K-report
 

Archive through 18.únor 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Automobily, lodě a letadla » SPZ » SPZ - diskuse » Staré archivy » Archive through 18.únor 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Mcbain
Administrátor

Číslo příspěvku: 5337
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 17. února 2006 - 10:38:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dědek To je nejstarší, co mám od Prahy.

a nemoh bys tady vyjevit i všechny svoje "spodní" rekordy"?
Padesát let přepravy silničních návěsů po železnici
3260
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1041
Registrován: 10-2003


Odesláno Pátek, 17. února 2006 - 10:40:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jsem v klidu a v pohodě. Jen mě přišel ten Vámosův nápad úplně mimo.

4 další komory. Jak často by se asi přispívalo do zahraničních SPZ. Paralelně by běžely stejné diskuze navzájem se prolínající. Podobně jak tomu je v sekci železnice. V tratích se debatuje o vozidlech a v DKV o tratích:-)

Jinak ta motorka se střechou byla nejvíc podobná té jawě. Podpatek to teda rozhodně nebyl:-)
Bramborovič Bramborson z brambistorovou regulací z Bramborova
Nesotoušská doprava
Zlin__24tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 711
Registrován: 3-2005


Odesláno Pátek, 17. února 2006 - 10:48:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jsem ve středu viděl u Brna na D1če, a posléze na výpadovce Brno-Východ (směr Brno) zajímavou SPZ. Starší Mercedes s logem státu a zkratkou "MGL" (nebo tak nějak). To mají pěkný kus cesty z Mongolska...
Foto bohužel nemám
http://trajfly.wz.cz - novinky z provozu MHD ve Zlíně a Otrokovicích, rozsáhlá fotogalerie....
ICQ: 271 444 785
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1700
Registrován: 8-2002
Odesláno Pátek, 17. února 2006 - 10:57:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jsem k tomu rozdeleni skeptickej. temata se budou prolinat a stejne vsichni budem sledovat obe diskuze. ted otvirame jednu stranku, chcete dve. jediny pozitivum vidim pro pajdu a jeho tabulku.
Vámos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 695
Registrován: 6-2002
Odesláno Pátek, 17. února 2006 - 11:00:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

3260: No, ono by to totiž mohlo naopak být přehlednější. Takhle tady někdo týden není a pak se musí stejně hrabat ve třech archivech dozadu a proto plno věcí snadno přehlédne. Dal jsem to k úvaze. Rozdělení podle témat by totiž podle mě diskouzi zpřehlednilo. Často tady stejně běží několik paraleleních dialogů. A když má někdo nějaký dotaz, tak to často zapadne, protože ten, co by o tom mohl něco vědět tady pár dní nebyl a prolézat několik archivů dozadu se mu nechce
100 let SPZ v Čechách, na Moravě a ve Slezsku
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 19793
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 17. února 2006 - 11:41:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Provedu rozdělení na dvě diskuse, s kterým v podstatě souhlasili všichni. Odkazy mi dodejte, hledat se mi to nechce, i když to asi taky někde mám a mohl bych to nahrát (nebýt autorských práv) přímo na Kčko. Odkazů může být samozřejmě víc, i třeba nějaké do hlavní diskuse a jiné do poddiskusí.
Současné příspěvky dělit nebudu, buď je nechám v (ukončené) naddiskusi, nebo je navalím do jednoho z podtémat. I k tomu se můžete yjádřit, než se k tomu dostanu.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2981
Registrován: 1-2005


Odesláno Pátek, 17. února 2006 - 12:07:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

3260: (1037) Tu malou potvoru potkávám v Brně docela často, jen jsem si nikdy nestihl poznamenat značku. Skoro výhradně ji potkávám v okolí Zvonařky, Plotní apod....
ICQ: 321725091
Dědek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 194
Registrován: 12-2005


Odesláno Pátek, 17. února 2006 - 12:27:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mcbain :

a nemoh bys tady vyjevit i všechny svoje "spodní" rekordy ?

A vono by to někoho zajímalo ?

Moh.

Jenže mám obavu, že mi jich tak půlku Vámos neuzná a zbytek zpochybní.
Z mých nejstarších udělá svoje nejmladší...

Mám si nechat brát své krásné, mladé, ušlechtilé ideály ?
Martin_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 749
Registrován: 5-2004
Odesláno Pátek, 17. února 2006 - 12:32:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trošku jsi to popletl. Řeč byla skutečně o registraci dvou vozidel

Aha. Tak to mi uniklo

martine_l zapisujes si to nekam nebo mam sam evidovat ty ruzny typy nebo poverime MJ?

Předpokládám vznik databáze různých typů a podtypů RZ v .xls tabulce v 2. čtvrtletí tohoto roku. Proto si zatím postřehy někam piš a pak to zkompletujeme. MJ už bych nezatěžoval, i on má omezený procesor...

S Pavlem 2 jsme viděli pasata 9P9 3370
Pajdo šup s tim do tabulky viděli to 2 lidi.



Ony vůbec tyto (zatím) potrhlé serie jsou mezi reklamními agenturami populární - před časem McDonald´s a 9A9 apod. OMV si dokonce vymyslel vlastní kraj a svého času prezentoval jakési 5R2. Jedna nejmenovaná banka zase 1GE.

Dělení diskuze
Jsem opravdu, ale opravdu zásadně proti dělení diskuze podle tématu. Je to prázdný, falešný a nicneřešící návrh, který zpomalí diskuzní proces. Jsem ochoten souhlasit se vznikem diskuze "Nejvyšší spatřené SPZ", ale další dělení je zcela bezpředmětné.

ADD vz.87 se určitě v roce 1987 objevilo. Dokazuje to další film - Kamarád do deště. Vekslák Adamec měl značku této serie na svém Peugeotu 309.

Pozn. Peugeot 207 zas taková hovadina není - před časem byly uvolněny první fotografie a na nejbližším autosalonu (v Ženevě?) bude představen jako oficiální nástupce dvěstěšestky.
Tradice od roku 1885 www.spsstav.cz
Mcbain
Administrátor

Číslo příspěvku: 5340
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 17. února 2006 - 12:35:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dědek: A vono by to někoho zajímalo ?

mě určitě.

Jenže mám obavu, že mi jich tak půlku Vámos neuzná a zbytek zpochybní.
Z mých nejstarších udělá svoje nejmladší...


to pochybuju...
Padesát let přepravy silničních návěsů po železnici
3260
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1042
Registrován: 10-2003


Odesláno Pátek, 17. února 2006 - 12:39:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bobyk: viděl jsem ten prcák přesně tam jak píšeš.

Zlin: Mongolská auta jezdí v okolí Brna min. 3, hlavně na blanensku
Bramborovič Bramborson z brambistorovou regulací z Bramborova
Nesotoušská doprava
Vámos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 696
Registrován: 6-2002
Odesláno Pátek, 17. února 2006 - 13:05:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dědek (McBain): Mě by taky zajímaly nejnižší rekordy
100 let SPZ v Čechách, na Moravě a ve Slezsku
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1703
Registrován: 8-2002
Odesláno Pátek, 17. února 2006 - 13:46:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

martin_l:Předpokládám vznik databáze různých typů a podtypů RZ v .xls tabulce v 2. čtvrtletí tohoto roku. Proto si zatím postřehy někam piš a pak to zkompletujeme.

ok, tak to abych projel vsechny dosavadni zde dostupny diskuzni archlivy a vybrany vytiskl do pdf :-)

MJ holt dostane lepsi chlazeni, navic za chvili bude leto, tak aby se mu CPU neprehrivalo a netuhlo

predpokladam, ze nejvic prispevku v novy rekordni diskuzi bude mit dedek
Jef
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 541
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 17. února 2006 - 14:25:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Martin L a P207: No jasně že to auto bude, já jen napsal, že vidět ho už teď s brněnskou RZ by byl pořádný rekord...

ad ADD v VI 1987 - zdá se tedy, že označení "vzor 87" je velice pragocentrické, když jinde ty SPZ byly už dřív (mimochodem by mi vůbec nevadilo dovědět se víc o tom, v jakém sledu to mezi CV a BO postupovalo, pokud to tedy např. z Dědkových záznamů vyplývá). A přestože jsem rodilý Pražák, jsem ochoten používat označení "vzor 86" nebo ještě spíš "vzor 85".

A nejnižší rekordy mě taky zajímají, nějaké fotky k tomu na způsob té Felicie AB-04-atd. ještě víc.
Pajda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 234
Registrován: 9-2005


Odesláno Pátek, 17. února 2006 - 14:30:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

vz. 85 prosím nebrat, to byly vojenské hadry a to bych se značkama nemíchal.
Do akktualizované tabulky jsem zatím do Prahy přidal číselné označení typu značky. Snad jsem se někde nespletl.
hledám další SPZ/RZ do své sbírky spz.euweb.cz nejnovější RZ
Dědek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 195
Registrován: 12-2005


Odesláno Pátek, 17. února 2006 - 15:02:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

VÁMOS :

Klidně to sem hodím, ale význam to má jen za těchto podmínek :

-napiš mi seznam českých SPZ, u kterých předpokládáš, že začaly vyplňovat vzor 1960 od stavu 0001.
( U zbylých nemá cenu , abych je uváděl.)

-u "vícesériových" SPZ napiš sérii, se kterou se dle tvého začínalo.
( HR nebo HK, atd.- pokud to nevíme přesně, opět nemá cenu, abych takový okres uváděl )

-připustíš možnost, že mohlo v letech 1978 až 1979 dojít k současnému vydávání sérií ACA až ACD a AV až AZ
= NENÍ POVINNÉ (pokus o humor)


Splnění prvních dvou podmínek považuju za důležité, pokud se chceme vyhnout nekončícím polemikám.(ostatně té třetí taky )
Nechápu totiž, jak se můžeme například dobrat nejstarší značky u našeho známého Rakovníka a jemu podobných.
Kdo je schopen přesně stanovit, od kterého stavu se zde začalo?

Mimochodem, když to vezmeme do důsledku, kde je psáno, že např. AB 0487 není později vydaná, tedy "mladší" značka, než AB 0660, kterou jsem měl uvedenou jako nejstarší před ní ?
A pro AB 0001 si také mohl někdo přijít třeba až týden po zahájení výdeje vzoru 1960...

Se mnou tohle nic nedělá, protože hodně věcí okolo SPZ je mi léta - už kvůli občasné absenci logiky -
nezávaznou hrou s čísly.
Spíš mám obavu, že někteří diskutující na tuto věc nahlížejí zcela opačně, tedy smrtelně vážně.

Z těchto důvodů ještě jednou uvaž, jestli má význam zveřejnění mých "nejstarších SPZ."
3260
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1046
Registrován: 10-2003


Odesláno Pátek, 17. února 2006 - 15:08:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pajdo, tak jak jsi to udělal u té Prahy, tak tak je to super. Jen bych to poskládal podle typů a na ty neviděné nechal prázdná nevyplněná políčka. Abychom věděli co sledovat...
Bramborovič Bramborson z brambistorovou regulací z Bramborova
Nesotoušská doprava
3260
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1049
Registrován: 10-2003


Odesláno Pátek, 17. února 2006 - 16:22:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dědku, koukám, že už sypeš první rekordy:-)

A dík pomůcce máš v malíku i Typy podle kultovního pédéefka.
Bramborovič Bramborson z brambistorovou regulací z Bramborova
Nesotoušská doprava
Jef
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 542
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 17. února 2006 - 16:25:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Áá, ale ale, Dědek už s tím údajným souběhem poněkud slevuje, předtím to bylo AN až AZ během ACA až ACS, teď už jsme na AV až AZ během ACA až ACD - uznávám, že u takto malého rozsahu se už o něco hůře hledají protiargumenty, u toho širšího bylo snadné poukázat na složení vozového parku - Š 105/120 začíná u AP a u ACA je naprosto běžná, Š 105/120 M začala u ACN (to už pamatuju osobně) a "emko" s dvoupísmennou NEEXISTUJE, leda přestavby ze starších škodovek, ale ty se dají obvykle podle starších detailů poznat.

(Příspěvek editován uživatelem jef únor 17, 2006)
Jef
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 543
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 17. února 2006 - 16:28:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jinak, tady jeden pěkný důkaz toho, že SPZ z ex-DDR byly poněkud menší než z ex-ČSSR a východoněmečtí soudruzi nepodřizovali své konstrukce požadavkům exportu:

http://www.wartburg.cz/wartburg/client/content.asp?Action=DispDoc&IDCat=6&ID=36

Jaký formát byste mu přidělili dnes, US?
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 19819
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 17. února 2006 - 16:49:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dodáte někdo odkaz na to pdfko? Jinak nad diskusí ten odkaz prostě nebude, z prstu si ho vycucat neumím
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2985
Registrován: 1-2005


Odesláno Pátek, 17. února 2006 - 17:03:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Máš ho mít: http://www.mdcr.cz/NR/rdonlyres/D59EB03B-3985-4C7F-BB09-1D36FBBEBA7C/0/regtab.pdf
ICQ: 321725091
Dědek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 197
Registrován: 12-2005


Odesláno Pátek, 17. února 2006 - 17:05:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jef :

Tak vidíš, jak se ti Dědkův souběh začíná líbit !

To byl ode mě zatím jenom pokus o humor, abych Vámosovi trochu zvednul náladu...

Uvidíme.
(Nic horšího, než že odvolám, co jsem slíbil a slíbím, co jsem odvolal, mě stejně nemůže potkat...)


3260 :

Hrnutí rekordů do tabulky - toť můj hlavní úkol zde !

(A ještě sem tam utrousit pár inteligentních slůvek navíc, - to aby řeč nestála. )
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 19820
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 17. února 2006 - 17:06:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Díky, za chvíli tam je.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Vámos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 698
Registrován: 6-2002
Odesláno Pátek, 17. února 2006 - 18:51:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dědek: Vezmu to obráceně. Bílé v systému 1953 začínaly většinou jen písmeny O, P a R. Kromě nich sice byly i asi i nějaké jiné, určitě IO, což později nebylo a pak na 90% ZA - v systému 1953 Banskobystrický kraj, v systému 1960 Žilina.
Takže v systému 1953 byly a proto nemusely začínat od 00-01 tyto:
OC, OL, OP, OS, OT, PA, PB, PC, PD, PE, PH, PI, PJ, PM, PN, PO, PP, RA a RK. Jestli byly PS, PT, PU, PX, PY, PZ a RO nevím. Podle mě se jako druhé písmeno v systému 1953 nepoužívalo V, takže OV a PV nebylo.
A teď čím se podle mě začínalo u vícenásobných BÍLÝCH, uvádím jen české - v závorce uvádím pravděpodobnost, že to tak je (nemůžu vědět všechno):
BM - BS - BZ (50%)
BO - BI ???? - tady fakt nevím
CB - CE (100%)
GV - GT (90%)
HK - HR (70%)
KA - KI (50%)
KD - KL (90%)
LI - LB (90%)
OC - OL (nevím)
OV - OT (90%) samotné OS na 99% nebylo (na žádném druhu SPZ)
PA - PU (50%)
PM - PN (100%)
PY - PH (100%)
PZ - PC (teď si nějak to PC vůbec nevybavuju, takže nevím)
UL (US bylo jen na motocyklech)
Možná ty co nevím někdo doplní, případně mě opraví - zatím se to systematicky nemapoval)
100 let SPZ v Čechách, na Moravě a ve Slezsku
Vámos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 699
Registrován: 6-2002
Odesláno Pátek, 17. února 2006 - 19:12:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Přes víkend se budu zabývat vylepšením mého článku o historii SPZ - vylepšením první stránky (úprava názvu, opravením časových období a možná tam i něco dopíšu) a pak mírnou úpravou období 1945-1953. Během příštího týdne by se to tu mělo objevit. Pak se vrhnu na aktualizaci kapitoly 1953-1964, včetně výrazného rozšíření tabulky zjištěných kódů (místo dnešních 30 jich tam bude okolo 200! - výchozí z roku 1953 snad úplně všechny!) Postupem doby budu dopňovat další informace - mám nějaké podklady ke kódům velvyslanectví v systému 1960 na žlutočervených i modrožlutých, kódování červenožlutých "dovozních" ZO na hraniční přechody a pobočky Tuzexu, výchozí kódování pro systém 1932 a doplnění v roce 1935 (konečný stav v roce 1939 zatím nemám), něco málo k protektorátním i nejstarším
Tak koho to zajímá: Těšte se
100 let SPZ v Čechách, na Moravě a ve Slezsku
Dědek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 198
Registrován: 12-2005


Odesláno Pátek, 17. února 2006 - 19:29:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

VÁMOS :

Konečně jsem to z tebe vytáh...
(teda aspoň něco , jasně že nemůžeš vědět všechno).
Tehdy, když se to tady probíralo poprvé, jsem se nedozvěděl skoro nic, očividně se ti do toho nechtělo.
Nedivím se.
(Zdá se, že jsi nyní takto konal pod drtivým tlakem mojí fiktivní třetí podmínky...)

Jinak - fajn a dík!
Mrknu na to:, vyškrtám potencionální ohniska válečných konfliktů... a ty zbylé tři staroušky sem šoupnu.
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2987
Registrován: 1-2005


Odesláno Pátek, 17. února 2006 - 20:20:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bylo by možné udělat z kultovního pédéefka kultovní html nebo kultovní jpg? Než tu mrchu otevřu, tak zapomenu, co jsem chtěl...
ICQ: 321725091
Dědek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 199
Registrován: 12-2005


Odesláno Pátek, 17. února 2006 - 21:11:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mcbain 18:58 (vedle) :

Jasně, já vím, že se to tam psát už nemusí ( taky tlustě a barevně se už dle Pajdy nemusí ), ale hele - jednak jsem to chtěl mít hezký a pak - sichr je sichr !

Hlavně jde ale o to, že moc nescházelo a málem jsem ti tam odpověděl !!!
Na poslední chvíli jsem si uvědomil, že je to léčka, a že se tam diskutovat nesmí.

A vůbec - neměl tys mi to napsat taky spíš tady ?
Já tady na diskuzní půdě číhám, kdo mi co napíše, a mezitím ty ke mně marně hovoříš ve špajzce na rekordy.
Nebýt toho, že jsem si tam náhodou odskočil podívat se, jestli mi někdo proradně nepřekonal mojí
čerstvou 5A8-ičku, nevěděl bych, že o mě má svět zájem.

( Mezi náma - já vím , ty tam můžeš psát, protože jsi ten funkcionář .)
Aussiger
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 835
Registrován: 1-2004


Odesláno Pátek, 17. února 2006 - 21:51:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Protože se Pajda ohledně našich návrhů na úpravu tabulky zatím nevyjádřil, udělal jsem takový nástin, jak by to mohlo vypadat pro nestandardní typy. Můžete připomínkovat:
application/vnd.ms-excelTabulka
Tabulka.xls (16.9 k)


Pajdo, jestli chceš, můžeme se domluvit na celé tabulce "na klíč" nebo tak něco. Jestli ale pracuješ na vlastní podobě nebo nemáš zájem, považuj to za bezpředmětné.
Dědek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 200
Registrován: 12-2005


Odesláno Pátek, 17. února 2006 - 22:26:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Myslím, že to je přesně to, o čem se tady už dlouho uvažuje.
Mně by se taková tabulka líbila a jsem pro.

(To ti ale muselo dát hroznou práci, narýsovat takovejch chlívečků... Jel jsem šipkou dolů a napočítalo mě to 2520 řádků. To by se nám tam snad mohlo vejít )
Aussiger
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 836
Registrován: 1-2004


Odesláno Pátek, 17. února 2006 - 23:01:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nu, vot těchnika.
Ale pustit se šipkou dolu do hlubin excelovského listu - to zní až mysteriózně.
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 365
Registrován: 12-2005


Odesláno Pátek, 17. února 2006 - 23:40:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dědku já to taky zkoušel a u 32000 a nějaký drobný mě to přestalo bavit ale furt by to ještě šlo dál........je vůdec tolik RZ?

TUPÁ VAČKAteam_Škoda tuning racing a piving grupa
[PLZEŇ] I love IGK http://tupavacka.wz.cz
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 19827
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 18. února 2006 - 00:49:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dědek:
Není třeba tu „nediskusi” brát tak vážně . Hranice k upálení pro porušovatele nikde připravena není .
Ostatně - moderátři jdou příkladem, né? :-)
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Mcbain
Administrátor

Číslo příspěvku: 5347
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 18. února 2006 - 02:11:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dědku - to byla čistě technická poznámka. Ber to jako daň z rozejzdu nového typu diskuze .
Padesát let přepravy silničních návěsů po železnici
Mcbain
Administrátor

Číslo příspěvku: 5348
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 18. února 2006 - 02:23:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jef - A nejnižší rekordy mě taky zajímají, nějaké fotky k tomu na způsob té Felicie AB-04-atd. ještě víc.

Začneme tímhle?

1

5

2

2

2

2

Všechno rok 2002 - 2003 celá ČR. Ty podivný fleky na kole posledního IGK v Brně jsou způsobeny vodou na objektivu tehdejšího relativně nedokonalého digi-foťáku Olympus.
Padesát let přepravy silničních návěsů po železnici
Mcbain
Administrátor

Číslo příspěvku: 5349
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 18. února 2006 - 02:31:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A pak je tu ještě toto:

2

loni v létě v Táboře. Jak ostatně nepřímo dokládají kontejnery na tříděný odpad a RZ na ostatních .
Padesát let přepravy silničních návěsů po železnici
Mcbain
Administrátor

Číslo příspěvku: 5350
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 18. února 2006 - 02:39:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A toto. Léto 2003 jižní Čechy:

1

1

1
Padesát let přepravy silničních návěsů po železnici
Jetam
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1
Registrován: 2-2006
Odesláno Sobota, 18. února 2006 - 03:51:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zo Slovenska:
3260
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1050
Registrován: 10-2003


Odesláno Sobota, 18. února 2006 - 08:10:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vámos (698):

BI se v provedení bílá standard nikdy nedávalo
Zato ale bylo BO v žlutých. Tedy nejdřív BO, potom BI. Ostatní typy SPZ včetně traktorů a kombajnů jen jako BO.

Přidávám fotky dnes již neexistujících BI (bývalé ČSAD Ivančice - dnes Tredos Třebíč)





Když jsem se prohraboval v autobusech, tak jsem našel jeden starší pražský:



A pak dva s dvouřádkem (správně by měli mít asi jednořádek)




A nakonec jedno staré auto a stará SPZ



Omlouvám se za horší kvalitu fotek.
Bramborovič Bramborson z brambistorovou regulací z Bramborova
Nesotoušská doprava
3260
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1052
Registrován: 10-2003


Odesláno Sobota, 18. února 2006 - 08:19:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě poznámka k té 1B4 8157 - jedná se o vyhrazenou sérii pro PČR. Nejvyšší standard mám zaznamenaný 1B4 8069. Takže ještě zhruba 80 RZ bude na skladě.

Pro Mcbaina: VYH 00-18 - dvouřádek. Byl to můj čtvrtý spatřený VYH:-)
Bramborovič Bramborson z brambistorovou regulací z Bramborova
Nesotoušská doprava
Gromit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 133
Registrován: 1-2006


Odesláno Sobota, 18. února 2006 - 08:27:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mělník 9.12.2005:
Octavia SPZ
3260
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1053
Registrován: 10-2003


Odesláno Sobota, 18. února 2006 - 08:38:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Promrskal jsem na ČKP sérii 1B4. Díra na policejní je zhruba od 1B4 7228 do 1B4 8227. (Ovšem vidět jsou nejvíc okolo 1B4 79xx - 80xx) Pak je tam typ 102 od 1B4 4876 do 5074, a zaujalo mě 1B4 6999 - 7005 - Karosy. Nevíte komu patří?
Bramborovič Bramborson z brambistorovou regulací z Bramborova
Nesotoušská doprava
Dědek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 201
Registrován: 12-2005


Odesláno Sobota, 18. února 2006 - 09:36:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

M.Z. , Mcb :

No dyť jsem ten můj komentář taky tak myslel.
Aby byla trochu "lekrace".

Jinak dávám dohromady seznam českých nejnižších čb. SPZ vzor 1960, redukovaný o okresy dle včerejší konzultace s Vámosem.
Budu se snažit to sem večer dát.

GROMIT :

Pecka, dík. Ten tvůj Mělník je zlepšení ( = snížení ) stavu!!
Dědek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 202
Registrován: 12-2005


Odesláno Sobota, 18. února 2006 - 09:54:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Koho by to zajímalo, tak 3. 1. 19:23 jsem sem dával malý fotky PR 0011 a SU 1698 z veteránské akce v Lipníku nad Bečvou.

Mcb :

Moh bys oživit kultovní UO 0006 ??
Dědek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 203
Registrován: 12-2005


Odesláno Sobota, 18. února 2006 - 10:02:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

VÁMOS :

Vím, že jsi zanořen do materiálů ke svému článku, ale kdybys sem náhodou mrknul...

Říká ti něco jméno : JIŘÍ ŠÍMA ?

To jméno se tak trochu hodně váže k tomu, co právě ohledně SPZ děláš...
Mám od něj článek, z kterého bys možná mohl něco čerpat.
3260
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1055
Registrován: 10-2003


Odesláno Sobota, 18. února 2006 - 10:57:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zkusil jsem takovej pokus. Z Ivančicemi mě to vyšlo. TeĎ to zkusím postupně na všechny obce v JM kraji (dnes jsem odeslal na všechny od B)

Dobrý den,

zajímám se již několik let o problematiku SPZ (nyní registrační značky) S přechodem na nový systém v roce 2002 se vytratilo ono okresní kouzlo. Nový systém je značně nepřehledný. Obce s rozšířenou působností objednávají malé série a tak není v mých silách rozpoznávat příslušnost číselných kombinací k jednotlivým obcím. Bezpečně poznám pouze Brno a Ivančice. Obracím se na Vás s žádostí, zda-li by nebylo možné na základě zákona o přístupu k informacím zjistit prostřednictvím vašeho odboru, které číselné kombinace jste na všem úřadě až dosud vydávavali. Prosím, ale o upřesnění na 4 místa. (Např. 3B3 7xxx - 3B4 0xxx). Vedu si tabulku.

děkuji za odpověď a kladné vyřízení mé žádosti

--------------------
Michal Hájek

Bramborovič Bramborson z brambistorovou regulací z Bramborova
Nesotoušská doprava
Vámos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 700
Registrován: 6-2002
Odesláno Sobota, 18. února 2006 - 12:24:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dědek: Přiznám se, že jméno Jiří Šíma mi nic neříká Pokud máš od něj nějaký článek, hodit by se mohl.
100 let SPZ v Čechách, na Moravě a ve Slezsku
Vámos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 701
Registrován: 6-2002
Odesláno Sobota, 18. února 2006 - 12:35:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

McBain (a další): Super fotky Mám v úmyslu pokusit se zmapovat aspoň přibližně průběh vydávání SPZ z doby "před Dědkem". Dobré orientační body jsou začátky prodeje novým modelů , hlavně těch rozšířenějších. Napadlo mě, zkusit najít nejnižší SPZ v každém okrese pro Š100, Š105/120, možná i modernizované Š120/105(i když tam už Dědkozáznamy existují). Dále by se mohly hodit Žigulíky, Warburgy a nějaké hromdně dovezené západní vozy.
Problematika dvoupísmenných je o něco složitější, tak tam se hodí všechno (SPZ/typ vozidla). Takže jen tak dál, ať se toho tady objeví co nejvíc
100 let SPZ v Čechách, na Moravě a ve Slezsku
Vámos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 702
Registrován: 6-2002
Odesláno Sobota, 18. února 2006 - 12:44:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

3260 (1050): Díky za info. Čím dál od Prahy, tím toho vím méně.
Ale u těch žlutých to možná nebude úplně přesně tak, jak píšeš. Ve svých záznamech mám, že v nějakém dokumentárním filmu z roku 1962 se v okolí Brna vyskytoval náklaďák BI-07-41. Nelze samozřejmě vyloučit, že to je SPZ Ústeckého kraje systému 1953, ale podle mých současných poznatků bych spíš zastával názor, že to je SPZ sice původně vyrobená pro Ústecký kraj, ale vydaná už OVB Brno (po dokončení výměny v obvodu SVB Ústí n/L). Prostě mezi souvislou řadou BO se vydávaly i nepoužité zbytky BI z Ústí. Ale upozerňuju, že to je jen neověřená teorie!
100 let SPZ v Čechách, na Moravě a ve Slezsku
3260
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1056
Registrován: 10-2003


Odesláno Sobota, 18. února 2006 - 13:05:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vámos: BO-BI nákladní je pro mě záhadou. těch BO jsem moc neviděl a uznávám, že nějaký ten chaos tam zpočátku mohl být. I staré BI jsou vzácností. pamatuju nejstarší autobus ČSAD Ivančice měl BI 22-xx. Ale který rok byl přihlášen to nevím. Každopádně první neatmosférák měl BI-32-xx

Jinak nižší než BI-20-xx jsem neviděl. Tak je možné, že do BI-20 to byly ty ex-ústecké.

Myslím, že to mohlo být BI (ex-ústecké), BO (jen pár), a pak teprve BI.
Bramborovič Bramborson z brambistorovou regulací z Bramborova
Nesotoušská doprava
Mcbain
Administrátor

Číslo příspěvku: 5352
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 18. února 2006 - 14:16:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Můžeme pokračovat

Tohle už tady bylo, 19. dubna 2004 Říčany u Prahy.

5

Jedna na přání, co už tu taky několikrát byla...

5

Třemešná ve Slezsku 28. června 2003 (z Kladna docela dálka).

5

5

Šlapanice 31. července 2004.

5

E55 Dynín 30. srpna 2003, i se stylovým karavanem. Bylo to už skoro potmě, takže značka pro jistotu RK-89-88.

4
Padesát let přepravy silničních návěsů po železnici
3260
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1057
Registrován: 10-2003


Odesláno Sobota, 18. února 2006 - 15:23:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mcbain: Nechceš dát odkaz na UO•00•06 pod odkaz na kultovní pédéefko?
Bramborovič Bramborson z brambistorovou regulací z Bramborova
Nesotoušská doprava
Mcbain
Administrátor

Číslo příspěvku: 5353
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 18. února 2006 - 16:08:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A následuje další porce... . Je o5 možný, že některý už tu byly předváděny.

Opletalova ulice v Praze 4. června 2003.

4

Praha 23. prosince 2005.

5

Lovosice 6. února 2006.

5

Praha-Vinohrady 15. července 2005.

5

Praha-Libeň 28. června 2005.

5

Praha-Písnice 20. dubna 2003.

5

5

Česká Třebová 9. září 2005.

5

Plasy 20. září 2005.

5
Padesát let přepravy silničních návěsů po železnici
Mcbain
Administrátor

Číslo příspěvku: 5354
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 18. února 2006 - 16:16:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mimochodem - ty AU a AV mi na těch "stovkách" nějak neseděj...
Padesát let přepravy silničních návěsů po železnici
Pvvs
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1787
Registrován: 7-2003


Odesláno Sobota, 18. února 2006 - 18:23:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ted na prime S706 RTO BRUSEL NC 74 08
S trpělivostí učitele zvláštní školy dojdeš nejdál .
Jajcaj
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 146
Registrován: 6-2003


Odesláno Sobota, 18. února 2006 - 20:22:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak keď ste už roztrhli to vrece so starými dvojpísmennými kombináciami, tu máte niečo zo Slovenska. Viem, čísla nie sú zrovna nejaké príliš nízke rekordy, ale aj tak ... u nás je to už bohužiaľ úplná história.


Vámos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 704
Registrován: 6-2002
Odesláno Sobota, 18. února 2006 - 20:25:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

McBain: Dobré je, že je většinou i vidět, že ty tabulky jsou z rezavějícího materiálu

Pvvs: Konečně jsem si to nahrál, tak to můžu v klidu prostudovat. SPZ je tam vidět několik, většinou pražské, ale na konci karlovarský taxík. Ten film je skvělý dokument, je to všechno točeno na skutečné karlovarské silnici č.6 (jen ty záběry nejdou úplně přesně popořadě)
100 let SPZ v Čechách, na Moravě a ve Slezsku
Dědek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 204
Registrován: 12-2005


Odesláno Sobota, 18. února 2006 - 20:33:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vámos :

PR v systému 53: bylo, asi nebylo , nebo vůbec nebylo ?

(asi si ho přehlíd a nejmenoval si ho , tak se pro jistotu ptám ).
Vámos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 705
Registrován: 6-2002
Odesláno Sobota, 18. února 2006 - 20:37:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jajcaj: Všechy dvoupísmené jsou zajímavé (i rezavějící trojpísmenné)
Jinak jsem měl na tebe nedávno jeden dotaz: Na čem jsi objevil ten kód BF? Potřebuju mít jistotu, že není prešovský. Podobný problém mám i s přívěsovým HS. S oběma disponovala po roce 1960 krajská správa VB Košice, ale ta v té době měla dispozici i bývalé prešovské. Kromě nic měla k dispozici i NX a NY - první je původně prešovský druhý košický. Po aktualizaci bude v článku
100 let SPZ v Čechách, na Moravě a ve Slezsku

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace