K-report
 

Archive through 24.leden 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » 680 - pendolina » Staré archivy » Archive through 24.leden 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Standea
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 97
Registrován: 1-2004
Odesláno Neděle, 22. ledna 2006 - 21:51:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jee, tak nechte Filipa Filipem. On se třeba vzpamatuje.
Standea
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 98
Registrován: 1-2004
Odesláno Neděle, 22. ledna 2006 - 21:57:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jinak dnes v Pardubicích na SC 510: 681 003, 682 003, takže stále jezdí, jinak přijelo asi o 5 min dřív, ale kvůlu poruše dveří, stoupátko se pořád vyklápělo a zaklápělo a po chvíli se to umoudřilo, odjel s 6 minutami. A 511 vedla 162.054-1
Fantomasdc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 977
Registrován: 7-2002
Odesláno Neděle, 22. ledna 2006 - 22:27:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Si holt Filip spletl Bratislavu s Ostravou, nooo....
"Jen bílou orchidej...."
Vbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 227
Registrován: 6-2005
Odesláno Pondělí, 23. ledna 2006 - 08:08:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Filip_sember - pendolino jako pravidelné IC v Bratislavě: Už jsem chtěl volat do depa a zeptat se... Dle mě taky naprostý výmysl, ale ono i přesto to v člověku hlodá

842: Já jsem už taky slyšel od jednoho známého, že dojel z Prahy do Zábřeha na Moravě rychlíkem za hodinu a půl
Honzas neregistrovaný
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.208.29.204
Odesláno Pondělí, 23. ledna 2006 - 10:21:39   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes (mrazivé pondělí) dorazilo SC 501 do Ostravy hl.n. v 10:00 (+35) a SC 504 bylo odřeknuto. Zhruba v jeho časové poloze jede zpožděné IC 586 (+70).
Arj
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 339
Registrován: 9-2005
Odesláno Pondělí, 23. ledna 2006 - 10:58:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pavel Reiser, 22.1., 0:02 Máme tu dost více než odborných institucí - dopravní fakultu, VÚŽ, VÚKV ... radil se s nimi někdo tehdy a když - dal na jejich rady ?

S temito odbornymi institucemi se tehdy (pred 10+ roky) vedlo mnoho odbornych diskusi. Problem bych spis videl v tom, ze se nevedly konsultace s DB na prislusne manazerske urovni, ale to je na draze bezna vec > obchodnici jedne zeleznicni spravy se bavi s obchodniky druhe, tvurci grafikonu mezi sebou, technici mezi sebou; zjevne ovsem technici DB neznali (nebo si nechteli pripustit) obchodnicke rozhodnuti o koncepci osobni dopravy.

A co uz vubec nikdo tehdy netusil, byl skutecny vyvoj dalkove osobni dopravy v Evrope. Staci se podivat na delku seznamu mezinarodnich "rychliku" tehdy a dneska.
Filip_sember
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 99
Registrován: 8-2005
Odesláno Pondělí, 23. ledna 2006 - 18:41:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ach jo....nechci se hádat.....ale nejsem takovej mentál jako je kristián nebo alias.....ale jeste jednou a shrnute....jel jsem z popradu do bratislavy rychlikem....a z bratislavy do prahy pendolinem.....kdo tomu nechce verit at si vysere voko.....ja tim jel a cela moje rodina taky.....jelo tim hodne lidi.....a v ostrave melo 5 min. spozdeni k vuly vanici....diky ktere melo zpozdeni fura vlaku....
Dalsi Re:......vim ze vam asi pripadam jako nekdo kdo asi bude v budoucnu delat metare nebo popelare.....vim....s tou cestinou mi to opravdu nejde.....a doufam ze mi za to nebudete nadavat......zpet k pendolinu...nemyslete si ze jsem z toho nebyl vyjukanej stejne jako vy....jet z bratislavy do prahy pendolinem.....fakt a uz to opakuju podruhe nevim jak a proc jsme takhle jely......pendolino na slovensku fakt nejezdi ale v bratislave bylo....jen skoda ze jsem nejel o hodku pozdeji.....nemam rad hadky a tohle tu nemuselo bejt....
Stránky věnované trati 210 vytvořené dozorčím stanice braník najdete na adrese:
http://www.parnijizdy.xf.cz
Filip_sember
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 100
Registrován: 8-2005
Odesláno Pondělí, 23. ledna 2006 - 18:46:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

AD Vikijous
taky by se ti libilo abych o tobe vydaval na verejnost osobni info ty magore?????
Jestli si to nekdo muze precist, tak at to udela sam.....nebo at se me zepta.....
Stránky věnované trati 210 vytvořené dozorčím stanice braník najdete na adrese:
http://www.parnijizdy.xf.cz
Miram
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 68
Registrován: 11-2005
Odesláno Pondělí, 23. ledna 2006 - 18:55:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Filipe:...z Popradu do Bratislavy,z Bratislavy přes Ostravu do Prahy a Pendolinem???Docela asi plaveš i v zeměpisu!!!Původně to vypadalo,že jsi zaměnil třeba soupravu MÁV za Piňdoura,ale takhle???to nechápe nikdo...!????
Filip_sember
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 101
Registrován: 8-2005
Odesláno Pondělí, 23. ledna 2006 - 19:07:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ani ja ne....takze neni co resit.......
Stránky věnované trati 210 vytvořené dozorčím stanice braník najdete na adrese:
http://www.parnijizdy.xf.cz
Vikijous
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 341
Registrován: 4-2003
Odesláno Pondělí, 23. ledna 2006 - 20:06:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Filip_sember:
Zklidni hormon. Informace jsou volně přístupné registrovaným uživatelů pod odkazem "Seznam uživatelů".

taky by se ti libilo abych o tobe vydaval na verejnost osobni info
Když by to byla pravda, tak proč ne.

PS: Mimochodem taky navštěvuju ZŠ, ale trochu jinak a za toho magora bys dostal na místě pěknou ťafku.
Prográmky pro BAHN
Filip_sember
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 102
Registrován: 8-2005
Odesláno Pondělí, 23. ledna 2006 - 20:24:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ja vim ze to tam jde vyhledavat.....ale kdyby to nekdo potreboval tak at si to najde sam, ne????
A nekomu se to treba libit muze, nekomu ne....mysli trochu.....omlouvam se....toto neni otazka k diskuzi...........ale do jake tridy vubec chodis???
Stránky věnované trati 210 vytvořené dozorčím stanice braník najdete na adrese:
http://www.parnijizdy.xf.cz
Vikijous
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 342
Registrován: 4-2003
Odesláno Pondělí, 23. ledna 2006 - 20:40:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

do jake tridy vubec chodis???
zkus si to najít

ale kdyby to nekdo potreboval tak at si to najde sam
myslím, že bylo potřeba to sem dat, aby Vbc zbytečně netelofonoval do depa......
Prográmky pro BAHN
Filip_sember
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 103
Registrován: 8-2005
Odesláno Pondělí, 23. ledna 2006 - 20:51:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

proc by tam prosimte volal?????
Stránky věnované trati 210 vytvořené dozorčím stanice braník najdete na adrese:
http://www.parnijizdy.xf.cz
Vikijous
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 343
Registrován: 4-2003
Odesláno Pondělí, 23. ledna 2006 - 21:13:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

proc by tam prosimte volal?????
Vbc - Pondělí, 23.leden 2006 - 08:08

A končím. Protože toto není diskuze, ale humanitární karastrofa. Chybí tu jen ADRA, aby začala rozdávat polévku....
Prográmky pro BAHN
Mcbain
Administrátor

Číslo příspěvku: 5077
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 23. ledna 2006 - 21:24:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To je děs, tady!
Padesát let přepravy silničních návěsů po železnici
Filip_sember
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 106
Registrován: 8-2005
Odesláno Pondělí, 23. ledna 2006 - 21:30:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

to si myslim.....jak rikam...tohle neni verejne misto pro hadkjy ale diskuze o pendolinech....
Stránky věnované trati 210 vytvořené dozorčím stanice braník najdete na adrese:
http://www.parnijizdy.xf.cz
Maxipes_fík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 16
Registrován: 12-2005
Odesláno Pondělí, 23. ledna 2006 - 21:32:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bratislava je na západě Slovenska, Ostrava na severu Moravy, pendolínej je v .... Třeba ho pošlou někam jako humanitární pomoc. Když se najde jedno pojízdné, může jezdit místo ešusu na vlacích dobré nálady Nebo jak se jmenoval ten produkt Praha - Olomouc město? Ale museli by vyndat nějaké sedačky, současné provedení má málo míst pro invalidy na vozíku! Jistě by to byl úctyhodný počin!
HAF, haf...
Vikijous
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 344
Registrován: 4-2003
Odesláno Pondělí, 23. ledna 2006 - 21:40:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mcbain: a svedeme to na neidentifikovatelnou poruchu v SW
Prográmky pro BAHN
Phpttjournal
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 49
Registrován: 10-2005
Odesláno Pondělí, 23. ledna 2006 - 21:48:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mcbain:Vyprdni se na to a neštvy lidi na foru co chcou se bavit.
Zdeněk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 866
Registrován: 11-2003
Odesláno Pondělí, 23. ledna 2006 - 21:52:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Filipe víš vůbec co to je pendolino?
Mcbaine fakt tě prosím: promaž tady ty blbosti!!!
Edite bibite post mortem nulla voluptas
Vbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 230
Registrován: 6-2005
Odesláno Pondělí, 23. ledna 2006 - 21:57:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

a z bratislavy do prahy pendolinem.....kdo tomu nechce verit at si vysere voko.....ja tim jel a cela moje rodina taky.....jelo tim hodne lidi.....a v ostrave melo 5 min. spozdeni k vuly vanici Cha cha chááááááá
Teď už mám opravdu dost a s jistotou toto označuji za totální nesmysl.

S promazáním příspěvků souhlasím.

(Příspěvek editován uživatelem vbc leden 23, 2006)
Vikijous
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 345
Registrován: 4-2003
Odesláno Pondělí, 23. ledna 2006 - 22:03:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já jsem taky pro promazání
Prográmky pro BAHN
Kubajs
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 33
Registrován: 8-2005
Odesláno Pondělí, 23. ledna 2006 - 22:09:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jen by mě zajímala ta trasa z Bratislavy. To jako jelo do Brna, potom Přerov a Ostrava a pak zpět Přerov a Praha? Sem už debil nebo mi to připadá jako totální blbost co tu Filip píše.
Interviuk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 34
Registrován: 8-2005
Odesláno Pondělí, 23. ledna 2006 - 22:23:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nejelo to přes Holíč nad Moravou?

Klidně to promažte, ale je to tu dobrá
Uživatelé K-Reportu se jistě i rádi pobaví
Tato debata již dávno není pro vážnější klientelu
Čahoun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 172
Registrován: 4-2003
Odesláno Pondělí, 23. ledna 2006 - 22:25:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Z Blavy to vzal přes Žilinu.
Fucza
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 352
Registrován: 8-2003
Odesláno Pondělí, 23. ledna 2006 - 22:27:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kubajs: Ne. Jelo to Žilina-Čadca-321-Hranice a pak teprve Přerov. Ale nevím jestli to jelo spojkou nebo úvratí, bo sem si zdřímnul a už sem pak ani nevěděl jestli sem jel pozadku, nebo po přodku.
Fucza
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 353
Registrován: 8-2003
Odesláno Pondělí, 23. ledna 2006 - 22:28:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Čahoun: Byl si rychlejší!! Tys jel taky?
Filip_sember
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 107
Registrován: 8-2005
Odesláno Pondělí, 23. ledna 2006 - 23:36:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jelo to pres ostravu a tam to na 5 min kixlo....a uz toho nadavani nechte.....jel jsem a to poprit nemuzu.....kdo tomu neveri at na to ani nereaguje......
AD Zdeněk - co je pendolino vim....a jak to vypada funguje tu snad ani nemusim rozebirat, ne???
Stránky věnované trati 210 vytvořené dozorčím stanice braník najdete na adrese:
http://www.parnijizdy.xf.cz
Interviuk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 35
Registrován: 8-2005
Odesláno Pondělí, 23. ledna 2006 - 23:51:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kdo nejel není in...
Dalicek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 31
Registrován: 10-2005
Odesláno Pondělí, 23. ledna 2006 - 23:58:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Filipe..nic si z těch posměváčků tady nedělej
..nevíš,co jela konkrétně za jednotka?Tuším,že na Bratislavu teďka jezdí jenom 680.008
Vratislav
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 33
Registrován: 1-2004
Odesláno Úterý, 24. ledna 2006 - 08:32:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vsem: Takhle po ránu skoro lepší než dnešní komix ČVUT
Navrhuji tedy nemazat!
ceram
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.213.207.3
Odesláno Úterý, 24. ledna 2006 - 08:42:42   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

pendolino opet zdechlo na 501, ceka na masinu
Jena
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2871
Registrován: 11-2002
Odesláno Úterý, 24. ledna 2006 - 08:45:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Filip Sember: že si jel vlakem Bratislava - Praha tvořeným Pendolínem bych byl ochoten MOŽNÁ, MOŽNÁ s dobrou vůlí připustit (ale chtěl bych prokazatelný důkaz), ale s tím vlakem Bratislava - Ostrava píšeš evidentní blbost. Uvědomuješ si, že žádný vlak Bratislava - Ostrava v JŘ už pár let neexistuje?? Polonku v to nepočítám, ta jezdila z Maďar do Polska a na tomto výkonu se Pinďa objevit nemohlo !!!

PS: další nesrovnalost máš v trase: Poprad - Žilina - Blava - Přerov - Ostrava - Olomouc - Praha ??? Jako šotouš možná, ale velmi, velmi pochybuju, že by tuhle anabázi hodlala s tebou absolvovat celá rodina. Ale nevylučuju to...

Tolik z mé strany k této otázce. Doložíš-li své tvrzení nějakým prokazatelným a ověřitelným způsobem, pořídím ti měsíční síťovou jízdenku na síť ČD....

Dalíček - při třídění popisků k fotkám sem udiveně hleděl na popisek jednotky 680.008 u Ostravy-Svinova . Pak sem ale zjistil, že tam mám překlep.

(Příspěvek editován uživatelem jena leden 24, 2006)
Aleš Liesk.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.19.47.123
Odesláno Úterý, 24. ledna 2006 - 08:53:10   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vikijous: Mimochodem taky navštěvuju ZŠ, ale trochu jinak
A sedíte vepředu, že? Úplně vepředu...
Aleš Liesk.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.19.47.123
Odesláno Úterý, 24. ledna 2006 - 08:57:12   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Filip: no to je toho, pendolínem z Blavy přes Ostravu do Prahy, my tu jezdíme na 380-ce z Prahy do Kolína rychlostí 200 km/h. A na rozdíl od tebe to můžeme nějak dokázat (třeba fotkou displeje AVV - nebo klidně natočíme na video, aby nás někdo neobvinil z toho, že tu fotku děláme v Pejntbraši)
Karel
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 131
Registrován: 11-2003
Odesláno Úterý, 24. ledna 2006 - 09:08:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak dnes nastal konec provozu Pendolin v ČR (snad jen dočasně)
3260
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 882
Registrován: 10-2003
Odesláno Úterý, 24. ledna 2006 - 09:10:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já jel minulý týden Pendolinem z Oslavan do Moravských Bránic. Fakt, u Ivančic to pěkně klopilo.

Chcete fotku, dodám, není problém
Nesotoušská doprava
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 620
Registrován: 8-2005
Odesláno Úterý, 24. ledna 2006 - 09:15:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ČTK:
I poslední souprava supervlaku
Pendolino se dnes porouchala. Pro poruchu lokomotivy na trase
Praha-Ostrava si museli cestující přestoupit do náhradního vlaku
u obce Krasíkov na Olomoucku. Podle personálu vlaku jde o stejnou
závadu jako u předchozích souprav, napsal zpravodajský server
Aktuálně.cz. Stanovisko Českých drah ČTK zjišťuje.
Softwarová porucha vyřadila z provozu začátkem ledna čtyři
soupravy Pendolino. V provozu byl do dnešního dne jediný
rychlovlak na trase z Prahy do Ostravy. Šesté Pendolino pokračuje
v testování tratí a sedmé čeká na přidělení technického průkazu.
Výrobce Pendolin, italská firma Alstom, podle svého vyjádření
v minulém týdnu prý již zná příčinu poruch, které tyto vlaky
vyřadily z provozu.
Borovička
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 930
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 24. ledna 2006 - 09:36:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ano ano pendolíno 003 bylo nejlepší dokonce vydrželo až do -15°C.

Ale nebyly problémy už včera, kdy se v Ostravě netočila hned? Teda létat s ČSA je fakt vodržku.
Ruprt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 83
Registrován: 10-2005
Odesláno Úterý, 24. ledna 2006 - 09:47:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V souvislosti s Filipovou cestou (něco jako ta Honzíkova) mě napadl dávný zážitek, když v Brně na hlavním probíhala prezentace jednotky TGV a jedna paní v šátku a s kabelou, se okolo stojících lidí vyptávala, jestli "to" jede do Okříšek ("ono" to stálo u 1. nástupiště, jak byla asi zvyklá).
Btw.: jako častý cyklo návštěvník údolí Moravské Sázavy jsem téměř hrdý, že Pinda líná zastavuje již skoro pravidelně ve stanicích Krasíkov, Hoštějn a Zábřeh na Moravě. Jen ty Tatenice by ještě mohla přidat:-)
RadekŠ
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1494
Registrován: 4-2003
Odesláno Úterý, 24. ledna 2006 - 09:50:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ach jo....nechci se hádat.....ale nejsem takovej mentál jako je kristián nebo alias.....ale jeste jednou a shrnute....jel jsem z popradu do bratislavy rychlikem....a z bratislavy do prahy pendolinem.....kdo tomu nechce verit at si vysere voko.....ja tim jel a cela moje rodina taky.....jelo tim hodne lidi.....a v ostrave melo 5 min. spozdeni k vuly vanici....diky ktere melo zpozdeni fura vlaku....
Dalsi Re:......vim ze vam asi pripadam jako nekdo kdo asi bude v budoucnu delat metare nebo popelare.....vim....s tou cestinou mi to opravdu nejde.....a doufam ze mi za to nebudete nadavat......zpet k pendolinu...nemyslete si ze jsem z toho nebyl vyjukanej stejne jako vy....jet z bratislavy do prahy pendolinem.....fakt a uz to opakuju podruhe nevim jak a proc jsme takhle jely......pendolino na slovensku fakt nejezdi ale v bratislave bylo....jen skoda ze jsem nejel o hodku pozdeji.....nemam rad hadky a tohle tu nemuselo bejt....


A ještě jste zapomněl dodat: "... a dejte si na mmně pozor jo, jo !!!, já mám papíry na hlavu a za 3 minuty za sebe přestanu ručit jo...mně se jako nemůže nic stát jo, jo jako...jo ...jo ".
Quex
Administrátor

Číslo příspěvku: 2983
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 24. ledna 2006 - 10:00:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vážení, opravdu uklidněte tuto vášnivou diskusi, jinak to tu budeme muset promazat. Upřímně řečeno, příspěvky 13letého kluka byste mohli brát trochu s nadhledem...
...bude třeba zvládnout zákony po našem...
J_v
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 150
Registrován: 8-2003
Odesláno Úterý, 24. ledna 2006 - 10:13:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Víte jistě že to, co dnes skončilo v Krasíkově byla 003? Občas teď jezdila i 002 a novináři to zajisté nerozlišují. Viz včera 501+35 a 504 odřeknut a to vše v podání 002.
masiny
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.212.192.46
Odesláno Úterý, 24. ledna 2006 - 10:24:53   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Poslední jezdící souprava Pendolina musela z technických důvodů v úterý ukončit jízdu v Krasíkově na Olomoucku. Pro poruchu lokomotivy na trase Praha-Ostrava si museli cestující přestoupit do náhradního vlaku EuroCity Košičan.

24.1. 2006 09:34
ČESKÁ REPUBLIKA - "Vlak přijel do naší stanice v 7.56 hodin, obsazen byl dvaapadesáti cestujícími. V tuto chvíli stále stojí odstaven na vedlejší koleji. Všichni cestující byli odbaveni vlakem EuroCity Košičan, který si na naší venkovské stanici rovněž udělal zastávku," řekl výpravčí ze železniční stanice Krasíkov Vít Ressler.

Porucha Pendolina nastala u obce Krasíkov na Ústeckoorlicku. Bližší podrobnosti týkající se příčin musí podle tiskového mluvčího Českých drah Aleše Ondrůje sdělit společnost Alstom, jejíž technický personál byl přímo přítomen na palubě vlaku, a která nese podle Českých drah veškerou zodpovědnost za tyto závady a má termín k jejich odstraněni do 31. ledna.

Softwarová porucha vyřadila z provozu začátkem ledna čtyři soupravy Pendolino. V provozu byl do dnešního dne jediný rychlovlak na trase z Prahy do Ostravy. Šesté Pendolino pokračuje v testování tratí a sedmé čeká na přidělení technického průkazu.

Výrobce Pendolin, italská firma Alstom, podle svého vyjádření v minulém týdnu prý již zná příčinu poruch, které tyto vlaky vyřadily z provozu. Pět souprav pendolin by tak mělo začít jezdit v prvním únorovém týdnu.

České dráhy (ČD) budou po Alstomu žádat pravděpodobně 600 000 eur (17,2 miliónu korun) jako smluvní pokutu za závady na těchto vlacích. Celkové škody za odstavení vlaků se odhadují na několik desítek miliónů korun. ČD prý budou tyto peníze požadovat po svých bývalých manažerech.

V tuto chvíli nelze vyloučit, že projekt dopadne krachem, řekl v neděli generální ředitel ČD Josef Bazala. Pokud výrobce závady neodstraní, České dráhy by od smlouvy odstoupily a Pendolina vrátily.

Novinky
Jena
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2872
Registrován: 11-2002
Odesláno Úterý, 24. ledna 2006 - 10:30:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zřejmě všichni známe různé mejly kolující po pracovištích a mezi lidmi, nejčastěji s nějakýma kravinana. Někdy jsou k zasmání, jindy k pláči, často jen nas.rou. Před chvílí ke mě dorazil, co mě celkem překvapil:

----------------
Subject: Softwarový problém vyřešen ;-))

Jak jistě všichni víte, Pendolino mělo v poslední době řadu softwarových problémů.
Českým drahám se ale tento problém podařilo vyřešit ke spokojenosti všech zůčastněných!!!



Vida, kam už to pendolíno v mysli laické populace dopracovalo. Nebo spíš ??!!
RadekŠ
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1495
Registrován: 4-2003
Odesláno Úterý, 24. ledna 2006 - 10:47:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

uklidněte tuto vášnivou diskusi, jinak to tu budeme muset promazat.

Vystavování fotografiií tragicky zesnulých Ti nevadí ?

Mimochodem, já celou debatu považuju dávno za frašku a chodím sem od určitého data opravdu jenom z legrace. Internet je dneska lidová záležitost podle toho ty diskuse vypadají. Nebo spíš upadají. Tato debata je pro to naprosto symptomatická.
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 621
Registrován: 8-2005
Odesláno Úterý, 24. ledna 2006 - 10:53:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Radek: Sorry, ale varování těm, kteří ještě žijí, je poslední dobrá věc, kterou tragicky zesnulý (obvykle zesnulý vlastní blbostí) může udělat. Tedy jsem proto, aby se podobné snímky objevovaly častěji, protože nic jiného na hazardéry nefunguje.
ad diskuse: Vzpomeňme si, jak bychom psali kdyby nám bylo 13. neviděl bych diskuse jako upadající. Spíš upadá naše trpělivost...
Quex
Administrátor

Číslo příspěvku: 2984
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 24. ledna 2006 - 11:10:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vystavování fotografiií tragicky zesnulých Ti nevadí ?

Kde? Nevím, o čem mluvíš?
...bude třeba zvládnout zákony po našem...
Honzasl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 864
Registrován: 3-2004
Odesláno Úterý, 24. ledna 2006 - 11:10:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Otázka:
V krasíkově od koridorizace jsou nástupiště posunuta až na zhlaví, samotná stanice je bez nástupišť. Proběhla výměna cestujících na "zastávce" nebo ve stanici??
RadekŠ
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1496
Registrován: 4-2003
Odesláno Úterý, 24. ledna 2006 - 11:14:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Quex: např. příspěvek z Pátek, 20.leden 2006 - 21:41
Unipuls
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 629
Registrován: 5-2003
Odesláno Úterý, 24. ledna 2006 - 11:27:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jena:
To tak platilo vždycky:
když nestíhá software, tak posílíme hardware :-)

Jestli skončila dnes 003 se časem dozvíme, ale ta jediná jezdila a zdá se mi krajně nezodpovědné, že by po pátečnách problémech opět testovali na lidech 002 či něco podobného.

A pro Filipa jednu radu:
Než něco začneš psát, tak si přečti to, co psali ostatní před Tebou. Když už jsi se proklikal až sem, tak to jistě taky zvládneš.
Unipuls
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 630
Registrován: 5-2003
Odesláno Úterý, 24. ledna 2006 - 11:35:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

"Tentokrát to byla chyba u poslední soupravy vlaku číslo tři, která se doposud neprojevila. Podle našich zjištění jde o konstrukční chybu, skrytou vadu, za kterou nese jednoznačnou odpovědnost výrobce," sdělil Aktuálně.cz Bazala
Borovička
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 933
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 24. ledna 2006 - 11:37:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To je škoda, že nikdo nesleduje Oběhy pendolín, takže ani nevíme, které to včera dojela do Ostravy a jak se vrátilo a co jelo dnes. No od zítřka to sledování prý bude jednodušší.
lk
Neregistrovaný host
Odeslán z: 147.251.188.23
Odesláno Úterý, 24. ledna 2006 - 11:38:06   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na i-dnesu sekce věnovaná Pendolínu, jsou tam shrnutý všechny články a číst některé starší je docela legrační.
Vybírám namátkou: 7.12.2005 Dovolte, abych vás přivítal na palubě supervlaku. Tohle je budoucnost dopravy Českých drah," nechal se unést moderní technikou ministr dopravy Milan Šimonovský, když za Olomoucí svolal do sedmého vozu tiskovou konferenci.

Přítomnému primátorovi Ostravy Aleši Zedníkovi jedním dechem slíbil, že do centra Moravskoslezského kraje dovede kromě šesti párů pendolin také dálnici. Kromě Ostravy budou rychlovlaky jezdit od pondělí také do Brna a Břeclavi.

Taky titulek na novinkách "Poslední pendolíno vyřazeno z provozu" je zajímavej. Tak ho nakonec ty 140,141,830,831...přežily:-)
Quex
Administrátor

Číslo příspěvku: 2985
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 24. ledna 2006 - 11:52:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

RadekŠ: Tak to mi samozřejmě vadí a už je to odstraněno. Není v našich silách kontrolovat jeden každý příspěvek.
...bude třeba zvládnout zákony po našem...
Jef
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 471
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 24. ledna 2006 - 11:54:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ach jo, člověk se chce podívat, co se od místních zasvěcenců dozví o pendolínech a on je tady takovejhle guláš... holt asipendolíno je něco, o čem se mluví v hodně širokých vrstvách

Nechci nosit dříví do lesa stížností na nesmyslnost některých informací, spíš mě fascinuje, jak i jasně fantasmagorická informace vyvolává v seriózních diskutujících několik dakších dnů slabší či silnější pochybnosti a pokušení...

A pro Filipa Šembera jeden tip na víkendový výlet: Od jara by měly nově dodané 680.010 a 011 jezdit s víkendovými rekreáky Praha- Dobříš (asi má hejtman výčitky svědomí, že tu trať chtěl zrušit, tak objednali tohle). Jízdní řád se ještě neví, ale já osobně se tam určitě s celou rodinou vypravím.
lk
Neregistrovaný host
Odeslán z: 147.251.188.23
Odesláno Úterý, 24. ledna 2006 - 11:56:13   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Další perla z idnesu:
"S lehkostí klouže po kolejích, za okny se míhá krajina. Mezi sedadly občas projde usměvavá průvodčí nebo stevard s minibarem. "Je to tu jak v letadle," chválí nový vlak Kateřina z Krnova. Dveře se před vámi samy otvírají, nebo se stačí dotknout všudypřítomných tlačítek. Milý, ale poněkud sterilní hlas, vítá cestující na palubě ve třech řečech."

Já vím, po bitvě každej generál, ale ČD byly generál před bitvou, tak se jim to vrací.
Jena
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2873
Registrován: 11-2002
Odesláno Úterý, 24. ledna 2006 - 12:46:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A nyní chvilka hudební výchovy:

Zpívá se na známou melodii Mládka Ivana (nikoliv Rudolfa, jak by se mnozí mohli domnívat)

Z Ostravy, z Ostravy
jede Pinďa do Prahy
všichni mají obavy
kam dnes dojede.

Nestaví, nestaví,
skoro nikde nestaví,
ale když sám zastaví
dál už nejede.

Z topení, ze dveří,
z motorů se blýská
strojvůdce bezmocně
do kompjútru tříská

Ten kdo k nám nastoupí
dobrodružství podstoupí
a než v cíli vystoupí
moc zážitků získá.


2. sloka

Náhradní soupravy
do Ostravy do Prahy
jezdí dnes bez obavy
a bez zpoždění.

Neklopí, neklopí,
zato v zimě zatopí,
na wécé vám nebrání,
ani z něho ven.

Talián s úsměvem
pokutičku platí,
režisti jásají:
"Režijka zde platí" *)

Substráte otravný
když chceš jet do Ostravy
neznič nám poslední kus -
máš Žlutý Autobus!!!

-------

*) Povšimněte si prosím nenásilně použitého absolutního rýmu :-)
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 18890
Registrován: 4-2003
Odesláno Úterý, 24. ledna 2006 - 12:52:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

nevíme, které to včera dojela do Ostravy

Ale víme. Včera na SC 507 jela trojka.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace