K-report
 

Archive through 22.leden 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » 680 - pendolina » Staré archivy » Archive through 22.leden 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4513
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 20. ledna 2006 - 12:20:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

TIS
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
pouze plynulá doprava může být ekologická
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1569
Registrován: 8-2003
Odesláno Pátek, 20. ledna 2006 - 14:09:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Miram: Už zase?!?
Má se mlčet, když je s kým a o čem,
zná to každý...
Aleš Liesk.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.19.47.123
Odesláno Pátek, 20. ledna 2006 - 14:21:00   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Por. Pihrt:
vy jste naivní jak cucavý tele. Co je ve smlouvě zatím žádný civil přesně neví a pomluva je trestná všude.
Co se týče závazků Alstomu, tak víme taky kulový. Malý příklad z kotlinky: Siemens sežral ČKD, ovšem jen jejich libovou část. Tudíž když chcete vyrábět díly na T3, musíte si od Siemense zakoupit licenci. Pokud ovšem chcete reklamovat (např.) RT6N nebo vydolovat peníze, které si od vás ČKD půjčilo, tak máte smůlu. Siemens koupil je tzv. "ozdravenou" část ČKD. A s tím Alstomem to bude velmi podobné.
Poručík_pihrt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 290
Registrován: 5-2004
Odesláno Pátek, 20. ledna 2006 - 14:38:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Naivní nejsem. ČD si obědnali u Fiat Ferovia pendolíno během realizace se Fiat ferovia byl pohlcen Alstomem a tak pendolína dodal Alstom a ne Fiat ferovia. Pomluva to není ani náhodou. U těch RT6N stím simens nemá nic společného ale kdyby byla zakázka rozpracovaná a tu dokončil Simens kolejová vozidla tak to je o něčem jiném. Protože vtento okamžik již na výrobek dává svoje logo a figuruje jako dodavatel a to je ten zásadní rozdíl mezi pendolínem a vámi zmiňovanýma RT6N. Opakuji vozidlo nedodal Fiat Ferovia ale Alstom pokud si to neuvědomujete.
Najde te li v mém příspěvku chybu, gratuluji neboť se stávate jejím majitelem.
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1573
Registrován: 8-2003
Odesláno Pátek, 20. ledna 2006 - 14:55:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Notáááák...!
Nejde o logo na výrobku, ale o obsah smluv.
Má se mlčet, když je s kým a o čem,
zná to každý...
Koe
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.19.46.66
Odesláno Pátek, 20. ledna 2006 - 14:58:12   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pihrte, když už jsme u právního vědomí... jestlipak si uvědomuješ, že nemůžeš rozhodovat o tom, jestli se já stanu nebo nestanu majitelem chyb, které jsi vyplodil a které já nacházím v neuvěřitelných počtech?
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 617
Registrován: 8-2005
Odesláno Pátek, 20. ledna 2006 - 15:07:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak český národ už vymyslel i vtipy:
1) Matematický úkol: V 8.00 vyjede Pendolino rychlostí 160 km/h z Prahy do Ostravy. V 9.00 vyjede Pendolino rychlostí 160km/h z Ostravy do Prahy. Kde se potkají? (odpověď: V dílnách)
1a) Variace: Totéž zadání, ale otázka: Za jak dlouho budou v cíli své cesty? (Odpověď: Za 30 minut v Přelouči a Zábřehu)
2) Pendolino zastaví na trati a ozve se hlášení: Není prosím mezi cestujícími systémový inženýr?
Mulťák
Neregistrovaný host
Odeslán z: 193.84.192.245
Odesláno Pátek, 20. ledna 2006 - 15:13:31   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

SUPER FTIPY
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1575
Registrován: 8-2003
Odesláno Pátek, 20. ledna 2006 - 15:17:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)


Má se mlčet, když je s kým a o čem,
zná to každý...
Garfield
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1294
Registrován: 10-2004
Odesláno Pátek, 20. ledna 2006 - 15:23:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To je fakt povedené
ICQ: 202 888 377
Vpar
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7
Registrován: 4-2005
Odesláno Pátek, 20. ledna 2006 - 15:27:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Příští týden zas uvidíme, jestli poruchy skutečně působí mráz... Už zase hlásí až -24...
Řečnická otázka: Bude o příštím víkendu v provozu alespoň jedna jednotka?
Viajero
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 17
Registrován: 10-2005
Odesláno Pátek, 20. ledna 2006 - 15:35:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na této diskusi mne fascinuje zástup generálů po bitvě. Když se RadekŠ snažil některé bludy vymést, byl za špatného, ač jeho trpělivost lze srovnat s příslovečným házením perel sviním.

Řada chytráků přesně ví, jak nestandardně byla uzavřena smlouva a jak málo povinností dopadlo na bedra výrobce. Řekněme, že nebylo, až na výjimky, zpochybněno základní zadání, že dopravu mají obstarat naklápěcí jednotky (jestli je to dobře či špatně o to teď nejde).
Takže, je velmi nejistá odpověď na otázku, co by dokázal sebelepší vyjednávač v pozici, kdy v projektu se utopila určitá částka, hlavní dodavatel je vyřízen, základní zadání platí a je potřeba z této šlamastiky alespoň něco vykřesat. Potřebujete něco hodně atypického, pokud možno rychle a pokud možno co největší množství. No to není nejlepší vyjednávací pozice, řekl bych, že setsakra kratší provaz. Nabídnou Vám 5 nebo 7 kusů, to je taky rozdíl a za podmínek berte nebo nechte.

Možná, že skutečně působil faktor "malá domů", ale mně to spíš výsledek připadá jako kombinace mizerné vyjednávací pozice a nešikovnosti. Na druhou stranu, ani najmutí slovutných agentur k ošetření takovýchto kontraktů nebylo vždy zárukou úspěchu.

Jediné, co mne překvapilo, bylo tvrzení ministra, že se smlouva řídí (rozuměno českým) obchodním zákoníkem
Fucza
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 348
Registrován: 8-2003
Odesláno Pátek, 20. ledna 2006 - 15:39:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vpar: Na řečnickou otázku si si sám již odpověděl, ne?
Poručík_pihrt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 292
Registrován: 5-2004
Odesláno Pátek, 20. ledna 2006 - 15:44:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ja vím že jsou duležité smlouvy ale když řeknu že Alstom dodal vadný výrobek tak se nedopustím pomluvy neboť to je pravda. Logo firmy na vozidle má identifikovat výrobce. Když cestujicí pojede SC Pendolíno a znaschopní se uprostřed polí tak tam najde logo fa Alstom a né fa Fiat Ferovia. asi se nedomluvíme na výsledku. Prostě Alstom spolu s Fiatem převzal i Pendolíno a jen ho podle plánů které měl k dispozici aniž by se zabíval tím jak je funkční a jak splňuje zadání.
Najde te li v mém příspěvku chybu, gratuluji neboť se stávate jejím majitelem.
Hnidopich
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 231
Registrován: 6-2004
Odesláno Pátek, 20. ledna 2006 - 15:51:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

KM:

Ten první se obávám není českého původu. Již před pokusem o uvedení pindi do provozu u nás tady někde problesknul, akorát tehdy to byl zjevný import a ty stanice byly Helsinky a Turku. ;) Ale na podstatě věci to nic nemění...
Petr_vlček
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 702
Registrován: 5-2004
Odesláno Pátek, 20. ledna 2006 - 16:01:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak tak. Já ten vtip o dílnách slyšel od Fina asi před 5 lety. Zajímavé by bylo zjistit kde tento vtip ještě koluje (= ve které zemi kde jezdí TISy) .

Co se vlastně stalo dnes že byl přichcíplý SC501? Dle DF ČD to snad nebyla 003 ale 002.
Milan Krkonoše
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.168.183.205
Odesláno Pátek, 20. ledna 2006 - 21:15:31   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Víte pánové, ono to stejně dopadně asi tak, že pendolína zůstanou v Česku i po konci lednu, během půl roku se odstraní chyby a za pět let, no vzpomene si většina lidí jen to, že když se to zavádělo, tak s tím byly problémy.Jinak osobně si myslím, že to je jen jeden z dalších průserů jaké se děly v devadesátých letech ve veřejném životě, krachy bank, tunelování, podvody atd, pozor tyto pojmy nespojovat s pendolínem, mohla by to být pomluva!:-) ...nic ve zlém Aleši Liesk a hezký večer z Krkonoš.
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1592
Registrován: 8-2003
Odesláno Pátek, 20. ledna 2006 - 22:32:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jestli je to to, co si myslím, tak bych se velmi důrazně přimlouval za to, aby se podobné věci řešily odkazem!
Má se mlčet, když je s kým a o čem,
zná to každý...
Filip_sember
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 87
Registrován: 8-2005
Odesláno Pátek, 20. ledna 2006 - 22:35:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

odkaz neexistuje.....dostal jsem to mailem.....
Stránky věnované trati 210 vytvořené dozorčím stanice braník najdete na adrese:
http://www.parnijizdy.xf.cz
1099
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 274
Registrován: 12-2003
Odesláno Pátek, 20. ledna 2006 - 22:49:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Filip_sember: existuje neboj :-) http://www.ogrish.com/archives/killed_by_train_in_a_possible_suicide_Jan_14_2006.html Jinak sem videl daleko vetsi humac, tohle je prd. Jednou kdysi myslim linka 16 srazila nakou holku, kdyz prechazela mezi sprahly, prisli na to az ve vozovne a to bylo opravdu nechutny, ze sem nemel daleko ke zvraceni.
pro odlehceni zde http://www.tekway.cz/user_pic/9/Nehoda_v_metru.MASO%5B1%5D.jpg
humac http://www.matej-kopecky.com/Roztyly%202.jpg
a kdo chce poradne http://nehody.motobanda.com/
"doporucuji" sekci "reklama" to co davaj v UK v TV.
Nemám rád gumokolisty, proto vždy vítězí VHD!
Unipuls
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 628
Registrován: 5-2003
Odesláno Pátek, 20. ledna 2006 - 22:49:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Filip: je to jistě smutné, co jste prožil, ale než něco napíšete nebo dokonce vložíte obrázek, podívejte se taky do archivu. Jinak na nás bude na každé stánce pendolíní diskuse koukat ruka ....
Naštěstí je momentálně slušná úroda příspěvků, tak to brzy odroluje do gigabajtových lovišť.
Filip_sember
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 88
Registrován: 8-2005
Odesláno Pátek, 20. ledna 2006 - 23:14:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ok....asi jsem to tu nemel davat ale je to jako varovani pro ty co chtej skakat pod vlak.......a už vůbec pod pendolino....at aspon vidi co z nich zbude......a kdyby to snad treba nekoho zajimalo....i když o morbidni obrazky asi moc zajem neni.....
Stránky věnované trati 210 vytvořené dozorčím stanice braník najdete na adrese:
http://www.parnijizdy.xf.cz
kerim
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.240.0.196
Odesláno Sobota, 21. ledna 2006 - 04:35:41   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jdu k tematu PENDOLINO: které číslo vlaku právě jede SC??? Jsem informován, že SC řádu 680 jede č.502, 505, 508 a 511. A právě dnes v České Třebové jsem všiml SC řádu 680.003} s č. 507. }Jsem z toho pěkně zmatený.Neví náhodou někdo z jakých důvodů???}
Čahoun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 171
Registrován: 4-2003
Odesláno Sobota, 21. ledna 2006 - 09:50:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jezdí 501-504-507-510,aby na noc bylo v maštali.
Včera první obrat se projelo číslo 2 - úspěšnost je ve statistice.
3rd Peron
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.148.62.29
Odesláno Sobota, 21. ledna 2006 - 09:51:50   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

681 005 projelo v Pardubicích!!!!!! To je to nabouraný,že?}
Syrda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 280
Registrován: 10-2002
Odesláno Sobota, 21. ledna 2006 - 10:33:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

680 má jezdit na spojích 501, 504, 507 a 510. Pouze ve dnech 13. a 14. ledna to byly spoje 502, 505, 508 a 511. Provoz 680 na ostaních spojích (trať Praha - Brno - ...) byl od začátku spíše náhodný. Důvodem byl nízký počet souprav - plný grafikon počítá se 6. Ovšem č. 001 je dlouhdobě zabaveno pro vertifikace tratí a jiné zkoušky. Dále k zahájení GVD nebyly u ostatních dokončeny TBZ (č. 007 TBZ na 25kV mělo dělat až mezi svátky - či dokonce až letos?). Dále chybí schválení v cizině - Rakušák se nechal slyšet, že to u sebe schválí až to bude komplet schválené u ČD na 25kV; Němec a Slovák to snad schválí dříve. Před časem proběhla diskuse, že cca od konce března se počítá s 680 na Slov.Strele - díky tomu bude krapet překopán oběh souprav Praha - Bratislava. Dle JPP byla také šance že by vznikl vlak 2x 680 - jeden do Bratislavy a druhý do Vídně. Ale vzhledem k postoji Rakušáka nevím, nevím jak to dopadne.
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 982
Registrován: 8-2004
Odesláno Sobota, 21. ledna 2006 - 12:15:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Syrda:
No, já nevěřím, že v letošním GVD se Pendolino do Rakouska na pravidelném spoji podívá. Budeme moct být rádi, když se alespoň rozjezdí na SC a alespoň o něco tak klesne zvýšená potřeba náhradních souprav.
Nic nezkazí jen ten, kdo nic nedělá.

Cestování s ČD škodí zdraví!
Vikijous
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 336
Registrován: 4-2003
Odesláno Sobota, 21. ledna 2006 - 14:18:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Filip_sember: ta foktka už tu byla (+3 další, viz historie). Ale jinak je lepší takové věci řešit odkazem.
Prográmky pro BAHN
Filip_sember
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 89
Registrován: 8-2005
Odesláno Sobota, 21. ledna 2006 - 15:36:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pendolino jede v 501 - 510
Stránky věnované trati 210 vytvořené dozorčím stanice braník najdete na adrese:
http://www.parnijizdy.xf.cz
Cajickar
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 204
Registrován: 1-2005
Odesláno Sobota, 21. ledna 2006 - 15:51:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Filip sember:

Je ubohy a trapny sem davat tu nechutnou fotku pote, co ji kazdy videl na zpravodajskych serverech a presto pote, co to par podobnych ubozaku nevydrzelo a tady se to uz nekolikrat objevilo. Nechci a ani nemuzu nikoho cenzorovat, jen se k tomu vyjadruju. Jestli te ta fotka tak fascinuje, vylep si ji treba nad postel...
anonymous
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.71.143.39
Odesláno Sobota, 21. ledna 2006 - 17:58:25   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No já bych si dovolil citovat tu:Podle informací od Slovenských Drah (ZSSK) již na 100% je jisté,že se denně potkáme s Českým zázrakem zvaným Pendolíno řadou 680 i na Slovensku a to na vlaku EuroCity 132/133 Slovenská Strela.Pokud-li by se zadařilo,tak přípoj Antonín Dvořák z Vídně do Břeclavi v příj.7:08 a odj. 7:13 by mohl jezdit pouze na tento spoj.Nebo ještě hůře pokud-li se toto nepovede,tak bude jezdit souprava Slovenská Strela v ranním čase v poloze vlaku InterCity 134/135 Vyšehrad z Břeclavi a tudíž o 5 hodině z Bratislavy do Prahy. Je to bahnworldu! http://www.bahnworld.info/modules.php?name=News&file=article&sid=71
Filip_sember
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 90
Registrován: 8-2005
Odesláno Sobota, 21. ledna 2006 - 18:55:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

to neni moc novinka.....já uz tim jel...zezdi to z bratislavy......jel jsem z tater z popradu nakym rychlikem a v bratislave jsem nasednul na pendolino.....a byl to IC....
Stránky věnované trati 210 vytvořené dozorčím stanice braník najdete na adrese:
http://www.parnijizdy.xf.cz
Filip_sember
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 91
Registrován: 8-2005
Odesláno Sobota, 21. ledna 2006 - 19:09:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

pendolina jezdi takto:
Sc 500 pendolino: 4:00 Ostrava hl. - Praha holešovice
Sc 501 pendolino: 5:56 Praha Holesovice - Ostrava hl.
Sc 502 pendolino: 5:45 Ostrava hl. - Praha holešovice
Sc 503 pendolino: 7:56 Praha Holesovice - Ostrava hl.
Sc 504 pendolino: 9:45 Ostrava hl. - Praha holešovice
Sc 505 pendolino: 9:56 Praha Holesovice - Ostrava hl.
Sc 506 pendolino: 11:45 Ostrava hl. - Praha holešovice
Sc 507 pendolino: 13:56 Praha Holesovice - Ostrava hl.
Sc 508 pendolino: 13:45 Ostrava hl. - Praha holešovice
Sc 509 pendolino: 15:56 Praha Holesovice - Ostrava hl.
Sc 510 pendolino: 17:45 Ostrava hl. - Praha holešovice
Sc 511 pendolino: 18:26 Praha Holesovice - Ostrava hl.
Stránky věnované trati 210 vytvořené dozorčím stanice braník najdete na adrese:
http://www.parnijizdy.xf.cz
Dalicek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 24
Registrován: 10-2005
Odesláno Sobota, 21. ledna 2006 - 19:15:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Filip_sember

Poslední dva dny opravdu perlíš..první ta fotka a pak tohle
Desiro
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 406
Registrován: 2-2004
Odesláno Sobota, 21. ledna 2006 - 19:20:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Už mě ty amatérský výplody různých médií nebaví číst
http://ekonom.ihned.cz/1-10000695-17635820-400000_d-7c

(Příspěvek editován uživatelem Desiro leden 21, 2006)
Filip_sember
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 92
Registrován: 8-2005
Odesláno Sobota, 21. ledna 2006 - 19:40:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

>>>>Dalicek...
no co no....za tu fotku se omlouvam....nemel jsem cas sem chodit a pri vyhledavani informaci o pendolinech byl jednim z odkazu diskuse K-report.....to me donutilo se opet pripojit do diskuzí....doufam ze me prijmete........vim....sem trochu ukecanej....ale baví me odpovidat na otazky, klazt je, psat pripominky k vecem o kterych je diskuze atd....
Stránky věnované trati 210 vytvořené dozorčím stanice braník najdete na adrese:
http://www.parnijizdy.xf.cz
Filip_sember
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 93
Registrován: 8-2005
Odesláno Sobota, 21. ledna 2006 - 19:42:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A psat jizdni rad pendolin snad není nic spatneho....a ješte k tomu v diskuzi pendolinum venované.....
Stránky věnované trati 210 vytvořené dozorčím stanice braník najdete na adrese:
http://www.parnijizdy.xf.cz
Dalicek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 26
Registrován: 10-2005
Odesláno Sobota, 21. ledna 2006 - 19:52:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Filda:
to neni moc novinka.....já uz tim jel...zezdi to z bratislavy......jel jsem z tater z popradu nakym rychlikem a v bratislave jsem nasednul na pendolino.....a byl to IC....

A kdes vzal tohle?
Filip_sember
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 94
Registrován: 8-2005
Odesláno Sobota, 21. ledna 2006 - 20:13:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

já sám nevim....byl jsem z toho na vetvi když jsem v bratislave nasedl na IC nikoliv normalniho vlaku ale do pendolina.....co já vim...asi zkušební jízda....ale bylo to dobry...projet se pendolinem za cenu IC....mozna to byla uz normalni linka....já fakt nevim
Stránky věnované trati 210 vytvořené dozorčím stanice braník najdete na adrese:
http://www.parnijizdy.xf.cz
Standea
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 94
Registrován: 1-2004
Odesláno Sobota, 21. ledna 2006 - 20:55:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Takže jednotka řady (680) už zajíždí i na Slovensko?
Dalicek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 27
Registrován: 10-2005
Odesláno Sobota, 21. ledna 2006 - 21:09:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Filda:
Kdy?Den a čas?
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1595
Registrován: 8-2003
Odesláno Sobota, 21. ledna 2006 - 21:17:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Filipe: Co to melete?!?
Není nic špatného na tom "odpovidat na otazky, klazt je, psat pripominky k vecem o kterych je diskuze atd....", ale tohle je asi jako kdyby jste tady psal, že Brejlovec je čtyřnápravová lokomotiva a jezdí zejm. na neelektrizovaných tratích...
Má se mlčet, když je s kým a o čem,
zná to každý...
Pavel_reiser
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 278
Registrován: 5-2002
Odesláno Sobota, 21. ledna 2006 - 23:48:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad torzo: komu se to nelíbí, ať na to nekouká (Vl.Železný, ex-ředitel). Asi jste neviděli vlakem přejetýho člověka, tak tohle je ze života. A je to ještě opravdu hodně málo ošklivý, to mi věřte. Cynicky řečeno : čistá práce.
Mě spíš točí ten člověk, který to udělal. Nějaký debil si hopne pod vlak. Přes 200 lidí kvůli tomu čumí přes dvě hodiny v půli své cesty, zmešká schůzky, jednání, školu. Další tým lidí sbírá to, co po něm zbylo, vyšetřuje, aby se to uzavřelo za dva měsíce se závěrem, že skočil pod vlak a je mrtvej... Ještě, že si toho fíra nevšiml, to jsou blbý okamžiky v životě rušňovodičově.
Vbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 226
Registrován: 6-2005
Odesláno Sobota, 21. ledna 2006 - 23:58:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Filip_sember: 680 ČD v Bratislavě??? A ještě s cestujícími jako IC??? To má být provokace????
Filip_sember
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 96
Registrován: 8-2005
Odesláno Sobota, 21. ledna 2006 - 23:58:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

>>>>Dalicek
Nevim jestli jezdí na slovensko i ted....co vim na beton je to že když jsem jel z bratislavy, jel jsem do prahy holesovic a pendolinem....

>>>>BKP
chtel jsem tim rict ze chi a delam to same co vy
Stránky věnované trati 210 vytvořené dozorčím stanice braník najdete na adrese:
http://www.parnijizdy.xf.cz
Pavel_reiser
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 279
Registrován: 5-2002
Odesláno Neděle, 22. ledna 2006 - 00:02:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad koncepce Pendolina : Podle mě byl asi správný logický závěr, že naklápěčka bude pro naše tratě vhodnější, rychlejší a lacinější řešení, než napřimování tratí pro tranzitní osobní dopravu (což se zase na druhou stranu děje a je to dobře - viz Krasíkov apod.).
S čím už si nejsem tak jist, ba co mě zaráží je jistota tehdejších mocných, že naše souprava si bude úplně v pohodě jezdit např. po DB. Tahle otázka není jen o rozchodu, napájecí soustavě a zabzař (a takto podle mě bylo uvažováno). To je o kapacitě dopravní cesty, filozofii provozování dálkové dopravy třeba u těch DB. A tohle podle mě nikdo tehdy nedomyslel. Netvrdím, že P nebude jezdit do Vídně, Blavy a asi i Pešti. Ale Berlín byla troufalost, která nevyjde, protože Němec nás dál než do Drážďan nepustí. A proto si myslím, že je P zbytečná a drahá hračka. Už jen proto, že zde byly srovnávány jízdní doby vlaků s EC, náhradními soupravami apod. a ta úspora naklápěním ... není ohromující.
A tohle není pobitvové generálství. Máme tu dost více než odborných institucí - dopravní fakultu, VÚŽ, VÚKV ... radil se s nimi někdo tehdy a když - dal na jejich rady ?
Čili co s Pendoliny ? Vymoci v rámci záruky, co půjde, nasadit na vnitro výkony a tu Blavu, Vídeň, Pešť. A nebo prodat někam, kde to nebude dělat nepořádek se zabzař.což by bylo asi nejlepší...
Filip_sember
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 97
Registrován: 8-2005
Odesláno Neděle, 22. ledna 2006 - 00:07:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

>>>>Vbc
říkám co jsem zažil...ostatne o necem podobnym se pise i v letacich o pendolinech:
Cituju: Smoderníma jednotkama řady 680 "pendolino" se počítá také na některých vlacích IC a EC na trase Praha hl. n. / Praha holesovice - Pardubice hl. n. - Brno - Břeclav - Bratislava / Vídeň....v těchto vlacích zaplatí cestující za přepravu obvyklou cenu jako ve vlacích IC a EC
Stránky věnované trati 210 vytvořené dozorčím stanice braník najdete na adrese:
http://www.parnijizdy.xf.cz
3260
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 865
Registrován: 10-2003
Odesláno Neděle, 22. ledna 2006 - 10:44:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Každopádně díky Pendolinu si železnice všimlo i nesotoušské obyvatelstvo - bohužel pro dráhu opět v negativním smyslu. Mě teď každej říká: Nejezdí Ti Pendolino! A já říkám: to není moje Pendolíno, já ho nekoupil:-)))
Nesotoušská doprava
1714
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 873
Registrován: 6-2004
Odesláno Neděle, 22. ledna 2006 - 11:50:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

3260: Přesně tak. Přesně toto se mi taky stává. Všichni, kdo ví, že mě zajímá železnice, tak mají ze mě "srandu", kvůli Pendolínu.
Kačeny s budníky, toť opravdová lahůdka pro
šalinové fajnšmekry.:-)
====================================
Filip_sember
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 98
Registrován: 8-2005
Odesláno Neděle, 22. ledna 2006 - 12:24:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

neco podobneho je u me ve skole.....zajima me zeleznice a vsichni se tomu smejou ze jsem nakej zeleznicni maniak a ze furt vlaky vlaky vlaky......dyt na zeleznici neni nic zpatneho......ale ja se jim zas posmivam ze poslouchaj ty dnesni hity....a pritom sem se dozvedel ze to poslouchaj z jednoho prosteho duvodu.....ještě se jim prej podle vedcu nevivinul mozek....podle toho co psaly v novinach a na internetu je důvod proc tenageri poslouchaji hip hop, pop, rep atd. je ten ze se jim plne vyvyne mozek až kolem 15 let.....a komu se to nelibi ten ma prej vetsi IQ...
Stránky věnované trati 210 vytvořené dozorčím stanice braník najdete na adrese:
http://www.parnijizdy.xf.cz
Fucza
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 349
Registrován: 8-2003
Odesláno Neděle, 22. ledna 2006 - 16:51:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Další kvalifikovaná osoba ve vedení. (Jinak případ pro Chocholouška, nebo naprostá absence zkušeností z normálního života, nebo... (a to asi je nejpravděpodobnější)
http://aktualne.centrum.cz/domaci/bezpecnost-a-doprava/clanek.phtml?id=57734&tro2_2_0
Viajero
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 18
Registrován: 10-2005
Odesláno Neděle, 22. ledna 2006 - 19:18:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pavel Reiser:
Tahle otázka není jen o rozchodu

Troufám si říci, že zrovna tahle nikdy nebyla
Teleke_z_tölökö
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 24
Registrován: 2-2005
Odesláno Neděle, 22. ledna 2006 - 19:25:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

.....a komu se to nelibi ten ma prej vetsi IQ... nevivinul mozek/vyvyne mozek
Fakt důkaz vysokého IQ
Ano, v pérdeli. Přesně tak, milý příteli...
Hungry_bear
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4
Registrován: 1-2006
Odesláno Neděle, 22. ledna 2006 - 20:02:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

>>> Filip sember

Odesláno Sobota, 21.leden 2006 - 20:13:
--------------------------------------------------------------------------------
já sám nevim....byl jsem z toho na vetvi když jsem v bratislave nasedl na IC nikoliv normalniho vlaku ale do pendolina.....co já vim...asi zkušební jízda....ale bylo to dobry...projet se pendolinem za cenu IC....mozna to byla uz normalni linka....já fakt nevim


Patrně jste si spletl téma a poslal sem příspěvek původně určený do "Pohádky se železniční tématikou", že ?

Pro vaší informaci, Pendolína nejezdí ani do Bratislavy, ani do Vídně, neboť ani na Slovensku a ani v Rakousku nejsou schválena k provozu jejich drážními úřady (ostatně, stále nejsou schválena ani v ČR, takže zatím jezdí/jezdila jen jako "zkušební provoz s cestujícími" na přesně stanovených tratích - proto také ani nesmějí jezdit odklonem, jinam než na Pha-Ova a Pha-Břeclav trs Č.Třebovou smějí jen rychlostí 55 km/h a bez cestujících). Proto se taky u vlaků 70,71,74 a 75, pokud na nich mezi Prahou a Břeclaví jelo Pendolíno, muselo v Břeclavi přestupovat do/z náhradní soupravy do/z Vídně. Slováci problém s přestupem vyřešili dokonaleji, pár 135/134 na kterém mělo jezdit Pendolíno do Bratislavy pro jistotu mezi Břeclaví a Bratislavou odřekli bez náhrady ještě před začátkem grafikonu - viz http://www.vlaky.net/upload/images/sk/GVD2006_N02/110.pdf , poznámka 88.
Zkušební jízdy vozidel neschválených ani ke "zkušebnímu provozu s cetujícími" (k čemuž Pendolíno na Slovensku schváleno není) pochopitelně probíhají bez cestující veřejnosti a rozhodně ne na pravidelném vlaku osobní dopravy.
Cargo
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.208.29.204
Odesláno Neděle, 22. ledna 2006 - 21:10:03   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Filip Sember: Z toho, co tu píšeš, mám dojem, že mozek se nevyvinul spíš tobě.
Johny11
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 107
Registrován: 5-2002
Odesláno Neděle, 22. ledna 2006 - 21:10:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě nedávno jsem si myslel, že větší "případ" než je Kristián už se vyskytnout nemůže. Tohle snad musí být provokatér :-).
Vydávat fantasmagorie z propagačních letáků za vlastní zážitek, (údajně) cestovat z popradu do Prahy přes Blavu ...Chocoloušku, pomoc.
Vikijous
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 338
Registrován: 4-2003
Odesláno Neděle, 22. ledna 2006 - 21:16:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

to neni moc novinka.....já uz tim jel...zezdi to z bratislavy......jel jsem z tater z popradu nakym rychlikem a v bratislave jsem nasednul na pendolino.....a byl to IC..
a to není lepšího spojení z Popradu do Prahy něž přes Blavu.

jinak pro ostatní:
Uživatelské jméno: Filip_sember
Povolání: Student na Zakl. škole
Věk: 13

Prográmky pro BAHN
Phpttjournal
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 48
Registrován: 10-2005
Odesláno Neděle, 22. ledna 2006 - 21:19:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Filipe kdyby to bylo včerá,tak 680.004 jelo z Prahy do Blavy na testy,ale ne v ostrém provozu.Zítra by se mělo vrátit.
842
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 20
Registrován: 12-2005
Odesláno Neděle, 22. ledna 2006 - 21:49:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Je to trošku offtopic, ale nedá mi to, ta moje "pohádka" je podobného ražení, jako ta od "Filip_sember"...

Kyž starší sestra mé tchýně zjistila, že se zajímám o věci kolem vlaků, rozhodla se mi vyprávět svůj příběh z 80. let. Cestovala tehdy z lázeňského pobytu v Hustopečích nad Bečvou domů do Českých Budějovic, a to přes Prahu. Ta milá stará dáma mi líčila, že z Hranic na Moravě do Prahy cestovala "ruským vlakem", který byl údajně určen jen pro ruské vojáky. Při její výřečnosti bych se nedivil, že by se dokázala vetřít i do speciálu Moskva - Milovice plného vojáků spřáteléné armády, takže potud jsem jí to věřil. To nejlepší nakonec: ten vlak byl šedé barvy, měl na sobě nápis VOLUME a z těch Hranic do Prahy dojel za hodinu a půl. Kam se hrabe Český sen 680...

Ze slušnosti jsem se nesmál ani nevyptával. Moje lepší polovička mi časem vysvětlila, že teta takových pohádek má víc a že jsem byl asi vděčný posluchač.
Admin
Administrátor

Číslo příspěvku: 63
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 03. ledna 2007 - 19:03:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace