K-report
 

Archive through 10.únor 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Trať 220/221 » Trať 220/221 - čtvrtý koridor... » Staré archivy » Archive through 10.únor 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Qěcy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 320
Registrován: 9-2005
Odesláno Čtvrtek, 26. ledna 2006 - 17:06:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zdeněk:
A proč to nelze? Když lze mít AHr bez oddílového návěstidla a bez samostatných předvěstí vjezdových návěstidel?
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2530
Registrován: 6-2003
Odesláno Čtvrtek, 26. ledna 2006 - 20:55:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak tady stál, stál hodně dlouho, ani nevím jak dlouho, možná i přes sto let. Už nestojí :

http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Zdeněk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 882
Registrován: 11-2003
Odesláno Pátek, 27. ledna 2006 - 00:01:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Qěcy: Přestaň už rejpat, vem si D2 (raději i D1) a přečti si to!!! Nebo neumíš číst?
Edite bibite post mortem nulla voluptas
Slídil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 640
Registrován: 7-2002
Odesláno Pátek, 27. ledna 2006 - 11:39:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

BTW, je někde aktuální, ale opravdu aktuální, D1 na Inetu ?
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1022
Registrován: 8-2004
Odesláno Pátek, 27. ledna 2006 - 13:01:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Poborskiii:
A co stálo? Nějak mi to nedocvakává.
Nic nezkazí jen ten, kdo nic nedělá.
Rob
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 77
Registrován: 1-2005
Odesláno Pátek, 27. ledna 2006 - 13:42:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Poborski: to vzal za své ten zděný domek u bývalého přejezdu v oblouku mezi Strančicemi a Hr.Svojšovice?? Tuším, že měl číslo 119. Škoda, ještě jsem ho chtěl jednou vyfotit.
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2532
Registrován: 6-2003
Odesláno Pátek, 27. ledna 2006 - 16:33:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jj, ten domek v uplynulých dnech vzal za své, ani nevím přesně den, protože se mi v těch mrazech nechtělo moc ven. V provozu jsem ho nikdy neviděl, ale vzhledem k tomu, že u něj byl přejezd, tak předpokládám, že to býval závorářský domek.

Hroch: jsem to tak napsal schválně, jestli se někdo zeptá .

Fotku s původním domkem dodám později - až mi kurňa přestane zlobit net.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2534
Registrován: 6-2003
Odesláno Pátek, 27. ledna 2006 - 17:33:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nepodařilo se mi teď najít fotku toho domku branou ze stejného místa, takže aspoň ze stejného směru:

Jinak, to číslo na něm bylo 119a.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Qěcy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 322
Registrován: 9-2005
Odesláno Pátek, 27. ledna 2006 - 19:00:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zdeňku:
V D1 a D2 se o popisu AHr dočtu kulový. A T102 řeší pouze typické příklady ZZ. Například to, s čím pracuji já, tam vůbec není. (Elektromechanické ústřední stavědlo s kolejovými obvody). Např. na Slovensku existují AŽĎácká AHr s oddílovým návěstidlem bez samostatných předvěstí.
Zdeněk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 885
Registrován: 11-2003
Odesláno Pátek, 27. ledna 2006 - 21:32:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Qěcy: na čem že to pracuješ??? Kde to propánajána sloužíš? Jinak o AH × AB nemíním už diskutovat... Slovensko je myslím za hranicema, tady jsme v Česku a hlavně na síti SŽDC...
Edite bibite post mortem nulla voluptas
Qěcy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 324
Registrován: 9-2005
Odesláno Pátek, 27. ledna 2006 - 22:06:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Klíďo se přijeď podívat. Má to i přípravu na autoblok v hlavních staničních kolejích. Máš-li zájem, napiš mi mejla.
Ale doporučím Ti něco ještě lepšího. Řídicí stavědlo na čekacích kolejích ve Vršovicích. To je totální pasqil.
Martin2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 133
Registrován: 8-2005
Odesláno Sobota, 28. ledna 2006 - 14:33:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Qěcy: no kulový bych neřekl. Třeba se tam dočtu, že může být mezistaniční úsek rozdělen na dva oddíly=jedno oddílové návěstidlo. Z toho plyne, že víc jak dva traťové oddíly být nemohou. Jde mimo jiné o přivolávačku. Dost dobře by nešlo dát PN na prvním AHr, protože nevím jestli je úsek mezi prvním a druhým AHr volný a musel bych čekat až mi předchozí vlak dojede do stanice=snížená propustnost. To je hlavně pro MichalaN.
Nikde v definici AHr není ani slovo o zprostředkování přenosu návěstí na hnací vozidlo. Tato větička je ale u definice AB. V té definici je také napsáno, že mezistaniční úsek může být rozdělen na traťové oddíly a jejich počet není omezen.
Jo a nutnost samostatné předvěsti AHr bude asi na zaváděcím (nebo jak se to volá) listu...
Tedy shrnuto pro provozní zaměstnance je popis AB a AHr v D2 dostatečný.
Zdraví Martin
P.S. jo a s tím stavědlem musíš rozlišovat základ-elmech a různé další nadstavby, tedy světelný návěstidla, kolejový obvody a tak...
Rob
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 78
Registrován: 1-2005
Odesláno Neděle, 29. ledna 2006 - 19:52:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Poborskiii z 27.01.06: našel jsem v archivu zajímavou fotku domku č.119, který byl jak píšete v minulých dnech zbourán. Je to fotka ing.O.Řepky z 03/11/1968 a lokomotiva je 434.2122. Na fotce je vidět i zrušený přejezd.
Michal_novotny
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 239
Registrován: 11-2002
Odesláno Neděle, 29. ledna 2006 - 20:16:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Martin2: O tom, ze u AHr smi byt maximalne jedno oddilove navestidlo jsem vubec nepochyboval. Tady slo pouze o moznosti slouceni predvesti AHr a odjezdoveho navestidla. Mozna ze to je v zavadecim liste napsane, ze to nejde. Jestli prekonam svoji lenost, tak se pokusim ten zavadeci list sehnat.
Qěcy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 325
Registrován: 9-2005
Odesláno Neděle, 29. ledna 2006 - 23:34:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

M2 a MN:

Pozor: víc jak 2 traťové oddíly AHr technicky hravě zvládne, ale nesmí je mít. A pro fíry je popis v D2 dostatečný, nedostatečný pro výpravčí ne-e.

I AHr bez předvěstí existuje. Vršovice - Hlavní a Vršovice - Vyšehrad. A dnaska jsem myslím viděl čtyřsvětelné oddílové návěstidlo někde u Hněvkova. Ale nevím, zdali to není cesťák nebo vjezd bez zhlaví.

základ-elmech a různé další nadstavby, tedy světelný návěstidla, kolejový obvody a tak...

To jo, jenže Třebaň má fungující základ elmech. ústřední stavědlo s atypickým zapojením hradlových závěrů, což sice má typizovaný základ, ale obsluha se tím totálně mění. Stejně tak existují AHr bez těch předvěstí, ale jmenuje se to AHr a jako nadstavbu to má úvazek na odjezdová návěstidla sousední stanice a případně i to kódování VZ.
Pokud si přečtete v posledním Železničáři o modernizaci Hluboké, tak tam bude taky AHr na trati a bude připraveno na zvýšení rychlosti na 120 km/h. Tedy bude mít přípravu na kódování VZ.

A jinač mi bylo zaměstnancem AŽD vysvětleno, že AHr má úplně jinak řešené vnitřnosti, než AB. Tedy i když návěstidla budou rozmístěna úplně stejně (buď odjezdové - oddílové - vjezdové, nebo odjezdové - vjezdové), tedy samozřejmě bez samostatných předvěstí, tak se dá podle vnitřností poznat, jde-li o AHr, či o AB. A je jedno, zdali to kóduje VZ, nebo nikoli. AB totiž "blokuje", kdežto AHr "odhláškuje".
Slídil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 641
Registrován: 7-2002
Odesláno Pondělí, 30. ledna 2006 - 09:57:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak zrovna ten Hněvkov (= provizorium) bych jako vzor nebral.
Michal_novotny
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 241
Registrován: 11-2002
Odesláno Pondělí, 30. ledna 2006 - 10:22:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Qeci: Diky, to mi staci....
Qěcy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 327
Registrován: 9-2005
Odesláno Pondělí, 30. ledna 2006 - 11:44:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Slídile, je to čtyřsvětelné návěstidlo v tom Hněvkově oddílové, nebo jiné? Tys tam byl, tak bys to mohl vědět.
Slídil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 642
Registrován: 7-2002
Odesláno Pondělí, 30. ledna 2006 - 13:12:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Prošel jsem starší fotky, ale bohužel, žádná není vyfocená tak, aby se dalo přečíst označení návěstidla. Ale podle nátěru stožáru (č/b pruhy) to není AB. Podle mého odhadu, v lichém směru (do Prahy) se jedná o návěstidlo AHr sloučené s předvěstí Hoštejna. Takže lze očekávat pořadí světel ž-z-č-b (4 svítilny). Stojí to tak u obou TK, a jen mírně se liší km polohou. Sloupy návěstidel jsou využity i pro druhý směr - jsou na nich návěstidla AHr pro sudý směr. Tato návěstidla mají od Hoštejna samostatné předvěsti (bylo to jednodušší, než vázat předvěštění provizorních návěstidel AHr na odjezdy v Hoštejně).
Dispečer221
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 11
Registrován: 11-2005
Odesláno Pondělí, 30. ledna 2006 - 16:10:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zde je tabůlka pro ujasnění návěstidel u Hoštejna
z obouch stran je předvěst oboustranná i AHr je oboustranné.Omluvte kvalitu.
tabùlka návìstidel platná
Kolotomik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 511
Registrován: 7-2005
Odesláno Úterý, 31. ledna 2006 - 17:48:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

dnes výluka 1tk hostí-uhří 08.03 - 14.30 + proud lichá skupina v žst. uhří
- Ež se pro technické problémy dostaly na vyloučenou teprve až v 09.30, od 11.00 do 12.00 natahovaly brány u výhybky 17,18 a 15,16
Brr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 619
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 02. února 2006 - 12:40:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dneska: u prvního přejezdu v Uhříněvsi (ve směru od Říčan) upravovali dost velkou plochu - srovnali to a válcovali. V protihlukovém valu u toho přejezdu je podélná rýha. Co to tam bude?
V Uhříněvsi vztyčování sloupů, ve 2. koleji výměna trolejového drátu.
Vhd_sl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1
Registrován: 1-2006
Odesláno Čtvrtek, 02. února 2006 - 17:42:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Brr: neznám aktuální stavební postupy a to, co jste psal je dost neurčité, ale vypadá to na zemní práce pro provizorní přeložku silnice (směrem na Benice by to mělo být v rozsahu cca na šířku silnice po levé straně) na dobu přestavby přejezdu a křižovatky na Benické straně..
pokud si dobře pamatuju, je tam na silnici takovej hup s křižovatkou, kterej bude v rámci stavby upravenej vč. nějakého posunu křižovatky a zarovnání toho valu, aby byly dobré rozhledové poměry i od domků..

-sl-
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1050
Registrován: 8-2004
Odesláno Čtvrtek, 02. února 2006 - 18:14:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vhd_sl, Brr:
Dnes jsem na to také koukal. Evidentně zlepšují přejezd (sklony - proti uváznutí nákl.automobilů, rozhledové poměry).
V dírách pro patky v okolí kolovratské zastávky značné množství zmrzlé vody. (Patky jen tak nebudou.)
Nic nezkazí jen ten, kdo nic nedělá.
Vhd_sl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2
Registrován: 1-2006
Odesláno Čtvrtek, 02. února 2006 - 18:36:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hroch: jj, krásnej přejezd to bude.. jen mám hrůzu z těch pejskařů z domků, co chodí venčit k rybníku.. snad tam těch zábran, aby se závora nedala obejít, bude dost (aspoň tolik, kolik je podle projektu)..
Ice
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 439
Registrován: 10-2002
Odesláno Čtvrtek, 02. února 2006 - 19:18:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevím, jestli to tu už někdo zmínil, ale autoblokové návěstidlo u měcholupské zastávky u 2.TK (km 174.2) už bylo otočeno pro směr do Hostivaře.
Kolotomik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 515
Registrován: 7-2005
Odesláno Čtvrtek, 02. února 2006 - 19:39:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

... ještě se vrátím k dříve kritizovaným ukazatelům v Horních Měcholupech. Dnes jsem jel přes novou zastávku Ostrá na 231 a tam jsou na nástupištích směrové cedule směr Nymburk, směr Lysá nad Labem... je vidět, když se chce a přemýšlí, tak to jde...
jinak na zastávce v Kolovratech byl dlouhou dobu směr Čerčany
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2571
Registrován: 6-2003
Odesláno Čtvrtek, 02. února 2006 - 19:52:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Brr: Dneska sem jel kolem, ale čuměl na druhou stranu, tak vůbec nic nevim.

Upřesním tu Uhříněves, tak jak jsem to viděl přes poledne: na hostivařském zhlaví probíhalo zavěšování břeven

a takových těch jejich šikmých závěsů(lan), dále v části probíhalo převěšování staré troleje na svislé konzole na nových branách. Nad kolejí 102 (2.TK) natahovali přes kladky zesilovací (obcházecí) vedení.

Dále v Uhříněvsi jsem zaznamenal zemní práce na přeložce silnice mezi dálnicí a prostředním přejezdem do prostoru bývalé cihelny směrem k novému podjezdu. Asi tak v půlce délky přeložky byla provedena skrývka humusu - pohled od stávající silnice v místě budoucího odbočení (vzadu se trasa stáčí vpravo před ty budovy):

Na zbytku rozbíjejí sbíječkami zpevněnou plochu (asi z betonu). Zřejmě vše provádí SSŽ.

Mezi 2. a 3. přejezdem probíhají práce na přeložce kabelovodu (telecom) - ale nevím, jestli to přímo souvisí s budoucím podjezdem, jelikož neznám jeho současnou trasu. Nová trasa vede podél 1.TK od 3. ke 2. přejezdu (uzavřený chodník a v něm otevřené šachty), těsně před ním podchází trať (viz pokládka trub v pondělí a úterý:
),
dále bude pokračovat ulicí K Dálnici směrem k náměstí. Vše v hloubce cca 3-4 metry.

(Příspěvek editován uživatelem Poborskiii únor 02, 2006)
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2572
Registrován: 6-2003
Odesláno Čtvrtek, 02. února 2006 - 20:01:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ice: tak tím se mi asi potvrzuje ta spekulace, že to do výkresů někdo zakreslil ve špatném směru a ani při stavbě si toho nevšimli. V té situačce, co jsem viděl, to bylo skutečně opačně (čili špatně).
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2573
Registrován: 6-2003
Odesláno Čtvrtek, 02. února 2006 - 20:07:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hroch: vzhledem k tomu, že se zas má mírně ochladit, tak patky nebudou asi nikde, viz několikrát zrušené výluky 2.TK Strančice-Říčany. EŽ budou muset nejspíš akorát stavět brány v Uhříněvsi a převěšovat trolej.
Jinak zapoměl jsem se opravit, že ani ten základ pro návěstní krakorec před Říčany není vybetonovaný, jak jsem tu psal. Ta plachta zakrývá pouze svařenou armaturu. Z vlaku to není vidět.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Martin2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 134
Registrován: 8-2005
Odesláno Čtvrtek, 02. února 2006 - 22:15:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Qěci: nejdřív pořádně čti a pak piš. Kde píšu, že je technicky nemožné mít u AHr více jak dva oddíly? Pouze jsem napsal, proč to není povoleno z pohledu předpisu, který je důležitější než technické možnosti daného zařízení.
A co konkrétně není v předpisech (staničních řádech)o AHr a výpravčí to tam potřebuje?
Se Třebaní to snad nemyslíš vážně!!! To tak nutně potřebuješ mít ošetřen každý paskvil v předpise? Jestli jo, tak si ani netroufám odhadnout tloušťku takového předpisu.
A opět nejdřív čti a piš. Kde píšu, že není technicky možné kódováni VZ u AHr? Pouze jsem napsal, že současný předpis D2 to nezná a tedy AHr zatím kódovat nesmí. V současné době kód na širé trati s AHr nemá co dělat a tak bych to musel hlásit jako závadu. Takže v tomto bodě technika předběhla předpisy a je nutno změnit D2 i D1 (vložené listy ze staré D1 se znaky návěstního opakovače) Trať Hlavní-Vršovice má sice AHr, ale kód VZ se přenáší ve stanici ( v tunelu).
No a s tím vnitřním zapojením to je asi určitě pravda, proč by se pak používaly dvě různá zařízení:-))? Ono už je to poznat i z obsluhy, pokud mně paměť něklame, tak u AB není bezsouhlasový stav jako u AHr, ale už je to dlouho, co jsem to znal...
Jasně problém v závisloti návěstních znaků odjezdu a vjezdu bych neviděl a ani nikde není napsáno, že musí mít vjezd u AHr samostatnou předvěst. Ten Hněvkov je zajímavý, ale je to jen přechodný stav...
Zdraví Martin
Qěcy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 329
Registrován: 9-2005
Odesláno Pátek, 03. února 2006 - 01:03:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin2:
1)K obsluze ZZ potřebuju znát déčkové a taky téčkové předpisy, což bys měl jako bývalý výpravčí znát.
2) že něco není v předpisu, neznamená, že to neexistuje (AHr s kódováním a paskvily) taky jsem nikde nepsal, že se má kdejaký atyp narvat do předpisů
3)Nevím, proč bys měl hlásit kódování na AHr, když ti do TTP napíšou že tam je kódování a na trať fláknou cedule "VZ", tak prostě pojedeš a hotovo. I v D2 je dostatečně ošetřeno, co máš dělat s kódem při jízdě kolem pruhovaných návěstidel. Tam není rozpor. Výjimky na ZZ lze udělit a jsou.
4) AHr a AB má naprosto stejné ovládací prvky, pokud je v mezistaničním oddílu. Bezsouhlasový stav je jen na RPB.
5) předpisy lze měnit. Proto považuju argumenty "není to v předpise" za zbytečné. Od začátku se přece bavíme o tom, jaký je rozdíl mezi dvěma technickými zařízeními a jejich ovládáním. A to u obou druhů ve specifické podobě (mezistaničním oddílu bez samostatných předvěstí bez nebo s kódováním). Prostě když budu mít v tom definovaném mezist. oddílu AB bez kódování, tak ho od AHr bez kódování nepoznám ani podle venkovních částí ZZ ani podle pultu v dopravě. Stejně tak nenajdu vnější rozdíl mezi AB s kódováním a AHr s (zatím nepovoleným) kódováním.
Zdeněk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 897
Registrován: 11-2003
Odesláno Pátek, 03. února 2006 - 01:18:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Šmarjá, jděte už někam. Já myslel, že už jste s tim skončili, resp. nechtěli byste to řešit v jinej diskusi? Třeba technika atp?
Mmch Qěcy už před týdnem jsem ti posílal mejla, ale odpověď furt nikde...
Jo a k bodu 4) = i na AH existuje bezsouhlasový stav, tak nemystifikuj...
Edite bibite post mortem nulla voluptas
RadekŠ
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1524
Registrován: 4-2003
Odesláno Pátek, 03. února 2006 - 07:39:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

proč bys měl hlásit kódování na AHr, když ti do TTP napíšou že tam je kódování a na trať fláknou cedule "VZ",

Autohradlo kódovat neumí. Pokud něco bude kódovat bude to vždycky technicky i papírově autoblok.

Obráceně to ale jde, AB u Old Plzence měl vzdálenost mezi návěstidly méně než 1000 metrů čili to autoblok podle nějakého § nemohl být. Místní soudruzi to vyřešili tak že ho přejmenovali na autohradlo a protože autohradlo kódovat přeci neumí, tak to kódování vypnuli.
RadekŠ
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1525
Registrován: 4-2003
Odesláno Pátek, 03. února 2006 - 07:56:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

víc jak 2 traťové oddíly AHr technicky hravě zvládne, ale nesmí je mít.

Nikoliv.

Studijní materály jsou zde http://stag.zcu.cz/fel/kae/ztd2/Materialy/, doporučuji se ponořit.
Qěcy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 332
Registrován: 9-2005
Odesláno Pátek, 03. února 2006 - 11:07:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zdeněk:
Žádného mejla jsem nedostal... Kam jsi ho poslal?
ad4) ano máš pravdu, i AHr má bezsouhlasový stav a obsluha traťového souhlasu AHr je odlišná od obsluhy obou typů traťového souhlasu AB. Ale i tak je zajímavé, že za AHr se považuje (jak píše RadekŠ) v určitých případech i AB. Například Radotín -Tunel - Krč je traťový souhlas autoblokový (tedy mj. nemá bezsouhlasový stav), ale oba mezistaniční oddíly jsou osazeny samostatnými předvěstmi (kvůli jejich délce). Takže i v tomto případě jde asi o degradovaný autoblok.

RadekŠ:
AHr kódovat umí, ale není to v předpisech a není to nikde spuštěno (nebo dokončeno). Zeptejte se u AŽD na AHr pro trať 190.
Jestli AHr technicky zvládne nebo ne více než dva oddíly z toho odkazu nepoznám, nejsem zabezpečovák. Že to (zatím) nejde kvůli dopravním předpisům, vím. Ale předpisy T 101 a T102 jsou strašně zastaralé a nepravované, takže jimi bych moc neargumentoval. T102 například je psáno, že AHr jsou vybavena souvislými KO. To už není několik let pravda.


(Příspěvek editován uživatelem qěcy únor 03, 2006)
Zdeněk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 901
Registrován: 11-2003
Odesláno Pátek, 03. února 2006 - 12:04:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Qěcy: mejla jsem ti posílal na adresu, kterou máš pod nickem... Ale víš co? Už se tim nezabejvej. Tato diskuse mne už nebaví, takže se k tomu už nebudu vyjadřovat...
Edite bibite post mortem nulla voluptas
RadekŠ
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1526
Registrován: 4-2003
Odesláno Pátek, 03. února 2006 - 12:11:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Qěcy: Strarší typ AHr (AH3-83)bezsouhlasový stav má, novejší (AH3-88)ne. Mezi Krčí a Radotínem je snad nějaký starší typ RPB s kontolou volnosti tratě či nějaký vzájemný úvazek přibližováků reléovek. Předpisově se to snad dnes jmenuje autohradlo.

Jinak technicky autohradlo obykle při zbudování používá i už dávno předtím postavených KO, které jsou leckdy různého typu a v oddílu je jich několik (už třeba jen proto, že max délka KO je tuším do 3km). To je asi hlavní pointa, proč naučit kódovat AHr jde technicky i finačně blbě řešitelné, takže to nikdo ani neprojektoval, natož nechal postavit a schválit. Ba by bylo jednodušší postavit rovnou autoblok. Basic je taky jednoduchý programovací jazyk a může uimět lecos, ale složitější programy je praktičtejší psát třeba v Pascalu.
RadekŠ
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1527
Registrován: 4-2003
Odesláno Pátek, 03. února 2006 - 12:20:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tato diskuse mne už nebaví,

Jojo, tehle debata se totiž vynořuje periodicky.
Zdeněk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 902
Registrován: 11-2003
Odesláno Pátek, 03. února 2006 - 12:37:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tady se to ale jmenuje "Trať 220/221 - čtvrtý koridor...". Tak nevím proč si to někteří soudruzi neřeší jinde, třeba na té své trati???
Edite bibite post mortem nulla voluptas
Vhd_sl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3
Registrován: 1-2006
Odesláno Pátek, 03. února 2006 - 17:33:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Poborskiii (Čtvrtek, 02.únor 2006 - 20:01): za realizační dokumentaci hlavu nedám, ale za projekt (s výjimkou provizorky, kde si nejsem jist tím, zda nějaký polohopisný výkres byl) ano - ve všech polohopisných a koordinačních výkresech v projektu jsou ty návěstidla zakreslená správným směrem.. nevím cos viděl, ale tuhle spekulaci bych vyloučil..
Michal_novotny
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 243
Registrován: 11-2002
Odesláno Pátek, 03. února 2006 - 20:43:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Neda mi to naposledy zareagovat na debatu o AHr.
Byl jsem na skoleni ohledne JOPky a tak jsem se na par veci zaptal. Co se tyce bezsouhlasoveho stavu AHr, tak na trati z Ceskych Budejovic do Horniho Dvoriste jsou na trati automaticka hradla, ale ty jsou v zakladu v bezsouhlsovem stavu. Souhlas se udeli automaticky pri postaveni odjezdove vlakove cesty. A co se tyce slouceni predvesti s hlavnimi navestidly, tak v tom neni zadny problem.
Martin2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 136
Registrován: 8-2005
Odesláno Sobota, 04. února 2006 - 00:38:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Reakci na fláknutí cedule VZ, zbytečný argument není to v předpise, kódování AHr bez oddílových návěstidel, nekódování AB a nový pojem co zavedl Qěci "degradovaný autoblok" jsem přenesl do Techniky a jménem všech soudruhů se omlouvám a stydím.
Zdraví Martin
Martin2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 138
Registrován: 8-2005
Odesláno Sobota, 04. února 2006 - 00:54:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chtěl jsem se zeptat, neví někdo, zda v rámci koridoru dojde k opětovnému spuštění NS Benešov na 25kV? Nebo už je opět po dlouhé době funkční?
A kabel 6kV se asi už tahat nebude...
Zdraví Martin
Qěcy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 333
Registrován: 9-2005
Odesláno Sobota, 04. února 2006 - 06:00:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Se též omlouvám za znečištění tohoto diskusního tématu.

Martin2:
Benešovská NS už ale nenapájí asi hódně dlouho, co? Proč?
Dusanh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 101
Registrován: 3-2004
Odesláno Pondělí, 06. února 2006 - 08:12:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No já bych řekl, že asi spuštěna bude, protože budou potřeba výrazně větší výkony. Už dneska dle slov fírů stačí v úseku Bene-Tábor tři vlaky a napětí jde na 19kV. Až bude dvojkolejka a Vtrat=140÷160km/h (snad se toho dožijeme), tak se na 19kV prostě nebude dát jezdit. Podle mě je vypnutá čistě z "úsporných" důvodů. Že se kur.. mašiny, to už nikoho netrápí. Hlavně, že jsme ušetřili...
Martin2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 140
Registrován: 8-2005
Odesláno Pondělí, 06. února 2006 - 14:19:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ne byly(jsou) tam snad problémy technického rázu. Snad zpětné proudy, fakt nevím...
Spíš mne zajímá, zda dojde k obnovení provozu nebo se zřídí nová trafačka třeba i jinde...
Zdraví Martin
Brr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 623
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 07. února 2006 - 13:10:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes souprava EŽ ve Strančicích, u přejezdu v Říčanech byl bagr, u pražského zhlaví v Říčanech složena další návěstidla (min. jedno je pětisvětlové), vztyčují se sloupy mezi nádražím v Uhříněvsi a prvním (od Říčan) přejezdem.
Brr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 625
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 08. února 2006 - 09:38:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V Říčanech byla na obou zhlavích osazena seřaďovací návěstidla - u obou kolejí na místě označníků, další u zaústění traťových kolejí do zhlaví. Také stojí předvěst u 1. koleje od Uhříněvsi.
Dusanh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 109
Registrován: 3-2004
Odesláno Středa, 08. února 2006 - 12:34:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jak to vypadá s úsekem Strančice(mimo)-Benešov? "Prý" se mělo začít taky 1.3.2006... Nevíte někdo něco?
Vhd_sl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4
Registrován: 1-2006
Odesláno Středa, 08. února 2006 - 12:48:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dusanh: pokud budou peníze, snad je prý zájem proinvestovat na Benešov - Stránčice něco kolem 100 mil.Kč ještě letos.. ale soutěž na dodavatele ještě tušim nebyla vypsaná, takže od 1.3.2006 velmi pravděpodobně ne a spíš to vypadá na podzim, pokud vůbec (nedostatek financí, odvolání v soutěži atp.)..
Vhd_sl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5
Registrován: 1-2006
Odesláno Středa, 08. února 2006 - 13:12:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

doplnění k BeSt: dnes bylo na centrální adrese vyvěšeno předběžné oznámení na tuhle stavbu ( http://www.centralniadresa.cz/cadr/cadr01009Prepare.do?znackaForm=50017694PO001&jazyk=CZ ). Termíny v něm uvedené jsou 15.3.2006 vypsání výběrového řízení, 15.8.2006 zahájení stavebních prací, 28.2.2010 dokončení.

OT: na stejném místě bylo dnes vyvěšeno také předběžné oznámení na Libeň - Běchovice se shodným termínem zahájení stavebních prací.. ( http://www.centralniadresa.cz/cadr/cadr01009Prepare.do?znackaForm=50017692PO001&jazyk=CZ )
Dejvice
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 565
Registrován: 8-2005
Odesláno Středa, 08. února 2006 - 18:44:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nejsou tři, respektive čtyři roky trochu dlouhá doba na modernizaci těchto úseků? Je vidět, že peněz se do koridorů bude sypat čím dál tím méně
PL
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.19.46.66
Odesláno Čtvrtek, 09. února 2006 - 10:15:15   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mně se ten druhý odkaz ne a ne zobrazit. Nebyla by nějaká rada?

Mimochodem když ani zadavatel takovéto veřejné zakázky neví jaký je rozdíl mezi kolejí a kolejnicí, tak je to na pováženou (hlavně že vědí, že se jedná o "kolejnice železniční" a ne třeba "koleje studentské", že). Aneb - uváděných něco přes 50 km kolejnic rozhodně nestačí na dvoukolejku s Benešova do Stránčic.
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2614
Registrován: 6-2003
Odesláno Čtvrtek, 09. února 2006 - 10:30:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ve Strančicích se EŽ za dva dny (pondělí+úterý) podařilo vyhloubit jednu jámu pro stožár TV. Nachází se u kolejových spojek na říčanském zhlaví. Vytěženou hlínu a kamení uskladnili přímo ve stanici u nákladní pokladny (bývalé). Nevím, kolik toho měli v plánu udělat, ale ta jedna jáma jim dala asi pěkně zabrat, neb jí z části museli vyrubat ve skále.
Za uplynulý týden byl odstraněn porost podél sudých kolejí až k silničnímu mostu (ale jen ve spodní části svahu). A začalo odstraňování porostu ve svahu nad opěrnou zdí u koleje č.3 od staniční budovy směrem ke stavědlu č.2.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Brr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 629
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 09. února 2006 - 13:29:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V pondělí někdo rozbil jednu skleněnou tabuli na zastávce v Měcholupech.
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2616
Registrován: 6-2003
Odesláno Čtvrtek, 09. února 2006 - 19:04:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Před Říčany je zčásti vybetonován základ pro návěstní krakorec.
V Uhříněvsi stojí nové stožáry podél 1.TK od stavědla č.1 až mezi 1. a 2. přejezd jako předposlední k Říčanům je BP stožár pro úsekový dělič. Všechny stožáry jsou vyšší než stávající, neb narozdíl od nich ponesou zesilovací/obcházecí vedení. EŽ dnes betonovaly patky jak ve stanici, tak u 2.TK mezi přejezdy.
Na opačném hostivařském zhlaví stojí nové brány už před odjezdovými návěstidly. Částečně je na ně převěšena i trolej. U vjezdových návěstidel od Hostivaře byl u 2.TK odstraněn jeden starý BP stožár, na protilehlém je stále trolej.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2622
Registrován: 6-2003
Odesláno Pátek, 10. února 2006 - 01:37:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jak jsem si prohlížel nové prvky SZZ v říčanském kolejišti, tak jsem zjistil, že ve stanici bude počítač náprav firmy Frauscher, přesný typ nevím, ale použitá kolová čidla jsou typu RSR180:


(Příspěvek editován uživatelem Poborskiii únor 10, 2006)
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2624
Registrován: 6-2003
Odesláno Pátek, 10. února 2006 - 02:38:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ve Strančicích se chystá nějaké vrtání nad zdí u koleje č.7, ve čtvrtek tam vyznačili dva body - jeden je vyznačen ocelovým prutem, druhý značkou sprejem na sněhu! Ono se vlastně není čemu divit, protože se defakto už nachází na silnici a gumokolům by se ta ocel asi nelíbila.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Vhd_sl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6
Registrován: 1-2006
Odesláno Pátek, 10. února 2006 - 06:59:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Poborskiii: počítače náprav jen na provizorku, pak KOA (nový typ KO).. PN budou na provizorku pravděpodobně ve všech třech stanicích, jsou operativnější a dá se předpokládat že nic jiného součástí mobilní ESy není.. nic jiného než Frauschery (s indikací směru průjezdu) AŽD nepoužívá, Alcately montují ostatní (zejména Starmon)..

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace