K-report
 

Archive through 12.duben 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Automobily, lodě a letadla » SPZ » SPZ - diskuse » Staré archivy » Archive through 12.duben 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
3260
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1385
Registrován: 10-2003


Odesláno Sobota, 08. dubna 2006 - 21:40:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dědek: tak tenhle pocit taky nesnáším, zapisuju si do sešitu a jedním okem pomrkávám po projíždějícíchc autech a mezitím mi vypadne z hlavy co jsem si chtěl zapsat
Nový tabulkový procesor • Bobyk • ICQ: 321725091
Mcbain
Administrátor

Číslo příspěvku: 5728
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 08. dubna 2006 - 22:06:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dědek & vedlejší diskuze - typ 202 jsme tu ještě neměli, že?
Padesát let přepravy silničních návěsů po železnici
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3506
Registrován: 1-2005


Odesláno Sobota, 08. dubna 2006 - 22:10:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na co je diplomatický přívěs? Na odvoz ožralých diplomatů?
Jinak tabulka aktualizována, omlouvám se, ale přestalo to jet s www, takže použijte adresu nově níže uvedenou
ICQ: 321725091

http://rz-nej.czweb.org
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1280
Registrován: 3-2005
Odesláno Sobota, 08. dubna 2006 - 23:02:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad.Bobyk. Já jedno auto skoro znám, o jedno vedle PVI 12-71, stává vedle mě v práci.
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3511
Registrován: 1-2005


Odesláno Sobota, 08. dubna 2006 - 23:09:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo, skoro, to bych taky věděl. Ať už o číslo nebo s jinými písmeny:
PVC 5362, PVD 3972, PVD 4912, PVD 6357, PVE 0556:-)
ICQ: 321725091

http://rz-nej.czweb.org
Jef
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 698
Registrován: 5-2002
Odesláno Neděle, 09. dubna 2006 - 01:20:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Trustno1+Dědek - na lávku na Chodově jsem taky myslel a začal jsem do toho "rejpat" tak trochu proto, že mi nešlo do hlavy, jak toho Dědek stihne tolik odchytat a ještě zaznamenat, když průměrná rychlost auta je tam asi 100 km/h a průměrná rychlost nových aut (která tvoří nezanedbatelnou část vozidel s novými SPZ) jistě ještě vyšší...
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 21129
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 09. dubna 2006 - 11:04:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bobyk:
Jak mám udělat ten odkaz na značky klikací? Přes a href atd. to nejde. Jestli to můžete udělat z pozice adminů, tak to, prosím, udělejte.

Je třeba použít značku "/newurl{odkaz,popis odkazu}" (lomítko na začátku použít opačné).
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3513
Registrován: 1-2005


Odesláno Neděle, 09. dubna 2006 - 12:04:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ach tak, díky. Provedeno. Su dobrej
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Dědek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 448
Registrován: 12-2005


Odesláno Neděle, 09. dubna 2006 - 13:20:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

3260 :

...to jsem vypiloval. Jenom krátce přemrknu, načež píšu, ale zároveň koukám. Není to takové drámo. Zkus to.
Problém pro mě nastal, až když nedávno dálnici na mém nejoblíbenějším místě rozšířili o další 2 pruhy, navíc oddělené dalším "zeleným" pruhem. To se jedním zrakem, byť ostřížím, špatně obsáhne, taková šířka. Naštěstí jsou ale i jiná místa.

Mcbain :

typ 202 - neměli, už máme. Byl to dvoukolový velký přívěs s plachtou. Kdoví, k čemu je diplomatickému sboru dobrý.

Bobyk , Magiq :

...a chtěli byste je teda napsat všechny ? Všech 314 rekordních PV ? ( Ať je lekrace...)

Jef :

...sem tě včera zval, čekal jsem na tebe u Agipu dobré 3 hodiny a ty nikde...

Jinak- to si piš, že to je fofr. Ale protože trénuju svědomitě a už dlouho, tak to pro mě zase tak obtížné není. Mozek to tak nějak v jistém mikropředstihu třídí, nezajímavé značky pouští a na ty, co by mohly být zajímavé, se i v tom fofru dokáže bleskově soustředit...Musel bys to asi vidět na vlastní oči. To víš, že mi sem tam něco ujede, aniž bych to skoukl, ale je to skutečně minimum. A většinou za to nemůžou oči, ale předjíždějící se kamióny, náklaďáci, prostě vysoká auta zakrývající výhled.
Pro "začátečníky" bych doporučoval pěší lávku u Kongresáku,to je moje odpočinková zóna. Tam se místy i nudím, jak je to pomalé. A jednou - dvakrát se mi zde dokonce stalo, že mi náhle "cvrnkly" kolena v mikrospánku.

Tak takhle se vám vybarvuju, kolegové.
3260
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1390
Registrován: 10-2003


Odesláno Neděle, 09. dubna 2006 - 14:51:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dědek: odfiltrovávat nezajímavé značky jsem se taky časem naučil. Moje oblíbené dědkování je cestou šalinou (ale to už je spíš obhlídka, jestli je tam vše co má být - auta se opakujou, ty stojící i jezdící - taky nuda) Nejradši mám obchůzky po velkých parkovištích u hypermarketů - těch je v Brně velká koncentrace na relativně malém místě. A navíc si tu značku můžeš vychutnat, protože Ti neujede. Poslední dobou mě baví i obchůzky zapadlými uličkami Brna, ale taky nemá cenu chodit na stejné místo 2x... A největší mojí touhou je zkompletovat JM-kraj podle obcí. Aspoň ty EUproužkový...K tomu podnikám výlety do sídlišť do ORP.

Klasické dědkování u výpadovkyjsem párkrát zkusil, je pravda, že je tam velká koncentrace různých krajů a typů, ale je to moc fofr a navíc ty exhalace... a taky mě případně mrzí, že to nevyfotím.
Nový tabulkový procesor • Bobyk • ICQ: 321725091
Martin_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 833
Registrován: 5-2004
Odesláno Neděle, 09. dubna 2006 - 15:07:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nová tabulka je naprosto skvělá, aniž bych se chtěl dotknout jejích předchozích zpracovatelů, musím říct, že je to to nejlepší, co jsme tu doposud měli.

Stínové značky
Před časem se tu hovořilo o různých soustavách českých značek, o kterých ve svých hlavách sní někteří zde diskutující. I já jsem za ty čtyři roky trvání krajského systému hodně přemýšlel a zde jsou výsledky (některé jsou pojmenované podle zemí, ve kterých jsem se více či méně nechal inspirovat):
Korekce současného systému
"Starorakouský"
Princip spočívá v tom, že jednotlivým ORP v kraji jsou přidělovány číslené kódy, v českém případě by byly nejlepší na úrovni serií (tedy prvních třech/u motocyklů dvou znaků). Jednotlivé ORP by tedy nadále objednávaly různě velké bloky, vždy ale ve své serii.
+ Prakticky žádná zásadní změna ve výrobě
- Složitost pro širokou "nedědkovskou" veřejnost, nemožnost předisponovávat tabulky mezi výdejními místy

"Novoitalský"
V pravé části tabulky by se zřídil druhý modrý (ev. červený) proužek, do kterého by se v okamžiku vydání značky (tedy přímo u okýnka) nalepil kód ORP.
+ Možnost předisponovávat tabulky mezi výdejními místy
- Z větší vzdálenosti horší čitelnost malých písmen, větší cena vyráběných tabulek

"?"
(Tento systém nemá jméno, neboť si nejsem vědom, že by někde něco podobného měli.)
K současnému pravidlu, že "první písmeno zleva značí kraj" by se přidala další teze, že "první písmeno zprava značí ORP". Dál by se mohlo různě volně kódovat posouváním těchto dvou písmen i vkládáním seriových (nic neznamenajících) písmen mezi ně.
+ Kontinuita se současným systémem (ono to vypadá divně, když se co pět let mění značky)
- Nemožnost předisponovávat tabulky mezi výdejními místy

Příště si pohovoříme o značkách "vystavěných na zelené louce", tedy zcela nových soustavách.
Tradice od roku 1885 www.spsstav.cz
Dědek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 449
Registrován: 12-2005


Odesláno Neděle, 09. dubna 2006 - 16:59:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

3260 :

Jo jo, taky bych to nejradši vychutnával nezávazným bloumáním po ulicích, s připraveným foťákem a objevovoval rarity, veterány i "nejvyšší" tímhle způsobem.
Leč - osud tomu tak chtěl - a já se stal již záhy po roce 1974 přímo "průmyslovým velkoodběratelem rekordů". Navíc samozřejmě na místech, kde jich jezdí nejvíce, takže fofr a exhalace, na to jsem si musel zvyknout.

Moje "RZ-GAME's", se kterými mám doživotní smlouvu, totiž potřebují pravidelný a vydatný přísun rekordů.

(Jen tak mimochodem - ve finále play-off v mojí RZ-lize si zahraje Brno (JMk) s Hradcem Králové (KHk)..., přičemž první zápas začíná 13.4. )
Tak můžeš na dálku fandit a nebo přímo posílat po D-1 nové JM RZ, ať valíjó na Prágr!!
Dědek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 450
Registrován: 12-2005


Odesláno Neděle, 09. dubna 2006 - 17:46:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin l :

...ohledně tabulky, 100% souhlas. Tvůrce i správce zaslouží absolutorium!!!


Dále... na Tvém osobním příkladu je krásně vidět, jak nám tady nadále krystalizují vyjímečné osobnosti ve svých hlavních oborech :

Martin l : analytik a legislativec
Bobyk : správce Tabulky, zde tedy něco jako správce Pokladu
Aussiger : designer
Vámos : historik
3260 : regionální analytik (B), satirik a humorista
Jef : automobilový typolog
Mcbain : fotograf
Pavel2 : regionální analytik (P)
Martin 100 : občasný spolupracovník regionálního analytika (P)
Trustno1 : občas zvěstný
Pajda : většinou nezvěstný
Dědek : bacha, nebezpečný šílenec


Kdybyste přišli ještě na někoho, můžete mě doplnit.
Dědek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 451
Registrován: 12-2005


Odesláno Neděle, 09. dubna 2006 - 18:49:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

...abych sem furt jenom nehrnul rekordy, tak jsem taky něco :


- tahle Škodověnka nám, chudinka, rezne skoro u baráku, je lehce nabouraná, opuštěná, už dlouho nejezdí a má to asi spočítané, ačkoliv má stále SPZ ( mé rodné vísky ) :



- zato tato fešanda, pár metrů od ní, si vesele jezdí ( asi má hodného páníčka ) a jak to tak vypadá, ještě nějaký ten rok jezdit bude :

Trustno1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 249
Registrován: 4-2005


Odesláno Neděle, 09. dubna 2006 - 19:07:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dědek: No, akorát mi trochu nesedí můj přívlastek "občas zvěstný"

Martin_l: Taky už jsem nad tím přemýšlel, jaký by asi byl nejvhodnější systém RZ. Třeba na Slovensku mají od r. 1997 nové okresní třídění a třeba pojišťovny podle okresní příslušnosti rozlišují rizikovost klientů. U nás by podle mého názoru byla nejlepší kombinace německo-slovenského systému:

- 1-3 písmena by vyjadřovaly příslušnou ORP

- další 1-3 písmena (za STK+emisní nálepkou) by byly doplňkové

- a nakonec 1-4 číslice

Kombinace by vlastě byla "progresivní":

třeba Praha: A-FG 1000, ale i A-Z 1
např. Brandýs-Stará Boleslav: BSB-D 100, ale i BSB-ADF 1
http://RZ.zde.cz/ - Bobykova tabulka registračních značek

Trustno1 = trust no one ~ nevěř nikomu!
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 497
Registrován: 12-2005


Odesláno Neděle, 09. dubna 2006 - 19:07:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nesleduju delší dobu dialog ale mám něco k probíraný problematice vojenských SPZ.
Mám dojem že se vydávali bez ladu a skladu a 1. trojčíslí nemá asi žádnej vztah k místu.
Dneska sem byl s bratrancem na letišti v Líních (u Plzně). Má tam parknutou ŠL 11 pod montovanym voj. přístřeškem kde dřív spinkali PV3S a T 148.Nad každym stánim visí cedule s typev vozu SPZ a hodností a jménem řidiče.
Takže co sem opsal:
PV3S-
221-39-96
364-96-80
088-??-71
322-13-32
339-44-87
360-28-47
254-70-42
T 148-
220-08-11

Dědku pěkný litřenky ta JI je krásnej model 64/65 u tý druhý BE nevidim charakteristický rysy ale asi taky 64 (max 66) na obou už se na některých detailech podepsala necitlivá výměna dílů ale jinak hezký ticky.
TUPÁ VAČKAteam_Škoda tuning racing a piving grupa
[PLZEŇ] I love IGK http://tupavacka.wz.cz
www.liaz.cz/forum
Aussiger
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 981
Registrován: 1-2004


Odesláno Neděle, 09. dubna 2006 - 21:45:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pánové díky za pochvalu, čekám i kritiku. Snažil jsem se o přehlednost a aby bylo jasně vidět, které typy kde chybí. Myslím ale, že takovou tabulku by stvořil kdokoliv z vás.
Poděkovat musíme hlavně Bobykovi, že si to vzal na triko.
No a já musím poděkovat specielně Dědkovi, že dodržuje svůj pozorovací štafl, protože se to pak velice rychle a dobře vyplňuje v tabulce. Ještě tak kdyby všechna auta byly např Fabie s RZ 6A0 0000.
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3520
Registrován: 1-2005


Odesláno Neděle, 09. dubna 2006 - 21:47:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jako pardon, su sice Správce pokladu, ale pokud někdo chválí tabulku, tak dík patří tobě, designerovi... Já jsem pak jen mačkal to F5 či co to bylo za paklávesu
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 498
Registrován: 12-2005


Odesláno Neděle, 09. dubna 2006 - 22:23:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vámos mšl vedle prosbu.
Š 125L DOB-52-53 v Domažlicích dne 30.6.1989
Na Š 100L se musí kouknout kamarádka a fichtl je rok 1962 a dostal v roce 2001 novej TP.
TUPÁ VAČKAteam_Škoda tuning racing a piving grupa
[PLZEŇ] I love IGK http://tupavacka.wz.cz
www.liaz.cz/forum
Trustno1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 250
Registrován: 4-2005


Odesláno Neděle, 09. dubna 2006 - 23:04:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pánové (hlavně Dědku), taková trochu záludná otázka: Je možné, aby vozidlo registrované 2/1990 dostalo SPZ ABB 24-xx? Než odpovíte, tak dobře přemýšlejte!
http://RZ.zde.cz/ - Bobykova tabulka registračních značek

Trustno1 = trust no one ~ nevěř nikomu!
Jef
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 699
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 10. dubna 2006 - 00:10:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trustno1: Myslím, že jde o dost jednoduchý chyták - přihlásil si ho cizí státní občan, že
Jef
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 700
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 10. dubna 2006 - 00:34:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dědek:
...sem tě včera zval, čekal jsem na tebe u Agipu dobré 3 hodiny a ty nikde...

No jo, já to četl až kolem půlnoci a navíc takovéhle příjemně slunečné soboty obvykle trávím na výletech... ale zkusím občas jít "náhodou kolem", myslím, že jestli tam zrovna budeš, tak hned poznám, s kým mám tu čest...

Jinak doufám, že se onen dvaadvacetiletý trénink nepodepisuje nějak nepříznivě na zdraví - ono nic moc, čichat nejdřív čoudící Ify a Liazky, osobáky dvoutaktní i obstarožní, dnes zase tuny a tuny vozidel sice často splňujících všelijaké euronormy, ale v součtu taky pěkně čoudících, navíc proložených smrdícíma áviema a špatně seřízenýma stodvácama...

Na druhou stranu, trénink pro mozek to musí být úžasný, vydržíš-li tyto zvyky udržovat do vysokého věku, jistě se ti vyhnou některé stařecké neduhy...

Jo jo, taky bych to nejradši vychutnával nezávazným bloumáním po ulicích, s připraveným foťákem a objevovoval rarity, veterány i "nejvyšší" tímhle způsobem.

Ano, tak toto je můj styl - za tímto účelem rád protahuji nutné pochůzky, polední pauzy v práci i vycházky o víkendu. Z hlediska nejvyšších to moc plodné není, ale toho ostatního se najde dost a navíc nefotím jen dopravní prostředky... asi se mi tam líbí i to "nezávazné"...

A jsem možná natvrdlej, ale co je za přelom zrovna 13.4.? Nebo jde o cosi neuchopitelné pro někoho, kdo není podorobně obeznámen s logikou dědkosenamů?
Trustno1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 251
Registrován: 4-2005


Odesláno Pondělí, 10. dubna 2006 - 07:00:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jef: Ano, byla to cizinecká, ale mohl's taky nechat hádat ostaní a ne mi takhle rychle zkazit radost!
http://RZ.zde.cz/ - Bobykova tabulka registračních značek

Trustno1 = trust no one ~ nevěř nikomu!
Dědek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 452
Registrován: 12-2005


Odesláno Pondělí, 10. dubna 2006 - 07:26:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trustno1 :

...no, teď jsi se malinko "polepšil" (zřejmě máš momentálně víc času .)

ABB 24XX......na žlutou, vzor 94, by v roce 1990 bylo ještě brzy, tak mě napadá to samé, co Jefa.
(takže modrožlutá?)

Jef :

...malinko tě opravím. Ten trénink je už dvaatřicetiletý. To to letí.

...jestli myslíš 13. 4. - (datum začátku finále play-off mojí RZ-ligy), tak to je přece součást mojí infantilní hry,
pro kterou, jak jsem tady naznačoval, vlastně po léta shromažďuju reckordy...(co rekord, to body podle koeficientů). Sezóna začíná každoročně 1. 7. , končí následující rok 30. 6. a má svůj pevný kalendář.
Na toho 13. 4. prostě připadá začátek prvního finálového duelu (ten trvá celkem týden a hraje se na čtyři vítězné) v jedné z jejích mnoha soutěží, v tomto případě ligy. Jak jsem psal 3260-kovi , v letošní sezóně, přesněji ve 3. ročníku soutěží RZ 2005/2006, se ve finále RZ-ligy utká Brno (JMk) s Hradcem Králové (KHk).

Takhle si se značkama po léta hraju, aby to nebylo tak "suchý".
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3521
Registrován: 1-2005


Odesláno Pondělí, 10. dubna 2006 - 08:39:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dědku, bacha, jestli to čte nějaký SPZkami nedotčený psychopatický psychiatr, který ještě nepochopil, že tyto zdánlivě obyčejné plechové tabulky s nějakými písmenky a čísílky mají své nepopsatelné kouzlo, které chápou jen značkoví úchylové, tak by si na tebe mohl u Agipu počíhat se sanitkou. Nepochybuji sice, že by sis stihl její značku poznamenat, ale abys nedopadl jako ten s tím Renaultem s reklamě... To bychom museli vyhlásit státní smutek a tabulku mohli rovnou zrušit
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Jef
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 701
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 10. dubna 2006 - 09:21:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ano, Bobyk má pravdu, už nebudu Dědka pošťuchovat k dalšímu odkrývání vlastní "kuchyně"

Za noční chybu ve výpočtu, kolik let je 1974-2006, se omlouvám (je to tím horší, že jsem měl včera narozeniny, narodil jsem se jen o malý kousek později než 1974 a rozhodně se nepodezírám, že by mi bylo něco málo přes dvacet), aspoň vidíte, proč při takovémto talentu na čísla neudržím v hlavě, jestli jsem zrovna zahlédl 2Z5 6548, 2Z6 5684, nebo 2Z6 4856...

Žluté ABB bylo i vzoru 87, ne? Rozhodně ale mnohem později než 1990 - ostatně je to typická SPZ starších pražských citybusů...
Quex
Administrátor

Číslo příspěvku: 3185
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 10. dubna 2006 - 09:44:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jef: Jasně, žluté ABB vzoru 87 a 94 se objevilo cca v roce 1997, a to takto:
ABB 00-01 až 20-00 - vzor 87
ABB 20-01 až 30-00 - vzor 94

Potom už nic, přešlo se na neduplicitní AKA, takže žlutá ABB je zvláště ve vzoru 94 poměrně vzácná...
Otto Bismarck rytíř síly
kráčí pilně k svému cíli
Mcbain
Administrátor

Číslo příspěvku: 5735
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 10. dubna 2006 - 10:17:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Drobnost z tabulky:

B01 2025 Hostouň u Prahy 2.4.2006 trkator 151

trkator - to je hezký slovo
Padesát let přepravy silničních návěsů po železnici
Gromit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 393
Registrován: 1-2006


Odesláno Pondělí, 10. dubna 2006 - 10:25:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak taky něco ke kauze ABB:
Na autobusech DP Praha je poměrně vzácná. První série Citybusů (konec 1996 až 1998) mají ABA v rozsahu ABA 01- xx až ABA 93-xx (neberu v úvahu pár busů později přeregistrovaných z důvody ztráty atd..), jen ev.č. 3050 má ABB 12-14 (je to býv. předváděcí vůz, v Praze byl zaregistrován o něco později (přesně kdy nevím). Citybusy dodávané od 1999 už mají AKA. Jinak se ještě ABB vyskytuje na malé sérii B941E ze začátku roku 1999 (ABB 29-xx), kontinuálně se pokračovalo na tomto typu autobubu od AKA 00-xx. Taky je ABB 25-50 na B731 ev.č. 7468 rovněž z 1999.
(Jef: Blahopřeji k narozeninám })
www.fotodoprava.com
Jef
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 702
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 10. dubna 2006 - 10:41:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Aha, to je zvláštní, že bych si to teda pletl s ABA? Nebo jsem nedávno jel tím 3050? Zkrátka se mi u žluté ABB nějak vybavil Citybus s vzorem 87... a děkuji

Quex (off-topic): Nové motto zajímavě ladí s tím obrázkem
Gromit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 394
Registrován: 1-2006


Odesláno Pondělí, 10. dubna 2006 - 11:33:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Oprava: ABB 25-30 je B931E, ne B731.
www.fotodoprava.com
Guldys
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 178
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 10. dubna 2006 - 12:13:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jak je to s trvale manipulačníma značkama? Měl jsem za to, že s nástupem krajských značek by tyto měli pomalu mizet a být nahrazeny krajskými. Přesto jsem dnes viděl škodu roomster se značkou F 40-31 nebo F 31-40 - teď už přesně nevím, ale jde o to F

Mají tedy staré trvale manipulační značky nějaký "datum spotřeby" nebo mají neomezenou životnost?
Mcbain
Administrátor

Číslo příspěvku: 5738
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 10. dubna 2006 - 12:26:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

F ale snad není trvale manipulační, ale zkušební.
Padesát let přepravy silničních návěsů po železnici
Guldys
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 180
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 10. dubna 2006 - 12:38:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mcbain: No, už jsem na to koukal, že si trochu pletu pojmy s dojmy, ale i zkušební by měly být nové s pruhem a né s pomlčkou...
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3522
Registrován: 1-2005


Odesláno Pondělí, 10. dubna 2006 - 12:56:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pardon za trkator, kolegu designera si podám. Jako by nestačil trktor na Vysočině:-)

Jinak jsem dneska potkal dva nákladní DAFy za sebou, oba za sklem 131 B 0101... Vůbec to nebylo nápadné

Jen bych měl prosbu, bylo by možné jakékoliv připomínky psát vedle? Já obvykle vlezu do nejvyšších a hned aktualizuju. No, a teď jsem si musel dát repete. Týkalo by se to samozřejmě jen chyb a tak, ne pochval a gratulací. Díky.
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Dědek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 453
Registrován: 12-2005


Odesláno Pondělí, 10. dubna 2006 - 14:50:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bobyk :

...ať psychiatr k tomu Agipu klidně přijde, pokecáme.

Bobyku, Jefe, (kucí), kdybych nechtěl, tak se přece nesvěřuju. Ba naopak - každej psychiatr přece ví, že léčba probíhá nejlépe v rámci diskuzního kroužku (kruhu).
Nebo jste o tom ještě neslyšeli??
Vždyť my se vlastně už touto debatou léčíme ze své úchylky...
Například moje manželka mi poslední dobou říká - teda dědku, (s malym..."D" ) než jsi tam začal psát, tak to jsi byl do těch tvejch značek blázen. Teď už jsi ale úplnej cvok.

No- a vyberte si.

(...jen tak mezi náma - výsledek finále play-off: Brno vers. Hradec samozřejmě dodám, žádný strachy.)
Dědek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 454
Registrován: 12-2005


Odesláno Pondělí, 10. dubna 2006 - 15:49:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Guldys , Mcbain :

ad zkušební značky :

...už jsem to tady jednou "rozmáz", ale reakce tehdy veškerá žádná.

Tak teda ještě jednou - ptal jsem se tehdy, jakého typu, nyní dle našeho kultovního Pdf, je v tabulce nyní uváděná nejvyšší "efková" - F 43-56.
Dle mého takový typ podle Pdf neexistuje. Je to to samé, jako bychom evidovali trvale manipulační, stále hojně jezdící (např.) X 34-56 (stará "espézetková" Praha do nástupu RZ).

Tehdy jsem k tomuto tématu dodal ilustrační foto :

-dle mého čistokrevný typ 351, který by měl být v tabulce :



-příklad staré zkušební značky, ( dle mého - SPZ - "vzor 1994" - není vynechávka na znak unie, pomlčka, atd. ), která - myslím si - neprávem figuruje v naší tabulce v podobě již zmíněné F 43-56:



Prosím specialisty o odpborný posudek. Dík.
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1823
Registrován: 8-2002
Odesláno Pondělí, 10. dubna 2006 - 17:06:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

typ 351: dedku ja bych rekl, ze mas (jako uz ponekolikaty ) pravdu:-)

k tem psychologickym/psychiatrickym zalezitostem: takze chces rict, ze tvoje manzelka se na vlastni kuzi presvedcila, ze skupinova terapie nevede ke kyzenymu cili, ale prave naopak?

a jeste k tomu vamosovu ROA 84-xx na skodarne v eMku (z konce minulyho tydne): no zda se, ze mate (vamos + dedek) pravdu, ja jsem vychazel jen ze zaznamu ve vlastni pameti a ta nebyva vzdycky uplne presna :-)
Dědek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 456
Registrován: 12-2005


Odesláno Pondělí, 10. dubna 2006 - 17:54:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pavel2 :

ad "skupinová terapie"

...tak nějak.

Fakt je ten, že jsem si od 7. 12. 2005 ohledně SPZ a RZ velmi rozšířil obzory...

Dalo by se dokonce říci, že jsem před tímto datem skoro nic nevěděl!

Hrál jsem si na vlastním pískovišti...nevědomý, zaostalý, prostě podivín.

A nyní?
Jsem součást významné diskuzní skupiny, každý den nasávám ( nové informace ),...zkrátka z nanicovatého podivína jsem se stal plnohodnotným Dědkem.

S tímto faktem se všichni, včetně mojí manželky, budete muset vyrovnat.
3260
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1392
Registrován: 10-2003


Odesláno Pondělí, 10. dubna 2006 - 20:48:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dědku, nic si z toho nedělej, moje kultovní datum bylo někdy v roce 2003...

Jako regionálnímu analytikovi se mi podařilo zaznamenat větší skok v ORP Brno.

Nejprve: 4B0 2168, posléze to poskočilo na 4B0 2591 (Dva dny v zapadlé vísce a Brno nám tak poskočilo...

A dnes jsem viděl 2× VYH

VYH 00-09 Avia z Hostěrádek-Rešova (dvouřádek)
VYH 00-58 ? (viděl jsem jen zepředu)

Takže bych se pasoval, na člověka s nejvyšším počtem na vlastní oči viděných VYH:-))))
Nový tabulkový procesor • Bobyk • ICQ: 321725091
Aussiger
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 982
Registrován: 1-2004


Odesláno Pondělí, 10. dubna 2006 - 21:02:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bobyk: Holt prstíky měly trochu breptavou. Copak jste nikdo ještě neviděl trkator?

Dědek: Pripomínka k typu 351 je samozřejmě oprávněná a bereme to s Bobykem na vědomí.
Jef
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 704
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 10. dubna 2006 - 22:04:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Dědek dnes 16:24 v sousední bezdiskusní skupině:

Že by S 109109 byla protekční papírová?? Kolik by se asi dávalo komu do kapsy za takovouhle libůstku na pár dnů?
3260
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1396
Registrován: 10-2003


Odesláno Pondělí, 10. dubna 2006 - 22:40:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Že by S 109109 byla protekční papírová? Kolik by se asi dávalo komu do kapsy za takovouhle libůstku na pár dnů?

Jef: asi moc ne...

Shromažďování informací o PČR:


...aneb pěkná policejní protekční. Podezření na sérii 3B0 u PČR mám již měsíc (poprvé při dědkování v Kuřimi), nyní tedy potvrzuji prozatimní JM-policejní série:
1B1 42xx, 1B4 79xx - 81xx, 3B0 99xx

Zajímavé, je, že tahleta Fabie je ještě předfaceliftová. Může to znamenat 2 věci:
1. PČR kupuje ojetiny
2. PČR na zmatení nepřítele (3260) vydává souběžně několik různě starých sérií
Nový tabulkový procesor • Bobyk • ICQ: 321725091
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3524
Registrován: 1-2005


Odesláno Pondělí, 10. dubna 2006 - 23:21:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pánové (3260), co máte nejvyššího uzřeného k VYH? Já jsem dneska potkal žlutou 00-80 na Ivecu a málem jsem sjel do příkopu, jak jsem se kochal...
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
3260
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1402
Registrován: 10-2003


Odesláno Pondělí, 10. dubna 2006 - 23:39:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bobyku, neblbni, kdo by dělal tabulku...? Já viděl nejvyšší VYH 00-59. Mělo by to končit na VYH 00-90

Jediné foto co mám je:



A co teprv takový dvouřádek - to je kochačka...

(Příspěvek editován uživatelem 3260 duben 10, 2006)
Nový tabulkový procesor • Bobyk • ICQ: 321725091
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3525
Registrován: 1-2005


Odesláno Pondělí, 10. dubna 2006 - 23:48:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Toto byl 1+1, takže kochačka jen z hlediska výše. No co, kdo by? Přece Aussiger...
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1825
Registrován: 8-2002
Odesláno Úterý, 11. dubna 2006 - 01:04:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

3260, PČR kupuje ojetiny:
tak to si nemyslim, kilometru imho nalitaji dost a setrit na autech se mi nezda optimalni. btw v plzni (a asi i jinde) mivaji temer vzdycky podlozku pod RZ s adresou na Zákaznické centrum Škoda Mladá Boleslav, tel. 326 xxx xxx :-)

aktualizoval jsem svoji tabulku z dubnovych, dnesnich a starsich fotek (01-02/2004): http://www.volny.cz/pavel2/spz+rz/rady_spz+rz.xls

posledne jsem vam omylem podstrcil veeeelmi starou a nedokonalou verzi svy tabulky (rozdeleni_rz.xls). asi mam ty soubory pojmenovany moc podobne a taxe mi popletly. jeste ted nad svoji blbosti kroutim hlavou
3260
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1403
Registrován: 10-2003


Odesláno Úterý, 11. dubna 2006 - 06:49:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pavel: mivaji temer vzdycky podlozku pod RZ s adresou na Zákaznické centrum Škoda Mladá Boleslav

3B0 3399 ji ma taky

Chcete mi tim naznacit, ze padlo dalsi moje tzv. „policejni faceliftove dogma?“ a série 3B0 je starší než 1B4??? Pak je tu ovšem ještě jedna možnost: PČR RZ ztratila při nějaké honičce za šíleným Dědkem....
Nový tabulkový procesor • Bobyk • ICQ: 321725091
Dědek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 457
Registrován: 12-2005


Odesláno Úterý, 11. dubna 2006 - 06:58:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pavel2 :

P00 8109 , Koterovská u kruháku....bagr CAT , typ 155

...jaký závažný důvod máš k tomu, nechat si tento REKORD pouze pro svojí jinak velmi zajímavou tabulku ???

...že by náznak spiknutí ve vlastních řadách ?

3260
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1406
Registrován: 10-2003


Odesláno Úterý, 11. dubna 2006 - 08:29:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

4B0 2711 ORP Brno - malý rekord, Š. Felicia
Nový tabulkový procesor • Bobyk • ICQ: 321725091
Quex
Administrátor

Číslo příspěvku: 3186
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 11. dubna 2006 - 09:10:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

3260: Nákup "ojetin" policií je vyloučen, policejní auta mají již přímo z výroby významné úpravy, takže se spíš jedná o bežnou ztrátu značky a přidělení nové...
Otto Bismarck rytíř síly
kráčí pilně k svému cíli
Arj
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 654
Registrován: 9-2005
Odesláno Úterý, 11. dubna 2006 - 10:59:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

policejní auta mají již přímo z výroby významné úpravy

Nevím, jaké je přesné provedení policejních aut roku 2005-2006. Ale když jsme někdy 1999 pořádali seminář pro šéfy dopravních policií zemí Střední Evropy, tak byla myšlenka udělat ho v MB. Konsultovali jsme to se Škodovkou, jejíž odpověď zněla "No, jestli fakt chcete, tak my nějaká auta předvedeme. Ale z našeho hlediska to cenu nemá, protože celá úprava Felicií pro PČR spočívá v držáku radiostanice, kabeláži pro maják a rámu před chladičem."

Jinak samozřejmě policie ojetiny nekupuje, ale u "lepších" modelů býval (je?) běžný funkční postup: služba na Krajské správě (nejlépe v civilním provedení) > velitelská úroveň na okrese > služba na ulici
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1829
Registrován: 8-2002
Odesláno Úterý, 11. dubna 2006 - 11:23:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

arj>> zajimavy, dekujeme za info.
tomu funkcnimu postupu vozidel se ani nedivim. a kdyz se tak divam jaky auta jezdi do budovy zpc. krajsky policejni spravy, tak to docela odpovida. skodovek s policejnima seriema rz 1P0 95xx, 96xx a 1P2 92xx, 93xx je hodne. starsi felicie s spz vzor 94 jsou v mensine.

dedek a rekord P00 8109 typ 155:
no ono to vzniklo tak, ze jsem vyrobil osklivou fotku a kamarad s ultrazoomem udelal o neco citelnejsi (bagr mrcha ujizdel pryc :-)). posleze jsem rekordy ani moc nestudoval (protoze proti dedkum jsem bez sance ) a tak jsem byl i linej zmensovat fotku na 320x240 px:-)

zkusim vecer najit a podelit se :-)
Vámos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 819
Registrován: 6-2002
Odesláno Úterý, 11. dubna 2006 - 11:27:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin 100: Dík. Na tu Š100 jsem zvědav více
100 let SPZ v Čechách, na Moravě a ve Slezsku
Vlastimil Leška
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.113.44.88
Odesláno Úterý, 11. dubna 2006 - 16:29:09   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Policejní felicie také mají zadní sedadla potažená koženkou. Jinak hlídky plzeňské Pohotovostní a pořádkové jednotky jezdí občas i octávií kombi příp. VW Transporterem.
Pvvs
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1877
Registrován: 7-2003


Odesláno Úterý, 11. dubna 2006 - 16:32:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

policejni znacky sou pokud vim putovni, kor u radaru :-) takze bych nejak neresil stari
S trpělivostí učitele zvláštní školy dojdeš nejdál .
Mcbain
Administrátor

Číslo příspěvku: 5746
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 12. dubna 2006 - 00:17:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Něco ze včerejších Loun:

5

a dvě generace Trábošů tamtéž (aspoň podle značek ):

4

5
Padesát let přepravy silničních návěsů po železnici
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1832
Registrován: 8-2002
Odesláno Středa, 12. dubna 2006 - 01:12:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

slusi jim to. jsou modry jak šmoulové :-)
3260
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1414
Registrován: 10-2003


Odesláno Středa, 12. dubna 2006 - 06:21:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Když jsme u těch trabantů, tak nejvíc pohromadě jich bývá (krom trabant srazu) v obci Řeznovice u Ivančic. (taková zapadla víska na pomezí Vysočiny, ale ne ještě tak zapadlá jako Biskoupky nebo Hrubšice). Jednou jsem jich tam porůznu poskládaných cestou z autobusu napočítal 26.
Nový tabulkový procesor • Bobyk • ICQ: 321725091
3260
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1415
Registrován: 10-2003


Odesláno Středa, 12. dubna 2006 - 06:23:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Petr_k (v paralelní nediskuzní diskuzi): skvělá regionální práce tzv. „pavlovského typu“
Nový tabulkový procesor • Bobyk • ICQ: 321725091

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace