K-report
 

Archiv do 30.května 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Mladějov na Moravě » Archiv do 30.května 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
ganz
Neregistrovaný host
Odeslán z: 212.158.158.34
Odesláno Středa, 10. května 2006 - 19:30:31   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

M_k: Co jezdilo za stroj ?
Pavelxyz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 26
Registrován: 7-2005
Odesláno Čtvrtek, 11. května 2006 - 07:49:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Cest praci! To Kovarmirek: Ohledne odkalovace vam nic rict nemuzu, bo o tom nic nevim.
To M_k: Co se jidla tyka - nase personalni a financni moznosti jsou omezene, mimo parku me z jednoduchych a trvanlivych jidel napadaji tak utopenci (zase parky), hermelin v olejicku nebo max. bagety v igelitu event. uvareni bramboroveho gulase do velkoho kastrolu. Co se hospody v Mladejove tyka, tam by mozna mohli byt neceho schopni.
To ganz: Jezdila Krausska c. 1
To vsichni: Dalsi jizda bude v sobotu 20.6. Mj. uvidite lokomotivu MD3 po generalce
M_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 185
Registrován: 9-2005
Odesláno Čtvrtek, 11. května 2006 - 10:10:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Pavel: Igelitové bagety neberu, ale buřtguláš by bodl stejně jako nějaké chlebíčky apod. V sobotu jsme s Martinem chtěli utrácet za dlabanec, ale nebylo za co.....Skoro jsme ohlodávali větvičky.
Lokálka z Pňovan do Bezdružic? Viz http:spvd.cz/pnovanka
David_pecina
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 229
Registrován: 11-2003
Odesláno Čtvrtek, 11. května 2006 - 12:29:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

buřtguláš by bodnul. a vzhledem k návštěvnosti by se mohl vařit v nějaké kiploře :-)))) její vytápění se řešilo tušim v uzkorozchodný diskusi
Všichni jsou blázni, jenom já jsem tramvaj T3.
J.B.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.211.50.29
Odesláno Úterý, 16. května 2006 - 20:44:26   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dobrý večer.
Tak už jsem zase tady.
Omlouvám se všem za poněkud dlouhou nepřítomnost na tomto fóru, ale to víte, někdy je toho na jednoho člověka trochu moc. Starosti všeho druhu, kvality a rozměrů mě poněkud odtrhli od centra dění (tím myslím tuto diskusi).
Tak abych odněkud začal:
Lokomotiva č. 1 vyjela na zahájení sezóny v sobotu 6. května. Bylo , jak jste si asi všimli, hezké počasí, takže návštěvníci byli spokojeni.
V neděli 7. května vyjela poprvé na trať opravená dieslová lokomotiva O&K MD 3. Dostala tradiční červenou barvu výrobků O&K a odvezla první vlak naložený jízdními koly. Ještě jí sice schází štítky na bočních krytech a snad ještě některé maličkosti, ale jezdí !!!
Dále proběhly jízdní zkoušky pojezdu nových osobních vozů s naprosto skvělým výsledkem.
Další víkend se pracovalo na novém nádražíčku, ale práce jsou do jisté míry omezeny dodávkami vlhkosti shora.
Další jízda bude (jak zde již napsal Pavel) v sobotu 20. května, ale kdovíjak to dopadne s počasím. Přijeďte se podívat.
A teď poslední žhavá novinka:
Brigády v Mladějově budou letos v těchto termínech:
1. turnus: 1.7. - 9.7.2006
2. turnus: 29.7. - 6.8.2006
3. turnus: 2.9. - 10.9.2006
No a tímto se s Vámi pro dnešek loučím a zbytek třeba zase zítra.
Děkuji za pozornost.
Jiří Bednář
J.B.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.211.50.29
Odesláno Úterý, 16. května 2006 - 20:53:48   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No to je katastrofa.
Vždycky si dělám srandu z lidí, kteří napíší příspěvek s pravopisnými chybami a najednou bác. Už je tam hrubka jako prase.
Přijměte prosím moji omluvu.
A pro ty, kteří chybu ještě nenašli (asi takoví nebudou, ale přece jen bych to měl opravit), tak vězte, že vím, že Starosti odtrhly.
Jiří Bednář
J.B.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.211.50.29
Odesláno Středa, 17. května 2006 - 22:40:38   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dobrý večer.
K doplnění včerejší informace o brigádách Vám nabízím moc hezký barevný letáček v elektronické verzi buď jako Wordovský dokument s velikostí asi 1,8M nebo jako obrázek .tif s velikostí asi 1,7M. Pošlu všem, kdo se přihlásí na můj e-mail.
Tak zatím dobrou noc.
Jiří Bednář.
Rudolf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 46
Registrován: 4-2004
Odesláno Úterý, 23. května 2006 - 19:52:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Reportáž na Nově: někdo namazal 800 m kolejí v Mladějově olejem ... To se ani komentovat nedá...
Rosta_kolmix
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1054
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 23. května 2006 - 20:00:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Teď jsem byl náhodou u bábi, kde zrovna běžely zprávy a se zděšením jsem vyslechl, co si provádíte na Mladějově.

HO...A, to vám není ani trošku blbý ?!
To si říkáte přátelé drážky a techniky ?

Místo abyste se (oba "kluby") spojili a vybudovali SPOLEČNĚ něco velkého, budete si navzájem házet klacky pod nohy ? To jste se tedy pěkně vybarvili.
Víte co ? Tak si někde zahrejte ruskou ruletu, ale drážku a její vozidla, prosím, neničte...
http://prototypy.bilysklep.cz
http://sergeje.bilysklep.cz

pokec na ICQ: 258883797
M.Kunt
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.245.64.146
Odesláno Úterý, 23. května 2006 - 20:17:37   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad R.Kolmix: vy jste nějak informován. Tož jděte svědčit na Policii. Navíc co si predstavujete pod takým pojmom "si provádíte v Mladějově"? Blbé to je, ale od toho mazače. Váš příspěvek je zkrátka vůči Mladějovu neslušný.
Nádržák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 27
Registrován: 3-2006
Odesláno Úterý, 23. května 2006 - 20:22:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Teď jsem viděl TN a byl jsem zděšen těmi namazanými kolejemi ... mě se u nás povedlo něco podobného ... jenže omylem a jen asi na 5-ti metrech ! Bylo to spácháno černým gafitem, když jsem mazal vyhybky! Zajímalo by mě co si kdo od toho sliboval ... a jestli chcete zjistit viníka, tak to rozhodně nenechácejte jen na policii ... Michal von Eisenbahn - SB
Hawe a nice day! Váš Nádražák
Jirka1
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.160.239.36
Odesláno Úterý, 23. května 2006 - 20:29:11   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nenaolejovali ty koleje třeba ti zlatokopové, co pod Červenou horou už asi pět let hledají říšský poklad nebo Jantarovou komnatu? Není žádným tajemstvím, že nesnášejí žádný bližší kontakt, a když se někdo přiblíží, poštvou na něj psa. Vhodný materiál (olej) i motiv mají.
děd_vševěd
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.208.7.50
Odesláno Úterý, 23. května 2006 - 20:47:49   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Oni s tím nadělají, my jako kluci jsme to před x lety dělali taky. Ale na rovině v zastávce (ve stoupání bych si to nikdy netroufl) a měli jsme pak z toho děsnou srandu, když motorák projel zastávku smykem a zastavil až daleko za ní.

To samé, jako když jsme si hráli s pětikorunou na kontaktech u přejezdu. Tak dlouho jsme dráždili auta, až jsme někde něco odpálili a ty závory se už nezvedly.

Jó to jsem dělali kraviny....
Dluhonice
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.192.21.80
Odesláno Úterý, 23. května 2006 - 21:20:30   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kreténi to dali do televize
Návod pro další kretény, jak si to vyzkoušet na jakékoliv jiné trati. Když si tak uvědomíte, že to může v televizi sledovat někdo jako ten pomatený důchodce, co dával nálože ke kolejím a složitě vymýšlel výbušné systémy, a tady se přímo nabízí nenáročné řešení, které zvládne kdokoliv, kdo bude chtít.
Je mi z toho šoufl.
děd_vševěd
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.208.7.50
Odesláno Úterý, 23. května 2006 - 21:29:09   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dluhonice: Kdo je "trochu" "na úrovni", přijde na to i bez televize. V tom bych problém neviděl.
miš
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.192.29.34
Odesláno Úterý, 23. května 2006 - 21:53:03   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dosud jsem vnímal, že parta, která už v Mladějově nefunguje, občas dštila síru. Nyní, jak vidno, našel se tvor, který produkuje i olej...

Tedy, Mladějováci, vy kteří makáte a občas jezdíte, držím Vám palce, ať máte větší výdrž a zásobu slušnosti, než hlupáci, kteří jsou schopni věnovat čas a vlastní energii zlotřilostem. Je to obraz lidí neschopných čehokoliv konstruktivního. Mladějováci, vydržte! Když blbec zjistí, že je dlouhodobě přehlížen, kope ještě více, ale pak se vysílí a přestane. Věřím, že se dočkáte a Vaši příznivci také!
Jirka1
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.160.239.36
Odesláno Úterý, 23. května 2006 - 21:55:49   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To: děd_vševěd
Naolejovat pár metrů klasické trati v zastávce je klukovina, protože se prakticky nemůže nic stát. Ale v tomto případě se jedná o ohavnou a cílenou sabotáž s úmyslem ohrozit bezpečnost cestujících (v tom lepším případě jen bezpečnost). Znovu opakuji - domnívám se, že za tím stojí zlatokopové, protože jim začíná hořet "koudel u zadku" Jednak zatím nic nenašli, investované miliony v háji a navíc jim začali šlapat na paty ochranáři (oni totiž kopou v přírodní rezervaci). Slyšel jsem, že dostali od Krajského úřadu ultimátum, že do konce roku 2006 musí vypadnout. Takže jsou teď takoví docela nervózní. Ani se nedivím, jestli je pravda o tom, kdo je platí, tak jim to fakt nezávidím, pokud nebudou mít výsledky a investované prachy v háji.
J.D.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.29.14.220
Odesláno Úterý, 23. května 2006 - 22:03:14   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já bych viděl řešení: Odpřednášet jim antickou báji o Sysifovi a pak dovézt pár sypákú štěrku. Do rukou jim dát krumpáče a bíjáky a poslat na trať podbíjet koleje. Školení ohledně obsluhy tak sofistikovaného zařízené, jakým je krumpáč, nepotřebují. Jestli to udělali ti, či oni to už je jedno.
Bobes
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 316
Registrován: 6-2003
Odesláno Úterý, 23. května 2006 - 22:52:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Dluhonice: Reklama je holt reklama, ať už je v jakékoli podobě. Dle všeho byl spot natočen dodatečně...
Potkan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 26
Registrován: 1-2006
Odesláno Úterý, 23. května 2006 - 22:56:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Dluhonice :
Souhlasím, díky televizní reportáži se nabídne návod pro primitivní idioty jak jednoduše přichystat horké chvilky na jakékoli dráze kde je vhodné stoupání.
Viník by zasloužil zastřelit a zahrabat v lese.
Odsouzení hodný čin a nešťastná reportáž.
Potkan Sovayovy lomy.
J.B.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.211.50.29
Odesláno Úterý, 23. května 2006 - 22:57:09   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dobrý večer.
Tak píšu až dnes, protože do teď jsem byl tak znechucen, že se mě vůbec nechtělo se vyjadřovat.
Je dost pravděpodobné, že i poslední sabotáž našich "partyzánů" pochází ze stejných dutých hlav jako ty předešlé, kdy byly ukradeny nápravy z výklopných vozíků, ložiskové domky, vypáčen a vybrán sklad dílů na parní lokomotivy, ukradeny štítky z parních lokomotiv, lucerny, kuželové šrouby do výmyvek, píšťala, kluznice z křižáku, závěr ojničního ložiska, kuželka z pojišťovacího ventilu, kluznice z rozsoch na MD3, různé speciální šrouby a jiné. Zajímavé je to, že v mnoha případech se nám ještě někdo na této diskusi vysmíval a tvrdil jak jsme neschopní.
Skutečnost je ovšem taková, že ničit a krást budou vždy takoví, kteří nejsou schopni udělat něco pozitivního a jsou sžíráni závistí a zlobou. Proč ovšem nemůže zlo nikdy vyhrát i když používá nečisté prostředky, tak o tom zase někdy příště.
Tak a teď se těším na ty podrážděné reakce potrefených hus.
Děkuji za pozornost.
Jiří Bednář
Doktor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 689
Registrován: 4-2003
Odesláno Úterý, 23. května 2006 - 23:34:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

...nápravy z výklopných vozíků, ložiskové domky, vypáčen a vybrán sklad dílů na parní lokomotivy, ukradeny štítky z parních lokomotiv, lucerny, kuželové šrouby do výmyvek, píšťala, kluznice z křižáku, závěr ojničního ložiska,...

... tvárnice, překlady, krovy - ty tu ještě nemáme, latě, tašky, teď odpad, hřebíky, vruty, šrouby, dráty, to máte ty dvojlinky, trojlinky, okapy, plechy, zemnící drát, elektroměr, pojistky, hromosvod, krabice od vypínače, krabice odbočná...

Se omlouvám, ale nešlo jinak
železnice » http://lokomotivy.euweb.cz | MHD Brno » http://tramvaj.wz.cz
M_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 197
Registrován: 9-2005
Odesláno Středa, 24. května 2006 - 07:54:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zdravím,
reportáž jsem neviděl, faktem je že přílišná publicita mívá odvrácenou tvář. Takže osobně bych se v tomto případě jí spíše vyhnul. Zajímalo by mě však, proč si někdo dal práci namazat 800!metrů kolejí, to už je docela časově náročné (???).
Jinak jak říká můj kamarád, když se sejdou víc než dva lidi, je z toho po čase vždy průser, ať se dotyční věnujou podnikání či šotoušení. A tak si myslím že z občasných rozchodů spolků není třeba dělat nějakou velkou vědu. Krádeže vybavení a mazání kolejnic je dílem pomatených jedinců a ti se najdou všude a vždy, navzdory reportážím v televizi i jinde. Takže mašinkáři z Mladějova, vydržte!!
Lokálka z Pňovan do Bezdružic? Viz http:spvd.cz/pnovanka
Domorodec
Neregistrovaný host
Odeslán z: 80.188.52.66
Odesláno Středa, 24. května 2006 - 08:17:22   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V první řadě je dobré se zamyslet nad tím, komu nejvíce prospěje, když nebude vláček jezdit. To jsou v podstatě pouze dvě možnosti: 1) "Ti druzí, nebo bývalí" - všichni víme o kom je řeč, a především již zmínění zlatokopové. Těm vlaky plné zvídavých turistů v bezprostřední blízkosti opravdu vadí. O to více, že se jejich pochybné aktivity na tomto místě opakovaně probírají. Viděl jsem nedávno typickou rodinku na víkendovém výletě jak se svezla vláčkem a poté se dožadovala informací, kde že se to kope ta Jantarová komnata jak se o tom píše na webu. Už vidím, jakou museli mít kopáči radost ze skupiny pražáků ověšených fotoaparáty, když víme, jak zoufale se celé roky snaží celou záležitost utajit. Asi by bylo dobré zjistit, jestli použitý olej není totožný s tím, který používají v té své elektrocentrále. Kromě toho zlatokopové kousek nad tratí trvale táboří, takže není nic snazšího, než v noci vzít kbelík oleje, štětku a pak se pohodlně zase vrátit zpět. Mají motiv, vše potřebné po ruce a ještě jsou prakticky trvale na místě - ve dne i v noci.
Kovářmirek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 38
Registrován: 3-2006
Odesláno Středa, 24. května 2006 - 09:04:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No myslím že právě proto že jsou trvale přítomni by to asi nedělali, jelikož by byli první kdo by byl na ráně,tak to tam posypte vapexem, když je to rezervace tak by vám ho měli dát snad hasiči, ten ten olej snad v pohodě zlikviduje.Lepší než umývat koleje benzínemDržte se a ať Vám jezdí.
Marky
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.19.46.66
Odesláno Středa, 24. května 2006 - 10:52:30   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pár upřesnění:
Namazáno bylo souvisle na obou kolejnicích asi 350m, k tomu bylo posajrajtováno nesouvisle dalších cca 500m. Použitý olej byl na 100% rostlinný, podle toho jak smrděl bych to odhadl na "vyjeťák" z friťáku, takže vapex snad není nutný.
paranoik
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.175.50.149
Odesláno Středa, 24. května 2006 - 12:14:48   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A co když to udělali z mladějovské dráhy sami, aby měli publicitu?
Domorodec
Neregistrovaný host
Odeslán z: 80.188.52.66
Odesláno Středa, 24. května 2006 - 12:32:12   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To: paranoik
To je naprostá blbost, zkus si představit už jen to, že by riskovali, že je u toho někdo chytí. Navíc - tohle je špatná publicita, protože vytváří pocit ohrožení. Ty bys jel s rodinou a dětmi na místo, o kterém by ses v televizi dozvěděl, že tam můžeš kvůli nějakým magorům přijít k úrazu či dokonce o život? Těžko! Něco podobného se stalo před lety partě, co provozuje Jihlavské podzemní chodby. Tehdy se dostala do médií zpráva, že tamní pověstná svítící chodba je radioaktivní. V důsledku této "publicity" citelně poklesla návštěvnost na dost dlouhou dobu. Ti co dráhu provozují nejsou žádní blbci, aby si takto ničili pověst. A jen tak mimochodem - před týdnem jakýsi magor o pár km jižněji zničil stovky stromků v lesní školce - taky to bylo v televizi a taky si majitel lesní školky jistě nedělal "publicitu". Takže příště trochu přemýšlej, než napíšeš zase nějakou podobnou pitomost.
Bobes
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 317
Registrován: 6-2003
Odesláno Středa, 24. května 2006 - 17:29:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nějak mě uniká proč by to měli dělat ti druzí nebo bývalí. Z této diskuze mám pocit, že jsou to tajemní všydypřítomní fantomové, co nemají nic jinýho na práci, než se toulat po nocích 90 kiláků daleko... a ničit na čem deset let dřeli. Možná má někdo logické vysvětlení, mě nic nenapadá.
Jirka1
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.160.94.133
Odesláno Středa, 24. května 2006 - 18:14:13   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To: Bobes
Souhlasím a znovu opakuji své přesvědčení, že je to práce Zlatokopů.
Peťas
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.113.40.1
Odesláno Středa, 24. května 2006 - 18:30:53   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To: Jirka1
Proč myslite ze to byly zrovna zlatokopove????
Mame tu prece ty z te druhe strany kteri nemaji koleje rozchodu 600mm a proto nemohou jezdit!!!
A jedinym na co by se zmohly je to, ze se pomsti tim, ze namasti koleje aby mladejovska parta jezdit taky nemohla!!!!! :-(
Jirka1
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.160.94.133
Odesláno Středa, 24. května 2006 - 18:44:09   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To: Peťas
Protože pouze zlatokopové mají eminentní zájem na tom, aby z toho lesa zmizeli zvědaví turisti. Tím jsem si zcela jistý. Vím kdo tam kope, vím (téměř jistě) proč tam kope. Nevím ale, kdo to platí. A jedná se zcela jistě o miliony...
mld
Neregistrovaný host
Odeslán z: 212.71.129.172
Odesláno Středa, 24. května 2006 - 18:45:58   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tady jde o nenávist až za hrob. A tam se v jednání lidí moc logiky obvykle najít nedá...
Snad to nedosáhne až k zakládání požárů a kudlám v zádech . Po tomhle incidentu už bych se asi nedivil ničemu .
mld
Neregistrovaný host
Odeslán z: 212.71.129.172
Odesláno Středa, 24. května 2006 - 18:48:09   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pozn. to byla reakce na Bobesa
Peťas
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.113.40.1
Odesláno Středa, 24. května 2006 - 18:48:35   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To:Jirka1
Mozná na tom neco pravdy je, ale nemyslím ze by odrazovali návstevníky zrovna tímhle???
Jejich aktivity sponzoruje nejaká organizace z Moravské Trebové. (myslím ze má neco spolecného s vojáky???)
Peťas
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.113.40.1
Odesláno Středa, 24. května 2006 - 18:58:39   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To:mld
Je to smutné kdyz clovek stráví cely výkend prací na uzkokolejce a pak kdyz vyjede na trat tak z hruzou zjisti ze ma pred sebou naolejovanejch 500 metru koleji:-(, tak urcite pochopite, ze nejaka nenavist tam urcite je.A jestli myslite ze se v tom moc logiky najit neda tak se da. Vsechno je provedeno za urcitym ucelem........:-(
Jirka1
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.160.94.133
Odesláno Středa, 24. května 2006 - 18:58:54   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To: Peťas
Máš docela dobré informace. Pokud Tě zajímají konkrétní jména, tak doporučuji pátrat na příslušných úřadech, jedná se kupodivu vesměs o veřejně přístupné informace - až jsem se tomu divil, jak to bylo vcelku snadné zjistit o co tady jde, i když se to oficiálně maskuje jako "geologický průzkum." Ještě maličko napovím - různé úrovně státní správy a samosprávy mají různé kompetence, takže informace nejsou na jednom místě a musí se kvůli tomu dost cestovat, případně hodně telefonovat. Po telefonu to ale moc nejde, nikdo o tom nechce mluvit.
Tím končím s povídáním o "pátračích", kdo má zájem o další informace, musí si je zjistit sám.
mld
Neregistrovaný host
Odeslán z: 212.71.129.172
Odesláno Středa, 24. května 2006 - 19:13:39   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Peťas??
Možná si mě špatně pochopil, ale já myslel nenávist té party ze Zastávky, kterážto se tady na fóru
(a pravděpodobně i v praxi svými aktivitami) prezentuje jako zvěř..
Mladějováci působí naprosto seriozním dojmem..
Jirka1
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.160.94.133
Odesláno Středa, 24. května 2006 - 20:46:20   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Když už se tu řeší nepříjemné věci, chtěl bych se zeptat provozovatelů Mladějovské dráhy, zda nehrozí nějaké nebezpečí ze strany jižní varianty rychlostní komunikace R35. Když se podívám na mapu možné trasy nové silnice (viz. odkaz níže), tak vidím, že nebezpečně přetíná úzkokolejnou dráhu. Možná, že je dráha nad tunelem, ale možná, že ne. Rád bych, aby odpověděl někdo, kdo má přesné informace.
Odkazy na webu:
http://www.r35.ecn.cz/varianty/r35_zam_moh-big.jpg
http://www.r35.ecn.cz/
Peťas
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.113.40.1
Odesláno Středa, 24. května 2006 - 21:47:11   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To:Jirka1
Silnice R35 povede v blízkosti Mladějova a podél Hřebečovského hřbetu. Do hřebečovského hřbetu příjde vyrazit tunel, který bude vycházet někde mezi stanicí veksl a lesní hájenkou a bude pokračovat dál na Moravskou Třebovou.Tato stavba by nemněla nijak ohrozit provoz naší úzkorozchodky.
Peťas
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.113.40.1
Odesláno Středa, 24. května 2006 - 21:55:15   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To: Jirka1
Co se týče zájmu o "hledače pokladů" je to jasná věc je to tří člená parta Litevců placená někýmsi z Moravské Třebové hledající ukryté předměty německého lidu z dob kdy byli němci vyhnáni z Moravské Třebové. Hledají hledají, ale moc toho nenašli maj pár zrezivělejch kousků kovu kolejnice rozchodu 500mm a unikátní ruční točnu pro hunty.V pískovcové štole hučí agregáty a prý je dost hluboká. Údajně tam našli zachovalou kostru koně s jakýmsi vozem...........jestli chces muzes je navstivit????
Dluhonice
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.192.21.80
Odesláno Středa, 24. května 2006 - 22:10:39   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jirka 1:
Pokud v Mladějově někdo něco kope a nestojí o publicitu, potom by asi těžko provedl něco, co se dostane až do celostátních televizních novin a přivede do oněch míst policejní vyšetřovatele.
Jirka1
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.160.94.133
Odesláno Středa, 24. května 2006 - 22:36:46   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To Peťas:
Litevci jsou jen námezní pracovní síla, práce oficiálně provádí někdo úplně jiný a odjinud. Taky hledají něco trochu jiného, zde jsou zprávy rozporuplné, možná ani zadavatelé prací sami přesně nevědí co tam má vlastně být ukryté. Jisté je, že na konci války vyjel z Brna přísně střežený vlak neznámého nákladu, v Adamově připojili vagony s nákladem ze zrušených podzemních továren (Výpustek apod.), ve Skalici vlak odbočil, Moravskou Třebovou ještě projel plný, ale do České Třebové náklad nikdy nedorazil. Předpokládá se, že celý náklad skončil v podzemních lomech pod Červenou horou. Vchody byly následně sestřeleny a zamaskovány (což ve svahu nebyl problém) V každém případě práce pravidelně kontrolují vysoce postavené osoby (záměrně neuvádím ani jména, ani hodnosti), přičemž tyto údaje lze najít na jednom nejmenovaném úřadu.
Jaký by mělo smysl, kdybych tam chodil? Jako, že bych se zeptal: "Chlapi, namazali jste koleje olejem nebo ne?"

To: Dluhonice:
Publicita ani policejní vyšetřování jistě nebyly záměrem "sabotérů." Situace se jim prostě vymkla z rukou.
Pjp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 302
Registrován: 12-2005
Odesláno Středa, 24. května 2006 - 22:46:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pardon panove, ale pokud je to skutecne namazano "jen" "vyjetakem" z fritaku, tak bych zatim buhvi jakou "myslenku" nehledal, pokud bych osobne chtel udelat "sabotaz", tak me napada daleko lepsi mazivo, ktere krome toho, ze by "zasralo" koleje, tak by slo dost blbe dolu a pravdepodobne by to ty koleje aj nakonec sezralo ... :-/
Je to divne, ale i takove "sajrajty" se pouzivaji ve strojirenstvi ... ;-)
Pavel
P.S. Obchodni nazev uz jsem "radsi" zapomel, takze ze sabotazemy neporadim, ale prinejhorsim bych se doptal ... :-))
skype: pavel_pilny
http://www.pjp.cz
http://www.rur.cz
ICQ: 30831569
Honza_o
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 318
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 25. května 2006 - 09:29:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A nedělá to vše nějaký místní pošuk, který jen rád škodí ?
Zdepa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 85
Registrován: 7-2005
Odesláno Čtvrtek, 25. května 2006 - 10:27:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

pamatuju, když jsme jeli v r. 1998 nebo 1999 fotit a filmovat s Bílkem a další partou z Balogu jízdu nějaké nově opravené páry směrem k Telgártu, Aleš při tankování do erární červené Š1203 vběhl do benzínky a scháněl se po nejlevnějším oleji. no krátce, mašina byla v tunelu hned, ale ten poslední vagon (asi 10-ti vozový vlak z rychlíkových vozů) tam vjížděl asi minutu. pak jsme je předjeli a po přiznámí se byla fírům dána flaška borovičky. i když si stále mlely svou - ta voda na kolejích to je hrozný šmejd ...
pozorovatel
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.19.46.66
Odesláno Čtvrtek, 25. května 2006 - 11:36:35   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Poznámka k Pjp:
Ano, když použijete mazivo jsou následky mnohem horší. Tak jak líčíte. A stačí namazat pouze krátký kus jízdní dráhy, všechno se nabalí a zas---. Ně nadarmo za to byl za války jasný trest bez soudů.
Peťas
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.113.40.1
Odesláno Čtvrtek, 25. května 2006 - 14:24:01   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To: Honza o
Mistni posukove by nedelali takovou chujovinu, protoze je to vesmes vsechno jen hromada ozralcu a navic vedi, ze i kdyby provedli cokoliv tak se uzkorozchodky stejne nezbavej. A dokonce posledni dobou jsou vpoho sem tam se prijdou mrknout do arealu, nebo dame rec v hospodě a nikdo proti nam nic nema!!!
Peťas
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.113.40.1
Odesláno Čtvrtek, 25. května 2006 - 14:28:39   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To: Pjp
Je smula ze se klouze i ten skurvenej olej do fritaku:-( a na druhou stranu diky bohu ze se ten, kdo to provedl spokojil jen s tim a nenanesl tam ten sairait jak tu uvádíte.
Honza_o
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 321
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 26. května 2006 - 12:24:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jednička v odlehčené verzi:
Mladìjov
d-Äniken
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.246.75.30
Odesláno Sobota, 27. května 2006 - 15:09:58   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ty kolejnice v Mladějově minulý weekend naolejovali určitě mimozemšťané. Uvidíte, že k obdobným závěrům vyšetřování dojdou i vysoce kvalifikovaní orgáni Policie ČR. Je asi snaha odpoutat pozornost, protože novodobí hledači pokladů jsou už blízko k ukryté konstrukční dokumentaci k německým létajícím talířům.
Takový typický nacistický létající talíř, zkonstruovaný za 2. světové války v pobočce firmy Junkers (pozdější AVIA) na severním okraji Prahy pány inženýry Schreiverem a Habermohlem pod kódovým označením Vril nebo Haunebu, má průměr disku okolo 40 m a vzletovou hmotnost řádově 100 tun. Přesto je schopný obratně manévrovat a létat i nadzvukovou a možná i komickou, pardon, kosmickou, rychostí - za použití blíže nespecifikované mimozemské technologie. Je vyzbrojen emitory antihmoty i konvenčními zbraněmi.
/Škoda jen, že se vyskytuje jen v představách a knížkách komerčně úspěšných pisálků a fantastů./
miš
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.192.29.34
Odesláno Sobota, 27. května 2006 - 20:30:16   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A co takhle vrátit se k tématu?
Blázny nechte na zastávce a kopače v noře.
Mladějováci, držte se.
Mudrlantům prospěje, když se zvednou od klávesnice a jdou něco rozumného udělat. Činím tak také.
:-)
Mallet
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.19.46.66
Odesláno Pondělí, 29. května 2006 - 08:37:30   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

- ad Peťas
"Mistni posukove ... sem tam se prijdou mrknout do arealu ..." A pak se někdo diví, že se tam ztrácejí barevný kovy ...
Cogwheel
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.228.94.242
Odesláno Pondělí, 29. května 2006 - 14:40:48   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě si dovolím k těm "hledačům pokladů": Naprosto nechápu, když tam kopou "oficiálně" (pro dharmádu či co), proč si státní orgán najal takové pochybné a konfliktní dělníky - nějaké Litevce. Proč nebyla dána možnost výdělku (třeba na základě výběrového řízení) nějakému našemu k tomu kvalifikovanému speleologickému či montanistickému spolku, jehož členové mají zkušenosti i technické vybavení k zpřístupňování jeskyň a historického (důlního) podzemí, těžení krasových sedimentů atd. (třeba Solvayáci by mohli někoho doporučit, další skupiny Speleologické společnosti působí i blíže - v Moravském krasu atd.). Dosud jsem se domníval, že ty zahr. dělníky najal nějaký dobrodruh-soukromník.
Potkan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 28
Registrován: 1-2006
Odesláno Pondělí, 29. května 2006 - 20:09:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Cogwheel
Takovouto činností jsme schopni zabývat se přímo mi, v našich řadách je přímo několik speleologů, navíc jsme společnost pro průzkum a zachování mimo jiné i důlních památek.
Mladějov je na nás ale kapku z ruky, blíže by jistě byly např speleologické skupiny z okolí Mladče či Javoříčka, ale tam mají vlastní práce až až.
Pokud zmínění Litevci kopou legálně a navíc pod záštitou dokonce armády, tak to nevěstí nic dobrého a vypadá to zase na nějakou poločernotu, či přímo podvod.
Pravdou je to že mají pravděpodobně opravdu šanci něco najít............
Spol.Barbora Potkan
Cogwheel
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.228.94.242
Odesláno Úterý, 30. května 2006 - 07:20:20   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Je fakt divné, proč na tyto práce byli najati pochybní Litevci. Že by "zelené mozky" chtěly ušetřit (resp. aby jim zůstalo něco "za nehty")? Výsledně to ale určitě daňové poplatníky (nás všechny) vyjde dráž, než kdyby tam zaměstnali nějakou seriózní tuzemskou speleologicko-montanistickou firmu. Zbytečné tajnůstkářství také záležitosti nemůže prospět (viz současné předvolební politické aféry). Je určitě lepší, když takovéhle akce jsou pod veřejnou kontrolou. Spíše to na mne působí dojmem, že se někdo pod záminkou hledání "čehosi" z 2. svět. války chce prachsprostě obohatit (ať už je v jakékoli funkci). Takže tunel se kope nejen ve skutečnosti, ale i v přeneseném slova smyslu.
Ale to už se zase dostáváme někam na scestí od železničního muzejnictví v Mladějově.
Cogwheel
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.228.94.242
Odesláno Úterý, 30. května 2006 - 12:38:49   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A taky nový silniční tunel u Hřebče je nejspíš pěkně odfláknutý, když se při prvních větších deštích sesunul svah v jeho předzářezu a nyní se musí nákladem mnoha desítek MKč celý předzářez sanovat. (Vše pro blaho automobilistů.)
Peťas
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.113.40.1
Odesláno Úterý, 30. května 2006 - 14:08:55   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To:Cogwheel
A nesesunul se jenom svah před portálem ale našli tam i praskliny uvnitř tunelu!!!!
Takze to dopadlo jako s pendolinama.Někonu podstrcily penize a ono je vse odflaknute a za co nejkratsi dobu.
Ondra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 28
Registrován: 10-2005
Odesláno Úterý, 30. května 2006 - 14:31:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zdravíčko pánové. Patří to sice do úzkorozchodek v provozu a toještě kdo ví jestli, ale nějak tam to zamrzlo tak to hodím sem. Kladenská úzkorozchodka si zahrála roli ve filmu, teda von je to klip od skupiny WOHNOUT ale stojí za to. Fajn muzika a několik záběrů - i jízdních na modrou lokomotivy DH 120 číslo 66. fakt pěkný - http://musicserver.cz/clanek/14293/Podivejte-se-na-klip-Wohnout-Vratnej-/
123
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.70.130.92
Odesláno Úterý, 30. května 2006 - 21:36:36   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hele, já nechci nic říkat, ale pokud by armáda nebo nějaká státní složka chtěla provádět průzkum štol a hledání něčeho, asi by si nenajala nějaký zájmový spolek, ale naprosto regulérní firmu, která provádí hornickou činnost.

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace