K-report
 

Archiv do 15.května 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Trať 220/221 » Trať 220/221 - postřehy z provozu » Staré archivy » Archiv do 15.května 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Plešoun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 81
Registrován: 9-2005
Odesláno Středa, 10. května 2006 - 16:25:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To Chalkyn: To já, když vidím v Benešově ráno od panťáků to stádo z 5. nebo 9. koleje, tak bych tam postavil 30 policajtů, kteří by za hodinu vydělali desetitisíce. Rozhlas hlásí, že "po 2.koleji projede rychlík, použijte výhradně podchod". Tím chodí jen ajznboňáci, ostatní ovce jdou bez rozhlížení přes 5 kolejí a divím se fírům z rychlíků, že to nezamáznou. A Benešovskýmu přednostovi, že přestože je na svoje lidi je pes, neobjedná si na týden a to mezi 7.-8. a 13.-15. hodinou stádo policajtů na pomoc.
Ono je to jako vždy: čeká se na první průser a potom se něco bude dít.
Máš pravdu v tom, že když byli v BN OSŽ, kontrolovali jen ajznboňáky, ti měli vstup kolejiště, a civilové jim chodili pod nosem. Neměli s tím papírování a vlk se nažral...
Minulý týden nějaká magnetka táhla přes přechody na pražském zhlaví vozík se šrotem a paňťák na odjezdu počkal, až jak to dopadne. Přežila
Nejdokonalejší simulátor JOP http://flint.vlaksim.com/cz/index.php
Plešoun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 82
Registrován: 9-2005
Odesláno Středa, 10. května 2006 - 16:31:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo a panu přednostovi leží v palici hlavně kuřáci: pořád tam vyhlašují rozhlasem ten zákon o veřejném prostranství. Dokážu si představit, že bych platil kilo ve stejnou chvíli, co přes zákaz vstupu přes koleje leze stádo 300 vovcí a pan přednosta je vítá jak osvoboditele, protože je finančně závislý na jejich jízdenkách.
Pokud si toto přečte někdo kompetentní (o čemž pochybuji) ať mě přesvědčí na místě o mém omylu zítra mezi 7.00-8.00!!!!!
Nejdokonalejší simulátor JOP http://flint.vlaksim.com/cz/index.php
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3595
Registrován: 6-2003
Odesláno Středa, 10. května 2006 - 16:43:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ono až se tám přidá druhé ostrovní nástupiště a budou obě zvýšené, tak tolik lidí přes koleje nepoleze. Otázkou je, jak zapezpečit konec nástupiště na čerčanské straně, který bude nejspíš snížený kvůli najíždění vozíků a bude tam pro ně přejezd. Ideální by bylo, kdyby toto bylo na táborském konci nástupišť, sice by to bylo dál od budovy, ale odradilo by to další část cestujících.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Plešoun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 84
Registrován: 9-2005
Odesláno Středa, 10. května 2006 - 16:50:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zábradlí je řešení, které fungovalo kdysi všude, nedávno ještě ve Strašnicích. A represe. Nebo nejmenovaná TV NOVA?
Nápad: vezmu si 3x kameru po ránu a pošlu námět na reportáž. A 3x odpoledne :-)
A třeba budu i bit jak žito i s kamerou...
Nejdokonalejší simulátor JOP http://flint.vlaksim.com/cz/index.php
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3596
Registrován: 6-2003
Odesláno Středa, 10. května 2006 - 17:02:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Včera jsem koukal, jak se řeší jízda po opačné koleji v Horních Měcholupech. Fíra v Hostivaři dostal rozkaz (text neznám), do H.Měcholup se téměř docoural a tuším houkal, do zastávky vjížděl krokem. Část lidí to vzala přímo přes koleje ještě před vlakem, další část to obíhala po schůdkách na konci nástupiště a přes koleje. Problém byl s maminkou s kočárkem, ta jen bezradně koukala, co má dělat, ale fíra jí nejspíš z okýnka instruoval, aby to oběhla po schůdkách, že na ní počká. Ale stejně tahat narychlo po těch schůdkách a přes koleje kočárek s děckem je docela fuška. Nechápu, proč tam není ten rozhlas, kterým by výpravčí ze sousední stanice s předstihem oznámil změnu nástupiště. AŽD tam už zase zakopávají nějaké kabely, tak leda, že by tam bylo i něco pro rozhlas.
Jinak na té zastávce je s přechodem docela velký problém, musí se to vzít přes most, jenže na jedné straně (1.TK) jsou pouze dlouhé příkré schody, při představě, že by tam byl někdo na vozíčku, tak je mu to nanic, na most se nedostane. Chtělo to udělat rampu, šlo by to např. z druhé strany mostu než jsou schody, tam je místa dost, sice by se musel most podjet a nahoře pak překonat silnici na mostě, ale furt lepší než pouze schody.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3597
Registrován: 6-2003
Odesláno Středa, 10. května 2006 - 17:09:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Plešoun: jenže to by tam pak v tom zábradlí nesměl být služební průchod pro výpravčího, jinak budou lidi chodit skrz něj.
---
Jinak takové to přelejzání kolejí v zastávce hned po odjezdu vlaku (popř. ještě před jeho odjezdem), co jsem viděl v Měcholupech, navíc při banalizovaném provozu, je skutečně o hubu. Lidi jsou rádi, že slezou z toho vysokého nástupiště a už nedávají pozor na provoz na druhé koleji. Naprosté minimum lidí přechází přes most.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3599
Registrován: 6-2003
Odesláno Středa, 10. května 2006 - 17:17:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo a není to dávno, co jsem byl v Měcholupech a nestačil zírat, přes schůdky slezla z 1.nástupiště nějaká ženská z vozíčkem, šla přes koleje a po schůdkách zas nahoru na nástupiště. Jenže mezitím přijížděla od Uhříněvsi lokomotiva, přestože před zastávkou zatroubila, tak ženská na ní nereagovala a lezla dál, fíra při průjezdu zastávkou zpomalil tak, že před ženskou téměř zastavil. Ta vylezla udýchaná po schůdkách a šla v pohodě dál po nástupišti, mašiny, která od ní cca 40 metrů téměř stála, si zřejmě ani poté nevšimla.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Plešoun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 85
Registrován: 9-2005
Odesláno Středa, 10. května 2006 - 17:18:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No v Bene dneska ráno Os 9113 přijel na 5., zastavil přes přechody a vovce ho bez rozhlížení obešly přechod nepřechod, než aby šly podchodem. Výpravčí ten paňťák už jako Os 9116 šel vypravit podchodem...
A těch 300 vovcí vlezlo přímo pod Ex 532. Tak kde to jsme?
Ale tahle diskuze nemá cenu, to my, prostí občané nemáme šanci vyřešit. Na to jsou i přednostové krátcí. Nebo líní?

Pane Benešovský přednosto, jste ochoten tady diskutovat?

(Příspěvek byl editován uživatelem Plešoun.)
Nejdokonalejší simulátor JOP http://flint.vlaksim.com/cz/index.php
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3600
Registrován: 6-2003
Odesláno Středa, 10. května 2006 - 20:26:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnešní odpolední patra: 150.023 + 4*Bmto + 151.016
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3601
Registrován: 6-2003
Odesláno Středa, 10. května 2006 - 21:03:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V Pn64811 byl zařazen další vůz Aee, to tam musejí mít ve Velenicích docela plno, nicméně aspoň se nějaké vozy ČD opravují.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 233
Registrován: 11-2005
Odesláno Středa, 10. května 2006 - 23:38:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Neřešit, nechat přejet. Já taky chodím přes koleje, ale VŽDY se rozhlédnu a pod rozjetý vlak nelezu.

Už jsem to sem psal, je to části těma zákazama, bo když je něco zakázáno, tak to nejvíce chutná a dělá to nejvíc lidí. Kdyby tam byla cedule "přechod jen na vlastní nebezpečí", tak tam tolik lidí nepoleze.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 22138
Registrován: 4-2003
Odesláno Čtvrtek, 11. května 2006 - 07:16:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V Libni o půl sedmé stála směrem na 221 souprava s 751.382 v čele, na postrku 141.018.

R 644 - 363.130
R 645 - 363.128
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3602
Registrován: 6-2003
Odesláno Čtvrtek, 11. května 2006 - 15:11:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Os9131 a R638 nabraly kolem Strančic zpoždění, zaviněné nákladem (363.117) jedoucím pomalu před R638, a ještě že na senohrabském zhlaví neuváznul jako ten předchozí náklad 48514 (363.077 + 13*Shimmns). Sudá skupina totiž je bez napětí a náklad dojel cca 50 metrů před krajní výhybku a zůstal stát. Vytáhnout ho musela výluková záloha 742.404.

Stačí jeden takový (dle mne nesmyslně) procpaný náklad před R638 a vzniklé zpoždění se už přenáší dál a bude trvat možná až do večera. Proč byl kvůli výlukám zrušen Os9130, že?
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1374
Registrován: 8-2004
Odesláno Čtvrtek, 11. května 2006 - 15:14:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ty kontejnery se 751.382 se pak do 19:10 "přemístily" do Hostivaře.
Zpoždění nehledej, najde si tě samo. A jak rádo!
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3603
Registrován: 6-2003
Odesláno Čtvrtek, 11. května 2006 - 15:37:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pn48514: 742.404 + 363.077

Při odjezdu ze Strančic pro změnu dostal na postrk kocoura 742.301 od popovky, vracející se do Prahy.
---
A ještě zajímavost, mašina pro ten náklad před R638 jela na přípřeži R635. Esa 363.077 i 363.117 jsou pražské dispečerky.

(Příspěvek byl editován uživatelem Poborskiii.)
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Bevelo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 441
Registrován: 12-2003
Odesláno Čtvrtek, 11. května 2006 - 15:40:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co dělá zase 742 404 jinak mladoboleslavskej kocour na 220/221? Ještě před pár dny byla na PK mezi automobilkou a Všetatama! Je vidět že se to pěkně prohazuje! Vršovičtí kocouři toho maj hodně
ICQ: 328251980
..."neni nad modrou"!
..."DKV Ostrava - nejhorší depo v ČR"!
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3604
Registrován: 6-2003
Odesláno Čtvrtek, 11. května 2006 - 15:48:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mladoboleslavskej? Mě tedy připadlo, že už jsem ho dlouho ve svém původním působišti (Vršovice) neviděl. Ve Strančicích je už třetí den za sebou na napěťové výluce a možná bude i zítra.

(Příspěvek byl editován uživatelem Poborskiii.)
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3605
Registrován: 6-2003
Odesláno Čtvrtek, 11. května 2006 - 18:18:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Příští sobotu nás 20.května nás čeká další ročník pochodu Praha - Prčice:
http://ppp.nipax.cz/
http://www.cd.cz/index.php?action=article&id=33523
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Bevelo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 442
Registrován: 12-2003
Odesláno Čtvrtek, 11. května 2006 - 18:59:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No je to různý, Vršovice mají hodně velký obsluhy. Třebas sem do Čelákovic jezdí často 742 288 jinak jezdící původně v Radotíně. No jasně, jednou je kocour v Praze a pak je na Kladně nebo ve Všetatech..
ICQ: 328251980
..."neni nad modrou"!
..."DKV Ostrava - nejhorší depo v ČR"!
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3606
Registrován: 6-2003
Odesláno Čtvrtek, 11. května 2006 - 19:55:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

R645: 363.127
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Mmm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 587
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 11. května 2006 - 20:40:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

742 404-je prazskej kocour,kterej ma jezdit na nehodaku.Ale jelikoz je v zaruce tak se mu takle prohanej kolecka.
Plešoun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 86
Registrován: 9-2005
Odesláno Čtvrtek, 11. května 2006 - 20:50:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Příští sobotu nás 20.května nás čeká další ročník pochodu Praha - Prčice:

No doufám, že to nebude pro dráhu taková tragédie jako loni. Spadla totiž trolej na "zajícovém" přejezdu Heřmaničky-Ješetice a lidi udělali vzbouření na vsi }
Nejdokonalejší simulátor JOP http://flint.vlaksim.com/cz/index.php
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3607
Registrován: 6-2003
Odesláno Čtvrtek, 11. května 2006 - 21:08:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mmm: no, tím že čtyři dny postává ve Strančicích na výlukové záloze, toho zrovna moc nenajezdí.
---
Plešoun: kdo si chce na loňské Prčice zavzpomínat, může zde: http://poborskiii.kvalitne.cz/prcice-2005.html
Mimochodem, do dneška nevím, co se přesně tenkrát stalo, kolovalo množství nespojitých informací, ale vcelku to smysl nedávalo.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Plešoun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 87
Registrován: 9-2005
Odesláno Čtvrtek, 11. května 2006 - 21:50:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No prostě a jednoduše spadla trolej tak nešikovně, že vyhořelo nejen PZZ, ale i SZZ typu TEST v Ješeticích. Tím pádem "se nehlo ani kolo", byla zavedena NAD, ale všichni dobře víme, jak dlouho trvá v sobotu sehnat autobusy, navíc s obrovskou frekvencí cestujících.
Úsek Heřmaničky - Ješetice byl nesjízdný, zůstal tam zamotaný vlak, stržená trolej v délce několika set metrů a navíc v oblouku, takže si všichni znalí dokážou představit, jak to tam asi vypadalo. Do toho přišly emoce a spousta neověřených "zaručených" zpráv včetně agenturních JPP* "sabotáže" atd...
Zabezpečovácká pohotovost měla velký problém se dostat s logem ČD na zádech ke stanici ve zdraví.

*) JPP = agentura JednaPaníPovídala
Nejdokonalejší simulátor JOP http://flint.vlaksim.com/cz/index.php
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3609
Registrován: 6-2003
Odesláno Čtvrtek, 11. května 2006 - 22:13:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No emoce, alespoň u cestujících v Heřmaničkách, byly, protože, ač se situace po stránce dopravní řešila poměrně dobře, tak informování cestujících bylo katastrofální a nervozita unavených pochodníků tak značně narůstala, přestože tam od ČD bylo lidí snad milión. Člověk, který hlásil do rozhlasu byl naprosto neschopný, ostatně jako každý rok (tedy pamatuji jen poslední tři roky).
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3610
Registrován: 6-2003
Odesláno Čtvrtek, 11. května 2006 - 22:27:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Prohánějí se tu dráteníci, po osmé jely dvoji k Benešovu, teď zas jedni zpátky.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 22159
Registrován: 4-2003
Odesláno Čtvrtek, 11. května 2006 - 23:54:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dneska mezi Horusicemi a Veselím asi vylítnula komplet traťovina, s AntiPlečkou jsme jeli z Horusic na rozkaz proti Stůj, dále pak na Op (což většinu řidičů lákalo přejíždět do poslední chvíle ).
Při pobytu v Říčanech jsme nabrali pár lidí čekajících na osobák, průvodčí to s někým (asi s ) domlouval po vysílačce.

S Budvarem jsme odpoledne projeli jak po másle, akorát u vršovického portálu asi nějaká brzda zapálila ohýnek (t. č. už to tam docela „pěkně” hořelo), jeden ze zde diskutujících to hlásil trs průvodčího fírovi, aby to oznámil (já to pouze zaznamenal).
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 22163
Registrován: 4-2003
Odesláno Pátek, 12. května 2006 - 00:29:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

R 206 - 240.007/363.065
Ex/EC 101 - 363.070
R 633 - 363.067
R 635 - 363.117+363
(vše bez záruky)

Ve Veselí 842.012+050.003.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Zbyněk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 231
Registrován: 1-2004
Odesláno Pátek, 12. května 2006 - 06:48:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin: alespoň se prověřila funkčnost komunikačního systému :-)
Nejprve v Praze na hlavním již zmíněná dlouhodobá nefunkčnost rozhlasu na 6 nástupišti a pak ten požár...
Havrda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 17
Registrován: 3-2006
Odesláno Pátek, 12. května 2006 - 17:43:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevíte někdo jakou rychlostí se jezdí mezi Říčanama a Stránčicema?Dneska sem tam viděl jet Spořitelnu,myslím na EX 533 Budvar a ta to hnala!Typuju tak 100KM/H!!Díky za odpověd.
Vbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 467
Registrován: 6-2005
Odesláno Pátek, 12. května 2006 - 18:33:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

R 641 jedenáctivozový!: 363 + 9*(B, Bxxx) + BDbm(r)see + A.
Rash
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 18
Registrován: 1-2006
Odesláno Pátek, 12. května 2006 - 19:11:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevím, co se stalo... Ale jel jsem dnes 9147 a přijela až téměr k říčanskému zhlaví ve Stránčicích a najednou zabrzdila a začala couvat "kamsi", kde se zastavila a znova vyrazila - nenašel jsem zde žádný smysluplný důvod, proč k tomu došlo...?!
Michal_novotny
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 385
Registrován: 11-2002
Odesláno Pátek, 12. května 2006 - 20:24:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rash: Dneska planovane od 17h do 21h je napetovka liche kolejove skupiny. Jenomze zacala o hodinu a neco pozdeji, protoze byla porucha zavorniku spojky 18/19 a tak by se muselo do Rican jezdit po jedne koleji. Pred 9147 se vypnul proud v liche skupine, ale na stavedle cca 3 minuty nesla postavit cesta, tak 9147 zastavila u vjezdu a uz se poradne nerozjela a zustala stat v beznapetovem useku. A protoze smerem k Ricanum je spad, tak si fira (se souhlasem vypravciho) couvnul a rozjel se poradne a projel to.
Koudy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 585
Registrován: 3-2004
Odesláno Pátek, 12. května 2006 - 20:42:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

R634 - spořitelna 363 127
Přiznejme si: bez železnice by svět vypadal úplně jinak......

http://www.brnosim.wz.cz
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3613
Registrován: 6-2003
Odesláno Pátek, 12. května 2006 - 20:48:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ve Strančicích na večerní napěťové záloze pokračuje kocour 742.404, ten tady asi vydrží až do neděle.
---
Havrda: ze Říčan (od mostu) až do Svojšovic je traťová rychlost 100 km/h.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3614
Registrován: 6-2003
Odesláno Pátek, 12. května 2006 - 20:57:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na odpoledních patrech 151.016 + 5*Bmto + 150.023.

Těch jedenáct vozů na R641 potvrzuji, škoda že to ČD nedokázaly i minulý pátek. První dva vozy pražské B255.1+B, ostatní asi ČB.

Os8282: 363.072 + 2*Bdt279+B
Os8283: 363.058 + Bdt279+BDs(120)+BDs(271)
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Rash
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 19
Registrován: 1-2006
Odesláno Pátek, 12. května 2006 - 21:21:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Michal Novotný: něco takového jsem tušil, ale raději jsem si to nechal potvrdit od někoho informovanějšího.. Díky...
Ivo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 570
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 12. května 2006 - 22:05:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Naopak R207 byl o vůz kratší, takže 4 lehátka/lůžka+AB+3*B (už jsem to taky jednou zaznamelal, vím, že to bylo v neděli), Bmee se zde objevily naposledy cca před měsícem.
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3616
Registrován: 6-2003
Odesláno Pátek, 12. května 2006 - 22:14:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

R207 měl sice jen tři béčka, ale kratší nebyl, neb tam bylo navíc jedno Bc ČD.
---
Následující mi vypsala poloha vlaků, všimněte si časové souslednosti, fakt spolehlivý systém:


http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3617
Registrován: 6-2003
Odesláno Sobota, 13. května 2006 - 10:10:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Os9203: 141.023 + 3*Bmto,
jestli to bude jezdit se stejnou mašinou celé léto, tak bude pěkná šotonuda.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Tkan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 429
Registrován: 1-2005
Odesláno Sobota, 13. května 2006 - 14:17:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dneska pojede stovka opět opačně řazená a s pěknou sekerou,neb jede o5 odklonem.101 už si do Slovinska veze 90.minut
http://www.oebb.at/vip8/pv/de/Servicebox/Fahrplanabfrage/PV-HIM/2006_04/Plakat_VAB_22053.pdf
http://tkanlokopage.ic.cz/
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 22179
Registrován: 4-2003
Odesláno Sobota, 13. května 2006 - 16:55:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Díky za varování, předám potenciálním cestujícím.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Rail2005
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 114
Registrován: 11-2005
Odesláno Sobota, 13. května 2006 - 22:39:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnešní R 641 (363.127)


Donner au train des idées d'avance...
Rail2005
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 117
Registrován: 11-2005
Odesláno Sobota, 13. května 2006 - 23:04:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dneska se také v Uhříněvsi stěhovaly pěkně dlouhé pásy kolejnic UIC 60. Ale nevím, kde by momentálně mohly být upotřebeny. V úvahu připadá jedině právě rozkopaný úsek.


Donner au train des idées d'avance...
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3618
Registrován: 6-2003
Odesláno Sobota, 13. května 2006 - 23:42:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

363.127 pokračuje na Rn58434.
--
Na to skládání kolejnic je v neděli vypsaná výluka od 8 do 14 přímo v Uhříněvsi, konkrétně lichá skupina. Tak nevím, kam to patří, GJW už kolejnice v trati má, tak tohle nejspíš bude CH+T.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Rail2005
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 118
Registrován: 11-2005
Odesláno Sobota, 13. května 2006 - 23:49:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Prdel je, že je to jeden dlouhý svařený pás cca 300 m dlouhý přes několik vozů. Příšerně to v oblouku skřípalo, jak se to na těch vozech ohýbalo.
Donner au train des idées d'avance...
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3621
Registrován: 6-2003
Odesláno Neděle, 14. května 2006 - 14:51:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Os9133: 1*471!!
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Havrda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 18
Registrován: 3-2006
Odesláno Neděle, 14. května 2006 - 15:29:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Točila se ta 471 už na 9136?Nebo se bude točit na 9138?
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3623
Registrován: 6-2003
Odesláno Neděle, 14. května 2006 - 15:34:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dle oběhu by v neděli měla točit na Os9138/9147/9150.
Vypadá, že na 9133 jí dali z nouze, neb předchozí panťák na Os9126 nejspíš skončil ve Vršovicích (Uhříněves +2, Hostivař +8, Vršovice příj. +13)

(Příspěvek byl editován uživatelem Poborskiii.)
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3624
Registrován: 6-2003
Odesláno Neděle, 14. května 2006 - 16:03:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ex533: 363.127 + 5*Bmee + A
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3625
Registrován: 6-2003
Odesláno Neděle, 14. května 2006 - 16:52:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Os9138 - 471.001 u vjezdu do Strančic:

http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3627
Registrován: 6-2003
Odesláno Neděle, 14. května 2006 - 17:09:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

R641(363.128) jede bez hytláku.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Caf_c3k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 9
Registrován: 4-2006
Odesláno Neděle, 14. května 2006 - 18:43:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Os 9147:471.001
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3628
Registrován: 6-2003
Odesláno Neděle, 14. května 2006 - 18:52:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Os9208: 141.023 + 3*Bmto
Os9234: 749.218 + 3*Bmto
---
R207: 363.129 + WLAB61(004?) + Bcmz51(026) + Bcmz73(212) + Bcmz51(014,červený) + AB(050) + 4*B
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3629
Registrován: 6-2003
Odesláno Neděle, 14. května 2006 - 19:30:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

19:28 - od Prahy - M262.045 + Balm (s lidma), Posázavský pacifik.
Včera odpoledne stál v Benešově před rotundou.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3630
Registrován: 6-2003
Odesláno Neděle, 14. května 2006 - 20:21:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

R646: překvapivě 363.127
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Omar
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 89
Registrován: 8-2004
Odesláno Neděle, 14. května 2006 - 20:32:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak sem se zase po delší době projel po mé rodné trati....No a co sem neviděl...

V Bene u depa stáli (promintě jestli je tam y) 2 vozy, které sem si nemoh nechat ujít.1x Blm (5-2242) a 1x BDlm (6-2424). co se dalo, ale bohužel jsem běžel na Os do prahy .

Jen co sem přijel do Vršovic u 2. nástupiště stála 471, bohužel než sem se stih přesunout tak už byla pryč . (pozn.: nemoh by jste někdo sehnat oběh té 471??? Neboť by mne zajímalo co tu proboha dělala...To proboha berte s rezervou sem moc rád že ji tu vidím.)

No a potom na hlaváku stála 151 v nátěru Spořky. sem jen dvě fotky protože mi pak bohužel klekla baterie.

No to byl velmi zajímavý den! :-)
Tento člověk je do železnice uplný blázen...
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3631
Registrován: 6-2003
Odesláno Neděle, 14. května 2006 - 20:50:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Omar: Ve Vršovicích můžeš ř.471 potkat běžně na cestě mezi ONJ a hlavním popř. Malešicemi.
Ten ešus, co asi myslíš, tak ten dnes vyrazil odpoledne na Os9133/38/47/50 na Benešov náhradou za neschopný panťák. Takže na to asi dali, co bylo nejblíž po ruce, což zrovna byl asi ten ešus. Předtím tu ešus na trati 221 jel naposledy v lednu, takže ho tu znovu nečekej.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Tkan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 431
Registrován: 1-2005
Odesláno Neděle, 14. května 2006 - 21:13:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Čerčancam už je zase správným směrem,když jsem tam nahlíd hnal si to tu zrovínka zpožděnej Plečnik i s posilou.

http://tkanlokopage.ic.cz/
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3634
Registrován: 6-2003
Odesláno Pondělí, 15. května 2006 - 11:29:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Teda povím vám, že v oběhu TS303 panuje takový zmatek, že nevím, jak ty esa poskládat. Jak začala výluka a odklony přes Plzeň, tak se oběh změnil a chvíli mi trvalo, než jsem našel správné pořadí turnusových dnů, jenže mezitím došlo k několika zásadním odchylkám, takže to zas přestalo dávat smysl. Naposledy včera, kdy na trati mezi sebou zpřeházeli šest es, včetně ČB dispečerky. V sobotu podobně.
Že by ty esa byly natolik poruchový, že se s nima musí takhle operativně hýbat?
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace