K-report
 

Archive through 25.duben 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Trať 220/221 » Trať 220/221 - čtvrtý koridor... » Staré archivy » Archive through 25.duben 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Xjohn_cz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4
Registrován: 4-2006
Odesláno Pondělí, 17. dubna 2006 - 11:10:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dusanh:
...,že to překousnou a vydrží.
Nemůžu úplně souhlasit, samozřejmě když pojedu večer do hospody, je mi jedno, pokud tam budu o něco později a posedim si ve vlaku, ale něco jiného je, pokud jede dotyčný do školy, do práce nebo na nějakou schůzku. Zkrátka když tam opravdu musí být včas, to potom nejde chodit každý den pozdě a to se prostě překousnout moc nedá (v této situaci je naprostá většina lidí ráno). A jet o vlak dříve? To se také nikomu moc chtít nebude, už takhle je ta jízdí doba poměrně dlouhá (připočtu-li malé zpoždění). Jde o to, co si představujete pod tím "překousnou a vydrží".
Dusanh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 149
Registrován: 3-2004
Odesláno Pondělí, 17. dubna 2006 - 11:58:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Máte vcelku pravdu. Ale jak jste se asi sám ve svém životě přesvědčil, spíš "překousnete a vydržíte", když vidíte nějakou motivaci. Slovy mého známého (naprostého železničního laika) o stavbě nástupiště v Měcholupech: "Když jsme jeli okolo, tak jsem tam viděl bandu chlápků, co se opírali o lopaty. No a druhý den bylo všechno hotovo." Nevím, kolik Vám je let, ale většina cestujících na této trati pamatuje, že se železniční most přes D1 u nás v Mirošovicích stavěl asi osm let (!!!!). Proto jim tempo prací na koridoru připadá velmi solidní. Dále, cestující už poznali rozdíl mezi jízdou po novém svršku a např. úseku Svojšovice-Stránčice V této souvislosti VĚTŠINA cestujících akceptuje daný stav. Jako když doma malujete. Spousta stěhování a nepořádku, ale výsledek je fajn, ne? Pěkné Velikonoce...
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3369
Registrován: 6-2003
Odesláno Pondělí, 17. dubna 2006 - 12:29:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo opírali se o lopaty a druhý den bylo hotovo... Podle toho to taky vypadá, uplynulo sotva pár měsíců a nástupiště u 1. koleje v Horních Měcholupech se rozpadá. Zajímavé, že nástupiště u 2. koleje, které dělala jiná firma (a o dost déle) je bez závad.
Teď to nástupiště u 1. koleje musí opravovat a jsem zvědav, kolikrát to budou dělat. Jestli je špatně založené, tak dosypávání pod panely a betonové tvarovky můžou dělat donekonečna.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Dusanh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 150
Registrován: 3-2004
Odesláno Pondělí, 17. dubna 2006 - 12:56:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No to je škoda, tak jsem to rozhodně nemyslel...
Zajímavé je, že se nástupiště od Tuklat až po Polanku nad Odrou moc nerozpadají. Vidím to na nějakou technologickou chybu...
Xjohn_cz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6
Registrován: 4-2006
Odesláno Pondělí, 17. dubna 2006 - 20:26:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dusanh:
S vámi také souhlasím, ale mě zkrátka podívání na trať a zjištění kolik toho stihli za ten den udělet neuspokojí, respektive ve škole neomluví. Stavbu mostu nepamatuji, let mi příliš není. Navíc na této trati bydlím krátce, od srpna loňského roku. Určitě bych byl pro omezení provozu na hodinové intervaly a tudíž narvané vlaky, ale včasnou jízdu.

(Příspěvek editován uživatelem xjohn_cz duben 17, 2006)
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3381
Registrován: 6-2003
Odesláno Pondělí, 17. dubna 2006 - 22:22:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ve středu od 8 do 12 a ve čtvrtek od 8 do 16 hodin se bude v Uhříněvsi opět jezdit jen po 3. a 103. koleji. Naštěstí už nejezdí odklony a není pomalá na přejezdech (10 km/h), ale stejně to bude zacpané.
Teď se sypou a hutní štěrkodrtě, ve středu asi štěrk a ve čtvrtek se už budou pokládat koleje a výhybky. Jó, kdyby to takhle rychle šlo všude, to by byla paráda...
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Dusanh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 151
Registrován: 3-2004
Odesláno Pondělí, 17. dubna 2006 - 22:23:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To je bohužel nevýhoda železnice, že se (prakticky jakýkoli) údržbářský zásah, nemluvě o takovéto megaakci, promítne do jízdních dob. Jestli tady ale nebydlíte dlouho, tak vězte, že posledních několik let tady stojí doprava za vyližkapsu. Zpoždění vznikala (a vznikají) např. nesmyslým čekáním v Benešově na rychlík až 15min., a to přitom v období půlhodinového taktu panťáků. Dále zdejší možnosti křižování a předjíždění nejsou bůhvíjaké, podle mě mají navíc dispečeři špatný odhad (nebo strach), takže když už je panťák vypuštěn z Bene před rychlíkem, je např. někdy rychlíkem předjížděn už v Čerčanech, kolikrát by stačilo i v Senohrabech atd. Za posledních 8let bylo zrušeno v úseku Praha-Senohraby celkem 5 hradel, to propustnosti a plynulosti taky nijak nepomohlo... To není nic proti personálu, ale chci tím říct, že nemoderní ZZ prostě neumožňuje zázraky.
Co se týče omezení provozu na hodinové intervaly, nejsem odborník na technologii, ale řekl bych, že na takové vyladění JŘ byste ho musel úplně překopat, a to navíc každý měsíc, abyste reflektoval postup stavebních souborů. A kdybyste lidem sebral vlaky, narval je do zbylých a pak je stejně měl zpožděné (protože by se Vám určitě nepovedlo to vyjezdit tak optimálně), tak Vám lidi poděkujou ještě víc. Vaše stížnost na pozdní příchod se dá komentovat jenom tak, že si holt musíte přivstat. Není to sice ono, ale snad Vás to nerozhází... Vydržte tenhle rok, příští už to bude lepší. Lidem mnohem víc vadí neinformovanost (v Mirošovicích jsem si to vzal na starosti, takže tady už mají zatnuté zuby dopředu ). Ale koho se ptám, tak je se situací smířený. A za dva tři roky už budou lidi jenom vzpomínat, jaký to tehdá byly problémy. Zeptejte se opět na Kolínsku... A vsadim půlku svýho platu, že lidem víc vadí staré šroty 451, než dočasné dopravní problémy.
Kolotomik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 651
Registrován: 7-2005
Odesláno Úterý, 18. dubna 2006 - 00:00:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jinak tímto okamžikem v uhří zanikla definitivně funkce signalisty... a zrodila se nová - dozorce výhybek ... současně od dnešního dne přestává být obsazováno ST1 a pozítří bude předáno stavbařům ... dozorci budou sídlit na bývalém ST2
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 21422
Registrován: 4-2003
Odesláno Úterý, 18. dubna 2006 - 00:21:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ten dozorce tam je na furt, nebo dočasně, než se to tam dokope?
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Kolotomik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 652
Registrován: 7-2005
Odesláno Úterý, 18. dubna 2006 - 00:33:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

no variant sem šlyšel mnoho, ale taková ta poslední je, že časem tam bude asi jen na denní - a do budoucna (mluvilo se o roce) ta funkce bude zrušena, nicméně do té doby se to ještě tisíckát změní
v závěsu jsou Říčany, příští týden má vedení pohovor se signálky a během května by tam signalkove měli též skončit
Michal_novotny
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 320
Registrován: 11-2002
Odesláno Úterý, 18. dubna 2006 - 01:36:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

no, ostatne ten paskvil s dopadem na propustnost trate v Ricanech jsme uz tady prodiskutovavali...
Musil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 60
Registrován: 9-2005
Odesláno Úterý, 18. dubna 2006 - 14:58:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Myslíte, že by šla někde sehnat z bývalých stavědel alespoň část elektromechaniky?
<a href="http://lokogalerie.wz.cz"> http://lokogalerie.wz.cz </a>
Křivi
Neregistrovaný host
Odeslán z: 80.188.107.50
Odesláno Úterý, 18. dubna 2006 - 15:01:19   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Včera jsem jel po několika letech po 220 a nadchlo mne zobousměrnění traťových kolejí Říčany - Uhříněves díky instalaci provizorního zab. zař. - takže už se očividně nejezdí po nesprávné koleji, ale proti správnému směru, se všemi výhodami, které to přináší. Navíc výpravčí se toho zřejmě už naučili využívat. Včera zpožděný R 644 proti správnému směru předjel "správně" jedoucí panťák - dohonili jsme ho kousek za Říčany, panťák dorovnal rychlost a jeli jsme souběžně až k zastávce (Kolovraty?), díky které jsme ho plynule předjeli. Bylo to celkem zajímavé.
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3384
Registrován: 6-2003
Odesláno Úterý, 18. dubna 2006 - 15:36:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Teď ještě místnímu obyvatelstvu naznačit, že vlaky jezdí obousměrně a i souběžně po obou kolejích, aby totiž zas někoho někde nepřejeli. Párkrát se to už při výlukách, kdy se jezdilo po nesprávné, stalo, jelikož si dotyční mysleli, že to jede po té druhé, tak se ani neohlédnuli a vlak je nabral. To bez ohledu na to, že lidi v kolejích nemají co dělat. Lidi po kolejích (a přes koleje) vždy chodili a chodit budou, s tím se dá těžko něco dělat. Možná kdyby byly kolem kolejí traťovkou udržovány drážní stezky (alespoň tam, kde jsou), tak by lidi nechodili přímo v koleji.
---
Mimochodem dnes jsem fotil popovku na přejezdu na vlečce, závory byly sotva tři minuty dole a ty prasácký řidiči je už objížděli. Až tam budou po rekonstrukci jen světla, tak ty nebude respektovat vůbec nikdo:


(Příspěvek editován uživatelem Poborskiii duben 18, 2006)
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Plešoun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 67
Registrován: 9-2005
Odesláno Úterý, 18. dubna 2006 - 16:59:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Musil: co máš na mysli tou "částí"?
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3387
Registrován: 6-2003
Odesláno Úterý, 18. dubna 2006 - 17:32:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V 17:04 přes Strančice vezly OKD-D 20 vozů Ua se štěrkem pro Uhříněves.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Musil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 61
Registrován: 9-2005
Odesláno Úterý, 18. dubna 2006 - 21:17:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevím něco " na památku" s elektromechanikou jsem se spíš setkal jenom z fotek, ale jsem její obdiovovatel.....
http://lokogalerie.wz.cz
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1297
Registrován: 8-2004
Odesláno Úterý, 18. dubna 2006 - 21:56:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dusanh:
Mohl by jste mi prosím říct, která jsou ta zrušená hradla? Znám Říčany-les a Mirošovice, popř. dřív tu ještě bylo i v Horních Měcholupech. Sice tu už nějaký ten rok bydlím, ale dřív jsem se o to tak nezajímal (i vzhledem k věku).
Zpoždění nehledej, najde si tě samo. A jak rádo!
Brr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 669
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 19. dubna 2006 - 10:11:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě Výšiny (mezi Kolovraty a Říčany, skoro žádné zbytky se nezachovaly) a Strašnice.
Michal_novotny
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 321
Registrován: 11-2002
Odesláno Středa, 19. dubna 2006 - 12:50:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co se tyce vyuzivani jizdy proti spravnemu smeru me prekvapila vcera vypravci v Ricanech - misto toho, aby pantak predjela rychlikem ve stanici, tak rychlik poslala po 1. TK. No, jenze proti jel Budvar, takze po dojezdu pantaku do Uhri jel Budvar proti spravnemu smeru (2. TK) do Rican....
A rychlik predjel pantak v useku Uhri - Hosti.
Michal_novotny
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 323
Registrován: 11-2002
Odesláno Středa, 19. dubna 2006 - 13:31:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jeste jedna info: 29. a 30. ma byt dopoledne silena vyluka - jednokolejka od Hostivare do Senohrab cca do 13 hod. To bude maso...
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3390
Registrován: 6-2003
Odesláno Středa, 19. dubna 2006 - 13:50:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Brr: z Výšin zůstaly základy, nyní se nacházejí pod hromadou hlíny, co tam vysypaly EŽ, dále jsou tam základy návěstidel, zbytky nástupišť, skříně s rozvaděči a ještě nějaké maličkosti u kolejí.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Michal_novotny
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 324
Registrován: 11-2002
Odesláno Středa, 19. dubna 2006 - 13:57:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nedavno tam jeste byla zakrizovana navestidla...
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3391
Registrován: 6-2003
Odesláno Středa, 19. dubna 2006 - 14:27:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To ne, návěstidla u hradla Výšiny už nejsou hodně dlouho, zakřížovaná návěstidla jsou u hradla Říčany Les a Mirošovice.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1300
Registrován: 8-2004
Odesláno Středa, 19. dubna 2006 - 14:31:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Brr:
No vida, Strančice mě také mohly napadnout (když jsem tam několk let jezdil kolem zneplatněného klacku).
Zpoždění nehledej, najde si tě samo. A jak rádo!
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3392
Registrován: 6-2003
Odesláno Středa, 19. dubna 2006 - 15:27:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hroch: překlep ... Strašnice
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3393
Registrován: 6-2003
Odesláno Středa, 19. dubna 2006 - 16:14:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Uhříněves:
- Práce na 1. koleji v plném proudu, most je dokončen, leží na něm jakési geotextilie, na které se přímo rozhrnuje štěrk, mimo most byla rozhrnuta a zhutněna vrstva štěrkodrti a na ní je taktéž rozhrnován stěrk (čili kolejové lože). Kolej č.2 přizvedává podbíječka na novou výšku 1. koleje. Zítra se již budou pokládat koleje (vč. výhybek).




- U staniční budovy zmizela trafika na nástupišti a zřejmě brzo vezme za své i poslední strom.
- Technologická budova dostává střešní krytinu.
- Na 9.koleji pokračuje úprava opěrné stěny.
- Stavědlo č.1 už bez cedule, sousední vlečkovou kolej dnes trhala traťovka.
- Silniční přeložka skrz cihelnu je z velké části vyasfaltována, chybí zatím obrusná vrstva, chodníky atd.
Odbočení z ul. K Dálnici:

Modrá trasa (otevřena od 24.4.) zahrnuje přeložku ke křižovatce a od křižovatky propojení do ul. Fr. Diviše. V zelené trase bude podjezd na Nové náměstí.

Propojení do ul. Fr. Diviše:

- Nájezdová rampa z ulice Lnářská do pochodu v ul. K Dálnici má již vybetonovánu základní desku:

- Podél 2.TK se staví PHS, patky se nacházejí již před vjezdovými návěstidly. Vedle budoucího podchodu je částečně zaplněno několik polí PHS.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Brr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 670
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 19. dubna 2006 - 16:30:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Naco štěrk ve Strančicích?
Poborskiii: to je ono - proto píšu "skoro žádné".
Dneska ráno v devět OKDáci sypali štěrk v Uhříněvsi, až pojedu z práce, budou tam asi už smontované výhybky.
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3394
Registrován: 6-2003
Odesláno Středa, 19. dubna 2006 - 16:36:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Brr: části výhybek mají CH+T smontované na vagonech, pokládat je budou zítra od 8 do 16 hodin.
Ve Strančicích GJW od včera budují nástupiště u 4.koleje, proto ten stěrk, resp. štěrkodrť.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3395
Registrován: 6-2003
Odesláno Středa, 19. dubna 2006 - 16:45:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Strančice - nástupiště u 4.koleje:


http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Rail2005
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 103
Registrován: 11-2005
Odesláno Středa, 19. dubna 2006 - 18:28:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V Bystřici u Benešova leží složené ohromné množství nových koridorových pražců. Jsou tam také vytrhaná kolejová pole, ale ty tam už jsou asi delší dobu a původ je mi neznámý. Ve Voticích v lomu se láme kámen o sto šest. Stály tam vozy OKD a byl nakládán štěrk. V pondělí jsem jel na jih Ex 533 a dnes odpoledne jsem se tam prohnal zpět v R 642.
Donner au train des idées d'avance...
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1305
Registrován: 8-2004
Odesláno Středa, 19. dubna 2006 - 22:47:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Poborskiii:
Oh, jasně, Strašnice.
Zpoždění nehledej, najde si tě samo. A jak rádo!
Michal_novotny
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 325
Registrován: 11-2002
Odesláno Čtvrtek, 20. dubna 2006 - 22:02:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak vylukari zrejme vymekli a ta silena vyluka z Hosti do Senohrab (alespon podle depese o vylukach) nebude.... Bude jenom Uhrineves-Strancice.
Jo a 24.4. odpoledne s vcasnou jizdou nikdo nepocitejte - pojede Vlak Evropa (nebo jak se to jmenuje) a z Uhrinevse ma psany odjezd v 14:24 pred 9133 - takze se to cely nakopne o 10 minut a sance na srovnani bude az vecer....
Rail2005
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 104
Registrován: 11-2005
Odesláno Sobota, 22. dubna 2006 - 19:58:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dneska jsem jel opět na jih. Cestou zpátky jsem si všiml jedné věci. Kousek za hradlem Bedrč, jak je ten rozpadající se kamenný most, je na vnitřní straně oblouku rozsáhlý výsek v lese tvořící zhruba tangentu k tomu oblouku. Nechystá se tam přeci jen nějaká přeložka o které nevíme? Nebo to s tím vůbec nesouvisí a lesáci si jen tak hráli?
Donner au train des idées d'avance...
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3420
Registrován: 6-2003
Odesláno Sobota, 22. dubna 2006 - 21:08:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, přímo u toho kamenného mostu má být přeložka, o té už tu víme. Stávající obloukový zářez bude nahrazen přímým zářezem. O další přeložce nevím. Se budu muset dojet podívat.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Plešoun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 68
Registrován: 9-2005
Odesláno Neděle, 23. dubna 2006 - 08:01:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Už jsme o tom diskutovali:
Most bude snesen, ty dva oblouky se mírně narovnají - směrem od BN doleva až na místo hradla a dále ke strážnímu domku, ten zůstane. V pátek tam chodili měřiči z katastru a překreslovali mapy.
Ten les mi ale připadá vykácený víc, než bude přeložka, uvidíme na podzim, co z toho vyleze.
Já tam půjdu zase až kolem 20.května.

Všimli jste si někdo, že na Hr.Mrač bylo u 1.TK nakloněno náv. So? Už ho srovnali skoro do ideální polohy.
mcm
Neregistrovaný host
Odeslán z: 86.49.73.139
Odesláno Neděle, 23. dubna 2006 - 13:15:54   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

co je to za blbost? v úseku benešov - čerčany žádná přeložka nebude! k čemu by tam asi tak byla.... ten nadjezd bude vzhledem ke špatnému technickému stavu snesen, ale to bude tak všechno.
Plešoun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 69
Registrován: 9-2005
Odesláno Neděle, 23. dubna 2006 - 17:56:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No tak teda posun osy o několik metrů.
Pokračování diskuse na podzim, až bude rozhodnuto.
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3424
Registrován: 6-2003
Odesláno Neděle, 23. dubna 2006 - 20:16:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

mcm: Jsem ještě žádné plány neviděl, vycházím jen z toho, co tehdy říkal Plešoun.
---
- Ve Strančicích dnes EŽ začaly se stavbou základu krakorce na vjezdu od Senohrab, zatím je tam jen pažení jámy a o kus dál vybetonovaná jedna patka pro TV (oboje u 2.koleje).
- Už zmizelo skladiště naproti staniční budově a v jeho prostorách už stojí jedna patka, další patky se blíží podél 6.koleje k lávce (jáma přímo u lávky).
- Čili jsou hotovy téměř všechny patky od říčanského zhlaví až po lávku, několik patek u 5. koleje a několik patek u 2.koleje mezi přejezdem a vjezdem od Senohrab.
- Ve čtvrtek a pátek by se měly ve stanici stavět stožáry TV, při noční výluce v sobotu a v neděli pak zavěšovat břevna bran TV.
- Před staniční budovou je už pryč přístřešek, zůstal jen kamenný sloup s informační tabulí.
- Podél opěrné zdi u 3.koleje odvážejí zeminu vybagrovanou z jejího záhlaví.
- Podél 9. koleje byla odbagrována většina opěrné zdi a injektáží upevněny kotvy pod silnici.
- Vrtná souprava se přestěhovala na opačnou stranu kolejiště, vedle vodárny.
- U měnírny pokračují práce na železničním spodku, konkrétně úprava sklonu svahu u 1. koleje a vytvoření příkopu pro odvodnění, což znamená odbagrování značného objemu zeminy. Na pláni nad je připraveno větší množství betonových tvárnic pro odvodňovací žlab. Práce se také dotkly přilehlého drážního domku, zatím přišel o plot a "zahrádku" ke kolejím.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3426
Registrován: 6-2003
Odesláno Neděle, 23. dubna 2006 - 21:01:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)


http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3427
Registrován: 6-2003
Odesláno Neděle, 23. dubna 2006 - 21:07:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jsem zvědavý, jestli nová lávka bude umožňovat fotit také takové fotky jako ta stará (foto dnes večer):

http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Rail2005
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 105
Registrován: 11-2005
Odesláno Pondělí, 24. dubna 2006 - 08:10:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes by měla dle harmonogramu začít dlouhá výluka 1.TK od hradla Rybník po oblouk před Uhříněvsí. Jak to tam aktuálně vypadá? Nebo bude nějaké zpoždění?
Donner au train des idées d'avance...
Vbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 451
Registrován: 6-2005
Odesláno Pondělí, 24. dubna 2006 - 08:51:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rail2005: Výluka už začala.
Michal_novotny
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 327
Registrován: 11-2002
Odesláno Pondělí, 24. dubna 2006 - 12:43:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Myslim ze dneska nebo zitra (presne si nepamatuju) budou v Ricanech napetove vyluky sude a potom liche skupiny z duvodu snaseni mech. navestidel. Ta prvni by mela zacit v 14:30 do 16:00 a druha od 18:30 do 20:00. (casy jsou bez zaruky, vcera jsem se zapomel podivat do depese)
Kolotomik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 653
Registrován: 7-2005
Odesláno Pondělí, 24. dubna 2006 - 13:26:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

na oficial strankach říčan www.ricany.cz se dnes objevily informace k začátku prací mezi uhří a říčany. V přípsěvku je napsáno, že došlo i ke zrušení vlaku 9171 s odjezdem z Hl.n. v 19.57 hod. Přitom tento vlak ani zaveden od začátku platnosti GVD nakonec nebyl...
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 21652
Registrován: 4-2003
Odesláno Pondělí, 24. dubna 2006 - 15:44:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Neměls´, Michale, šichtu? Že jsme s R 632 přijeli +5 :-) a musel jsem trpět ve Fatře plné ukecaných důchodkyň :-(.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3429
Registrován: 6-2003
Odesláno Pondělí, 24. dubna 2006 - 15:53:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kolotomik: když to tak čtu, kdo to proboha psal?!
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3431
Registrován: 6-2003
Odesláno Pondělí, 24. dubna 2006 - 16:02:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Je tedy vyloučena 1.TK Říčany - Uhříněves. EŽ snášejí v celé délce trolej, čili se nepřevěšuje. Směrem od Kolovrat již kácejí staré sloupy.
CH+T mají od prostředního přejezdu ke stanici složeny podvozky vz.53. GJW skládají podvozky vz.53 směrem ke Kolovratům. Takže rozdělení úseku mezi CH+T a GJW je u toho prostředního přejezdu. Dále GJW v Říčanech sestavují pokladač PKP 25/20.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Michal_novotny
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 328
Registrován: 11-2002
Odesláno Pondělí, 24. dubna 2006 - 16:32:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Denni jsem mel v nedeli ve Strancicich.... kupodivu probihala hladce....
Zato ve stredu si pujdu uzivat do Rican... krome te nepretrzite vyluky bude jeste vyloucena 2. TK do Strancic...
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3435
Registrován: 6-2003
Odesláno Pondělí, 24. dubna 2006 - 16:54:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dneska to zatím jezdí vcelku v pohodě, zpoždění do 20 minut. Nicméně ještě nejel žádný náklad.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Caf_c3k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 8
Registrován: 4-2006
Odesláno Pondělí, 24. dubna 2006 - 19:34:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak odstranili mech.návěstidlo na stránčickém vjezdu do Říčan.Nevíte někdo kdy????
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3437
Registrován: 6-2003
Odesláno Pondělí, 24. dubna 2006 - 20:40:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Caf_c3k: Jsem měl pocit, že dneska odpoledne tam ještě stálo.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Michal_novotny
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 329
Registrován: 11-2002
Odesláno Pondělí, 24. dubna 2006 - 21:47:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, a zitra asi padne vjezdove navestidlo od Strancic, protoze je vyluka 2.TK Ricany - Strancice no a jak jsem psal, tak nejspis i ostatni zbyle mechaniky...
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3438
Registrován: 6-2003
Odesláno Pondělí, 24. dubna 2006 - 22:38:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak teď tomu nerozumím, stojí tam ta mechanika teď ještě nebo ne?
---
Odpoledne (14:00-16:00) budou sundavat S1 a S3, večer (18:30-20:30) L4. Nicméně ty celé dvě hodiny na to nepotřebují, to zvládnou i za půl hodiny. Posledně s tím L2 sice pěkně zápasili, ale pak už byli chytřejší a šlo to rychle.
Podle mne dostupného přehledu výluk má být zítra vyloučena 1.TK Strančice-Říčany 9:15-14:00 a ne 2.TK.
---
Ještě k hostivařskému zhlaví v Uhříněvsi - kolej č. 1 a 101: koleje jsou položeny, zaštěrkovány, podbity. Kolej leží až o několik desítek cm výše než sousední koleje (lom nivelety je u mostu), taktéž její poloha je stočena blíže k sudé skupině. Nové výhybky nejsou na sousední koleje nijak napojeny. Dnes CH+T svařovali a vevařovali LIS. Ještě na to asi bude muset štěrkový pluh.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3439
Registrován: 6-2003
Odesláno Pondělí, 24. dubna 2006 - 23:02:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tady je vidět to uhnutí koleje, nejspíš kvůli tomu (a i výšce) budou muset i upravit trolej:


Souběžná kolej č.2 byla podbíječkou také odsunuta ve stejném směru, nejspíš aby se vešly dlouhé výhybkové pražce:

http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Zbyněk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 227
Registrován: 1-2004
Odesláno Pondělí, 24. dubna 2006 - 23:06:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Poborskiii: Mechanické vjezdové návěstidlo do Říčan od Stránčic ráno ještě stálo na svém místě (při jízdě Ex532) a večer (při jízdě R645) již bylo pryč...
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3440
Registrován: 6-2003
Odesláno Pondělí, 24. dubna 2006 - 23:13:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zbyněk: tak ho museli sundat seshora z louky, protože výluka koleje nebyla. Ještě ve tři hodiny odpoledne jsem ho tam viděl stát.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Michal_novotny
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 330
Registrován: 11-2002
Odesláno Pondělí, 24. dubna 2006 - 23:18:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chybicka se vloudila.... myslel jsem si, ze slo o vjezd od Uhrinevsi....
Co se tyce vyluk - je to mozne, depesi jsem v rychlosti cetl pred cca 10 dny a tak jsem se nejspis spletl....

(Příspěvek editován uživatelem Michal_novotny duben 24, 2006)
Michal_novotny
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 331
Registrován: 11-2002
Odesláno Pondělí, 24. dubna 2006 - 23:20:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo, a jeste jsem slysel, ze navestidlo S3 je zevnitr vyplneno betonem, protoze zacalo uhnivat.... Takze to mozna trochu zkomplikuje jeho odstranovani....
Brr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 676
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 25. dubna 2006 - 10:34:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes ráno už byly všechny staré sloupy mezi Rybníkem a prvním přejezdem v Uhříněvsi včetně většiny (dost možná i všech) základů pryč, mezi přejezdem a nádražím se na tom pracovalo. Kromě toho pokládali odvodňovací žlaby u druhé koleje mezi měcholupskou zastávkou a Hostivaří.

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace