K-report
 

Archive through 12.duben 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Schotousch nový živočišný druh » Staré archivy » Archive through 12.duben 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Chocholoušek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 137
Registrován: 10-2004
Odesláno Středa, 05. dubna 2006 - 10:49:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Abych řekl pravdu, tak mi to tady připadá jako neskutečně ubohá diskuze. Nebylo by lepší tohle diskusní téma o šotouších zrušit?

Kdepak pane Fajgl.

To by se Vám hodilo, že.

Vždyť Vy jste vydáván za učebnicového šotouše z kategorie "ultras".
3260
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1345
Registrován: 10-2003
Odesláno Středa, 05. dubna 2006 - 11:05:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ruprt: tak to jsi vystihl přesně. Já jsem nejspíš Šotouš obecný laický.
Nový tabulkový procesor • Bobyk • ICQ: 321725091
Ruprt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 173
Registrován: 10-2005
Odesláno Středa, 05. dubna 2006 - 11:20:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Petr_k: Z větších vzdáleností než je ochranné pásmo se dají fotit i postrky. Ale zkušenost nemám, nevím.
3260: No, nevím, ta tvoje vnitřní identifikace s trolejbusem na Mendláku...;-) Provedl jsem sebediagnózu, jsem taky Š.o.laický, i když kdysi dávno se asi v mé rodové linii vyskytl Šotouš pravý parní.
Jinak jsem zapoměl dodat, že oba hlavní druhy šotoušů se nejen kříží, ale především navzájem zesměšňují.
Quex
Administrátor

Číslo příspěvku: 3171
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 05. dubna 2006 - 11:50:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ruprt:

Vyjádřeno dokonale, v tom případě i u sebe nacházím rysy šotouše obecného laického...
Otto Bismarck rytíř síly
kráčí pilně k svému cíli
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4852
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 05. dubna 2006 - 12:39:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

a co šotouš pivní? fotí vlaky v místech, kde čepují jeho oblíbené pivo. z důvodů finančních (aby měl na to pivo) se přesunuje tim nejlevnějším způsobem, jaký je k dispozici, stopem či načerno :-), pokud si koupí jízdenku, tak ne do své cílové stanice
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
pouze plynulá doprava může být ekologická
Ruprt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 174
Registrován: 10-2005
Odesláno Středa, 05. dubna 2006 - 12:47:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To je trochu problém, řekl bych, že tahle vlastnost z něj ještě nedělá spešl poddruh. A stopem by znamenalo autem a načerno by znamenalo ochuzovat dopravce, což zase znamená další hřebíček do rakve oblíbené železnice. Tohle by šotouš pravý neudělal. Nebo pokud ano, tak bych navrhl poddruh Šotouš pravý divoký (dělá to co napsalo Bobo a krade litinové tabulky z odstavených lokomotiv, jakož i jiné 3D předměty spjaté s železnicí, nepočítám zloděje barevných kovů, to už je jiný živočišný rod).
Quex
Administrátor

Číslo příspěvku: 3172
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 05. dubna 2006 - 12:58:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě bych doplnil poddruh šotouš pravý provozní odborný - dokonale "rozumí" chodu želeleznice či MHD a proto vždy hlasitě patřičně komentuje veškeré úkony provozních zaměstnanců, příp. aktuální provoz. Podivuje se nad situací v dopravě, která by se dala dle názoru šotouše řešit daleko jinak a lépe, náhodné spolucestující či kolemjdoucí zasvěcuje do problému. Pokud šotouš vyjímečně cestuje se svými nešotoušskými přáteli, je většinou zdrojem obveselení pro celou společnost...
Otto Bismarck rytíř síly
kráčí pilně k svému cíli
Petr_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1574
Registrován: 4-2003
Odesláno Středa, 05. dubna 2006 - 13:05:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

K Ruprtovým definicím připojme stručnou charakteristiku kreportu - v míře větší než obrovské se zde vyskytují šotouši praví (schotousch originalis), až na několik jedinců druhu šotouš obecný (schotousch vulgaris), čestných to výjimek, které se tu, v této komoře, těm ostatním zeširoka tlemí, což je další potvrzení jeho teorie, stejně jako mnoha dalších teorií.

Prostě tady na šotouše nenarazíš, tady se v nich rovnou topíš...

Imho. chybí tu definice šotouše pravého autobusového, trolejbusového, tramvajového, resp. podzemně-drážního, popřípadě i lanovkového. Ale jelikož jejich projevy jsou stejné, jako projevy š. p. železničního (schotousch originalis siderodromofilis) včetně charakteristických poddruhů a jejich projevů, není v podstatě třeba se jimi podrobně zabývat a je možné je zahrnout do tohoto poddruhu.
...celý tendle kultůra je jenom pro hujery...
Petr_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1575
Registrován: 4-2003
Odesláno Středa, 05. dubna 2006 - 13:09:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

http://www.krm.cz/
...celý tendle kultůra je jenom pro hujery...
Petrv
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 287
Registrován: 4-2003
Odesláno Středa, 05. dubna 2006 - 13:36:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A pakliže je šotouš studentem dopravní fakulty, patří do poddruhu š. o. laický, nebo š. o. fachman (nejde-li zrovna o šotouše pravého)? ;)
3260
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1349
Registrován: 10-2003
Odesláno Středa, 05. dubna 2006 - 14:51:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trolejbus číslo 3260 a můj Nick je právě parodií na Šotouše pravého:-) Stejně jako většina mojich dementních příspěvků o kvatření, brejlení, spořitelnách, třistapáďách a podobně.

Jedinou diskuzi, kterou beru vážně jsou SPZ. Takže jsem možná Šotouš espézetkový, což je podle mě ta nejhorší varianta Šotouše...
Nový tabulkový procesor • Bobyk • ICQ: 321725091
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 154
Registrován: 11-2005
Odesláno Středa, 05. dubna 2006 - 20:27:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nezlobte se nikdo na mě, ale tady v tý diskuzi mi připadáte jako cvoci. Řešit, kdo je víc a kdo míň, to mě připadá jako případ pro chocholouška. Nebo nadávat na IGK... Jsou lidé, kteří by třeba i tou věřejnou dopravou jeli, ale bohužel ne každý má tuto možnost. Kdyby to šlo, tak bych taky IGK nejezdil, ale mám to bohužel jako povolání, takže musím. (6-8 hodin denně v Praze na silnicích=chuťovka). Zamyslete se nad sebou. Do jisté míry je to sice sranda, ale...
Psí web o služebních pomůckách GVD
3260
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1355
Registrován: 10-2003
Odesláno Středa, 05. dubna 2006 - 22:03:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Psí web je taky případ pro chocholouška
Nový tabulkový procesor • Bobyk • ICQ: 321725091
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 156
Registrován: 11-2005
Odesláno Středa, 05. dubna 2006 - 22:58:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

3260:
Psí web o služebních pomůckách GVD
Interviuk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 246
Registrován: 8-2005
Odesláno Středa, 05. dubna 2006 - 23:48:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Každý je trochu šotoušem, i Quexx, jinak by jsme všichni neskončili na tomto ŠOTOwebu

Jsou i podstatně horší případi co s žel., MHD, atd. nemusejí mít společného vůbec nic

Nejlepší jsou Ti z nás co jsem píší pořád a tvrdí že nemají se šotoušem nic společného

Mě je úplně jedno kam jsem zařazen. Lebo pracuji u kolejí, soul.... jak jen to jde a že to jde , chlastám, chodím do kina, na koncerty a vůbec. Ale i tak umím vyrazit ve 4 hodiny ráno na bobinu před Ústím. Nebo 754 na Tovačovce s noclehem v Břeclavě. Jen ta spotřeba piva je vysoká.

Ale pěkná čičinka mě od kolejí mnohokrát odlákala. Někdy jsem litoval, někdy ne. I cetující se na mě nejednou více než usmála

No co, horší už to snad bejt nemůže, ale zatím nemám v plánu nic měnit.

Ale až tu budou jezdit jen 680, 319 a desira, aj. moderní mašinky tak se kolem tratí už tak honit nebudu. Nicméně konec 810 v původním stavu si ujít nenechám, i když to teď moc nefotím. Už aby to bylo

Zase někdy moji milý šotouši, jede mě vlak, Váš šotouš
Petr_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1578
Registrován: 4-2003
Odesláno Čtvrtek, 06. dubna 2006 - 00:19:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Každý je trochu šotoušem... a vono vůbec celej příspěvek je pravda... Tak hlavně aby nám ten vlak neujel
...celý tendle kultůra je jenom pro hujery...
Ivan_horník
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 20
Registrován: 2-2006
Odesláno Čtvrtek, 06. dubna 2006 - 08:42:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nejlepší jsou Ti z nás co jsem píší pořád a tvrdí že nemají se šotoušem nic sp

pak taky exituje šotouš negramotnej. Napsat velký "T" v takovymhle případě je skutečně síla.
ale tohleto všecko je důležitý ty we, a pak sou eště jiný věci, který sou důležitý, rozumíš. A to je podstatný.
7tr4
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 283
Registrován: 6-2005
Odesláno Čtvrtek, 06. dubna 2006 - 08:46:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jsem šotouš:
Hodně fotím železnici a MHD
Nemám rád, když se mi do objektivu metou kaštani
nedovedu si odříct rozlučkový jízdy a zajímavé akce
Lepím modely MHD
Na focení nosím mundůr DP Praha
Schotousch stirbt nicht !!!!

Máte nějaké informace o trolejbusech v NDR? Ano? Tak mi je pošlete na mail.

trolejbusykladno.wz.cz
Zlin__24tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 797
Registrován: 3-2005
Odesláno Čtvrtek, 06. dubna 2006 - 08:58:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

7tr4: To spíš Hard Šotouš

Ono ti lidi v záběru taky nejsou někdy naškodu. Fotka má zobrazovat dobu ve které byla vyfocena ("ducha doby" - prostě jak to tu kdysi vypadalo), ale pokud je vůz na 90% plochy fotky...
Mimochodem - já se při focení snažím splynout s davem.
http://trajfly.wz.cz - novinky z provozu MHD ve Zlíně a Otrokovicích, rozsáhlá fotogalerie....
ICQ: 271 444 785
Vikijous
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 406
Registrován: 4-2003
Odesláno Čtvrtek, 06. dubna 2006 - 09:04:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak hlavně aby nám ten vlak neujel
právě že už několikrát ujel, protože jsem si nějak nevšiml brobné změny při přechodu grafikonu. to se mi pak všichni nešoutoši pěkně smáli
Prográmky pro BAHN
Quex
Administrátor

Číslo příspěvku: 3178
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 06. dubna 2006 - 09:30:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na focení nosím mundůr DP Praha

Ano, to je další typický rys šotouše, že chodí oděn v různých výstrojních součástkách stejnokroje DP nebo ČD... Dejme tomu, že u Tebe je to ještě pochopitelné vzhledem k věku (i když poměrně na hranici), ale tragédie je, když takhle vyráží na "akce" šotouši např. přes 20...

pak taky exituje šotouš negramotnej. Napsat velký "T" v takovymhle případě je skutečně síla.

Hyperspisovný je taky tohle: co jsem píší pořád...
Otto Bismarck rytíř síly
kráčí pilně k svému cíli
Ruprt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 175
Registrován: 10-2005
Odesláno Čtvrtek, 06. dubna 2006 - 09:30:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Děkuji za příznivé ohlasy k mému dílu O původu Šotoušů.
Trochu jsem dnes v šalině popřemýšlel a mám tu doplnění. Čeleď Šotoušovití se dělí na dva řády a to: Nádražníci a Šotouši. Nádražník obecně je tvor pracující u dráhy, ale o svoji práci a dění kolem sebe jevící jen minimální zájem. Nejčastěji se vyskytuje v dlouhodobých tlupách (narozdíl od Šotoušů) a vůči ostatním lidem narušujícím jeho teritorium (nádraží, vlak) je lhostejný nebo agresivní. Podle zbarvení uniformy známe tři druhy - N.šedivý (vyskytuje se hojně na GŘ), N.modrý a N.oranžový.
Řád Šotouši se dělí na tři rody. Rod Šotouš byl popsán výše. Do druhého rodu - Dopravníků - patří tvorové, jimž nejde o jednotlivosti, ale o celkový provoz železnice (sem patří i Quexem navrhovaný poddruh Š.pravý odborný dopravní). Vláčky si většinou nefotí, ale žije v zajetí skutečných i imaginárních grafikonů. Dělí se na dva druhy: Dopravník rudý je přesvědčen, že cokoliv se na železnici stalo po roce 1989 je špatné a bude ještě hůř. Na dobu těžkotzonážního hnutí, neomezené těžby uhlí, zkrátka na dobu když se kalila ocel (a vozila se vlakem) vzpomíná se slzou v oku. Dopravník zelený je zaměřen do budoucnosti, sní o 100% nahrazení kamionové dopravy železnicí (z eko důvodů) a s ní spojené výrobě stovek lokomotiv s osvědčeným retrodesignem řady 753. Rád by rovněž elektrifikoval a zdvojkolejnil co nejvíc existujících tratí, nové tratě by měly ročně přibývat tempem 100 km.
Třetím rodem řádu šotouši jsou Mimoni.Ti žijí zcela mimo realitu a jejich záběr co se železnice týče je široký.Dělí se na dva druhy: Mimoň chvástavý - předstírající špičkového odborníka, nebo osobu co má tzv. prst na tepu dráhy (př. Pan Petr Kuneš, nebo ten člověk co tu nedávno zakazoval fotit Orient Express) a Mimoň smutný - ten odbornost ani nepředstírá, příkladem je ten pán co čas od času v Brně na hlavním pomáhá vypravovat vlaky, podobný exemplář znám i ze Šumperku. Projevuje se hlasitým slovním projevem a typickým houkáním.
353
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 751
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 06. dubna 2006 - 09:38:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vikijous - to znám od doby, kdy kolegovi šotoušovi (je to šotouš česko-třebovský depní) ujel osobák z Poličky do Žďárce, neboť při šotoušení v depu kolem karkulí (trapně skrývá šotoušení za zástěrku kontrolní činnosti bezpečáka) zapomněl na čas. A já slyšel ve ŽĎárci služební hlášení "Služební zpráva pro pana x. Pan y přijede na manipuláku, opakuji na manipuláku".
Pro trolejbusy 24Tr hlasuji pro čísla 400-402!
MHD: http://www.trolejbus.cz - železnice: http://pshzd.wz.cz - ICQ 269-400-981

Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4490
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 06. dubna 2006 - 09:44:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

typický rys šotouše, že chodí oděn v různých výstrojních součástkách stejnokroje DP nebo ČD

...a co když je ten dotyčný zaměstnanec? Jak se to hodnotí pak?
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
353
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 753
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 06. dubna 2006 - 09:50:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Definicí šotoušů je už tady hodně, já už jsem se smířil s tím, že šotouš jsem. Ale mám jednu základní vyjímku. Nepoužívám výstrojní součástky žádné uniformy, a to dokonce přesto, že už šest let jsem i polozaměstnancem DP. Averze k jakékoliv uniformě, vybudováná u mně při nedobrovolném pobytu u VÚ Kolín v letech 1992-3 je silnější, než šotouší puzení se do něčeho podobného navlíkat. Tím se pořád uklidňuju ... i když, zastavím-li u přejezdu, tak prostě musím. A když musím, tak musím > asi tak.
Pro trolejbusy 24Tr hlasuji pro čísla 400-402!
MHD: http://www.trolejbus.cz - železnice: http://pshzd.wz.cz - ICQ 269-400-981

Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4491
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 06. dubna 2006 - 10:04:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A co ta bunda, co jsem ti obstaral v DP?

Já zase naopak uniformu nosím celkem ochotně, protože:

- jsem tak blbej, že mě ani armáda nechtěla a dali mi modrou knížku, proto nemám proti uniformám averzi
- beru to tak, že to patří k "pravidlům hry". Podobně patří k pravidlům hry i to, že ač nepřítel ranního vstávání, musím ráno vstávat třeba ve tři čtvrtě na čtyři, jako dneska.
- a podle několika na sobě nezávislých vyjádření různých spolužaček a kamarádek vypadám v uniformě líp (ale stejně mi to k ničemu není )
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
Interviuk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 247
Registrován: 8-2005
Odesláno Čtvrtek, 06. dubna 2006 - 10:10:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

pak taky exituje šotouš negramotnej. Napsat velký "T" v takovymhle případě je skutečně síla.

Hyperspisovný je taky tohle: co jsem píší pořád...


Viz Interviuk 246:

No co, horší už to snad bejt nemůže.

CHlavně diš se bavýte, bóbycy, to sem rát. Papičky strnadí pacičky
Ale už se opravdu vracím do svých luhů a hájů, tuna tuta to nieje pre mňa
Quex
Administrátor

Číslo příspěvku: 3179
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 06. dubna 2006 - 10:10:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

...a co když je ten dotyčný zaměstnanec? Jak se to hodnotí pak?

Většinou se jedná taky o šotouše - upřímně řečeno, pokud si někdo ve volném čase navlékne služební stejnokroj a jede na "akci", aby každý viděl, že se jedná o zaměstnance příslušného DP, co se na to dá říct?
Otto Bismarck rytíř síly
kráčí pilně k svému cíli
353
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 754
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 06. dubna 2006 - 10:19:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ahááá - bunda. Ta bunda přece nemá ani malilinkatou nášivku, je to prostě modrá bunda. Kdybys dodal černou nebo oranžovou, tak bych jí nosil taky. Darované bundě se na půdvod nekoukej...
Pro trolejbusy 24Tr hlasuji pro čísla 400-402!
MHD: http://www.trolejbus.cz - železnice: http://pshzd.wz.cz - ICQ 269-400-981

Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4855
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 06. dubna 2006 - 10:38:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

bezpečák z DKV MuN - asi tušim, o koho jde
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
pouze plynulá doprava může být ekologická
7tr4
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 284
Registrován: 6-2005
Odesláno Čtvrtek, 06. dubna 2006 - 13:00:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale zase nemusím jezdit za dopravou furt a jednou se mi ten mundůr vyplatil - potkal jsem další fandy z různejch fór a začali jsem se spolu bavit. Když někam jedu za dopravou, tak obvykle navštívím nějakou pozoruhodnost.
Schotousch stirbt nicht !!!!

Máte nějaké informace o trolejbusech v NDR? Ano? Tak mi je pošlete na mail.

trolejbusykladno.wz.cz
Lukash
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1016
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 06. dubna 2006 - 19:07:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo a někteří šotouši z Valtic se nechávají i fotit, zejména ti kteří znají fotografa že :-)


http://www.webpark.sk/traffic/pfy/aktual.htm
- stránky hlavně o střídavých pantografech -
Miram
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 132
Registrován: 11-2005
Odesláno Pátek, 07. dubna 2006 - 00:53:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Další druh ŠOTOUŠE:

STRAKA OBECNÁ
Nezaměňovat se "sběrači" drážního majetku,čísel apod...
ad 353: takový risk fotit u Semtína,mě ochranka doprovodila až domů....
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4859
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 07. dubna 2006 - 07:50:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

a co třeba šotouš diskusní? téměř nespí, 23,5 hod/den sleduje veškeré šotoušské diskuze, na každý příspěvek reaguje bez ohledu na to, zda danému tématu rozumí, dráhu zná jenom z webu :-)
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
pouze plynulá doprava může být ekologická
Ruprt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 177
Registrován: 10-2005
Odesláno Pátek, 07. dubna 2006 - 11:55:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Šotouš diskusní? Se obávám, že plácat o ničem na netových diskusích je obecný rys jak šotouše obecného, tak pravého a příbuzných rodů. Ale můžeme to nazývat podle objevitele této šotouší vlastnosti "Bobův jev" :-)
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4860
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 07. dubna 2006 - 13:15:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

klidně :-)
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
pouze plynulá doprava může být ekologická
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4500
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 07. dubna 2006 - 13:44:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

takový risk fotit u Semtína,mě ochranka doprovodila až domů....

To jako vážně? Pokud jsi na veřejně přístupném prostranství, nemá ti ochranka co mluvit do toho, co děláš.
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
Miram
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 134
Registrován: 11-2005
Odesláno Pátek, 07. dubna 2006 - 20:39:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vím,že jde o veřejné prostranství,oni nic nenamýtali,jen že si mě pohlídají a tak jsem byl sledován autem ochranky až domů....brrrrrrr
Jindy jsme si to vyříkali a měl jsem pokoj,tohle bylo poprvé.....
Jena
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3017
Registrován: 11-2002
Odesláno Pátek, 07. dubna 2006 - 22:03:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Marim: nejezdil zrovna 353 s nějakým VHD gumokolomem příp. elektrogumokolem?? Že by pak za ním auto ochranky "kroužilo" po zbytek dne...
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4506
Registrován: 5-2002
Odesláno Neděle, 09. dubna 2006 - 17:28:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tak jsem byl sledován autem ochranky až domů

Tohle si nějak neumím představit. Domů jsi šel pěšky, na kole, MHD, autem? A jak je to asitak daleko?
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
Miram
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 138
Registrován: 11-2005
Odesláno Neděle, 09. dubna 2006 - 20:53:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

3KM PĚŠKY s autem ochranky bok po boku a občas v zádech.........TRAPNÉ!!!!
Ruprt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 178
Registrován: 10-2005
Odesláno Pondělí, 10. dubna 2006 - 14:53:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Výzkum šotouše pravého pokračuje. Zde malá ukázka z diskuse o "šestikolech":

"...odpoledne na postrcích 069 a 084. A na obou se vyskytovala strojvedoucí hovada, kterým ještě nikdo za jejich kariéru neposvítil reflektorem do ksichtu , takže chudáci malí jsou nejen blbě placení, ale taky neví, co ten reflektor udělá s "naprogramovaným" digitálním foťákem ... takže mám fotky typu tma, uprostřed dvě umělá slunce, okolo kterých se ve tmě dá rozeznat strkající šestikolo. VÍCE OSVĚTY!!!"

Co dodat...
Trolleybus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 388
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 10. dubna 2006 - 17:23:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ruprt: Co dodat? Dvě slova: INTELEKTUÁLNÍ MASAKR!!!
353
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 765
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 10. dubna 2006 - 19:11:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ruprt: Doporučuji do předpisů ČD okamžitě zapracovat pravidlo pro neoslnění šotoušů... Nejprve bude ale strojvedoucí muset na dálku poznat, co má šotouš v ruce. Co když to bude šotouš analogový, který světelné efekty vychtuná?
Ale intelektuální masakr to teda je
Pro trolejbusy 24Tr hlasuji pro čísla 400-402!
MHD: http://www.trolejbus.cz - železnice: http://pshzd.wz.cz - ICQ 269-400-981

Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1992
Registrován: 8-2003
Odesláno Pondělí, 10. dubna 2006 - 19:19:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, ona ta Trolleybusova reakce je také takový výborný příklad...
Kdo nemá rád RYTMUS, ten není opravdu veselý.
Trolleybus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 389
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 10. dubna 2006 - 19:35:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bkp: Jak račte...
353
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 767
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 10. dubna 2006 - 21:12:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pokud má někdo šotoušů nad hlavu, může se podívat na 4 zcela nešotoušsky provedené záběry trolejbusů v Linci. Ono něco na některých šoto-zásadách je, protože sice jsem dostal fotky trolejbusů, ale spíš si můžu prohlídnout ucpání silnice ...
Pro trolejbusy 24Tr hlasuji pro čísla 400-402!
MHD: http://www.trolejbus.cz - železnice: http://pshzd.wz.cz - ICQ 269-400-981

3260
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1399
Registrován: 10-2003
Odesláno Pondělí, 10. dubna 2006 - 22:49:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

353: musím tu zopakovat poněkolikáté, že za pár let si lidi (ti normální nikoliv šotouši) na fotce všimnou právě všeho možnýho (dobové oblečení, dopravní značku, dobová auta atd..) a až na posledním místě toho trolejbusu. Nesmíme být zaujati vlastním pohledem:-)

Nedávno jsem hledal na webu fotografii lok. 350 čistě z boku. A myslíš, že jsem něco našel? Zkus se třeba podívat na Želpage do fotogalerie... (buď je to mírně zleva nebo mírně zprava..)
Nový tabulkový procesor • Bobyk • ICQ: 321725091
353
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 768
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 11. dubna 2006 - 06:27:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

3260: to já samozřejmě vím, a moc dobře. Fotím už dost dlouho, a u svých fotek trolejbusů pořízených ještě za "totáče" jsem rád, že všechno nejsou šotozáběry, ale že občas i normální fotka z města, na které je kromě trolejbusu vidět i něco víc... I když třeba fotky z archivu u mně na webu tak nevypadají, tam jsou většinou ty šotofotky

(Dnes neexistuje ten trolejbus ani autobus, z hotelu v pozadí je obchodní centrum, a dokonce i ten strom už porazili ...)

(Příspěvek editován uživatelem 353 duben 11, 2006)
Pro trolejbusy 24Tr hlasuji pro čísla 400-402!
MHD: http://www.trolejbus.cz - železnice: http://pshzd.wz.cz - ICQ 269-400-981

3260
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1404
Registrován: 10-2003
Odesláno Úterý, 11. dubna 2006 - 06:52:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

353: to jsem rád, že je tu ještě někdo normální. Také mám několik šotozáběrů, ale třeba současné Cargo-šílenství nebo 350 011-mánii celkem nechápu. Jednou to bude vypadat, že nejezdilo po kolejích nic jinýho
Nový tabulkový procesor • Bobyk • ICQ: 321725091
Garfield
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1912
Registrován: 10-2004
Odesláno Úterý, 11. dubna 2006 - 20:40:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak Kuneš už se objevil i na Zelpage
ICQ: 202 888 377
Doktor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 637
Registrován: 4-2003
Odesláno Úterý, 11. dubna 2006 - 20:43:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

off-topic pro 353: To je Grand na náměstí Republiky? Či jsou mé vzpomínky na Pardubice opravdu již jen mlhavé...
železnice » http://lokomotivy.euweb.cz | MHD Brno » http://tramvaj.wz.cz
Krysolet
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1161
Registrován: 10-2004
Odesláno Úterý, 11. dubna 2006 - 20:54:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

kunes napsal:
Chtěl bych se dotázat zde déle působících diskutujících, zda-li je možno a případně jakým způsobem se zbavit přívlastku "staniční dělník". Autoři diskusního fóra by si měli uvědomit, že diskuse se učastní i lidé s vyšším vzděláním i odborností a přívlastek, který možná nevadí studentovi, či jinému mladšímu člověku by se mohl dotknout člověka o generaci staršího, jež je nazvyklý na jiný zdvožilostní kodex. Systém vkládání nesmyslných, či zbytečných příspěvků za účelem "povýšit" během dvou měsíců na přívlastek "výpravčí" (viz diskutující Lenny) rovněž nepovažuji za vhodný, neboť je to pod moji úroveň a zároveň nejsem, nikdy jsem nebyl a patrně ani nebudu zaměstnancem železniční společnosti, takže to podstatu problému neřeší.

Děkuji za vyjádření



To je !!
Chocholoušek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 140
Registrován: 10-2004
Odesláno Úterý, 11. dubna 2006 - 21:34:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No ještě větší nářez je tady:

../28/23297.html"../../clipart/crazy.gif" border=0>Nicméně se nemusíte bát, že by mne tato parta zakomlexovaných, nezkušených, praxí neprověřených polovzdělanců, nedouků a čistých teoretiků, kteří se mi zde snaží "odborně" oponovat (a nehodlám spekulovat, zda-li z vlastní vůle, či za peníze "ekologů") nějakým způsobem odradila od práce na Projektu rozvoje a výstavby dálniční sítě ČR v návaznosti na středoevropské dálniční a tranzitní tahy. V předešlém příspěvku jste uvedl, že pochybujete o tom, že se projekt podaří dokončit v plném rozsahu a byl byste vděčný alespoň za polovinu. Pane Flenere, pokud si celý projekt pečlivě, ale opravdu s maximální možnou pečlivostí prostudujete zjistíte, že je to taková mozajka, kde jeden kamínek zapadá do druhého a pouze jako celek může plně sloužit svému účelu a v neposlední řadě přinést této zemi dosud nepoznaný blahobyt. Závěrem bych Vám poděkoval za Váš příspěvek, neboť takhle nějak si představuji solidní oponenturu, která je ve svém důsledku všeobecně prospěšná.
...
......Vážený pane, je jistě možné sáhodlouze diskutovat, zda-li výrazy zvolené panem Likou jsou vždy těmi nejvhodnějšími a možná i překvapivě připustím, že občas s formou Likova projevu nesouhlasím. Nicméně po obsahové stránce a to si prosím podtrhněte, po obsahové stránce s názory Liky souhlasím a děkuji mu za jeho neutuchající podporu projektu rozvoje a za jeho názorovou kontinuitu, která není u všech diskutujících samozřejmostí....Jsem odborníkem na dopravní infrastrukturu, specialistou na infrastrukturu silniční, nicméně jsem se jakožto konzultant spolupodílel na projektu výstavby švýcarských železničních tunelů. Bylo to tuším kolem roku 1990-1993, jednalo se o konzultace při projektové přípravě ražby Gotthardského tunelu z Bodia do Ersfeldu. To ale není podstatné, podstatný je v současné době Projekt rozvoje a výstavby dálniční sítě ČR v návaznosti na středoevropské dálniční a tranzitní tahy a jeho realizace.
Gromit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 402
Registrován: 1-2006
Odesláno Úterý, 11. dubna 2006 - 22:14:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Když tak čtu Krysoletem zprostředkovaný Kunešův příspěvek (a další jeho příspěvky na ŽelPage) tak nechápu, proč ten chlap pořád do takových diskuzí vůbec leze, když je to tak pod jeho úroveň a je navyklý na jiný "zdvořilostní kodex"?
Nevím jak je to s tou jeho inteligencí, když si ani neuvědomuje, že vlastně dělá v diskusní skupině "dvorního šaška" .
www.fotodoprava.com
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3540
Registrován: 1-2005
Odesláno Úterý, 11. dubna 2006 - 22:25:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zdvožilostní, když už. Ale jinak takové čtení je úžasné, v podstatě bezplatná léčba depresí, komplexů méněcennosti a kdovíčeho ještě...
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Miram
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 140
Registrován: 11-2005
Odesláno Středa, 12. dubna 2006 - 01:26:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

For DOKTOR: Ano,ještě nesprzněný Grand od Gočára.....
Chocholoušek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 141
Registrován: 10-2004
Odesláno Středa, 12. dubna 2006 - 08:04:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chyba, která se stává nejvýše jednou za 10 let.

Správný odkaz na projevy toho psychopata je tady: http://www.gbook.cz/kniha.asp?id=4872
Gromit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 405
Registrován: 1-2006
Odesláno Středa, 12. dubna 2006 - 09:01:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bobyk: No jo, ten pravopisný detail mi nějak unikl .
www.fotodoprava.com
Gromit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 406
Registrován: 1-2006
Odesláno Středa, 12. dubna 2006 - 09:30:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chocholoušek: Tak to jsem se po ránu zase jednou pořádně pobavil a to jsem přečetl jen tři stránky. Docela by mě zajímalo, kolik tamních přispěvovatelů odesílá ze stejného počítače .
www.fotodoprava.com

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace