K-report
 

Archive through 20.duben 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Tratě kolem Brna » Archive through 20.duben 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Jirka Ambros
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.240.0.196
Odesláno Pondělí, 12. prosince 2005 - 19:00:00   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zdravim, najde se nejaky blazen do brnenske zeleznicni historie jako ja? Aktualne patram po materialech (hlavne fotografiich) kolem stanice Malomerice (pred dokoncenim serazovaciho nadrazi, odb. Karlova, odb. Hady) a drivejsiho prubehu dnesniho nakladniho prutahu (hlavne byvale napojeni posvitavskych vlecek z odb. Krenova). Predem diky. Co za to? Ptejte na cokoli kolem Brna a okoli (jen ne prosim na prestavbu ZUB), snad pomuzu :-)
Ruprt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 57
Registrován: 10-2005
Odesláno Úterý, 13. prosince 2005 - 08:57:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

JA: Dve otazecky, jedna lehka, druha slozitejsi:
1) Tesne pred tim, než tram.8 podjede nákladní průtah Zidenice - "Vlára" jsou po levé straně směrem z centra vidět opěry mostu pro 2 koleje (je to těsně před stávajícím mostem) Co to je/bylo?
2) Kde začínala místní dráha do Líšně a zbylo tam o ní něco? A pod Stránskou skálu probíhala po trase dnešní tram10 nebo jinudy? Připravovalo se někdy její prodloužení směrem na Křtiny, místní obyvatelé tvrdí že ano.
M_G
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.14.141.3
Odesláno Úterý, 13. prosince 2005 - 12:09:19   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

2) z 30 letých vzpomínek. Byla oboustranná smyčka u stránské skály a dvojkolejná až do Líšeň - Holzova), půjezdné koleje z města. Od křižovatky s Turgeněvovou přecházela na jednokolejnou do oblasti Černovice sklady. Zde bylo možno vidět i nákladní tramvaje tvarově podobné E225. Občas byly i ve městě. Fotka je v Železničním modelářství II nebo IV z r 64. V místech, kde je nyní napaječka (u AAA) se opět šlo na dvě koleje a na Olomouckou. Tady se podjížděl starý most v trase, kterou dává tušit domek (hlásky?, teď si nevzpomenu na správný termit) na náspu. Původní trasa vedla tudy. Asi to souvisí (určitě) s dotazem 1).

Aha, už si vzpomínám přesně. Začínala právě v oblasti Černovice nádraží (sklady zeleniny) v podstatě v místě dnešního bazaru AAA
Postupem času zůstala (Skála-Líšeň) 1 kolejná, občas nesjízdná. Současný stav neznám.
Ruprt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 58
Registrován: 10-2005
Odesláno Úterý, 13. prosince 2005 - 13:16:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MG: Já myslím, že mluvíte o tramvajové trati z r.1944 do továrny Ostmark (dnes Zetor), kde se montovaly letecké motory, nebo co. Ta byla vybudována zčásti přestavbou jižního úseku železniční trati z r. 1905 Ćernovice-Líšeň. Severní úsek od Zetoru do Líšně byl ve stejné době, nebo později elektrifikován a zdvoukolejněn pro provoz tramvají. V Líšni se zachovala nádražní budova, mě jde o to, jestli zbylo po železničním nádraží něco i v Černovicích. Jinak současný stav Stránská skála - Líšeň je dost tristní.
M_G
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.14.145.233
Odesláno Úterý, 13. prosince 2005 - 17:07:25   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V celé oblasti zůstala jen napaječka (u konce nového žel. mostu na Olomoucké. Pochybuji, že by byla původní. Ale myslím, že existovala i v r. 70.
Toto je jediné místo o kterém jsem slyšel mluvit, jako o Černovickém nádraží. Ačkoliv tramvaje tímto prostorem jezdily po jednokolejce, domnívám se, že tam byly nejméně 4 koleje. Už si to ale nedokážu přesně vybavit. Zcela jistě více než 2. Na Turgeněvove jsme nastupovali, nebo vystupovali (r 68-70) celkem často.
Něco se mi plete, že snad existuje publikace o trati Černovice - Líšeň.
Pokud nezapomenu, tak se můžu zkusit zeptat maminky, ale až o vánocích, jestli si na něco nevzpomene. Její rodiče byli zaměstnanci DP a Černovice zná celkem dobře.
jmb
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.108.139.175
Odesláno Úterý, 13. prosince 2005 - 21:37:50   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale vždyť před tou napaječkou stojí dodnes budova nádraží Černovice (asi ne kompletní). Vlastní kolejiště stanice pak bylo hodně smazáno stavbou průtahu. Trať až do Líšně byla opravdu elektrifikována v roce 1944, na začátku 50. let pak zdvoukolejněna. Je dost pravděpodobné, že napáječka nebyla za dobu provozu přestavována (opravte mě, jestli se mýlím). Jinak o Líšeňce se dočtete např. v knize 100 let elektrických pouličních drah v Brně (kde však upozorňuji právě na drobnou chybu v datu elektrifikace úseku Stránská skála - Líšeň: nikoli uvedených 1943, nýbrž listopad 1944).
Jirka Ambros
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.240.0.196
Odesláno Úterý, 13. prosince 2005 - 23:27:13   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ruprt a ostatni:

Rad se necham vyzkouset :-) Jen tak dal...

1) Ty podpery sou z drivejsiho prubehu jmenovane trasy (odb. Taborska - odb. Slatinska), celej triangl se casem hejbal, nejpodrobneji je to vyliceno v Tulakovi po drahach c. 34.

2) Na to uz tady odpovedeli ostatni, nejlip je to fakt v te knizce o historii salin, je tam i hodne luxusni planek cernovickyho nadrazi. Dal se trasa castecne primykala dnesni tram 10 jak rikas, detaily pripadne na mailu. Prodlouzeni na Ochoz, Krtiny a Jedovnice se fakt planovalo, mam o tom jeden clanek z knihovny, esli te to zajima vic, ozvi se na mail.

Jinak esli fakt existuje nejaka knizka o trati Cernovice-Lisen, popiste ji prosim nekdo blize. Zatim sem na ni nenarazil ale mam clanky z historickych sborniku.
Ruprt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 60
Registrován: 10-2005
Odesláno Středa, 14. prosince 2005 - 11:20:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

JA: Ten článeček prosím určitě pošli na mejl. Dík.
Stejně mi to nedá a ještě tě prověřím:-)
Díky zaměstnání se často pohybuju v oblasti Křtiny/Jedovnice atd. Na jihovýchod od Jedovnic (směrem na Račice) je v lese a na loukách patrný starý průsek a zbytky po poměrně nevýrazných zemních pracech liniového charakteru. Sou tam i kamenný geodet. body, docela hustě. Podle místních to je prý pozůstatek po stavbě trati údajně z Vyškova do Blanska ze třicátých let. Mělo se tam vozit dřevo a lidi z Vyškovska na Blanensko a měli to snad stavět Salmové. Nevíš něco o tomhle?
Skrebi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 152
Registrován: 4-2003
Odesláno Pátek, 16. prosince 2005 - 15:47:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ruprt: O tomhle jednou psali ve Vyškovských novinách. Byla tam i mapka asi se 3 variantama vedení trasy. Možná to mám někde schované.
Ruprt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 64
Registrován: 10-2005
Odesláno Úterý, 20. prosince 2005 - 13:46:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, kdyby se ti to podařilo najít, zdigitalizovat a poslat mi na mejl, tak by to byla bomba. Pokud nezdigitalizuješ, tak mi z toho udělej nějakou svodku:-) Dík.
Doktor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 543
Registrován: 4-2003
Odesláno Úterý, 20. prosince 2005 - 21:05:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Prosím, prosím. Mohl bych též článečky o tramvaji do Křtin (Jirka Ambros) a trati Vyškov - Blansko (Skrebi). Jakožto vlastník skeneru, klidně na oplátku ony články (či i něco jiného) převedu do digipodoby. Mnohokráte díky. Docela by mě zajímalo řešení vedení trati v sklonově náročném terénu (Jedovnice - Blansko).

Ruprt: V kterých místech Rakoveckého údolí bych měl zbytky po plánování trati hledat?
železnice » http://lokomotivy.euweb.cz | MHD Brno » http://tramvaj.wz.cz
Ruprt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 65
Registrován: 10-2005
Odesláno Středa, 21. prosince 2005 - 12:15:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ty terénní úpravy začínají na loukách mezi Olšovcem a Budkovanem, v lesích po nich vede červená značka směrem na Račice. Končí to relativně mohutným náspem na pravém břehu Rakovce v místě zavném U Ševca (je tam pomníček zavražděného ševcovského učňe), těsně před napojením červené značky na modrou směrem na Ruprechtov. Vypadá to jako stará lesní cesta, ale vede to vlastně odnikud nikam a kolem jsou hustě geodetický kamenný "patníky", což na cestu moc nesedí.
Skaličák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 81
Registrován: 3-2005
Odesláno Středa, 21. prosince 2005 - 20:49:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Taky bych si poprosil o oba článečky Jirky Ambrose i Skrebiho. Asi jen digitálně, skener nevlastním. Děkuji mockrát.
Vyškov
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6
Registrován: 5-2004
Odesláno Čtvrtek, 22. prosince 2005 - 11:38:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Taky bych poprosil o ten článeček o trati Vyškov-Blansko. Děkuji
Jirka Am.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.240.0.196
Odesláno Pátek, 23. prosince 2005 - 19:50:14   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

nevite nekdo neco o tom domecku co je u prejezdu posvitavske vlecky na Krenove? nemyslim domek u mostu u Smerala, o tom uz sem zjistil, ze to bylo stanoviste vleckovyho vypravciho ale tu Krenovou nevim
Skrebi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 153
Registrován: 4-2003
Odesláno Sobota, 24. prosince 2005 - 14:56:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak už jsem ten článek o trati Vyškov - Blansko našel a dal jsem ho na moje stránky http://skrebi.wz.cz
Skrebi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 156
Registrován: 4-2003
Odesláno Pondělí, 02. ledna 2006 - 08:13:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Příští týden by mohl být na mojím webu nový článek od Jirky Ambrose o tratích Blansko - Vyškov a Brno - Macocha.
Belinea
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 18
Registrován: 2-2005
Odesláno Pondělí, 02. ledna 2006 - 13:05:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ja to tady sleduju a tak si rikam, ze se tesim az budes mit Skrebi dalsi clanek. Su z Blanska a je to takova dost zajimava minulost, napad stavet trat z Blanska na Vyskov a Tisnov. Ani si nechci predstavovat, jake bychom tady v Blansku meli velke nadrazi, kdyz by se jezdilo na tolik smeru... Diky za kazdy clanek co zverejnis.
Ruprt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 67
Registrován: 10-2005
Odesláno Úterý, 03. ledna 2006 - 08:50:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Screbi, dík za článek. Já si zas ani nepředstavuju to stoupání z Blanska do Lažánek. Možná proto ten projekt elektrifikované dráhy.
Skrebi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 158
Registrován: 4-2003
Odesláno Sobota, 07. ledna 2006 - 16:40:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak, články jsou na svém místě.
Stanley
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 971
Registrován: 2-2005
Odesláno Středa, 11. ledna 2006 - 15:20:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nemáte někdo potuchy, proč dnes jela v 12:43 z Brna na R 437 Kysuca do Vyškova souprava od Moravanu a tam se přestupovalo do kmenové soupravy?
Přeberte si to, kdo chcete, jak chcete...

A nebo se podívejte k nám... www.sweb.cz/opatovice.vyskov
John
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 56
Registrován: 7-2005
Odesláno Středa, 11. ledna 2006 - 16:25:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Stanley: Protože Kysuca měla asi na Slovensku nějaké problémy. K nám přijela s cca 100 minutovým mankem a ve Vyškově měla sekyru na odjezdu skoro 200 minut. Tím pádem nemohla dojet do Brna včas a proto se do pravé Kysucy přestupovalo ve Vyškově.
Jinak je to v sekci "Aktuální postřehy z provozu".
Jirka Am.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.240.0.196
Odesláno Pondělí, 16. ledna 2006 - 22:58:07   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

může mi prosím někdo poskytnout hodnoty staničení jednotlivých portálů tunelů na brodské a třebovské trati?
Mike_shunt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 8
Registrován: 10-2005
Odesláno Středa, 18. ledna 2006 - 01:00:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Můžu (na brodské jen po Říkonín). A k čemupak to bude dobré?
Jirka Am.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.19.4.50
Odesláno Středa, 18. ledna 2006 - 07:33:16   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ahoj, delam si planek brnenskych koleji se vsim moznym vcetne staniceni, pomohlo by mi to... zajimaji me 4 brnensky tunely na brodske a pak tech 8 z puvodnich 10 na trebovske
Garfield
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1280
Registrován: 10-2004
Odesláno Středa, 18. ledna 2006 - 14:33:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

John: Protože Kysuca měla asi na Slovensku nějaké problémy
Ne na Slovensku, ale až u nás, bo zas spadly dráty v Jablunkově.
ICQ: 202 888 377
John
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 57
Registrován: 7-2005
Odesláno Středa, 18. ledna 2006 - 14:54:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Garfield: Aha, tak to jo. To Slovensko jsem usuzoval z toho, že v Ostravě mělo velkou sekeru. Říkal jsem si, že se něco stalo asi na SVK.
Dík za opravu...
Pavlík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 150
Registrován: 5-2005
Odesláno Pondělí, 06. února 2006 - 16:36:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnešní postřehy z Kojetína na trati 300:

Os 4023 - 363.158
Os 4022 - 363.049
R 662 Rožmberk - 363.024 (zpožděný o 18 minut!)
Garfield
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1452
Registrován: 10-2004
Odesláno Úterý, 07. února 2006 - 00:17:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A na R 733 jela 363.162 a v 18:40 byla v Bohumíně v depu nablýskaná 362.124
ICQ: 202 888 377
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1865
Registrován: 8-2003
Odesláno Neděle, 12. února 2006 - 21:41:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jak se vlastě osvědčuje neprovozování os vlak z Křenovic hn do Vyškova, resp. jejich nahrazení autobusy?
Kdo nemá rád RYTMUS, ten není opravdu veselý.
Dan_od_mun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 202
Registrován: 6-2005
Odesláno Středa, 15. února 2006 - 15:19:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nadávajícími důchodci se seniorpasy .-)
Stanley
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1043
Registrován: 2-2005
Odesláno Pátek, 17. února 2006 - 17:54:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes v Rovnosti starosta Křenovic "propaguje", že má z kraje informace o zrušení tratě Křenovice - Holubice.
Přeberte si to, kdo chcete, jak chcete...

A nebo se podívejte k nám...
Zzz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 284
Registrován: 12-2004
Odesláno Neděle, 19. února 2006 - 15:55:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na koho se odvolává??
Nebyl pred tím dva dny a dve noci v hospode na Krenovice Horní nádrazí?
A ty jsi to slysel od nej,nebo kde?
Nebyl jsi Ty náhodou v hospode Krenovice Horní nádr.?
Zzz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 285
Registrován: 12-2004
Odesláno Neděle, 19. února 2006 - 16:08:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bkp.:obcas jedou z Vyskova busem 621 nejací lidi z CD na zádech.
Jinak ta 621 jezdí obsazena zhruba stejným poctem cestujících,kterí pred tím pouzívali odpovídající os. na 300.
BTC tu linku zacli provozovat ze strasnýma VRAKOSAMA,coz asi lidi nastvaný ze uz nejezdí pantáky moc nepotesilo.
Momentálne tam uz jezdí nová 954ka.
Autobus zastavuje i kdyz neoficiálne na Krenovice Dolní,takze to nekterí mají blíz domu nez z vlakácu a v Saraticích,kde vlak nezastavuje.

Celkove nadseni lidi z tohoto resení ale porád sam.nejsou,spís si zvykli.
Stanley
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1050
Registrován: 2-2005
Odesláno Neděle, 19. února 2006 - 18:47:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zzz:

Rovnost (Vyškovsko), 17. 2. 06, str.3,
Obcím na Slavkovsku chybějí vlaky
Vyškovsko
Lidé z vesnic na Slavkovsku si stále stěžují na zrušení osobních vlaků, kterém je spojovali s Vyškovem. K tomu ČD přistoupili vloni v prosinci po zavedení nové etapy IDS na Vyškovsku.
"Nesouhlasíme se zrušením osobních vlaků z brna do Vyškova. Autobusy je nedokázali plně nahradit, mívají zpoždění a jsou přeplněné," řekl například místostarosta Holubic Rudolf Pěršala. Podobné zkušenosti mají i lidé v Hostěrádkách a Zbýšově.
S Pěršalou plně souhlasí také starosta Křenovic Drahomír Kolařík. "Z kraje se nám dostala informace o chystaném zrušení železniční trati mezi křenovicemi a Holubicemi. Nechápeme toto rozhodnutí, když tato trať byla před několika málo lety za drahé peníze elektrifikována. Nádražní budovy v obou obcích jsou také o nákladné rekonstrukci, takže jde o plýtvání penězi daňových poplatníků," prohlásil Kolařík.
Zrušení vlakových spojů ale ještě nemusí být definitivní. "Naše firma, která dopravu v rámci IDS zajišťuje, chce dál pokračovat v dialogu s obcemi. Během tohoto roku budeme provádět vlastní průzkum vytíženosti systému a spokojenosti lidí s ním. Podle všech pro a proti se pak bude řešit, jestli obnovit vlakové spoje, nebo ne," shrnul ředitel společnosti Kordis Jaromír Holec.
Přeberte si to, kdo chcete, jak chcete...

A nebo se podívejte k nám...
Zzz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 288
Registrován: 12-2004
Odesláno Neděle, 19. února 2006 - 19:33:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bez ohledu na to co bude Kordis dál delat,tak nevím co jsou ty preplnené autobusy které meli nahradit vlaky.
Jedine ze by bral ty ze Slavkova do Vyskova a tam po uprave spoju od 26.2 nic preplnenýho jezdit nebude.
Spoje ze Slavkova do Otnic popr. az Lovcicek rozhodne preplnený nejezdí.

Co se týká samotné 621,tak tam jsem videl v useku Rousinov-Hosterádky nejvíc 30 lidí,mozná jede nekdy o neco víc na spoji s odjezdem 12:02 z Vyskova,ale nevím otom. Za Krenovicema jede málokdy víc nez 6lidí.

Rusení trate Krenovice Horní-Holubice povazuju za naprostý nehorázný nesmysl,ikdyz nekterí lidé mají obcas neuveritelné nápady.
3260
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1124
Registrován: 10-2003
Odesláno Sobota, 04. března 2006 - 14:07:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevíte co bylo dnes na OS 4602? V Kuřimi 4 minuty, v Tišnově 65 minut. Aspoň tak jsem to zaznamenal stálým monitoringem na Babitronu. Podle oběhů by to měl být pantograf... Třeba Krysolet by to mohl vědět...
Bramborovič Bramborson z brambistorovou regulací z Bramborova
Nesotoušská doprava
Krysolet
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1091
Registrován: 10-2004
Odesláno Sobota, 04. března 2006 - 14:22:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Neví, páč sedí doma a opravdu ne v každém průseru má prsty.
Pepík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 154
Registrován: 4-2005
Odesláno Sobota, 04. března 2006 - 14:59:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

3260: Byl to panťák 560.027+028 alias "šedý vlk" a údajně vydech v Čebíně, po poledni stál v Tišnově na třetí koleji s laminou v čele
ICQ: 235-851-953
3260
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1125
Registrován: 10-2003
Odesláno Sobota, 04. března 2006 - 17:52:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pepík: Podrobnosti by nebyly...na co vydechl?
Bramborovič Bramborson z brambistorovou regulací z Bramborova
Nesotoušská doprava
1714
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 902
Registrován: 6-2004
Odesláno Sobota, 04. března 2006 - 18:48:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

3260: Shodou okolností jsem právě v onom vlaku byl a cestoval jsem do Dolních Louček. Podrobnosti jsou následující. Vlak Os4602 vyjel v pořádku na svou cestu do Ždáru. V průběhu cesty jsem někde za Řečkovicema zaznamenal divný pach a nevěnoval tomu pozornost. V zastávce Čebín jsme zastavili a nějakou dobu čekali. Po chvíli prošel průvodčí a informoval nás o situaci. Neřekl nic, co se stalo, jen že za cca 15 minut přijede mašina, která nás postrkem dostane do Tišnova a tam se uvidí. Sondoval jsem, co se stalo a myslím, že někde na mašině uhořel kabel, nebo něco takového. Paňták to byl 560 027 5 a na postrku byla laminátka 230 040-8. Pak jsme tedy dojeli do Tišnova, v Tišnově jsme nějakou dobu stáli a čekali, co bude. Nakonec jsme přestoupili do jiného paňtáku. Takže to bylo asi tak. Stačí?
Kačeny s budníky, toť opravdová lahůdka pro
šalinové fajnšmekry.:-)
====================================
3260
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1130
Registrován: 10-2003
Odesláno Neděle, 05. března 2006 - 10:44:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

1714: Díky za upřesnění. Takže to byl „Šedý vlk...“
Bramborovič Bramborson z brambistorovou regulací z Bramborova
Nesotoušská doprava
Igi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 59
Registrován: 1-2004
Odesláno Středa, 15. března 2006 - 23:32:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zdravím ve spolek, mám takovej dotaz zda zvás někdo v okolí Brna konkrétně na trati 250 ( viděno 16:18 Brno-Řečkovice) nezahlédl vlak v čele se 741.501+741.502 (v barvách Viamontu) + 17 cisteren. Jel ze směru od Tišnova do Brna. Nevíte od kud vyjel, kam míří a co přesněji veze?
Martan1484
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 61
Registrován: 6-2005
Odesláno Pátek, 17. března 2006 - 13:44:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo viděl, ale ne V Řečkách ale v Majlontě a jezdí na vysočinu buď kolem 16. hod. nebo mezi 23. a 1. hod. a dolů většinou mezi 18. až 19. hodinou. Od 1. změny JŘ jsou v sešiťákách jako Ruš. Pn 47761pp a Ruš. Pn 47762 v trase Kúty -- Šlapanov a zpět. Tímto ale nevylučuji, že to je úplně něco jiného.

Přes Brno občas projedou i OKD, ale jde spíš o odklon z hlavního tahu.

Kdybyste to někdo věděl přesněji nebo měl např. fotku tak beru všemi 10, dík.
Nejvyšší formou života je člověk, nejnižší formou života je člověk, který si hraje s vláčky.
Martan1484
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 62
Registrován: 6-2005
Odesláno Pátek, 17. března 2006 - 13:47:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co se týče lokomotiv tak nevím jestli zrovna tyto dvě jezdí pravidelně, spíš je to náhodně a jednou kolem té půlnoci jel dokonce až dvojtou přípřeží a čekal jsem ještě minimálně dvojtej postrk, ale nic
Nejvyšší formou života je člověk, nejnižší formou života je člověk, který si hraje s vláčky.
Igi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 60
Registrován: 1-2004
Odesláno Sobota, 18. března 2006 - 11:50:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martan1484, dík za info.
Mcbain
Administrátor

Číslo příspěvku: 5700
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 06. dubna 2006 - 15:11:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Včera kolem půl11 dopol jsem viděl v Brně na hlavním (zdravíme Krysoleta ) projíždět od jihu xeveru nákladní vlak. Nevím, co ho táhlo, ale byla to směska, většinou ložené vozy ZSCS. To je na Hl.n. běžné? Jsem měl za to, že ne...
Padesát let přepravy silničních návěsů po železnici
3260
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1365
Registrován: 10-2003
Odesláno Čtvrtek, 06. dubna 2006 - 19:47:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mcbain: Jasný, klasika...
Nový tabulkový procesor • Bobyk • ICQ: 321725091
Krysolet
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1149
Registrován: 10-2004
Odesláno Čtvrtek, 06. dubna 2006 - 23:02:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Děkujeme za pozdrav, leč zaměstnavatel nám napařil dovolenou, tudíž nemáme postřehy, uniformace a vůbec žádné senzačky z polohlavního města...

Ložené vozy ZSCS s největší pravděpodobností táhla lokomotiva vyrobená z umělé hmoty, a to řady 230 ČD - 240 ZSCS (dle pozorování) vozí pouze nexáky s auty nebo škatulemi. Běžné to není (náklad na hlavním), ale semo tamo se to vidět dá. I když v poledne je to skutečně vzácnost. Vzhledem ke skutečnostem uvedeným v prvním odstavci nelze poskytnout informace o pravděpodobné příčině této mimořádnosti, strýček se touto dobou zajímal o provoz zežloutlých lokomotiv 753.205 a 753.154 v lokolalitách nacházejících se mimo oblasti běžného výskytu administrátorů DF.
3260
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1395
Registrován: 10-2003
Odesláno Pondělí, 10. dubna 2006 - 20:57:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes na Os 4619: 242 273 + 6×Bdmtee
Nový tabulkový procesor • Bobyk • ICQ: 321725091
3260
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1408
Registrován: 10-2003
Odesláno Úterý, 11. dubna 2006 - 08:38:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes na posilovém Os 4845 263 001 + 6×Bdmtee, takže odpoledne by měla točit obrat na Os 4612.
Nový tabulkový procesor • Bobyk • ICQ: 321725091
3260
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1463
Registrován: 10-2003
Odesláno Úterý, 18. dubna 2006 - 19:06:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nebýt příspěvků mě (tedy 3260), je tu již 12 dní mrtvo.

Admini: neuvažujete o přifaření této diskuze dohromnady k tratím 240-248 a trati 251. Mohli bychom to souhrně nazvat: Tratě v okolí Brna. I počet Archive throuqh mluví za vše
Nový tabulkový procesor • Bobyk • ICQ: 321725091
Garfield
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1986
Registrován: 10-2004
Odesláno Středa, 19. dubna 2006 - 15:30:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Taky bych souhlasil se spojením těch diskuzí (i když by mě teď asi někteří z diskuze 251 ukamenovali). Poslední dobou je tady hooodně mrtvo.
ICQ: 202 888 377
Noltha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 199
Registrován: 11-2005
Odesláno Středa, 19. dubna 2006 - 15:43:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já nevím o co vám jde?????????????
tady je to mrtvé a proto chcete přejmenovat jiné diskuze (a vzásadě zrušit a přesunout sem, protože ten navrhovaný název je téměř shodný s touto diskuzí). Proooooooooč? to nemá logický základ, ničit něco čemu se daří a tím podpořit něco co upadá.
To bych potom mohl říci at se vytvoří skupina "Tratě na Moravě" a sem zahrnou všechny tratě na moravě, a další stupněm budou tratě v ČR kde bude diskuze o všech tratích v ČR aby se náhadou na nějakou nezapomnělo a aby se v nějaká náhodou málo nediskutovalo.
Garfield
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1987
Registrován: 10-2004
Odesláno Středa, 19. dubna 2006 - 17:22:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

P.S.: Tuhle diskuzi sem kdysi dávno založil, tehdy se to jmenovalo Trať 260 ...
ICQ: 202 888 377
Dan_od_mun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 214
Registrován: 6-2005
Odesláno Středa, 19. dubna 2006 - 21:49:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

nuže k 260. Doporučuji se podívat na návrh jízdního řádu právě pro ni, diskuze na GVD 2007 je příliš obecná na věci, které se mají udát mezi Brnem a Třebovou. Resp. v Letovicích...
3260
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1471
Registrován: 10-2003
Odesláno Čtvrtek, 20. dubna 2006 - 21:09:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Noltha: Kolego, nevím proč ten hněv. Prostě kromě tratě 251 je to v okolí Brna o h.... A kdyby Pepík nepsal do 251 každej druhej den, kterej Brejláč jel na kterým Sp nebo Os s tolika a tolika BDmtee, tak je to o h.... i tam. Pro mě patří 250, 260, 251 a 240 prostě k sobě... A klidně bych tam snesl i Vláru 340 a trať 300, o které se tu nebavíte vůbec.
Nový tabulkový procesor • Bobyk • ICQ: 321725091
Noltha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 202
Registrován: 11-2005
Odesláno Čtvrtek, 20. dubna 2006 - 21:18:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

3260:
no já nevím můj názor je že by nemusely být spolu, nevím je pravda že mají tak nějak společné uzemí, ale myslím že potom už by to bylo moc obecné, nevím možná by to tak některým vyhovovalo, mně ale asi ne, je pravda že je to vše o názoru, a kolik diskutujících tolik názoru, takže to asi nikde nebude o shodě, a v zásadě je to tak i dobře, aspon je o čem debatovat když má každý jiný názor
Pepík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 211
Registrován: 4-2005
Odesláno Čtvrtek, 20. dubna 2006 - 21:28:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

3260: "Zase já, furt jenom já, to sou teda prázdniny todleto"
ICQ: 235-851-953
3260
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1479
Registrován: 10-2003
Odesláno Čtvrtek, 20. dubna 2006 - 21:47:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Noltha: OK, mě jde jen o pohodlné pročítání příspěvků...

Pepík: v pohodě, Ty k trati 251 prostě se svými Brejlovci patříš...
Nový tabulkový procesor • Bobyk • ICQ: 321725091

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace