K-report
 

Archiv do 02.září 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Tramvaje a metro » MHD v Olomouci » Staré archivy » Archiv do 02.září 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Jenki
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2270
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 24. srpna 2006 - 06:49:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mayg + Martin Zlivský : důvod pro vození T3 vlakem a čehokoliv delšího autem je jednoduchý, a sice postup skládání v Olomouci. Pro skládání vozů z vagónu mají v Olomouci čelní rampu, kdy je třeba vůz na vagóně nadzvednout, položit pod něj přenosné kolejnice a pak ho vytlačit z vagónu na rampu. Kolejnice dále z rampy pokračují poměrně ostře dolů a do oblouku, což T3 nevadí, ale Astra / Trio by tam drhly "bříškem" o zem. Navíc jsou obtíže s nadzvedáváním takového vozu pro podsunutí přenosných kolejnic.

Norton :
Téměř úplná shoda s 1257 - 1259, až na :
- polarita + v troleji
- dveře IGE místo BODE
- hydraulická brzda DAKO s řízením CEGELEC oproti brzdě KNORR
- pantograf Stemman Fb700 místo 500
- není stěrač zadního skla
- ovládání výhybek TRAMVYS místo odporníku výhybky
- dávkovácí mazání okolků TRIBOTEC místo mazacích tyčinek
- komponenty informačního systému dle DPMO
- uspořádání prvků na panelu dle DPMO
- barvičky všeho možného dle DPMO.
Ondra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 30
Registrován: 10-2005


Odesláno Čtvrtek, 24. srpna 2006 - 09:47:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak se nám kluci z DPMO zase vyznamenali. První, naštestí ne ani metry se Trio projelo mimo koleje. Docela mě zajímá jestli bude ta dnešní akce probíhat stejně komplikovaně jako včera, nebo ještě hůř. První Astry sice přijely na vagonech, ale díky "pověstné neschopnosti DPMO" Astry během noci místní dementi posprejovali. Proto, mám dojem, že třetí a čtvrtá Astra již cestovala po silnici. Foto i v časopise Dráha. Ale je pravdou, že je přeprava po železnici složitější a zdlouhavější. Na silnici se tramvaj přepravuje několik hodin, zatímco vlakem to musí být nejmíň celý den - protože se na tom podílí tři vlaky pokud jede z ostravy - 1) Pv po Ostravě, 2) Nex Osterava Olomouc, 3) Pv Olomouc - Olomouc Město. což je v součtu spousta hodin, během kterých se riziko poškození silně zvyšuje, Zatím co na silnici se jede přímo a téměř bez zastavení a s rychlou nakládkou a vykládkou.
 
Jenki
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2271
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 24. srpna 2006 - 10:23:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rýpeš do DPMO sice hezky, ale úplně blbě :
- až do okamžiku vykládky má zodpovědnost za náklad přepravce, postříkané vozy na vagóně nejsou neschopností DPMO, ale ČD
- v tomto případě nejde o dobu přepravy, ale o složitost vykládky
- ohledně včerejška tvrdím, že k žádnému vykolejení nedošlo. Vykolejení je stav, kdy kolejové vozidlo jedoucí po kolejnicích tyto opustí. Včerejší stav byl takový, že po spuštění z jeřábů byla z důvodu mírného oblouku 1. náprava mimo kolejnici. Takže tramvaj nevykolejila, protože vlastně nikdy nebyla nakolejená :-)Pootočit články nešlo, protože při zvedání jeřáby musí být články fixovány rozpěrnými tyčemi. Všichni včetně mne jsme se shodli, že po rozpojení fixačních tyčí a popojetí "to tam skočí"... a neskočilo. Tak alespoň proběhl výcvik ve zvedání a nakolejovacích postupech, což nikdy není na škodu.
Izzy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 115
Registrován: 6-2005


Odesláno Čtvrtek, 24. srpna 2006 - 11:51:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A ted sice budu mit trosku rypavy dotaz ale presto...vezmu-li v uvahu dva stejne vozy tedy Skoda 03T Anitra a Inekon Trio jak musim napsat vyberove rizeni pro to abych dostal presne to co chci od te ktere firmy? Pokud vezmu ze i Tria i Anitry se delaji s Elinem je to naprosto stejny vuz...
Chceš-li uskutečnit své sny, probuď se!
Jva
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1278
Registrován: 6-2002


Odesláno Čtvrtek, 24. srpna 2006 - 12:05:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Přejezd Ol.-město, dnes 11:09:



Izzy: a co když nechci Elin, ale něco od Cegelecu kvůli Progresům v mnoha modernizacích?
Jenki
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2273
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 24. srpna 2006 - 12:35:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Izzy :
- individuální pohon podvozků (vypínatelné podvozky) - Anitra má jen 1 pohon, když zdechne, tak natvrdo :-)
- výzbroj viz předchozí příspěvek

Krom toho i Tria s Elinem mají pohony dva. Jediné Astry co mají dva pohony jsou Portland.

(Příspěvek byl editován uživatelem Jenki.)
Izzy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 116
Registrován: 6-2005


Odesláno Čtvrtek, 24. srpna 2006 - 12:42:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Takze porad plati pokud chci Trio muzu do VR umistit radku ktera znemozni nakup Aniter a opacne...ty jo ta politika je vazne zajimava
Chceš-li uskutečnit své sny, probuď se!
Jenki
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2274
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 24. srpna 2006 - 12:48:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo jo... stejně tak si můžeš napsat u autobusů / trolejbusů nerez (Solaris) nebo kataforézu (Irisbus) nebo "nekulaté" délky 9,5 a 10,5m (SOR)...
midar
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.101.9.40
Odesláno Čtvrtek, 24. srpna 2006 - 13:05:25   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ondra: Astry 201 a 202 byly v roce 1998 dovezeny na trajleru.
Astry 203 a 204 byly v roce 1999 dovezeny po železnici. Myslím, že Astře 203 posprejovali čelní sklo}.

Na Triu mě zklamala ta červená barva. Doufal jsem, že to bude stejný odstín jako na Astrách, tedy tmavší.}
Lumík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 167
Registrován: 5-2004


Odesláno Čtvrtek, 24. srpna 2006 - 17:21:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnešní MF DNES- "Dvě ze tří nových nízkopodlažních tramvají pro Olomouc přivezl včera tahač z dílen Dopravního podniku Ostrava. Vozy Trio jsou novou generací tramvají Astra, které má olomoucký podnik čtyři. Tramvaje zvládnou jízdu i v těžkém terénu historického centra."

No, o tom centru teda osobně dost pochybuju...
Navíc si asi všichni můžeme udělat obrázek, čím nás noviny živí. Viz ještě- "Dvě ze tří nových nízkopodlažních tramvají pro Olomouc přivezl včera..."
Norton
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 853
Registrován: 12-2004


Odesláno Čtvrtek, 24. srpna 2006 - 18:01:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jenki: díky za osvětu

A úžasně zní "...Tramvaje zvládnou jízdu i v těžkém terénu historického centra." ...to tam máte oraniště a babky vytahujou na podzim brambory / řepu?
solidní dopravní fotogalerie... http://norton1.ic.cz
Tom_tužín
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 317
Registrován: 6-2005
Odesláno Čtvrtek, 24. srpna 2006 - 21:25:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To oraniště je tam schválně, aby se tam mohlo jezdit rallye šalina
Před 14. dny jsem tam šlapal na kole (ukrajině) a nadskakoval na dvaceticentimetrových výmolech olomoucké dlažby (hnal mě začínající déšť), 100 metrů za mnou jela
Počáteční náskok cca 100 metrů jsem přesto u Paláce navýšil asi na 150 metrů, pak už nevím, u Paláce začíná asfalt, tak jsem do toho šlápl a mi zmizela z dohledu.
Vlaky, kde počet cestujících každý den převyšuje ve většině trasy počet míst k sezení, by MĚLY PŘIJÍT O VEŠKERÉ KRAJSKÉ NEBO STÁTNÍ DOTACE! Cestující nejsou brambory, vlak není tramvaj a do kupé se 8 lidí nevejde, aniž by byli jak čuníci v chlívku
Nodes
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 540
Registrován: 4-2003
Odesláno Pátek, 25. srpna 2006 - 10:51:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak nech Trio dobre sluzi. A ked chcete rallye salina, pridte do Kosic.
Jva
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1279
Registrován: 6-2002


Odesláno Pátek, 25. srpna 2006 - 13:09:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes vyjelo do ulic na zkušenbní jízdy Trio 206 a už po pár metrech bylo jasné, že jsme v Olomouci - v kolejišti náklaďák zásobování.

midar
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.101.9.40
Odesláno Pátek, 25. srpna 2006 - 13:16:42   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jinak ve včerejším Olomouckém deníku se psalo, že obě Tria mají být v provozu od 4.září

Třetí má být dokončeno na přelomu září a října.
midar
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.101.9.40
Odesláno Pátek, 25. srpna 2006 - 13:20:51   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jva: Když píšeš, že na zkušebce je Trio 206, přišly po sobě? Jako 1. 205 a jako 2. 206?
Jva
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1280
Registrován: 6-2002


Odesláno Pátek, 25. srpna 2006 - 13:45:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak nám k novým tramvajím promluvila mluvčí DPMO, po jejím vystoupení se není co divit, že každé médium vypouští ven něco jiného: Dorazila 2 Tria, do měsíce dorazí třetí (podle Reportu ČT Ostrava v říjnu), takže se 4 starými Astrami bude v podniku 8 (!!!) nízkopodlažních tramvají. Do konce roku jich pak bude 11, neboť přijdou ještě 3 NP vozy jiného typu (wany).
Tramvajak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 38
Registrován: 4-2006


Odesláno Pátek, 25. srpna 2006 - 16:08:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dovoluji si upozornit na fotogalerii z příjezdu a překládky prvního TRIA 01 pro DPMO ev.č. 205, včetně unikátních fotografií pořízených v Rubiku poté, co byli všichni přítomní vykázáni ven. Dále pak foto interiéru a dalších detailů nové tramvaje.
Vše na tramvajakových webových stránkách.
tramvajakovy webové stránky > www.tramvajak.wz.cz
Mvck
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 593
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 25. srpna 2006 - 16:41:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A já si zase dovoluju přidat aspoň jedno foto prvních metrů Tria 206 po olomoucké síti, ještě bez nápisů DPMO... (včera po složení při odjezdu do vozovny)
 

Jinak jak patrno ze snímku, nepatřím mezi VyVolené DPMO, takže fotka je pořízena za branou Rubiku (a to kvůli jednomu milému pánu ve slušivé oranžové reflexivní vrstvě, který mě nechtěl pustit dál...).

(Příspěvek byl editován uživatelem mvck.)
131
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 57
Registrován: 5-2005
Odesláno Pátek, 25. srpna 2006 - 23:26:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes večer ještě Trio ev.č. 206 brázdilo olomouckými ulicemi.Ve 21:20 byla viděno na Náměstí Hrdinů a okolo 22:17 na zastávce Fakultní nemocnice.Jsem zvědavý,jestli jelo alespoň chvíli 70 km/h,nebo jestli má omezovač na 50 km/h stejně jako Astry.
Izzy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 126
Registrován: 6-2005


Odesláno Sobota, 26. srpna 2006 - 00:45:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vazeny pane Tramvajaku tohle je jako co???
http://www.olomoucke-trio.wz.cz/wana.jpg
Naprosto jasne je to MUJ nakres ostravskych van 1313 a vys...rad bych Vas upozornil ze nakresu mam pres 400 a sral sem se s nimi dele jak pul roku...a tohle se fakt nedela...rozhodne ne dat dolu (C)Tramvaják!!! Je to hnus!
Chceš-li uskutečnit své sny, probuď se!
Tramvajak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 39
Registrován: 4-2006


Odesláno Sobota, 26. srpna 2006 - 11:33:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Izzy:
Došlo k nedorozumnění, poslal jsem Vám e-mail.
tramvajakovy webové stránky > www.tramvajak.wz.cz
midar
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.101.9.40
Odesláno Sobota, 26. srpna 2006 - 11:53:37   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes na zkušebce Trio 205. Už mu trochu rachtá zadní podvozek, má hranaty kola....
Tramvajak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 40
Registrován: 4-2006


Odesláno Sobota, 26. srpna 2006 - 12:02:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

midar:
Škoda, v Olomouci myslím ani brus nemáte. Nejedná se však o přední podvozek? Očekával bych, že k vytvoření ploch došlo při nakolejování první nápravy předního podvozku pomocí silného ocelového plechu, kolo po něm kousek sjelo...

(Příspěvek byl editován uživatelem tramvajak.)
tramvajakovy webové stránky > www.tramvajak.wz.cz
Honza_Šlehofer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1329
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 26. srpna 2006 - 12:40:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Plochy také mohly vzniknout při TBZ, případně při nějakých jiných zkouškách.
Plzeňské tramvaje - aktuální zajímavosti z provozu již šest let na internetu
Tramvajové provozy - fotografie z různých měst včetně zahraničí
Tramvajak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 41
Registrován: 4-2006


Odesláno Sobota, 26. srpna 2006 - 13:14:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

:
no to sice máte pravdu, nicméně mám pocit, že 205 vyjela do ulic dnes poprvé, včera jezdila jen 206. Nejsem si tím ale zcela jist, někdo jistě doplní.
tramvajakovy webové stránky > www.tramvajak.wz.cz
midar
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.101.9.40
Odesláno Sobota, 26. srpna 2006 - 13:21:19   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pokud vím, tak se brousí v Olomouci pouze kola T 3. Podvozky Aster se posílají do Ostravy. Proto taky jezdí dost dlouho s plochama, nebudou je pořád posílat do Ostravy...
Myslím, že to rachtal zadní podvozek.
Lumík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 168
Registrován: 5-2004


Odesláno Sobota, 26. srpna 2006 - 13:26:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Předchozí- Jestli to je jak říká midar zadní podvozek, tak to by mělo být více méně běžné.
Stejně jako Astry sou i Tria třasořidky a pokud je bez závaží (cestujících) tak to trochu víc "rachtá". Nezdá se mi, že by se po pár jízdách, nebo při sundávání Tria z trajleru "zplacatělo" kolo...
Izzy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 132
Registrován: 6-2005


Odesláno Sobota, 26. srpna 2006 - 17:14:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Panove a jak se vam vubec libi nove barevne schema? Myslim ze pouziti sede barvy kolem oken a jiny odstin cervene dodalo vozu opravdicky smrnc ktery chlastram chybel...tady mam srovnani Astry a Tria a pod nimi chlastra v "novem" nateru...nebylo by dobre Astry pretrit do Triiho nateru?
 
Chceš-li uskutečnit své sny, probuď se!
midar
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.101.9.40
Odesláno Sobota, 26. srpna 2006 - 20:09:50   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Izzy: To je super. Myslím, že Astry to bude čekat při obnově nátěru ("VP"). Myslím, že by to už bylo potřeba, protože místy je už docela dost vybledlej, hlavně červená - zejména patrno na Astře 201. Nebo to čeká Astru 202 až na ní skončí reklamní nátěr. Ale že by DPMO jenom tak dělal novej nátěr, to asi nehrozí.
Jenki
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2276
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 26. srpna 2006 - 21:22:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Honza Šlehofer : trefa. Víme o tom, odstraníme (ručně, nic se nikam vozit nebude).

Tramvajak : v pátek byly venku obě.
Izzy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 135
Registrován: 6-2005


Odesláno Sobota, 26. srpna 2006 - 23:49:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jenki nevim nakolik je 11 Pento je okpirovana 14T (ci obracene) ale bylo by mozne Pento postavit se strednim clankem s VP casti a 100% adhezi? Jde mi o to jestli se Inekon chysta Skodovce nejak konkurovat protoze rozhodnuti ze vsechny vozy maji mit porseci celo ve me vzbuzuje docela nelibe pocity...to znamena pokud bych jako zakaznik chtel 30ti metrovy vuz, se vsemi hnanymi napravami a vyzbroji TV Europulse spolu s unifikovanym 20ti metrovym vozem (tzn. Trio 01 a Pento 11) jestli by byl Inekon schopen vyjit vstric?
Chceš-li uskutečnit své sny, probuď se!
Bart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2480
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 27. srpna 2006 - 00:15:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já jsem na Trio neměl štěstí. Nepotkal jsem ani jedno ...
MHD na Hané - http://www.mhdnahane.net, ICQ #277-439-754
Jenki
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2277
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 28. srpna 2006 - 10:28:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Izzy : samozřejmě je to možné, zahraniční zákazníci o toto řešení mají zájem. Není problém s ELINem nebo CEGELECem dle přání.

Daleko radši bychom někde uplatnili typ 04 SUPERIOR (viz www.inekon.cz), čili něco na bázi LT38 nebo Flexity Classic, jenomže oproti typu 11 PENTO to je při stejné délce (a kapacitě) o 1 podvozek a 1 pohon víc, sice o 2 kloubové spojení míň, ale i tak nejméně o 20% ceny nahoru... prostě "žrouty kolejí" mají budoucnost zajištěnu podstatně lépe :-( Tramvaje totiž většinou kupují politici, takže takovými drobnostmi jako otočnými podvozky se nezatěžují.
Izzy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 137
Registrován: 6-2005


Odesláno Pondělí, 28. srpna 2006 - 11:36:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No ja osobne i kdyz teda sem mel radsi Astri design a ten Tria mi prisel takovy uslaply po tom co sem videl olomoucke Trio se na nej divam uplne jinak a jestlize skodovka opravdu zatrhne dodavky do CR s astrim celem s nahradou obludniho porsete byl bych radsi za trio/pento...prototze na to se fakt neda koukat...
Ps: jak sem byl pred nekolika lety rad ze VR vyhrala Skodovka ( 17 vozu 03T Anitra - daleko kvalitnejsich nez puvodni Astry ) ted tomu zase tak rad nejsem a vic bych to pral Inekonu...
Chceš-li uskutečnit své sny, probuď se!
Mvck
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 594
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 28. srpna 2006 - 12:34:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

170 jezdí už od minulého týdne bez reklam pouze v bílém nátěru (reklama tak vydržela jen rok)
Bart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2496
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 28. srpna 2006 - 16:36:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Přesně tak, Trio vypadá pěkně. Obludný čumák Poršete se do Olomouce určitě nehodí. Do Prahy snad, ale mně se to nelíbí.
MHD na Hané - http://www.mhdnahane.net, ICQ #277-439-754
midar
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.101.9.40
Odesláno Pondělí, 28. srpna 2006 - 18:45:19   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Izzy: "...skodovka opravdu zatrhne dodavky do CR s astrim celem s nahradou obludniho porsete..."

Nemyslíš, že to je na zákazníkovi, jakou si poručí tramvaj. Proč by Škoda neměla vyrobit/vyrábět klasickou Anitru, když ji bude někdo chtít??? Ale design porše je design porše To už je o úroveň výš, prostě vyšší level.
Jinak máš pravdu, Trio je designově oproti Astře trochu ušlápnuté. Mě by se líbila Anitra s faceliftem Vektry a v novém Triím nátěru.
Izzy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 138
Registrován: 6-2005


Odesláno Pondělí, 28. srpna 2006 - 21:32:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No pokud vim Skodvka ted nabizi 14T a vzhledem k jine stavbe skrine (je vyssi a podbna spise Triu) na nai neni mozne jen tak nalepit Astri celo...a prave proto bude pro Brno z vozu 14T vyvinuta nova 20ti metrova verze odpovidajici 03T...takze 100 hnusu s porse designem nam bude brazdit mesto a jen tise zavidim Olomouci ze ma opravdu nadhernou tramvaj kterou nater pozvedl a tridu vys a s porsecim cumakem se neda srovnat...jen doufam ze Inekon pokud ne se Superiorem tak alespon s Pentem skodovku trosku zatlaci protoze posledni dobou si vyslapuje az moc...

(Příspěvek byl editován uživatelem izzy.)
Chceš-li uskutečnit své sny, probuď se!
Mauricio
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 568
Registrován: 4-2005


Odesláno Pondělí, 28. srpna 2006 - 21:36:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Izzy - vyšlapuje, protože může - má prostě lepší jméno než Inekon (i když poslední dobou to Inekon dohání)
To je můj názor a hotovo.
ICQ : 247-365-770
mejl pod nickem :o)
Eda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 102
Registrován: 10-2005


Odesláno Úterý, 29. srpna 2006 - 11:06:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

podle me nejde ani tak o jmeno, jako spis o "zname" na prislusnych radnicich

Ja bych do Brna klidne 14T toleroval, ale jedine s interierem ANITRY! Nechapu, jak mohli neco navrhnout tak hnusne a neprakticky, jako interier 14T.

U nas v Brne nejde moc o to, ok jakeho vyrobce vezmeme saliny, ale spis o to, jakou salinu od jednoho predem jasneho vyherce VZ.
brněnská fotogalerie BMHD
Trupman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 98
Registrován: 12-2005


Odesláno Úterý, 29. srpna 2006 - 13:53:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Určitě se zeptám trochu opožděně, ale vždycky na to zapomenu:
Neví někdo proč jsou na křižovatce LipenskáxPavelkova ve směru z Olomouce na Lipník tramvajovy čočky???
Již brzy...100 Příspěvků na K-report
ICQ: 246-442-983
Bart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2506
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 29. srpna 2006 - 15:36:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

"Čočky" u zastávky Lipenská směr Bukovany jsou pro řízení výjezdu autobusů z vyhrazeného pruhu pro autobusy. Vyhrazený pruh pro autobusy je zastávka označena značkou vyhrazený pruh pro autobusy. Autobus může ze zastávky vyjet pouze pokud svítí na "čočkách" volno rovně, volno vpravo. Na zelenou na semaforu pro automobily nesmí jet.
MHD na Hané - http://www.mhdnahane.net, ICQ #277-439-754
midar
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.101.9.40
Odesláno Úterý, 29. srpna 2006 - 17:48:19   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Izzy: Já jsem nemluvil o čelech ale o tramvaji jako celku. Tzn. Anitra, 14T, "14T tříčlánková",...
Nezbývá nám stejně nic jiného, než se nechat překvapit, až Škoda pustí něco o vývoji nových tramvají do éteru . Doufám, že se už brzo něco objeví v nějakém z odborných časopisů.
Izzy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 141
Registrován: 6-2005


Odesláno Úterý, 29. srpna 2006 - 19:00:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No o to prave jde ze Skodovka jiz nema zajem vyrabet klasicke Anitry...vsechno zatim bude vychazet ze 14T a to jak 30ti tak 20ti metrove verze...me jde o to ze Skodovka by jiste byla schopna vzit 06T, zjednosmernit ji a pridat pohon stredniho podvozku a zvednout tam podlahu...tzn. namisto brutalne resene 14T tu muzu mit klasickou Vektru jen se zkracenymi clanky...ale to Skodovka neudela a dokonce i 20ti metrovou verzi zporseti a to proto ze si ona diktuje nebo spis leze tak do zadku (a nejen slovy) vsem DP ze se to tu za chvili bude Porsety jen hemzit coz je fakt skoda...
Chceš-li uskutečnit své sny, probuď se!
Mauricio
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 569
Registrován: 4-2005


Odesláno Úterý, 29. srpna 2006 - 20:33:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)


 
To je můj názor a hotovo.
ICQ : 247-365-770
mejl pod nickem :o)
midar
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.101.9.40
Odesláno Středa, 30. srpna 2006 - 14:56:56   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co jsem zatím viděl Trio na zkušebkách, tak mě mile překvapila docela nízká hlučnost motorů a zejména výzbroje, když to porovnám s ostravskými Trii s Cegelecem. No ale uvidíme, až se budeme moct svézt.
xyz123
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.141.24.67
Odesláno Středa, 30. srpna 2006 - 15:48:40   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na zkušebních jízdách viděn Jenki z OV (Trio 206).
xyz123
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.141.24.81
Odesláno Pátek, 01. září 2006 - 17:00:15   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nějak to tu utichlo. Tria evidentně dnes a včera nejezdila, co je snimi? Cosi jsem zaslechl o syndromu 30 km.
Lumík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 169
Registrován: 5-2004


Odesláno Pátek, 01. září 2006 - 18:35:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trio ev.č. 205 včera jezdilo na cvičných jízdách později večer (viděl jsem ho nějak po 21:30 u okresního soudu).
Tria mají také nějaké polepy informující o čerpání peněz z EU, nebo tak něco.
...aneb Kdo chce kam, pomožme mu tam...
Jva
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1283
Registrován: 6-2002


Odesláno Pátek, 01. září 2006 - 19:22:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes dopoledne jsem 205 viděl u tržnice.
xyz123
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.141.24.80
Odesláno Pátek, 01. září 2006 - 21:47:16   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kdy a kde bude stát předváděcí Trio?
P_z
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 24
Registrován: 7-2006
Odesláno Pátek, 01. září 2006 - 23:24:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes večer(cca v 21:35) jela jako auto(tramvajo)škola. Spatřena na Hl. nádraží.
midar
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.101.9.40
Odesláno Sobota, 02. září 2006 - 10:03:55   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trio 205 frčelo dnes po deváté přes Bělidla, i s nálepkama o spolufinancování ze strany EU na středním článku nad okny i pod okny.
Jsem zvědav, zda Tria v pondělí vyjedou na linku.
Lumík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 170
Registrován: 5-2004


Odesláno Sobota, 02. září 2006 - 12:11:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

T3R.P ev.č. 170 má novou, celkem slušivou reklamu (modrobílá, Schneider Logistic).
...aneb Kdo chce kam, pomožme mu tam...
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4713
Registrován: 1-2005


Odesláno Sobota, 02. září 2006 - 12:59:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Midar: Myslíš, že už mají naježden předepsaný počet kilometrů pro udělení povolení způsobilosti od Drážního úřadu?
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
LUK
Neregistrovaný host
Odeslán z: 87.197.187.208
Odesláno Sobota, 02. září 2006 - 13:24:19   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak jsem se včera trošku kouknul na MHD v Olomouci. času bylo málo, ale za tu chvilku, co jsem se po OL pohyboval musím vyslovit potešení ze zdejší MHD, zejména ze stavu tramvají. Kvalitní stav tratí i vozidel, husté intervaly, vysoká obsazenost. Na Trio v ulicích jsem štěstí neměl, takže pohled pouze z vozovny (druhé stálo na koleji úplně vlevo). Samotná vozovna mě dost zaujala. Jak se to tam všechno vleze? A proč byly včera všechny vozy (na druhém snímku) "nahozené"?

 
 

Pár otázek:
- linka 1 je obsazována výhradně Astrami? Kolik jich je ve stavu celkem?
- jaká je celková vypravenost tramvají po linkách?
- kdo vymyslel ten "zvuk" upozorňující na zavírání dveří u tramvají?
- kolik je ve stavu Solarisů SU12? V centru pomaly člověk jiné sólo nevidí...

Zatím tolik
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4714
Registrován: 1-2005


Odesláno Sobota, 02. září 2006 - 14:03:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Astry jsou 4, Solarisů je prozatím 22 sól a 5 kloubů. Astry jsou vypravovány jen na linku d-1, JŘ je koncipován pro dvě soupravy, není ale výjimkou, že jich jezdí více
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
LUK
Neregistrovaný host
Odeslán z: 87.197.187.208
Odesláno Sobota, 02. září 2006 - 14:31:02   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bobyk: např včera byly všechny jedničky Astroidní. Jak se tam řeší přestávky, protože podle JŘ není žádná nepravidelnost garantovaných spojů.
midar
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.101.9.40
Odesláno Sobota, 02. září 2006 - 18:11:48   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bobyk: Myslím, že jde jenom o vykonání TBZ. Povolení od Dráždního úřadu je na tramvaj jako typ. To už samozřejmě má.

Trio vyjede do provozu s cestujícími na linku d-7 od soboty 9.9. Druhé bude sloužit ještě pro zácvik řidičů.

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace