K-report
 

Archiv do 10.dubna 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Tarif (jízdné, tarifní politika ČD, slevy, konkurence, budoucnost....) » Archiv do 10.dubna 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Hrubyv
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 33
Registrován: 6-2005
Odesláno Úterý, 31. ledna 2006 - 09:57:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

LIBNET+ jsem koupil třeba v Nové Pace, tedy mimo rozsah její platnosti. Někdy to ale vyžaduje železné nervy .
Navštivte www.interrail.brejlovec.net a podělte se o své zážitky z cestování v cizině!
Nuts
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 376
Registrován: 9-2003
Odesláno Úterý, 31. ledna 2006 - 12:19:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hrubyv: Já si ju taky chcu kópit v Nové Pace, ušetří mi to love! Ve Staré Pace (odkud již LIBNET+ platí směrem na Liberec) otvírajó pokladnu až v sedm a já tam budu po páté. V Nové Pace majó otevřeno už před pátó...
Hrubyv
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 34
Registrován: 6-2005
Odesláno Úterý, 31. ledna 2006 - 13:04:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Je užitečné nejprve si zkusit na www.jizdenka.cz, jak se LIBNET+ vydává, a pak pokladní navigovat. Tento postup se mi fakt osvědčil, protože mi už často tvrdili, že něco neexistuje (kdysi SONE+, doplatky do první třídy a podobně). Šťastnou cestu, Nutsi
Navštivte www.interrail.brejlovec.net a podělte se o své zážitky z cestování v cizině!
Nuts
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 377
Registrován: 9-2003
Odesláno Úterý, 31. ledna 2006 - 13:16:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Díky, totéž mě rovněž napadlo a včera jsem to na Jízdence zkoušel Ještě si to sám zapamatovat
Nuts
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 385
Registrován: 9-2003
Odesláno Pondělí, 06. února 2006 - 07:15:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad diskuse o Libnet: Jízdenka LIBNET+ nakonec na nádraží v Nové Pace v pátek brzy ráno v pohodě zakoupena, a to díky preventivní akci, kdy jsem ve čtvrtek odpoledne naklusal na žst. a žádal předvedení úkonu. Byl tam zrovna nějaký zástupce (asi velká marodnost), který měl buď pár let do důchodu, nebo, jak to vypadalo dle věku, už několik let důchodu užívá. Mumlal si: “Já jsem to v životě nevydával, ale zítra tu bude jiná, a ta je místní, ta to bude asi umět, já jí to řeknu“. Toto mi muselo stačit, ale blažilo mě vědomí, že jediná výpravčí v Nové Pace je paní Z., kterou trochu znám. Ráno to šlo jako po másle, skutečně tam byla uvedená výpravčí (a pokladnice v jednom), bryskně mi vydala Libnet, k tomu mi dala reklamní mapku platnosti a ještě mě upozornila, že to platí až ze Staré Paky. Zkrátka profesionalita, jak má být.
Jedna z průvodčích pak během dne prohlížela tuto jízdenku hned několikrát, prý to v životě neviděla! Ja ja …
PS: Dle sledování výdeje to naprosto souhlasilo s nacvičeným postupem z www.jízdenka.cz
Mzitka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 510
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 06. února 2006 - 07:35:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě k čipovkám - nevím jaká je konečná varianta, ale podle záměrů ČD někde před 2 lety mělo by jít o RDIF, tedy o "radiovou identifikaci", tedy věc zneužitelnou pro sledování nás obyčejných lidí - stejně jako se na západ od nás proti tomuto protestuje v sítích TESCO. To opravdu chceme? Byť mohou být proklamované důvody jakékoliv /například nutnost dokládat KÚ kolik lidí jede jakým vlakem/, nelíbí se mi to.}
Hrubyv
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 37
Registrován: 6-2005
Odesláno Pondělí, 06. února 2006 - 09:41:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Radiová identifikace? Můžete mi naznačit, jak to funguje? To mě docela šokuje .
Navštivte www.interrail.brejlovec.net a podělte se o své zážitky z cestování v cizině!
Arj
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 442
Registrován: 9-2005
Odesláno Pondělí, 06. února 2006 - 10:33:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Radiová identifikace? Můžete mi naznačit, jak to funguje?

Asi jako mobilni telefon. Toho chlapce, co v lete nosil po Londyne bouchaci kulicky v ruksaku, taky nasli v Rime podle toho, ze mu bylo lito dat 10 euro za jinou kartu do mobilu.
Hrubyv
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 40
Registrován: 6-2005
Odesláno Pondělí, 06. února 2006 - 10:53:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No počkat, to se mi nějak nezdá. Mobil přece funguje tak, že buňka vyšle žádost a mobil odpoví. Čipová karta (doufám) nemá vlastní zdroj energie, takže nemůže odpovědět. No nevím, jsem fyzik, takže do těhle věcí moc nevidím . Leda že by to fungovalo jako zabezpečení zboží proti krádeži (takoví ti šnečci v knížkách).
Navštivte www.interrail.brejlovec.net a podělte se o své zážitky z cestování v cizině!
Arj
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 443
Registrován: 9-2005
Odesláno Pondělí, 06. února 2006 - 12:41:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ja jsem spis reagoval na posledni cast vety >>To mě docela šokuje<<, protoze clovek, ktery vyuziva vetsinu z toho, co je dnes povazovano za standard, je sledovan vlastne vsude. Banka zna muj pohyb podle toho, kde vybiram penize, zna dokonce i muj zivotni styl (podle typu obchodu, kde kartou platim), muj zivotni styl znaji urcitym zpusobem plynari a elektrikari (propali mene-stejne-vice nez prumer), moje auto bude vyfocene spolecne s kamionem, ktery plati poplatek za dalnici atd.

Jinak v Radiovou identifikaci bych zase tolik neveril. Kdyz zavadeli mytne v Londyne, taky uvazovali o GSM. Jenze v mestske zastavbe to nebylo schopne poznat, zda auto jede po hranici zony nebo uvnitr zony.
bububu
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.195.119.22
Odesláno Pondělí, 06. února 2006 - 13:02:15   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad. Hrubyv
Myslím, že to funguje tak, že se vyšle pulz, jehož energií se čip vybudí a odpoví. Ale dosah bude malý, tipuju maximálně metry ...
Mzitka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 512
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 06. února 2006 - 15:58:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

čtečky by měly být ve dveřích vlaku, čas od času data přehrána. Časem samozřejmě i na záchodě, aby mohla vláda vyhodnotit, kolik lidí jedoucích vlakem jde na záchod........
Uii
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.71.85.32
Odesláno Pondělí, 06. února 2006 - 17:16:28   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hrubyv:
elektronické obvody čipové karty jsou napájeny napětím, které se indukuje v anténě karty v případě, že se ocitne v elektromagnetickém poli vyzařovaném terminálem/ čtečkou ve vzdálenosti max 10 cm od čtečky.
(z pokynů pro používání In-karty)
Mzitka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 513
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 06. února 2006 - 19:07:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Uii - to co zde píšeš, mi jen potvrzuje že se jedná ze strany ČD o nějaký pochybný podnik. Protože jak donutíš cestujícího, aby při výstupu z vlaku kartu přiložil? Pak tedy padá argument monitoringu frekvence cestujících - například pro potřeby vyčíslení ztrát z osobní přepravy.
To znamená že to bude jen lepší karta Z, sloužící k zjištění oprávněnosti chtít po průvodčím zlevněnou jízdenku..... Pokud nastoupím na neobsazené zastávce, průvodčí přijde za další 3 zastávky a já budu tvrdit, že jsem nastoupil teď, neřeší to naprosto nic....
Jen se někdo nakapsuje na kartách, čtečkách apod. Bohužel to zcela jistě nebudou ČD, takže opět žádné lepší vlaky.........
Bručoun
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.148.17.106
Odesláno Úterý, 07. února 2006 - 09:33:18   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

"padá argument monitoringu frekvence cestujících - například pro potřeby vyčíslení ztrát z osobní přepravy."

A proč by padal? Průvodčí tu kartu prostě "přečte" a vycucne z ní, jesti máte jednotlivou nebo třeba dělnickou, odkud a kam. Jak myslíte že to dělají autobusové společnosti, myslíte, že u nich se karta načítá při výstupu? Předpokládám, že pokud budete kartu používat jako elektronickou peněženku, tak ji budete muset nechat "přečíst" v kase na nádraží, takže nástup do vlaku bez "přečtení" karty bude totéž jako nástup bez jízdenky, se stejným rizikem.

Co by mi na kartách vadilo, kdyby opravdu byla jiná na autobus a jiná na vlak. Za jediné rozumné řešení bych považoval jedinou kartu na všechny spoje dotované krajskými úřady v celé ČR. Systém by měl pochopitelně být otevřený, aby do něj mohli přistoupit i dopravci jezdící bez dotací.
Interviuk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 68
Registrován: 8-2005
Odesláno Úterý, 07. února 2006 - 12:43:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nejlepší je cena:
Z "IN" KARTA na 3.roky = 600Kč, alespoň mohli dát slevu, třeba 3r./500Kč.

I když se KZ většinou vyplatí tak je dost lidí které odradí počáteční investice! Pak celý rok jezdí 6km za 10.- místo za 7.- i když většinou prodělají. A některým by se vyplatila i traťovka. Vysvětlování se ujme u málokoho, investice je vysoká... a na tom to zkončí. Karta na 3.roky za 600.- může(bude)znamenat další odliv zákazníků!!!

Nebo ne? Toto je můj názor, tož uvidíme

A co juniorPES, ten bude také na 3.roky za 2100???????
Garfield
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1462
Registrován: 10-2004
Odesláno Úterý, 07. února 2006 - 14:46:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A co JP léto? Zůstává?
ICQ: 202 888 377
Mzitka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 514
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 07. února 2006 - 15:31:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Add. Interviuk - bude znamenat odliv
Hrubyv
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 42
Registrován: 6-2005
Odesláno Úterý, 07. února 2006 - 15:46:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

JP bude na rok za 600.

Napadla mě taková úvaha. Hodně často jezdím vlakem a tak jsem si vysledoval, že osoby od pohledu sociálně slabší mají tendenci jezdit na obyčejné jízdné, kdežto ti silnější kupují na Z-kartu. Nechci se tu nikoho dotknout, ale je to taková moje osobní zkušenost. Už jsem taky mnohokrát zažil, že si někdo kupoval ve vlaku obyčejnou a průvodčí se ptal, jestli jezdí často. Odpověď: ano. Tak to by se vám vyplatila Z-karta. Hm, odpovídá cestující. Zdá se, že sociální úroveň má nezanedbatelnou souvislost se schopností počítat. Samozřejmě existují výjimky, které celý rok jezdí na KMB a jednou si koupí obyčku. Berte to jako nápad k zamyšlení, není to žádné dogma.
Navštivte www.interrail.brejlovec.net a podělte se o své zážitky z cestování v cizině!
Hrubyv
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 43
Registrován: 6-2005
Odesláno Úterý, 07. února 2006 - 15:49:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Monitoring cestujících se mi moc nelíbí, ale třeba to povede k tomu, že budou lépe dimenzované soupravy, i když u ČD člověk nikdy neví
Navštivte www.interrail.brejlovec.net a podělte se o své zážitky z cestování v cizině!
Uii
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.71.85.32
Odesláno Úterý, 07. února 2006 - 18:47:28   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Garfield:
Letos JP-léto bude v prodeji
Garfield
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1469
Registrován: 10-2004
Odesláno Úterý, 07. února 2006 - 18:50:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Uii:
Díky za dobrou zprávu
ICQ: 202 888 377
Mzitka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 515
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 07. února 2006 - 21:56:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hrubyv- moc bych se neradoval, při rychlosti potenciálních změn, počtu schvalujících a razítek, to nebude tak rychle, aby byl vlak sestaven podle cestujících. Mám osobní zkušenost, kdy byla NAD a já z pilnosti oznámil jízdu 40 členné skupiny navíc, den předem, a ještě jsem dostal vynadáno, proč vlastně někam jedeme, když je výluka.... Takže operativnost v podání ČD myslím nehrozí
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1802
Registrován: 8-2003
Odesláno Úterý, 07. února 2006 - 23:33:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bude součástí všech verzí In-karty mezistátní sleva Rail+, anebo ne?
Kdo nemá rád RYTMUS, ten není opravdu veselý.
Siemens
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 17
Registrován: 8-2005
Odesláno Středa, 08. února 2006 - 08:30:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

TZ: "Aplikace In-zákazník, In-junior a In-senior nově nabídnou mezinárodní slevu Rail plus, která je platná u mezinárodních železnic." Takže ano.
Hrubyv
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 45
Registrován: 6-2005
Odesláno Středa, 08. února 2006 - 08:31:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bkp: Pochopil jsem to tak, že za příplatek. Uvidíme, jak velký .

Mzitka: však jsem tam psal, že člověk u ČD nikdy neví .
Navštivte www.interrail.brejlovec.net a podělte se o své zážitky z cestování v cizině!
Syrda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 283
Registrován: 10-2002
Odesláno Sobota, 11. února 2006 - 08:21:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Už jsou někde ceny? Viděl jsem akorát ceny karet.
Syrda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 284
Registrován: 10-2002
Odesláno Sobota, 11. února 2006 - 08:23:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Aha, na ČD už něco je.
Garfield
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1504
Registrován: 10-2004
Odesláno Sobota, 11. února 2006 - 12:55:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mám dotaz: Platí síťovka na SC Pendolino?
Dík za odpověď
ICQ: 202 888 377
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1838
Registrován: 8-2003
Odesláno Sobota, 11. února 2006 - 13:11:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ano, ale se zakoupenou místenkou.
Kdo nemá rád RYTMUS, ten není opravdu veselý.
xxl
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.250.243.86
Odesláno Sobota, 11. února 2006 - 14:40:52   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dobrý den!
Chtěl jsem se Vás zeptat, zda počítám správně, když mi vychází, že obyčejná zpáteční jízdenka (75 km) stojí 112 Kč a je to tedy levnější než dvě samostatné jízdenky (tam-zpět) se Z kartou (2x62)? Anebo je zpáteční sleva určená jen pro majitele Z karet a nelze tedy použít zpáteční slevu, a tedy by to bylo 2x 98 Kč? Děkuji!
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1841
Registrován: 8-2003
Odesláno Sobota, 11. února 2006 - 14:50:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Počítáte správně. Můžete jet za 112 Kč. Zpáteční sleva není vázána na držení nějaké z těch bizardních slevových karet.
Šťastnou cestu!
Kdo nemá rád RYTMUS, ten není opravdu veselý.
Nuts
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 440
Registrován: 9-2003
Odesláno Pátek, 24. února 2006 - 10:48:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Je stále v platnosti tvrzení z tarifu:

Cestující, kterému vinou ČD ujel přípoj atd. může jet delší cestou nebo vlakem vyšší kvality (vše bez doplatku), pokud se tím urychlí jeho příjezd do cílové stanice?

Pokud ano, kdo vydá "oprávnění" k takové změně cesty/vlaku?

Předem díky za fundovanou odpověď
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 19943
Registrován: 4-2003
Odesláno Pátek, 24. února 2006 - 11:23:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Platí, ale musí o tom být rozhodnuto. Rozhoduje dozorčí přepravy, případně výpravčí a asi i nižší šarže. A občas je potřeba jim tuto možnost připomenout...
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Siemens
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 19
Registrován: 8-2005
Odesláno Úterý, 28. února 2006 - 15:11:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Podle zpravy z Drahare vystupuji francouzske, spanelske a italske zeleznice ze sdruzeni Euro Domino. To je podle mne dalsi rana evropske dalkove zeleznicni doprave - zvlaste polovicni sleva na jizdenky z mista bydliste na hranice zeme je vyhodna. Zajimalo by me, proc se toto sdruzeni nestara o propagaci sveho produktu jako napr. obdobne sdruzeni autobusovych dopravcu Eurolines. Je za tim neschopnost se domluvit nebo nekompetentnost?
Arj
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 518
Registrován: 9-2005
Odesláno Úterý, 28. února 2006 - 16:42:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tyka se to skutecne EuroDomina, tedy komercniho produktu? Vim, ze se o Italech mluvilo v souvislosti s FIPkami.

Pokud je to skutecne tak, pak mi to prijde bud jako definitivni "rano z milosti" vsem neuspesnym snaham o to, aby draha zase neco v mezinarodni osobni doprave po Evrope znamenala.
Druha varianta je, ze se tyto zeleznice pripravuji na liberalizaci a predpokladaji, ze si vytvori podobne aliance, jako funguji v letectvi nebo i v te autobusove doprave (protoze Eurolines neni administrativne vytvorene sdruzeni narodnich dopravcu, ale lobbyisticka organizace vybranych firem, ktere garantuji urcitou kvalitu).
Kde ovsem drahy tu kvalitu sezenou, to mi neni jasne.
Siemens
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 20
Registrován: 8-2005
Odesláno Středa, 01. března 2006 - 15:10:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tyka se to skutecne Euro Domina jako produktu. Jeste pred rokem jsem pouzil + doporucil kamaradum Euro Domino pro Francii ve spojení se slevou na zpatecni jizdenku z Prahy na hranice jako alternativu k autobusu.

Nevim, jestli to je obecny trend, ale zda se mi, jako by CD + ostatni zeleznice ignorovaly konkurenci levnych autobusu i aerolinek (premrstene ceny, zanedbany marketing, ...). Uz ted vetsina mych kolegu a znamych pri ceste do zahranici o vlaku vubec neuvazuje. Minuly tyden se byla kolegyne zeptat na jednom prazskem velkem nadrazi, kolik stoji zpatecni jizdenka do Berlina. Odpoved byla: "no, je to drahy, pres dva a pul tisice." Zadna zminka o City star nebo o Sparpreisech, ktere prodava CK CD sidlici nedaleko, ktere jsou bezkonkurencne nejlevnejsi.

V teto souvislosti se mi jevi jako komicka pripravovana stavka strojvudcu (zcela spravne na Bus portalu prezentovana jako tradicni posileni silnicni dopravy od zeleznice). Vlaky jako dopravni prostredek mam rad, ale bohorovnost zodpovednych person me udivuje, resp. je mi z nich na bliti.
Hrubyv
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 51
Registrován: 6-2005
Odesláno Středa, 01. března 2006 - 19:26:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

EuroDomino je jistě dobrá věc, ale postupně se objevuje spousta rozumných alternativ. Namátkou: SparNight, SparPreis, ScanRail, MiniPris. V poslední době už ED vůbec nepoužívám. Ono taky cestovat vlakem třeba do Španělska je jen pro opravdové šotouše. Teď to dělám tak, že do cílové země letím lowcostem (případně SparNight) a tam si koupím nějakou místní slevu. Ale i tak mi bude ED chybět.
Navštivte www.interrail.brejlovec.net a podělte se o své zážitky z cestování v cizině!
Halfmister
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 287
Registrován: 2-2005
Odesláno Pátek, 10. března 2006 - 22:55:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kde bych našel Tarif TR 10?
Ženský nebo chlast, jednou si na to dno sáhneš.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 20324
Registrován: 4-2003
Odesláno Sobota, 11. března 2006 - 09:17:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Třeba zde:
http://www.cd.cz/index.php?action=section&id=213 (jsou tam i další předpisy)
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Garfield
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1678
Registrován: 10-2004
Odesláno Sobota, 11. března 2006 - 12:15:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Upravovala se teď tá zpáteční sleva (k 1. změně)? Někde sem cosik četl, že s tím byly problémy, ale neměl sem čas se tím pořádně zabývat...
ICQ: 202 888 377
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 20333
Registrován: 4-2003
Odesláno Sobota, 11. března 2006 - 12:31:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ne, až od vyhlášení...
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Halfmister
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 288
Registrován: 2-2005
Odesláno Sobota, 11. března 2006 - 13:13:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin: Díky.
Ženský nebo chlast, jednou si na to dno sáhneš.
Garfield
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1680
Registrován: 10-2004
Odesláno Sobota, 11. března 2006 - 13:33:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin: Díky.

ICQ: 202 888 377
neregistrovaný martinel
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.160.29.253
Odesláno Sobota, 11. března 2006 - 13:58:48   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ono to není tak úplně pravda, zpáteční se změnilo, ale jen u přepravého za psa. Takže důchodce jedoucí např. z Berouna do Prahy a zpět se psem platí méně za sebe, než za Alíka.
Honzasl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 910
Registrován: 3-2004
Odesláno Pondělí, 20. března 2006 - 21:05:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak tu mám zajímavý případ, jak může průvodčí šidit.
Jeli jsme jako parta 10 lidí z Brno Královo pole do Čebína. Je to 16 km. Bylo to večer, na krpoli už byly pokladny zavřené.

Ve vlaku přišel průvodčí a my mu řekli: "do Čebína pro nás deset" a on nám dal lístek pro 10 lidí za 200 kč. Na lístku je napsáno: Zákaznická jednoduchá, osoby:10 Nás to necvaklo, nikdo netušil kolik to může stát, jeli jsme na diskotéku a měli upito..

No a jeli jsme zpátky, bylo nás už jen osm a koupili si lístek - a on stál jen 100 kč. A bylo na něm napsáno: Sleva pro skupiny, jednoduchá, osob 8 No a nemohli jsme na to furt přijít, jak je to možný, že cesta tam byla tak drahá.

Díval jsem se do TR10 a vyšlo mi, že nás ta cesta tam, pro deset lidí měla stát 120 kč a ne 200. Došlo mi, že on nám dal vlasně na cestu tam úplně blbej lístek. Nikdo z nás nemá kartu Z, tak přeci nemůžeme mít zákaznické jízdné. Vlastě nás ošidil, navíc ten listek z pohledu revizora nebyl platný.

Otázky:
Jak se to může stát? K čemu je vlastně dobrý lístek pro 10xzákaznické?? Vždyť je výhodnější si koupit slevu pro skupiny, tak proč to vůbec existuje?? Proč POP implicitně nenabídne výhodnější nabídku??
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 20640
Registrován: 4-2003
Odesláno Pondělí, 20. března 2006 - 21:46:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Měl by nabídnout nejvýhodnější nabídku...
Samozřejmě může teď zapírat, že jste to odmítnuli, ale za stížnost by to asi stálo.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Sp_cake
Neregistrovaný host
Odeslán z: 160.218.41.35
Odesláno Úterý, 21. března 2006 - 19:27:15   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Prosím o vysvětlení této změny TR10:-(KILOMETRCKÁ BANKA) 289. Cestující má povinnost zapsat trvanlivým a nesmazatelným způsobem předepsané údaje v části určené pro záznamy cestujícího v řádku zamýšlené jízdy nejpozději před odjezdem vlaku z nástupní stanice a sešitek předložit při první kontrole jízdních dokladů k odpisu kilometrů.
Aneb co bych z toho měl, kdybych to předkládal později ? A dostanu sankci, když v prvním vlaku nepřijde průvodčí, to je pěkné? Nebo to znamená definitivní zákaz odečítat KMB v pokladně ve stanici?
Sp_cake
Neregistrovaný host
Odeslán z: 160.218.41.35
Odesláno Úterý, 21. března 2006 - 20:55:22   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dobře, tak já chápu, že to je přirozený požadavek,když už jsem povinen to vypsat,že jsem to povinen taky předložit, jako každou jinou jízdenku. Ale stejná věta byla doplněna i do sankcí. A nějak mi není jasné, když to nepředložím, jak mi tam napíše těch 600 km sankce. A když to předložím až při druhé kontrole..tak co se mnou tedy udělá při té první, když nepředložím nic? Nerozumim.
Zelená
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 851
Registrován: 3-2005
Odesláno Čtvrtek, 23. března 2006 - 13:44:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A co když v tom prvním vlaku žádný průvodčí nepřijde? To už se mi stalo často, že průvodčí pak nadával (ne přímo mně, spíš pro sebe), že musí dělat práci za někoho jiného. Jsem povinen lítat po vlaku a hledat průvodčího. A co když je zamčený ve služební části BDs, kde jako cestující správně vůbec nesmím.
Kdysi průvodčí měli prémie z těch km ústřižků, které odebírají z první strany, tak byli trochu motivování, nevímj jak je to dnes, ale vidím, že si to různě lepí - na tašku, JŘ apod.
Štastnou cestu!
Nuts
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 478
Registrován: 9-2003
Odesláno Čtvrtek, 23. března 2006 - 14:11:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nebo průvodčí z časových důvodů řekne (jako se mi to několikrát stalo): "To vám vyplní až v tom dalším vlaku ...". Podle mě je to celý zbytečná blbost, přece když už mám KMB vyplněnou, tak proč bych ji neukázal?
Z nejhoršího jsme uvnitř!
Sp_cake
Neregistrovaný host
Odeslán z: 160.218.202.4
Odesláno Čtvrtek, 23. března 2006 - 20:11:11   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Napadá mě jedině analogie s nástupem v neobsazené stanici. Prostě při první výzvě musím předložit, když budu dělat že jsem nepřistoupil, až půjde kolem podruhé, když předložím až při druhé výzvě, bude to kvalifikovat jako pokus, že jsem si chtěl někde záznam zase zrušit, tak to bylo myšleno? Ostatní "modelové situace" mě vedou spíše k ctěnému Chocholouškovi.
Trollino_15
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 920
Registrován: 2-2005
Odesláno Úterý, 28. března 2006 - 22:31:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Prémie mají furt:4kč/jeden útržek. Možná se to zdá málo, ale takové IC Praga-Ova = až 75 útržků(*4kč)
Na banku jezdím celkem často taky a několikrát průvodčí v úseku Otrokovice-Ova nepřišel vůbec.
Ale průvodčí je povinen odbavit cestujícího.
Mimochodem se tam píše "při první kontrole", což může být třeba až třetí vlak, to už napsané není
Není MHD a lidi, ale MHD pro lidi ! ! !
Kdo neviděl Trollino, neviděl pořádný nízkopodlažní trolejbus

ICQ:
260 116 510
brňák
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.168.57.226
Odesláno Úterý, 04. dubna 2006 - 08:59:10   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trocha srovnání:
Po příchodu EuroLines na linku Praha-Brno Student Agency upravila ceník pro trasu Praha-Brno:
Základní jízdné 145 místo 150, studenti na žák.jízdné 99 místo 115 a nově také cena pro držitele ISIC za 99 Kč.
Tomu říkám ten pravý konkurenční boj...

Jezdí vůbec ještě někdo Praha-Brno vlakem kromě šotoušů a majitelů režijek ???

Když se podívám na Babitron a vidím, jaké mají vlaky EC/IC v relaci Praha-Brno zpoždění, tak už opravdu vlakem nepojedu ani ho nebudu doporučovat známým.
Je to opravdu ostuda, na ČD by se měl někdo zamyslet a nabídnout v této relaci buď cenu odpovídající kvalitě nebo to tam prostě zavřít a zkusit to jinde.
Prázdné vlaky v relaci Praha-Brno jsou dotované z kapes nás všech...
Tomášk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 575
Registrován: 4-2003
Odesláno Úterý, 04. dubna 2006 - 09:15:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

brňák:
"Prázdné vlaky v relaci Praha-Brno jsou dotované z kapes nás všech..." Jenže ty "prázdné" vlaky Praha - Brno jsou užitečné lidem v nácestných stanicích. Například v HavlBrodu nebo Pardubicích je mi totiž konkurenční boj SA a Eurolines ouplně k prdu, i kdyby nakonec chodily jejich palubní průvodčí nahoře bez a jízdenka stála dvacku.
Pavlík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 169
Registrován: 5-2005
Odesláno Sobota, 08. dubna 2006 - 23:26:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes jsem na jednom Mos do Kroměříže viděl, jak jedna dívčina platila čipovou kartou. Prostě ji jenom přiložila k POPce a ani nevyjel lístek nic. Mohl by mi tady někdo říct, ja tento systém funguje?
Maxipes_fík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 81
Registrován: 12-2005
Odesláno Neděle, 09. dubna 2006 - 08:08:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Síťová roční In-GOLD karta se slevou 2100 Kč., tj. za 19900 bude k mání pouze při objednání v termínu 1.-31.5.2006, otázkou je komu se to vyplatí! Více po kliknutí na stránkách ČD. Ještě že mám psí režijku
Jednou, těsně potom, co se naučil mluvit, vypil celý sud piva. A od té doby už nerostl.
Hrubyv
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 72
Registrován: 6-2005
Odesláno Neděle, 09. dubna 2006 - 09:40:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To bych taky rád věděl. Sám si kupuji třikrát do roka čtvrtletní síťovou (na JP), protože dojíždím 140 km do školy. Ale je mi z toho na zvracení. Opravdu si nedovedu představit, že by někdo upotřebil In-GOLD.
Navštivte www.interrail.brejlovec.net a podělte se o své zážitky z cestování v cizině!
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 21164
Registrován: 4-2003
Odesláno Pondělí, 10. dubna 2006 - 01:13:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A proč by neupotřebil? Teda dokud ještě ČD budou vůbec nějaké vlaky vozit...
Navíc těch 19 900 už opravdu tak moc není, na den je to nějakých 50 Kč, tedy pokud třeba někdo dělá v Praze a na víkendy jezdí domů do Ostravy, tak se mu to už může vyplatit, navíc má možnost využívat první třídu, občas jet i libovolně jinam a hlavně neřešit nákup jízdenky.
Samozřejmě nikdo nikoho nenutí si to kupovat, takže pokud se vám to někomu nelíbí, vaše věc . (Osobně bych o tom asi uvažoval až při ceně pod 15 000, v případě dalších výhod jako třeba platnost v MHD apod. možná i víc.)
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Maxipes_fík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 84
Registrován: 12-2005
Odesláno Pondělí, 10. dubna 2006 - 10:50:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ta cena by měla jít dolů, tržby by se jistě zvíšily
Jednou, těsně potom, co se naučil mluvit, vypil celý sud piva. A od té doby už nerostl.

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace