K-report
 

Archive through 12.duben 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » GVD připravovaný » Staré archivy » Archive through 12.duben 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Mája
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 95
Registrován: 4-2004
Odesláno Pondělí, 10. dubna 2006 - 07:55:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Dejvice: až na to, že žadná klasa o 3 vozech není na Liberecku turnusována. Na tohle jsou machři jen v Brně.
Mája
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 96
Registrován: 4-2004
Odesláno Pondělí, 10. dubna 2006 - 07:58:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Mzitka: no Oni ČD plánují i podobné přestupy mazi R Brno-Praha a R Kolín-Ústí n.L. v Kolíně. Na druhou stranu jaký je rozdíl na přenášení zpoždění mezi přímý vlakem a přestupem 7min? Já jen že v případě přímého vlaku mám větší jistotu, že to stihnu
Zapa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 795
Registrován: 10-2003
Odesláno Pondělí, 10. dubna 2006 - 10:15:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

GVD: Český člověk si nejdříve po ránu vypije kávu a vzhledem k tomu, že je pondělí, tak musí také sdělit všechny zážitky z víkendu svým kolegům, tedy k práci se dostává pozvolna. Rozhodně ale nemám obavy, že se to tu dnes objeví.
...a kola na plechu jsou měkký, to nevadí...
Hrubyv
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 82
Registrován: 6-2005
Odesláno Pondělí, 10. dubna 2006 - 12:09:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin_zlivský: jenže v Altpace musíte mít s sebou padák a štafle, když chcete přestoupit . Ale to je opravdu offtopic :-)
Navštivte www.interrail.brejlovec.net a podělte se o své zážitky z cestování v cizině!
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 21177
Registrován: 4-2003
Odesláno Pondělí, 10. dubna 2006 - 12:50:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Šak jsem napsal, že Pce disponují narozdíl od Páky perony...
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Hrubyv
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 83
Registrován: 6-2005
Odesláno Pondělí, 10. dubna 2006 - 14:01:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A ještě by mohl být na každé nástupiště výtah, jako to mají v Děčíně :-)

Když už jsem u té Staré Paky, jsem zvědavý, jak to tentokrát dopadne s (ne)přípoji. Letos jsem každý týden svědkem, jak rychlík 791 na Pce ujíždí vlaku od Trutnova o šest, slovy šest minut . Vzhledem k pravidelnému zpoždění se potkávají u vjezdového návěstidla. A pointa je v tom, že pak R trčí 9 minut v Jaroměři. Pokud mi někdo podá racionální vysvětlení, padnu před ním na kolena...
Navštivte www.interrail.brejlovec.net a podělte se o své zážitky z cestování v cizině!
p
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.19.46.66
Odesláno Pondělí, 10. dubna 2006 - 15:02:27   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A co protijedoucí R, s kterým křižuje ve Dvoře Králové ?
Dejvice
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 638
Registrován: 8-2005
Odesláno Pondělí, 10. dubna 2006 - 15:16:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

P. Fajgl: Ano, stav motorových vozů není nejlepší, ale i přesto si myslím, že provoz 854+053 vyjde o mnoho levněji než-li provoz 75x+3Bh. Odpisy zanedbávám. Navíc je důležité, že pouze porovnávám špatnou možnost (klasa) s trochu lepší, ale ne ideální možností (854+053).

Mája: Myslel jsem to obrazně. Podstatné je, že stále jezdí na Liberecku soupravy složené z naftožrouta a několika (zpravidla poloprázdných) vozů. Navíc jedna věc je turnus a druhá věc je realita. To se ale pravděpodobně záměnou 854 za 843 nezmění...

Lokom: jj, taky jsou mi milejsi 843 s privesakama
To asi každému cestujícímu i strojvůdci, ale je nutné si uvědomit, že 842/3 mají ČD jen asi 70 kousků, což nemůže vystačit na veškerý provoz rychlíků a "velkých" osobáků na neeletrifikovaných tratích. A vzhledem k tomu, že 854 jsou oproti 843 naprosto nevhodné na Os, tak je logické, že se stahují spíše na R a 843 naopak.
Lukas Tíša
Neregistrovaný host
Odeslán z: 217.77.165.35
Odesláno Pondělí, 10. dubna 2006 - 15:22:36   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Je hezké že uvažujete spojení Liberce a Brna, ale jak nakousl Hrubyv: Jsou tu i lidi z Roztok u Jilemnice, Jilemnice, Vrchlabí, Jablonce a Rokytnice nad Jizerou.
Když končil přímý nedělní R Lbc-Brno, jezdilo 6 vozů 2.třídy nacpaných ze Staré Paky. Z toho skoro 3 vozy, byl substrát přesedající v Pace. Dnes to odvezou v 854+053...
Tohle byl prostě záměr, ať už kohokoli...ani mě nenapadá cíl toho záměru

Děkuji za všechny z podkrkonoší, kteří musí v neděli přesedat v Ostroměři, v Hradci a v Pardubicích, když jedou do Brna. Finále je v tom že v Pardubicích je na přestup 5 minut, (tj. jede-li se pozdě, hodina čekání to spraví) a studenti s bagáží se cpou do EC za 60 kč v kterym si ani nesednou!

Proč je zrovna spojení Liberce a Moravy trnem v oku...?
P. Fajgl
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.19.46.66
Odesláno Pondělí, 10. dubna 2006 - 15:40:06   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dejvice:
Co to je za teorii, že 854 jsou na Os naprosto nevhodné? 854 jsou původně pro regionální dopravu, dokonce, když po reko vyjela z PARSu 854 216, bylo na ní velkým nápisem psáno "pohodlí v regionech" nebo tak nějak. Bohužel, ČD si vysvětlili použití motorových vozů pro regionální dopravu po svém...
Lukáš Tíša:
Někdy, asi v r. 2004, v tisku si hejtman Libereckého kraje stěžoval, že kraj nemá přímé spojení s Brnem. Trnem v oku ČD je asi skutečnost, že z Jaroměře do Liberce na tom by musela jet motorová lokomotiva...
Dejvice
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 641
Registrován: 8-2005
Odesláno Pondělí, 10. dubna 2006 - 15:43:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

P.Fajgl: 854 jsou podle mě OPROTI 843 na Os nevhodné kvůli svému hydrodynamickému přenosu - špatná akcelerace apod.
Lukas Tíša
Neregistrovaný host
Odeslán z: 217.77.165.35
Odesláno Pondělí, 10. dubna 2006 - 15:49:16   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

P. Fajgl:
To mě právě nejde do hlavy. Když se může jezdit denně do Letohradu do Trutnova nebo Meziměstí, proč to nejde do Liberce???
Nesmrdí to náhodou Pragocentr...?
Transdanubium
Neregistrovaný host
Odeslán z: 212.111.6.65
Odesláno Pondělí, 10. dubna 2006 - 16:09:20   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hrubyv:
Tak to mně např.ty příplatky vadí.
No nicméně měl bych řešení,že by mohly být odstupňovány kilometricky.Myslím,že dávat 60 korun za tak krátký úsek Pardubice-Brno je blbost.Ať ho platí ten,co jede třeba Děčín-Břeclav.Pce-Brno třeba 30 korun.
Ten zpáteční příplatek bych zrušil.Jak ktomu příjdou lidi,co využijí IC/EC jen v jednom směru a v druhém jedou R.
Dejvice
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 642
Registrován: 8-2005
Odesláno Pondělí, 10. dubna 2006 - 16:09:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Lukáš Tíša: Nesmrdí to náhodou Pragocentr...?
No, nevim, hledat za něčím takovým Pragocentrismus mi připadá dost ujeté. Třeba je to tím, že úseky Týniště-Letohrad a Jaroměř-Trutnov jsou poněkud kratší než je Jaroměř-Lbc... V každém případě i já bych byl pro rychlík Lbc-Brno, pokud by se naplnilo těch zmiňovaných 6 vozů v celé trase. Trochu se ale obávám, že takový rychlík by se naplnil jen v pátky a neděle.
Transdanubium
Neregistrovaný host
Odeslán z: 212.111.6.65
Odesláno Pondělí, 10. dubna 2006 - 16:14:12   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě,co se týče přestupu,tak mi nevadí.Asi jsem zvyklý,bydlím totiž na lokálce.Šokují mně lidi,co jsou líní přestoupit jen 1x.
Akorát je fakt,že budu souhlasit,že přestupy jsou blbé v tom,že při zpoždění může přípoj ujet.
Bohužel v tom je ta nevýhoda železnice)oproti autobusům),neboť jde o síťový dopravní prostředek a to je pak často neřešitelné.
Lukas Tíša
Neregistrovaný host
Odeslán z: 217.77.165.35
Odesláno Pondělí, 10. dubna 2006 - 16:19:24   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ujeté, bezpochyby. Stejně tak jako bylo ujeté utlumit tuto relaci.
Ano, je zřejmé že pouze v pátek a neděli, ve zbývající dny to nemá smysl.
Mája
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 97
Registrován: 4-2004
Odesláno Pondělí, 10. dubna 2006 - 17:16:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Když už jsem u těch klasik, tak od nového GVD má jezdit 5 párů přímých vlaků Trutnov - Jaroměř - Praha doplněných několika Sp Hradec Králové - Trutnov. To jsou opravdu vlaky v úseku Trutnov - Jaroměř tak vytížený, že tam musí jezdit klasika? Nebo je to zas jen šikovný lobbing nějakého kamaráda od ČD?
Lokom
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 209
Registrován: 9-2003
Odesláno Pondělí, 10. dubna 2006 - 17:24:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

hold to vypada tak, ze lide z liberecka, jablonecka a semilska se nikam nedostanou a veskery cas v osobacich budou travit v 810 (s tim se bohuzel zrejme nic delat neda) a pak Btnkach, ktere v zime netopi, na podzim do nich prsi, casto i nesviti atp. ... kultura cestovani prece nadevse mozna to vypada ufnukane, ale prece jenom mam pocit ze stale ziju v 21. stoletim a podle toho bych take rad cestoval
Alzon
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 142
Registrován: 10-2005
Odesláno Pondělí, 10. dubna 2006 - 17:25:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

K*rva kde Vy ty informace berete?Žeby už byl návrh na intranetu???
S pozdravem Alzon
Petr_vlček
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 755
Registrován: 5-2004
Odesláno Pondělí, 10. dubna 2006 - 17:32:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No vzhledem k tomu že na R Pce - Lbc stejně jezdí nějaký traktor se směsným odpadem skoro denně tak by snad ten přímý R Brno - Liberec nebyl neřešitelný. Třeba v podobě protažení R HK- Brno.

Třeba ale se zázrak stane a bude na těch R po 030 jezdit cosi použitelného ne od ČD. A tipnu si že i Desýro běžný substrát na rozdíl od smradlavého netopícího Bh, Bg, Btn kam sněží/prší okny zavřenými a táhne smrad z nějakého rozesraného traktoru a pod. tu změnu uvítá.
Hons
Neregistrovaný host
Odeslán z: 212.80.67.130
Odesláno Pondělí, 10. dubna 2006 - 17:36:47   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zdravím všechny! Pokud se nepletu, tak neměl být dnes zveřejněn Návrh GVD 2006/2007? Pokud ano, nevíte, kde jej najdu? Na stránkách ČD jsem nic nedohledal :-( Díky za radu."
Dejvice
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 643
Registrován: 8-2005
Odesláno Pondělí, 10. dubna 2006 - 17:36:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mája: To si děláte srandu? I když je to jen návrh, tak je to síla... Ale věrohodností takového návrhu si nejsem jist.
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1988
Registrován: 8-2003
Odesláno Pondělí, 10. dubna 2006 - 17:39:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

hold to vypada tak, ze lide z liberecka, jablonecka a semilska se nikam nedostanou a veskery cas v osobacich budou travit v 810 (s tim se bohuzel zrejme nic delat neda) a pak Btnkach, ktere v zime netopi, na podzim do nich prsi, casto i nesviti atp. ...

Vidím, že pán nemá přesné informace: Z Liberecka, Jablonecka i Semilska se dá dostat, ale vzhledem ke stavu infrastruktury většinou ne po železnici. Myslet si, že ČD se budou snažit na pro vlaky zcela ztracené relaci Praha - Liberec, když jim teče do bot i na životaschopných (životaschopnějších) relacích je naivní. To není o politice, to je pohledu na dopravní mapu.
A k osobákům: Liberecký kraj vypsal soutěž na zajištění provozu na tratích 034-6 od příštího JŘ.
Kdo nemá rád RYTMUS, ten není opravdu veselý.
Lokom
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 210
Registrován: 9-2003
Odesláno Pondělí, 10. dubna 2006 - 17:48:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad bkp:

o trase lbc - praha nebyla vubec rec, myslim, ze na tom jsme se shodli v prispevkach viz vyse uvedenych ...

sejri me predevsim to, ze tyto tri oblasti nemaji v zadnem pripade kvalitni zeleznicni spojeni s moravou! ano, busy nastesti jezdi, ale ne kazdy ten bus preferuje. a pak, z osobni zkusenosti vim, ze jede-li takova skupinka 20 capartu na hory, vodu apod., tak se do busu temer nedostanou. a pokud si to predem neobjedaji, tak pak normalni cestujici rvou na tu skupinku, ze zabiraji misto a at tahnou z busu apod.

v pripade moravy a slovenska by se jedna/dve klasiky urcite uzivily. na to bych vsadil mozna aj krk :-)
Lokom
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 211
Registrován: 9-2003
Odesláno Pondělí, 10. dubna 2006 - 17:51:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

a pak, jak jsem psal nekolikrat:

pokud bude hranice z techto oblasti koncit u pardubic a u usti, tak jsem 100% pro, aby jezdil soukromy dopravce po celem uzemi libereckeho kraje, nejen trate 036 ... osobne si myslim, ze takova 089 je take brzy na spadnuti. bude tu aspon komfort hodny 21. stoleti.

i kdyz pak napr. z desira prestupovat do Bh ... nevim nevim
Fantomasdc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1094
Registrován: 7-2002
Odesláno Pondělí, 10. dubna 2006 - 17:57:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pokud opravdu veškerou R dopravu na severu ovládnou 854, tak chci soukromníky co nejdřív i na 080/1/6...
"Jen bílou orchidej...."
Lukas Tíša
Neregistrovaný host
Odeslán z: 217.77.165.35
Odesláno Pondělí, 10. dubna 2006 - 17:57:26   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bkp:
Ano dostanou, protože tu je pružná konkurenční autobusová doprava.

To ale vedlo k tomu že většina studentů jezdí do Brna autem. Třeba konkrétně ze Semil...z Železného Brodu, Jilemnice...atd. Na zbytek zbyla mačkanice v busu nebo sprcha v Btnkach...

Zajímalo by mne zda se dá vyřešit něco na ministerstvu dopravy?(našel jsem tohle):
Kontakty na odbor veřejné dopravy:

Ing. Mgr. Jiří Nálevka, ředitel odboru
tel. 972 231 308
e-mail: utv0190@mdcr.cz
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1989
Registrován: 8-2003
Odesláno Pondělí, 10. dubna 2006 - 18:58:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Řešit na MD se dá cokoli, s vyřešením už to může být horší. Zkusit to můžete, ale lepší bývá, když se s nějakým (zásadnějším) požadavkem ozve nějaká významná obec, anebo třeba mikroregion a na věci důrazně trvají, třeba i tím, že blokují něco jiného (něco, co s dopravou ani nemusí příliš souviset).
Pokud soutěž na rychlíky Liberec - Pardubice vyhraje některý z "alternativních" uchazečů, doporučil bych se obrátit i na něj, aby zvážil, za jakých okolností by bylo možné uvažovat o prodloužení (alespoň vybraných) spojů do Brna, klidně i bez dotací. (Což by ale znamenalo minimálně dvojdesiro (to by se mezi HK a Brnem i mohlo zaplnit), jízdné nikoli lidové a plné (90 %) vlaky.)
Kdo nemá rád RYTMUS, ten není opravdu veselý.
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1991
Registrován: 8-2003
Odesláno Pondělí, 10. dubna 2006 - 19:08:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

v pripade moravy a slovenska by se jedna/dve klasiky urcite uzivily. na to bych vsadil mozna aj krk :-)

Já bych raději nis nesázel, ale raději si přečetl Fanfánovi příspěvky z nejnovějšího archivu za jakých okolností má o čem cenu uvažovat.

ano, busy nastesti jezdi, ale ne kazdy ten bus preferuje

Železnice je hromadný dopravní prostředek, proto má cenu, aby vlakové spoje jezdily pouze tam, kde budou vozit hromadu (v obrazném slova smyslu) cestujících, nikoli pouze individua neuznávající auta ani autobusy.

pokud bude hranice z techto oblasti koncit u pardubic a u usti, tak jsem 100% pro, aby jezdil soukromy dopravce po celem uzemi libereckeho kraje, nejen trate 036 ... osobne si myslim, ze takova 089 je take brzy na spadnuti.

Je, a nejen ta, chce to ještě trochu strpení.
Ale také předev varuji, že ne všude to bude znamenat Desira a spol., někde budoucnost může přinést i RegioNovy, 810 (plyš), ale i zastavení provozu!

Na zbytek zbyla mačkanice v busu nebo sprcha v Btnkach...

Vlak na to, aby se uživil, musí být maximálně zaplněný, což na levnějších (vedlejších) spojích znamená (pro někoho) mačkanici (tj. obsazennost pokud možno všech míst k sedění), opak je možný pouze na lepších spojích na hlavních tratích, což ale v následujících x letech nebude případ tratí v Libereckém kraji.
Kdo nemá rád RYTMUS, ten není opravdu veselý.
Mája
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 98
Registrován: 4-2004
Odesláno Pondělí, 10. dubna 2006 - 19:19:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Dejvice: No z Trutnova do Jaroměře vlaky R a Sp: (data jsou asi 1-2týdny starý)
5:19 Sp 1781 Hradec Králové hl.n. (v X Jaroměř)
6:35 R 960 Praha-Smíchov
8:35 Sp 1783 Hradec Králové hl.n.
10:35 R 962 Praha-Smíchov
12:35 R 964 Františkovy Lázně
14:35 R 966 Praha-Smíchov
16:35 R 968 Cheb
18:41 Sp 1785 Hradec Králové hl.n.
A.F.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.240.183.15
Odesláno Pondělí, 10. dubna 2006 - 19:50:49   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak dneska jsem se dozvěděl že první návrh GVD 2007 má být hotov do 15.4.06 a předložen společností OREDO a má být též zděleno co a kolik bude(jestli)vozit společnost Connex!
Fantomasdc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1095
Registrován: 7-2002
Odesláno Pondělí, 10. dubna 2006 - 19:55:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, jestliže jsou na 080/1/6 v plánu všechny R v hydrách, tak to i o lecčems vypovídá... Já myslím, že Connex bude.
"Jen bílou orchidej...."
Lukas Tíša
Neregistrovaný host
Odeslán z: 217.77.165.35
Odesláno Pondělí, 10. dubna 2006 - 20:16:26   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bkp: Vaši poznámku akceptuji, ale nepřináší nic nového.
Já tu o ničem takovém nehovořím jako je nevyužitý vlak. Právě naopak, a to je snad zřejmé, že nedělní R do Brna byl vždy vytížen, dokud ho záměrně neodřezali od všech zdrojů cestujících.

Mám kladné zkušenosti s odborem dopravy v Libereckém kraji, při řešení různých návazností spojů ap.
..proto hledám racionální důvody, proč by vlak Liberec - Brno v neděli nemohl jezdit, a řešit je na příslušných místech. Nehodlám se spokojit s dojmem že šlo jen o to, zbavit se problémů spojených s provozem tohoto vlaku řadou 749 se 7mi vozy. Jiný důvod v tom totiž zatím nevidím.
Slaňák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 184
Registrován: 12-2004
Odesláno Pondělí, 10. dubna 2006 - 20:26:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes jsem žádal stč kraj o poskytnutí návrhu jř 2007.

Žádost zněla takto:

Vážený pane Felcman,

rád bych Vás požádal o zaslání (nebo zveřejnění na webu kraje) návrhu železničního jízdního řádu pro rok 2007.


a odpověď:

Dobrý den,

tuto službu Vám nemohu poskytnout protože zatím kraj neobdržel od ČD a.s. žádný návrh JŘ 2006/2007.
Na webu tento JŘ nebude vyvěšen a ani nebude veřejně přístupný k připomínkám cestující veřejnosti. Tento návrh JŘ bude zaslán na obce a bude s nimi projednán. Požadavky na JŘ 2006/2007 proto zašlete na obec, aby projednala tyto požadavky s krajem. Není v silách odboru dopravy řešit veřejné připomínky k JR protože ve Středočeském kraji je přes 1 200 000 občanů a co občan to jiný názor a požadavek. Na základě této veřejné diskuse o JŘ nelze připravit reálný JŘ a všem vyhovět. Partner pro jednání jak jsem uvedl jsou obce. Obce budou projednávat připomínky k JŘ týkající se skupiny cestujících a nebude vyhověno požadavkům jednotlivců, protože jak jistě víte jedná se o zajištění a financování veřejné hromadné dopravy osob řádně zdůvodněné počtem a důvodem. Individuální požadavky nelze v tomto případě řešit.
Dále k uvedené problematice zveřejnění JŘ 2006/2007 konstatuji, že ho lze vyvěsit na web tehdy, až bude schválen a bude smluvně zajištěno jeho financování. Nelze vyvěsit na webu něco co není schváleno. V jiných krajích možná ano, ale ve SK nikoliv.

Pokud chcete přesto návrh JŘ obrate se přímo na tvůrce t.j KC pana Kašpara, domnívám se, že ho znáte.
(jak na to příšel?)

S pozdravem


Ing. Petr FELCMAN
vedoucí oddělení osobní dopravy
Odbor dopravy

(Příspěvek editován uživatelem slaňák duben 10, 2006)
xxxxx
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.208.7.50
Odesláno Pondělí, 10. dubna 2006 - 20:56:51   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dej blbci funkci...
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1995
Registrován: 8-2003
Odesláno Pondělí, 10. dubna 2006 - 22:19:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já tu o ničem takovém nehovořím jako je nevyužitý vlak. Právě naopak, a to je snad zřejmé, že nedělní R do Brna byl vždy vytížen, dokud ho záměrně neodřezali od všech zdrojů cestujících.
...

proč by vlak Liberec - Brno v neděli nemohl jezdit, a řešit je na příslušných místech. Nehodlám se spokojit s dojmem že šlo jen o to, zbavit se problémů spojených s provozem tohoto vlaku řadou 749 se 7mi vozy. Jiný důvod v tom totiž zatím nevidím.


Ono totiž ani obsazený* nemusí znamenat rentabilní, zejména pokud většina cestujících cestuje na nějaký slevový doklad (studenti) a potom důvodem ke zrušení může být ztráta ochoty takový spoj dotovat.

*Tím se mimochodem myslí co? Pět lidí na oddíl? Osm lidí na oddíl?
Kdo nemá rád RYTMUS, ten není opravdu veselý.
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 165
Registrován: 11-2005
Odesláno Pondělí, 10. dubna 2006 - 23:14:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

8 lidí na oddíl (v B) jsem zažil jen jednou a doufám naposledy. Jinak, když je vlak víc než plný (tj. u mě více než 4 lidi na oddíl), tak radši stojím nebo sedím v uličce.
Psí web o služebních pomůckách GVD
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3316
Registrován: 6-2003
Odesláno Pondělí, 10. dubna 2006 - 23:15:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Slaňák: A jak se asi od obcí občané dozvědí, že se vůbec nějaký návrh JŘ projednává, o tom jsem neslyšel, že by se tak někde dělo. Už vidím, jak jednotlivé obce dávají ten návrh na svůj web (navíc, když ho určitě dostanou na papíře), aby ho mohli občané připomínkovat. Naštěstí jiné kraje tak hloupé a arogantní nejsou.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Bureš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 549
Registrován: 8-2005
Odesláno Úterý, 11. dubna 2006 - 00:43:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Poborskiii: Už jsem se v některých obcích setkal s vyvěšením návrhu JŘ někde na vývěsce, někdy i s kontakty, kam se mají posílat připomínky. Současný JŘ byl v návrhu vyvěšen např. u nás v HK na nádraží, ale třeba i ve Všestarech.
ICQ -> 21 65 33 068
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3319
Registrován: 6-2003
Odesláno Úterý, 11. dubna 2006 - 11:31:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bureš: tam bych ale tipoval, že to asi organizuje "osvícené" OREDO. Myslím si, že je to o přístupu konkrétních lidí, kdyby se tlačilo přímo na středočeského hejtmana a ne na zabedněné úředníky, tak by to možná bylo účinnější.
Jinak věřím do budoucna, že se to zlepší, co se týká zapojení veřejnosti do tvorby JŘ, jak přes kraje, tak přes obce. Bude to určitě trvat ještě pár let, ale už jen to, že např. obce musejí mít web s vývěskou, kam ten návrh můžou vyvěsit, je určitá šance.

(Příspěvek editován uživatelem Poborskiii duben 11, 2006)
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Petrik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 66
Registrován: 7-2003
Odesláno Úterý, 11. dubna 2006 - 15:17:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Takže Krakonoš nejspíš nebude...:-( A budou na vlaku místo něj zase nějaký koženky nebo aspoň ty vozy zůstanou?
Bureš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 550
Registrován: 8-2005
Odesláno Úterý, 11. dubna 2006 - 16:23:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Poborskiii: Ty návrhy na vývěskách jsem viděl i tam, kde není Oredo, ale už si nepamatuju, kde to bylo (buďto střední nebo jižní Čechy).

Petrik: "Kopřivové koženky" se občas objevují na Krakonošovi i teď.
ICQ -> 21 65 33 068
Petrik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 67
Registrován: 7-2003
Odesláno Úterý, 11. dubna 2006 - 18:09:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

koženky jsem na Krakonoši v Trutnově ještě neviděl...Samozřejmě, že ho nechodím očumovat každý den.
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1282
Registrován: 8-2004
Odesláno Úterý, 11. dubna 2006 - 18:37:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Petrik:
Koženkové vozy jsem na Krakonošovi viděl třeba v době, kdy vypadla z provozu Pendolina. V té době navíc nebyl řazen správný počet vozů (jelo jich méně), což se dle JKP stalo i toto pondělí!
Zpoždění nehledej, najde si tě samo. A jak rádo!
Prochor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 29
Registrován: 6-2004
Odesláno Úterý, 11. dubna 2006 - 20:30:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ty vlaky i na Liberecku jezdily plný. Třeba rychlíky na Brno. Lidi nezavinili, že jsou vlaky teďka prázdný, prostě na modernizaci železnice na Liberecku se vykašlali všichni už od doby Hitlera. Prostě nechápu, proč Trutnov může mít své rychlíky a Liberec ne. Opravdu tam asi bydlí nějaký vlivný funkcionář Českých drah.
Tridvatri
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1986
Registrován: 7-2002
Odesláno Úterý, 11. dubna 2006 - 20:39:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

nevím zda by ten jezdil vlakem

(Příspěvek editován uživatelem tridvatri duben 11, 2006)
http://lokomotivy.fbi.cz
xxxxx
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.208.7.50
Odesláno Úterý, 11. dubna 2006 - 21:57:26   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Z dobře informovaných zdrojů se ke mě donesla zpráva, že díky psímu webu, který pánům z GŘ pěkně leží v žaludku, se nebude vůbec pospíchat se zveřejněním návrhu na intranetu a krajům se to pošle jen v textové podobě. Dále to vypadá, že se pro příští GVD nebude vůbec vydávat CD Sbírka pomůcek a velmi se bude zvažovat, kdo všechno bude mít na intranetu přístup k pomůckám nového JŘ. Zdroj bohužel prozradit nemohu, ale jedná se o dost spolehlivé informace. Tolik k "světlým zítřkům".
Valach
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 432
Registrován: 4-2004
Odesláno Úterý, 11. dubna 2006 - 22:50:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A ještě by mohli třeba zakázat focení vlaků,ne??
...a ze všeho nejhorší jsou trpaslíci.Ty potvory vám lezou všude a strašně rychle se množí!
Alzon
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 145
Registrován: 10-2005
Odesláno Úterý, 11. dubna 2006 - 22:58:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Holt jsou to hovada.....
S pozdravem Alzon
Ramon
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 75
Registrován: 6-2005
Odesláno Úterý, 11. dubna 2006 - 23:04:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No tak pokud to ČD takhle povedou s tím ne/zveřejňováním návrhů apod. dál, tak čekají "světlé zítřky" především ČD
Alzon
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 146
Registrován: 10-2005
Odesláno Úterý, 11. dubna 2006 - 23:09:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ramon :
jestli to takhle půjde dál tak za chvlku jsme v
S pozdravem Alzon
Petr_vlček
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 758
Registrován: 5-2004
Odesláno Středa, 12. dubna 2006 - 08:33:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V libereckým kraji (částečně i hradeckym - řekněme podkrkonoší) jde o systematické kurvení. Počínaje jízdním řádem s cílenými nepřípoji (třeba Paka - to snad takhle nemůže udělat ani naprostej debil, to musí být záměr....) a vozidly konče. Není to tak dávno co po zániku klasik na 030 jezdily hydry s Btn, pak 842+Bifx a dnes 810+010. Přitom třívozová souprava bývala v sezóně mezi Turnovem a Brodem ba i Senylama docela narvaná. Po zdobytčákování osobáků už se to ale podařilo vyřešit - substrát na vlaky dlabe.

A co se týče výprav na hory - jaký je rozdíl mezi autobusem a třeba pátečním 5706 nebo kolik to je (15,36 z Chlumce) pokud ten jede coby přípoj od pražského rychlíku jako sólo 810? Stalo se např. v pátek na konci ledna kdy půlce Prahy začínaj jarní prasdniny a celému státu den zimních.
Helmut
Neregistrovaný host
Odeslán z: 193.179.144.2
Odesláno Středa, 12. dubna 2006 - 08:51:46   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Petr_vlček: z Chlumce to je vlak 5707, a bude zase zle a plno řečí ale je to tak, viz. grafisti nebo snad ne, někdo něco namaluje a podle toho se jezdí( teda snaží jezdit).
A.F.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.240.183.15
Odesláno Středa, 12. dubna 2006 - 13:51:48   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tak dneska jsem se byl ptát na první návrh GVD 2007 v hradeckém OREDU a bylo mě řečeno ,že bude uveřejněn na jejich webových stránkach koncem dubna nebo začátkem května!!!Prý se k tomu bude moci veřejně diskutovat,tak to jsem zvědav!!!Podle prvních zpráv nemá být od nového GVD už na žádné trati královehradeckého kraje zastaven provoz na žádné trati!!!Jinak radikální změny prý čekat na trati 064 Stará Paka-Mladá Boleslav kde dojde rozpůlení trati z důvodů přechodu Královehradeckého a Středočeského kraje na této trati!Vzkaz pro toho osla(hejtmana) v Ústeckém kraji:Vzpomente si kdo udržuje dopravu(železnice) v Ústí n/L když stoupne Labe nad 7 m,já bych vám dal omezovat provoz,snad to tam vyhrají KSČM a ne ty šílenci od modrého ptáka!!!
Hrubyv
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 86
Registrován: 6-2005
Odesláno Středa, 12. dubna 2006 - 13:59:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Oredo je stejně bezva. Děkuji Bohu, že bydlím v HK kraji. (A zlobím se na něj, že bydlím na 040 )
Navštivte www.interrail.brejlovec.net a podělte se o své zážitky z cestování v cizině!
Tomáš_hradecký
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 39
Registrován: 6-2003
Odesláno Středa, 12. dubna 2006 - 14:05:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

První návrh OREDO uveřejní jakmile to bude možné (na konci dubna, nebo na začátku května) na webových stránkách www.oredo.cz
Bouřka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 512
Registrován: 12-2003
Odesláno Středa, 12. dubna 2006 - 14:32:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

snad to tam vyhrají KSČM

No tak!
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 167
Registrován: 11-2005
Odesláno Středa, 12. dubna 2006 - 15:05:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Cituji odpověď pana Kašpara na oficiální žádost o poskytnutí návrhu GVD:

Návrh jízdního řádu je pouze pracovním materiálem dopravce ČD,a.s. Je pouze podkladem pro jednání se odpovědnými zástupci objednavatele rozsahu základní dopravní obslužnosti (Stř.kraj+hl.město Praha) a projednání s volenými zástupci lidosprávy. Rozsah a časové polohy Návrhu JŘ vesměs neodpovídají konečné podobě JŘ. Tento si budete v definitivní ucelené podobě moci zakoupit cca jeden měsíc před platností ve všech osobních pokladnách dopravce ČD,a.s.
Děkuji za váš zájem o dění na železnici a přeji hezký den.



Alois Kašpar
Zástupce ředitele
pro Středočeský kraj a hl.město Prahu
Odbor osobní dopravy a přepravy
Generální ředitelství ČD, a.s.
JTS+420972241620, 602101843, Fax+zázn. 9722 33010
E-mail: kaspar@gr.cd.cz

Psí web o služebních pomůckách GVD
Lokom
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 213
Registrován: 9-2003
Odesláno Středa, 12. dubna 2006 - 16:20:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

koukam, ze v tom stredoceskym kraji jsou na urade taky pekne vypatlani, co? no a na GR asi jakbysmet ...
Dejvice
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 653
Registrován: 8-2005
Odesláno Středa, 12. dubna 2006 - 16:40:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

volenými zástupci lidosprávy

Velmi dobré ...lidospráva nemá chybu...

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace