K-report
 

Archiv do 10.května 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Trať 220/221 » Trať 220/221 - postřehy z provozu » Staré archivy » Archiv do 10.května 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Michal_novotny
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 375
Registrován: 11-2002
Odesláno Neděle, 07. května 2006 - 14:17:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Xjohn_cz: Z vlastni zkusenosti vim, jak to nastupovani prodlouzi pobyt rychliku a hlavne jake zmatky se tim vyvolaji, nebot ten rychlik nebyl zastavkovy a vypravci zrovna nema prilis casu u nej stat a kazdemu osobne rikat kam to jede.... A obzvlast po tom, co uz mel ten rychlik byt pryc.
A ostatnim kritikum - Zrejme jste nikdy takovouhle situaci z pohledu pracovniku nezazili, obzvlast v takovemto pripade, kdy je vypravci ve stanici sam a nevi co driv delat, jestli byt venku u vlaku, psat rozkazy, neustale zvoni nekolik telefonu najednou, vsichni se ptaji co se stalo, kdy to pojede... Do toho se jeste chodi ptat cestujici.... A hlavne si musi davat sakra pozor, aby se nestal nejaky pruser, ke kteremu v techto situacich neni nikdy daleko... A v tomhle bordelu neni rozhodne cas na psani nejake cedule a hlavne te to ani nenapadne, protoze ses rad, ze alespon neco odjede....
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 22040
Registrován: 4-2003
Odesláno Neděle, 07. května 2006 - 14:24:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A to tam o víkendu nemáte ani pokladní, nebo pakrovou?
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Kolotomik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 679
Registrován: 7-2005
Odesláno Neděle, 07. května 2006 - 14:25:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ještě k tomu rozhlasu: rozhlas na kolozastavce nějakou dobu byl, dokonce někteří uhřívýpravčí jím hlásili zpoždění vlaků. Nicméně vandalové ho zničili poprvý, podruhý.... popátý, pošestý a dráhy ho pak už přestaly opravovat...
Kolotomik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 680
Registrován: 7-2005
Odesláno Neděle, 07. května 2006 - 14:33:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

včera to sice zaskřípalo, nicméně poslední dobou je v Kolovratech velmi dobrá informovanost o výlukách a mimořádnostech - vše je vyhlašováno místním obecním rozhlasem, rozpisy jsou na netu na dokumentech na zastávce a v obci... vždy když byla nějaká větší mimořádnost, hlásil to místní obecní rozhlas opakovaně, nicméně včera díky sobotě se nedal sehnat nikdo z úřadu...
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3576
Registrován: 6-2003
Odesláno Neděle, 07. května 2006 - 14:37:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MZ: v Říčanech byla ještě v kolejišti paní s vysílačkou, co navigovala lidi od vlaku k autobusům a zpět. Pokladní tam určitě byla. Ale na ty kolovratský na zastávce se asi zapomnělo.

Kolotomik: na druhou stranu, ještě že se to nestalo o den dříve, v pátek by to bylo mnohem horší.
---
14:22 - N do PH - 363.023 (86, Eas-dřevo, Aee+Apee, Bt-k + ploš. s voj.transport, aj.)
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Kolotomik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 681
Registrován: 7-2005
Odesláno Neděle, 07. května 2006 - 14:47:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ano, v pátek a jakýkoliv jiný prac.den by to bylo horší. Já chvíli na tý kolozastávce taky byl a informoval lidi o NAD, nicméně pak jsem musel naléhavě odjet. Raději busem MHD, což v poslední době činím čím dál častěji :-)
Michal_novotny
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 376
Registrován: 11-2002
Odesláno Neděle, 07. května 2006 - 14:47:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co se tyce posilovych vozu: Dneska jsem jel s clovekem, ktery to ma na starosti, a rikal ze vozy nejsou, a ze bude hur, protoze penize na jejich opravy uz dochazeji. A navic zacina odchazet elektronika v 10 let starych rekonstrukcich...
Ani nevi, jak vubec zabezpeci navoz na Vsesokolsky slet... Uz pomalu zacina uvazovat o krytych vozech se sedackama uvnitr...
Michal_novotny
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 377
Registrován: 11-2002
Odesláno Neděle, 07. května 2006 - 14:49:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo, pokladni tam je... Ale jak jsem rikal, v tu chvili myslis na jine veci...
Kolotomik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 682
Registrován: 7-2005
Odesláno Neděle, 07. května 2006 - 14:51:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ten naklad s 363.117 jel jako 54434, ten další zatím čeká v Říčanech na díru
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 22042
Registrován: 4-2003
Odesláno Neděle, 07. května 2006 - 14:56:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě se dají využít Ds se židlema ze zasedačky - v Budějcích už k tomu málem došlo . Teď prý ale nějak už nejsou ani ty Ds...

Ale když vozy nejsou (a že je to opravdu čím dál horší...), tak je potřeba aspoň ty dostupné lépe využívat a nasazovat na vlaky, kde jsou více třeba. Ne aby někde jela souprava poloprázdná a jinde absolutně nepobírala.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3577
Registrován: 6-2003
Odesláno Neděle, 07. května 2006 - 14:58:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

R639: 363.058 + 363.063, přípřežní eso je za dnes nejedoucí Budvar.
R633/R640: 363.127

(Příspěvek editován uživatelem Poborskiii května 07, 2006)
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 22043
Registrován: 4-2003
Odesláno Neděle, 07. května 2006 - 15:01:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Michal:
Jasně, od toho by měl být třeba dispečer. Ten může pokladní zavolat, aby zavřela pokladnu (stejně to v takové situaci nemá moc smysl), Tobě abys napsal průvodčím rozkazy o odbavení (pokud to stále nestačí ústně, ani po nějakém „vyšším” rozhodnutí). Pokladní by mohla místo Tebe (případně oba dva) informovat cestující a zajet třeba na ty zastávky.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Kolotomik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 683
Registrován: 7-2005
Odesláno Neděle, 07. května 2006 - 15:06:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

no ono kdyz nic nejezdilo, tak mohl jít na kolozastávku informovat jeden ze říčanských dozorců výhybek nebo jak se ta jejich funkce ted jmenuje... jeden by tam asi stačil, tedy pokud nedělali nic důležitějšího...
Michal_novotny
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 378
Registrován: 11-2002
Odesláno Neděle, 07. května 2006 - 15:15:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, nic nejezdilo... Prave ze se tocily pantaky... Ale ja rikam, spis se na to zapomelo...
A k dispecerum - jednak v pripade mimoradnosti se tam taky moc neflakaj a navic ta zastavka je zcela jiste pod jejich rozlisovaci uroven, obzvlaste u nekterych...
Kolotomik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 684
Registrován: 7-2005
Odesláno Neděle, 07. května 2006 - 15:21:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

michale: máš pravdu, kdyby tam někteří byli, tak by to byla asi větší ostuda než když tam nebyl nikdo :-)))
nicméně kdy ty tady v okolí sloužíš? já jen kdy máme zase očekávat větší nepravidelnosti v dopravě? :-))
Kolotomik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 685
Registrován: 7-2005
Odesláno Neděle, 07. května 2006 - 15:24:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

a na phu se prohnala 68410 s tou 363.023, ještě je zaveden 48541
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3578
Registrován: 6-2003
Odesláno Neděle, 07. května 2006 - 15:27:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Navíc, když cestující z Kolovrat většinou jezdí v rámci PID, takže "ČD z toho nemají téměř žádnou tržbu"..., skoro další důvod pro oddělení provozu od dopravce
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Michal_novotny
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 379
Registrován: 11-2002
Odesláno Neděle, 07. května 2006 - 15:43:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kolotomik: Tohle nebyla moje prace , ja mel akorat klidnou nocni z patka na sobotu....
Zitra jdu na denni do Strancic, ale o vikendu/svatku mivam celkem klidne smeny.
A v utery mam nocni v Ricanech...
Michal_novotny
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 380
Registrován: 11-2002
Odesláno Neděle, 07. května 2006 - 15:45:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Poborskiii: Nerekl bych, ze v tomhle pripade to byl ten pravy duvod....
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3579
Registrován: 6-2003
Odesláno Neděle, 07. května 2006 - 16:10:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No jasně, já jen, že je to oblíbené téma diskuzí, tak jsem to nadhodil, aby to tu nechybělo.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3581
Registrován: 6-2003
Odesláno Neděle, 07. května 2006 - 19:32:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes se napěťovka liché skupiny ve Strančicích 17:00-21:00 přeci jen koná, EŽ něco hloubí u stavědla č.2. Na záloze 742.270.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Kolotomik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 686
Registrován: 7-2005
Odesláno Neděle, 07. května 2006 - 19:40:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

pobo valí se k tobě a dál 48541 - kontejnery, ke konci několik Habbins Transwagon, v čele 363.117
Kolotomik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 687
Registrován: 7-2005
Odesláno Neděle, 07. května 2006 - 21:56:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

stovka si veze pekne minuty...
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 22059
Registrován: 4-2003
Odesláno Neděle, 07. května 2006 - 22:18:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trvá ten odklon...
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Tkan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 420
Registrován: 1-2005
Odesláno Neděle, 07. května 2006 - 23:34:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

stovka si veze pekne minuty...

Kolik jich bylo,sledoval jsem ji již z Rakouska tam pünktlich a Babitron má pauzu?Ď
http://tkanlokopage.ic.cz/
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 22062
Registrován: 4-2003
Odesláno Neděle, 07. května 2006 - 23:49:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nějakých +80 měla...
Což odpovídá tomuhle: UMLEITUNG wegen Bauarbeiten (Selzthal - Praha hl.n.) Wegen Bauarbeiten wird dieser Zug von Selzthal über KLEINREIFLING - ST. VALENTIN nach Linz Hbf UMGELEITET und es entfällt der Halt in Kirchdorf an der Krems. ACHTUNG: Zu erwartende Verspätung: ca. 80 Minuten. Weitere INFOS unter Tel.: 05/1717 Weitere Informationen

Rovněž zde:
http://www.3sat.de/vtx3sat.php?url=/400/471_0007.htm

Zítra by již měla jet Plečka svou trasou.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Kolotomik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 689
Registrován: 7-2005
Odesláno Neděle, 07. května 2006 - 23:57:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

na průjezdu říčanama měla stovka + 79 :-), z budějic + 85
Tkan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 421
Registrován: 1-2005
Odesláno Neděle, 07. května 2006 - 23:58:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MZ:
Dík,je pravda,že naposledy jsem jí okukoval v Grazu,tam ještě pünklich.Hlavně,že se nám vrátila
http://tkanlokopage.ic.cz/
Kolotomik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 690
Registrován: 7-2005
Odesláno Pondělí, 08. května 2006 - 00:00:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

no a 1838 se do velkoměsta taky moc nechce, ale je na tom o polovinu leep
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3582
Registrován: 6-2003
Odesláno Pondělí, 08. května 2006 - 00:01:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ex100: +83 minut
Sp1838: +40 minut, v čele 363.127
---
20:30 - Nex48541 - 363.117 (20*kontejnery MAERSK aj., 4*Habins Transwagon, 1*ploš.)
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
J_p
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 195
Registrován: 8-2004
Odesláno Pondělí, 08. května 2006 - 00:24:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak jsem se domnival, ze se Écureuil_ferré myli, kdyz navrhuje Ad dřevo: Stanice, z kama se odváží též dřevo z kalamity, by měly být zmíněné Nové Hrady a spíš než Třeboň Majdalena. Ale jistě to nevím.
Proboha, nakladat drevo na zastavce ....?

Ale on se nemyli, to jen nejaky velmi velky pan inteligent dal prejmenovat Majdalenu na Majdalena zastavka a zst. Chlum u Trebone na zst. Majdalena. Za neco takoveho by si jiste zaslouzil Rad Vitezneho Unora.

Doufejme, ze veskere naklady spojene s nesmyslnym prejmenovanim platil z vlastniho.
:-)
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 22064
Registrován: 4-2003
Odesláno Pondělí, 08. května 2006 - 01:45:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

J_p:
Já jen marně přemýšlím, co bude další. Trocnov zastávka na Radostice u Trocnova, Chlum u Třeboně na Majdalenu, Majdalenu na Majdalenu zastávku, hradlo na ještě šílenější název...
Co třeba příště Dívčice na Dubenec? Nebo rovnou Hluboká - H5N1?
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Kolotomik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 691
Registrován: 7-2005
Odesláno Pondělí, 08. května 2006 - 05:25:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

a přehled pro daňové poplatníky, jak jsme v noci pracovali :-)))

- 58432 (01.35) 363.117
- 69913 (02.50) 13x Faccs OKD - Týnec
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 22074
Registrován: 4-2003
Odesláno Pondělí, 08. května 2006 - 14:17:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dneska změna, 363 (nějaký starý unifik) nejela na 666, ale už na R 762, na přípřeži.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3583
Registrován: 6-2003
Odesláno Pondělí, 08. května 2006 - 14:54:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MZ: Na ČB dispečerce teď několik dní byla 363.073, ta má nátěr ještě z výroby. Nicméně se stejným lakem se v těchto dnech na 220/221 se vyskytují ještě 363.058 a 363.075. Je to docela neobvyklý úkaz.

(Příspěvek byl editován uživatelem Poborskiii.)
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 22078
Registrován: 4-2003
Odesláno Pondělí, 08. května 2006 - 15:16:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak to asi byla ona. U Prahy už se normálně jezdí (Babitron už asi vylítnul úplně... :-()?
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Garfield
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2127
Registrován: 10-2004
Odesláno Pondělí, 08. května 2006 - 15:34:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MZ:
Na babitronu nejdou jenom R + Ex + IC + EC + SC + sekla se hlavní stránka. Osobáky dneska běží.
ICQ: 202 888 377
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 22079
Registrován: 4-2003
Odesláno Pondělí, 08. května 2006 - 15:55:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ne všechny, navíc pouze vnitřně (=v seznamu se tváří, že ne) a to mne zmátlo...
Navíc třeba 8009 nejde vůbec.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Kolotomik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 692
Registrován: 7-2005
Odesláno Pondělí, 08. května 2006 - 16:06:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

to plesoun: podej hlaseni, kteří chlapci, děvčata, kolegové tě o pohotovosti zaměstnali... :-)))
Plešoun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 79
Registrován: 9-2005
Odesláno Pondělí, 08. května 2006 - 16:32:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kolotomik: Hodné holky, hodní kluci. Nebýt výpravčího Édy v BN, pooohooooda!
Dík! Rád si zvyknu.
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3584
Registrován: 6-2003
Odesláno Pondělí, 08. května 2006 - 20:29:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Os9208: 141.023 + 3*Bmto

Os9234: 749.218 + 3*Bmto

---
634/533: 363.054
638/641: 363.070
633/640/643: 363.058
642/207: 363.065
101/636/639/646: 363.127
206/637/644/645?: 363.132
---
533: 363.054 + 5*Bmee + A + WRmee
644: 363.067 + 363.132

207: 363.065 + WLAB61 + Bcmz51(037) + 2*Bcmz73 (103+201) + AB(050) + 4*B

http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3585
Registrován: 6-2003
Odesláno Pondělí, 08. května 2006 - 20:42:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

18:55 - N do PH - 740.456 + 740.443 (52, 3*Facc+10*Faccs-štěrk) 740.673pk, OKD-D, štěrk do Uhříněvsi:


(Příspěvek byl editován uživatelem Poborskiii.)
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Vbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 465
Registrován: 6-2005
Odesláno Pondělí, 08. května 2006 - 21:25:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ex 100: 363 + 3*Bmz + WRmz + Ampz (že to má být obráceně) + 3*Bmee posila.
Garfield
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2130
Registrován: 10-2004
Odesláno Pondělí, 08. května 2006 - 21:30:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kdy jezdily naposledy patra a na jakých vlacích jezdí teď po té změně?
Dík za reakce.
ICQ: 202 888 377
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 22087
Registrován: 4-2003
Odesláno Pondělí, 08. května 2006 - 21:51:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vbc:
Souprava včera jela odklonem a dneska už ne.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3586
Registrován: 6-2003
Odesláno Pondělí, 08. května 2006 - 21:51:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Garfield: upravený oběh jsem psal už do diskuze 150,151.
Pouze v pracovní dny
ráno: Sv 1.nsl 9107 Říčany/Os9111 Benešov/9114
odpoledne: 9139/9142/9151/9152, tzn. o hodinu později.

Naposled jely v pátek. Občas se stává, že začátkem týdne jezdí po víkendu odpočaté panťáky, tak půl až jeden a půl dne, jenže pak se unaví, pochcípou a začnou jezdit patra. Jedním z banánů je už měsíc a půl stabilně 151.016, druhý se mění (vyjímečně zaskočí peršing nebo bobina).
Během konce zimy jejich výskyt záležel na sněhu a teplotě, když se oteplilo, tak vždy začaly opět jezdit panťáky. Jenže teď už teplota nepomáhá, tak patra jezdí téměř každý den.

A pokud se týká pater Bmto na pacificích na 221, tak v sobotu jedou na Os9203 a v neděli na Os9208 a Os9234.

(Příspěvek byl editován uživatelem Poborskiii.)
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Vbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 466
Registrován: 6-2005
Odesláno Úterý, 09. května 2006 - 08:27:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sp 1830: 363 065 + BDs (330) + Bee243 (889) + 3*Bdt279 (128, 089, 132) + B (658?).
Patra na 9111 jely, podle mě jen čtyři. Co bylo vepředu nevím, vzadu 150/1.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 22096
Registrován: 4-2003
Odesláno Úterý, 09. května 2006 - 11:18:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

R 630 - 363.067+A RIC 107+BDbmrsee 086+B244 891+B244 893+B 569+B244 865+B RIC 722+B244+363.055

Tu 363.055 jsme museli nabrat někde cestou, z Budějc určitě nejela. Dle Babitronu to vypadá, že snad někde u Olbramovic.

Pokud někde potkáte B RIC 722, tak do něj nelezte, chvílemi jsem si nebyl jist, zda ještě máme podvozek podsebou, či už jsme se oddělili
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Mcbain
Administrátor

Číslo příspěvku: 5982
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 09. května 2006 - 11:27:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jsem si včera všiml, že je slušně sjetá kolej od odbočky Záběhlice do někdejšího Vjezdového nádraží. Můžete mi někdo sdělit, co tam jezdí?
Padesát let přepravy silničních návěsů po železnici
Trainspot
Moderátor

Číslo příspěvku: 1298
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 09. května 2006 - 12:01:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pobo - můžu poprosit o ty OKDD na mail Káčka. Díky
Tkan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 422
Registrován: 1-2005
Odesláno Úterý, 09. května 2006 - 13:28:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ex 101 363+Bmee?+3*Bmz+WRmz+Apmz takže již otočená souprava.
R 635 363.057.Ze Zámostí jel těsně za nákladem a snad prvně jsem viděl dojíždět R na stůj na Ah v Hosíně

http://tkanlokopage.ic.cz/
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 22099
Registrován: 4-2003
Odesláno Úterý, 09. května 2006 - 16:47:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jj, Bmee to bylo. Dvě se vrací hned na 1831, jedno je na posilu Plečky (pokud si večer v Budějcích věří, že jim něco zbude na Budvar).

Dojel R 632 do Phy? V Babitronu končí na trase...
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Plešoun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 80
Registrován: 9-2005
Odesláno Úterý, 09. května 2006 - 18:28:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin_zlivský:
psal jsem ti do Mantisu. Mrkni na to (0000057)
Nejdokonalejší simulátor JOP http://flint.vlaksim.com/cz/index.php
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1365
Registrován: 8-2004
Odesláno Úterý, 09. května 2006 - 18:52:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mohl by mi někdo potvrdit (nejspíš Poborskiii), že jelo minulé úterý (2.5.) na R 207 lůžko? Kámoš tím jel a tvrdí, že jely jen lehátka. Myslím, že se ale přehlédl.
Díky.
Zpoždění nehledej, najde si tě samo. A jak rádo!
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3590
Registrován: 6-2003
Odesláno Úterý, 09. května 2006 - 19:08:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hroch: na 100 procent to potvrdit nemůžu, protože vagóny R207 nemám ten den v záznamech, sic jsem ho viděl (mašinu totiž psanou mám), nicméně, pokud by se to lišilo od předchozího R206, tak bych to určitě zapsané měl. R206 vezl 2*Bcmz73(219+210)+Bcmz51(027)+WLAB61(004).
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Garfield
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2131
Registrován: 10-2004
Odesláno Úterý, 09. května 2006 - 22:59:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pobo>
Jeste raz diky.
Dneska na 9139 jelo 151.016 + 5*Bmto + 150.023.
Na hlavaku stalo nachzstane na Budvar 5*Bmee + A + 2*B, ale jesi odjelo vsecko, nevim.

(Příspěvek byl editován uživatelem Garfield.)
ICQ: 202 888 377
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3591
Registrován: 6-2003
Odesláno Úterý, 09. května 2006 - 23:11:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo, Budvar jel delší o ty dvě béčka DKV ČB a následující R641 byl ještě delší, napočítal jsem deset vozů, přičemž první za loko byl vůz WLAB821.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Chalkyn
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5
Registrován: 2-2006
Odesláno Středa, 10. května 2006 - 08:12:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V neděli před příjezdem R 207 do Tábora jsem sledoval činnost dvou zvláštních živnostníků. Oblečeni byli do černých mundůrů s nápisem POLICIE, postávali u jižního výlezu z podchodu na 2. nástupišti a z poza sloupu sledovali kdo z cestujících přejde služebním přechodem přes koleje, aby ho poté odchytili a odměnili odejmutím 100,-Kč. Zájemců měli zřejmě dost (Sp 1764 přijel k 1. nástupišti opožděně cca v době pravidelného odjezdu R 207 ...), neboť někomu jen zabavili doklady, poslali do vlaku a tam teprve inkasovali. Myslím si, že takovýto přístup zrovna cestování železnicí nezatraktivní a že by vůči cestujícím bylo slušnější (a pokud jim tak jde o bezpečnost, tak každopádně i bezpečnější!!!), kdyby stáli přímo u přechodu a každého z něho vykázali. Zvlášť v Táboře, kde je přecházení (zatím) zcela běžné... Podotýkám, že jsem byl pouze pozorovatel bez transakce ve prospěch ministerstva vnitra. Když vidím, jak jsou pak lidi na dráhy naštvaný kvůli takovýmto činitelům, tak se nedivím, že se říká, že k doprovodu vlaků PČR zařazuje ty "nejschopnější" ze svých řad...
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 22113
Registrován: 4-2003
Odesláno Středa, 10. května 2006 - 10:23:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sp 1838 - 363.054+Bee243 886+Bee243 884+BDbmrsee 054

1831 pak vezla 363.070 (bez záruky).
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3594
Registrován: 6-2003
Odesláno Středa, 10. května 2006 - 16:03:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ex533: 363.053 + 5*Bmee + A + Aee + WLAB821
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace