K-report
 

Archive through 01.duben 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » GVD připravovaný » Staré archivy » Archive through 01.duben 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 20629
Registrován: 4-2003
Odesláno Pondělí, 20. března 2006 - 20:17:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Phpttjournal:
Přečetl jsem si to několikrát a nějak mi stále uniká obsah příspěvku...

Vlak ve čtyři z Budějc (a tedy v půl deváté v Brně) má docela naději na úspěch. Bude se stejně nejspíš jednat o prodloužení stávajících rychlíků, takže vozy akorát místo stání v Jihlavě zajedou do Budějc...
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Phpttjournal
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 90
Registrován: 10-2005
Odesláno Úterý, 21. března 2006 - 10:01:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

mode Martine_Zlivský zkusilsi přemýšlet nad tím co jsem napsal?Myslím tím návaznost časově na vlaky a potom,že změna jízdní polohy Petrova neodpovídá jízdním řádům jiných vlaků,které jsem využíval ať už ve směru na Cheb či zpět.Vždy to vycházelo na Petrov
Mibl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 313
Registrován: 6-2005
Odesláno Úterý, 21. března 2006 - 15:25:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Phpttjournal:
A co psát česky, já mám též problémy s pochopením.

Zatím není jasné, zda se jedná o posun Petrova nebo vlak navíc. Martin asi předpokládá vlak navíc.
PER ANGUSTA AD AUGUSTA.
Přes věci trudné k věcem vznešeným.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 20645
Registrován: 4-2003
Odesláno Úterý, 21. března 2006 - 17:21:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo takhle...
Samozřejmě má jít o vlak navíc (protažení současných vlaků Brno - Jihlava a zpět o úsek do ČB). Spíš mne znepokojuje, že ve Zlivi zase má stavět z plzeňských jen R 667 (minimálně R 765 by se mohl nechat, když pominu, že by bylo lepší, kdyby stavěly aspoň liché všechny...).
Pro zajímavost doplním prohození liché AntiSlívy s trojkou a zataktování AntiPlečky. Potěšitelné by bylo i zavedení rychlíku z Prahy v jedenáct, tedy by konečně odpadnul (jinak velmi těžko řešitelný) problém R 637/Os 8109/Os 8106/R 644.

Ale zdůrazňuji, že se jedná o návrh, tak mi pak nenadávejte, až to bude jinak. Z téhož důvodu nemá cenu sem moc psát polohy jednotlivých vlaků; snad jen že příjezd od Plzně do ČB by měl být v 57, odjezd v 02; od Prahy v 04 a odjezd v 54 (býv. Budvar je uvažován z ČB až v 02).
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Garfield
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1766
Registrován: 10-2004
Odesláno Úterý, 21. března 2006 - 17:41:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

nad jen že příjezd od Plzně do ČB by měl být v 57, odjezd v 02; od Prahy v 04 a odjezd v 54
Chápu to dobře, že na přestup budou -2 resp. -3 minuty .
To bych se jel podívat na 170, 190 a 220 ještě letos...
ICQ: 202 888 377
Peno
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 948
Registrován: 8-2004
Odesláno Úterý, 21. března 2006 - 18:03:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martine, Martine, každý by chtěl, aby zrovna v té jeho díře stavělo všechno. Ale to prostě není reálné, tak buďte rád aspoň za ten jeden rychlík co tam staví. A Zliv teda díra je, to se na mě nezlobte.
Lepší jeden Citelis, než čtyři SORy BN12.
Říkejte si co chcete, ale SOR likviduje konkurenceschopnost autobusové dopravy na Hodonínsku (a zřejmě i v celém Česku).
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1217
Registrován: 8-2004
Odesláno Úterý, 21. března 2006 - 21:17:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Peno:

Garfield:
Jo jo. Kdyby to alespoň rozvorali pořádně (rozdíl alespoň 15-20 minut), ale tohle je na přesdržku.
Nic nezkazí jen ten, kdo nic nedělá.
Mibl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 314
Registrován: 6-2005
Odesláno Středa, 22. března 2006 - 08:16:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

zataktování AntiPlečky
A to bude v 8 nebo v 9 ráno z ČB?

Chápu to dobře, že na přestup budou -2 resp. -3 minuty
Na začátku minulého grafikonu taky bylo v jednom směru -1, pak se to od 1. změny měnilo.
PER ANGUSTA AD AUGUSTA.
Přes věci trudné k věcem vznešeným.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 20655
Registrován: 4-2003
Odesláno Středa, 22. března 2006 - 08:47:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Peno:
A vlaky mají stavět podle velikosti nádraží (Česká Třebová ), města (Jílovice = les), anebo tam, kde do něj chce nastoupit více lidí?
Zliv je díra, ale frekvenčně může stále ještě konkurovat (co se týče R na 190) možná i Strakonicům. A ty rychlíky mimo spičky jezdí spíše poloprázdné, takže jen blb by posílal lidi na osobák, který je bez rozhodujících přípojů a jede místy i v nevhodné poloze.
Ale nemá moc cenu v tom hledat logiku, když to stejně někdo asi dělá pohledem do JŘ a možná i do mapy. Proč jinak by ve Zlivi zastavoval R 891, což je motorový dálkový rychlík (842+050), co jede těsně před nejobsazenějším osobákem, a zrovna když je dvouhodinová mezera...
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 20656
Registrován: 4-2003
Odesláno Středa, 22. března 2006 - 08:55:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Gar:
Nepřípoj 220 -> 190 schvaluji, nemá cenu na 190 tahat bordel z 220. Bohužel osobáky to opět odnesou a asi ještě víc než letos :-( (a že už to jezdí pěkně na houby a pěkně v obou směrech, aby to někoho neminulo).
190 -> 220 by být přípoj mohl, ale asi by to nevyšlo, musela by posunout celá 190 včetně přípojů a nejspíš i skupiny v Plzni, do čehož se asi nikomu moc nechtělo. Aspoň budou mít v Budějcích, co chtěli...

Mibl:
Měla by být v devět (resp. 8:54). Bez záruky, s dálkovými asi bude ještě vůle hýbat.
O dvě hodiny dřív by asi měla být večer i Slíva.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Tomáš_hradecký
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 36
Registrován: 6-2003
Odesláno Středa, 22. března 2006 - 12:20:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Setkání přátel dopravy a OREDO plánované na čtvrtek 23.3. v Hradci Králové je z důvodu nemoci zrušeno.

Omlouváme se, o náhradním termínu budeme informovat.

Tomáš Hradecký
Peno
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 960
Registrován: 8-2004
Odesláno Středa, 22. března 2006 - 17:28:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martine a nebylo by lepší urgovat na kraji zlepšení návaznosti a kapacity Os, než chtít aby kraj suplovalo MD svými rychlíky?
Lepší jeden Citelis, než čtyři SORy BN12.
Říkejte si co chcete, ale SOR likviduje konkurenceschopnost autobusové dopravy na Hodonínsku (a zřejmě i v celém Česku).
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 20659
Registrován: 4-2003
Odesláno Středa, 22. března 2006 - 20:45:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Peno:
Nejde ani tak o kapacitu, ale zoufalou „hemživost” spojů. Leda by konečně někdo přistoupil na obracení osobáků ve Zlivi, protože dál je naoprosto nesrovnatelná frekvence a vozí se vzduch, takže přidávání spojů moc nehrozí. Přitom využití rychlíků se docela nabízí a nikomu by neuškodilo (když nic, tak aspoň 667, 669, 761, 760, 762 a 668). A osobák (pokud se nedočkáme půlhodinového taktu) dost dobře neřeší cestuující, kteří chtějí někam dál a zbytečně musí přestupovat.
Ideálním řešením by tu byl soukromník - vyzobávač, který by jezdil jen ČB - Zliv a ostatní by ho nezajímalo
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Petr_Šimral
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 802
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 22. března 2006 - 21:11:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A zajistíš průměrné obsazení 50 platících cestujících na spoj alespoň při hodinovém taktu?
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 20661
Registrován: 4-2003
Odesláno Středa, 22. března 2006 - 22:03:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To záleží na jízdném a zda by jezdily i jiné (=dotované) spoje. Pokud by bylo jízdné ±stejné (tzn. včetně nějaké obdoby současných traťovek a klidně vyjma zlodějského :-)), tak by se těch 50 lidí v průměru pro oba směry nejspíš našlo po většinu dne, a asi i s rezervou. Záleží od kolika do kolika by to mělo být... Navíc tu je nezanedbatelná frekvence Hluboká - ČB a o něco menší Zliv - Hluboká, kterou taky nevím, jak počítat; a to vůbec nemluvím o režijnické části osazenstva, která také nějaké procento tvoří. Špičku může pokrýt i menší vozidlo, protože se může otočit za hodinu dvakrát (byť dost těsně).
Někdy to asi za současného stavu spočtu přesněji, takhle po paměti celý den spočítat nedokážu... A už vůbec ne něco takového zajistit
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 20665
Registrován: 4-2003
Odesláno Středa, 22. března 2006 - 23:13:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Akorát to počítání je teď zrovna docela nemožný, bo právě přijel na pár týdnů poslední vlak...

Tak aspoň opilecký 8060 jsme sčotl a nějakých 40 kousků tu vystoupilo a pár ještě vevnitř zůstalo dál... Od zejtřka jezdí NAD, takže to spočítat pořádně nepůjde, lidi budou jezdit i rychlíky a někteří přesedlají do gumokolu.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
H_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1154
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 23. března 2006 - 10:38:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nicméně tento průměr (50 na vlak) by se třeba našel na trase Plzeň - Nýřany. Nyní mají spoje z Domažlic ve špičce k Plzni 350 - 550 cestujících, mimo 100 - 200, z toho z Nýřan bude tak polovina cestujících. V jízdním řádu se přesto najdou i 3 - 4 hodinové díry.:-)
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 20697
Registrován: 4-2003
Odesláno Čtvrtek, 23. března 2006 - 13:19:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Však tady by to šlo taky, ale těžko to napsat, pokud ta čísla nevím aspoň zhruba přesně .
Anebo pořídit dva, tři busy, udělat pár zastávek ve Zlivi a v ČB a lidi se na vlak vyfláknou, pokud to nebudou šroty a dopravce bude mít aspoň trochu snahu.
Mmch rychlíková NAD je zneužívána cestujícími do Zlivi, a to je teprve první den výluky.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Peno
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 966
Registrován: 8-2004
Odesláno Čtvrtek, 23. března 2006 - 14:27:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A není spíš problém v tom, že ve Zlivi se ty vlaky nedají otočit? Pokud si to Zlivské nádraží vybavuju dobře, tak jsou to tři koleje, nádražní budova, jedno ostrovní nástupiště a strach nahánějící nadchod.
Lepší jeden Citelis, než čtyři SORy BN12.
Říkejte si co chcete, ale SOR likviduje konkurenceschopnost autobusové dopravy na Hodonínsku (a zřejmě i v celém Česku).
Zdeněk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1095
Registrován: 11-2003
Odesláno Čtvrtek, 23. března 2006 - 20:31:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Proč by se vlaky nedaly otočit??? Nehledě k tomu, že zlivské nádraží je krapet větší... A kdyby jezdily soupravy (nějakého cizího = soukromého dopravce), které jsou složené z motorového + řídícího vozu, nebyl by vůbec problém. Ale na objetí soupravy by i ty tři koleje stačily...
Edite bibite post mortem nulla voluptas
Peno
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 975
Registrován: 8-2004
Odesláno Čtvrtek, 23. března 2006 - 22:15:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale ono to není jenom "otočit soupravu". Někde musejí fíra a vlaková četa udělat přestavku, někde se musí ta souprava předtápět a je vhodné aby při tom nepřekážela ostatním vlakům. Ono to prostě není jen tak, říct si že tady chci točit soupravu a to ani v případě, že by to byla sólo 810 se samoobsluhou.
Lepší jeden Citelis, než čtyři SORy BN12.
Říkejte si co chcete, ale SOR likviduje konkurenceschopnost autobusové dopravy na Hodonínsku (a zřejmě i v celém Česku).
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 20720
Registrován: 4-2003
Odesláno Čtvrtek, 23. března 2006 - 22:52:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tady jsou kolejí 3P, málem víc jak v Budějcích (s peronama jen o dvě méně) .
A mašina předtápí snad všude stejně, ne?
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 20732
Registrován: 4-2003
Odesláno Pátek, 24. března 2006 - 10:14:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pro ilustraci (ten strach nahánějící nadchod tu opravdu je :-)):

Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Peno
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 977
Registrován: 8-2004
Odesláno Pátek, 24. března 2006 - 17:34:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak aspoň něco jsem si zapamatoval správně
Lepší jeden Citelis, než čtyři SORy BN12.
Říkejte si co chcete, ale SOR likviduje konkurenceschopnost autobusové dopravy na Hodonínsku (a zřejmě i v celém Česku).
Zdeněk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1103
Registrován: 11-2003
Odesláno Pátek, 24. března 2006 - 20:58:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Myslím, že soukromník by si s tim poradil. Ve Zlivi je tolik místa, že bych v tom neviděl problém...
A navíc - nikde není řečeno, že technologická přestávka + úkony se musí provádět ve Zlivi... I netolička jezdí tankovat do Protivína...
Edite bibite post mortem nulla voluptas
Mmm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 547
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 24. března 2006 - 21:18:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nekdy se musim pousmat jak vetsina uzivatelu teto diskuze hleda spasu na zeleznici u soukromniku.
Zdeněk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1104
Registrován: 11-2003
Odesláno Pátek, 24. března 2006 - 22:24:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bude to asi tím, že státní železnice nenaznačuje nějak příznivý vývoj, a tím pádem ani zákazníky nijak nepřitahuje...
Edite bibite post mortem nulla voluptas
Desiro
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 515
Registrován: 2-2004
Odesláno Sobota, 25. března 2006 - 09:14:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Miroslav Zikmund: Zatímco státněunitární ČD se jistě časem vzpamatují a bude z nich superšampión mezi železničními společnostmi.
Úředníci, kteří zpracovávají tuto nabídku, jsou velmi kovaní.
Portabohemica
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 45
Registrován: 2-2004
Odesláno Středa, 29. března 2006 - 16:07:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mám návrh: dvouhodinová rychlíková taktovka na 238už v kolem 7.ranní by z H Brodu vyjel současdně s R 670 i Rychlík do Hradce Králové a naproti z Pardubic do Jihlavy v taktu až do třeba 18.hodiny osobní vlaky by byly vedeny v trase PCE-HB v hodinovce mezi rychlíky a ostatní mezi nimi není to špatný návrh, ale je moc nereálný na to, kolik jezdí po 238 cestujících
Garfield
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1808
Registrován: 10-2004
Odesláno Středa, 29. března 2006 - 18:33:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Portabohemica:
A jinak si normální? To by pak mohl být 2-hodinový takt rychlíků i do Horní Dolní.
ICQ: 202 888 377
Dejvice
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 615
Registrován: 8-2005
Odesláno Středa, 29. března 2006 - 18:41:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Portabohemica: Návrh je jedna věc. Ekonomika provozu další. Takže najděte ještě bohatého sponzora, který Vám takovou "srandu" zaplatí a pak může být 2-hodinový takt R třeba i na 238. Jinak k té informaci, že na 238 jezdí hodně lidí: Máte ji nějak podloženou čísly? Do teď byla moje představa o 238 taková, že dostatek lidí, pro provoz s nijak závratnými ztrátami, jezdí tak akorát mezi Pcema a Slatiňanama (max. Žďárcem) a mezi Chotěboří a HavlBrodem, jinak bída...

PS: Co takhle oddělovat věty tečkou...
Chomutovák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 592
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 29. března 2006 - 23:52:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad PortaBohemica: Mně se Váš nápad líbí, i když s ekonomikou provozu to asi bude bída. Nicméně jsem přesvědčen o tom, že trať 238 má v rychlíkových cestujících ještě velký potenciál a ten by se dal nějakými dalšími rychlíky podchytit. Pro začátek by se to mohlo zkusit jen s pěti páry, jako na jiných podobných tratích (200, 070 apod.).
Podmínkou pro růst počtu cestujících bych ale viděl v tomto:
1) Co nejkratší jízdní doba (s rozumnou rezervou), žádné postávání 5-10 minut v Rosicích apod.
2) Jízda mimo 238, ideálně Hradec-Jihlava, prodloužení až do Znojma je asi ještě více sci-fi, přímé spojení Jihlava-Liberec jako loni by taky nemuselo být špatné, soupravy jsou srovnatelné.
3) Kvalitní přípoje a to zejména:
- ostrý (max 10 minut) v Pradubicích na rychlík do Prahy (pak je dálkové spojení z 238 od Hlinska až po Chrudim do Prahy často rychlejší než bus)
- v Pardubicích směr Olomouc (může být i trochu volnější, cca 20 minut na přestup)
- v Havl. Brodě na všechny směry, asi by stačily i osobáky
- ve Žďárci do Poličky
- v Jihlavě směrem na Třebíč i Budějovice.

Mimošpičkové rychlíky by mohly jezdit klidně i sólo motoráky, zase se něco ušetří.
Michalis
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.212.5.254
Odesláno Pátek, 31. března 2006 - 20:46:42   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ví se něco nového o tom přesunu IC na Vsetín?
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 145
Registrován: 11-2005
Odesláno Pátek, 31. března 2006 - 23:06:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

návrh GVD už je k dispozici na http://danone39.mr2008.org/ngvd/ ( nebo http://danone39.mr2008.org/ngvd/index.htm ). Zatím jen v podobě seznamů pro zaměstnance. Nejsou tam všechny stanice (asi 1/3), ale to hlavní se tam najít dá. I když tam nejsou zdaleka všechny vlaky, tak se mi z tohoto návrhu neudělalo dobře. (nezapomeňte se při prohlížení ještě popojet kousek doprava, jsou tam i vozové ovsazení, název vlaku a HV.)

Soubory se otevírají v excelu.
Psí web o služebních pomůckách GVD
Pmencik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 24
Registrován: 6-2002
Odesláno Sobota, 01. dubna 2006 - 08:30:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Až někdo příjdete na to, jak to z té stránky stáhnout, dejte vědět. Díky
Martyni
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 105
Registrován: 8-2005
Odesláno Sobota, 01. dubna 2006 - 09:56:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vybrat příslušné písmeno, poté se v pravém okně zobrazí příslušné stanice a pak už jen stačí na tu stanici použít ke stažení klasický double-click.
Garfield
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1827
Registrován: 10-2004
Odesláno Sobota, 01. dubna 2006 - 10:00:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Problém je, že to nejede (aspoň teda mě) ve Firefoxu.
ICQ: 202 888 377
Zapa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 782
Registrován: 10-2003
Odesláno Sobota, 01. dubna 2006 - 10:02:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A co si takhle najet na požadovanou stanici a kliknout dole na "stáhnout soubor"....
...a kola na plechu jsou měkký, to nevadí...
Stará paní
Neregistrovaný host
Odeslán z: 193.165.251.27
Odesláno Sobota, 01. dubna 2006 - 10:37:40   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Někteří lidé jsou úplně mimo. Třeba já - ani nevím, v čem se soubory *.dbf otvírají...
Jinak ale mám oba prohlížeče a mohu potvrdit, že ve Firefoxu to nejede (MS Exploser v pohodě).
Pmencik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 25
Registrován: 6-2002
Odesláno Sobota, 01. dubna 2006 - 10:38:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ve firefoxu to opravdu nejede, stahuju explorer, uvidíme, snad to bude fungovat.
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3202
Registrován: 6-2003
Odesláno Sobota, 01. dubna 2006 - 10:44:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ve Firefoxu to nejede, v html té stránky jsou chyby a asi i v tom scriptu - VBScriptu, nebo je to přizpůsobeno pouze Mrkvosoftu, bo teď z hlavy nevím, jak ho FF podporuje, nicméně v Opeře to také nefunguje.
---
*.dbf jde otevřít např. v MS Excel či OpenOffice.org Calc, ale umí ho naimportovat i další aplikace. Je to taková tabulka v přenosném formátu.
---
Jinak ty údaje v seznamech vlaků (z 10.3.) berte hodně s rezervou, jsou nekompletní, s chybami, řazení si vůbec nevšímejte. A raději počkejte na první návrh v podobě traťových tabulek, měl by být do dvou týdnů k dipozici (dle zákona ho ČD musí do 10.4. rozeslat krajům).
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3204
Registrován: 6-2003
Odesláno Sobota, 01. dubna 2006 - 11:32:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

pro pes38: Většina krajů se už se už naučila ten návrh zveřejňovat na svém webu, některé i s žádostí o připomínky obyvatelstva. Jiné zveřejní i své návrhy a připomínky. Během několika let se to informování v zájmu vylepšení tvorby JŘ ve regionální dopravě ještě vylepší, záleží na postupné změně přístupu odborů dopravy (tedy konkrétních lidí).
ČD samozřejmě návrh (a s vysvětlivkami ke tvorbě JŘ, atd.) na svém webu nezveřejní, natolik osvícení ještě nejsou, ale časem to také přijde. Tvorba JŘ je veřejná záležitost a veřejnost je k tomu časem dotlačí.

(Příspěvek editován uživatelem Poborskiii duben 01, 2006)
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 148
Registrován: 11-2005
Odesláno Sobota, 01. dubna 2006 - 11:34:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Abychom se toho času ještě dožili. (a loni ho na svém webu měly jen asi 4 kraje)
Psí web o služebních pomůckách GVD
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3205
Registrován: 6-2003
Odesláno Sobota, 01. dubna 2006 - 11:37:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nestíhám ti odpovídat na dvou fórech. Těch krajů bylo postupně devět. Většinou se přidaly na nátlak (žádosti) veřejnosti.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 149
Registrován: 11-2005
Odesláno Sobota, 01. dubna 2006 - 11:41:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak to jsem asi špatně nebo moc brzo hledal. Ale ani 9 krajů nejsou zdaleka všechny.....

Teď jsem koukal na tvůj web s těmi návrhy (gvd.kvalitne.cz). A zrovna Praha a Stč. kraj to nezveřejnily. Tak hlavně nezapomeň včas aktualizovat.

(Příspěvek editován uživatelem pes38 duben 01, 2006)
Psí web o služebních pomůckách GVD
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 20972
Registrován: 4-2003
Odesláno Sobota, 01. dubna 2006 - 12:35:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tvorba JŘ je veřejná záležitost a veřejnost je k tomu časem dotlačí.

Tak to si až tak nemyslím. Laická veřejnost by se rozhodně neměla dostat k prvotinám, ale až k té verzi, s kterou se po jednání s obcemi jde na kraj.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Hrubyv
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 57
Registrován: 6-2005
Odesláno Sobota, 01. dubna 2006 - 14:35:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To je naprostý bogus. Nejen že to nejde otevřít ve Firefoxu (nevím proč, přitom na těch stránkách vlastně skoro nic není. Zase někdo chtěl vypadat důležitě :-(, ale je tam odhadem tak pětina vlaků. I na zapracovaných tratích chybí spousta spojů, některé jsou psané jen v jednom směru atd... Raději si počkám na návrhy od krajů.
Navštivte www.interrail.brejlovec.net a podělte se o své zážitky z cestování v cizině!
Zapa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 785
Registrován: 10-2003
Odesláno Sobota, 01. dubna 2006 - 17:02:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hrubyv: Náhodou se na těch stránkách dá dozvědět plno věcí, které jinde takto pohromadě těžko seženete. Že zrovna ty návrhy nejsou nic moc, je fakt, ale snaha tu byla. Budeme si muset zkátka ještě počkat. Jestli chcete čekat na kraje, tak se smiřte s tím, že bude lepší, když si koncem listopadu koupíte JŘ, protože plno krajů to nevystaví a když už, tak s křížkem po funuse, kdy to na netu bude celé koplet od někoho ze zde přihlížejících....
...a kola na plechu jsou měkký, to nevadí...
Hrubyv
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 59
Registrován: 6-2005
Odesláno Sobota, 01. dubna 2006 - 18:24:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já doufám, že Poborskiii zapracuje :-). Ano, taky jsem tam zjistil spoustu zajímavých informací, ale už to tady proběhlo. Nehledě na to, že některé vlaky v části trasy existují, pak na chvilku zmizí a zase se objeví. Strávil jsem u toho několik hodin a výsledkem je, že v tom mám větší zmatek než předtím.

Ale alespoň informací, které jsem z toho zjistil a nezazněly tu (doufám):

Do Ostravy pojede více pendolin (cca 8 párů). Dále IC/Ex Hutník, Perner, Janáček (v obou směrech). Nově se objevil EC 108/9 asi Praha - Ostrava - Polsko. Přes Ostravu taky pojede IC 140/1.

EC do Žiliny/Košic pojedou přes Horní Lideč (Košičan, Fatra, Vsacan).

Praha - DD: Současná nabídka EC zůstane zachována, Kopernikus taky. Objevil se nový spoj 376/377. Zaslechl jsem, že by snad měl jezdit Bratislava - DD, ale našel jsem ho jen v Děčíně. Taky je tam desetivozový R352, ale o tom opravdu nemám ánuňk.

Liberec - Zittau: od oka bych řekl, že více spojů. Ale mají zajímavá třímístná čísla, odhadoval bych to na soukromníky, ale bůhví.

Obecně bych vnitrostátním vlakům moc nedůvěřoval.

Všechno, co jsem tu napsal jsem pouze vyčetl z příslušných stránek. Proto je to NAPROSTO BEZ ZÁRUKY!!! Ale lepší než nic .
Navštivte www.interrail.brejlovec.net a podělte se o své zážitky z cestování v cizině!
Semolina
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 135
Registrován: 2-2006
Odesláno Sobota, 01. dubna 2006 - 19:46:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Proč každý GVD Prahu přečíslovávají, jednou je to 106/107 pak 108/109 a pořád dokola. Praha má jezdit do Varšavy, nebo dojde k protažení až do Gdaňsku? A co Ostravan, bude zachován v kategorii R, nebo bude opět IC?
Hrubyv
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 60
Registrován: 6-2005
Odesláno Sobota, 01. dubna 2006 - 20:04:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Teď to nemám před sebou, ale vzpomínám si, že tam byla i 106/7 PRAHA.
Navštivte www.interrail.brejlovec.net a podělte se o své zážitky z cestování v cizině!
Zelená
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 876
Registrován: 3-2005
Odesláno Sobota, 01. dubna 2006 - 20:48:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevíte někdo, jestli bude náhrada za přesměrované IC/EC přes Vsetín. Nemám nic proti tomu, souhlasím že trasa přes Vsetín je rychlejší, jen mne zajímá spojení Ostravy a Žiliny, jestli vůbec nějaké bude, zvlášť když není vůle obnovit přím=é Os vlaky. Děkuji
Štastnou cestu!
Garfield
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1833
Registrován: 10-2004
Odesláno Sobota, 01. dubna 2006 - 20:52:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hrubyv:
Buď rád, že to Pes zveřejňuje. Myslím, že kdyby měl lepší info, tak by ho na web dal .
ICQ: 202 888 377
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 150
Registrován: 11-2005
Odesláno Sobota, 01. dubna 2006 - 21:15:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Lidi, já myslel, že vám udělám alespoň trochu radost, ale někteří ještě nadavají...Lepší něco, než nic, ne? To, že to nejde otevřít, není moje vina, je to asi tím, že ČD všude maji wokna s IE, tak to ze záhadného důvodu udělali jen pro IE. Samozřejmě, jakmile se ke mně dostanou traťové tabulky, dám je k dispozici. Zatím se nedostaly. Na Poborskiiiho bych moc nespoléhal, zrovna mě prosil, abych mu to poslal, až se to ke mně dostane. A kdy to bude, fakt nevím, protože si to prý ČD letos obzvláště hlídají.

Poborskii: Doufám že jsem nevykecal nic, co jsem neměl.
Psí web o služebních pomůckách GVD
Zelená
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 880
Registrován: 3-2005
Odesláno Sobota, 01. dubna 2006 - 21:22:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pes38 - díky Ti za ochotu, velice si toho vážíme, by%t to zatím nejde otevřít. Ale je to záslužná práce, jinak bychom nevěděli stejně vůbec nic.
Štastnou cestu!
Hrubyv
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 62
Registrován: 6-2005
Odesláno Sobota, 01. dubna 2006 - 21:24:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo beru. Pes38 si zaslouží mé díky. Ale jsou to tak nekvalitní informace, že to stejně nemá valnou hodnotu, ale to samozřejmě není chyba Psa38, nechtěl jsem, aby to tak vyznělo. Odpusťte, ale raději počkám na tabulky. Třeba u nás v HK to funguje velmi dobře.
Navštivte www.interrail.brejlovec.net a podělte se o své zážitky z cestování v cizině!
Hrubyv
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 63
Registrován: 6-2005
Odesláno Sobota, 01. dubna 2006 - 21:44:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Abych Vám ukázal, že si Vás opravdu vážím, pokračoval jsem v analýze dat .

Oprava: 140/1 má být EC.

Ostrava - Slovensko: zatím jsem našel šest párů Os a R420/1. Doufám, že tam něco přibude.

Praha - Bratislava: 4 páry EC, Strela 680 (to jsem zvědavý ).

V návrhu je skutečně EC106/107 i EC108/9 (už se těším, kam to pojede, tipuji Varšavu :-).

Zatím mi v návrhu chybí Vihorlat.

Mimochodem, jak je to vlastně starý návrh?
Navštivte www.interrail.brejlovec.net a podělte se o své zážitky z cestování v cizině!
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3220
Registrován: 6-2003
Odesláno Sobota, 01. dubna 2006 - 21:47:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já osobně bych tyhle seznamy vlaků nezveřejňoval, rozhodně ne v této rozpracované fázi před 1.návrhem. Za druhé, návrhy GVD jsem vždy uveřejňoval proto, aby se veřejnost mohla vyjádřit a aktivně zapojit přes kraje do tvorby JŘ, ne pro uspokojení šotoušů, také mám ověřeno, že ty návrhy si stahují běžně lidé ze samosprávy či z dalších úřadů.
Psa jsem prosil, aby když mu návrh někdo zašle (vyvíjí k tomu velkou aktivitu), aby mi ho přeposlal, jelikož letos se zabývám stavbou 4.koridoru a tvorbě JŘ se už nestíhám věnovat. Nejsem z ČD, tak se musím spoléhat na různé zdroje uvnitř a okolo, což nemusí být nejrychlejší. Zdroj si např. odjede na dovolenou a pak prostě není...
Čím více bude návrh JŘ rozšířen, tím lépe, ale je nutné k tomu přistupovat s rozvahou, přistupují k tomu laici a ne každý tomu rozumí.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 20989
Registrován: 4-2003
Odesláno Sobota, 01. dubna 2006 - 22:18:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pobo:
Tabulky budou v nejkratší možné době, až to bude nějaká kloudná verze.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Alzon
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 137
Registrován: 10-2005
Odesláno Sobota, 01. dubna 2006 - 22:41:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pobo : Jestli chceš pošlu ti je
S pozdravem Alzon

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace