K-report
 

Archive through 15.březen 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Schotousch nový živočišný druh » Staré archivy » Archive through 15.březen 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1850
Registrován: 8-2003
Odesláno Sobota, 11. února 2006 - 18:43:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No a jeho automatický podpis na DF Želpage:
"Petr Kuneš Praha. Autor příspěvku je odborníkem na dopravní infrastrukturu. Mj. autorem Projektu rozvoje a výstavby sítě ČR v návaznosti na středoevropské dálniční a tranzitní tahy"
Kdo nemá rád RYTMUS, ten není opravdu veselý.
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1851
Registrován: 8-2003
Odesláno Sobota, 11. února 2006 - 18:50:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No a má tam také své Diskusní fórum.
Tak co, uděláme tam takový cirkus, jako kdysi na Loko(šoto)stránkách?
Kdo nemá rád RYTMUS, ten není opravdu veselý.
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2939
Registrován: 1-2005
Odesláno Sobota, 11. února 2006 - 19:13:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tam už cirkus je, jak jsem se díval... Moc pěkné je srovnání Pana Kuneše (Docentem Novotným) s Edisonem, Newtonem nebo Rooseveltem...
ICQ: 321725091
Beneš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 276
Registrován: 11-2003
Odesláno Sobota, 11. února 2006 - 19:53:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ten dopis má pokračování...

Jedna souprava Pendolína stojí asi 630 miliónů Kč. jedna soupava Siemens ICE 3 stojí asi o 120 miliónů více (při rychlém jednání možná sleva) a je to o třídu lepší vlak (prov. rychlost 300 km/h, !!!)je spolehlivý a hlavně výrobce (Siemens dopravní systémy) je velice korektní a seriózní firma, což projevila tím, že když jsem je kontaktoval a podrobně seznámil s našimi problémy s Pendolínem a se skutečností, že po týdnu jsem nedostal odpověď na můj dopis, dostalo se mi ujištění, že v jejich případě by se toto nemohlo stát. Firma Siemens dále deklarovala připravenost dodat požadovaný počet rychlovlaků SIEMENS ICE 3 v krátké dodací lhůtě. Výsledky mého jednání jsem odeslal kompetentním zástupcům ČD a ministerstva dopravy s jednostranným doporučením odstoupit od smlouvy s firmou ALSTOM a zahájit okamžité jednání s firmou Siemens.

no tak co řešíme, pan Kuneš nám osobně zařídí výměnu TIS za ICE
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2940
Registrován: 1-2005
Odesláno Sobota, 11. února 2006 - 20:18:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

je velice korektní a seriózní firma ... dostalo se mi ujištění, že v jejich případě by se toto nemohlo stát



Už vidím Siemens, jak říká: Pane Kuneši, přesně takto byste dopadl i u nás...


Stejně mám dojem, že mail ppetr.kunes@atlas.cz znamená Pan Petr Kuneš...

(Příspěvek editován uživatelem bobyk únor 11, 2006)
ICQ: 321725091
Fantomasdc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1003
Registrován: 7-2002
Odesláno Neděle, 12. února 2006 - 17:19:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jen zírám na tu zahradu narcisů (ehm, narcisu): "Na zdejším fóru jsem já odborníkem na dopravní infrastrukturu, špičkovým specialistou na infrastrukturu silniční."
"Vzhledem k tomu, že zdejší diskusní prostředí je velice příjemné a kvalitní, opravdu nevidím důvod, proč nediskutovat právě zde."

Jeho sebevědomí bych snad ani nechtěl mít...
"Jen bílou orchidej...."
Vikijous
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 364
Registrován: 4-2003
Odesláno Neděle, 12. února 2006 - 18:07:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale bacha na trestní oznánemí:
8.12.2005 12:31:41
Předmět Kuneš, Tarax, Jarda, Lika, Hadrbolec
Odesílatel: Mgr. Čejka
Naplnili jste skutkovou podstatu trestného činu pomluvy. Vystavujete se soudnímu stíhání.

13.12.2005 16:42:56
Předmět Kuneš, Tarax, Jarda, Lika, Hadrbolec
Odesílatel: Mgr. Čejka
Oznamuji všem, že dnes 13.12.2005 jsem prostřednictvím právního zástupce podal na Policii ČR trestní oznámení na pány Kuneše, Taraxe, Jardu, Liku a Hadrbolece pro důvodné podezření ze spáchání trestného činu pomluvy a trestného činu šíření poplašné zprávy. V současné době se též pracuje na podání soudních žalob na výše jmenované.

5.1.2006 14:54:21
Předmět trestní oznámení č.2
Odesílatel: Mgr. Čejka
Oznamuji, že dnes 5.1.2006 jsem opětovně podal trestní oznámení pro podezření z trestného činu šíření poplašné zprávy, pro podezření ze spáchání trestného činu pomluvy a nově trestní oznámení pro podezření ze spáchání trestného činu obecného obrožení na pány Hardbolce, Kuneše, Taraxe, Liku a Jardu.

19.1.2006 10:04:14
Předmět ukončete diskuzi
Odesílatel: Mgr. Čejka
Žádám o odstranění antipetic z internetových stránek. Zároveň podávám trestní oznámení pro podezření ze spáchání trestného činu obecného ohrožení na pány Koumese, Hadrbolce, Kuneše, Taraxe, Kůněše a Liku. Také žádám o vydání předběžného opatření na smazání diskuse.

Prográmky pro BAHN
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1872
Registrován: 8-2003
Odesláno Neděle, 12. února 2006 - 22:11:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hmmm, ty zaloby bych chtel videt...
Kdo nemá rád RYTMUS, ten není opravdu veselý.
J_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 51
Registrován: 1-2006
Odesláno Neděle, 12. února 2006 - 23:15:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Často si říkám, k čemu je na tomhle DF k dispozici tolik nejrůznějších smajlíků do příspěvků. Jenže pak jsem se kouknul na odkazy na Bahnworld a hlavně na Kuneše a najednou nenacházím žádnej relevantní emotikon.
Předmět kompromisní návrh vyřešení současné neklidné sitace
Odesílatel: Kuneš
Pánové, vyzýval jsem vás ke konstruktivní diskusi na téma výstavby dálniční sítě, namísto toho zde půtky nadále pokračují. Navrhuji zklidnit současnou situaci následujícím řešením.
Lenny se omluví za drzosti, urážky a lži adresované mé osobě, během následujícího měsíce tvrdě zapracuje na svém novém projektu, kde opraví současné hrubé chyby (nebude např. chybět dálnice z Turnova na Harrachov !!!, atd.), nový projekt pak vystavíme na webu k připomínkovému řízení a pokud bude lepší (pevně věřím, že ano) bude jím možno v nejkratší možné době nahradit ten původní návrh. Ostatní pak zváží další pokračování vztahu s Lennym a přestanou mu vulgárně nadávat. Lenny přestane neustále zpochybňovat moji odbornost, což přenechá ekoteroristům, zařadí na své stránky odkaz na náš web a vyřadí z něj všechny ekofašisty.
Předpokládám, že tento "mírový" plán může být akceptovaný pro celé zdejší fórum.

Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 19635
Registrován: 4-2003
Odesláno Pondělí, 13. února 2006 - 02:49:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)


Tak to je nášup... Pokud tohle opravdu může někdo myslet vážně, tak vlastně máme v blázincích samé simulanty!

Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
J_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 52
Registrován: 1-2006
Odesláno Pondělí, 13. února 2006 - 07:09:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pořád ještě zbývá naděje, že je to precizně vybroušená recese.
Cogwheel
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.228.94.242
Odesláno Pondělí, 13. února 2006 - 08:37:29   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Obávám se že ne, neboť i na www.dalnice.com figuruje již delší dobu odkaz na Kuneše jakožto "Osobní stránky, zabývající se radikální výstavbou dálnic v Česku". V Kunešově debatě se vyskytující Lenny je nejspíš autor http://dalnice.wz.cz na které se dá i koukat.
Ivan_horník
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1
Registrován: 2-2006
Odesláno Pondělí, 13. února 2006 - 18:47:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dálnice z Turnova na Harrachov je dobrej nápad! Mě pan Kuneš jako recesista vůbec nepřipadá.
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2953
Registrován: 1-2005
Odesláno Pondělí, 13. února 2006 - 22:14:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Když jsem četl kompromisní řešení poprvé, tak jsem spadl pod stůl a ani ho sem nestačil dát...
Mně taky jako recesista nepřipadá, bohužel...
ICQ: 321725091
Beneš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 278
Registrován: 11-2003
Odesláno Úterý, 14. února 2006 - 00:15:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tohle ale recese snad je...

Informační stránka projektu ekologicka varianta

...Prvním krokem může být můj návrh redukce dálniční sítě ČR a to tak, že by se dnešní beztak nevyhovujících dálnic D1 a D2 v celé její délce a úsek dálniceD5 mezi Prahou a Plzní demontoval a následně experimentálně po celé délce zatravnil a zalesnil převážně dubem a javorem...


Cejka

vysvětlivky - zeleně je zakreslena nově zatravněná a zalesněná oblast v místech, kde dříve probíhala dálnice
Cogwheel
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.228.94.242
Odesláno Úterý, 14. února 2006 - 10:36:58   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Možný zdroj inspirace pana Kuneše: www.technickepamatky.cz/img/odoprava/mapapd.jpg Aneb - nic nového pod sluncem.
Lenny
Neregistrovaný host
Odeslán z: 146.102.37.66
Odesláno Úterý, 14. února 2006 - 13:29:04   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mám z Kunešem spor. Kdysi jsem řekl jak by měla vypadat dálniční síť a on se toho chytil a hned to nakreslil a vystavil to v té své žumpě. Loni jsem ho požádal, aby tu mapu smazal, ale on nechce a místo toho vyskakuje a poučuje mě jaký je to odborník.

Bohužel myslí to važně. Je to magor.

Jeho odkaz bych na své stranky nedal. Na takovou žumpu tam odkaz nechci.
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1889
Registrován: 8-2003
Odesláno Úterý, 14. února 2006 - 14:47:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kuneš na K-Reportu! A to hned v sousední diskuzi!
Kdo nemá rád RYTMUS, ten není opravdu veselý.
Vikijous
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 366
Registrován: 4-2003
Odesláno Úterý, 14. února 2006 - 19:00:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

http://mediar.cz/www/index.php?pid=10&typ=1&id=860
kuneš, 23.06.2004, 22:50
Neustále již dva roky tady do mne kopou neznámí ekologové proudem a snaží se mě paralyzovat či dohnat k infarktu (momentálně míří do srdeční krajiny, páteře, ledvin, hlavy, končetin, genitálií). V Praze v okruzích ulic Karafiátová, Komenského, Kosmonautů a v obci Temelín. Dne 7. 5. 2004 mě v u obchodního centra Tesco okradli! Dne 10. 5. 2004 jsem na Karafiátově 1 v Praze omdlel! Vykradli mi 3x chatu, a postupně mi ji ničí v obci Dukovany. Mouši, zástupci občanské společnosti, ještírci a ekologové se na mě domluvily! Pokazily mi opět oba domovní zvonky. Dnes mi prokoply schránku. Ještě ten den zástřel na nohy + ukájení hlasů. Při sepisování zástřel na týl, do ledvin a do hlavy. Neustále mi cuká pravé oko v pravém koutku. Škodná mi kazí přístup na síť! Posmívají se mi, že jsem teplouš, homosexuál a nechtějí mi dát dívky o které stojím, ačkoli jsem heterosexuál! Některé servery mou zprávu mažou. 14. 5. 2004 mi pokazily emailovou poštu. Dne 15. 2. 2004 mi neznámí ekologové zlikvidovali vysavač! Kopou také do mého psa a do kočky, kterým se tvoří podkožní nádorky a bradavice! Dne 27. 3. 2004 mi otrávili pejska, který na hodinu zcela ochrnul! Pes se mi nakonec ztratil úplně! Dnes již vím, že mou sestru srazily autem a mne srazily z kola hned 2x, o čemž jsem si myslel, že jde o náhodu. A co je nejhorší, házením kamenů rozbíjejí žárovky nad dálnicemi, nejčastěji na D1!!! To už se nedá vydržet!!! Prolévám se minerální vodou „Magnesií“, odvarem z meduňky, čajem „Zelený drak“ spím v alobalové krychli, pojídám hořčíkové tablety, ale to vše mou situaci pouze zmírňuje... email: ppetr.kunes@atlas.cz

Prográmky pro BAHN
J_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 55
Registrován: 1-2006
Odesláno Úterý, 14. února 2006 - 19:34:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Aha, takže je to vlastně spíš smutný...
Beneš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 279
Registrován: 11-2003
Odesláno Úterý, 14. února 2006 - 19:38:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Osobní stránky pana Petra Kuneše:

http://botany.natur.cuni.cz/cz/lide/kunes.php

Ale spíš se jedná o shodu jmen
J_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 56
Registrován: 1-2006
Odesláno Úterý, 14. února 2006 - 20:01:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Beneš: nepochybně shoda.
Leda by to byla dokonale rozštěpená osobnost.
RadekŠ
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1536
Registrován: 4-2003
Odesláno Středa, 15. února 2006 - 08:46:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ale to vše mou situaci pouze zmírňuje...

No ale vypadá to, že se od loňského léta dal trošku dohromady.
P_v
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 326
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 15. února 2006 - 14:44:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ten pomotaný příspěvek je nějakou variantou tohoto:
http://www.google.com/search?hl=cs&q=mou%C5%A1i
Patrně si někdo z p. Kuneše vystřelil, v originále který se vyskytuje na stovkách míst (!) jsou některá slova jinak.
waszyn
Neregistrovaný host
Odeslán z: 86.49.2.57
Odesláno Středa, 15. února 2006 - 22:13:57   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tak kuneš to forum na svych strankach smazal, asi uz te kritiky bylo prilis
J_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 57
Registrován: 1-2006
Odesláno Čtvrtek, 16. února 2006 - 07:31:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A smazal i zdejší diskusi "Eurosprinter, Eurorunner a další mašinky od Siemensu"
Vikijous
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 368
Registrován: 4-2003
Odesláno Čtvrtek, 16. února 2006 - 11:29:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kuneš to nebyl, protože perlí dál:
Nicméně bylo by dobré vypátrat viníka a posléze ho exemlárně potrestat, aby se v budoucnu takový útok vůči diskusnímu fóru, který nemá v dějinách internetu obdoby, nikdy neopakoval.

A smazal i zdejší diskusi "Eurosprinter, Eurorunner a další mašinky od Siemensu"
Nemuseli to smáznou, stačilo to přehodit sem.
Prográmky pro BAHN
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4645
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 16. února 2006 - 11:41:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tak to fakt nemá v dějinách internetu obdoby :-)
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
pouze plynulá doprava může být ekologická
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2970
Registrován: 1-2005
Odesláno Čtvrtek, 16. února 2006 - 12:27:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale má pravdu. Tak blbé názory a taková dávka samolibosti skutečně nemají v dějinách internetu obdoby...

(Příspěvek editován uživatelem bobyk únor 16, 2006)
ICQ: 321725091
RadekŠ
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1539
Registrován: 4-2003
Odesláno Čtvrtek, 16. února 2006 - 12:56:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

takový útok vůči diskusnímu fóru, který nemá v dějinách internetu obdoby, nikdy neopakoval. Pan Hadrbolec je naprosto vynikající odborním na IT technologie a jsem přesvědčen, že nám jméno člověka, jež namá špetku cti a charakteru a dopustil se tohoto činu, "naservíruje na stříbrném podnose".
Já osobně podezřívám "ekology", konkrétně jejich buňku při VŠE v Praze, kde o úzkou spolupráci hodlám požádat rektora. Dalším podezřelým by teoreticky mohl být Mr.Modena jelikož jsem mu kdysi svěřil heslo, avšak zdráhám se uvěřit, že by byl něčeho podobného schopen a že by se nechal uplatit "ekology" a to i přesto, že avizoval změnu v uvažování.




A já doteď myslel, že "Kolumbus co přijede vodovodem" je filmařskej fór.
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4646
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 16. února 2006 - 13:09:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ha, buňkka! špionážní nebo teroristická? :-)
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
pouze plynulá doprava může být ekologická
Zlin__24tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 709
Registrován: 3-2005
Odesláno Čtvrtek, 16. února 2006 - 13:50:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

nenašla by se někde nějaká fotka toho dotyčného člověka? Ja mám furt pocit že je to celé imaginární, ale pokud ta osoba existuje

kde o úzkou spolupráci hodlám požádat rektora
Bych chtěl vidět jak rektorovi vykládá něco o zneřátelených "buňkách ekologů"

Pan Hadrbolec je naprosto vynikající odborním na IT technologie
Pan kuneš zná jenom samé vinikající odborníky - jako je i on
http://trajfly.wz.cz - novinky z provozu MHD ve Zlíně a Otrokovicích, rozsáhlá fotogalerie....
ICQ: 271 444 785
Vikijous
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 369
Registrován: 4-2003
Odesláno Čtvrtek, 16. února 2006 - 14:13:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

nenašla by se někde nějaká fotka toho dotyčného člověka? Ja mám furt pocit že je to celé imaginární,
Že by blbost, jež přesahuje fyzické možnosti tohoto světa

P_v: 15.únor 2006-14:44:
Po tom co Kuneš píše, mi to spíš příjde naopak(nebo je stejně dobrý):
Včera bylo fórum prolomeno a "ekologové" vymazali více než 3000 příspěvků. Je jasné, že ta zelená lůza dnes prožívá euforii, kterou ještě umocnil předvolební průzkum STEM.
Já už jsem tu "Mouši" variantu kdysi četl, ale v těchto souvislostech mi přijde zábavnější
Prográmky pro BAHN
Petr_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1495
Registrován: 4-2003
Odesláno Čtvrtek, 16. února 2006 - 14:19:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak blbé názory a taková dávka samolibosti skutečně nemají v dějinách internetu obdoby...

To už někdo překonal malýho hitlera??? To musí bejt ale maskokot...
Ein Volk, ein Kaiser, ein Dampf, eine Spur, eine Kupplung!
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1918
Registrován: 8-2003
Odesláno Pátek, 17. února 2006 - 15:25:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak, kdo máte na pro změnu tohle nervy?
http://www.854.wz.cz/soutez/soutez.htm
Kdo nemá rád RYTMUS, ten není opravdu veselý.
Beneš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 286
Registrován: 11-2003
Odesláno Pátek, 17. února 2006 - 16:09:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

FT=doktor fotograf


Bahnworld si na k-repu získává stále větší oblibu:
../28/67545.html"../../clipart/bomba.gif" border=0>
Jirka_Š
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 62
Registrován: 6-2003
Odesláno Sobota, 18. února 2006 - 23:32:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Offtopic: 4. 2. se tady diskutér Xxx ptal na: ...když kdysi na ČT dávali historii TV vysílání u nás (uváděl M. Eben), byl tam "videoklip" někdy z padesátých let a začátek tý písničky byl, že jede ze směny trolejbusem (snad z Bohdanči), nemá to někdo nahraný v digi? a Garfield nabízel, že mu to pošle. prosím taky poslat!

Jo a kdybyste někdo věděl o jakýchkoliv zdigitálněných - tehdy se to nazývalo - televizních písničkách, dejte mi vědět, občas stahuju přes DC++, ale nic moc... Mám zájem hlavně ze 60. let, kde se nějak vyskytuje tehdejší život a technika (nejen vlaky a MHD, ale i Spartaky, Škoda 1201 a 1202 STW a další) ale i jiné, bez techniky. Tu dobu jsem nezažil, ale znám jí z vyprávění příbuzných a byla rozhodně zajímavá, stejně jako tehdejší životní styl, kultura a písničky...

Namátkou mě třeba napadá (dávali tak před tejdnem na ČT v nějakém nočním pořadu) "Dva roky jezdím bez nehod" nebo "W. Matuška / K. Štědrý : Mám malý stan"...

Díky splasher@centrum.cz
Garfield
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1565
Registrován: 10-2004
Odesláno Sobota, 18. února 2006 - 23:50:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jirka_š:
Tady došlo k omylu, já sem Iksovi posílal polského milionarza
ICQ: 202 888 377
Garfield
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1609
Registrován: 10-2004
Odesláno Čtvrtek, 23. února 2006 - 21:15:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě k nedávné diskuzi o Jarku Nohavicovi:
Slyšeli ste už někdo Ladovskou zimu? Je to lepší jak Milionář
ICQ: 202 888 377
D–vo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1481
Registrován: 2-2004
Odesláno Čtvrtek, 23. února 2006 - 21:22:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo supr, tady je ke stažení
Quis non amat Laminateas, non amat homines                          Profil
T_m
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1108
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 28. února 2006 - 20:38:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes jsem při průjezdu stanicí Praha hl.n. zaslechl velice zvláštní hlášení:
"Pan Petr Šeda, ať se dostaví na služebnu Policie ČR. Opakuji, pan Petr Šeda, ať se dostaví na služebnu Policie ČR"
Myslím, že asi známe jeho problém ...
Dopravní web
Dopravní diskuse
České stránky programu BAHN
Mcbain
Administrátor

Číslo příspěvku: 5430
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 01. března 2006 - 11:59:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To jsi fakt slyšel?
Padesát let přepravy silničních návěsů po železnici
D–vo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1485
Registrován: 2-2004
Odesláno Čtvrtek, 02. března 2006 - 01:46:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Už ho slyším: "Co to máte za stvojvedoucí? ... Já ho zabiju! Jestli ho nevystšídáte..."
Quis non amat Laminateas, non amat homines                          Profil
3260
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1105
Registrován: 10-2003
Odesláno Čtvrtek, 02. března 2006 - 06:12:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

...tak jak pojede z HHHHHHHřřřřřřřřřřřřřřřřečkovic
Bramborovič Bramborson z brambistorovou regulací z Bramborova
Nesotoušská doprava
Dobro
Neregistrovaný host
Odeslán z: 212.71.129.172
Odesláno Čtvrtek, 02. března 2006 - 20:00:24   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Omlouvám se za neznalost: Kdo je Petr Šeda?
Vikijous
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 391
Registrován: 4-2003
Odesláno Čtvrtek, 02. března 2006 - 21:32:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

patron tohoto fóra
http://www.volny.cz/inon/seda.html
Prográmky pro BAHN
T_m
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1120
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 03. března 2006 - 23:12:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak takhle vypadá taky šotouš ...
http://www.break.com/movies/patiencechild.html
(pozor, ale je to dost drsný)
Dopravní web
Dopravní diskuse
České stránky programu BAHN
Halfmister
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 256
Registrován: 2-2005
Odesláno Sobota, 04. března 2006 - 10:12:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

T_m: CO TO BYLO???
Ženský nebo chlast, jednou si na to dno sáhneš.
Kurt_mužík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 20
Registrován: 11-2005
Odesláno Sobota, 04. března 2006 - 10:43:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Asi náruživej hráč počítačových her. Nějaké vyšší stádium psychózy.
Doktor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 596
Registrován: 4-2003
Odesláno Sobota, 04. března 2006 - 15:40:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mno, dle mého názoru je to sehraná scénka. Co se mi však líbí jest http://www.volny.cz/inon/hu.html
železnice » http://lokomotivy.euweb.cz | MHD Brno » http://tramvaj.wz.cz
Fantomasdc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1026
Registrován: 7-2002
Odesláno Neděle, 05. března 2006 - 20:28:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Doktor: Tak to nemá chybu!
"Jen bílou orchidej...."
Study
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1374
Registrován: 11-2004
Odesláno Středa, 08. března 2006 - 12:02:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

T-m: pripominas mi tohle:

Web o prostějovských autobusech

Rezoun PV-67-39 je nesmrtelny vuz, ktery je schopen si to na rovine rozdat i s kamionem, ale na PV-57-09 nikdo nema!
Chocholoušek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 125
Registrován: 10-2004
Odesláno Pátek, 10. března 2006 - 14:32:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Odesílatel: Kuneš
Podívejte se, co vy vůbec víte o tom, jak nesmírně složité je uvést takový projekt do provozu. Vemte si třeba eurotunel, tam to trvalo 200 let než se nakonec postavil a dneska je silně prodělečný. Vy jste v pohodě, vy si jen surfujete po internetu a myslíte si, no jo, on to pan Kuneš všechno zařídí a já pak budu jen nadávat za každou malou chybičku. Podívejte se, já Projektu rozvoje věnuji tolik času jako snad nikdo ničemu, zkrátil jsem i dobu spánku na 5 hodin , což je dlouhodobě neudržitelné. Projekt se momentálně nachází v poměrně pokročilé fázi investičního řešení.

http://www.gbook.cz/kniha.asp?id=4872

Chocholoušek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 126
Registrován: 10-2004
Odesláno Pátek, 10. března 2006 - 14:43:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě něco:

Ostatní dálnice jež zde kritizujete (2,3,6,7) mají velký význam převážně z celoevropského hlediska. Pokud jste hrdým obyvatelem toho zapadákova, kde bydlíte a ostatní svět vás nezajímá, tak vám jsou k ničemu i okresní silnice, protože vás zajíma leda tak se celý den plahočit na poli, nakrmit prase, čekat na pošťačku s podporou a večer si ožrat držku v hospodě. Vězte však, že naše ekonomika na lemplech vašeho typu naštěstí nestojí a proto je výstavba dálniční sótě jednou z hlavních priorit obyvatelstva ČR....Celý proces EIA,jak jsem byl pisatelem Karlem interpelován považuji za naprosto zbytečné zdržování výstavby spojené s finančně náročným výkrmem úřednictva...Původní plán pracoval s jistým způsobem financování, který po rozkolu čs. státu s Nomurou, zůstal nenaplněn. V současné době intenzivně pracuji na hledání investora projektu, ve hře je konzorcium amerických investorů v čele s Bechtelem, nicméně vše má ještě k dohodě velmi daleko. Bohužel, přátelé, taková je realita.

A máme to (((-: Ledaže bysme na něj poslali Šedu.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 20314
Registrován: 4-2003
Odesláno Pátek, 10. března 2006 - 14:52:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)


Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Wool
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 101
Registrován: 1-2005
Odesláno Sobota, 11. března 2006 - 20:20:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zabrousil jsem sem nahodou, ale teda, to je SILNY KAFE, pan Seda je oproti tomu slabej jak caj. Proboha, co to je za cloveka? Stejne to ale bude asi nejaky recesista...
Ale dalnice Turnov - Harrachov - to je nejvetsi mazec...to je stejne realny jako vystavba prehrady ve Vilemove u Rokytnice Budu sem chodit casteji, kam se na tento thread hrabou ruzne funny sites typu eprdel atd...
Jednicka, dvojka, trojka, ctyrka....pozitura!
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3188
Registrován: 1-2005
Odesláno Pondělí, 13. března 2006 - 16:29:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Wool: Choď hlavně na svobodné a necenzurované fórum Pana Petra Kuneše na http://www.gbook.cz/kniha.asp?id=4872

Tam je těch perel n-krát tolik
ICQ: 321725091
Komár
Neregistrovaný host
Odeslán z: 147.32.207.24
Odesláno Pondělí, 13. března 2006 - 17:02:59   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Celý proces EIA,jak jsem byl pisatelem Karlem interpelován považuji za naprosto zbytečné zdržování výstavby spojené s finančně náročným výkrmem úřednictva

V tomhle má bohužel trošku pravdu Počítat třeba chrobáky kvůli rekonstrukci trati ve stávající stopě je postavené na hlavu
Bebop
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 63
Registrován: 10-2005
Odesláno Úterý, 14. března 2006 - 15:34:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bobyk - super odkaz
Lukash
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 955
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 15. března 2006 - 15:32:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Člověk si chce vyfotit přechod přes koleje a nějací tři schotouši tam zavazí ...
teda spíš stojí v koleji, hlavně že tam jsou kamery




přiznejte se kdo to byl?
http://www.webpark.sk/traffic/pfy/aktual.htm
- stránky hlavně o střídavých pantografech -

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace