K-report
 

Archive through 21.duben 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » 150, 151 - banány » Staré archivy » Archive through 21.duben 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Apollo 17
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.192.54.2
Odesláno Středa, 05. dubna 2006 - 09:11:32   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To si holt musí dopravce spočítat, zda se mu vyplatí posílat na trať nespolehlivé zastaralé krámy.

To kdyby tam jezdilo nové hnací vozidlo(např.471),neschopnosti by nebyly.
Kade
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 440
Registrován: 7-2002
Odesláno Středa, 05. dubna 2006 - 20:35:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ty máš názory jako Kristián. Ale v zásadě souhlas
no to jsem dopadl :-) , no formuloval jsem to trochu racionálně a myslel jsem to taky tak jako "v zásadě". Ono je jasný, že se mu to vyplatí - ať u novýho nebo u starýho, a snahu by prostě měli napřít do schopnosti operativního jednání a vzájemných dohod.
Luboš - je to už měsíc (od 1.3.) a psal jsem to tu, skutečně to co začalo jen jako úterý na východ o čtvrtek zpět je teď pravidlo Po-Čt oběma směry (a pátek do prahy, tam ale má být 130). Tímto změnili turnus a vložili to do toho oběhu co pokrývá hradecké rychlíky,berounský osobák a spol., včetně víkendového rychlíku na StMuUH
Unipuls
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 782
Registrován: 5-2003
Odesláno Středa, 05. dubna 2006 - 22:36:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To jsou ale zcestné úvahy, že se nemůže vzít mašina z nákladu a dát na vlak osobní dopravy, notabene vyšší kvality. Asi stejně úchylná je myšlenka na chcíplý náklad stáhnout mašinu z EC, když ta nákladní doprava tak sype
Mám dojem, že v uvažování mnoha lidí vždy vítězí nějaká ideologie a smysl pro realitu a zdravý rozum se někam daleko vytrácí....
Spolehlivost je výsledek mravenčí práce v mnoha i zdánlivě nesouvisejících oblastech.
Dj_cargo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 103
Registrován: 11-2005
Odesláno Středa, 05. dubna 2006 - 22:52:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To jsou ale zcestné úvahy, že se nemůže vzít mašina z nákladu a dát na vlak osobní dopravy, notabene vyšší kvality.

co je na tom zcestného?

Mám dojem, že v uvažování mnoha lidí vždy vítězí nějaká ideologie a smysl pro realitu a zdravý rozum se někam daleko vytrácí....

to jako ideologie "osobní vlaky (notabene vyšší kvality) dovezeme vždy a za každou cenu"? Ať (to) stojí co (to) stojí?

Co je to "zdravý rozum"? Podle zdravého rozumu by například nákladní vlaky taky měly jezdit podle jakéhos jízdního řádu a ne sloužit jako lokomotivní a personální záloha pro tzv. "vlaky vyšší kvality".
Ear
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 10
Registrován: 2-2006
Odesláno Středa, 05. dubna 2006 - 22:55:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ono to opravdu není jednoduché skopnou stroj z nákladu a dát ho na jakykoli osobní.U vnitro nákladu půl bídy ale tranzit nelze jen tak omezit to pak stojí dost chechtáků.Zažil jsem osobně kdy semnou chtěl výpravčí zachránit IC a už jsem byl i od vlaku ale z vyšších mist to blokli i když jsem táhl jen uhlí. Bylo ale Polske a do Rakous takže hlídaný tranzit a přes to nejede ani IC.
Unipuls
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 786
Registrován: 5-2003
Odesláno Středa, 05. dubna 2006 - 23:08:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já to nemíním paušalizovat, jsou případy, kdy to z nějakého důvodu nejde (termínované přepravy, smíšené oběhy vozidel os/nákl). Ale na fungování železnice by se mělo hledět jako na celek a v případě potíží minimalizovat dopady na všechny zákazníky železnice. Jak jezdí drtivá většina nákladních vlaků? Hodina - dvě nehrají roli. Během této doby může přijet z depa záložní stroj. Zato u stovek cestujích to už roli hraje významnou. Takže proč nezmírnit velmi nepříjemné dopady za cenu ve většině případů neznatelného zpoždění nákladní dopravy? Nakonec na Slovensku na to po počátečním nadšení z rozdělení nákladní a osobní dopravy přišli brzy. To je ale normální lidská vlastnost, znovu a znovu objevovat Ameriku.
Spolehlivost je výsledek mravenčí práce v mnoha i zdánlivě nesouvisejících oblastech.
Unipuls
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 787
Registrován: 5-2003
Odesláno Středa, 05. dubna 2006 - 23:11:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jinak je pravda, že v poslední době se stává GVD bezceným cárem papíru, jehož porušení či soustavné porušování nikoho nezajímá. Oběhy lokomotiv a souprav jsou stavěné na ideální stav s minimálními rezervami, a až se to celé během dne sesype, je to všem šefíkům ukradené. Však co, cestující jede vlakem stejně jen proto, protože musí, takže pojede zpoždění-nezpoždění zas.
Spolehlivost je výsledek mravenčí práce v mnoha i zdánlivě nesouvisejících oblastech.
Dj_cargo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 104
Registrován: 11-2005
Odesláno Čtvrtek, 06. dubna 2006 - 08:26:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hodina - dvě nehrají roli.

to je právě ono - hodina-dvě nehrají roli. Co na tom, že nějaká zásilka někde v nějakém uzlu nestihne přípojný manipulák, a zákazník pak na vlečce platí zbytečně čekající skladníky. Co na tom, že zásilku dostane o den později, a celý kšeft už může být v . Hlavně, že vlak "vyšší qality" dojede (relativně) na čas. Problémy je třeba vidět trochu v širších souvislostech.

Nakonec na Slovensku na to po počátečním nadšení z rozdělení nákladní a osobní dopravy přišli brzy

na co přišli na Slovensku? Podel mě tak leda na to, že se holt nelze spoléhat na to, že všude stojí dost nákladů s laminátkami, rakaňami, sergeji, štokry... , které to vždy nějak odvezou.

Oběhy lokomotiv a souprav jsou stavěné na ideální stav s minimálními rezervami, a až se to celé během dne sesype, je to všem šefíkům ukradené.

konkurenční silniční doprava to má zařízeno úplně stejně. Nějak jsem si nevšiml odstavených rezervních autobusů nebo tahačů podél D1. Prostě i operativa se musí umět.
Unipuls
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 790
Registrován: 5-2003
Odesláno Čtvrtek, 06. dubna 2006 - 09:01:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jistě že je problémy potřeba vidět v širších souvislostech. Ale minutovou přesnost u nákladních vlaků, toho bych se opravdu rád dočkal. Rozptyl jízdních dob u Mn bývá v řádu hodin. A na dopravu osob jsou přeci jen jiná kriteria než na dopravu nákladu.
A to, že lze vyřešit neschopnost HV opreativní výměnou z nákladní dopravy, je přednost železnice, nikoliv nevýhoda. Přece nebudeme degradovat úroveň železnice na porouchaný autobus, kde je to právě díky odlišné koncepci problém několika hodin.
Na Slovensku pokud vím došlo k dohodě mezi ZSSK a Cargem o řešení takovýchto mimořádností.
Spolehlivost je výsledek mravenčí práce v mnoha i zdánlivě nesouvisejících oblastech.
Dj_cargo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 105
Registrován: 11-2005
Odesláno Čtvrtek, 06. dubna 2006 - 09:29:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na Slovensku pokud vím došlo k dohodě mezi ZSSK a Cargem o řešení takovýchto mimořádností.

to je samozřejmě správné. Pokud existuje dohoda, tak určitě existují i jasně definovaná pravidla, včetně finančního vyrovnání. Tak to má být.

A na dopravu osob jsou přeci jen jiná kriteria než na dopravu nákladu.

zas tak jiná nejsou. Co nejlevněji a v dohodnutém (ne nutně nejkratším) čase.

Rozptyl jízdních dob u Mn bývá v řádu hodin.

jistě. Jedním z důvodů je to, že lokomotivy od manipuláků vozí lehlé osmsetdesítky a hydry. Čteme tady o tom téměř každý den.

A to, že lze vyřešit neschopnost HV opreativní výměnou z nákladní dopravy, je přednost železnice, nikoliv nevýhoda.

Znovu opakuji - nákladní doprava prostě nemůže fungovat jako automatická personální a lokomotivní pojistka osobní dopravy. To, že to tak fungovalo 150 let neznamená, že je to správně a že to tak bude pořád.
Co když lehne lokomotiva u kontejnerového nebo banánového nexu s vysokou prioritou a drahým a citlivým nákladem, vezmeme lokomotivy z osobáku? Asi ne, že.
Garfield
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1874
Registrován: 10-2004
Odesláno Čtvrtek, 06. dubna 2006 - 14:34:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zatím jsou u nás lidi upřednostňováni před zbožím (naštěstí) ...
ICQ: 202 888 377
Dj_cargo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 106
Registrován: 11-2005
Odesláno Čtvrtek, 06. dubna 2006 - 14:48:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zatím jsou u nás lidi upřednostňováni před zbožím (naštěstí) ...

proto to taky (mimo jiné) jde s železniční nákladní dopravou tak do háje. Nikdy nikdo netuší kdy co kam dojede.
Unipuls
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 791
Registrován: 5-2003
Odesláno Čtvrtek, 06. dubna 2006 - 15:30:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dj_cargo.
Jízdní doby u nákladů s přesností na minutu je nesmysl. Hodina dvě nehrají žádnou roli a pokud už hrají, mají menší dopad, než dvě hodiny zpožděný vlak osobní dopravy.
Z tohoto pohledu je mimořádná zápůjčka (nikoliv běžná praxe) lokomotivy z nákladu na osobní vlak s neschopnou loko rozumné řešení a cesta nejmenšího zla.

Dva skladníci proti např. dvěma stům lidí jsou menší zlo. A náhrady 742 na Os jsou opravdu brány za cenu zpoždění či odřeknutí Mn? To tu slyším prvně.

Nic proti železniční nákladní dopravě, jen ať je jí více a v co nejlepší kvalitě. Ale opravdoví škůdci nákladní dopravy po železnici jsou někde jinde.

Vezměme si jen nyní očekávané schválení provozu kamionů i během víkendů, o prázdninách moc prima. A zničené cesty od kamionů, na jejichž opravu nejsou peníze. Protože nikdo není schopen zkasírovat silniční nákladní dopravu tak, aby zaplatila to, co zničí. Kdyby se totiž zvedly poplatky, tak bychom měli další sociální problém, co s desetitisícovou armádou nezaměstaných kamioňáků.
Spolehlivost je výsledek mravenčí práce v mnoha i zdánlivě nesouvisejících oblastech.
Dj_cargo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 107
Registrován: 11-2005
Odesláno Čtvrtek, 06. dubna 2006 - 15:44:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jízdní doby u nákladů s přesností na minutu je nesmysl. Hodina dvě nehrají žádnou roli a pokud už hrají, mají menší dopad, než dvě hodiny zpožděný vlak osobní dopravy.

pokud si tohle skutečně myslíte, tak nemá cenu se bavit dál. Samozřejmě, že hodina-dvě plus-mínus hrají roli. A ty promarněné skladníky musí někdo zaplatit.
Ale jinak - já proti zápůjčkám lokomotiv nejsem. Ale musí být jasně stanoveny podmínky včetně finančních. Ne brát nákladní vlak jako automatickou rezervu osobního.

Kdyby se totiž zvedly poplatky, tak bychom měli další sociální problém, co s desetitisícovou armádou nezaměstaných kamioňáků.

vy také patříte mezi ty snílky, kteří si myslí, že zavedení mýta nebo jakýchkoli jiných poplatků způsobí masivní kolaps silniční dopravy a masivní renesanci dopravy železniční?

Zpět k řadě 150.
Unipuls
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 792
Registrován: 5-2003
Odesláno Čtvrtek, 06. dubna 2006 - 16:16:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

vy také patříte mezi ty snílky, kteří si myslí, že zavedení mýta nebo jakýchkoli jiných poplatků způsobí masivní kolaps silniční dopravy a masivní renesanci dopravy železniční?

Při zvýšení daňového zatížení spotřební daní o relativně malou částku to mezi autodopravci hučelo jako v úle, a málem z toho byla generální stávka. Takže citlivost na ceny tady je vysoká. A poptávka po silniční dopravě je vysoká mj. pro nízkou cenu, nezohledňující reálné náklady.

Jinak ohledně přesnosti je opravdu důležitější příjezd v daném čase, než absolutní doba přepravy. Proto u nákladních vlaků může být dostatečná časová rezerva na krytí mimořádností v provozu, a proto to nějaká náhrada lokomotivy v zásadě nemůže rozhodit. Cestujícím by se asi jízdní doba Praha - Ostrava 6 hodin, tak aby to bylo na tuti, moc nezamlouvala. Ti chtějí jet jak to jde nejrychleji a navíc přijet včas podle jízdního řádu.

Zpět k nově objevené lokomotivě pro nákladní dopravu ČD, řadě 150.
Spolehlivost je výsledek mravenčí práce v mnoha i zdánlivě nesouvisejících oblastech.
Luboš_ct
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2286
Registrován: 9-2002
Odesláno Pátek, 07. dubna 2006 - 19:13:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

TB:
A kde tam stál, já to viděl jet kolem 3tího nástupiště po 2hé koleji a jel ihned po tom poštovním Nexáku a leda že by stál někde v půlce peronu, ale ten náklad byl vcelku dlouhej, takže to se mi nějak nezdá že by někde stál, ikdyž jak řikám, přes vozy jsem to neviděl jen jsem slyšel jak fičej ventilátory a divil sem se co to jede dokud jsem to nespatřil...

Kade:
jojo ted už se aspon nebudu divit když v čt uvidim na nákladu řadu 150...co je to za číslo vlaku netušíš??
AndrewM
Neregistrovaný host
Odeslán z: 86.49.85.207
Odesláno Pátek, 07. dubna 2006 - 22:58:07   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To Unipuls Vy bezbrehy naivko :-) Vas pocit je sice pekny a kdo by nekricel, pokud ho obira nekdo byt jen o korunu zisku, ale verte tomu, ze myto v podstate nicemu nepomuze a uz vubec ne zeleznicni nakladni doprave :o)
Ear
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 11
Registrován: 2-2006
Odesláno Sobota, 08. dubna 2006 - 11:30:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To Unipuls Zákazník je zákaznik i u nákladní dopravy .Takže je to na ČD aby se postarala o kvalitu udržby strojů včetně preventivní a né áž se to rozsype.Proto už aby bylo Cargo ať se oddělí segmemt osobní od nákladu pak to bude jak už tu někdo popisoval osobní stojí a náklad jede.
Semolina
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 152
Registrován: 2-2006
Odesláno Sobota, 08. dubna 2006 - 16:20:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes:
R 600 Ostravan/EC 107 Praha 151 008
IC 142 Odra 151 006
EC 106 Praha mimořádně Pershing 162 038
R 622 Bečva 150 009
Atb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 114
Registrován: 9-2004
Odesláno Sobota, 08. dubna 2006 - 19:25:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Přidám:
R753 150010
R658 151016
J_v
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 153
Registrován: 8-2003
Odesláno Sobota, 08. dubna 2006 - 19:29:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A další:
120 151.004
588 150.002
Vláďa_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 162
Registrován: 2-2004
Odesláno Sobota, 08. dubna 2006 - 19:36:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dále:
IC 586 151.011
TB
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.148.58.79
Odesláno Sobota, 08. dubna 2006 - 21:35:41   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Luboš_ct:
U "přechodu" na 14. koleji...
Jinak je to NEx 51420.
Vláďa_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 164
Registrován: 2-2004
Odesláno Sobota, 08. dubna 2006 - 23:11:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě doplním, nebylo zmíněno, dnes (v sobotu):
IC 143 151.027
Garfield
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1884
Registrován: 10-2004
Odesláno Sobota, 08. dubna 2006 - 23:37:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Když už se to tady tak rozjelo
150.015 - R 251 (?)
150.021 - R 953
150.026 - ve 20:00 odstavena v Přerově
151.001 - R 709
ICQ: 202 888 377
Luboš_ct
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2308
Registrován: 9-2002
Odesláno Neděle, 09. dubna 2006 - 20:00:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

TB:
Aha tak tím se to vysvětluje:-)dík za to číslo...
Honzas neregistrovaný
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.39.10.254
Odesláno Úterý, 11. dubna 2006 - 02:50:30   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V pondělí 10.4. na IC 142 151.001 (zřejmě lehlá) a na přípřeži 163.042. Na EC 107 jela 150.002.
Dave
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 998
Registrován: 9-2003
Odesláno Úterý, 11. dubna 2006 - 18:30:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Včera na EC 106 150 013.

V Přerově za 4.nástupištěm byly v pondělí odstaveny 151 019 a 020.
Luboš_ct
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2321
Registrován: 9-2002
Odesláno Úterý, 11. dubna 2006 - 19:39:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

151.019 dnes odjela v závěsu na R706 včele byl 162.020
151.020 stála v rotundě
151.014 byla v DPOV v hale na zvedákách...
Standea
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 123
Registrován: 1-2004
Odesláno Středa, 12. dubna 2006 - 21:39:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dva postřehy z dnešního odpoledne:
EC 106: 150.015-6
Ex 521: 151.012-2
http://sdz.wz.cz
Pietro
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 26
Registrován: 12-2005
Odesláno Středa, 12. dubna 2006 - 21:47:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

151 014 dnes stála před halou, tak jsem ji

Fucza
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 497
Registrován: 8-2003
Odesláno Čtvrtek, 13. dubna 2006 - 13:37:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pietro a ost. Ještě jednou prosím, zda-li někdo nemá fotku z té červené strany!
John
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 90
Registrován: 7-2005
Odesláno Sobota, 15. dubna 2006 - 14:02:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes na Os 3707 do Přerova na přípřeži 151.020.
Pěkná kombinace.
Garfield
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1960
Registrován: 10-2004
Odesláno Sobota, 15. dubna 2006 - 19:21:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

EC 107 Praha dne 15.4.2005: 151.018
EC 107 Praha dne 15.4.2006: 151.016

ICQ: 202 888 377
Petr_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 143
Registrován: 6-2005
Odesláno Neděle, 16. dubna 2006 - 11:33:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

včera EC 120 162011
Majkl007
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.99.180.2
Odesláno Neděle, 16. dubna 2006 - 13:56:56   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tož kurňa, kdy už vyjede ta 151.014 do běžného provozu??? Nevíte někdo? Já už mám 14 dní nažhavenej foťák ... a furt nic.
AAA
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.177.102.234
Odesláno Neděle, 16. dubna 2006 - 20:13:01   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na tu 151 014 si chvíli ještě počkej.Dej si foťák do mražáku ať se ti nerozteče.
Při přepravě z laku ji někdo nechal utaženou ruční brzdu a prej se jí o nějaký kolo a kousek protočili obruče. Ale nic se neděje měla je prej úplně nové. Takže se znovu přezuje a bude pohoda.
Havo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 111
Registrován: 3-2005
Odesláno Pondělí, 17. dubna 2006 - 00:08:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fucza: Článek, kde je i fotka čela lokomotivy 151.014 z červené strany najdeš zde: http://www.railpage.net/modules/news/article.php?storyid=202
Fucza
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 498
Registrován: 8-2003
Odesláno Pondělí, 17. dubna 2006 - 22:18:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Havo: Díky za odkaz, ale trochu mě to zklamalo. Čekal jsem to červené celé. Ale celkem dobrý.
Dave
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1009
Registrován: 9-2003
Odesláno Úterý, 18. dubna 2006 - 19:28:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

151 020 s 163 068 na os 3707 v Brodku u Přerova
Havo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 112
Registrován: 3-2005
Odesláno Úterý, 18. dubna 2006 - 21:47:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fucza: Vždyť poštovky řady 363 mají stejně barevně řešeny červené čela. Ovšem 151.014 podle mně vypadá lépe než poštovky řady 363.
Spock
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 160
Registrován: 2-2006
Odesláno Středa, 19. dubna 2006 - 09:50:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Červené celé to nemůže být, protože by se tam pak nedala dát ta červená reklama.
http://spock.site.cz
Majkl007
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.99.180.2
Odesláno Středa, 19. dubna 2006 - 16:35:20   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Spock: A proč by ne? Právě že by to bylo hezčí. Prostě by na celočerveném čele byl jen žlutý čtyřlístek a nápis Poštovní spořitelna.
Jena
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3052
Registrován: 11-2002
Odesláno Středa, 19. dubna 2006 - 16:58:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Taky si myslím, že červené čelo na 151.014 se žlutým logem by bylo hezčí. Ale co si spořitelna objednala, to má...

Dave: ta fotka se "sunutou" 151.020 vypadá zajímavě
Standa_blábol
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 210
Registrován: 5-2004
Odesláno Středa, 19. dubna 2006 - 17:27:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)


Vidím jen výjevy...
John
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 93
Registrován: 7-2005
Odesláno Středa, 19. dubna 2006 - 19:00:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo, dneska se už 151.020 řítí na obvbyklejším výkonu - Ic Hutník z Prahy.
Jinak otázka na Standu: Není to náhodou foceno dne 15.4. v tom Lupěném?
jiad
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.177.104.129
Odesláno Středa, 19. dubna 2006 - 21:45:40   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nemohl by mě někdo napsat které 151 a 150 mají počítač
Citátor Předpisový
Neregistrovaný host
Odeslán z: 193.85.188.73
Odesláno Čtvrtek, 20. dubna 2006 - 08:13:22   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad jiad:

To by mně taky sakra moc zajímalo...

PS:
Ze 151-ček by mělo jít o tato numera: 001, 004, 007, 014, 016, 027 (??) - tedy cirka o polovinu strojů, u 150-tek nevím...detailní "přesvědčivé" info k tomuto bych docela uvítal...

Přeji pěkný den.
Honza_o
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 310
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 20. dubna 2006 - 09:47:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

151.014 ještě bez reklamy:
Bìlotín
Kade
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 453
Registrován: 7-2002
Odesláno Čtvrtek, 20. dubna 2006 - 10:04:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Cink, blink, poplach, 150 s cisternami před cca 20 minutami ve Svinově, vlak směr Petrovice, takže když dojela až sem, to už ji na tom nechají snad až na hranice. Zatim netušim, zda jde o využití výkonu pro kontejnery do Otrokovic nebo uplný úlet z Prahy, ale min. po Přerov by se třeba mohla vracet taky ještě s nějakým vlakem
Kade
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 456
Registrován: 7-2002
Odesláno Čtvrtek, 20. dubna 2006 - 12:50:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak je to 150 021 a bude pokračovat(už pokračuje?) s uhlím 48021 z Louk nad Olší a poveze ho do Otrokovic, takže fakt opět využití turnusu po odřeknutí plánovaného výkonu
TB
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.113.162.131
Odesláno Čtvrtek, 20. dubna 2006 - 12:53:40   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Včera na kontíkách NEx 51420 jela 150 002...
fotič
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.212.5.254
Odesláno Čtvrtek, 20. dubna 2006 - 15:00:11   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

150 021 už jede.Asi ve 14.30 v Jistebníku.
Kade
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 457
Registrován: 7-2002
Odesláno Čtvrtek, 20. dubna 2006 - 15:16:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

a jo, už to vidim, vloudila se malá chybka, jede to jako 48012, 14.38 Studénka, 26 vozů, 2 046 tun a 364 m, jede to jen do Otrokovic, žádný tranzit
Mcx
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 62
Registrován: 2-2006
Odesláno Čtvrtek, 20. dubna 2006 - 15:28:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo, 150.021-4 na 48012 Karviná Doly - Zlín střed, zbytek sedí a dojela na 48251 (20 kotlů - Kralupy - Kaučuk do Petrovic u Karviné) z Kolína.
ML
Neregistrovaný host
Odeslán z: 212.158.129.166
Odesláno Čtvrtek, 20. dubna 2006 - 21:00:39   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co to znamená: "Výrazně žlutočervené lokomotivy s logem Poštovní spořitelny budou cestující vídat až do května příštího roku."?? To je jako potom vygumujou a přemalujou??
Johnik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 98
Registrován: 10-2004
Odesláno Pátek, 21. dubna 2006 - 06:53:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevíte jak jezdí 151.020. Včera měla snad podle oběhu točit Košičany, ale nebyla tam. Na EC120 151.019
Johnik
Malý_fotograf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 890
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 21. dubna 2006 - 12:35:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Johnik: Hele z toho mám taky strach, že tu budeme mít celožluté obludy! Snad je ve smlouvě, že po ukončení smlouvy se lokomotiva vrátí do původního stavu (novej lak). Mě spíš zarazilo to, že ten předchozí na sobě vozí řada 362...
Každý je šotouš, ale v jiné věci...
Johnik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 100
Registrován: 10-2004
Odesláno Pátek, 21. dubna 2006 - 12:52:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

to Mcx:
Mohl bych poprosit o foto 150.021 s "Eas"y na mail jan.lachnit@post.cz.
Díky.
Johnik
Dave
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1014
Registrován: 9-2003
Odesláno Pátek, 21. dubna 2006 - 15:42:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

151 020 dnes na EC 106.

V neděli by měla jet na zkušebku na Os 3706 a 3707 spořitelna 151 014.

150 026 včera dotáhla do Přerova 371 015.

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace