mám zaskládanej jenom ten šturc a koleje 661 662 si nechávám na otáčení (přes 7k.) Pokud vlak čeká do 2 hod tak ho hned lifruju na kolej odjezdu. To pak ale občas musím jezdit na PN.
Dodržujete příjezdy vlaků na určenou kolej (na kusých) dost mě totiž štve že třeba na 5k chce R s příjezdem hh:34 a vlak kterej na tý koleji stojí má odjezd hh:36
Vlackofil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 215
Registrován: 2-2004


Odesláno Úterý, 02. ledna 2007 - 12:53:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Marin2:
Jak otáčíš přes koleje 661 a 662? Ty nevytahuješ vlak po příjezdu na tuto kolej zálohou, ale suneš ho?

Minulý GVD jsem ty koleje nedodržoval ani u šturců ani u průjezdných (často tam byly nesmysly), ale u nového GVD stanovené koleje u průjezdných celkem dodržuji (až na malé vyjímky typu nepojedu na 4.obs když 5.SK je a bude volná nebo výchozí vlaky dám na jednu, preventivně šetřím SK - zpoždění nebo až budou výluky, poruchy HV apod. bude se hodit), ale u šturců to nedodžuji, proč taky, když se mi to tak nehodí.

Některé vlaky mají určenou 5.SK a stejně: po příjezdu některých se HV neodpojí (chtělo by to to dodělat příslušnou funkci), naopak u jiných, kde má jet následně HV na konci vlaku se odpojí.
Roecalf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 83
Registrován: 12-2005


Odesláno Úterý, 02. ledna 2007 - 12:56:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vlackofil:
Depo HH se používá spíše pro 84x, 85x, 943, 954, Bmx, Btx, ...
Na těch kolejích 4 a 6 vídám A, AB, B, Bd..., Bee.....
Marin2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 8
Registrován: 11-2006
Odesláno Úterý, 02. ledna 2007 - 13:27:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vlackofil: Ne nevytahuju je zálohou. Vlaky sunu na 662, odvěsím HV pošlu na 7k. Odtud přez 661 na 661a a pak zpět na 662. Mě to tak vyhovuje líp než ty soupravy vytahovat. Většinou pak zapomenu zálohu odvěsit a najednou se dívám že mám soupravu 850+210(ZAL)+Bmx
Vlackofil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 216
Registrován: 2-2004


Odesláno Úterý, 02. ledna 2007 - 13:45:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Roecalf:
Díky, zase jsem o něco chytřejší Bohužel HH pro odstavování tohoto druhu vozů nevyužiji, to zvládnu i na hl.n. Můžou tedy tyto vozy na ONS?

Marin2:
Nikdy nesunu bez zálohy, jedině tam má fíra vysílačku a u jeho lokomotivy je posunovač. Jak to funguje v realitě? Ty vlaky, které přijedou od Střelic, sunou bez zálohy třeba na 1b, 3c, 661 nebo 662?
Roecalf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 84
Registrován: 12-2005


Odesláno Úterý, 02. ledna 2007 - 13:53:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vlackofil:
Tam jsem snad stát takovouhle soupravu neviděl, Většinou tam jsou jen HV, ale nejsem Brňák ani profík přes Brno, hl.n. - jen občasný cestující.
Do HH odstavuju už připravené soupravy většinou R už i s HV, které mají odjezd až víc než 2 hod.
Vlackofil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 217
Registrován: 2-2004


Odesláno Úterý, 02. ledna 2007 - 13:57:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ví někdo, proč na ONS nezajíždí zmíněné vozy? Dráty tam jsou, ne?
Mmrozek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 10
Registrován: 12-2006
Odesláno Úterý, 02. ledna 2007 - 14:34:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

já třeba celý soupravy pošlu se zálohou do ONA nebo ONB, záleží odkud má vyjet potom. Kupodivu mi včas před odjezdem soupravu z depa vytáhne záloha.
Koudy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1182
Registrován: 3-2004


Odesláno Úterý, 02. ledna 2007 - 15:47:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Opdovědi na doatzy začnu postupně sepisovat, byl jsem teď dost dlouhou dobu mimo dosah netu....

Nic není jisté...

http://www.brnosim.wsite.biz
Koudy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1184
Registrován: 3-2004


Odesláno Úterý, 02. ledna 2007 - 16:04:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo a mmch, ONA ani ONF s Heršpicema propojený nejsou... Oboje končí šturcem vedle TK

Nic není jisté...

http://www.brnosim.wsite.biz
Marin2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 9
Registrován: 11-2006
Odesláno Úterý, 02. ledna 2007 - 16:59:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo sorry to ONA fakt není propojený.. Sem se blbě podíval na plánek.. (ale bylo by to pěkný:-)) ONB ale ústí do dolního.
Vlackofil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 218
Registrován: 2-2004


Odesláno Úterý, 02. ledna 2007 - 17:03:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mmrozek:
Kdyby se ty soupravy měly zatahovat do ON, tak by to tam bylo napsáno. Chci simulaci, která se co nejvíce podobá realitě, takže si to nebudu zbytečně dělat lehčí. Nechci přijít o žádnou srandu
Koudy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1185
Registrován: 3-2004


Odesláno Úterý, 02. ledna 2007 - 17:08:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ONB ale ústí do dolního.

To nepopírám.

Nic není jisté...

http://www.brnosim.wsite.biz
Mmrozek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 11
Registrován: 12-2006
Odesláno Úterý, 02. ledna 2007 - 17:21:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vackofil: a Ty si myslíš, že v reálu nechají ty soupravy víc než 2 hodiny stát na ONS nebo na těch 60x? skládájí je v ONA a ONB, navíc vlakotvorba na ON je úplně o něčem jiném, to nedělá dispečer. Když už mluvíš o té realitě.

(Příspěvek byl editován uživatelem mmrozek.)
Vlackofil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 219
Registrován: 2-2004


Odesláno Úterý, 02. ledna 2007 - 17:27:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mmrozek:
Já rozhodně nejsem místní, proto se tu pořád na něco ptám. Jestliže jezdí do ONA a ONB, pak nechápu, proč to tak není i v simulátoru? Jinak jako dispečer si rád udělám posun sám, dokonce je mi líto, že se neposunuje s manipuláky. Přeci jenom je to další ulehčení.

Které vlaky odjíždí do ONA a ONB? Jen ty ze Střelic nebo i např. R na Adamov a Kuřim?
Mmrozek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 12
Registrován: 12-2006
Odesláno Úterý, 02. ledna 2007 - 17:39:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vlackofil:
To chápu. Nevím proč to není v simulátoru, ale taky tam je například u některých končících R, že lokomotiva, přejde na jiný vlak, ale informace co s vagonama prostě chybí, ale je to logické, kam jinam s nima než do ONA/B. Kdybys měl skládat vlaky na hl. tak se z toho zblázníš, stačí těch pár Bmx co se šibujou na kusých. Víceméně všechy vlaky, které v Brně končí od Šlapanic (Přerov-Bohumín, Olomouc-Jeseník) se vozí na ONB. Zatímco R od Střelic (Jihlava, České budějovice) se vozí na ONA. R na ADA a KUR jsou většinou v ONB, ale jsou i vyjímky.
Mája
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 146
Registrován: 4-2004
Odesláno Úterý, 02. ledna 2007 - 17:41:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Vlackofil: Proč bych nesunul bez zálohy? To jsi neviděl posunovače s praporkem? Samozřejmě s vysílačkou je to lepší, ale dá se i bez ní.
Vlackofil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 220
Registrován: 2-2004


Odesláno Úterý, 02. ledna 2007 - 17:43:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Neboj, to mě taky napadlo, ale tam, kde bývá na nádraží záloha, radši přivěsí na konec zálohu, co jsem viděl. Jak to tam chodí v praxi?
Mmrozek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 13
Registrován: 12-2006
Odesláno Úterý, 02. ledna 2007 - 17:44:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vlackofil:
posuny si taky radši dělám sám. Připravovali jsme vlastní simulátor, který se spíše zaměřoval na vlakotvorbu na fiktivním nádraží (použili jsme Majlont) šlo jenom o to stavět vlaky ať už osobní nebo nákladní přeravy a pak je jen vysílat. Prostě super, potom to bohužel krachlo a s novými OS jsme nebyli schopni simulátor přepracovat. Na dnešních strojích je nepoužitelný, bohužel
Vlackofil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 221
Registrován: 2-2004


Odesláno Úterý, 02. ledna 2007 - 17:44:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mmrozek:
Díky za info. Mohl by se k tomu vyjádřit někdo zodpovědný?
Vlackofil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 222
Registrován: 2-2004


Odesláno Úterý, 02. ledna 2007 - 17:48:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mmrozek:
To mi ani neříkej, to je škoda Jak jen podpořit vaše úsilí? Nestálo by za to, pokusit se o něco podobného v kompatibilním programu? Vím, mně se to snadno řekne, ale třeba by to za to stálo, viz námaha Koudyho a spol.
Mmrozek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 14
Registrován: 12-2006
Odesláno Úterý, 02. ledna 2007 - 17:52:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vlackofil:
no, probíhaly pokusy předělat to v Borland Delphi (původní verze byla v Pascalu) ale nějak nám to nešlo. Navíc se ta naše parta po škole rozprchla a nevím jak bysme se dali dohromady. V kontaktu sice jsme, ale teď už není tolik času jako dřív, jsem rád, že si aspoň denně zahraju chvilku Brno. Možná najdu někde starý screen, tak bych ho když tak sem hodil. Taky už mě to kolikrát napadlo to opět oživit... kdo ví, třeba vstane fénix z popela...
Vlackofil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 223
Registrován: 2-2004


Odesláno Úterý, 02. ledna 2007 - 18:15:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mmrozek:
Kéž by... Screen pošli, buď sem nebo na email. Díky.
Gregor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 285
Registrován: 5-2006
Odesláno Úterý, 02. ledna 2007 - 19:23:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

spíš sem...zajímá mě jak to vypadá
Omluvte prosim muj pravopis :-)
Mmrozek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 15
Registrován: 12-2006
Odesláno Úterý, 02. ledna 2007 - 19:48:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vlackofil, Gregor:
Tak jsem to našel, celkem 3 screeny, první je přímo ze hry a další dva z předělaného editoru stanic v nové verzi pod Windows (tam ale vývoj skončil). Ten screen ze hry je ještě z první verze, kde jsme vycházeli z naší domovské stanice Karviná (kolejiště ovšem smyšlené).
V levo dole informace o odjezdu Os a náklady zvlášť. U nákladu řazení (loko + vozy 2-2,4-3,4-4 : znamená to 2 vozy typu 2, 4 vozy typu 3, 4 vozy typu 4, atd.) Po kliknití myší na kolej se ještě vedle informačního okna otevřelo jedno s informacemi o koleji a vlaku + menu vlaku (není bohužel na screenu). V okně pod DKV je info o vyjíždějících loko a směru + obsazení depa Lokomotivami(jedna čárka=1loko) a Vagony (1 čárka= 3 vozy). Po plném obsazení depa nebylo možno zajíždět s loko a vagony dovnitř. Čísla kolejí byly jen na Os nádraží z důvodů kontloly zastavujících vlaků. Ostatní koleje měly také svá čísla ale nebyly vypisovány na monitor.
Výchozí vlaky se tvořily na horním seřaďovacím nádraží. Zkusím ještě někde něco vyhrabat.

 
 
 
Vlackofil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 224
Registrován: 2-2004


Odesláno Úterý, 02. ledna 2007 - 19:53:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To vypadá zajímavě! Fakt jste vývoj zcela zavrhli? Není to škoda?
Aleš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 85
Registrován: 9-2005


Odesláno Úterý, 02. ledna 2007 - 19:59:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já teda sunu vždy bez zálohy, jednou jsem potřeboval odtáhnout nějakou přebytečnou 210 do depa tak jsem ji dal na Os na Šlapanice přes Židenice, to to pak jelo, místo 30kmh dokonce 85kmh. Taky jsem byl na Židenicích o 3 minuty dřív.
www.vlaky-kuna.ic.cz
ICQ:308291241
Mmrozek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 16
Registrován: 12-2006
Odesláno Úterý, 02. ledna 2007 - 20:01:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vlacofil:}
Ta stará verze byla fakt hodně vymakaná (díky panu Konrádovi a jeho Gordikonu a ještě gamesce Kolín - z těch jsme hafo čerpali) Bohužel ale některé funkce, které byly ve starém Turbo Pascalu jsme nebyli chcopni převést do Borland Delphi (v tom je dělaný ten editor). Problém nám dělalo to aby simulátor chodil s jakoukoukoli stanicí, kterou si vytvoříš. Byl velmi nestabilní a hodně padal. Nakonec se podařilo rozchodit (spiš rozplazit) alespoň verzi "Karviná". Ny vývoji jsme nepřestali, ale není už na to čas. O betatestery by problém nebyl, ale potřebovali bysme alespoň jednu vezi, která by fungovala více než 24 hodin herního času (a to byl ten největší problém). No snadse to někdy povede.
Aleš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 86
Registrován: 9-2005


Odesláno Úterý, 02. ledna 2007 - 20:12:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co kdyby se do Brna přidala kolej 600a?
www.vlaky-kuna.ic.cz
ICQ:308291241
Vlackofil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 226
Registrován: 2-2004


Odesláno Úterý, 02. ledna 2007 - 20:12:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Stačí, aby to fungovalo 12 hodin, šichtu stejně nesmíš mít delší. Alespoň by jsi vždy při startu koukal, co ten před tebou zase nadělal blbostí
Vlackofil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 227
Registrován: 2-2004


Odesláno Úterý, 02. ledna 2007 - 20:14:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Aleš
Hodila by se...
Aleš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 87
Registrován: 9-2005


Odesláno Úterý, 02. ledna 2007 - 20:18:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vlackofil
že jo, dalších 200m na odstavování, ale koukám že by tam moc nešla vecpat
www.vlaky-kuna.ic.cz
ICQ:308291241
Vlackofil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 228
Registrován: 2-2004


Odesláno Úterý, 02. ledna 2007 - 20:22:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To by vyřešilo zrušení některých jiných, méně potřebných stanic...
Gregor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 286
Registrován: 5-2006
Odesláno Úterý, 02. ledna 2007 - 20:42:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To >>> Mmrozek
to vypada opravdu pekne. Docela bych si s tim rýd vyhrál.

To >>> Aleš
S tou žehličkou jaks ji dal na osobak do slapanic, ja to takhle delam vzdycky, akorat tam zapřahnu zálohu 731. Vlak takhle vubec nemusi sunout jak debil, a ještě je v židenicích o něco dřív .

To >>> Vlackofil
ale přestan s tim ..uz takhle stači, že bylo zrušeno Brno - jih...a ještě k tomu zrušit další části brna??
Omluvte prosim muj pravopis :-)
Vlackofil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 229
Registrován: 2-2004


Odesláno Úterý, 02. ledna 2007 - 20:47:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Měl jsem na mysli třeba Kuřim a Královo pole. Stejně tam mám trvale AH a když chci jet proti správnému směru, tak vždy jede něco proti. Naopak bych prodloužil trať do Chrlic a Šlapanic, jak tu byly již návrhy.
Gregor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 287
Registrován: 5-2006
Odesláno Úterý, 02. ledna 2007 - 20:50:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To >>> Mmrozek
mmch...připomíná to první koudyho práce na simulátoru Brno
http://www.brnosim.wsite.biz/image/vyvoj/20010923.png
http://www.brnosim.wsite.biz/image/vyvoj/20020725.png
http://www.brnosim.wsite.biz/image/vyvoj/20030727.png
třeba se to časem bude podobně vyvíjet
Omluvte prosim muj pravopis :-)
Gregor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 288
Registrován: 5-2006
Odesláno Úterý, 02. ledna 2007 - 21:45:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Náhradní souprava za vlak 4724 původně tvořený pantografovou jednotkou řady 560. Vlak se mi totiž na hlaváku prostě a jednoduše nerozjel
image/bmpNáhradní souprava
nahradni_souprava.bmp (306.6 k)

Osobák mi přijel (tušim z kuřimi) na hlavák asi kolem 14:00, zde svou jízdu končil a přečísloval se na Os 4728 s odjezdem z hlavního v 16:02. Ovšem co mě překvapilo bylo to že neměl začínat na hlavním, ale v chrlicích a to asi o hodinu dřív a na hlaváku měl vlastně jenom zastavit (viz obrazek - cesta vlaku kudy mel jet) a co bylo taky divné bylo to že se čísla nepodbarvily červeně. V 16:02 byl teda vodjezd. Postavil sem VC jenže ejhle. Vlak se prostě nerozjel. Skušel sem ho dát do posunu a pak znovu jako vlak, ale tim sem situaci akorat zhoršil. Čísla se akorat podbarvila červeně a vlak se už nehnul vubec. Po možnosti "odjezd" vlak odjížděl nekonečně (čísla byly podbarvená žlutě, a to pořád. Vlak se nerozjel ani na Pn, tak sem toho měl dost, vlak dal do posunu a odtáhl do ONA. Dále sem na hlaváku sebral 5 vagobnu řady B a z DKV si poslal eso 363 a sestavil sem novou soupravu. Vlak sem přejmenoval a asi s 5 - 10 minutovým spožděním vypravil do Adamova (vlak se tentokrát naštěstí rozjel).
Tenhle postup budu muset dělat i podruhý na vlak 4728 (ne-li víckrát na každý vlak tohoto typu), protože také přijel z kuřimi, také měl začínat v chrlicích a když sem ho zkušebně poslal do Heřšpic, tak se opet nerozjel

(Příspěvek byl editován uživatelem Gregor.)
Omluvte prosim muj pravopis :-)
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 29049
Registrován: 4-2003


Odesláno Středa, 03. ledna 2007 - 03:25:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Gregor:
O tom probůému už se ví...
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Mmiky
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 18
Registrován: 6-2006


Odesláno Středa, 03. ledna 2007 - 06:34:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To Gregor: Já to zatím řeším tak, že tu soupravu pošlu na ON a oni mi zavčas pošlou novou, která se rozjede. Teda alespoň zatím mi to tak fungovalo?
miky
Garfield
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3768
Registrován: 10-2004


Odesláno Středa, 03. ledna 2007 - 08:07:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Našel sem jednu chybku v GVD - R 234 AMICUS je o 6 minut posunutý.

(Příspěvek byl editován uživatelem Garfield.)
ICQ: 202 888 377
742041
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 10
Registrován: 7-2006


Odesláno Středa, 03. ledna 2007 - 16:04:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No a další chybka,už se to tu řešilo ohledně rozpojování soupravy při odjezdu,mě už to dělá pomalu každá 4 ale u Os 4005 z odjezdem ve 22:37 se mě to nepovedlo ani na padesátej pokus,pokaždý se to rozpadlo,tak jsem to poslal jako posunující oddíl na k.4a a odtud to kupodivu odjelo již normálně.
S pozdravem 742 041
Garfield
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3774
Registrován: 10-2004


Odesláno Středa, 03. ledna 2007 - 17:16:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mě odjel Os 4005 bez problémů. Jenom sem musel narychlo shánět mašinu, bo na něho nebyla žádná určená.
ICQ: 202 888 377
Vlackofil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 230
Registrován: 2-2004


Odesláno Středa, 03. ledna 2007 - 17:19:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fakt? To se divím. Mně 242 z depa odmítl.
Garfield
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3775
Registrován: 10-2004


Odesláno Středa, 03. ledna 2007 - 17:53:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já sem na něho dal volnou 242, která neměla žádné určení.
V době odjezdu se taky začal rozpojovat, ale po 4.spojení sem mu přidal ještě žehlu na a po chvilce odjel.
Zpoždění jenom 4 minuty.
 
ICQ: 202 888 377
Vlackofil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 231
Registrován: 2-2004


Odesláno Středa, 03. ledna 2007 - 18:22:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A fíra má poznání trati? Ne, mně osobně se takové řešení nelíbí, leda by byl simulátor schopen mi tu zálohu zase poslat
Vlackofil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 232
Registrován: 2-2004


Odesláno Středa, 03. ledna 2007 - 19:11:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Našel jsem pár dalších chyb. Budu pokračovat v započatém číslování, kdyby se chtěl někdo ještě vrátit k těm minulým.

29) Záloha odstaví vozy na poště a vrátí se z ONB (bylo i v minulé verzi).

30) Okolo 3. hodiny ranní jede z DKV HH souprava v řazení 854(pro Os 4802)+054(pro Os 4802)+2xBmx(pro Os 4400)+850(pro Os 4400). Poté, co zastaví na koleji na hl.n. se však rozpojí na 854+054+2xBmx a 850.

31) Na Os 4400 mi přijela 754 z DKV BML a 850+2xBmx z DKV BHH, ale odnikud mi nepřijelo Bt+2xB.

32) Nepřijela mi lokomotiva pro soupravu na vlak 4641 a ani u této soupravy nebyl napsán požadavek na příslušnou lokomotivu. Na obrázku obdoba u vlaku 735.
 

33) Některé soupravové vlaky nemají uvedeno, že sunou do Židenic a vzniká pak chaos, když výpravčí přistaví za takovýhle vlak další, prostě když s tím nepočítá.

34) Často se mi stává na 6.SK (pouze), že mi nejde odpojit souprava z ONS od zálohy. Vidím u něj rychlost 0km/h, ale simulátor píše "Nelze odvěsit část jedoucího vlaku!". Stalo se mi to např. když jsem chtěl od zál+3xBtee(do ONB) odvěsit vlak 570. Takové vlaky musím vždy vytáhnout na 4a a tam rozpojit, což při ranní špičce není úplně ono... Stávalo se mi to i v minulé verzi.

35) Když jsem odstavil vlak 53255 na ONS, nebyl u něj napsán čas odjezdu.

36) Lv 72417, tj. souprava z DKV HH na Os 4402, jezdí v opačném řazení.

37) Vlak 53255 zůstal v čase odjezdu stále v červeném rámečku.

38) Z Modřic přijede na hl.n. Os 4640, který dále pokračuje jako R 874 do Prahy. Jenže, v čase odjezdu R 874 odmítne lokomotivu 362, která na Os přijela. Ve vlastnostech vlaku není uvedeno, že R chtěl 363, jen to jen v GVD. Nakonec jsem ho musel odtáhnout do ONB. Asi se jedná o chybně uvedené HV.

39) Vozy z vlaku 4829 (3xBdmtee) přecházejí na vlak 4806, který však má jet v sestavě se čtyřmi Bdmtee.

40) Os 4146 se už na hl.n. změní na Sv 4193, místo toho, aby se tak stalo až v BKP.

41) Po příjezdu Os 4405 na 9.SK na hl.n. se od vlaku zbytečně odpojila 854.

42) Vlak 1721 z DKV HH se mi podařilo přečíslovat na vlak 1723 (zmíněná chyba simulátoru), bohužel u jeho čísla nebyl červený rámeček před časem odjezdu, takže to dost mátlo, že už měl odjet.

43) Když na obsazenou kolej vjede druhý vlak, občas nezastaví.

44) Při vypnutí popisků chybí oblast, kam by se dalo kliknout pro předvídané odjezdy.

45) Opět se mi stalo, že Os 4008 z Chrlic, který z hl.n. pokračuje jako Os 4714, měl +18. Z ONB mi proto přijela náhradní souprava. Nevěděl jsem co s ní. Dal jsem ji na 6.SK, na kterou jsem pak vzal i ten zpožděný Os 4008. Os 4008 se na 6.SK také přečísloval na Os 4714, ale na koleji se zobrazilo jen jedno číslo 4714, ačkoliv oba byly v režimu vlak a v menu koleje byly vypsány oba dva.

46) Poslal jsem zpožděný Os do Chrlic. Ještě byl v TU, když Chrlice chtěly souhlas pro Sp. Os do Chrlic stále ještě ani nedojel a už Chrlice chtěly druhý souhlas, tentokrát pro Os. To by na skutečné železnici nemohlo být, ne?

47) Lv 74123 (dole vpravo) jede na TK mezi BML a BKP jen 40km/h (divil jsem se, proč jede tak dlouho).
 

48) Měl jsem v BML spoustu lokomotiv řady 363. Protože pořád nějaké přijížděly ze Šlapanic, poslal jsem tam jedno Lv. Simulátor mně ale vyhodil okno o nesprávném směru odjezdu vlaku. Daly by se dodělat jízdy Lv i jinam, než jen hl.n. a BML?

49) Občas bývá přejezd v BHH ve výstraze, ačkoliv přes něj není postavena žádná VC, ani není žádný vlak v okolí. Pomohla jen volba UZ a následně ZUZ (bylo i v minulé verzi).
 

50) V předvídaných vlacích z MBR je Pn 62921 s odjezdem v 10:11, ale ve skutečnosti se nabídne až v 10:43, ačkoliv v TU nejede žádný jiný vlak.

51) Vlak 82822 vjel v Modřicích na 3.SK, ačkoliv stanicí projížděl.
 
Martin0
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 308
Registrován: 5-2004


Odesláno Středa, 03. ledna 2007 - 20:09:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vlackofil: ad. 30) právě proto byla přidána fce CIV na změnu čísla
ad. 31) mám opraveno
ad. 32) 4641 je opraveno, 735 opraveno
ad. 33) prosím konkrátně - zatím se mi to nestalo
ad. 36) myslíš jako že jezdí z DKV v řazení 854+054+954+Bmx+850??
ad. 38) asi tam byl překlep
ad. 39) chyba bylo opraveno
ad. 40) moje chyba
ad. 41) Koudy říkal že je to opraveno
ad. 48) Lv sou podle tabulky 5 SJŘ vlaky PP - takže by to dalo dost práce - česem se možná pokusím
ad. 50) 10:11 je příjezd do MBR

takže asi takhle
Čeština není můj koníček, proto prosím omluvte případné chyby.
Můj koníček je železnice.

ICQ 342 641 925
Vlackofil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 233
Registrován: 2-2004


Odesláno Středa, 03. ledna 2007 - 20:24:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin0:
ad. 30) to nesouvisí s číslováním, ale s nesmyslným rozpojením soupravy po zastavení na koleji
ad. 33) Dodám, netýkalo se to jen jednoho vlaku, ale budu to muset někde nějak najít
ad. 36) Ano, tak mi to přijelo.
ad. 50) Tak proč se mi do předvídaných vlaků píše příjezd do MBR, který mi je ukradený a ne odjezd?
Trolejbusák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 583
Registrován: 1-2006


Odesláno Středa, 03. ledna 2007 - 20:28:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Neměl by jet Sp 1647 přes Chrlice než přes Šlapanice?
ICQ:192-449-432
mail: Trolejbus.3259@seznam.cz
Vlackofil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 234
Registrován: 2-2004


Odesláno Středa, 03. ledna 2007 - 20:42:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin0:
ad. 33) Našel jsem nějaké z těch vlaků, které jako soupravy (tj. v režimu posunu) nemají uvedeno, že jedou přes Židenice:
 
 
 

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace