K-report
 

Archive through 20.leden 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Trať 220/221 » Trať 220/221 - čtvrtý koridor... » Staré archivy » Archive through 20.leden 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Brr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 603
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 10. ledna 2006 - 11:51:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dneska: všimnul jsem si, že u přejezdu v Říčanech jsou vykopané základy pro PZZ. Návěstidla složená v Říčanech jsou tři a jsou dvousvětlová (přinejmenším dvě z nich, třetího jsem si moc nevšiml).
V Uhříněvsi stál další hektor EŽ, tento je modrý se žlutými pruhy. Ve stanici vztyčovali sloupy, na 1. koleji v úseku Uhříněves - Hostivař stály tři soupravy EŽ (modrý hektor, zelený hektor a prase), pravděpodobně pokračuje výměna trolejového drátu.
Zdeněk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 841
Registrován: 11-2003
Odesláno Úterý, 10. ledna 2006 - 12:00:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dvousvětlový návěstidla? To budou asi ranžírky, ne? Nenapadá mně jaký jiný dvě světla by tam mohly bejt než modrá / bílá...?
Edite bibite post mortem nulla voluptas
Zdeněk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 842
Registrován: 11-2003
Odesláno Úterý, 10. ledna 2006 - 12:14:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

mike: No dobře. Ale příště si rozmyslete, než něco napíšete. My jsme tady (myslím většina) rádi, že nám někdo (=Poborskiii) vůbec ty informace zprostředkuje. Protože média i oficiální orgány zarytě mlčí...
Dokonce jsem si vyslechnul, co blbnu, čtvrtej koridor se začne stavět kdovíkdy...
Edite bibite post mortem nulla voluptas
Koe
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.19.46.66
Odesláno Úterý, 10. ledna 2006 - 13:11:46   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No jasně, co blbneš? Dyť se přece žádnej koridor nestaví. Co já vim, tak se akorát opravuje trať 220/221.
Trainspot
Moderátor

Číslo příspěvku: 1077
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 10. ledna 2006 - 13:42:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

mike - nějaký zajímavosti od BNSF bychom ale rozhodně taky uvítali - samozřejmě v příslušném k tomu zřízeném diskuzním chlívku.
Koudy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 432
Registrován: 3-2004
Odesláno Úterý, 10. ledna 2006 - 15:34:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

pobo: dík za vysvětlení ! ale když nad tím chvíli přemýšlím, tak hranice mezi zesilovacím a obcházecím vedením není příliš jasná (prostě pokud jím teče proud, je jedno, jestli z důvodu např. vyplé stanice nebo z důvodu odběru...)
Přiznejme si: bez železnice by svět vypadal úplně jinak......

http://www.brnosim.wz.cz
Slídil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 623
Registrován: 7-2002
Odesláno Úterý, 10. ledna 2006 - 15:43:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ta dvousvětlová návěstidla mohou být provizorní po dobu stavby. Netvrdím, že to tak určitě je, ale mám pocit, že ty mechaniky půjdou na odstřel hned někdy na začátku šťourání se do Říčan, protože přeložit drátovod není jako popondat provizorní kabel.

Jo, a co se týká "pauzírování stavebního zpravodaje", také jsem se opakovaně na Blog díval a zklamaně mačkal tlačítko Reload, jestli to náhodou nepomůže (nepomohlo), ale použít tón, jako Mike, to je fakt silná káva. Pro dobrotu na žebrotu, musí si říkat Poborskiii.

Jsem velmi rád, za to zpravodajství, už jen proto, že den je teď krátký a nemám čas jet očumovat (rodina, atd.), i když mě to velmi zajímá. Při této příležitosti bych rád vyzval Poborskiiiho (a snad nebudu psát jen za sebe, ale i za více jedinců), aby v případě nedostatku času neváhal a snížil velmi vysokou úroveň jeho zpravodajství. Jinak řečeno, nafotit nějaké fotky (není nutno vybírat jednu z deseti) a bez komentáře je plácnout na web. Zasvěcení budou vědět, a nezasvěcení si mají možnost blog prostudovat zpětně.

(Příspěvek editován uživatelem slídil leden 10, 2006)
Zdeněk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 844
Registrován: 11-2003
Odesláno Úterý, 10. ledna 2006 - 15:49:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dobře - budou provizorní, ale co na nich bude svítit??? Myslím, že tudy cesta nevede...
Edite bibite post mortem nulla voluptas
Brr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 604
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 10. ledna 2006 - 15:53:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Už se to tu řešilo, v Říčanech má být provizorní reléovka. Mohly by to být předvěsti, kdyby se do AB zapojovalo až to definitivní zab zař. Na druhou stranu, tři ranžírky by se v Říčanech uživily.
Slídil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 624
Registrován: 7-2002
Odesláno Úterý, 10. ledna 2006 - 16:05:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bude na nich svítit červená a zelená, připojej se k elektromechanice namísto mechanik.
Zdeněk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 845
Registrován: 11-2003
Odesláno Úterý, 10. ledna 2006 - 16:14:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo s předvěstma bych souhlasil, tam je zelená a žlutá. Ale, že by se v dnešní době zřizovaly, byť jen přechodně, návěstidla s návěstí Stůj / Volno, to mi připadá Slídile dost nepravěpodobný...
Edite bibite post mortem nulla voluptas
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2423
Registrován: 6-2003
Odesláno Úterý, 10. ledna 2006 - 16:20:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ty tři návěstidla složená v Říčanech jsou seřaďovací a budou je stavět nejspíš ve čtvrtek. Ostatní světelná by měli postavit během příštího týdne. Zatím ukládají patky (např. dnes ráno pro vjezdové L2 a jeho předvěst), tahají kabely (dnes ráno od mostu k přejezdu a pak u stavědla č.2), montují a propojují jednotlivá zařízení. Výhybky dostanou elektrické přestavníky. Takže říčanská mechanika bude úplně zrušena - návěstidla i výhybky. V Uhříněvsi snad už budují nějaké provizorní řídící skříně (to nevím přesně).

Toto SZZ bude provizorní (obsahuje úsek od předvěstí po opačné předvěsti, AB v tom není), nicméně poloha většiny návěstidel je už definitivní. Termín zprovoznění je do konce března, včetně Strančic, kam se přesunou hned po dokončení Říčan. Kdy bude definitivní SZZ, zatím nebylo rozhodnuto.

Víc se mne neptejte, neb víc nevím, tohle jsem zjistil dnes v Říčanech od montérů z AŽD.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2424
Registrován: 6-2003
Odesláno Úterý, 10. ledna 2006 - 16:33:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Také po Uhříněvsi tahají různě kabely. Tady je muvka s kabelama v Uhříněvsi - dnešní foto:

http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Slídil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 625
Registrován: 7-2002
Odesláno Úterý, 10. ledna 2006 - 16:34:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pokud se nepletu, snad se tak modernizovaly Zdice (170), někdy v 80. letech. Prováděly se tam snad i posuny os kolejí (ve zhlaví), a proto směrem na Beroun bylo vlevo od všech kolejí zřízeno jediné dvousvětlové návěstidlo zelená/červená, a všechny dopravní koleje nesly označení "Návěstidlo je umístěno na druhé straně".

Ale fakt je ten, že než dnes "roubovat" elektromotory a klacky na elektromechaniku, tak to už raději provizorní zabzař.
Zdeněk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 846
Registrován: 11-2003
Odesláno Úterý, 10. ledna 2006 - 16:50:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Právě, že Slídile to bylo někdy v 80. letech. Dneska už jsou zabezpečováci, resp. firmy dosazující zabzař, úplně jinde. Pamatuju si, když byla provizorka v Dívčicích, jak nám postavili vedle dopravního stolu bednu, kde cvakaly relátka kdykoliv jsi šáhnul na nějaký ovládací prvek do doby než projel vlak stanicí. Bylo to na palici, cvakalo mi potom i pivo v hospodě :-). Kolejový plán byl nakreslenej na papíře a zastrčenej pod plexisklo mezi tlačítkama, na boudách byly bubnový přístroje, ale návěstidla byly minimálně třísvětlový (volno, stůj, přivolávačka). Myslím si ale, že ta doba je už dávno pryč, a zařízení toho druhu je už překonaný. Proto si jsem skoro jist, že zvláště na koridoru se nebudou dělat úplný blbosti. I když - člověk nikdy neví...

(Příspěvek editován uživatelem zdeněk leden 10, 2006)
Edite bibite post mortem nulla voluptas
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2426
Registrován: 6-2003
Odesláno Úterý, 10. ledna 2006 - 17:15:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mám ještě další čerstvé novinky:
- Ve Strančicích se rozeběhla demolice vodárny. Vyklidili zbytky nábytku, bojler atd. Sundali tašky ze střechy na té nižší obytné části a už rozebírají krov.
- Navíc ve středu se začne bourat přímo ve staniční budově.

Od 7. do 10.1. EŽ věšely v 1.TK Uhří - Hostivař nové trační vedení (nosné lano + trolejový drát) a zesilovací vedení (to zatím vesměs visí na kladkách) - a nedával jsem cestou pozor, tak nevím, jak dlouhý úsek stihly udělat:

Foto z vlastního věšení jsem prošvihnul.

Od středy 11.1. do soboty 14.1. budou EŽ betonovat základy TV v 2.TK Říčany - Uhříněves, v neděli 15.1. se pak přesunou do 1.TK Říčany - Uhříněves.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Brr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 605
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 10. ledna 2006 - 17:45:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To se dá, betonovat takhle za mrazu?
Zdeněk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 848
Registrován: 11-2003
Odesláno Úterý, 10. ledna 2006 - 18:01:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dneska se dá už úplně všechno. Používají se speciální nemrznoucí betony... Jó ta chemie ...
Edite bibite post mortem nulla voluptas
Bureš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 339
Registrován: 8-2005
Odesláno Úterý, 10. ledna 2006 - 18:36:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Poborskii: A co přejezd na vlečce s mech. závorami, ten se ještě nemodernizuje?
ICQ -> 21 65 33 068
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2427
Registrován: 6-2003
Odesláno Úterý, 10. ledna 2006 - 18:54:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bureš: to provizorní SZZ bude i ve Strančicích a Uhříněvsi, takže do toho spadá také tento přejezd (a i v Říčanech), ale termíny nevím, předpokládám, že také do konce března. Měly by tam být světla bez závor (osobně si myslím, že to už tam nemusí být vůbec nic - vzhledem k tomu, jak se mnozí řidiči snaží ty současné závory objíždět a to ne po několika minutách čekání, ale ihned jak přijedou).
Co se týká propojení provizorního SZZ a provozu stávajících hradel Svojšovice a Kolovraty Rybník, tak taky zatím nic nevím. Tip těch montérů od AŽD byl, že by se zároveň hradla zrušili a jezdilo se mezistaničně, ale to skutečně zatím nevím.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Bureš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 342
Registrován: 8-2005
Odesláno Úterý, 10. ledna 2006 - 20:02:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Takže by případní zájemci neměli váhat ani s dokumentací stránčických závor - jedny z posledních mechanických na vlečkách u nás.
ICQ -> 21 65 33 068
Koudy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 435
Registrován: 3-2004
Odesláno Úterý, 10. ledna 2006 - 20:28:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Když jsme u těch speciálních technologií - ale bezestykovku v zimě (za mrazu) myslím upínat nemohou, takže toa si bude jedno z mála stavebních omezení
Přiznejme si: bez železnice by svět vypadal úplně jinak......

http://www.brnosim.wz.cz
Grim_Reaper
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.160.14.120
Odesláno Úterý, 10. ledna 2006 - 22:10:07   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevite nekdo co udělají s mechanickými navěstidli v Říčanech? Šrot x muzeum nebo neco uplne jineho?
Grim_Reaper
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.160.14.120
Odesláno Úterý, 10. ledna 2006 - 22:13:31   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

omlouvam se za hrubku, samozrejme ma byt "návěstily" :-(
Doufam, ze uz tam tech chyb vic nemam ...
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2428
Registrován: 6-2003
Odesláno Úterý, 10. ledna 2006 - 22:17:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Prý jsou všechna návěstidla v Říčanech zamluvena už několik let dopředu různými spolky, sběrateli atd.
A i na to strančické "muzejní" se chodí ptát zájemci. Mimochodem to se bude muset také někam přestěhovat, jelikož zmizí zahrádka, ve které stojí.

(Příspěvek editován uživatelem Poborskiii leden 10, 2006)
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
šimek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 25
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 10. ledna 2006 - 22:59:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Říčanských mechanik je mi líto a je dobře, že je po nich poptávka. Ale stejně mají poměrně menší cenu než tam ještě donedávna sloužící původní čtyřznaké mechaniky na vjezdu, původně s pohyblivým žlutým ramenem. Teď už jsou co já vím jen v Čísovicích a zachovány nejsou ani v expozici Signalmontu v Hradci. Proto vyzývám zájemce o tenhle kus železniční historie - nezapomeňte na tuto raritu (v Říčanech se na ni při náhradě za klasické dvourmenné vjezdy zapomnělo.)
mike
Neregistrovaný host
Odeslán z: 128.208.37.177
Odesláno Úterý, 10. ledna 2006 - 23:07:21   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Poborskii: huraaa, 18.12.! :-) diky!
Kolotomik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 464
Registrován: 7-2005
Odesláno Středa, 11. ledna 2006 - 07:17:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jak to bude s hradly a se stavědly se zatím vůbec asi netuší, každý týden jsou jiné informace a ani nejvyšší místa podle mě neví, nicméně poslední informace, které začly včera prosakovat, je že stavědla v uhří vydržej zhruba do dubna a pak konec... ale nic není oficiall, situace se mění každým dnem...
Slídil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 627
Registrován: 7-2002
Odesláno Středa, 11. ledna 2006 - 08:56:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nějak se mi nezdá, že by se na 221 přešlo na D2 (telefonika) na nějakou delší dobu, na to je tam dost hustej provoz. No, a aby se mohla zprovoznit nějaká traťovina, na to tam pravděpodobně chybí kabeláž (mezi stanicema). Že by se provizorně použila kabeláž od stávající hradloviny, to se mi nezdá moc pravděpodobné. To spíš položej provizorní kabel povrchově mezi kolejema, jako např. na části úseku MuN - Zábřeh.

Jestli ty mezistaniční úseky budou dělené na menší, to je věc jiná, požadavek např. na AHr by měl vycházet z GVD, resp. GVD by měl být sestaven s ohledem na to, jestli se bude jezdit mezistaničně, nebo bude propustnost vyšší. (I když, v českých podmínkách si dovedu představit mávnutí rukou.)

Prostě, myslím si, že na dvoukolejce musí nějaká traťovina neustále být (kromě nějakých přepojovaček). Nebo znáte někdo dvoukolejku, kde by byla jen telefonika ?
Brr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 606
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 11. ledna 2006 - 12:49:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co třeba KV - Chomutov před předelektrizačními úpravami?
PL
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.19.46.66
Odesláno Středa, 11. ledna 2006 - 13:03:41   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

mike, zajímalo by mne neco ohledne te BNSF, nemohl bych ti napsat e-mail, at tady nerusíme téma..? Nebo se ozvi ty... litomysky(zavinac)centrum.cz
Zdeněk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 852
Registrován: 11-2003
Odesláno Středa, 11. ledna 2006 - 18:17:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Myslíš, že tim, že zrušeji hradla se zavede telefonický dorozumívání? Mmch: podle D2 se snad jezdí i teď, ne? Kromě toho, pokud se jezdí na dvoukolejce jen správným směrem, nemusí se za určitých okolností vlaky nabízet, ale jezdí se na odhlášky. Já bych spíš viděl problémy s propustností. Jakmile se totiž traťový oddíly zruší, je to v pr****. A to nemusí bejt nijak silnej provoz...
Edite bibite post mortem nulla voluptas
Bureš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 345
Registrován: 8-2005
Odesláno Středa, 11. ledna 2006 - 18:58:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Šimek: To aby se někdo začal o ty Čisovice zajímat (pokud už se tak nestalo), aby neskončily ve šrotu...
ICQ -> 21 65 33 068
Brr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 607
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 12. ledna 2006 - 13:01:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Včera večer ležela v Říčanech jen dvě návěstidla. Dnes jsem si chtěl všimnout, kde to jedno stojí - pokud jsem se dobře díval, tak by to měla být předvěst od Prahy u druhé (nesprávné) koleje. Je to ale bez záruky, spíš jako výzva, aby se tam někdo zajel podívat za světla - já se z práce dostanu až za tmy.
jskramsky@seznam.cz
Neregistrovaný host
Odeslán z: 147.32.103.183
Odesláno Čtvrtek, 12. ledna 2006 - 13:38:05   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Brr: Jo, ta předvěst už v 11:00 stála
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2438
Registrován: 6-2003
Odesláno Čtvrtek, 12. ledna 2006 - 14:06:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Se tam dostanu až zítra (teď jsem byl sice v Říčanech - měl jsem chviličkuku čas a doběhl až k novému vjezdu, dál už bohužel ne), nicméně nikde na nádraží v Říčanech, ani na trati od Strančic, to návěstidlo nestojí, takže to bude tato předvěst. Sice mi ti montéři říkali, že jsou to seřaďovací návěstidla, ale osobně jsem tipoval, že ty dvě delší jsou předvěsti a to jedno kratší je seřaďovací. Jináč včera EŽ u 2.TK před Říčany vyhloubily velkou jámu pro základ návěstního krakorce.
Betonárka stojí zaparkovaná v Říčanech a EŽ u 2.TK v Uhříněvsi bagrují jámy pro základy TV (včera i dnes) - u jedné zahrady musely včera rozebrat plot a u dalších mají lidi hned za plotem pěkně velké díry - tak je tam málo místa.
Dnes se u hradla Říčany-Les pohybují geodeti a ve Strančicích také. Ve Svojšovicích Metrostav pokračuje v zatloukání stětovnic. Ve Strančicích se vyklízí přízemí staniční budovy a bourá se obytná část vodárny.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Rail2005
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 57
Registrován: 11-2005
Odesláno Čtvrtek, 12. ledna 2006 - 15:31:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Máte někdo info, jak pokračuje převěšování troleje mezi Hostivaří a Uhříněvší? Resp. co už je hotovo?
Donner au train des idées d'avance...
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2440
Registrován: 6-2003
Odesláno Čtvrtek, 12. ledna 2006 - 15:57:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Převěšování zatím nepokračuje. Co jsem viděl včera, tak v 1.TK je nové trakční vedení (nosné lano + trolejový drát) pověšeno v úseku mezi úsekovými děliči v Hostivaři a v Měcholupech (= nový začátek Uhříněvsi) a na části rovinky u Metransu; v prostoru výhybek, v oblouku a těsně před vjezdem do Uhří je staré vedení. Pokud se týká zesilovacího vedení, tak v úseku mezi děliči je na kladkách zatím nataženo jedno lano (budou celkem dvě). Hotové dvojité lano a na izolátorech zavěšené je pouze od děliče v Měcholupech k bráně nad výhybkou č.32, kde je izolátorem ukotveno do BP stožáru.
Nad 2.TK je zatím vše původní.

(Příspěvek editován uživatelem poborskiii leden 12, 2006)
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Kolotomik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 466
Registrován: 7-2005
Odesláno Čtvrtek, 12. ledna 2006 - 18:06:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

dnes pánové metrostavu přes St2 v uhří u 2tk. vykopávali a vybagrovávali nějaké díry, celé dopoledne probíhala pokládka kabelů u 3. a 5. koleje
Koudy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 438
Registrován: 3-2004
Odesláno Čtvrtek, 12. ledna 2006 - 19:05:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nejsou nějaké bližší info ohledně návěstidel - budou to ve většině případů 5 světelné (a příp. s 2 pruhy)?
Pobo:A ohledně toho krakorce, nevíš, zda bude to klasický krakorec nebo lávka(jako třeba v chocni)? Odjezdy by také někde mohli býti na lávce....
Přiznejme si: bez železnice by svět vypadal úplně jinak......

http://www.brnosim.wz.cz
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2444
Registrován: 6-2003
Odesláno Čtvrtek, 12. ledna 2006 - 23:27:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Koudy: směrem od Prahy na vjezdu do Říčan bude krakorec, na odjezdu do Strančic má být také nějaký (tipuji 1. a 3. kolej). Na vjezdu do Strančic od Benešova bude krakorec, na odjezdu do Říčan má být návěstní lávka. Tak je to psáno ve stavebním povolení (podle km polohy).
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2449
Registrován: 6-2003
Odesláno Sobota, 14. ledna 2006 - 02:25:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pátek 13.01.:
nová říčanská předvěst u 2.TK (vpravo Mn85518)

vodárna ve Strančicích po zboření obytné části

http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
RadekŠ
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1452
Registrován: 4-2003
Odesláno Sobota, 14. ledna 2006 - 16:43:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

221 přešlo na D2 (telefonika)

Podle D2 se jezdí vždycky, ať je tam telefonika, nebo třeba autoblok.
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2454
Registrován: 6-2003
Odesláno Pondělí, 16. ledna 2006 - 02:26:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak, aby se zas neřeklo, bude reportáž. Už mám zpracováno padesát fotek, teď ještě vymyslet popisky resp. text. Snad během pondělí večer či úterý ráno by mohla být na webu.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2458
Registrován: 6-2003
Odesláno Pondělí, 16. ledna 2006 - 17:37:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fotoreportáž už je na webu.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2460
Registrován: 6-2003
Odesláno Pondělí, 16. ledna 2006 - 19:40:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

- Od úterý 17.1. se EŽ opět nastěhují do úseku Uhříněves - Hostivař a budou montovat celý týden trakční vedení tentokrát nad 2.TK.
- Také v úterý 17.1. je psána výluka 2.TK Strančice - Říčany z důvodu stavby základů TV, ale vůbec netuším co kde se přesně bude dít - napadá mne buď něco u Říčan nebo u přeložky ve Svojšovicích.
- Následovat mají od středy 18.1. denní výluky (st-ne) 2.TK Strančice - Říčany z důvodu beranění štětovnic (larsenů) na přeložce ve Svojšovicích, zřejmě proto, že se štětovnicová stěna postupně blíží ke kolejím. Tato výluka měla proběhnout již minulý týden (po-st), ale byla narychlo zrušena.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Kofolytik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 223
Registrován: 10-2003
Odesláno Pondělí, 16. ledna 2006 - 21:37:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jedna fotka z Metransu.

Zarážedlo
Brr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 610
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 17. ledna 2006 - 10:32:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Poblíž přejezdu v Říčanech stála souprava EŽ - bagrování.
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2463
Registrován: 6-2003
Odesláno Úterý, 17. ledna 2006 - 12:01:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Strančice:
- začalo odstraňování vegetace u 4. staniční koleje mezi stavědlem 1 a vodárnou.
Strančice - Říčany 2.TK:
- Říčany: Od přejezdu k nové předvěsti kopou EŽ sondy(rýhy) v místě budoucích patek a následují dva bagry hloubící jámy pro patky. Tímto tedy začaly přípravné práce(elektrifikace) v úseku Strančice-Říčany, předpokládám, že budou pokračovat i během týdne. Betonárka je stále odstavena v Říčanech - takže se jen hloubí.
- Dále se v Říčanech na strančickém záhlaví pokládají pomocí traťovácké mufky další kabely a zapojují ty ovládací skříně (rozvaděče? - nevím, co v nich všechno je).

(Příspěvek editován uživatelem Poborskiii leden 17, 2006)
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Slídil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 634
Registrován: 7-2002
Odesláno Úterý, 17. ledna 2006 - 13:46:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ty skříně jsou rozvaděče. Ovládací skříně (PSt) vypadají jinak.
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 956
Registrován: 8-2004
Odesláno Úterý, 17. ledna 2006 - 18:42:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Budky v Horních Měcholupech už všechny komplet posprejované.
Nic nezkazí jen ten, kdo nic nedělá.

Cestování s ČD škodí zdraví!
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2482
Registrován: 6-2003
Odesláno Středa, 18. ledna 2006 - 22:26:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes se vydali ve Strančicích s likvidací náletů do zářezu - podél koleje č.6. Už se těším až vyřežou celý svah až k říčanskému zhlaví. To tu bylo naposled cca před 10 lety. Jinak podle situačních plánů by se v tom svahu měly provádět terénní úpravy - jiný sklon svahů, jiné rampy, atd.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Brr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 612
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 19. ledna 2006 - 10:07:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V Říčanech už stojí i předvěst od Strančic, ale jen u druhé koleje.
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2491
Registrován: 6-2003
Odesláno Čtvrtek, 19. ledna 2006 - 18:14:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

SDC PHA dps 009 19/01 06 1035

Ruseni vyluky

Na zadost objednavatele rusime ve dnech 19. - 22.1.2006 vyluku 2.tratove koleje a napeti TV mezi zst. Strancice - Ricany povolenou depesi GR Praha c.306 ze dne 10.1.2006 bod 9) dle SROV 62A108 od
08:00 do 14:40 hod
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2492
Registrován: 6-2003
Odesláno Čtvrtek, 19. ledna 2006 - 19:41:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nová říčanská předvěst u 2.TK Strančice - Říčany - foto:

Je docela nízká a navíc překapivě s ramenem ke koleji - přitom leží v oblouku na konci rovinky, takže při pohledu z té rovinky stojí přímo v ose mezi kolejemi. Použili na ní to nízké návěstidlo, které jsem považoval za seřaďovací. Šipka značí polohu budoucí předvěsti u 1.TK - leží cca 50-70 metrů blíž - před začátkem oblouku, zřejmě aby na ní bylo vidět. Foto:

http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Ice
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 435
Registrován: 10-2002
Odesláno Pátek, 20. ledna 2006 - 09:19:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kousek před měcholupskou zastávkou směrem od Hostivaře už stojí autoblokové návěstidlo:


Za kvalitu se omlouvám, ale nehce se mi teď chodit ven.
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2494
Registrován: 6-2003
Odesláno Pátek, 20. ledna 2006 - 10:04:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To je zrovinka v pauze mezi těma protihlukovýma stěnama. Asi o dvěstě metrů blíž k zastávce, těsně před nadjezdem, budou ale vjezdová návěstidla.
Mi to proto připadá, že tam budou jakoby dvě soustavy návěstidel, jedna traťová pokračující i ve stanici stanice včetně kolejí 101 a 102(to je ten autoblok) a druhá závislá na výhybkách č.34,33 a 32(k tomu to vjezdové návěstidlo u nadjezdu).
Ale bo tomu nerozumím, znamenalo by to, že v případě jízdy odbočkou zhasne autoblok a rozsvítí se ten vjezd a v případě jízdy přímo to bude opačně? Že by se podle potřeby přepínalo mezi SZZ a autoblokem?
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2495
Registrován: 6-2003
Odesláno Pátek, 20. ledna 2006 - 10:11:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Možná jsem to napsal nesrozumitelně, chtěl jsem říct, že mi to připadá, že z Hostivaře do Uhříněvsi (staré - tzn. včetně kolejí 101 a 102 podél Metransu) by byl autoblok a pak teprve vjezd, ale do toho autobloku by byl vložen vjezd (u nadjezdu v Měcholupech) s předvěstí závislý na výhybkách č.34-32, ten by byl zhasnutý a rozsvítil se pouze v případě jízdy odbočkou na těchto výhybkách. Je to možné?
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Zdeněk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 864
Registrován: 11-2003
Odesláno Pátek, 20. ledna 2006 - 11:40:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jsem z toho volaký zmetený... Myslím ale, že nelze aby na trati existovaly dvě soustavy návěstidel... Asi by v tom fírové měli pěknej binec, když by nevěděli co je čeká... Ale možná že jsem to pochopil blbě :-)
Edite bibite post mortem nulla voluptas
Ice
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 436
Registrován: 10-2002
Odesláno Pátek, 20. ledna 2006 - 11:42:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To mi připadá divný, že by byly dvě soustavy návěstidel, ta metransácká by přece mohla soužit i jako "autoblok" pro hlavní koleje a pokud jde o zábrzdný vzdálenosti, tak metransácký vjezd by mohl při nejhorším stát v místě současnýho návěstidla AB, nebo ne?

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace