K-report
 

Archiv do 07.května 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Trať 220/221 » Trať 220/221 - čtvrtý koridor... » Staré archivy » Archiv do 07.května 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3444
Registrován: 6-2003
Odesláno Úterý, 25. dubna 2006 - 13:28:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Úplně jsem zapomněl napsat, že v Uhříněvsi již byla pro veřejnost otevřena silniční přeložka skrz cihelnu, tj. propojení ulic K Dálnici a Fr. Diviše. Sice ještě není komplet hotová, ale už se po ní dá jezdit.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1323
Registrován: 8-2004
Odesláno Úterý, 25. dubna 2006 - 15:20:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jak jsme Poborskiii a já napsali, pokládají se žlaby mezi Horními Měcholupy a Hostivaří , lépe řečeno strážními domky.
Chtěl bych doplnit, že mezi těmi domky a Hostivaří žádné žlaby připraveny nebyly. Rovněž u 1.TK mezi Horními Měcholupy a METRANSem žádné žlaby nejsou (jak jsem si v sobotu všiml).
Zpoždění nehledej, najde si tě samo. A jak rádo!
mcm
Neregistrovaný host
Odeslán z: 212.90.245.42
Odesláno Úterý, 25. dubna 2006 - 16:53:41   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad plešoun: ani posun koleje o několik metrů. na jakoukoli přeložku v úseku benešov - čerčany zapomeňte. nevim, kde na tyto bludy chodíte, že by agentura jpp .
Michal_novotny
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 332
Registrován: 11-2002
Odesláno Úterý, 25. dubna 2006 - 20:08:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zitra maji zacit trhat kolejova pole mezi Uhrinevsi a Rybnikem... V Ricanech je budou davat na 8. kolej...
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3447
Registrován: 6-2003
Odesláno Úterý, 25. dubna 2006 - 20:15:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak v tuto chvíli už v Říčanech není asi žádné mechanické návěstidlo, kolem šesté zbývalo ještě L4, ale to už by teď mělo také být pryč. I vjezdové od Uhříněvsi je sundáno.
Strančické zhlaví na začátku demontáže a po ní:


Vjezd od Strančic:

Vjezd od Uhříněvsi:


http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3450
Registrován: 6-2003
Odesláno Úterý, 25. dubna 2006 - 23:21:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

1.TK Říčany - Uhříněves odpoledne: snesena trolej, sloupy pokáceny a z většiny odvezeny, z poloviny rozbity a odvezeny i patky.
Nakládání a odvoz zbytků stromů do Říčan:

Rovnání převýšení koleje podbíječkou do vodorovna pro trhání pomocí PKP 25/20:

Rozbíjení a nakládka starých patek, chybějící trolej:

Pokácené sloupy těsně před Uhříněvsí:

---
Krom toho Strabag zároveň podél 1.TK hloubí jámy pro patky PHS. Několik uložených patek jsem našel u 2.TK již před benickým přejezdem.
U třetího přejezdu je připravena vrtná souprava pro práce na pažení jámy pro podjezd.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3455
Registrován: 6-2003
Odesláno Středa, 26. dubna 2006 - 12:05:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Strančice:
Po včerejší derniéře mechanik v Říčanech se AŽD dnes přestěhovali do Strančic a začali s budováním provizorky, tahají kabely, trubky pod koleje a naproti stavědlu č.1 postavili malý (reléový?) domek.
---
Taktéž nově se na senohrabském zhlaví podél koleje č.2 (před přejezdem) vytyčuje pomocí kolíků PHS.
---
Kocour 742.288 před polednem přivezl dva Resy plné nějakých betonových prefabrikátů, ale k čemu jsou určeny, to zatím nevím. Odstavili je na 6.kolej.

(Příspěvek editován uživatelem Poborskiii duben 26, 2006)
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
šimek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 33
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 26. dubna 2006 - 13:25:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Souvislost mé otázky s touto diskuzní skupinou není příliš velká, ale je. V kalendáři akcí je i pro letošek psán Den Kozla. Je jeho konání, vzhledem ke stavbám, vůbec reálné, resp. neuvažovalo se ještě nedávno o fyzické likvidaci popovické vlečky? Díky.
M 4
Neregistrovaný host
Odeslán z: 80.188.192.21
Odesláno Středa, 26. dubna 2006 - 15:32:18   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jak je to v současnosti s mech. závorami na Hr Svojšovice a ve Strančicích. Ještě stojí?
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3456
Registrován: 6-2003
Odesláno Středa, 26. dubna 2006 - 16:40:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

šimek: osobně si myslím, že reálné to je, výluky kolejiště ve Strančicích začínají až od konce června, trochu tam bude chaos, protože probíhají přípravné práce (opěrná stěna, lávka atd.), ale přerušení prací na jeden den, myslím, nebude problém - organizátoři si budou muset cestující v kolejišti pořádně zorganizovat.
Pokud vím, o likvidaci vlečky se neuvažovalo, sice je zastaven provoz na úseku do pivovaru, ale to se může s některým dalším managementem pivovaru změnit. Provoz na vlečce zachraňuje VOG s řádově několika desítkami kontejnerů ročně.

M 4: oboje závory jsou stále funkční, ty strančické se zavírají/otvírají několikrát denně, jednak kvůli provozu do VOGu a pak kvůli měnírně. Nicméně jejich konec se blíží, nedokážu říct jestli dožijí června. U Svojšovic jsou připraveny k montáži obyčejné závory se zámkem na klíč, sloupky už stojí.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3457
Registrován: 6-2003
Odesláno Středa, 26. dubna 2006 - 17:10:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak dnes začali trhat koleje v Uhříněvsi. GJW cca od prostředního přejezdu k mostu, CH+T a Viamont směrem do stanice až k výhybce č.2. V 15 hodin bylo směrem do stanice téměř hotovo, na druhou stranu byli GJW už za přejezdem.
Zároveň začali GJW odtěžovat a odvážet štěrkové lože.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Ivo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 554
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 26. dubna 2006 - 19:35:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Stavba silničního nadjezdu tratě u Chotovin pokračuje, mezi kolejemi a podpěrou mostu je
velká mezera - zřejmě počítají s budoucím zdvoukolejněním.
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3468
Registrován: 6-2003
Odesláno Čtvrtek, 27. dubna 2006 - 00:47:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trhání - Viamont a Chládek + Tintěra u třetího přejezdu:

Trhání - GJW u prvního přejezdu

Těžení štěrkového lože GJW u vjezdu:

http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Plešoun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 70
Registrován: 9-2005
Odesláno Čtvrtek, 27. dubna 2006 - 15:32:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Michal_novotny: nevím, jestli bylo betonem vyplněno v Říčanech návěstidlo S3, ale dneska jsem viděl v Benešově Říčanský návěstidlo L a to je nacpaný betonem a železnými pruty průměru asi od 4 do 15mm.

(Příspěvek editován uživatelem Plešoun duben 27, 2006)
Michal_novotny
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 346
Registrován: 11-2002
Odesláno Čtvrtek, 27. dubna 2006 - 16:16:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

S3 byla taky....
Plešoun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 73
Registrován: 9-2005
Odesláno Čtvrtek, 27. dubna 2006 - 19:05:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já zkusím v sobotu poslat fotky, jak neslavně Říčanský mechaniky po desetiletích skončily...
Bohužel můžu fotky jen z mobilu a to není to pravé ořechové
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3486
Registrován: 6-2003
Odesláno Čtvrtek, 27. dubna 2006 - 21:22:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes přivezla popovka do Strančic 16 BP stožárů a 16 TBS stožárů. Několik stožárů přivežených dříve již bylo dnes vztyčeno (minimálně šest):

dále k některým patkám ve svahu byly uloženy ty už zmíněné prefabrikáty:

http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Brr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 678
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 28. dubna 2006 - 10:11:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dneska ráno: štěrkové lože je odbagrováno mezi Rybníkem a prvním přejezdem v Uhříněvsi (až na pár desítek metrů). Přejezd je funkční, dále je štěrk odbagrovaný až před oblouk u zhlaví stanice. Na zhlaví je místo koleje díra v zemi, vejde se do ní nákladní auto, možná i dvě. Po 1. koleji se už jezdí. U 103. koleje se hrabali zabezpečováci v rozvodných skříních, kromě toho měli připraveného jednoho dvousvětlového trpaslíka - odhad: brzy dojde k rekonstrukci i zbývajícího kousku této koleje. Na 103. koleji souprava s kontejnery.
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3487
Registrován: 6-2003
Odesláno Pátek, 28. dubna 2006 - 10:29:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Brr: dneska od 10 hodin by měli trhat 3. a 5.kolej na hostivařském zhlaví (proto je výluka 1. a 101. koleje do 14 hodin ), tzn. včetně vjezdu do Metransu. Tato etapa bude trvat od 28.4. do 16.5.
Ta jáma na říčanském zhlaví je budoucí podjezd. Mimochodem, zajímavé je, že SŽDC je investorem (a SWMV zhotovitelem) podjezdu ze strany od cihelny až pod 2.kolej, zbytek od 2.koleje k Novému náměstí investuje město Praha a kdo bude zhotovitelem, nevím.

(Příspěvek editován uživatelem Poborskiii duben 28, 2006)
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3493
Registrován: 6-2003
Odesláno Pátek, 28. dubna 2006 - 18:37:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak něco k tomu plynu ve Strančicích, vyfotil jsem si to místo, dokreslil do obrázku a vypadá to následovně: zeleně je trasa pažící stěny a tedy i vrtů (podle zelených značek na asfaltu), modře je ohraničen pruh asfaltu kryjící výkop, ve kterém je uložen plynovod, žlutě vrt, který se trefil do plynu:

Mám i plán 1:500 (dokonce od SUDOPu), kde je trasa plynu vyznačena stejným způsobem. A teď kdo udělal chybu, plynaři nejspíš ne (aspoň podle toho plánu, co mám)...
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3495
Registrován: 6-2003
Odesláno Pátek, 28. dubna 2006 - 19:03:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Včera a dneska se ve Strančicích začalo vytvářet místo pro novou lávku. Byla přestěhována trafika přes ulici a na opačné straně kolejiště dochází k přestěhování, popř. rozebrání různých boud a přístřešků, které tam postavili "obyvatelé" daného místa. Oplocení plochy a tedy i plocha, kterou využívají, totiž zasahuje až několik metrů za hranici drážního pozemku. A právě v tom po desítky let neoprávněně zabraném místě bude končit schodiště lávky (a také se tam rozšíří kolejiště). To bylo nadávek, když jim řekli, že se to bude bourat.)

(Příspěvek editován uživatelem Poborskiii duben 28, 2006)
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Qěcy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 453
Registrován: 9-2005
Odesláno Pátek, 28. dubna 2006 - 21:08:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

U toho rozpadajícího se kamenného nadjezdu u Mrače není žádný průsek, ale normálně vykácený kus lesa kvůli těžbě dřeva. Ani to není v celé trase možné přeložky.
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3500
Registrován: 6-2003
Odesláno Pátek, 28. dubna 2006 - 23:44:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jen pár fotek z vlaku - dnešní trhání 3. a 5. koleje (vč. výhybek č. 22 až 26) na hostivařském zhlaví v Uhříněvsi, ihned následovalo odtěžování štěrkového lože:



http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Vhd_sl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 34
Registrován: 1-2006
Odesláno Sobota, 29. dubna 2006 - 00:15:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Poborskiii: přál bych Ti zkreslovat stávající sítě z podkladů, které k tomu plynaři dávají - zakótované to rozhodně není, takže ten plyn tam může být, ale také může být o pár metrů jinde (podle pečlivosti pracovníka plynáren, který dělá vyjádření), nebo to mohl projektant přehlédnout (sítě se zkreslují souběžně s projektem, takže se to tam mohlo objevit až na poslední chvíli - stane se, že si v tom fofru nevšimneš..)...

nedělal bych z toho "senzaci" - v měřítku stavby je to detail, který se vyřeší v okamžiku, kdy se na ten problém narazí - od toho je autorský dozor projektanta.. jen stavba to občas zveličuje..
Qěcy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 454
Registrován: 9-2005
Odesláno Sobota, 29. dubna 2006 - 00:25:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Poborskiii:
Ten vrt se skutečně trefil do plynu? Takže plyn syčel ven?
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3501
Registrován: 6-2003
Odesláno Sobota, 29. dubna 2006 - 01:02:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Qěcy: jo syčel ven, fotku jsem dával do postřehů z provozu (přípěvek 3471: 27. duben 2006 - 12:42:34). A vzhledem ke směru větru mířil přímo do kolejiště, když jsem stál na lávce, tak byl pěkně cítit.

Vhd_sl: před lety jsem dělal na projektu pro PRE, kdy se digitalizovaly papírové mapy s trasami kabelů. Takže o tom neuvěřitelném bordelu v sítích vím dost (řešil jsem desítky totálních nesmyslů v mapách). Ale ve Strančicích je plyn zaveden jen krátce, takže metrové odchylky bych zcela vyloučil. Navíc, jak říkám v plánu od SUDOPu (lávka pro pěší - půdorys M 1:500), do kterého teď koukám, je ten plyn trasován tak, jak odpovídá skutečnosti (samozřejmě je v ní nekótovaný).

No senzace to tedy tentokrát byla, akorát kupodivu si toho nevšimly média (nejezdí tu totiž pendolino), jinak by byla hodně velká. Manévry několika hasičských sborů, uzavřené silnice, železnice, na trati pak následoval takový kolaps dopravy, že to nepamatuji. Tisíce naštvaných lidí ze zpoždění...
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Vhd_sl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 35
Registrován: 1-2006
Odesláno Sobota, 29. dubna 2006 - 11:02:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Poborskiii: PRE patří k těm, podle kterejch se to ještě nějak dá..

OK, chybička se vloudila, na druhou stranu zákres stávajících sítí by se měl brát jako informativní a před rejpáním by mělo dojít k vytýčení - projektant sice chyboval v tom, že to zřejmě (zaujat vlastním objektem) přehlídnul (pokud se o tom nezmiňuje v technický zprávě, kterou nikdo ze stavby většinou nečte), ale nemůže nést odpovědnost za to, že stavba nakopla plyn, obzvlášť v případě, kdy zákres toho plynu v situaci seděl a vědělo se o něm.. na projektanta bych tedy nakopnutý plyn neházel..
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3503
Registrován: 6-2003
Odesláno Sobota, 29. dubna 2006 - 11:09:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Teď jsem dozvěděl harmonogram výstavby páteře vodovodu Region-JIH ve Strančicích. To bude ve spojení s koridorem v obci dokonalý chaos. Páteřní rozvod prochází silnicí od Kunic po železniční přejezd ve Strančicích a dále do Všestar, tato hlavní ulice bude postupně v jednotlivých úsecích uzavírána od 2.5. do 12.8. V praxi to znamená další odklon autobusových linek PID. Linky budou mít zastávky u pekárny Nenadál (cca 150 metrů nad nádražím), linka 494 bude otáčet u lávky na straně nádraží od Všestar, 490 nevím, ale ono se to bude celé s postupem prací různě měnit. Doprava od dálnice a Kunic bude odkloněna na panelovou silnici kolem židovského hřbitova, která bude za tímto účelem přestavěna (asfaltový povrch), to mimo jiné znamená jízdu přes tři přejezdy (čtyři koleje) na vlečkách, silnice by měla být otevřena od 10.5. (již teď se na ní provádějí úpravy, dobetonování děr v panelech a okolí, úprava přejezdů - přes ně se doteď dalo jezdit tak akorát v tanku).
Zmiňuji to i v souvislosti se 14. Dnem Kozla, který proběhne 3.června, nedokážu si totiž představit, kde by se mohly otáčet posilové autobusy k pivovaru.
---
Výstavba páteře vodovodu je se stavbou koridoru provázána, protože musí během výluk podejít pod tratí, dále pod tratí musí ve stejném termínu projít nová trasa kanalizace.
---
Lávka přes nádraží by se prý měla demontovat až 15. července.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 21773
Registrován: 4-2003
Odesláno Sobota, 29. dubna 2006 - 11:22:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

nedokážu si totiž představit, kde by se mohly otáčet posilové autobusy k pivovaru

Autobusy se občas vejdou i do míst, kde by je nikdo nečekal... Ale dost často to prostě nejde a musí se couvat:
../2484/74725.jpg
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1329
Registrován: 8-2004
Odesláno Sobota, 29. dubna 2006 - 12:07:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V poho. Znám dobře jednu obec, kam dlouhá léta jezdila klasická Karosa a otáčela se normálně na křižovatce (zajela do jedné uličky, zacouvala do druhé a pak vyjela zpět). Teď už tam sice jezdí něco kratšího (značku po mě nechtějte), ale myslím, že se otáčí pořád stejně. Jiné místo prostě není. Otočit se dá snad všude.
Zpoždění nehledej, najde si tě samo. A jak rádo!
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3505
Registrován: 6-2003
Odesláno Sobota, 29. dubna 2006 - 12:20:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No právě, ten prostor určený k otáčení autobusů (včetně zastávek) u pekárny Nenadál je hodně stísněná a výškově velmi členitá křižovatka, jinak než couváním to nepůjde. Navíc i přes tuto křižovatku bude procházet páteř vodovodu. No uvidíme, už teď doma řešíme, jak se půjde pomocí IGK dostat z naší části Strančic, půjde to asi akorát přes Mnichovice.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Pépa_rákos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 220
Registrován: 1-2006
Odesláno Sobota, 29. dubna 2006 - 16:02:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Něco pro ty kteří se sem nedostanou.Omlouvám se za kvalitu,ale bylo velice špinavé okno.






Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3508
Registrován: 6-2003
Odesláno Sobota, 29. dubna 2006 - 16:22:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, takovéhle fotky bych občas pořeboval udělat, jenže to v panťáku nejde (i panťáky si musím vysledovat, aby měly stahovací okna). To bych musel spešl dojet do Benešova a vzít to rychlíkem zpátky (což je mnoho času a peněz navíc) anebo alespoň spěšnákem Sp1835 (to by možná bylo nejlepší, neboť je to z posledního vozu po slunci a staví několikrát cestou). Jo a iron s sebou na umytí okna.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 21812
Registrován: 4-2003
Odesláno Sobota, 29. dubna 2006 - 17:15:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A co kličku místo okeny?

Ale že ji ani Pépa nemá... I když jeden takovej obutej ji taky asi nemá, když si ji musí půjčovat
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1330
Registrován: 8-2004
Odesláno Sobota, 29. dubna 2006 - 20:32:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin:

Zpoždění nehledej, najde si tě samo. A jak rádo!
Rail2005
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 107
Registrován: 11-2005
Odesláno Neděle, 30. dubna 2006 - 14:21:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak tu mám pár fotek z dnešního poledne v Uhříněvsi. Pilně se pracuje na budoucím podjezdu a podchodu. Tempo dalších prací zas až takové není (vyjma prací na části hostivařského zhlaví).


Donner au train des idées d'avance...
Rail2005
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 108
Registrován: 11-2005
Odesláno Neděle, 30. dubna 2006 - 14:26:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Podchod pro pěší


Donner au train des idées d'avance...
Rail2005
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 109
Registrován: 11-2005
Odesláno Neděle, 30. dubna 2006 - 14:30:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hostivařské zhlaví


Donner au train des idées d'avance...
Zdeněk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1198
Registrován: 11-2003
Odesláno Neděle, 30. dubna 2006 - 19:13:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rail2005: Nebylo by možné ty fotky při zmenšení doostřit? Takhle to nevypadá moc dobře... Fakt...

(Příspěvek editován uživatelem zdeněk dubna 30, 2006)
Edite bibite post mortem nulla voluptas
Rail2005
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 110
Registrován: 11-2005
Odesláno Neděle, 30. dubna 2006 - 19:37:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V originále jsou 2592*1944 na 160 dpi. Když jsem je zmenšoval, tak jsem je dal nejdříve na správný formát, jenže to měla každá 50 kB
Tak jsem musel přidávat kompresi až na tu maximální, aby to mělo pod 30 kB (fotky mají okolo 22 kB a takhle do dopadlo.
Donner au train des idées d'avance...
Michal_novotny
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 357
Registrován: 11-2002
Odesláno Neděle, 30. dubna 2006 - 19:41:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ono to chce s tech JPEGu odstranit EXIFove informace (napr. pomoci Adobe ImageReady) - ty tam zabiraji hodne mista...
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3510
Registrován: 6-2003
Odesláno Pondělí, 01. května 2006 - 16:01:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

"EXIF" zabírá obvykle 10-20kB, záleží na tom, kolik informací obsahuje. Osobně nechápu, proč je tak veliký, když obsahuje jen text (a bohužel je asi nekomprimovaný).
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Michal_novotny
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 360
Registrován: 11-2002
Odesláno Pondělí, 01. května 2006 - 18:21:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ano, EXIF je nekomprimovany. Podle me zabira tolik mista kvuli univerzalnosti struktury...
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3517
Registrován: 6-2003
Odesláno Pondělí, 01. května 2006 - 22:23:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

1.TK Říčany - Uhříněves dnes odpoledne: je kompletně odtěženo štěrkové lože, mezi podchodem a podjezdem dělají trativod, od podchodu k benickému přejezdu dělají výkop pro odvodnění, nejspíš pro příkopové žlaby UCH0. Na rovince od přejezdu ke Kolovratům se rozšiřuje zemní těleso úpravou odbagrováním svahu za sloupy TV. Na místě podchodu a podjezdu jsou jámy. V jámě pro podjezd se pilotují základy.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3518
Registrován: 6-2003
Odesláno Pondělí, 01. května 2006 - 22:45:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rozšiřování tělesa:

Výkop pro odvodnění:

Trativod:

Rampa do podchodu z ulice Lnářská:

Jáma pro podchod zasahuje do 1.koleje:

Jáma pro podjezd:

http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3519
Registrován: 6-2003
Odesláno Pondělí, 01. května 2006 - 23:04:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Za poslední dvě noci bylo ve Strančicích postaveno pět bran TV. Od Říčan: jedna před silničním mostem, tři za mostem a jedna za stavědlem č.2.
Brána před mostem:

Brány za mostem:

http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Koudy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 561
Registrován: 3-2004
Odesláno Středa, 03. května 2006 - 14:03:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Používají se na 4.K. ty nové plastové izolátory, co jsou kupř. Brno-třebová?
Přiznejme si: bez železnice by svět vypadal úplně jinak......

http://www.brnosim.wz.cz
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3527
Registrován: 6-2003
Odesláno Středa, 03. května 2006 - 22:50:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo, používají se tu v drtivě většině ty plastové izolátory, různých tvarů, jak namáhané na tah, tak i na tlak. Jinak, do teď dráteníci při běžných (nebo spíš větších) opravách používali plastové jen namáhané na tah, na tlak pouze keramické.

(Příspěvek editován uživatelem Poborskiii května 03, 2006)
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3528
Registrován: 6-2003
Odesláno Středa, 03. května 2006 - 22:58:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Během posledních dvou nocí bylo na zastávce Světice postaveno pro TV: jedna brána kompletně, jeden sloup TBS a zavěšením ramena i jeden krakorec, nějaké břevno leží na zemi. Dále v prostoru "dalekobudoucí" zastávky Říčany - Jih byly vztyčeny asi čtyři TBS sloupy a další TBS sloupy leží připraveny na zemi. Břevna zatím nikde.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3530
Registrován: 6-2003
Odesláno Středa, 03. května 2006 - 23:27:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě jsem tu nezmínil, že od minulého týdne se ve Světicích začala stavět PHS, zatím u 1.TK před zastávkou a na jejím začátku. Nahoře na pláni mají už složené betonové patky a další. Mimochodem tuhle PHS zas dělá další malá firma: Hans Wendel.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 21929
Registrován: 4-2003
Odesláno Čtvrtek, 04. května 2006 - 02:57:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Úsek Hostí - Říčany se bude dělat po kusech (kvůli přeložkám oblouků?), že se přestalo trhat?
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3535
Registrován: 6-2003
Odesláno Čtvrtek, 04. května 2006 - 09:04:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pokud jako myslíš 1.TK Uhříněves - Říčany, tak v této etapě se dělá pouze úsek mezi kamenným mostem přes Říčanský potok a krajní výhybkou č.2 v Uhříněvsi (zde je vytrháno vše vyjma přejezdu). Zbývající část přes Kolovraty až do Říčan se bude dělat až příští rok na podzim spolu se stanicí Říčany. Podobně to platí i o 2.TK.
Čili jeden ze dvou nejrozbitějších úseků na 221, tzn. zde navazující rovinka 1.TK až do Kolovrat, bude více než rok sousedit (a dále se rozpadat) s modernizovanou kolejí. V panťáku to bude hodně brutální přechod z klidné jízdy ihned jak na tankodrom. Doufám, že traťovka aspoň opraví ta blátivá místa, kterých tam je hned několik.

(Příspěvek editován uživatelem Poborskiii května 04, 2006)
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Brr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 685
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 04. května 2006 - 09:30:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes ráno Uhříněves: v prostoru, kde budou na hostivařském zhlaví výhybky, stála zemní fréza (nebo jak se to jmenuje) - ten stroj, co promíchává vrchní vrstvu zeminy s vápnem. Na mostě na zhlaví se dělá izolace. na opačném zhlaví pokračuje stavba podjezdu, už tam jsou základy. Svah mezi prvním přejezdem a hradlem Rybník je již skoro celý pryč, zbývá jen malá část.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 21938
Registrován: 4-2003
Odesláno Čtvrtek, 04. května 2006 - 10:16:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Poborskiii:
Díky, to jsem nedával pozor... Nejen v žbtl, i Bčka, dokonce už i vozy s GP 200, trochu i Bmz, tam skáčou dost nechutně :-(.
I když dos bídně je na tom, protože se přeci za chvíli už bude opravovat, i pcké zhlaví v Kolíně, tam je ta 50 až dost...

A když si vezmu, že takové Pce se snad ani dělat v dohledné době nemají a nedavno tam vykolejil motor kvůli téměř neupevněné kolejnici, teď se tam zase opravuje blaťák a notně vyhnilé (vytlučené) pražce až po docela nebezpečně vypadajícím lomu, tak bych to viděl tak, že se tam v lepším případě objeví PJ
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3537
Registrován: 6-2003
Odesláno Čtvrtek, 04. května 2006 - 10:18:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Těžká zemní fréza to je, používá se na jemnozrnné zeminy.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3542
Registrován: 6-2003
Odesláno Čtvrtek, 04. května 2006 - 22:21:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tento týden se také obnovili práce na zemním tělese přeložky ve Svojšovicích a EŽ začaly na přeložce betonovat patky (aktuálně 9 + 1 patka).


http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Koudy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 567
Registrován: 3-2004
Odesláno Pátek, 05. května 2006 - 22:04:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Poborskii:dík za vysvětlení těch izolátorů.

Jinak ještě - namáhaný na tlak - to je kupř. ten dolní na klasickém sloupu TV, co je na něm to šikmé ramínko. A horní(s horním ramínkem) na tah váhou troleje. Je to zjednodušeně takhle? Nebo jaké jsou namáhané na tlak?
Přiznejme si: bez železnice by svět vypadal úplně jinak......

http://www.brnosim.wz.cz
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3551
Registrován: 6-2003
Odesláno Pátek, 05. května 2006 - 23:23:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Koudy: v zásadě jo, já nevím, jestli se tak odborně rozdělují, takové ty dlouhé úzké se dávají jen tam, kde je tah (většinou na nějaká lanka, také se na ně zavěšuje zesilovací vedení), kratší širší tam, kde je tlak nebo tah (např. na ty konzole, a to do všech pozic). Ale plastové viděl jsem použité i další typy.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Qěcy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 461
Registrován: 9-2005
Odesláno Sobota, 06. května 2006 - 08:40:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pobo:
V přímé jsou při sloupořadí po jedné straně střídavě (qůli klikatosti troleje) dole šikmé konzoly vždy na tlak a ohyb, nahoře vodorovné konzoly jednou na tah, podruhé na tlak a ohyb.
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3566
Registrován: 6-2003
Odesláno Neděle, 07. května 2006 - 00:43:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V Uhříněvsi na hostivařském zhlaví v pátek naváželi a vysypávali štěrkodrť, následně rozhrnuli a zhutnili. V neděli dopoledne se bude sypat a navážet štěrk. Už v pondělí ráno se začnou pokládat kolejová pole a výhybky.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace