K-report
 

Archiv do 15.října 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Tramvaje a metro » MHD v Olomouci » Staré archivy » Archiv do 15.října 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
No toto
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.192.29.34
Odesláno Pondělí, 09. října 2006 - 16:09:34   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes jsem si učinil výlet olomouckým Triem.
205 již má hranatá kola na zadním podvozku, přes křížení hrká jako pojízdné železářství. Tria místo dvojčat při studentské dopravě stíhají, ale lidi si navzájem funí do obličeje nebo za krk. Takže už vím, že se takového excesu (jízda tramvají) nemám často dopouštět.
Očekávám, že Vario místo sóla T3 minimálně nepřinese snížení přepravní kapacity a jízdními vlasnostmi všem pochybovačům připomene, že Astra i Trio jsou krok vedle.
Jura_b
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7
Registrován: 9-2006


Odesláno Pondělí, 09. října 2006 - 18:33:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na d-4 jezdí Vario.
Tom_tužín
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 327
Registrován: 6-2005
Odesláno Pondělí, 09. října 2006 - 19:02:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co se týká ranního stavu v dopravě studentstva od hln. o půl osmé ráno, nejvíce mě dojímají sólo T3 na D4 a D5. Narvané dojedou už z Pavloviček, u nádraží se do nich z cca. 100 zájemců dostane asi 30 a zbytek buď čeká, nebo rezignovaně odchází na bus (je li naděje se do něj dostat a jet s ním alespoň částečně použitelným směrem), nebo jde rovnou pěšo. To, co tam vidím dnes a denně jsem v Ostravě nezažil ani jednou za celých 5 let svých studií, ač jsem jezdil prakticky ve stejný čas (kolem osmé)
Svůj názor na DPMO psát nebudu, neboť by to musel pravděpodobně administrátor smazat nebo vytečkovat. Jen naznačím: DPMO=
Nové tramvaje jsou hezké, ale pro nejhorší DP v ČR by byla adekvátní tak koňka tak hezkých vozidel je pro takovou instituci škoda.
Tolik můj názor, zdraví Tom.
Vlaky, kde počet cestujících každý den převyšuje ve většině trasy počet míst k sezení, by MĚLY PŘIJÍT O VEŠKERÉ KRAJSKÉ NEBO STÁTNÍ DOTACE! Cestující nejsou brambory, vlak není tramvaj a do kupé se 8 lidí nevejde, aniž by byli jak čuníci v chlívku
Jva
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1313
Registrován: 6-2002


Odesláno Úterý, 10. října 2006 - 13:54:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak určitě bych nesouhlasil, že DPMO je nejhorší v republice. Co se týká Trií, je to opravdu spíš pomník radních, než užitečný stroj do Olomouce. Ona placatá kola, respektive rachot je především způsoben stavem tratí, třeba na Kosmonautů je po rachotu.
Vario je na 5.kursu d-4.
A co se týká Pavloviček, smutně vzpomínám na názory místních při představování Tria v Neředíně - pokud trvají na d-5, nejraději by ještě U, pak to rozbije přepravní kapacitu ve zbytku sítě. A změny, byť by byly užitečné a časem se zjistilo, že i prospěšné, jsou krokem nepopulárním, zvláště před volbami a musí být podpořeny městem, vůle DP nestačí (a jsou tam i tendence ke změnám, a to na dost vysokých postech).
Absolut
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 942
Registrován: 6-2005


Odesláno Úterý, 10. října 2006 - 14:35:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zdar, nerad ruším debatu, lze odhadnout co z Vašich nových sqostů bude qidění ve čtvrtek 12.10. mezi 10 a 15 hod. Tak nějak bych si mohl silně protáhnout čas na oběd někde na hané
10/1991-10/2006 ... Absolut má 15. narozeniny :-)
Jva
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1314
Registrován: 6-2002


Odesláno Úterý, 10. října 2006 - 16:39:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na d-7 by měla jezdit Tria, snad obě, Vario zatím jen na d-4, pravděpodobně 5.kurs, to je v 10:00 od Prioru+72min.
131
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 59
Registrován: 5-2005
Odesláno Úterý, 10. října 2006 - 20:59:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Uvidíme co přinesou nového nové jízdní řády MHD.Bude po volbách, tak se alespoň uvidí jaký bude mít vztah k MHD budoucí radnice.Např. KDU-ČSL slibuje vybudování nových tramvajových tratí a výstavbu nové tramvajové vozovny v okrajové čtvrti města.No uvidíme.Pan Tesařík(nebude kandidovat na primátora) a jeho ČSSD jistě nic zajímavého nepřinese a ani by nepřinesly.
Mvck
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 607
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 11. října 2006 - 08:34:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě jedno foto Varia a poněkud špatně čitelné linkové orientace.
 
Absolut
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 944
Registrován: 6-2005


Odesláno Středa, 11. října 2006 - 08:49:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Jva: Well done:-) Absolut se zastaví zítra v OC na poněkud delší oběd
10/1991-10/2006 ... Absolut má 15. narozeniny :-)
Izzy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 165
Registrován: 6-2005


Odesláno Středa, 11. října 2006 - 13:29:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jenki: ja sem se totiz oficialne dozvedel ze slo jen o upravu v elektricke casti jakymsi kouskem elektroniky (cili procesorova karta) s tim ze na pozadani je mozne u stavajicich Europulsu tuto upravu zpetne dodelat (pry s malymi naklady)...nove vozy pocinaje VariemLF pro Oloumouc maji jiz obsahovat vyzbroj tichou "standartne"...
Chceš-li uskutečnit své sny, probuď se!
Lumík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 192
Registrován: 5-2004


Odesláno Středa, 11. října 2006 - 13:59:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak by mě zajímalo, jak to bude o víkendu řešeno ve výluce s nízkopodlažními tram.
Možná by to mohlo vypadat i takhle-
d-1 - Astra
d-2 - Vario
d-4 - Trio
Linkové orientace- Ono to zas tak strašné není. To je otázka jednoho kroku vlevo/vpravo, potom jej již poznat, co že to je za linku.
...aneb Kdo chce kam, pomožme mu tam...
Absolut
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 953
Registrován: 6-2005


Odesláno Středa, 11. října 2006 - 14:53:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Orientace - jasně, na šotofotu jako má Mvck z úhlu 45° je číslo vidět blbě, ale na přijíždějící tramvaj obvykle čumí cestující substrát již při příjezdu, t.j. úhel takových 5-20°.

Podobně byly obavy u KT8D5RN v Praze, že si smetáci budou plést buse na pořadovku s číslem linky... jenže oni čumí povětšinou na čelo a stížnosti se ke mně ještě nedonesly
10/1991-10/2006 ... Absolut má 15. narozeniny :-)
Urbino1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 61
Registrován: 6-2006
Odesláno Středa, 11. října 2006 - 17:16:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Výluka tramvají na třídě Svobody 14.-15.10.2006
V sobotu 14.10.2006 a v neděli 15.10.2006 bude probíhat na Třídě Svobody v úseku mezi zastávkami Náměstí Hrdinů a Okresní soud údržba kolejové trati. V uvedené dny bude v tomto úseku vyloučena tramvajová doprava.

Úpravy tramvajového provozu:
Linka č. 1
Linka vedena ve své trase bez omezení.
Linka č. 2
Linka vedena ve své trase, přidány spoje, které nahradí nejedoucí spoje linky č.7 v úseku Neředín, krematorium - Palackého a linky č.4 v úseku Palackého - Hlavní nádraží..
Linka č. 4
Bude všemi spoji v úseku Okresní soud – Hlavní nádraží – Okresní soud odkloněna přes Tržnici a Třídu Kosmonautů. Jelikož jízdní doba ze zastávky Okresní soud na Hlavní nádraží a zpět je přes Tržnici kratší než přes centrum, budou odjezdy linky č. 4 v úseku Nová Ulice – Okresní soud o 3 minuty opožděny a v úseku Okresní soud – Nová Ulice o 3 minuty uspíšeny oproti platným jízdním řádům.
Linka č. 7
Po dobu výluky nebude provozována.
Tramvajový úsek Okresní soud – Náměstí hrdinů – Okresní soud bude po dobu oprav bez obsluhy.

A přes to jede autobus ...
Manil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 173
Registrován: 4-2005


Odesláno Středa, 11. října 2006 - 20:58:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mvck: Krásné foto.

2all: Lze předpokládat, že bude v neděli VarioLF v provozu? Jestli ano, bude na tom trhačkovém kurzu? Dík za odpověď.
Bart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2569
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 11. října 2006 - 21:32:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Manil: v Olomouci, žádné trhačky na tramvajích nejsou. Pouze ranní a odpolední služby. Střídání do toho nepočítám. V sobotu existují služby, které jsou tvořeny jen ranní částí a v poledne vůz zatáhne do vozovny, v neděli pouze odpolední částí, kdy po poledni vyjede řidič odpolední služby z vozovny. Je to z důvodu menší vypravenosti v sobotu odpoledne a v neděli dopoledne.
MHD na Hané - http://www.mhdnahane.net, ICQ #277-439-754
Manil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 174
Registrován: 4-2005


Odesláno Středa, 11. října 2006 - 21:47:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bart: Děkuju za vysvětlení, ale jakto, že je v sobotu odpoledne menší vypravenost než odpoledne? To by bylo u nás v Brně poměrně nepředstavitelné, aby se na sobotní odpoledne prodloužily intervaly...
Mayg
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 850
Registrován: 11-2004


Odesláno Středa, 11. října 2006 - 21:58:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

připojuju se k Manilovu dotazu, taky by mě zajímalo proč je větší vypravenost SO/dopoledne NE/odpoledne a menší vypravenost SO/odpoledne NE/dopoledne , v Ostravě je to na některých linkách taky tak (ale ne u tramvají).
Ostrava: první město v ČR se 100% tramvají s digitálními transparenty (Sbohem ceduláky :-( )
Foťte kachny! Než jim upadne druhá hlava a bříško se propadne dolů (Už jich moc nezbývá )

Zabij bobra, zachraň strom
131
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 60
Registrován: 5-2005
Odesláno Středa, 11. října 2006 - 23:25:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Protože v sobotu ráno jezdí víc lidí do města (centrum) na nákupy za kulturou a tak různě, odpoledne tolik lidí ne,ale zase večer kdy jedou mladí na diskotéky tak doprava silně vázne.Nevýhoda je, že nejsou noční tramvajové spoje.(hlavně kolem envelopy)V neděli dopoledne tolik lidí nejezdí, lidé jsou zalezlí doma a odpoledne je vypravenost větší, protože mnoho studentů odjíždí z města a několik tisíc zase do města dojede v neděli na koleje. To by mohly být částečné důvody.
Manil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 176
Registrován: 4-2005


Odesláno Středa, 11. října 2006 - 23:30:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

131: Ta neděle je logická, ale mám zato, že sobotní odpolední život městského obyvatelsva je minimálně stejný jako dopoledne.
midar
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.100.19.26
Odesláno Čtvrtek, 12. října 2006 - 09:22:49   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Manil: To není. Olomouc je odpoledne vylidněná. Ale v tom je to kouzlo Olomouce. V prac. dny přecpaná jako velkoměsto. O víkendu poklidná atmosféra maloměsta.
Mvck
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 608
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 12. října 2006 - 09:53:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad předchozí: ono je možná lepší, když nejezdí noční tramvaje na Envelopu. Asi by pak musely být staženy z provozu kvůli odstranění grafity, čištění politých sedaček apod.
Jasně, ta linka u Varia není problém, jen na to člověk u T3 není zvyklý. :-) Jinak jízda je SUPER, fantazie - včera jsem se opět svezl - dynamická, tichá, měkká (i v centru nebo zatáčkách), prostě . Tomu říkám krok ke zkvalitnění MHD v Olomouci! Teď už si jen přát co nejvíc Varií (a co nejmíň Trií).
Jva
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1315
Registrován: 6-2002


Odesláno Čtvrtek, 12. října 2006 - 13:37:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Aby se neobjevovaly jen NP vozy, tak na vagonu stojí 147 po modernizaci, skládat se bude asi až zítra, neboť celá kolej na rampu je zas.... parkujícími auty. Jen by mě zajímalo, jestli jejich majitelé zaplatí případné poškození tramvaje (viz 25Tr v Blavě). Je to již 23. modernizovaná T3 SUCS.
0000
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.189.0.10
Odesláno Čtvrtek, 12. října 2006 - 22:10:59   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

147 už je doma. A o weekendu bude Vario na celodenní dvojce.
Urbino1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 62
Registrován: 6-2006
Odesláno Čtvrtek, 12. října 2006 - 23:24:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jsou nějaké fotky čísla 147 po modernizaci?
A přes to jede autobus ...
Jva
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1316
Registrován: 6-2002


Odesláno Pátek, 13. října 2006 - 09:21:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mám něco z vagonu, ale nic ke zvláštního, olomoucká modernizovaná klasika vz. Ostrava se vším všudy.

Absolut měl štěstí, dnes na 5/d-4 jezdí 159
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1408
Registrován: 8-2005


Odesláno Pátek, 13. října 2006 - 09:25:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ŠOTOUŠI MOHOU PÁTRAT :-)))) (a nakupovat pozemky:-))))))
z ČTK:
Olomoucká radnice tají informaci, kde hodlá postavit nové depo místního dopravního podniku. Mlčení vysvětluje tím, že chce zabránit případným spekulacím s prodejem pozemků. Záměr přestěhovat vozovnu dopravního podniku z centra Olomouce na její okraj slibují ve svých volebních programech prakticky všechny kandidující strany. Informuje o tom dnešní Olomoucký deník (Deník).
"Pokud by se informace o tom, kde depo bude stát, dostala na veřejnost, může se cena pozemků zvýšit dokonce až o 50 procent," tvrdí náměstek a kandidát ODS na primátora Martin Novotný.
Mlčí i sociální demokracie. Její kandidát na primátora Svatopluk Ščudlík odmítá k depu cokoliv říci. Informace přitom má, je členem představenstva dopravního podniku. "Vy víte, že vám to nemůžeme říct, a víte, proč vám to nemůžeme říct," reagoval současný primátor Martin Tesařík (ČSSD).
Nevyloučil ale, že informace by mohla z radnice na veřejnost prosáknout. "Že k žádné spekulaci nedojde, pochopitelně nemůžeme zaručit," uvedl Tesařík.
Podle zdroje z radnice, který si nepřál být jmenován, může pozemky pro město koupit třetí osoba, například realitní kancelář, a zpětně je radnici prodat bez zisku. Informace o tom, kde by depo mohlo vyrůst, má ve městě přibližně 200 lidí.
Budoucnost patří bagrům!
Mvck
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 609
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 13. října 2006 - 09:46:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No tak nevím... Jednak nejsem to, čím mě nazýváš, jednak ti, kteří mají co do činění s DPMO, asi vědí (tuší), kde by vozovna měla stát. Takže pátrat - proč?
---
Včera jsem opět jel 251, večerní spoj kolem 19.00. Nevím, jestli to je náhoda, ale už potřetí za sebou byla tramvaj téměř úplně plná. Když jedu jindy sólo d-4 ve večerních hodinách, takový nátřesk to není. Vysvětlení?
a) ve Variu je kvůli uspořádání sedaček a vůbec kvůli prostorovým proporcím méně místa
b) ve Variu je jen opticky méně místa (vypadá to tak, ale kapacita je srovnatelná)
c) zrovna přijede nějaký vlak z Prahy a tramvaj je tak plná lidí
d) lidi vidějí hezkou tramvaj a chtjí se svézt
Co vy na to?
P_z
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 51
Registrován: 7-2006
Odesláno Pátek, 13. října 2006 - 09:50:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

e) Šotouši jezdí trasu tam a zpět
Absolut
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 958
Registrován: 6-2005


Odesláno Pátek, 13. října 2006 - 10:08:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Absolut měl štěstí. A díky za info o provozu, bylo to moc fajn, Vario, obě Tria i 147.
10/1991-10/2006 ... Absolut má 15. narozeniny :-)
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1409
Registrován: 8-2005


Odesláno Pátek, 13. října 2006 - 10:21:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mvck: Kdo tvrdí že nikdy nebyl, je dodnes :-) Proč pátrat je napsáno v článku :-)
Správná odpově´d je e)
Budoucnost patří bagrům!
Absolut
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 959
Registrován: 6-2005


Odesláno Pátek, 13. října 2006 - 13:21:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Není, milý Káem. Včera bylo narvané i to druhé sólo, na kterém nebyla wana. A Absolut hezky pěkně půlku pobytu proťapal pěšky, za 26Kč by mi bylo trapně celý den se jen vozit.
10/1991-10/2006 ... Absolut má 15. narozeniny :-)
Mvck
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 610
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 13. října 2006 - 13:22:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jva: dnes dále v provozu jen jedno Trio (a to ev. č. 206) a dvě Astry.
---
Spíš bych to viděl na menší kapacitu. Sice jsem nestudoval prospekty, takže čísla o obsaditelnosti neznám, ale logicky: na schodech uvnitř vozu moc lidí stát nemůže, kabina řidiče zabírá také dost místa (oproti T3), dvojsedačky ve střední části totéž, no a zadní zúžená plošina... pět lidí a je plná.
Bart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2588
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 13. října 2006 - 14:22:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jestli je to se stavbou nove vozovny tak horke tak je to fajn. Ale vsichni asi tusi, ze po volbach se vse vrati do vyjetych koleji.

jva: prosim, posli mi nejako fotky vozu cislo 147 na web. Diky moc.

PS: na tomto PC nejde prepnout klavesnice z anglicke na ceskou.
MHD na Hané - http://www.mhdnahane.net, ICQ #277-439-754
131
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 61
Registrován: 5-2005
Odesláno Pátek, 13. října 2006 - 15:04:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

S vozovnou to chce víc optimismu.Téměř většina politických stran chce podporovat výstavbu tram. tratí a novou vozovnu ve volebním období 2006-2010. Je důležité, že se alespoň o této problematice ví, chce to ať se to dozví pokud možno co nejširší veřejnost a ať o budování tramvaj. sítě taky někdo ví z lidí i mimo oblast MHD
Karel
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 192
Registrován: 11-2003


Odesláno Pátek, 13. října 2006 - 15:17:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V úterý jsem se poprvé svezl Variem a bylo to super Ideální nízkopodlažní do centra.
Překvapily mě tiché trakční motory.
Nin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 616
Registrován: 8-2003
Odesláno Pátek, 13. října 2006 - 15:41:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tria čísel 205 a 206 na d-7 jezdí od pondělí 9.10.2006.Dnes ráno jezdily také dvě Tria ,ale kolem 11.30 byla provedena výměna 205 za sv.T3SUCS 176-177.
dnes na zkušebce T3R.P. čísla 158 po VP.
Rada
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.160.37.151
Odesláno Pátek, 13. října 2006 - 17:36:42   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V Krnově se dokončuje druhá Wana pro Olomouc.
Lumík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 193
Registrován: 5-2004


Odesláno Pátek, 13. října 2006 - 17:41:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rada- to je teda fofr...
Snad budou i v soupravě, ikdyž to zatím asi moc pravděpodobné není...
...aneb Kdo chce kam, pomožme mu tam...
Rada
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.160.38.80
Odesláno Pátek, 13. října 2006 - 21:07:42   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To ne, protože se nejdříve musí odjezdit zkušební provoz, ale potom LF-ka mohou technicky jezdit v tzv. sekci
midar
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.101.9.40
Odesláno Pátek, 13. října 2006 - 21:57:01   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To by bylo plýtvání nízkopodlažními vozidly. Ideální by bylo, kdyby jezdily na sólo kurzech d-4, aby mohl být aspoň jeden garantován. No ale počkáme si na nový JŘ, třeba se dočkáme nějakých milých novinek.

Dnes jsem se řádně projel v Brně Anitrama, zejména poslední 1821 a objektivně musím říct, že svezení je lepší Anitrou než Triem. Celkově více dynamická jízda, tišší výzbroj a hlavně motory... Toť vše. Škubání v obloucích a na nerovnostech lze asi těžko porovnávat, protože svršek v Brně je něco dost jiného než u nás.
Bart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2599
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 13. října 2006 - 23:02:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dvojče wan může jezdit na takové lince, která má dostatečně dlouhé zastávky. Tomu vyhovuje jen linka číslo 1. A tam jezdí Astry, wany mají jezdit přes centrum.
MHD na Hané - http://www.mhdnahane.net, ICQ #277-439-754
Rovy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 458
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 14. října 2006 - 10:55:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Midar: nelze srovnávat jízdu Anitrou v Brně a Triem v OL. parametry OL sítě jsou ve srovnání s Brnem diametrálně odlišné, na OL tratích ani žádnou dynamiku nezažiješ (krátké vzdálenosti mezi zastávkami, málo tratí na vlastním tělese). Ideální by bylo srovnání Tria a Anitry na trati do Modřic, Líšně či Bystrce. Zhodnotili bychom ale jen jeden z několika faktorů, tj. subj. komfort při jízdě v prostoru pro cestující a ev. v kabině řidiče.
Jura_b
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 8
Registrován: 9-2006


Odesláno Sobota, 14. října 2006 - 11:44:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak Vario dneska na d-2.A na d-1 Trio 205.Jinak jezdí i historická tramvaj,po trase d-2.
Jura_b
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 9
Registrován: 9-2006


Odesláno Sobota, 14. října 2006 - 11:56:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A tady nějaké foto.

 
 
Lumík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 194
Registrován: 5-2004


Odesláno Sobota, 14. října 2006 - 12:44:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vidím, že pro Ol.tramvaje není "den blbec" pátek 13., ale sobota 14.

Vario 251- problémy se zadními dveřmi, při otevírání tlačítky se otevřely na škvíru širokou 5 cm. Dveře tak musel otevírat řidič centrálně.

Trio 205- Třetí dveře vytratily nějaký váleček, který dveře zespodu přidržuje- při otevírání vydávalo hrozné zvuky.

Astra 204- Chcípla, odstavena u nádraží. Poté nějakým způsobem odtlačena/odtažena za pomocí 144 a 171. Samozřejmě přes centrum.
...aneb Kdo chce kam, pomožme mu tam...
Lumík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 195
Registrován: 5-2004


Odesláno Sobota, 14. října 2006 - 12:53:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě k té Astře-
 
...aneb Kdo chce kam, pomožme mu tam...
midar
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.101.9.40
Odesláno Sobota, 14. října 2006 - 16:05:04   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rovy: Však ano, tratě v Brně jsou úplně jiné, také jsem říkal, že škubání na tratích nelze srovnávat, protože v Olomouci je svršek v mnohem lepším stavu. Tou Anitrou 1821 jsem jel konkrétně na d-5 na Starý Lískovec.
Nicméně hlučnost výzbroje a motorů lze bez problémů porovnávat - objektivně. Dynamikou jízdy jsem nemyslel dosahování nějaké vyšší rychlosti (když n Ol. je max. 50 km/h) ale akceleraci, a to zejména do 30-40 km/h. Prostě Astra/Anitra se mi zdá živější než Trio.

Takže na d-4 dnes nejezdila nějaká Astra/Trio???
Lumík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 196
Registrován: 5-2004


Odesláno Sobota, 14. října 2006 - 16:08:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

midar- ne, na d-4 pouze T3R.P
...aneb Kdo chce kam, pomožme mu tam...
Manil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 185
Registrován: 4-2005


Odesláno Sobota, 14. října 2006 - 17:24:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

midar:
Ve škubání v zatáčkách by neměl být rozdíl, protože koncepce tramvají je stejná. V Brně máme spoustu oblouků, ne vždy v ideálním stavu, proto se může zdát projížďka Anitrou příšrná.
Trio by na tom mělo být o trochu lépe, díky schopnosti podvozků natočit se o pár stupňu.
Jinak si myslím, že Tria jsou živější než Astry, ale nejezdí na plný výkon. Např. brněnské T3R.EV, pokud netahají vleky, mají výkon odhadem o 30% snížený...
P_z
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 52
Registrován: 7-2006
Odesláno Sobota, 14. října 2006 - 18:55:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Proč ji tlačili? Proč ji netáhli? Vždyť logické je přece tlačení, aby viděli na cestu a stihli reagovat, ne?
Lumík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 197
Registrován: 5-2004


Odesláno Sobota, 14. října 2006 - 19:02:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

P_z- nevím jak to bylo. Musel jsem jít, takže nevím, jak to dopadlo, ale 171 čekala stále zapřažená za Astrou a 144 přijela k nim. Jedna tramvaj by asi Astru přes centrum nevytáhla, tak se to řešilo takhle, že jedna tlačila, druhá táhla. Není to nerealizovatelné a ani ne výjimečné, ale jak to bylo 100%, nevím.
...aneb Kdo chce kam, pomožme mu tam...
P_z
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 53
Registrován: 7-2006
Odesláno Sobota, 14. října 2006 - 19:04:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Aha. Dík. A proč se vlastně jezdí přes centrum?
Lumík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 198
Registrován: 5-2004


Odesláno Sobota, 14. října 2006 - 19:19:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

(Viz výše)-je výluka na Třídě Svobody mezi Okresním soudem a Náměstím hrdinů. Vyměňují se kolejnice. Přes centrum jezdí d-2. d-4 a d-1 přes tržnici.
...aneb Kdo chce kam, pomožme mu tam...
Bart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2609
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 14. října 2006 - 21:49:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V 15:13 jsem se po telefonu dověděl, že je odkloněna tramvajová doprava z centra přes Tržnici na Novou Ulici (dotklo se to linky d-2). Důvod odklonu mi není znám. Zřejmě byl neprůjezdný úsek mezi Hlavním nádražím a Palackého. Pokud by byl neprůjezdný úsek až mezi Palackého a Neředínem, tramvaje linky d-2 by se otáčely ve vozovně.
MHD na Hané - http://www.mhdnahane.net, ICQ #277-439-754
Lumík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 199
Registrován: 5-2004


Odesláno Sobota, 14. října 2006 - 21:53:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hmm... pěkná komlikace. By mě zajímalo jak zatahují tramvaje... jestli je to pořád v centru mimo...
Jak jsem říkal.. den blbec...
...aneb Kdo chce kam, pomožme mu tam...
Amater
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 8
Registrován: 4-2006


Odesláno Sobota, 14. října 2006 - 22:19:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

co? to jako nechaj tramvaje stát tak kde skončí a zejtra si pro ně dojdou
Jva
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1317
Registrován: 6-2002


Odesláno Neděle, 15. října 2006 - 04:50:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Včera zhruba ve 14:35 zaparkoval nějaký mahr ve Pekařské (kde je podél TT parkování povoleno, ale ani není vyznačen průjezdný profil). takže zastavena tram doprava. za osobákem zůstaly 173, 129 a 251, některé d-2 pak jezdily po trase d-1 na novou Ulici, do Neředína se asi po půl hodině podařilo vypravit NAD s vozy 589 a 764, snad i nějaká tram s otáčením na nám. Hrdinů. Asi po hodině se podařilo sehnat odtahovku a 15:50 trať uvolnit. 129 a251 se pak otočily na Nám. Hrdinů, aby se co nejrychleji vrátily na své kursy. Tolik popis, komentovat raději nebudu. Ještě přidím pár fotek:

cihla
Neregistrovaný host
Odeslán z: 86.49.104.25
Odesláno Neděle, 15. října 2006 - 08:52:21   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rozhoupat a odskákat.... to v Olomouci neznáte?
Tom_tužín
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 328
Registrován: 6-2005
Odesláno Neděle, 15. října 2006 - 09:43:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Je tam parkování povoleno nebo tolerováno? Vyhláška cosi říká tuším o 3 metrech od koleje. To nevychází ani pro jedno z těch zaparkovaných aut.
Co se týká toho idiota, co to tam zablokoval, tak bych mu to rovnou někde shodil ze skály, aby si to příště pamatoval. Bohužel ho pravděpodobně čeká směšná pokuta a pokud nezaparkoval na místě pro invalidu, tak nepřijde ani o 1 trestný bod
Vlaky, kde počet cestujících každý den převyšuje ve většině trasy počet míst k sezení, by MĚLY PŘIJÍT O VEŠKERÉ KRAJSKÉ NEBO STÁTNÍ DOTACE! Cestující nejsou brambory, vlak není tramvaj a do kupé se 8 lidí nevejde, aniž by byli jak čuníci v chlívku
Jva
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1318
Registrován: 6-2002


Odesláno Neděle, 15. října 2006 - 10:41:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bohužel je tam parkování povoleno, parkovné se městu hodí. Ale proč tam není alespoň barvou vyznačen průjezdný profil je otázkou. A chytit a odskákat - na to tam bylo lidí dost - policie, dispečeři, řidiči. Ale raději vypravíme NAD, vozíme lidi jak dobytek (a pro jistotu ještě po volné koleji pošleme předvolební historickou soupravu), než riskneme, že viník si bude stěžovat

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace