K-report
 

Archive through 03.únor 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Automobily, lodě a letadla » SPZ » SPZ - diskuse » Staré archivy » Archive through 03.únor 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Jef
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 485
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 31. ledna 2006 - 15:40:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Souhlasím, A00/C00/B00 a spol. je velice nešťastné - hlavně že naše současné obtížně zapamatovatelné RZ plné čísel obhajují oficiální místa tím, že víc písmen ve značce by se pletlo se starým formátem (podle mého názoru by se tedy třeba 1U1 23AB nepletlo se starými o moc víc, než třeba takové 1U0 3564, u kterého mi jen málokdo věří, že není z Ústí nad Orlicí, ale nad Labem; ostatně i já, který se o RZ zajímám, se nemůžu ubránit automatické asociaci na Kolín když vidím ve Středních Čechách něco jako 1K0 5678) a pak vymyslí tohle...

(Příspěvek editován uživatelem jef leden 31, 2006)
3260
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 937
Registrován: 10-2003


Odesláno Úterý, 31. ledna 2006 - 15:49:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jef: Pro mě byl starý systém rovněž lepší. Už jen pro ten větší počet okresů. Ale bohužel v starém systému by brzo došly kombinace u velkých okresů. Tím, že se u nás neudělala povinná výměna SPZ, tak se holt muselo vymyslet něco novýho.
Nesotoušská doprava
Dědek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 114
Registrován: 12-2005


Odesláno Úterý, 31. ledna 2006 - 16:01:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

3260:

Právě jsi uhodil hřebíčkem o hlavičku.Taky pro mě jsou Šlapanice největší záhadou JMK.Už proto,že není jasné,KDE ty svoje tabulky vlastně lidem vydávají.
Obdoba v SČK jsou Černošice,ovšem s tím podstatným rozdílem,že zde si myslím,že vím,kam si místně příslušní občané pro značky chodí,či jezdí.(Podskalská 19,Praha 2)
Také již v minulosti zmiňované Nýřany jsou na tom obdobně-"výdejnu" mají v Plzni.
A třeba je v ČR takových případů ještě více.
3260
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 938
Registrován: 10-2003


Odesláno Úterý, 31. ledna 2006 - 16:07:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dědek:
Mám dojem, že Šlapanice měli ze začátku při zavedení ORP kancl v Brně poblíž ulice Veveří společně s Ivančicemi.

Apropó: dotaz mimo mísu: Měl jsem v letech 1998-2001 IGK, přestal jsem platit povinné ručení od roku 2002, následně mi došlo od pojišťovny, že mé IGK vyřadili a smlouvu tímto zrušili. IGK jsem daroval kamarádovi na náhradní díly. Byly mě vrázeny RZ, které mám dodnes doma (BML-64-69 - prověřte na ČKP). Lze jednoduše přijít na úřad s číslama? Ještě mám Velký TP, malý TP jsem ztratil. Dík za radu. už bych to chtěl rozetnout i když těch RZ je mi líto...
Nesotoušská doprava
Quex
Administrátor

Číslo příspěvku: 3011
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 31. ledna 2006 - 16:38:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dědek: Je to jednoduché, ORP Černošice (detašované pracoviště Praha) úřaduje v prostorách bývalého OkÚ Praha - západ, ORP Brandýs n/L - St. Boleslav (detašované pracoviště Praha) v prostorách bývalého OkÚ Praha - východ, ORP Šlapanice (detašované pracoviště Brno) v prostorách bývalého OkÚ Brno - venkov, ORP Nýřany (detašované pracoviště Plzeň) v prostorách bývalého OkÚ Plzeň - jih. Ta detašovaná pracoviště jsou dána zákonem právě proto, aby tam byla návaznost na činnost okresních úřadů.
...bude třeba zvládnout zákony po našem...
Quex
Administrátor

Číslo příspěvku: 3012
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 31. ledna 2006 - 16:39:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

3260: O tom dost pochybuji, základní věc při odhlášení IGK je dnes potvrzení o ekologické liqidaci a to asi bude tady oříšek...
...bude třeba zvládnout zákony po našem...
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 311
Registrován: 12-2005


Odesláno Úterý, 31. ledna 2006 - 17:55:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

3260 - pokud už ti zanikla pojistka a tudíž nemusíš nic platit tak to asi moc neřeš.Pokud bys to chtěl řešit tak jak psal Quex bude to problém.Jinak pokud je ti líto značek tak vrať jen jednu a vyřízeno.

já sem měl na hundrtce PBB-13-00 a dávali mi nový čísla.Chtel sem si jednu nechat ale paní povídala že by to bylo jako výměna za ztracený a že bych za nový musel dát 200 peněz-což sem u sebe neměl a se slzou v oku sem musel PBB-13-00 odevzdat.
To se tě ale netýká páč už žádný nedostaneš
TUPÁ VAČKAteam_Škoda tuning racing a piving grupa
[PLZEŇ] I love IGK
Mira
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 101
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 31. ledna 2006 - 18:00:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad 3260 apod: Pánové, dneska jsem měl obchodní jednání s vedením společnosti Hicon(Mikita,Melcher) při řeči jsem se ptal na SPZky. Firma si nedělala nikdy nějakou evidenci,kdo kde jaký okres došel. na Nové RZ jsem se neptal, protože to by bylo na delší dobu...Přesné záznamy má pouze objednavatel, tedy ministerstvo dopravy. Tam je klíč ke všem pochybnostem typu ROE a TCH.Takže kdo tam má někoho známeho ať to zkusí. Mimochodem, když jsem viděl ten velký kontejner starých SPZtek tak jsem si na vás upřímně vzpomněl....Pokud budu mít možnost zase s nima jednat, poptám se na RZ. Samotného mě to zklamalochtěl jsem pomoct rozlousknout ty pochybnosti
Mcbain
Administrátor

Číslo příspěvku: 5159
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 31. ledna 2006 - 18:22:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jen tak pro zajímavost, dnešní z Petrského náměstí v Praze. Aby bylo vidět, z jaké "rodiny" pochází ta tzv. sporná maringotková 1A1 9143

5
Padesát let přepravy silničních návěsů po železnici
3260
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 939
Registrován: 10-2003


Odesláno Úterý, 31. ledna 2006 - 18:34:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mcbain: no a jak velká vynechávka je na ty maringotkové? Teda jestli to dobře chápu.
Nesotoušská doprava
Dědek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 115
Registrován: 12-2005


Odesláno Úterý, 31. ledna 2006 - 18:58:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Quex 16:38 :

Jasně. Pro nás,spisovatele značek,jsou pak spíše důležitá "Oddělení dopravně-správních agend",případně "Odbory dopravy" těchto úřadů.Na ty jsem získal z netu kontakt,v tom problém nebyl.Ale protože zdrojů na netu bylo víc,tak jsem záhy poznal,že tímto způsobem lze pro jednu ORP získat i více adres,než jednu.(Vysvětluju si to tím,že se některé úřady časem stěhovaly,jiné teprve budovaly...). Navíc,když se tomu člověk hlouběji věnuje,tak s hrůzou zjistí,že leckde mají odbor dopravy na detašovaném pracovišti MÚ,ale speciálně registr vozidel na detašovaném pracovišti tohoto detašovaného pracoviště,nejlépe na druhém konci města.(Nezbylo místo-šup s ním do nevyužité garáže...).
Malý "nejasnostní" příklad z poslední doby- když tady Karlos posledně představoval svojí novou "káru",tak psal o tom,že si pro značku (mám dojem 5S4 7858) byl u nich,v Brandýse.Znamená to,že se pro ORP Brandýs n L.-St.Boleslav značky už nevydávají v prostorách bývalého OKú Praha-východ?
Dědek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 116
Registrován: 12-2005


Odesláno Úterý, 31. ledna 2006 - 19:14:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mcbain 18:22 :

No, a kdyby ta 9143 byla stejné barvy "plechu",jako tahle...
Teď jsem na to přišel.Pajda nemá v tabulce od Prahy tenhle formát: 1A5 5452...bílá,dvouřádková,jednotabulková.
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1639
Registrován: 8-2002
Odesláno Úterý, 31. ledna 2006 - 23:45:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

aby rec nestala tak nejvyssi videna plzenska policejni... dnesni ulovek


martin_100 by mohl identifikovat typ majaku
Dědek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 117
Registrován: 12-2005


Odesláno Středa, 01. února 2006 - 07:18:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mira 18:00 :

"...Mimochodem,když jsem viděl ten velký kontejner starých SPZtek tak jsem si na vás upřímně vzpomněl..."


Teda řeknu vám, né že by mě hrabání v kontejnerech nějak zvlášť vábilo,ale v TAKOVÉM KONTÍKU bych byl schopen i pár dní bydlet...
Hlavně,aby bylo volno,Pajda už balí spacák!
Pajda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 220
Registrován: 9-2005


Odesláno Středa, 01. února 2006 - 09:06:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na kontejner vyřazených SPZ bych si brousil zuby. To by byl ráj na zemi.
Ještě že mám veliké auto, kam se jich hodně vejde.
Koneckonců pár německých SPZ jsem kdysi z kontejneru na tříděný odpad někde v Německu na vrakovišti získal. Grátis.(Majitel si skoro klepal na čelo)
hledám další SPZ/RZ do své sbírky spz.euweb.cz nejnovější RZ
3260
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 940
Registrován: 10-2003


Odesláno Středa, 01. února 2006 - 10:03:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V takovém kontejneru bych se nechal i pochovat mezi espézetkama. Jsou nerez, takže by to byly potom pro nové kultury skvělý vykopávky

Píše se rok 3353: Lidstvo už dávno nepoužívá k přepravě automobily. Kdesi v brněnské čtvrti Ivančice, vykopali hrob z 21. století. Mezi kosterními pozůstatky objevily archeologové jakési tabulky s různými neznámými symboly. Domnívají se, že se jedná o dosud neznámý kult nebo pravěký pohřební rituál. Tabulky podle nich mohou symbolizovat moc a sílu zemřelého.
Nesotoušská doprava
Pajda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 221
Registrován: 9-2005


Odesláno Středa, 01. února 2006 - 10:07:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tabulka aktualizovaná, pokud chce někdo stav k 31.1. tak je to v Excelu na http://spz.euweb.cz/nejleden06.xls
včera jsem viděl auto se značkou (okres si nejdem zcela jist) BA BMWX5 Myslím, že je jasné o jaký typ auta se jednalo.
hledám další SPZ/RZ do své sbírky spz.euweb.cz nejnovější RZ
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 19133
Registrován: 4-2003


Odesláno Středa, 01. února 2006 - 10:42:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nám tu teď ve křoví zeje jedna pohozená RZ... Vcelku nezajímavá (aspoň teda pro mne :-)) 1C cosi...
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Jajcaj
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 144
Registrován: 6-2003


Odesláno Středa, 01. února 2006 - 14:19:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pajda: Potvrdzuje to aj SKP

Upozornenie. Uvedené informácie majú výlučne informatívny charakter

ŠPZ/EČV Značka a typ Poisťovateľ Poistenie
Od Do
BABMWX5 BMW X5 WÜSTENROT POISŤOVŇA, A.S. 26.05.2004 Neurčito
Martin_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 715
Registrován: 5-2004
Odesláno Středa, 01. února 2006 - 14:57:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pajdo, neuvažuješ, že by jsi v tabulce zřídil ještě jednu kolonku, a sice nejvyšší policejní?

obhajují oficiální místa tím, že víc písmen ve značce by se pletlo se starým formátem

Mě osobně by se líbil formát A 12345, přičemž místo pro sedmý znak by bylo využito pro velký barevný znak kraje. Současná nejvyšší pražská 5A7 7393 by tak byla jednoduše A 74H40...
Tradice od roku 1885 www.spsstav.cz
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 316
Registrován: 12-2005


Odesláno Středa, 01. února 2006 - 16:09:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pavel 2-výrobek firmy Tesla Zdeněk Homolý
Typ-VNL 024F BbSbB
2 x zábleskový maják modrý 360st, 2 x přímá záblesková světla, repro

A na fabiích se používá
Typ-VSL 012F BSB 2SP
2 x zábleskový maják modrý 360st, 2 x LED displej POLICIE / STOP, repro


http://www.tesla-holomy.cz/rampy_vxl.html
TUPÁ VAČKAteam_Škoda tuning racing a piving grupa
[PLZEŇ] I love IGK
Dědek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 118
Registrován: 12-2005


Odesláno Středa, 01. února 2006 - 19:07:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MARTIN L. 14:57 :

Mě osobně by se líbil formát..."

Správně. Když můžou být stínoví ministři,proč nevytvořit STÍNOVÉ REGISTRAČNÍ ZNAČKY!
Já bych byl pro. A ten znak kraje,to by byla paráda.

Shodou okolností- od zavedení RZ marně přemýšlím, jak si tak nějak "vnitřně zpopularizovat" ORP a jejich sídla. Chtěl bych k nim najít ten samý vztah, jaký jsem měl ke starým okresům a jejich SPZ. Jenže to jde těžko,když jsou na věky "utopeny" v anonymitě málo říkajících čísel a krajských kódů. S jejich dekódováním je většinou potíž-často jenom odhadujeme,co by která ORP mohla zrovna vydávat.

Onehdy jsem měl trochu víc času (to my dědkové občas míváme) zkrátka-nudil jsem se, a tak jsem zkusil jen tak, z legrace, přidělit každé ORP kód. Dvoupísmenný,jak jsme na to byli zvyklí u SPZ. Stanovil jsem si určitá pravidla ( -přednostní právo na svůj původní kód dostaly staré SPZ, -abecední pořadí všech ORP bez ohledu na krajskou příslušnost , -výběr písmen z názvu sídla zleva doprava , -u víceslovných názvů obcí přednostně první písmena, -po vyčerpání možných písmen z názvu obce použít první volné písmeno od začátku abecedy,...)

...přiděloval jsem a přiděloval, jenže záhy bylo nutno leckde použít i "G" a "X" a to mě silně rozladilo: (Aspoň,že se mi povedlo vyhnout "F"-u tohoto písmene jsem si umínil, že by se pletlo s "E").

Stejně se mi to takhle moc nelíbilo,a tak přišel pokus č.2:
Abych se zbavil podivných písmen v kódech,zkusil jsem kompromis-seřadil jsem abecedně ORP pouze v jednotlivých krajích a přiděloval jim kódy podle stejných pravidel jako předtím -s tím, že za každý přidělený kód jsem přidal kód kraje.Ošklivá písmena zmizela a kódy daleko více vystihovaly samotný název sídla ORP.

Ta Karlosova Brandýská RZ ( 5S4 7858) by dle toho šla přepsat třeba ve formátech:
BBS 54 7858
BBS 547.858
BB-S 54-7858 atd... (pro rýpaly vysvětlení- "BB"- protože: Brandýs nad Labem- Stará Boleslav )

nebo dneska jsem viděl Kuřimskou RZ (3B8 6813):
KUB 38 6813
KUB 386.813
KU-B 38-6813 ...

Pokud by se nedejbože tato blbinka někomu zalíbila a byl zvědav,jaký kód byl zešílivším Dědkem přidělen ostatním ORP, rád mu tuto informaci sdělím.
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 317
Registrován: 12-2005


Odesláno Středa, 01. února 2006 - 19:29:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pánové jak je to s US formátem???
Dneska sem měl trochu času a zabrousil sem s kupou dotazů na výdejní místo pro Plzeň-město (u Luny).
Mimo mých dotazů co a jak a za kolik sem naťuk paní (velmi ochotnou) u techniků jak je to s USkama.
Nic o tom nevěděla a ptala se kolegy ten říkal že o tom něco slyšel ale to je vše.Unich na úřadu se zádná taková věc nenachází.Dokonce se mě ptali jestli to není nějaká soukromá aktivita (něco jako tuning RZ).Jediný co mi pověděla že mají dvouřádkový s eupruhem ale s normálně velkýma číslama.
Tak mi ten muj guláš v hlavě neutřídili.Dokáže to někdo z vás???
TUPÁ VAČKAteam_Škoda tuning racing a piving grupa
[PLZEŇ] I love IGK
Dědek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 119
Registrován: 12-2005


Odesláno Středa, 01. února 2006 - 19:37:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Z jiného soudku -DO TABULKY:

5A7 8821 , Brněnská P-4 , 1. 2. 2006 , Octavia Combi , standard

T 037489 , STK Bohdalec , 1. 2. 2006 , BMW 320 D , papírová převozka

021 CD25 , Brněnská P-4 , 1. 2. 2006 , Octavia Combi , standard
Aussiger
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 756
Registrován: 1-2004


Odesláno Středa, 01. února 2006 - 19:51:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A já taky přidám do tabulky:

U 042589, Ústí, 31.1., Toyota Yaris, papírová převozka
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 318
Registrován: 12-2005


Odesláno Středa, 01. února 2006 - 20:49:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Když Pavel nakous bengacar....


TUPÁ VAČKAteam_Škoda tuning racing a piving grupa
[PLZEŇ] I love IGK
Mcbain
Administrátor

Číslo příspěvku: 5164
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 01. února 2006 - 20:57:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dneska jsem si udělal výlet do Brna, a mám tu hned pár rekordů (konfrontováno s tabulkou, příspěvky jsem nekontroloval).

Dopoledne v Brandýse nad Orlicí modrá skříňová Avie 3A6 9036, široká dvouřádková, typ 103. Docela by mě zajímalo, kdy tahle série skončí a kdy se i v Praze objeví s E-pruhem.

Pak několik vychytávek z Brna v okolí Zvonařky:
Nejdřív Mitsubishi Pajero s 3B6 9090, úzká dvouřádková + jednořádková s E-pruhem, typ 106.
Volkswaggen Caddy 4B1 7755, standart (typ 101 ).
A pak ještě kuriozitka, modrý VW Prasat 1Z0 0001.

Bohužel nemám ani jednu , musíte mi věřit...
Padesát let přepravy silničních návěsů po železnici
Mcbain
Administrátor

Číslo příspěvku: 5167
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 01. února 2006 - 22:29:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A ještě dotaz - kam až se dostala série OCO?
Padesát let přepravy silničních návěsů po železnici
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1646
Registrován: 8-2002
Odesláno Čtvrtek, 02. února 2006 - 00:09:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

McB>> dle dedkozaznamu publikovanych v út 27.12.2005 presne v 16:11 se OCO dostalo k 71-84, coz si dedek zapsal 07.04.2002 :-)
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1647
Registrován: 8-2002
Odesláno Čtvrtek, 02. února 2006 - 00:20:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

dnes v plzni u zvonu:


vydana 31.01.2006, do tabulky nejvyssi neni :-(
jsem zvedavej jakou 2radkovou 2Px neco dostane...
Quex
Administrátor

Číslo příspěvku: 3017
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 02. února 2006 - 07:56:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo, včera jsem v Praze zahlídnul taky 4B1 5753...
...bude třeba zvládnout zákony po našem...
3260
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 942
Registrován: 10-2003


Odesláno Čtvrtek, 02. února 2006 - 08:10:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kurňa, ty 4B1 jsou vic v Praze jak v brnisku. Já viděl nejvyšší 4B1 4635

Mcbain: 1Z0 0001 Ti věříme, dával jsem sem i fotku, často stává na Lidické.

Zaplácnu tabulku:
B00 02 19, dvouřádková, žlutá, 2 ks, bagr, Brno
Je to sice hodně starý, ale aspoň základ.
Nesotoušská doprava
3260
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 943
Registrován: 10-2003


Odesláno Čtvrtek, 02. února 2006 - 08:14:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě mi nedala série VYE a trošku jsem zadědkoval a zapátral po žluťáscích. Je tam těch děr na ně spousta, zatím mám zapsaný: 01-xx, 24-xx, 69-xx, 77-xx, 84-xx, 98-xx, 99-xx. Přijde mě to dost rozhozený. Např. sousední BOM má jeden velký blok 14-xx - 21-xx, potom 42-xx - 45-xx a 89-xx - 91-xx

Dědku, jak jseš na tom s VYE ty?
Nesotoušská doprava
Mcbain
Administrátor

Číslo příspěvku: 5169
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 02. února 2006 - 08:30:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

3260: Kurňa, ty 4B1 jsou vic v Praze jak v brnisku

ale já tu svojí rekordní viděl v Brně...
Padesát let přepravy silničních návěsů po železnici
Mcbain
Administrátor

Číslo příspěvku: 5177
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 02. února 2006 - 11:48:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Napovězte mi , existuje v Praze žlutá dvouřádková vzor ´94? "Návěsová" určitě ne, a co "náklaďáková"? Nějak si nemůžu nic vybavit.
Padesát let přepravy silničních návěsů po železnici
Martin_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 717
Registrován: 5-2004
Odesláno Čtvrtek, 02. února 2006 - 11:50:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dědek Zní to zajímavě, ale i já jsem si vytvořil dvoupísmenné kódy pro všechny ORP! A dokonce podle stejných pravidel! Jen jsem zavrhnul "G", protože podle vyhlášky MDČR ani alfanumerické vyobrazení "G" neexistuje. Přesto jsem se nevyhnul některým podivným kódům - PF Přeštice, KX Kralovice, KF Kuřim... V případě zájmu je můžu poslat e-mailem. Vytvořil jsem i variantu s některými třípísmennými a některé jednopísmenné (tzv. německá varianta).
Tradice od roku 1885 www.spsstav.cz
Vámos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 658
Registrován: 6-2002
Odesláno Čtvrtek, 02. února 2006 - 12:24:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

McBain: Náklaďákovou dvouřádkovou pražskou vzor 94 si taky nějak nevybavuju. Protože se až do konce vydával vzor 86 (AX), tak asi ani neexistovaly.
Historie SPZ v Čechách, na Moravě a ve Slezsku
Mcbain
Administrátor

Číslo příspěvku: 5178
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 02. února 2006 - 12:32:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Myslel jsem si to, dík. V tom případě je Praha docela zajímavá - neexistují zde "vozíkové" vzoru ´94 a ani dvouřádkové žluté vzoru ´94.
Padesát let přepravy silničních návěsů po železnici
Martin_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 718
Registrován: 5-2004
Odesláno Čtvrtek, 02. února 2006 - 14:46:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co se týče žlutých dvouřádkových pražských, tak ty nejvíce doplatily na geopolitické změny po roce 1990 - většina nových náklaďáků potřebuje jednořádkové značky. Velké serie vzoru 1960 a 1987 (požívejme raději toto zaběhnuté označení) tedy zůstaly do konce okresního systému.
Pražské žluté ´87 a ´94:
-dvouřádek: AU, AV, AX
-jednořádek: AU, AY, ABA, ABB, AKA, AKV, ALC.

Tabulka
P 2404, Plzeň, Sady Pětatřicátníků, 1.2.2006, Škoda Octavia RS, trvale manipulační
Tradice od roku 1885 www.spsstav.cz
3260
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 947
Registrován: 10-2003


Odesláno Čtvrtek, 02. února 2006 - 14:58:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V Brně městě se nejspíš do konce systému dávala dvouřádková BSD 36-xx - 59-xx, dále byly jednořádkové série: BSD 85-xx - BSH 19-xx, potom neduplicitní BZM 50-xx - 99-xx

Prvními jednořádkovými byli rovněž BSD 28-xx 32-xx (vzor 87).

Vozíkové vzor 94 jsem taky neviděl. Lehce se naťukla série xx BMB-xx (vzor 87)

Dnes ráno jsem viděl SYI 00-36 Neměl jsem
Nesotoušská doprava
Mcbain
Administrátor

Číslo příspěvku: 5179
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 02. února 2006 - 15:20:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

3260: Ještě mi nedala série VYE

mě by zajímala VYH - na to jak je krátká, tak je zajímavý, že je rozdělena na jednořádek a dvouřádek. Kde je přesně předěl?
Padesát let přepravy silničních návěsů po železnici
3260
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 948
Registrován: 10-2003


Odesláno Čtvrtek, 02. února 2006 - 15:47:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

VYH 00-56 je jednořádek, pak 00-3x je taky jednořádek. Viděl jsem dvouřádkovou Avii, ale číslo nevím. Zkus v ČKP tipnout podle auta (starý Liaz, Tatra, Avia...) Došlo se k 00-90
Nesotoušská doprava
3260
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 949
Registrován: 10-2003


Odesláno Čtvrtek, 02. února 2006 - 15:49:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To VYE je taky něco dvouřádek. Dvouřádková neduplicitní žlutá v JM je tuším ještě BVI. V BM, BK ani v BO nejsou, jinde nevím.
Nesotoušská doprava
Dědek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 120
Registrován: 12-2005


Odesláno Čtvrtek, 02. února 2006 - 17:25:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

PAVEL2 0:09 :

Dík za zástup! Přesnějc bych to nenapsal. Dodal bych snad jen:....ve 13:24.

3260:

Jak jsem na tom s VYE- pokud ti jde o žluté VYE,tak bídně.Vím jen o:
21XX.....ohraničeno mými bílými rekordy-2082-2646
84XX,85XX.....bílé- 8424-8813
98XX,99XX,"H"00XX.....9840-můj poslední bílý rekord

(Když píšu "ohraničeno",neznamená to samozřejmě,že vynechali právě tolik na žluté).


MARTIN L. 11:50:

Prima. Aspoň v tom nejedu sám.
Jak jsem psal-pohrávání si s nějakými fiktivními kódy je pro mě součást vrývání si do paměti: Konic,Kralovic,Stodu,Pacova a mnoha jiných "exotických" ORP v současných podmínkách "kasárenského" systému číslování vozidel.
Proto také, mimo tuto milou pitominku,se je všech 205 snažím mapovat co se týče rozlohy, počtů obyvatel, kontaktů na odbory dopravy a jejich dosažitelnosti podle plánů obcí.
Jestli vono se mi nestejská po SPZ...

PAJDA:

TABULKA:

5A7 8888 , Vinohradská nemocnice , 2. 2. 2006 , Alfa Romeo 2,4 JTD , standard

2L4 7992 , Brněnská P-4 , 2. 2. 2006 , Škoda Octavia , standard

3U6 8901 , Roztylská P-11 , 2. 2. 2006 , VW Polo , standard
Stanley
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1023
Registrován: 2-2005


Odesláno Čtvrtek, 02. února 2006 - 17:43:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad VYE: U nás se vyskytuje Fiat Tipo s SPZ VYE 97-xx. Samozřejmě bílá jednořádková. Doma máme bílý jednořádek VYE 82-xx.
Přeberte si to, kdo chcete, jak chcete...

A nebo se podívejte k nám...
Mcbain
Administrátor

Číslo příspěvku: 5181
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 02. února 2006 - 18:24:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad VYE a VYH:

Dědek - VYE 9840-můj poslední bílý rekord
to znamená, že pak vyrobili pár kousků žlutých, ještě rozdělených do minimálně dvou typů. SPZ prostě nemají logiku...
Padesát let přepravy silničních návěsů po železnici
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1649
Registrován: 8-2002
Odesláno Čtvrtek, 02. února 2006 - 18:48:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

pridam zas nekolik postrehu:

2P5 9633 mininakladacek Nissan asi Cabstar s chlaďákem Drůbežářské závody Klatovy (takze ORP je jasna)
1P4 0xxx prives za osobakem
1P1 2005 2radkova na zadku naky vetsi osobni Hondy
3260
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 952
Registrován: 10-2003


Odesláno Čtvrtek, 02. února 2006 - 20:44:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mcbain: roztříštěnost typů série VYE dokumentuji na pěti fotografiích:





Ještě mi nedala série VYE a trošku jsem zadědkoval a zapátral po žluťáscích. Je tam těch děr na ně spousta, zatím mám zapsaný: 01-xx, 24-xx, 69-xx, 77-xx, 84-xx, 98-xx, 99-xx. Přijde mě to dost rozhozený. Např. sousední BOM má jeden velký blok 14-xx - 21-xx, potom 42-xx - 45-xx a 89-xx - 91-xx

Zareaguji na svůj vlastní příspěvek:
Doplním ještě žluťásky: 47-xx a 58-xx
Takže to máme 8 minibloků žlutých v rámci VYE. Možná to souvisí s překvapivě velkým množstvím náklaďáků ve VY. Pamatuji, že Vás tu překvapila VYA 03-xx žlutá na vleku vzoru 87. Když je hodně vleků bude i logicky toho co ty vleky táhne. Jinak v klasických patří VY spíše ke slabším okresům (vzor 87 sem přišel někdy v průběhu VYC, vzor 94 od VYE 00-xx)
Nesotoušská doprava
3260
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 953
Registrován: 10-2003


Odesláno Čtvrtek, 02. února 2006 - 20:53:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hloupému napověz, chytrého trkni

Nesotoušská doprava
Mcbain
Administrátor

Číslo příspěvku: 5183
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 02. února 2006 - 21:55:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ta značka se ti povedla líp než ČKP...
Padesát let přepravy silničních návěsů po železnici
Dědek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 121
Registrován: 12-2005


Odesláno Čtvrtek, 02. února 2006 - 22:01:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak se mi zdá,že tohle auto jsem nedávno viděl v Biskoupkách u Ivančic...Taková zapadlá vesnička na pomezí Vysočiny.
3260
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 954
Registrován: 10-2003


Odesláno Pátek, 03. února 2006 - 06:52:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mcbain: Tuhle už ČKP našlo?
Dědek: Teď už jezdí v Mladé Boleslavi, takže zmizelo poslední BON ze světa.
Nesotoušská doprava
Mcbain
Administrátor

Číslo příspěvku: 5184
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 03. února 2006 - 08:21:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

SPZ vozidla Druh vozidla Tovární značka Pojistitel Pojištění od – do

MBN0836 OSOBNÍ AUTOMOBILY ŠKODA ALLIANZ POJIŠŤOVNA, A.S.
tel.: 800 170 000
e-mail: RIMSKA_LPU@ALLIANZ.CZ
WWW: http://WWW.ALLIANZ.CZ
29.7.2005 - neuvedeno
Padesát let přepravy silničních návěsů po železnici
Vámos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 659
Registrován: 6-2002
Odesláno Pátek, 03. února 2006 - 09:05:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes ráno na Hanspaulce tmavý Mercedes 021 CD24
Jinak ale modro-žluté diplomatické stále k vidění jsou....
Historie SPZ v Čechách, na Moravě a ve Slezsku
Vámos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 660
Registrován: 6-2002
Odesláno Pátek, 03. února 2006 - 11:56:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

PS: samozřejmě obě standard
Historie SPZ v Čechách, na Moravě a ve Slezsku
3260
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 956
Registrován: 10-2003


Odesláno Pátek, 03. února 2006 - 12:35:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes viděna zlínská jednotabulková standard: 1Z0 0607. Překvapilo mě, že 1Z0 0001 je standard a hned tak blízko za ní je jednotabulková standard.
Nesotoušská doprava
Vámos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 662
Registrován: 6-2002
Odesláno Pátek, 03. února 2006 - 13:37:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

3260: 1Z0 0607. Překvapilo mě, že 1Z0 0001 je standard a hned tak blízko za ní je jednotabulková standard
To ke fakt docela blízko. Asi usoudili, že Kroměříž je malý okres a pro začátek jim to bude stačit. Vím, že třeba Benešov měl ale asi dvojnásobek (standard končil oklo 1S0 1300). První série RZ se podle mě objednávala centrálně.
Historie SPZ v Čechách, na Moravě a ve Slezsku
Jef
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 493
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 03. února 2006 - 14:37:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

samozřejmě obě standard

A už někdo vlastně viděl novou diplomatickou "nestandard"?

Pamatuju si z Bubenče 90. let, že DDA/B/XXA měli minimálně Američané a Rusové semtam na nějakém náklaďáku, Rusové měli i autobusy... ale je něco takového ještě teď?
Mcbain
Administrátor

Číslo příspěvku: 5193
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 03. února 2006 - 14:56:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zatím byly viděny jen "americké", mám dojem, že dokonce dříve než "normální" "americké".
Padesát let přepravy silničních návěsů po železnici
Vámos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 664
Registrován: 6-2002
Odesláno Pátek, 03. února 2006 - 15:09:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jef: Jeden ruský diplomatický náklaďák jsem viděl cca před měsícem, měl ještě modro-žlutou.
Historie SPZ v Čechách, na Moravě a ve Slezsku

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace