K-report
 

Archive through 05.únor 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » 680 - pendolina » Staré archivy » Archive through 05.únor 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Raspi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 77
Registrován: 8-2005
Odesláno Sobota, 04. února 2006 - 09:14:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na záchodech byla na podlaze voda

A mě bylo divný, že na Raildays05 v Ostravě tam pořád někdo s vysačkou ČD běhal s houbou v ruce a ve dveřích ji ždímal. Trochu mě při tom pocákal.
Každý večer počítám kulatá okna brejlovce.
Jedno okno, druhé okno, třetí okno, chrrrr....
Richie_UT
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.108.192.30
Odesláno Sobota, 04. února 2006 - 09:19:30   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Asi je to hloupý dotaz, ale mohl by mi někdo vysvětlit pojem "obutá náprava" ? :o)

Díky.
Interviuk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 51
Registrován: 8-2005
Odesláno Sobota, 04. února 2006 - 09:29:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Plocha na kole vzniknuvší zpravidla při smyku..., nebo jízdou a neodbrzděním kola!!!
Malinda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6
Registrován: 1-2006
Odesláno Sobota, 04. února 2006 - 10:32:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Je opravdu jisté, že Pendolina neklopí? Zítra by to mohlo být v novinách a chybí mi zdroj, který to může doložit. Stačí i vlastní zkušenost. Prosím, ozvěte se někdo na adresu: malinda@nedelnisvet.cz
Peno
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 778
Registrován: 8-2004
Odesláno Sobota, 04. února 2006 - 11:07:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kamil 2, M_v: Děkuji, ale stejně jsem se moc nedozvěděl. Nenašel by se tu nějaký technik, který by mi ozřejmil, co přesně to tam je a jakou to má funkci?
Lepší jeden Citelis, než čtyři SORy BN12.
Říkejte si co chcete, ale SOR likviduje konkurenceschopnost autobusové dopravy na Hodonínsku (a zřejmě i v celém Česku).
pepe83
Neregistrovaný host
Odeslán z: 147.32.114.25
Odesláno Sobota, 04. února 2006 - 11:41:15   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Uvádíte zde nějaké problémy Pendolin na jižní větvi. Podle muvčího ČD je však vše v pořádku, tak nevím... :o) viz http://zpravy.idnes.cz/mfdnes.asp?v=030&r=mfjiznimorava&c=426527
Krysolet
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1035
Registrován: 10-2004
Odesláno Sobota, 04. února 2006 - 12:07:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Malinda: takže když vám tady nějaký anonym řekne, že pendolino neklopí, budete to považovat za dostatečně důvěryhodnou informaci pro noviny? To snad nemyslíte vážně...

Včera kolem desáté večerní stála potemělá šestka u třetího peronu v Brně Hbf. K velké radosti místního cvoka (známého svými hlasitými projevy vydávanými při odjezdu vlaku) - vydržel zázraka obcházet dlouhé desítky minut a vytrvale mluvil do vysílačky (dětský telefon). Mimochodem, Malindo, zkuste se zeptat jeho - určitě bude vědět a palcový titulek bude na světě.
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1712
Registrován: 8-2003
Odesláno Sobota, 04. února 2006 - 12:11:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Malinda: Klopí, ale jak kde.
Kdo nemá rád RYTMUS, ten není opravdu veselý.
Mr_mistoffelees
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3
Registrován: 1-2006
Odesláno Sobota, 04. února 2006 - 12:18:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

KLOPÍ
Malinda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7
Registrován: 1-2006
Odesláno Sobota, 04. února 2006 - 12:20:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Krysolet: Uvidíme, jak se k tomu vyjádří mluvčí, ano? A věřte mi, to nejpodstatnější tady na fóru rozumní a seznámení zaměstnanci ČD "nevyklopí"... Musíte jít dál.
Fucza
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 382
Registrován: 8-2003
Odesláno Sobota, 04. února 2006 - 12:25:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Malinda: Ale Krysolet nic takového přece netvrdil.
Taktéž jsem moc nepochopil jakou použitelnost by pro Vás mohlo mít vyjádření např. takového Filipa semberů.
Pepe83
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1
Registrován: 2-2006
Odesláno Sobota, 04. února 2006 - 12:30:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No nevím, více lidí se už na tomto fóru vyjádřilo, že neklopí a navíc včera měla Pendolina zpoždění v cílové stanici asi 10 minut, které nabrala mezi Třebovou a Brnem. Dnešní EC134 už možná klopilo, i když stále na tom úseku nabírá 5 minut...tak uvidíme
Malinda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 8
Registrován: 1-2006
Odesláno Sobota, 04. února 2006 - 12:32:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fucza: Prosím Vás, nikdo tady nic netvrdí o Filipu Semberovi, ale o lidech, jejichž totožnost je ověřitelná a kteří jsou k tomu kompetentní. Samozřejmě jim pak po ověření můžeme poskytnout anonymitu. Pan "Krysolet" se snížil k invektivám urážející novinářské postupy, aniž by o nich evidentně cokoliv tušil, a ohání se posměšnými klišé. Nečím takovým je zbytečné se podrobněji zabývat. Pracuji eticky a ověřuji zdroje, s tím se smiřte.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 19239
Registrován: 4-2003
Odesláno Sobota, 04. února 2006 - 13:09:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Do Ostravy se klopilo a za to já vám ručím!!! (když už se nakouslo Brno, tak by byla škoda nezmínit i druhou osobu s velkou populací )

Ne, opravdu, na SC 511 se ve čtvrtek s jednotkou 680.003 na 90 % klopilo.

K brzdění jen doplním, že už jsem v pinďovi okusil použití magnetů :-). Brzdí to pak jak ďas (měl jsem štěstí, že jsem si zrovna nenesl nějaké pochutiny z hospody...)
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Pája
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.245.67.247
Odesláno Sobota, 04. února 2006 - 13:23:56   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MZ: Jen doplním, klopilo se takovým způsobem, že jel stejnými rychlostmi, jako může klasická souprava.
Krysolet
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1036
Registrován: 10-2004
Odesláno Sobota, 04. února 2006 - 13:24:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jistě, proto lovíte informace v druhořadých diskusních fórech. Ano, přiznávám, nevím nic o novinářských postupech. Ale jak si mám vysvětlit tohle?

Je opravdu jisté, že Pendolina neklopí? Zítra by to mohlo být v novinách a chybí mi zdroj, který to může doložit. Stačí i vlastní zkušenost.

Obzvlášť vypichuju tu poslední větu, dle které stačí místopřísežné prohlášení ve stylu "Já Anna Csillágová, jelať jsem včera pendolinem a toto neklopilo, pač můj dvoumetrový vlas v zákrutách dlouhých volně plápolal veden silou odstředivou."

Ještě sem dám odkazy na dva články. Nechť každý posoudí sám, který z nich je věcný a který je plný nic neříkajícího tisíckrát opsaného balastu.

http://www.nedelnisvet.cz/default.asp?rid=0&tid=12402

http://ekonom.ihned.cz/3-17742520-pendolino-400000_d-e5
Pája
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.245.67.247
Odesláno Sobota, 04. února 2006 - 13:32:48   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Výpadky naklápění - dle Italů se to prostě v zimě stává.
Pája
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.245.67.247
Odesláno Sobota, 04. února 2006 - 13:41:14   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

už jsem v pinďovi okusil použití magnetů . Brzdí to pak jak ďas (měl jsem štěstí, že jsem si zrovna nenesl nějaké pochutiny z hospody
Ty pochutiny, tím myslíš ty dva párky z Delvity za 42 korun? Nebo pivo za 22, inzerované jako pivo, z kterého se pak vyklube malé pivo s pražkou mírou 0,25?
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 19242
Registrován: 4-2003
Odesláno Sobota, 04. února 2006 - 13:44:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ne, já měl štrůdl :-).
Účtování už jsem zde zmiňoval - píše se prostě pivo (ale že jedno je točený 0,3, jiný plechovkový 0,5 to v jídelním lístku zcela chybí).
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Malinda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 9
Registrován: 1-2006
Odesláno Sobota, 04. února 2006 - 14:29:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Krysolet: Pokud jde o ten „nicneříkající“ balast, o kterém se zmiňujete, mrzí mne, že jste na „druhořadém fóru“ k-reportu nepřipomněl také druhý článek, který 15. ledna vyšel na téže stránce č. 3 Nedělního světa: o desítkách závad, které Pendolino mělo kromě velkých black-outech softwaru http://www.nedelnisvet.cz/default.asp?rid=0&tid=12400.

Tento malý článek (který zmiňujete Vy) sloužil jako stručná orientace pro lidi, kteří se o Pendolino nezajímají tak profesionálně, jako Vy. Uvedl jste jen ten druhý menší souhrn. Mohu Vás ujistit, že přesně tak, jak jste ji odvedl Vy, vypadá nečistá novinářská práce: vytrhat věci z kontextu a tvářit se jako machr. Jste chudák.
Pepe83
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2
Registrován: 2-2006
Odesláno Sobota, 04. února 2006 - 14:33:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Krysolet: Nemám nějaké moc velké výhrady ani k jednomu z článků. Myslím, že faktické chyby se nevyskytují ani v jednom. Tady jde spíš o chování ČD, které tento vlak prezentují jako něco super, jako to nejlepší, co mohou nabídnout. A přitom tomu tak vůbec není. Nebo vám přijde normální, že se v top vlaku ČD netopí, nebo ne všechna WC jsou funkční? Já jezdím tak jednou za měsíc trasu Praha - Hodonín a zpět, většinou vlakem, ale někdy použiju i autobus. V autobusu se mi nikdy nestalo, že by netopil nebo byl přetopený, u ČD není výjimkou nedostatečně topící vlak EC, o rychlícich ani nemluvě. Vlak upřednostňuju proto, že se mi prostě nějak víc líbí a tyto nedostatky překousnu. Největším problémem ČD je ale slušně řečeno velmi špatný přístup dost velkého procenta jejich zaměstnanců k zákazníkům. To hodně lidí neodpouští a já se taky občas divím, proč ještě vlakem cestuju... Až ČD nebudou hledět na zákazníka jako na "obtížný hmyz" a nebudou se chovat nadmutě jako v případě Pendolina, pak mohou počítat s vylepšením svého renomé.
Jinak co se týká toho naklápění, mluvilo se tu spíše o problémech na jižní větvi, kde se toto naklápění dá využít v daleko větším rozsahu než ve směru na Ostravu.
Interviuk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 58
Registrován: 8-2005
Odesláno Sobota, 04. února 2006 - 15:20:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak už se nám tu hádají i novináři

Mimochodem? Když je toto druhořadé fórum
Které je pak to prvořadé
Krysolet
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1037
Registrován: 10-2004
Odesláno Sobota, 04. února 2006 - 15:57:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Malinda:

K tomu druhému článku: ano, to je teprv to pravé, tento text staví problémy pendolina do úplně jiného světla...
Pokud jsem správně pochopil, NS je týdeník - a od týdeníku bych očekával poněkud obsáhlejší a propracovanější příspěvky. Výčet závad o devadesáti položkách laika nezajímá a odborníkovi nic neřekne (el. závada - do toho se dá skrýt cokoliv). Sdělení cestujícího, že "zamrzla část jednotky a následně softvér počítače uzavřel WC" taky nepůsobí zrovna věrohodně. Zdroj: zaměstnanec ČD - to je kdo? Software způsobjící zkraty v elektromotorech (!!!) nebo nedefinovatelné problémy s naklápěním - to je co? Evidentně si autor moc práce s článkem nedal a pokud se to někomu nelíbí, je častován nadávkou. Před časem se tady objevil váš kolega z jiného týdeníku. Jeho článek sice taky vyvolal řadu reakcí a ne se vším se dalo souhlasit, ale autor zde normálně diskutoval, obhajoval, případně uznával své chyby. Na co jste se zmohl vy? Na doporučení, aby jiní nekecali do věcí, kterým nerozumí a na nadávky.

A pane Malindo, buďte tak laskav a neposílejte mi maily plné povýšeneckého tónu s přehnaným množstvím vykřičníků, nejsem na ně zvědavý. Mimochodem, obrázek, který jsem si o vás udělal, mi ten téměř výhružný mail náležitě dobarvil. Jasné?

Pro vaši informaci: o pendolina se pofesionálně nezajímám, jsem stejný laik jako většina zde diskutujících.
Krysolet
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1038
Registrován: 10-2004
Odesláno Sobota, 04. února 2006 - 15:59:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pepe, já neobhajuju pendolina, ČD, ani nikoho jiného. Jen jsem si dovolil kritizovat praktiky jednoho "novináře".
Fucza
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 386
Registrován: 8-2003
Odesláno Sobota, 04. února 2006 - 16:00:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Malinda: No jestli píšete s takovou dávkou nezaujatosti s jakou tady sjedete někoho v okamžení do chudáků, no tak to potěš pánbůh.
Je fakt, že si to zatím nezadá s blbostmy, které se sem tam objevují u vaší "konkurence"(MF Dnes), nicméně je to psané na objednávku a to mi osobně vadí, ale tak to musí být a tak je to správné.
Pepe83
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3
Registrován: 2-2006
Odesláno Sobota, 04. února 2006 - 16:48:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Krysolet: Já jsem nikde nenapsal, že obhajujete Pendolina. Jen jsem nepochopil, proč jste dal vedle sebe ty dva články a označil jste jeden z nich jako "nic neříkající balast". Mně to totiž tak nepřišlo - ty články jsou stylově naprosto odlišné, ale ani v jednom z nich nejsou bludy (alespoň podle mého názoru - taky nejsem v tomto směru profesionál). Podobné články jako v nedělním světě se objevily snad v každých českých novinách a jejich výskyt byl zcela oprávněný(velká reklama, díky ní vznikla velká očekávání a pak drsný pád "na hubu") To je vyloženě živná půda pro novináře. Ti popsali nespokojenost cestujících jakožto zákazníků ČD. Pro běžné cestující není důležité, jestli to klopí, nebo jestli to může jet na tři napájecí soustavy, ale jestli to dojede v deklarovaném čase nebo to vůbec dojede (spolehlivost), jestli to bude pohodlné podle jejich očekávání(komfort)a jestli to bude za přiměřené finanční náklady (cena). Mně se prostě zdálo, že toto bylo zachyceno panem Malindou relativně profesionálně a není důvod ho nějak napadat. To co tu pak mezi vámi vzniklo za osobní spory je věc jiná... Myslím, že toho radši necháme a nebudeme se v tom dál pitvat a rozpoutávat další osobní půtky.
Můžeme se dál bavit o Pendolinech - jak se tak dívám, IC570 nám zase nějak "zdechává". Možná bude zase veselo... :o)
Pepe83
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4
Registrován: 2-2006
Odesláno Sobota, 04. února 2006 - 16:54:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fucza: Proč si myslíte, že ty články byly psány na objednávku? A na čí objednávku? Takové tvrzení vypuštěné jen tak do vzduchu není moc vhodné.
Malinda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 10
Registrován: 1-2006
Odesláno Sobota, 04. února 2006 - 17:03:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Krysolet:

Vážený pane Krysolete, pokud jde o "maily plné povýšeneckého tónu s přehnaným množstvím vykřičníků", o nichž se zmiňujete, je mi nyní jasné, s kým mám tu čest. Nezlobte se, ale ať se dívám, jak chci, ten vykřičník je tam... ehm... prostě pouze - jeden. Vyjádřím Vám to pro jistotu i číselně: 1

Pokud jde o tabulku, rád si nechám poradit, jak do omezeného prostoru stránky A4 (Courier, vel. 12) vměstnat přesnou definici každé z 89 závad včetně názvů stanic a času zpoždění. Budete borec a každé noviny Vás zaměstnají na plný úvazek!

Fucza: Nevím, kde berete odvahu nařknout někoho z psaní na objednávku.
Kamil 2
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.71.23.174
Odesláno Sobota, 04. února 2006 - 17:07:25   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevíte, které pendolíno dnes jezdí na Brno? Popřípadě, které vlaky dnes jezdí 004?
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 19257
Registrován: 4-2003
Odesláno Sobota, 04. února 2006 - 17:16:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fucza možná (snad) spíš myslel na objednávku ve smyslu, co je požadováno čtenáři. A to byste lhal, kdybyste popřel , jinak to ani být nemůže.

Tabulka:
A nebylo by lepší kvůli opakování nezáživných čísel napsat třeba 25 krát poruvha dveří, 50 krát něco jinýho a napsat o tom pak něco bližšího? Ale neberte to jako kritiku, jen si myslím, že by to čtenáře více zaujalo.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Malinda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 11
Registrován: 1-2006
Odesláno Sobota, 04. února 2006 - 17:24:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin zlivský: K tomu, co zajímá čtenáře, noviny směřují každý den už přes 400 let. Spoléháme se na zkušenosti, které vyplývají z dlouhodobých výzkumů. Odezva čtenářů vypovídala spíše o tom, že jsme tehdy nezvolili špatné řešení. Téměř každý si rád prohledává tabulky a počítá sám. Nicméně Vaší iniciativy si vážím a děkuji za ni.

Co se týče pana Fuczi, nechal bych interpretaci jeho tvrzení na něm.
Skaličák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 97
Registrován: 3-2005
Odesláno Sobota, 04. února 2006 - 17:32:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

K tématu: Ví někdo proč nejsou pendolína na jižní větvi schopna ujet celou štreku na čas?
Naposledy to jely na čas tuším 24. nebo 25. 12..
Fucza
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 387
Registrován: 8-2003
Odesláno Sobota, 04. února 2006 - 18:01:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Malinda,Pepe83: Samozřejmě, že společenskou objednávku. To co je čtenáři požadováno. Proto jsem psal, že to tak má být. Doufal jsem, že to pochopíte. Bez clipartu.
Jakub
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 625
Registrován: 8-2003
Odesláno Sobota, 04. února 2006 - 18:04:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Skaličák: Na Vánoce nikdo nejezdí - nemusely se otvírat a zavírat dveře, nepoužívalo se wécé, nemuselo se topit... ideální přání některých pracovníků ČD (vyhnat cestující).

Pro méně chápavé: Je to myšleno jako ironie.
ICQ: 155-617-186
Krysolet
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1039
Registrován: 10-2004
Odesláno Sobota, 04. února 2006 - 18:09:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Malinda: i jediný vykřičník je přehnaný, pokud je použit na (ne)správném místě, což byl přesně případ vašeho hulvátského mailu.

Pokud jde o tabulku, rád si nechám poradit, jak do omezeného prostoru stránky A4 (Courier, vel. 12) vměstnat přesnou definici každé z 89 závad včetně názvů stanic a času zpoždění. Budete borec a každé noviny Vás zaměstnají na plný úvazek!

Nikoliv, v tom okamžení by mě jakékoliv noviny okamžitě vyrazily ze dveří - a to plným právem. To je fakt taková makačka na bednu pochopit, že běžného člověka sotva zajímá, v kolik hodin , ve kterém kilometru a přesně z jakého důvodu zastavil 4.1. SC 501 - a takových popisů tam bude skoro 90? Bohatě postačující by byl popis závad dle Martina Z. a zbývající místo mohlo být využito pro sdělení nějakých podstatnějších informací, jenže to by dalo daleko víc práce.... Je vaším úkolem napsat kvalitní a informačně hutný článek nebo se spokojíte se pouhým zaplněním stránky jakýmkoliv způsobem - i za cenu vypisování absolutně nezajímavých tabulek či citování značně pochybných "zdrojů"?
Pepe83
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5
Registrován: 2-2006
Odesláno Sobota, 04. února 2006 - 18:31:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fucza: Omlouvám se vám, já tu poslední větu úplně přehlédl :o). Nějak jsem skončil u toho že vám to vadí. Příště snad budu méně unáhlený.
Jakub: zajímavá teorie :o), ale to, že se někteří pracovníci ČD chovají, jako by chtěli vyhnat cestující bohužel ironie není :o( Sám jsem to nejednou zažil, na druhou stranu jsem taky zažil vstřícné a ochotné - kéž by jich bylo v ČD čím dál tím víc...
Jinak se dívám, že jsem jste mě zařadili mezi ty méně chápavé :o) No, dobře mi tak :o)

(Příspěvek editován uživatelem Pepe83 únor 04, 2006)
Jakub
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 626
Registrován: 8-2003
Odesláno Sobota, 04. února 2006 - 18:38:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pepe83: Mezi méně chápavé jsem tě rozhodně nezařadil. To já jen, aby pak nějací novináři nepsali, že na Vánoce nikdo nejel vlakem, proto jela Pendolina včas ;))
ICQ: 155-617-186
Malinda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 12
Registrován: 1-2006
Odesláno Sobota, 04. února 2006 - 19:00:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Krysolet: Tak. Jak je vidět, o fungování médií a psychologii čtenáře víte úplné prd. Kdykoliv Vám člověk něco vysvětlí, hystericky hledáte další důvod, jak se dohadovat, aniž byste se jakkoliv vyjádřil k Vašemu předešlému usvědčení z plácání hloupostí.

Podívejte: když sem napíšu, že Pendolino mělo v lednu XX závad, neříkejte, že Vám bude stačit to prosté konstatování. Zapojte trochu empatie, prosím. Přece chci vidět důkaz - nějaký seznam, jaké to byly problémy a kdy se odehrály. Když vidíte ten hrozný soupis, teprve pak si uvědomíte, kolik je to průserů a že se odehrávaly každý den.

Mňo a když máte v redakci na starosti dopravní problematiku a Pendolino zvlášť a někde čtete, že Pendolino má problémy, tak uděláte co? No na pokyn šéfa zvednete telefon, obvoláte to a pak Vám z toho vyleze nějaké sdělení. A podle toho, že dnešní sdělení jsme s panem Ondrůjem zkonzultovali, došli jsme k závěru, že výše uvedené příspěvky o "neklopení" nejsou globálním problémem, ale jde o závadu jedné souprav, kterou včera zlobila kapalina v hydraulice. Takový článek potom co? Takový článek nakonec nevyjde, vážený pane.

Mňo. Za minutu Vám začíná Večerníček, tak si k němu sedněte, odpočiňte u televizní obrazovky a já se na Vás po Událostech cca. ve 20:00 opět těším při dalším kole polemiky na téma "Vaše odborné znalosti chodu médií a mediální produkce". Hezký večer.
3260
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 966
Registrován: 10-2003
Odesláno Sobota, 04. února 2006 - 19:30:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mňo. Za minutu Vám začíná Večerníček, tak si k němu sedněte, odpočiňte u televizní obrazovky a já se na Vás po Událostech cca. ve 20:00 opět těším při dalším kole polemiky na téma "Vaše odborné znalosti chodu médií a mediální produkce". Hezký večer.

Malindo, nepovyšuj se nad ostatní nebo dopadneš jak jistý Kristián-reloaded
Nesotoušská doprava
Pepe83
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6
Registrován: 2-2006
Odesláno Sobota, 04. února 2006 - 19:47:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Taky se mi zdá, že se to tu zbytečně vyostřilo, chce to zchladit hlavu.
Nějak se mi zdá, že SC510 zřejmě zkolabovalo...nebo jen výpadek babitronu? Nemáte někdo bližší info?
Pjp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 112
Registrován: 12-2005
Odesláno Sobota, 04. února 2006 - 19:55:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Panove, slo by to bez osobnich invektiv ? To ze se lide hadaji, protoze maji rozdilne nazory, jest veci normalni, v opacnem pripade by byla na tom svete docela nuda. Ale tahat do toho osobni invektivy me neprijde moc dobre, kdo to ma pak cist ...
Diky.
Pavel
http://railways.rur.cz
http://plane.rur.cz
http://www.rur.cz
ICQ: 30831569
Malinda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 13
Registrován: 1-2006
Odesláno Sobota, 04. února 2006 - 20:17:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pjp: Ale určitě - jen by mě zajímalo, jak morálně a bez invektiv obhájí své jednání člověk, který na mě "žaluje" mému nadřízenému :-) No zasmáli jsme se a jdeme dál :-) Hezký večer všem slušným železničním fandům.
Fucza
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 390
Registrován: 8-2003
Odesláno Sobota, 04. února 2006 - 20:27:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pepe83: Zatím to tak vypadá! Babitron jede dál, jen ta 510 se ne a ne od toho Svinova odpíchnout. Na of.stránkách v poloze vlaku to radši ani nenajde.
Krysolet
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1040
Registrován: 10-2004
Odesláno Sobota, 04. února 2006 - 20:28:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

o fungování médií a psychologii čtenáře víte úplné prd.

To jsem nikdy nepopíral. Jen a pouze tvrdím, že vy jste v tom článku nenapsal nic světaborného, což ovšem pro své přerostlé ego odmítáte uznat.

Podívejte: když sem napíšu, že Pendolino mělo v lednu XX závad, neříkejte, že Vám bude stačit to prosté konstatování.

Kupodivu bude. Číslo 89 si běžný člověk, který se naučil číst, dokáže bez obtíží představit. Když už chcete předvádět tímto způsobem obrovitost problému, proč teda těch závad vypisujete jen asi 40? Jaký to má pak smysl? Hodil jsem do toho seznamu závad hloubavým okem a dovolím si položit konkrétní otázku: co má znamenat zrušení vlaku v jeho cílové stanici z důvodu nedefinovatelné závady?

Mňo a když máte v redakci na starosti dopravní problematiku a Pendolino zvlášť a někde čtete, že Pendolino má problémy, tak uděláte co? No na pokyn šéfa zvednete telefon, obvoláte to a pak Vám z toho vyleze nějaké sdělení. A podle toho, že dnešní sdělení jsme s panem Ondrůjem zkonzultovali, došli jsme k závěru, že výše uvedené příspěvky o "neklopení" nejsou globálním problémem, ale jde o závadu jedné souprav, kterou včera zlobila kapalina v hydraulice. Takový článek potom co? Takový článek nakonec nevyjde, vážený pane.

Ale to je přece jen a jen váš problém, vůbec nechápu, proč bych se měl vžívat do vaší situace. Mohl byste mi raději po večerníčku odpovědět na otázku z mého minulého příspěvku - je vaším úkolem psát články s jistou úrovní nebo stačí špinit papír nějakými tabulkami?




jen by mě zajímalo, jak morálně a bez invektiv obhájí své jednání člověk, který na mě "žaluje" mému nadřízenému

Prosím??? Šlo by tohle nějak upřesnit? Nemyslíte, že tentokrát už to fakt přeháníte?
RadekŠ
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1528
Registrován: 4-2003
Odesláno Sobota, 04. února 2006 - 21:18:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Krysolet - doporučuju se na něj vy**t.

Názorná ukázka, jaká svoloč pracuje v některých "béčkových" periodikách. Třeba s tím srovnáním s Ekonomem jste ho mimochodem strašně povýšil - to je jako kdybyste srovnával Engeho s někým kdo honí vytuněnýho tráboše po polňačkách (i když oba si můžou říkat závodníci ).
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1726
Registrován: 8-2003
Odesláno Sobota, 04. února 2006 - 21:56:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale na druhou stranu, zítra si ten plátek koupím (což bych jinak asi neudělal) a pak se do něj pustím...
Kdo nemá rád RYTMUS, ten není opravdu veselý.
Pavlík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 142
Registrován: 5-2005
Odesláno Sobota, 04. února 2006 - 22:38:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak ale co ten SC 510??? Hádáte se tady vlastně o ničem, ale nikdo nepíše nic bližšího, jestli Pinďa zdechl nebo ne.
Fucza
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 394
Registrován: 8-2003
Odesláno Sobota, 04. února 2006 - 22:52:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pavlík: No protože to zatím nevíme, tak si tady krátíme dlouhou chvíli. Kup si zítra "noviny" a dozvíš se jestli dojel nebo ne
Vikijous
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 357
Registrován: 4-2003
Odesláno Sobota, 04. února 2006 - 23:17:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fucza: No jestli s ním jede Filip_Sembora, tak bysme ho měli hledat někde kolem Blavy
Prográmky pro BAHN
Fucza
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 395
Registrován: 8-2003
Odesláno Sobota, 04. února 2006 - 23:26:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vikijous: Však už jsem ho tady v diskuzi dneska zmiňoval a nesetkalo se to s dobrým vohlasem
Vikijous
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 358
Registrován: 4-2003
Odesláno Sobota, 04. února 2006 - 23:41:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fucza: A co se zde dneska setkalo s dobrým ohlasem?
Filip má aspoň smysl pro "humor"
Prográmky pro BAHN
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 19279
Registrován: 4-2003
Odesláno Sobota, 04. února 2006 - 23:46:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vy si děláte srandu, ale copa to nevidíte? Vždyť je to ouplně jasný!! Poslední údaj je ze Svinova a pak to jednotka vzala na Vítkovice a hurů na Slovensko. Teď bych to viděl, že je tak někde u Spišské Nové Vsi
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Garfield
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1431
Registrován: 10-2004
Odesláno Sobota, 04. února 2006 - 23:49:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A po cestě smetla osobák
ICQ: 202 888 377
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1746
Registrován: 8-2003
Odesláno Neděle, 05. února 2006 - 00:01:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A zítra ji najdeme někde u Székésfeherváru...
Kdo nemá rád RYTMUS, ten není opravdu veselý.
Vikijous
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 359
Registrován: 4-2003
Odesláno Neděle, 05. února 2006 - 09:19:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zatím co jste se tu bavily kde TO je, na ČT1 běželo vysvětlení:
http://www.ceskatelevize.cz/program/1074925383-04.02.2006-23:45-1.html
V podzemí buenosaireského metra dojde jedné noci k nevysvětlitelné události - jedna ze souprav beze stopy zmizí. Nikdo ze zaměstnanců ani z vedoucích provozu si to nedovede vysvětlit. Nějaké vysvětlení ale přece existovat musí....
Jen dopním, že souprava bloudila celým systémem a přehazovala signalizaci. Jen mi není jasné jak se TO do Buenosaires dostalo

A pak že argentinská televizní tvorba je održené od reality...
Prográmky pro BAHN
Dejvice
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 538
Registrován: 8-2005
Odesláno Neděle, 05. února 2006 - 09:22:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Garf: Vidím, že na Babylónových stránkách si také drží smysl pro humor Zpoždění skoro den, to se jen tak nevidí...
lukin
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.245.105.46
Odesláno Neděle, 05. února 2006 - 11:42:27   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tragédie se opakuje! 571 zrušen bez náhrady. lidi si počkali na 75. AMEN.
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2583
Registrován: 6-2003
Odesláno Neděle, 05. února 2006 - 12:18:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vikijous: to je film podle sci-fi povídky, kterou jsem slyšel cca před dvaceti lety zpracovanou jako rozhlasovou hru, ale tentokrát se to odehrávalo v moskevském metru. Původní povídka pochází z roku 1950 od astronoma A.J. Deutsche a odehrává se v New Yorku.
Pravda, mohl by jí někdo přepracovat tak, že by se jednalo o TO v Čechách.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Pepe83
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7
Registrován: 2-2006
Odesláno Neděle, 05. února 2006 - 12:33:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hmm, tak s tím, že tu bude veselo, jsem se včera bohužel nemýlil... Jenom se trochu ochladí a už jsou problémy :o) Teď by mě zajímalo, jestli ministr dostojí svým slovům a Pendolina pofrčí zpět do teplých krajin :o))
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1077
Registrován: 8-2004
Odesláno Neděle, 05. února 2006 - 12:43:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pepe83:
Tomu nevěř. Na SC zatím jezdí, takže vracení bych moc žhavě neviděl.
Nic nezkazí jen ten, kdo nic nedělá.

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace