K-report
 

Archive through 31.leden 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Automobily, lodě a letadla » SPZ » SPZ - diskuse » Staré archivy » Archive through 31.leden 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Mcbain
Administrátor

Číslo příspěvku: 5129
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 27. ledna 2006 - 14:30:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Do příchodu Dědka nic novýho nerozjíždim. Moje poslední slovo je, že do tabulky patří obě hodnoty.
Padesát let přepravy silničních návěsů po železnici
3260
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 920
Registrován: 10-2003


Odesláno Pátek, 27. ledna 2006 - 15:22:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Souhlasím s Mcbainem. Nezařazením jeho maringotkové bychom popřeli základní princip posunu prvního písmene dle oficiálního vyjádření zástupce vlády České republiky. Tato doktrína nesmí být narušena žádnými pochybovači. Do překonání 1A1 bude vše ostatní označováno pojmem tzv. „Malý rekord“ (citace: Dědek 2005).

Navrhuji svolat sjezd naší RZ diskuze na neutrální půdě (tedy mimo Prahu, jíž se problém týká) a nechat hlasovat za přítomnosti prezidenta Dědka, jež má ve věci právo VETA.
Nesotoušská doprava
3260
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 921
Registrován: 10-2003


Odesláno Pátek, 27. ledna 2006 - 15:31:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dále bychom se mohli věnovat kauze BON, která tu nějak vyšuměla, a ke které jsme měli dostat stanovisko z redakce K-reportu. Je BON falzum nebo se skutečně stačilo vydat?
Nesotoušská doprava
Pajda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 215
Registrován: 9-2005


Odesláno Pátek, 27. ledna 2006 - 16:43:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak konečně se sem snad vrátím, abych dal tabulku zase dohromady.
Maringotkové šílenství bych vyřešil jednoduše. Tabulka se sejme a zezadu je datum výroby. To rozhodne, o tom, která serie je novější. Bude to objektivní a nezpochybnitelné.
hledám další SPZ/RZ do své sbírky spz.euweb.cz nejnovější RZ
Vámos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 651
Registrován: 6-2002
Odesláno Pátek, 27. ledna 2006 - 16:54:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Už jsem se k tomu nechtěl vyjadřovat, ale ještě jednu věc, která to v budoucnu jednoznačně rozhodne - a to v které číselné řadě tento typ pokračuje, tak je logicky vyšší = novější:
1. Pokud se objeví maringotková třeba 1A5 7542 nebo 7A8 9999 je jasné, že McBainova byla vyšší a A00 1404 by měla z tabulky zmizet.
2. Pokud se objeví třeba A00 3500 (nebo jakákoliv vyšší než nejvyšší traktorová A00 2342), je jasné že v tabulce nemá co dělat 1A1.
Podle mě je pravděpodobnost tak 99% pro druhou možnost. Usuzuji tak na základě nepřímých důkazů. Je otázka, jestli kvůli tak malé pravděpodobnosti má smyls do tabulky cpát obě varianty nebo radši případně opravit málo pravděpodobnou chybu.
Už mě to fakt ale nebaví
Historie SPZ v Čechách, na Moravě a ve Slezsku
Martin_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 708
Registrován: 5-2004
Odesláno Pátek, 27. ledna 2006 - 18:44:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Navrhuji svolat sjezd naší RZ diskuze na neutrální půdě

Ano, co takhle v Čierné nad Tisou, že?

Tabulka se sejme a zezadu je datum výroby

No jistě, a nejlépe za asistence policie (pokud by se DP Praha vzpouzel) a novinářů z Blesku, Šípu a TV Nova (aby byla kauza 1A1 vs. A00 řádně zmedializována a vešla v povědomí u širší veřejnosti)...
Ale teď vážně:

BON
Můj postoj je poměrně schizofrenní: Podle fotky se mi zdá pravá, ale ČKP o žádném BON 00-06 nechce ani slyšet...

Televize
Návštěvníci, 3.díl (ČSSR/SRN 1983)

Přestože organizátoři výpravy ADAM´84 dbali na to, že nesmí zasahovat do historie, pozapomněli, že ani v roce 1984 (a ani nikdy) neexistovala značka AOB-93-41. Naopak výtečný animátor Jan Švankmajer odvedl skvělou práci, když tuto tabulku proměnil v mnohem autentičtější ACD-09-57.

Pokud se oprostíme od sporu ohledně maringotky, zkusme se zamyslet na tím, proč vlastně byl pro žluté značky vytvořen formát Y00 0000? A proč "traktorové" tabulky nemají europroužek?
Tradice od roku 1885 www.spsstav.cz
Mcbain
Administrátor

Číslo příspěvku: 5130
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 27. ledna 2006 - 19:30:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vámos: 1. Pokud se objeví maringotková třeba 1A5 7542 nebo 7A8 9999 je jasné, že McBainova byla vyšší a A00 1404 by měla z tabulky zmizet.
2. Pokud se objeví třeba A00 3500 (nebo jakákoliv vyšší než nejvyšší traktorová A00 2342), je jasné že v tabulce nemá co dělat 1A1.


A já tvrdím, že do tabulky patří obě, bez ohledu na další vývoj. A to z důvodů, že:

1. z nějakého důvodu byly pro tuto kategorii zvoleny dvě zcela mimoběžné série, což nemá u jiných typů obdoby. Ani jednu sérii nemůžeme - vzhledem k nastavení podmínek číslování sérií RZ - považovat za "správnou" či "nesprávnou".
2. jedná se o tak kuriozní typ vozidel, že normálním přírůstkem nedojde nikdy ke srovnání úvodní diference.

3260: Dále bychom se mohli věnovat kauze BON, která tu nějak vyšuměla, a ke které jsme měli dostat stanovisko z redakce K-reportu.

redakce K-reportu (tedy já ) přece napsala, že fotografie vypadá pravě. Z toho se dá usoudit, že sérii BON považujeme za pravou a byla tedy vydávána.
Padesát let přepravy silničních návěsů po železnici
Vámos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 652
Registrován: 6-2002
Odesláno Pátek, 27. ledna 2006 - 20:08:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A1A/A00
No a co zkusit napsat diplomované specialistce Darině?
Ministerstvo dopravy třeba pprostřednictvím Dariny Sedlářové, DiS na otázku, co bylo dřív třeba odpoví a rozlouskne to. Za pokus to stojí. Já jsem na to moc línej a o tom, která je novější nepochybuji, ale mít oficálně potvrzené nikdy neškodí... Mohl by se toho třeba ujmout Martin L, ten už s ní vstoupil do (písemného) styku (i když ten o tom stejně jako já tak ynepochybuje a zastává "většinový názor").
Historie SPZ v Čechách, na Moravě a ve Slezsku
Mcbain
Administrátor

Číslo příspěvku: 5132
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 27. ledna 2006 - 20:13:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale já prostě pořád nechápu, proč je tak důležitý, která je novější (o maximálně pár měsíců)? Prostě jsou dvě, úplně jiné, a co? Já přece nezpochybňuju, že v současné době jsou vydávány značky A00 (v počtu jedna maringotka měsíčně ) a že 1A1 je určitá kuriozita. Ale prostě nechápu, proč by tato kuriozita neměla být zaznamenána v tabulce.
Jo a myslím si, že tento (pro někoho) "problém" existuje ve všech krajích, ne jen v Praze.
Padesát let přepravy silničních návěsů po železnici
Mcbain
Administrátor

Číslo příspěvku: 5133
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 27. ledna 2006 - 20:19:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale nakonec - možná, že by to za dotaz stálo. Aspoň by se zjistilo, kolik těch žlutých 1A1 91xx bylo vlastně vyrobeno a kolik jich už bylo vydáno. Podle mě určitě nebudou rozebrány (a proto patří do tabulky - určitě se může ještě nová objevit).
Padesát let přepravy silničních návěsů po železnici
Vámos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 653
Registrován: 6-2002
Odesláno Pátek, 27. ledna 2006 - 20:29:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já zase nechápu, proč by měly být v tabulce dvě stejného typu jako nejvyšší/nejnovější a navíc s tím, že jedna z nich tam bude beze změny na věčné časy
Ale ať si to rozhodne Pajda, jakožto správce tabulky, sám (práci s tím bude mít on)

myslím si, že tento (pro někoho) "problém" existuje ve všech krajích
o tom nepochybuji, sám jsem sem dával žlutou 1P0 a považuji za srpávné, že v tabulce není. Vzhledem k tomu, že se tento typ vyskytuje hojně na různých přívěsech za traktory, bude se jich určitě v krajích vydávat víc než v Praze a bude z nich proto též zřejmé, která série je novější, což analogicky bude převzatelné i pro Prahu
Historie SPZ v Čechách, na Moravě a ve Slezsku
Vámos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 654
Registrován: 6-2002
Odesláno Pátek, 27. ledna 2006 - 20:32:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Podle mě určitě nebudou rozebrány
To usuzuješ z čeho? Možné to samozřejmě je, ale mnohem pravděpodobnější je, že už rozebrány jsou, když se vydává další série!
Historie SPZ v Čechách, na Moravě a ve Slezsku
Mcbain
Administrátor

Číslo příspěvku: 5134
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 27. ledna 2006 - 20:39:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To usuzuješ z čeho?

z toho, že jsem zatím viděl jen dvě (z toho si pamatuju jen tu 9143 a někdo tu kdysi hlásil 9142).

Samozřejmě, pokud tady budeme hrát pseudovědeckou hru na rekordy, tak je třeba to nějak "vyřešit". Pokud má tabulka sloužit jako určitá pomůcka, zachycující realitu RZ, tak tam prostě patří obě varianty, protože obě jsou reálné a každá má svůj "rekord" (já jsem si je nevymyslel).

Necháme to na hospu, já to nějak přestávám chápat. Nikdy by mě nenapadlo, že fotkou jedné "atypické" značky můžu vyvolat takhle emotivní diskuzi. Jako kdyby o něco šlo... Prostě
Padesát let přepravy silničních návěsů po železnici
Mcbain
Administrátor

Číslo příspěvku: 5135
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 27. ledna 2006 - 20:58:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trochu jsem projel ČKP (i když ho beru dost s rezervou). 9144 a 45 jsou nějaké maringotky, 46-48 traktory , 49 ještě něco a "padesátková" série je zřejmě celá volná. Takže se ještě možná můžeme dočkat nových "rekordů". Při měsíčním přírůstku nových maringotek v Praze může těch pár volných značek ještě vystačit dost dlouho...
Padesát let přepravy silničních návěsů po železnici
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 304
Registrován: 12-2005


Odesláno Pátek, 27. ledna 2006 - 22:55:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A proč "traktorové" tabulky nemají europroužek?
Řek bych že traktorový značky nemají EUpruch z důvodu že se nepředpokládají jejich jízdy do zahraničí.Nejspíš nemají ani zelenou kartu (ikdyž na fichtla mi jí dali)
Viz jezedáci z hoštic taky jeli do Itálie Karosou a ne traktorem
TUPÁ VAČKAteam_Škoda tuning racing a piving grupa
[PLZEŇ] I love IGK
Trustno1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 228
Registrován: 4-2005


Odesláno Pátek, 27. ledna 2006 - 23:14:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dovolím si připojit také svůj komentář na nekonečné téma "nejvyšší maringotková" RZ. Jelikož jsem již několikrát spatřil žluté dvouřádkové tabulky S-kraje na přípojných vozidlech za nákladní vozidla v tomto klasickém krajském provedení,
1S0
xxxx

zastávám ten názor, že 1A1 by se měla řadit ke standardním tabulkám a nikoliv ke speciální sérii pro pracovní stroje a traktory A00xxxx. Na hodně vozidlech plzeňské firmy APB Plzeň http://www.apb-plzen.cz/ můžeme do dnešního dne vidět tabulky s mezerou mezi posledními čtyřmi číslicemi. Zrovna si ale nevybaji, zda ve formátu 1P0xxxx nebo P00xxxx. Můj názor je ten, že při přechodu na systém RZ byly v některých krajích vyrobeny dvouřádkové RZ pro přípojná vozidla na žlutém podkladě z toho důvodu, že prostě SPZ byly už rozebrány. Odhadoval bych to na max. několik kusů (desítky nebo stovky). Právě proto máme možnost vidět např. zmiňovaný S-kraj na přípojných vozidlech v této atypické variantě. Proto se dle mého názoru u maringotky nejedná o rekord ve smyslu nejvyšší RZ, ale jedná se o rekord v tom smyslu, že byl použit jiný typ, než skutečně měl být použit (rozuměj klasická RZ, ale ve žlutém, atypickém provedení). Zakončil bych to myšlenkou, že "maringotková" 1A1 není dle níže uvedeného odkazu Typ 155, ale spíš prototyp Typu 104. Tedy takový mezičlánek mezi SPZ a RZ (protože je v jiné barvě a o 4 cm užší). No a jelikož byl vyroben a naskladněn, byl použit při registraci maringotek (ty do té doby registrovány být nemusely, stejně jako bagry atd.).

Jen upozorňuji, že vyjadřuji svůj osobní názor, rád si vyslechnu vaše komentáře, ale už to nechci dále rozvádět.

http://www.mdcr.cz/NR/rdonlyres/D59EB03B-3985-4C7F-BB09-1D36FBBEBA7C/0/regtab.pdf
http://RZ.zde.cz/ - nejvyšší spatřené registrační značky

TrustNo1 ~ nevěřte nikomu!
Trustno1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 229
Registrován: 4-2005


Odesláno Pátek, 27. ledna 2006 - 23:32:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na prostudování je dobrý ještě tento dokument s všemi typy RZ z r. 2001: http://www.mdcr.cz/NR/rdonlyres/5DD8B768-B990-4BB8-AA4F-4703A614E40F/0/150402regis.doc

a mezery mezi číslicemi by mohla vysvětlovat strana 32 tohoto PDFka: http://www.mvcr.cz/sbirka/2001/sb092-01.pdf
http://RZ.zde.cz/ - nejvyšší spatřené registrační značky

TrustNo1 ~ nevěřte nikomu!
Aussiger
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 749
Registrován: 1-2004


Odesláno Sobota, 28. ledna 2006 - 12:30:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trustno1: Já bych tu Mcbainovu "maringotkovou" zas tak nekomplikoval. Je to standardní typ 155 jen s jiným kódováním, které je podle většiny z nás dnes už překonáno formátem Axx xxxx. Proto nemůže být v tabulce, která zaznamenává aktuálně vydávané, jako rekord. Ale může tam být třeba jako zajímavost z roku 2002/3 - to už je na Pajdovi jestli ji tam dá nebo ne.
Matej spravca tab.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 65.39.196.195
Odesláno Sobota, 28. ledna 2006 - 17:01:05   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Posielam este nejake zaujimavosti z leta 2005.
1K47311 bager 060905
2C4168 170705
A3525E 250805, A8135E 270805
B5981E 100805
C6136E 170705
T1794E 070905
Z2370E 050905
T001556 zlta 110805
M001215 zlta traktor 200805
H001484 zlta 250805
Mcbain
Administrátor

Číslo příspěvku: 5139
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 29. ledna 2006 - 13:10:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Koukal jsem, že v tabulce je nějak chudej C-kraj, tak něco přidám - 2C3 6190 úzká dvouřádková + jednořádková (bez E-pruhu). Byl to Nissan Patrol, včera v Praze na Žižkově.
Doufám, že to zas někdo zpochybní...
Padesát let přepravy silničních návěsů po železnici
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2834
Registrován: 1-2005


Odesláno Neděle, 29. ledna 2006 - 13:37:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

McBain: Nevěřím

Dva úlovky ze dneška v Olomouci:
nejvyšší jedno+dvouřádková, Hyundai (možná Terracan, v off roadech se moc neorientuju), Olomouc, Třída Svobody
fg


Nejvyšší standard (Dědku, zas su lepší ), Kia Sorento, Olomouc, Olympia

qs
ICQ: 321725091
Martin_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 710
Registrován: 5-2004
Odesláno Neděle, 29. ledna 2006 - 13:37:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mohl by se toho třeba ujmout Martin L, ten už s ní vstoupil do (písemného) styku

Začnu na tom pracovat.

i když ten o tom stejně jako já tak nepochybuje a zastává "většinový názor"

To by vadit nemělo, pokud by se podle slov slečny/paní Sedlářové potvrdilo to, že nemáme pravdu, tak to jsem stejně dám, zas taková ješita nejsem

můžeme do dnešního dne vidět tabulky s mezerou mezi posledními čtyřmi číslicemi. Zrovna si ale nevybaji, zda ve formátu 1P0xxxx nebo P00xxxx

S mezerou jsou vždy P00 xxxx.

Televize
Fantomas kontra Scotland Yard (Francie/Velká Británie 1967)

Mohl by mi někdo rozkódovat tyto britské značky:
NJL 204
309 HWR
.
Děkuji.

Tabulka
P 028755, Plzeň 3, Obchodní ul., 28.1.2006, Seat Cordoba, papírová převozka
Pozn.: Na značce bylo uvedeno datum vydání 26.1.2006
Tradice od roku 1885 www.spsstav.cz
Mcbain
Administrátor

Číslo příspěvku: 5141
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 29. ledna 2006 - 19:27:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V dnešním "Nedělním světě" je na straně 24 recenze nového Subaru Impreza STI, na je se značkou A 4086. Doufám, že tahle značka byla objednána, vyrobena a vydána později než dosavadní (moje ) rekordní A 4000 a splní tím všechny potřebné podmínky pro uznání nového
rekordu...
Padesát let přepravy silničních návěsů po železnici
Vámos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 655
Registrován: 6-2002
Odesláno Neděle, 29. ledna 2006 - 20:05:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin L:
NJL 204 - Lincoln, Holland (Boston) 1932-1965
309 HWR - West Yorkshire (Leeds) 1953-1965
K tomu asi bude vhodné trochu vysvětlení:
Nejdřív uvádím oficiální název oblasti, pro kterou daný kód platí, do závorky jsem napsal město, které v dané oblasti leží a v němž pravděpodobně se nacházel i příslušný úřad.
U značek v tomhle formátu nelze moc přesně určit rok vydání - jsou z doby před zavedením kódu roku. (Přesněji by to mohl vědět jen nějaký anglický Dědek)
K lokalizaci té první značky ještě uvedu, že Lincolnshire se dále dělilo a každá oblast měla vlastní kódy, proto takové komplikované označení.

PS: Vzhledem k tomu, že obě výše uvedené SPZ jsou z oblastí spíše ze středu Anglie, dovolil bych si vyslovit domněnku, že se to asi netočilo ve Skotsku, ale spíš někde tam
Historie SPZ v Čechách, na Moravě a ve Slezsku
Viajero
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 20
Registrován: 10-2005
Odesláno Neděle, 29. ledna 2006 - 21:19:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

S laskavým svolením svého kolegy - autora přidávám něco exotiky.
Monrovia, Liberie, foto 2005

Liberie 1

Liberie 2
Mcbain
Administrátor

Číslo příspěvku: 5142
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 29. ledna 2006 - 23:50:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin l: To, že někdo tvrdí, že 1A1 je nejvyšší žlutou, je stejné, jako kdyby tvrdil, že nejvyšší pražskou okresní nákladní je ABB a přívěsovou AE.

ještě jednou tě poprosím - můžeš mi tohle vysvětlit? V čem je spor s AKA, resp. s AKC? Opravdu to
Padesát let přepravy silničních návěsů po železnici
Mcbain
Administrátor

Číslo příspěvku: 5143
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 29. ledna 2006 - 23:54:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A ještě sem dám jeden pokus o rekord, 5A7 6168, Citroen Xantia kombi, stříbrná metla , před chvílí Prágl-Vinohrady. Typ jednořádková "klasika".
Padesát let přepravy silničních návěsů po železnici
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 19029
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 30. ledna 2006 - 02:02:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pro SPZkozpytce:

Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Pajda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 216
Registrován: 9-2005


Odesláno Pondělí, 30. ledna 2006 - 08:54:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Maringotka jednotabulková.

Jinak k diskuzi na minulých stránkách.
AED byl první atypický formát pro osobáky v Praze a na světlo vylezl o několik písmen dřív.
Po ABZ šlo AN a dál až k AZ a teprve pak ACA. O tom nejsem ochoten diskutovat.
hledám další SPZ/RZ do své sbírky spz.euweb.cz nejnovější RZ
Mcbain
Administrátor

Číslo příspěvku: 5146
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 30. ledna 2006 - 09:19:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

O tom nejsem ochoten diskutovat

však o tom snad nikdo nediskutuje...
Padesát let přepravy silničních návěsů po železnici
Pajda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 217
Registrován: 9-2005


Odesláno Pondělí, 30. ledna 2006 - 09:25:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jinak jsem aktualizoval tabulku podle příspěvků za poslední dobu. Doufám, že jsem nic nevynechal, reklamace se přijímají.
Novou podobu tabulky zatím neřeším a vojenské značky ponechávám ve stávající podobě.
hledám další SPZ/RZ do své sbírky spz.euweb.cz nejnovější RZ
Mcbain
Administrátor

Číslo příspěvku: 5147
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 30. ledna 2006 - 09:34:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nějak jsem tam nenašel svoje "rekordy" ze včerejška, z 13:10 a 19:27...
Padesát let přepravy silničních návěsů po železnici
3260
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 926
Registrován: 10-2003


Odesláno Pondělí, 30. ledna 2006 - 10:02:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mcbain: Udelal jsi tu rozruch s maringotkou, tak Te Pajda ignoruje:-)

Napadlo me, ze bychom se mohli nekdy sejit. Myslim takovych nas par hlavnich espezetkovych magoru. Ale je to takovej ulitlej napad a osobne si myslim, ze se neujme:-) Ale treba Dedka bych fakt rad poznal.
Nesotoušská doprava
Pajda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 218
Registrován: 9-2005


Odesláno Pondělí, 30. ledna 2006 - 10:15:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tabulka opravena, nikoho neignoruju.
Setkání je zajímavá myšlenka, určitě bych se taky zúčastnil. Optimální místo by byla výdejna RZ.
hledám další SPZ/RZ do své sbírky spz.euweb.cz nejnovější RZ
3260
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 927
Registrován: 10-2003


Odesláno Pondělí, 30. ledna 2006 - 10:24:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pajda: delal jsem si srandu s Mcbainem.

Zalezi, ktera vydejna RZ by to byla. Osobne bych setkani rad videl v miste kde se RZ razi. Mam z prace kontakt na cloveka z Hiconu.

Odkud jsi Pajdo Ty?
Nesotoušská doprava
Mcbain
Administrátor

Číslo příspěvku: 5148
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 30. ledna 2006 - 10:32:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mam z prace kontakt na cloveka z Hiconu.

tak ať něco prozradí - třeba kdy se v Praze objeví široké dvouřádkové s E-pruhem...
Padesát let přepravy silničních návěsů po železnici
3260
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 928
Registrován: 10-2003


Odesláno Pondělí, 30. ledna 2006 - 10:59:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo, Pajdo. Archivuješ ty tabulky? Aspoň jednou měsíčně by jsi nám mohl zasílat hromadně ten stav na konci měsíce. Podle všeho to děláš v excelu. nebo ne?
Nesotoušská doprava
Pajda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 219
Registrován: 9-2005


Odesláno Pondělí, 30. ledna 2006 - 11:06:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jsem z Prahy, tabulku dělám v Excelu. Jiná cesta je pro mě neřešitelná.
Ukládám jí jen v aktuální podobě, ale asi nechám někde stav na konci ledna uložený zvlášť. Kdo to chce poslat mailem, nechť mi pošle svůj mail.
hledám další SPZ/RZ do své sbírky spz.euweb.cz nejnovější RZ
3260
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 930
Registrován: 10-2003


Odesláno Pondělí, 30. ledna 2006 - 11:08:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Určitě to chce archivaci, jinak to je na hovno. Vem si jak jsou Dědkovi datovaný poznámky užitečný. Já mám tedy o aktualizaci z 31.1.2006 zájem. Mail je pod nickem.

Takže na sraz SPZ je jeden z Brna a jeden z Prahy. Takže navrhuju třeba Humpolec.
Nesotoušská doprava
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 19030
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 30. ledna 2006 - 11:32:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Je mi jasný, že se projevím jako naprostý diletant, ale co ta COO znamená?
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Jef
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 476
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 30. ledna 2006 - 12:16:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin Z:

Je to zřejmě RZ typu 155 (tedy "traktor, samojízdný pracovní stroj a jejich přípojné vozidlo"), C znamená Jihočeský kraj (České Budějovice), ostatní jsou čísla - takže "cé nula nula" atd., nikoli civilní ozbrojená ochrana nebo něco takového
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 19042
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 30. ledna 2006 - 12:21:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Díky. Ještě jsem takovou „značku” neviděl, tak se ptám :-).
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
3260
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 931
Registrován: 10-2003


Odesláno Pondělí, 30. ledna 2006 - 12:24:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mrkvo, máš mezery!!!

Pajdo flákni to do tabulky!!!
Nesotoušská doprava
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 19045
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 30. ledna 2006 - 12:32:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Njn, žádám zastřelení před nastoupenou jednotkou.
Chodím tam kolem toho stroje a spíš mne zaujali ti plyšáci (viz vedle) :-). Pro mne jsou SPZ prostě kus plechu s písmenky a čísílky
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Jef
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 481
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 30. ledna 2006 - 17:18:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale význam toho "C" jsi věděl, ne?
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 19056
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 30. ledna 2006 - 17:34:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

C bych ještě věděl :-), COO už ne :-).
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Dědek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 111
Registrován: 12-2005


Odesláno Pondělí, 30. ledna 2006 - 21:10:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hlásím novinky do tabulky:

Bystřice nad Pernštejnem , 27. 1.2006 , Suzuki Swift , standard

Hráského P-11 , 30. 1.2006 , Citroen Xsara , papírová převozka

5A7 7393 , Jana Želivského P-3 , 30. 1.2006 , Mazda Premacy , standard
3260
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 932
Registrován: 10-2003


Odesláno Pondělí, 30. ledna 2006 - 23:15:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dědku, koukám, že nezahálíš, po 5 km klasicky následuje relax na parkovišti a obhlídka vozidel:-)

Holt před Dědkem se nic neztratí ani v těch nejzapadlejších končinách.
Nesotoušská doprava
Dědek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 112
Registrován: 12-2005


Odesláno Úterý, 31. ledna 2006 - 08:00:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

3260:

Co já,hlavně tady,že řeč nestála!
A maxitabule vzorně aktualizovaná...

K těm tvým "zapadlým končinám" se váže tato historka:
2J5 0000 je foceno na parkovišti naproti místnímu Oddělení dopravy MÚ.Normálně zde vydávají 2J3 38XX a zbývá jim ještě zaplnit mezeru do 46XX.Tohle Suzuki má evidentně značku již z nového "balíčku".Komupak asi patří...?

Jinak-napadlo mě,že bys mi mohl možná s něčím pomoci.Dával jsem teď nedávno dohromady kontaktní údaje na všechny existující "výdejny značek" v ČR.Protože jsem pro jistotu čerpal údaje o nich z více než jednoho zdroje,u některých ORP se z této snahy o jistotu stala nejistota,která ze zjištěných adres je ta pravá.
Jedna z těch ORP je (nebo jsou ?) Šlapanice u Brna. Zde se uvádí adresa Oddělení registrace vozidel: Opuštěná č.2,BRNO nebo MÚ Šlapanice,Masarykovo nám.7.
Myslel jsem,že by pro tebe (časem) nemusel být problém tu Opuštěnou č.2 proklepnout.
Je to poměrně krátký úsek té hlavní u AN Zvonařka,směrem k Rondu,hned naproti velkému parkovišti u AN.Jen si nejsem jistý tím,jestli Opuštěnou č.2 nezbourali kvůli Vaňkovce...
A ještě to,co budeš určitě vědět z hlavy:
-v Brně se vydávají značky v Kounicově ul.67(-u Delvity?)
-v Kuřimi Jungmannova 968(-u stadiónu?)

Předem dík za kladné vyřízení mé žádosti.
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2837
Registrován: 1-2005


Odesláno Úterý, 31. ledna 2006 - 12:26:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Včera jsem na R 46 u Brodku u Prostějova potkal návěs s 2M38800
Jinak v těch místech jsem zahlédl další dva návěsy, jeden s OC 38-34 (vzor '94), vypadalo to velmi zajímavě, a pak s AD 27-65 (vzor '60). Takovou značku jsem neviděl ještě nikdy na tak zachovalém traileru. Vypadalo to na nějakou přestavbu
ICQ: 321725091
Quex
Administrátor

Číslo příspěvku: 3009
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 31. ledna 2006 - 12:37:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bobyk: Série AD se taky dávala až do konce roku 2002, nic jiného dvouřádkového na nákladní přívěsy nebylo.
...bude třeba zvládnout zákony po našem...
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2838
Registrován: 1-2005


Odesláno Úterý, 31. ledna 2006 - 12:39:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Quex: Aha, díky. Jsem si říkal, že je to nějaká vyfikundace...
ICQ: 321725091
3260
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 933
Registrován: 10-2003


Odesláno Úterý, 31. ledna 2006 - 12:45:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mě se zase líbla hradecká návěsová HR vzor 94. Taky to vypadalo zajímavě a neotřele:-)

Dědek: Podívám se na tu Opuštěnou. Výdejní místo v Brně - souhlas. Kuřim nevím, pohybuju se tam krátce a teprve včera jsem naťuknul mé nové přítelkyni zájem o SPZ (ani neví co mají doma na autě)

Jinak mám doma na počítači v oblíbených kontakty na jihomoravské ORP. Tak Ti to když tak pošlu. Už jsem kdysi psal do Ivančic s žádostí o to co se tam dávalo zatím za RZ. Odpověď mi přišla ale pro mé potřeby celkem o ničem. poslali mě jen série s přesností na první tři místa, což je jak víme nedostačující
Nesotoušská doprava
Jef
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 484
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 31. ledna 2006 - 13:56:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Maringotka 1A1 9143 stojí na Olšanské u Olšanského náměstí - v těch místech, kde se zrovna rýpe do tramvajové trati. To kdyby někdo měl zájem ověřovat její existenci
Martin_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 712
Registrován: 5-2004
Odesláno Úterý, 31. ledna 2006 - 14:29:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To, že někdo tvrdí, že 1A1 je nejvyšší žlutou, je stejné, jako kdyby tvrdil, že nejvyšší pražskou okresní nákladní je ABB a přívěsovou AE.
ještě jednou tě poprosím - můžeš mi tohle vysvětlit? V čem je spor s AKA, resp. s AKC


No zkrátka v tom, že stejně jako "někdo" ignoruje současné A00 jako nejvyšší "traktorové" jednotabulkové, tak by někdo mohl ignorovat AKA a AKC, protože jsou už neduplicitní. Já vím, není to zrovna nejkřišťálovější příklad, ale mám pocit, že situace okolo 1A1 9143 je natolik atypická, že aplikovat na ní nějaký absolutně odpovídající příklad je věc nadmíru složitá.

Tabulka
A 4860, Plzeň 3, Sady Pětatřicátníků, 31.1.2006, Mitsubishi Grandis, trvale manipulační

Ten Swift 2J5 0000 bych tipoval na nákupní vozidlo manželky místního starosty.

COO/C00
Popletený Martin_zlivský jen dokazuje, že formát Y00 0000 byl pro "traktory a jinou havěť" zvolen velmi nešťastně. Máme 4 roky od zavedení systémum a většina krajů stále vydává základní serii Y00, pár šťastnějších Y01 a střední Čechy S03. Bude tedy trvat velmi dlouho, než se dostaneme k Y10, což by zvýšilo přehlednost a definitivně všechny přesvědčilo, že se jedná o nuly a ne "o". Ideálním řešením by bylo, ponechat žluté značky ve stejném formátu jako bílé...
Tradice od roku 1885 www.spsstav.cz
3260
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 934
Registrován: 10-2003


Odesláno Úterý, 31. ledna 2006 - 14:47:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ideálním řešením by bylo, ponechat žluté značky ve stejném formátu jako bílé...

to bychom tu měli duplicitní systém. proč se vlastně na ty traktory dělá speciální série?
Nesotoušská doprava
Vámos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 656
Registrován: 6-2002
Odesláno Úterý, 31. ledna 2006 - 15:01:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

3260: to bychom tu měli duplicitní systém
Neměli! Jen by to bylo v jedné řadě. Ty sporné maringotky taky nejsou duplicitní!
Historie SPZ v Čechách, na Moravě a ve Slezsku
3260
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 935
Registrován: 10-2003


Odesláno Úterý, 31. ledna 2006 - 15:12:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vámos: OK, tak proč teda nedostávají klasický dvouřádek v bílém provedení?
Nesotoušská doprava
Dědek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 113
Registrován: 12-2005


Odesláno Úterý, 31. ledna 2006 - 15:32:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

3260:

Dík za ochotu a info.
V Kuřimi to ber zlehka,ať nemáš kvůli mně problém.
Jinak ta výdejna by měla být poblíž sportovního areálu,tak se tím směrem můžeš rafinovaně vydat třeba pod záminkou "nutné potřeby"(-si zaběhat).
3260
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 936
Registrován: 10-2003


Odesláno Úterý, 31. ledna 2006 - 15:37:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dědek: Neboj, jdu na to opatrně:-) Kde je sportovní areál v Kuřimi to netuším... Budu se muset zeptat. Každopádně narozdíl od šlapanických jsou kuřimské série jednoznačně identifikovatelné.
Nesotoušská doprava

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace